کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-15 ساعت 16:17)mrr777 نوشته:  یه فکری مثل خوره افتاده تو کله ام.Smile
یکی از کیس نامبرهایی که دیروز ایروان کلیر کرد فقط یک عدد با کیس نامبر ما اختلاف داره. می گم نکنه تایپیست سفارت اون عدد اخری رو اشتباه تایپ کرده باشه.Big Grin

دقیقأ در رابطه با ما هم همین اتفاق افتادهRolleyes
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: hushmandco ، گل نهال ، shatsi ، lonelyman ، b_argi ، mehdididam ، mhb161
این هشت پای ( پیشگو) ما کجاست؟ یه چند تا شماره رو اعلام کن دیگه...
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: گل نهال ، shatsi ، payam62 ، lonelyman ، b_argi ، alirezass ، marjani ، zohre02 ، mehdididam ، mhb161 ، Soap McTavish
قورمه سبزی خوراش لایک کنن شاید ماهم ی روزی مدیر سایت شدیم.
165 روز از مصاحبم میگذره صدام در نیامده. رفتم تو ی حالت خاصی از زندگی، نسبت به همه چیز بی تفاوتم.
کارو که از همون روزای اول مصاحبه بیخیال شدم، کم مونده با رییس تو محیط کار گلاویز بشیم
کم کم دارم اخراج میشم آخه فکر میکردم نتیجه مصاحبه زود میاد اما انگار باید به فکر ی کار دیگه باشم حالا حالا مهمونیم اینجا
کسی میدونه چرا اینقدر دیر جواب میدن؟
(2013-05-15 ساعت 22:04)Ali.US نوشته:  [quote='mrr777' pid='337715' dateline='1368618429']
یه فکری مثل خوره افتاده تو کله ام.Smile
یکی از کیس نامبرهایی که دیروز ایروان کلیر کرد فقط یک عدد با کیس نامبر ما اختلاف داره. می گم نکنه تایپیست سفارت اون عدد اخری رو اشتباه تایپ کرده باشه.Big Grin

دقیقأ در رابطه با ما هم همین اتفاق افتادهRolleyes
[/quot
یک ماه پیش برای ما هم همین Sad
اما بعد از 170 روز هنوز کلیر نشدیمSadSad
تشکر کنندگان: shatsi ، hushmandco ، b_argi ، el333 ، lonelyman ، payam62 ، zohre02 ، mehdididam ، mhb161 ، AsemanAbee
(2013-05-15 ساعت 22:56)Ghormeh Sabzi نوشته:  قورمه سبزی خوراش لایک کنن شاید ماهم ی روزی مدیر سایت شدیم.
165 روز از مصاحبم میگذره صدام در نیامده. رفتم تو ی حالت خاصی از زندگی، نسبت به همه چیز بی تفاوتم.
کارو که از همون روزای اول مصاحبه بیخیال شدم، کم مونده با رییس تو محیط کار گلاویز بشیم
کم کم دارم اخراج میشم آخه فکر میکردم نتیجه مصاحبه زود میاد اما انگار باید به فکر ی کار دیگه باشم حالا حالا مهمونیم اینجا
قورمه سبزی جان سلام Big Grin
امیدوارم که هر چه سریعتر کیلیر بشی و یه قورمه سبزی مشتی به ما بدین که منم قورمه سبزی خورم در حد خفن Tongue
یه جورایی درکت میکنم، چون خودمم دست کمی از تو ندارم، اما نمیخوام نصیحت یا چیزی تو این مایعه ها بکنم، اما آقا جان یه کمی رلکس باشید بابا، گلاویز بشم و اخراج و این حرفا چیه ، چه سخت بگیری باید این مرحله رو بگذرونی و چه آسون...
در مورد اینکه پرسیدی کسی میدونه چرا اینقدر دیر جواب میدن، میخوام بگم بابا اگه میدونسیتم که یه فکری به حال خودمون میکردیم، اما این جور که معلومه علتش یه چیزه و اونم شانس مشتی که امثالی مثل من و تو داریم هستش. Wink Big Grin
اما این هم نیز، بگذرد. پس بیخیالی طی کن و به خودت بگو بالاتر از سیاهی که رنگی نیست...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، hushmandco ، r91 ، s.s.h ، payam62 ، marjani ، zohre02 ، lilistar ، رجبعلی ، KOUROSHAVIN ، mehdididam ، mhb161 ، AsemanAbee ، bayat_r
بی تفاوتی نسبت به وقایع روزمره (کار، درس و ..) فکر کنم یه حالت مشترک بین منتظرای کلیر شدنه. وقتی توی برزخ باشی نتیجش همین میشه.
امروز به سختی این اینرسی سنگین رو شکستم رفتم کلاس زبان فشرده اسم نوشتم. به استاد هم گفتم اگر لازم شد ترکه انار بیار سرکلاس ! تنبلی کردم رحم نکن.استاده میخندید فکر میکرد شوخی میکنم.
کارامون رو تعطیل کردیم. هی میگیم امروز کلیر میشیم ، فردا کلیر میشیم. مطمئنا کلیر میشیم در نهایت. نمیدونم اگر این وبسایت و این دوستان نبودن روزم چجوری میگذشت. ولی امروز به خودم اومدم دیدم این انتظار برزخی داره فرصتها رو ازم میگیره. با اسم نوشتن توی دوره زبان و از سرگیری ورزش محبوبم شنا امروز رو تمام کردم. امیدوارم هر وقت که کلیر شدم از زمان انتظارم لذت و استفاده کافی رو برده باشم.
به همه دوستانم توصیه میکنم که همین کار رو بکنن. بیاین سنگینی این انتظار رو به نفع خودمون تغییر بدیم و از زمان بهره کشی کنیم ..
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
درود به همه دوستان عزیز
دوستان عزیز که مدت زیادی در انتظار هستند بنده را ببخشید که با چند روز انتظار جسارت کرده و برای شما پیامی اینچنین ارسال میکنم، البته من سابقه سه بار قبولی در لاتاری را دارم که دو بار آنرا بنا به دلایلی انصراف دادم، به هر حال دوستان زندگی قطاریست در حال عبور که معطل هیچکس نمیشود، بهترین کار استفاده بهینه از این زمان است، زمانبندی مناسب و انجام کارهای معمول و در کنار آن رسیدگی و رفع نقاط ضعف مانند زبان، چه خوب بود که در این سایت بخشی جهت تبادل نظر بصورت انگلیسی راه اندازی میشد و باعث تقویت زبان همه ما میشد، به هر حال این زمان سخت هم به پایان خواهد رسید، بهتر است که با حفظ روحیه و مثبت اندیشی این زمان را به بهترین نحو ممکن به پایان برسانیم
با آرزوی موفقیت برای همه، ارادتمند همه دوستان در انتظار
(2013-05-15 ساعت 14:21)ani_sheiton نوشته:  سلام بچه ها ما هم به جمع شما پیوستیم.به ما گفتن 1 تا 2هفته دیگه سایت رو چک کنین بیاین بگیرین
مطمئنید نگفتن 1 تا 2 ماه؟چون ما که تونجا بودبم به همه 3 ماه گفته بودن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: lonelyman ، hushmandco ، s.s.h ، گل نهال ، payam62 ، marjani ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی ، mehdididam ، ikamaly ، mhb161
(2013-05-16 ساعت 00:22)sentinel نوشته:  درود به همه دوستان عزیز
دوستان عزیز که مدت زیادی در انتظار هستند بنده را ببخشید که با چند روز انتظار جسارت کرده و برای شما پیامی اینچنین ارسال میکنم، البته من سابقه سه بار قبولی در لاتاری را دارم که دو بار آنرا بنا به دلایلی انصراف دادم، به هر حال دوستان زندگی قطاریست در حال عبور که معطل هیچکس نمیشود، بهترین کار استفاده بهینه از این زمان است، زمانبندی مناسب و انجام کارهای معمول و در کنار آن رسیدگی و رفع نقاط ضعف مانند زبان، چه خوب بود که در این سایت بخشی جهت تبادل نظر بصورت انگلیسی راه اندازی میشد و باعث تقویت زبان همه ما میشد، به هر حال این زمان سخت هم به پایان خواهد رسید، بهتر است که با حفظ روحیه و مثبت اندیشی این زمان را به بهترین نحو ممکن به پایان برسانیم
سلام دوست من.
تا جائيكه عقل و سوات دايي قد ميده طبق قانون KCC درصورتيكه هر شخصي در يك دوره از لاتاري برنده شود و به هر دليلي موفق به اخذ ويزا نشود چه با مصاحبه چه بي مصاحبه ديگر به هيچ عنوان نميتواند در لاتاري به نام خودش شركت كند.شما مطمعن هستيد سه بار در لاتاري امريكا با يك نام و مشخصات برنده شده ايد؟
دوستان عزيز در صورت اشتباه بودن مطلب لطفا اعلام نظر فرمائيد.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: deineath ، majid.s ، Championking ، گل نهال ، Hoormazd ، b_argi ، zohre02 ، Szsanazsz ، رجبعلی ، shatsi ، lonelyman ، mhb161
(2013-05-16 ساعت 00:10)hushmandco نوشته:  بی تفاوتی نسبت به وقایع روزمره (کار، درس و ..) فکر کنم یه حالت مشترک بین منتظرای کلیر شدنه. وقتی توی برزخ باشی نتیجش همین میشه.
امروز به سختی این اینرسی سنگین رو شکستم رفتم کلاس زبان فشرده اسم نوشتم. به استاد هم گفتم اگر لازم شد ترکه انار بیار سرکلاس ! تنبلی کردم رحم نکن.استاده میخندید فکر میکرد شوخی میکنم.
کارامون رو تعطیل کردیم. هی میگیم امروز کلیر میشیم ، فردا کلیر میشیم. مطمئنا کلیر میشیم در نهایت. نمیدونم اگر این وبسایت و این دوستان نبودن روزم چجوری میگذشت. ولی امروز به خودم اومدم دیدم این انتظار برزخی داره فرصتها رو ازم میگیره. با اسم نوشتن توی دوره زبان و از سرگیری ورزش محبوبم شنا امروز رو تمام کردم. امیدوارم هر وقت که کلیر شدم از زمان انتظارم لذت و استفاده کافی رو برده باشم.
به همه دوستانم توصیه میکنم که همین کار رو بکنن. بیاین سنگینی این انتظار رو به نفع خودمون تغییر بدیم و از زمان بهره کشی کنیم ..

دوست عزیز بسیار کار خوبی انجام دادین ، اینجوری خیلی بهتر میتونین وقتتون رو مدیریت کنین و کمتر به انتظار فکر...
اما یه چیزی که فکرم رو مشغول کرده اینه که شما خیلی زوده که بخواهین اینجوری بشین ( اذیت کردن انتظار)، اینرسی،سنگیتی چیه!!!!، امیدوارم که شما خیلی زود کیلیر بشین و مثل ما اینهمه انتظار نکشین، خیر سرمون ماها جزو اولین کیسها بودیم که کال شدیم برای مصاحبه...
اما همون جمله معروف که " بالاخره یه روزی هم ما میپریم"، پس تا اون روز فرخنده هی بیپ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Wink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-05-16 ساعت 00:34)zanganeh نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 00:22)sentinel نوشته:  درود به همه دوستان عزیز
سلام دوست من.
تا جائيكه عقل و سوات دايي قد ميده طبق قانون KCC درصورتيكه هر شخصي در يك دوره از لاتاري برنده شود و به هر دليلي موفق به اخذ ويزا نشود چه با مصاحبه چه بي مصاحبه ديگر به هيچ عنوان نميتواند در لاتاري به نام خودش شركت كند.شما مطمعن هستيد سه بار در لاتاري امريكا با يك نام و مشخصات برنده شده ايد؟
دوستان عزيز در صورت اشتباه بودن مطلب لطفا اعلام نظر فرمائيد.
فكر ميكنم اشتباه ميكنيد. براي اينكه كساني كه برنده شدند در دوره بعدي هم ميتونند شركت كنند و اين جمله رو دقيقا تصريح كرده اند...باز دوستان باتجربه تر نظر بدند. ممنون
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: s.s.h ، hushmandco ، sadeghi897 ، b_argi ، zohre02 ، Szsanazsz ، رجبعلی ، lilac ، shatsi ، lonelyman ، mhb161
سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
همسرم که برنده لاتاری شده دیپلم فنی و حرفه ای داره یعنی 11 ساله، اینو قبول میکنند یا باید حتما" پیش دانشگاهی هم داشته باشه؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
تشکر کنندگان: گل نهال ، s.s.h ، b_argi ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-15 ساعت 22:56)Ghormeh Sabzi نوشته:  قورمه سبزی خوراش لایک کنن شاید ماهم ی روزی مدیر سایت شدیم.
جالبه آدم بعضی از پستها رو میخونه اگه اسم نویسنده نباشه فکر میکنه خودش اون پست رو گذاشته!
به هر حال [font=Courier]جانا سخن از زبان ما میگویی.[/font]
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، amiraryan ، shatsi ، ikamaly ، گل نهال ، mhb161 ، arash_r15
(2013-05-15 ساعت 18:44)babash نوشته:  مسخره ام نکنین ها. یکی میگه برگه چه رنگی یعنی چی؟ سفید؟ آبی؟ صورتی؟
سلام دوست من.
دشمناي دايي قربون كيس كلير نشدت برن.براچي مسخرت كنن قربونت.توي ديار عمو سام نخسوزن توي اداره هاي دولتيش رسمه از نوعي برگه با ابعاد كمي كوتاهتر از نظر قدي و كمي عريضتر از نظر پهنا با رنگهاي مختلف براي پاسخ به ارباب رجوع هاشون استفاده كنند.
از اونجاكه ما سيس اباديها عادتمونه هميشه يك چيزي رو به يك چيزي بربطونيم اين موضوع رنگها پيش امد.دوستاني كه به سفارت براي مصاحبه مراجعه ميكنند همه اين شكلي Shy ميرن داخل و بعد يا اين شكلي Smile و يا اين شكلي Sad خارج ميشوند.اونها كه اين شكلي Sad ميات بيرون جناب افيسر خوشتيپ يك حواله با مشخصات فوق كمي درازتر و كمي تپلتر به رنگهاي مختلف كه ميتونه ابي يا سفيد يا صورتي باشه بهشون ميده تا هر وقت جناب دلاك سيسدوني كليرشون كرد اين شكلي Big Grin بشوند و اين شكلي Coolبروند براي دريافت ويزا خوشگله و بعد از تاپيك كليرنس و جدول منتظرسرا با يك تيپ اين شكلي Rolleyes اسباب كشي كنند به تاپيك اولين سفر به ا م ر ي ك ا.جون دايي اگه اين شكلي Wink كه گفتم هست خوب لايكش كن.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: payam62 ، hushmandco ، r91 ، sadeghi897 ، edibk ، s.s.h ، b_argi ، zohre02 ، nooshshahnar ، رجبعلی ، mahmoodfuny ، lonelyman ، ikamaly ، mhb161
(2013-05-16 ساعت 01:42)zanganeh نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 18:44)babash نوشته:  مسخره ام نکنین ها. یکی میگه برگه چه رنگی یعنی چی؟ سفید؟ آبی؟ صورتی؟
سلام دوست من.
دشمناي دايي قربون كيس كلير نشدت برن.براچي مسخرت كنن قربونت.توي ديار عمو سام نخسوزن توي اداره هاي دولتيش رسمه از نوعي برگه با ابعاد كمي كوتاهتر از نظر قدي و كمي عريضتر از نظر پهنا با رنگهاي مختلف براي پاسخ به ارباب رجوع هاشون استفاده كنند.
از اونجاكه ما سيس اباديها عادتمونه هميشه يك چيزي رو به يك چيزي بربطونيم اين موضوع رنگها پيش امد.دوستاني كه به سفارت براي مصاحبه مراجعه ميكنند همه اين شكلي Shy ميرن داخل و بعد يا اين شكلي Smile و يا اين شكلي Sad خارج ميشوند.اونها كه اين شكلي Sad ميات بيرون جناب افيسر خوشتيپ يك حواله با مشخصات فوق كمي درازتر و كمي تپلتر به رنگهاي مختلف كه ميتونه ابي يا سفيد يا صورتي باشه بهشون ميده تا هر وقت جناب دلاك سيسدوني كليرشون كرد اين شكلي Big Grin بشوند و اين شكلي Coolبروند براي دريافت ويزا خوشگله و بعد اين شكلي Tongue از تاپيك كليرنس و جدول منتظرسرا با يك تيپ اين شكلي Rolleyes اسباب كشي كنند به تاپيك اولين سفر به ا م ر ي ك ا.جون دايي اگه اين شكلي Wink كه گفتم هست خوب لايكش كن.

سلام به همه
من خودم برنده نيستم ولي كامنت هاي شما رو ميخونم خيلي هم براتون دعا ميكنم زودتر از اين استرس در بياييد ولي
طبق تجربيات خودم در مورد پروسه هاي مهاجرت كه خودم يكي از سخت ترين كيس هاشو گذروندم و هنه اين احوالات شما رو داشتم ميخوام بهتون بگم كه اصصصصصصلا خودتونو ناراحت نكنيد و انرژيتون رو براي وقتي وارد امريكا ميشيد نگه داريد چون اونجا خيلي كار داريد.همتون قبول ميشيد خيالتون راحت.همتوووووون كلير ميشيد به زودي Smile
كارت قرمز نگرفتيد كه نا اميد بشيد
فقط بعد از گرفتن ويزاتون هم به اينجا سر بزنيد كه ما سوالامونو بپرسيم ازتون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان