موضوعها: 0
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
این هشت پای ( پیشگو) ما کجاست؟ یه چند تا شماره رو اعلام کن دیگه...
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
قورمه سبزی خوراش لایک کنن شاید ماهم ی روزی مدیر سایت شدیم.
165 روز از مصاحبم میگذره صدام در نیامده. رفتم تو ی حالت خاصی از زندگی، نسبت به همه چیز بی تفاوتم.
کارو که از همون روزای اول مصاحبه بیخیال شدم، کم مونده با رییس تو محیط کار گلاویز بشیم
کم کم دارم اخراج میشم آخه فکر میکردم نتیجه مصاحبه زود میاد اما انگار باید به فکر ی کار دیگه باشم حالا حالا مهمونیم اینجا
کسی میدونه چرا اینقدر دیر جواب میدن؟
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
بی تفاوتی نسبت به وقایع روزمره (کار، درس و ..) فکر کنم یه حالت مشترک بین منتظرای کلیر شدنه. وقتی توی برزخ باشی نتیجش همین میشه.
امروز به سختی این اینرسی سنگین رو شکستم رفتم کلاس زبان فشرده اسم نوشتم. به استاد هم گفتم اگر لازم شد ترکه انار بیار سرکلاس ! تنبلی کردم رحم نکن.استاده میخندید فکر میکرد شوخی میکنم.
کارامون رو تعطیل کردیم. هی میگیم امروز کلیر میشیم ، فردا کلیر میشیم. مطمئنا کلیر میشیم در نهایت. نمیدونم اگر این وبسایت و این دوستان نبودن روزم چجوری میگذشت. ولی امروز به خودم اومدم دیدم این انتظار برزخی داره فرصتها رو ازم میگیره. با اسم نوشتن توی دوره زبان و از سرگیری ورزش محبوبم شنا امروز رو تمام کردم. امیدوارم هر وقت که کلیر شدم از زمان انتظارم لذت و استفاده کافی رو برده باشم.
به همه دوستانم توصیه میکنم که همین کار رو بکنن. بیاین سنگینی این انتظار رو به نفع خودمون تغییر بدیم و از زمان بهره کشی کنیم ..
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
درود به همه دوستان عزیز
دوستان عزیز که مدت زیادی در انتظار هستند بنده را ببخشید که با چند روز انتظار جسارت کرده و برای شما پیامی اینچنین ارسال میکنم، البته من سابقه سه بار قبولی در لاتاری را دارم که دو بار آنرا بنا به دلایلی انصراف دادم، به هر حال دوستان زندگی قطاریست در حال عبور که معطل هیچکس نمیشود، بهترین کار استفاده بهینه از این زمان است، زمانبندی مناسب و انجام کارهای معمول و در کنار آن رسیدگی و رفع نقاط ضعف مانند زبان، چه خوب بود که در این سایت بخشی جهت تبادل نظر بصورت انگلیسی راه اندازی میشد و باعث تقویت زبان همه ما میشد، به هر حال این زمان سخت هم به پایان خواهد رسید، بهتر است که با حفظ روحیه و مثبت اندیشی این زمان را به بهترین نحو ممکن به پایان برسانیم
با آرزوی موفقیت برای همه، ارادتمند همه دوستان در انتظار
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-15 ساعت 14:21)ani_sheiton نوشته: سلام بچه ها ما هم به جمع شما پیوستیم.به ما گفتن 1 تا 2هفته دیگه سایت رو چک کنین بیاین بگیرین
مطمئنید نگفتن 1 تا 2 ماه؟چون ما که تونجا بودبم به همه 3 ماه گفته بودن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-16 ساعت 00:22)sentinel نوشته: درود به همه دوستان عزیز
دوستان عزیز که مدت زیادی در انتظار هستند بنده را ببخشید که با چند روز انتظار جسارت کرده و برای شما پیامی اینچنین ارسال میکنم، البته من سابقه سه بار قبولی در لاتاری را دارم که دو بار آنرا بنا به دلایلی انصراف دادم، به هر حال دوستان زندگی قطاریست در حال عبور که معطل هیچکس نمیشود، بهترین کار استفاده بهینه از این زمان است، زمانبندی مناسب و انجام کارهای معمول و در کنار آن رسیدگی و رفع نقاط ضعف مانند زبان، چه خوب بود که در این سایت بخشی جهت تبادل نظر بصورت انگلیسی راه اندازی میشد و باعث تقویت زبان همه ما میشد، به هر حال این زمان سخت هم به پایان خواهد رسید، بهتر است که با حفظ روحیه و مثبت اندیشی این زمان را به بهترین نحو ممکن به پایان برسانیم
سلام دوست من.
تا جائيكه عقل و سوات دايي قد ميده طبق قانون KCC درصورتيكه هر شخصي در يك دوره از لاتاري برنده شود و به هر دليلي موفق به اخذ ويزا نشود چه با مصاحبه چه بي مصاحبه ديگر به هيچ عنوان نميتواند در لاتاري به نام خودش شركت كند.شما مطمعن هستيد سه بار در لاتاري امريكا با يك نام و مشخصات برنده شده ايد؟
دوستان عزيز در صورت اشتباه بودن مطلب لطفا اعلام نظر فرمائيد.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-16 ساعت 00:34)zanganeh نوشته: (2013-05-16 ساعت 00:22)sentinel نوشته: درود به همه دوستان عزیز
سلام دوست من.
تا جائيكه عقل و سوات دايي قد ميده طبق قانون KCC درصورتيكه هر شخصي در يك دوره از لاتاري برنده شود و به هر دليلي موفق به اخذ ويزا نشود چه با مصاحبه چه بي مصاحبه ديگر به هيچ عنوان نميتواند در لاتاري به نام خودش شركت كند.شما مطمعن هستيد سه بار در لاتاري امريكا با يك نام و مشخصات برنده شده ايد؟
دوستان عزيز در صورت اشتباه بودن مطلب لطفا اعلام نظر فرمائيد.
فكر ميكنم اشتباه ميكنيد. براي اينكه كساني كه برنده شدند در دوره بعدي هم ميتونند شركت كنند و اين جمله رو دقيقا تصريح كرده اند...باز دوستان باتجربه تر نظر بدند. ممنون
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
همسرم که برنده لاتاری شده دیپلم فنی و حرفه ای داره یعنی 11 ساله، اینو قبول میکنند یا باید حتما" پیش دانشگاهی هم داشته باشه؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-15 ساعت 22:56)Ghormeh Sabzi نوشته: قورمه سبزی خوراش لایک کنن شاید ماهم ی روزی مدیر سایت شدیم.
165 روز از مصاحبم میگذره صدام در نیامده. رفتم تو ی حالت خاصی از زندگی، نسبت به همه چیز بی تفاوتم.
کارو که از همون روزای اول مصاحبه بیخیال شدم، کم مونده با رییس تو محیط کار گلاویز بشیم
کم کم دارم اخراج میشم آخه فکر میکردم نتیجه مصاحبه زود میاد اما انگار باید به فکر ی کار دیگه باشم حالا حالا مهمونیم اینجا
کسی میدونه چرا اینقدر دیر جواب میدن؟
جالبه آدم بعضی از پستها رو میخونه اگه اسم نویسنده نباشه فکر میکنه خودش اون پست رو گذاشته!
به هر حال [font=Courier]جانا سخن از زبان ما میگویی.[/font]
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال