موضوعها: 0
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-15 ساعت 22:56)Ghormeh Sabzi نوشته: قورمه سبزی خوراش لایک کنن شاید ماهم ی روزی مدیر سایت شدیم.
165 روز از مصاحبم میگذره صدام در نیامده. رفتم تو ی حالت خاصی از زندگی، نسبت به همه چیز بی تفاوتم.
کارو که از همون روزای اول مصاحبه بیخیال شدم، کم مونده با رییس تو محیط کار گلاویز بشیم
کم کم دارم اخراج میشم آخه فکر میکردم نتیجه مصاحبه زود میاد اما انگار باید به فکر ی کار دیگه باشم حالا حالا مهمونیم اینجا
کسی میدونه چرا اینقدر دیر جواب میدن؟
قورمه سبزی جان خرت هنوز کامل از رو پل رد نشده ها
با رئیست مهربونتر باش و به حرفاش گوش کن
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2013-05-16 ساعت 08:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-16 ساعت 08:49 توسط b_argi.)
دوستای گلم سلام.
چندروز پیش ایمیل زدم KCC که چرا کیس های ایروان به CEAC دسترسی ندارن..این جواب رو دادن ..نظری دارین..؟
KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-16 ساعت 01:56)arezoo00 نوشته: [/size][/color] (2013-05-16 ساعت 01:08)arezoo00 نوشته: سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
همسرم که برنده لاتاری شده دیپلم فنی و حرفه ای داره یعنی 11 ساله، اینو قبول میکنند یا باید حتما" پیش دانشگاهی هم داشته باشه؟؟؟
[color=#FF0000][size=large]
خب خودشون گفتند که یا دیپلم 12 ساله یا حداقل 2 سال سابقه کاری در 5 سال گذشه که امتیاز اون کار هم نباید کمتر از 7 باشه.از سایت onet.online فکر می کنم باید چک کنید
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-16 ساعت 08:41)b_argi نوشته: دوستای گلم سلام.
چندروز پیش ایمیل زدم KCC که چرا کیس های ایروان به CEAC دسترسی ندارن..این جواب رو دادن ..نظری دارین..؟
KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information.
خیلی شیک گفتن به ما مربوط نیست به خودشون بگین 
http://mohajersara.com/images/smilies/biggrin.gif
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
ان قدر انتظار اخر هر هفته را کشیدم که تاریخ انقضا پاسم نزدیک شد ودیروز پاسم رو دادم واسه تعویض .پسرم ۱۵ ساله شد برای گرفتن شناسنامه ی عکسداربرای پاس فرستادیم(گفتن حداقل ۱/۵ماه طول میکشه).امتحانات بچه هام شروع شده وتا۲۱ خرداد طول می کشه و نمی تونیم بریم برای تمدید مدیکال .حالا به نظر شما وقت چیه؟ وقت کلیر شدنه.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
Often when we lose hope and think this is the end, GOD smiles from above and says, "Relax, sweetheart, it's just a bend, not the end!
اغلب وقتی امیدت رو از دست می دی و فکر می کنی که این اخر خطه، خدا از بالا بهت لبخند می زنه و میگه: آرام باش عزیزم، این فقط یک پیچه نه پایان...
WORRYING does not take away tomorrow's Trouble, it takes away today's PEACE.
نگرانی مشکلات فردا را دور نمی کند بلکه تنها آرامش امروز را دور می کند...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-16 ساعت 10:38)bardia mousapour نوشته: (2013-05-16 ساعت 09:02)princesess نوشته: (2013-05-16 ساعت 01:56)arezoo00 نوشته: [/size][/color] (2013-05-16 ساعت 01:08)arezoo00 نوشته: سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
همسرم که برنده لاتاری شده دیپلم فنی و حرفه ای داره یعنی 11 ساله، اینو قبول میکنند یا باید حتما" پیش دانشگاهی هم داشته باشه؟؟؟
[color=#FF0000][size=large]
خب خودشون گفتند که یا دیپلم 12 ساله یا حداقل 2 سال سابقه کاری در 5 سال گذشه که امتیاز اون کار هم نباید کمتر از 7 باشه.از سایت onet.online فکر می کنم باید چک کنید
دوست عزیز من دوستم که دیپلم 11 ساله داشتو سابقه کاری هم نداشت رفت مصاحبه رو انجام داد نقص مدرک هم نخورد برگه صورتی گرفته الان هم تو پروسه انتظاره
وای مرسی داریم از استرس میمیریم.... یکی میگه باید پیش دانشگاهی داشته باشه یکی میگه کارودانش قبول نیست یکی میگه همینکه دیپم داره درسته واقعا" موندم چی درسته.....
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-16 ساعت 10:46)KOUROSHAVIN نوشته: (2013-05-16 ساعت 01:08)arezoo00 نوشته: سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
برخی دوستان گفته اند که میشه اما من نظرم اینه که حالا که وقت دارین برین بگیرین و ریسک نکنید...چون در نهایت روز مصاحبه اگه نقض مدرک بخورید اونوقت دیگه وقت زیادی نخواهید داشت برای اخذ پیش دانشگاهی...من اگر جای شما بودم میرفتم دنبالش و به هر کلکی بود میگرفتم...خدارو شکر که الان اینهمه مدارس غیردولتی و آزاد داریم..(گرفتی چی گفتم؟؟؟)
بله همین تصمیمو گرفتم ینی الان تو فرم بنویسیم دیپلم مشکلی نداره دیگه؟
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-15 ساعت 18:37)mrbonbon نوشته: (2013-05-15 ساعت 17:12)Szsanazsz نوشته: يادمه تو ٢٠٠٨ هم كه پرونده كانادا سر انداختم كه قرار بود ١٠ ماهه جوابش بياد!!!! همه قبلي ها و بعدي هاي ما رفتن مصاحبه و من هنوز منتظرم!
نيمه پر ليوان: حكمتش اين بود كه قرار بوده لاتاري قبول شم خداوند كانادا رو دست نگه داشته!
نيمه خالي ليوان: اونجا هم مثل اينكه ما افتاده بوديم تو قسمت جانويه ژانويه جان ويه جون ويه ش
قسمت بي ليوان: كلا علافيم! ؟
دوست عزیز جالبه که منم یه جورایی مثل شما هستم، اما با این تفاوت که دسامبر 2010 برای کانادا اقدام کردم و اکثر دوستانی که بامن اقدام کردند الان رفتند و یا نزدیکه که دیگه برن و مستقر بشن...، و از اونطرف دسامبر 2012 رفتم مصاحبه آمریکا که هنوز منتظرم...
اما اینو همۀ دوستان بدونین که درسته که این انتظاره خیلی سخته، اما مطمئن باشین که همگی کیلیر خواهیم شد، چون به خودمون که شک نداریم، حالا یه چند روز، چند ماه
اینور تر یا اونور تر...
من هم یک پرونده کانادا دارم از سال 2008 که اصلا معلوم نیست چی شد، یکی هم سال 2011 باز کردم که با این که تمام شرایط رو داشتم به بهانه های واهی reject شد! یعنی حتی طرف مدارک تکمیلی یا توضیح هم نخواست و یکراست پرونده رو رد کرد. حالا با این سابقه بدشانسی نگاه کردن به نیمه پر لیوان برای ویزای یو اس واقعا سخته اما خب جز انتظار کار دیگه ای هم نمی شه کرد
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)