کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-17 ساعت 02:52)گل نهال نوشته:  كاربر mahdi2012 كه لحظات آخر كلير شدند بعد از دويست روز بخاطر نقص مدرك ديپلم بود و بعد از ٢٠٠ روز كه ارائه دادن كلير شدن

گلنهال عزيز حتمأ به ايشون درزمان مصاحبه گفته شده نقص مدرك ديپلم والا از كجا ميدونستن كه بايد ارائه بدن در روز مصاحبه خانم سارا گرو كه افيسر مربوطه بود گفت مدارك شما كامل هست فقط امروز كار شما اينجا تمام هست و اين ادرس سايت را چك كنيد .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: گل نهال ، ikamaly ، b_argi ، mhb161 ، sce ، mrr777 ، zohre02
(2013-05-17 ساعت 02:52)گل نهال نوشته:  كاربر mahdi2012 كه لحظات آخر كلير شدند بعد از دويست روز بخاطر نقص مدرك ديپلم بود و بعد از ٢٠٠ روز كه ارائه دادن كلير شدن

گلنهال جان يعنى به ايشون اعلام كرده بودن نقص مدرك ديپلم كه متوجه شدن بايد ارائه كنن اما به من گفتن مداركتون كامل هست اگر موردى بود بايد ميكفت نقص مدرك ديپلم يا سابقه كار ، درسته.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: گل نهال ، ikamaly ، b_argi ، raam12000 ، mhb161 ، sce ، mrr777 ، zohre02
دوستان جدولی شبیه جدول منتظرسرا برای 2012 وجود داشته؟کجا میشه دیدش؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، sce ، zohre02
(2013-05-17 ساعت 03:49)r91 نوشته:  دوستان جدولی شبیه جدول منتظرسرا برای 2012 وجود داشته؟کجا میشه دیدش؟

نه منتظرسرا ابتكار ٢٠١٣ هستولي با مطالعه ٣٠-٤٠ صفحه آخر تاپيك كليرنس٢٠١٢، منتظراش دستتون مياد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، ikamaly ، b_argi ، mhb161 ، hushmandco ، Szsanazsz ، sce ، mrr777 ، zohre02
(2013-05-17 ساعت 03:53)گل نهال نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 03:49)r91 نوشته:  دوستان جدولی شبیه جدول منتظرسرا برای 2012 وجود داشته؟کجا میشه دیدش؟

نه منتظرسرا ابتكار ٢٠١٣ هستولي با مطالعه ٣٠-٤٠ صفحه آخر تاپيك كليرنس٢٠١٢، منتظراش دستتون مياد
مظالعه کردم ظاهراً جدولی به نام جدول احسان بوده
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: ikamaly ، b_argi ، mhb161 ، sce ، گل نهال ، zohre02
(2013-05-17 ساعت 02:13)sayeh_m نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 01:50)zanganeh نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 18:57)sayeh_m نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 16:58)princesess نوشته:  دوستانی که آپدیت شدند چک کنند ..امروز برای بار دوم کیس مابرای باقی نفرات هم آپدیت شد ...
دل و جرات اینکه شاد باشم رو ندارم !!!یعنی میشه ک بشه؟
سلام
معلومه كه ميشه Rolleyes اصلاً شده ، خودت هنوز خبر نداري Smile
ساناز عزيز @ حتماً بعد از رويت شماره در سايت به سرعت خودتون روبه انكارا برسونين . اصلاً هم مسئله اين نيست كه كليرنس دوباره بخورين . اون سوتي رو فرموش كنين ولي به سرعت رفتن رو جدي بگيرين Smile
همگي @ ++++++
ميدونم بعد از صد روز ادم له ميشه ولي يك كمي انرژي ذخيره كنين ، خيلي كار دارين Smile
سلام مامان سايه.
انگار همين ديروز بود براتون پيام گذاشتم و اعلام ورود كردم.52 روز شد بدون هيچ اپ ديتي.خوشحال ميشم اگه نظرتون رو در مورد كيس خودم بدونم.البته با كمال احترام بعد از انتظار و صبر و تحمل و از اين چيزا.... نظرتون چيه يك ايميل بزنم؟
سلام
حتماً ايميل بزنيد . به اون شماره امريكا هم تلفن بزنيد .
سلام مامان سايه.
از پاسخ سريعتون متشكر.ديشب زنگ زدم به اون شماره و خانم اوپراتور پس از دريافت شماره كيس و نام و نام خانوادگي و تاريخ تولد به من گفت به سفارتي كه براي مصاحبه رفتين زنگ بزنين ولي شماره اي به من نداد و ضمنا از طريق ايميل 400 كاركتري ايميل زدم و گفتم كه طبق گفته افيسر مصاحبه كننده پرونده من كامل هست و فقط براي سير امور اداري بين 6 تا 8 هفته بعد در سايت .... شماره كيسم براي گرفتن ويزا اعلام ميشه اما تاكنون هيچ خبري نشده و خواهش كردم من رو هم در جريان امور پرونده بزارند.
منتظر ميمونم ببينم چي ميشه از راهنماييتون ممنون
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: sayeh_m ، ikamaly ، b_argi ، mhb161 ، s.s.h ، Szsanazsz ، sce ، گل نهال ، mrr777 ، KOUROSHAVIN
سلام وصبح بخیر خدمت منتظرین عزیز...
پاشید که روز قشنگه از راه رسیده!!!
امیدوارم امروز، بعنوان یه روز تاریخی توی تقویمتون ثبت بشه!!!
امیدوارم انتظارهای طولانی، امروز به پایان برسه!!!
یعنی میشه خدایا؟!
خدا: چرا نمیشه؟!! دعاهای دیشب رو دسته بندی کردم،تک تک مهاجرسرایی ها نظرم رو به این تاپیک جلب کردند!!!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
سلام دوستان صبح قشنگ همگی بخیر
امروز قراره منم به همراه پیشکسوتای مهاجر سرا کلیر بشم :-)
دوستانی که امروز قصد کلیر شدن دارن از همین الان بیان اسم بنویسن
بعدا نگید نگفتی ها
dv 2013, Ankara
(2013-05-17 ساعت 09:41)mhb161 نوشته:  سلام دوستان صبح قشنگ همگی بخیر
امروز قراره منم به همراه پیشکسوتای مهاجر سرا کلیر بشم :-)
دوستانی که امروز قصد کلیر شدن دارن از همین الان بیان اسم بنویسن
بعدا نگید نگفتی ها
سلام كيس شما چند بار اپديت شده، كيس ما بهم خيلي نزديكه؟؟
خبري، اپديتي گرفتين خبر بدين
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: b_argi ، shatsi ، گل نهال ، رجبعلی ، mhb161 ، mrr777 ، KOUROSHAVIN ، zohre02
دوست عزیز لطف می کنی شماره ای که در آمریکا باهاش تماس گرفتی و اپراتور داشت رو اعلام فرمائید. شماره هایی که من دارم ماشین هستند.با تشکر
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، shatsi ، yalda91 ، mhb161 ، mrr777 ، zohre02
(2013-05-15 ساعت 22:56)Ghormeh Sabzi نوشته:  .....
165 روز از مصاحبم میگذره صدام در نیامده.
کسی میدونه چرا اینقدر دیر جواب میدن؟
سلام و امیدوارم که هرچه زور کلیر بشی
توی سایت ایروان نوشته بود که : "اگه بعد از 60 روز کلیر نشدید می تونید تماس بگیرید یا ایمیل بزنید و لطفا قبل از 60 روز هیچ گونه مکاتبه ای نکنید"
من نمی دونم که کدوم سفارت بودی ولی به نظر من بهتره که یک مکاتبه ای داشته باشی .
بزودی کلیر میشی نترسWink
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
تشکر کنندگان: b_argi ، shatsi ، yalda91 ، گل نهال ، رجبعلی ، mhb161 ، mrr777
انگار خدا دعاهامو شنیده.الان چهارتاییمون اپدیت شدیم(۱۷ می).
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
كلير أعلام شد
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: b_argi ، lonelyman ، amir82 ، گل نهال ، رجبعلی ، mhb161 ، mrr777 ، AFSHIN-PIC ، AsemanAbee ، KOUROSHAVIN
(2013-05-17 ساعت 02:59)r91 نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 02:45)Hoormazd نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 00:49)zanganeh نوشته:  سلام دوست من.
جون دايي چون دوست دارم روك روك ميگم اگه با همين وضعيت بري سفارت يك ضرب ردي. پس سريع يا براي دريافت پيش دانشگاهي اقدام كن ( يكي از دوستان من كه همين الا
دوست عزيز اين قدر به خودتان استرس بيجا وارد نكنيد من ديپلم فنى و حرفه اى داشتم و ابوظبى هم مصاحبه شدم و هيچ نقص مدركى هم نخوردم تو برگه اى هم كه به من دادن نوشته ديپلم فنى و حرفه اى و ما ها كلأ پيشدانشگاهى راهمون نميدادن ميتونستيم امتحان بديم و فوق ديپلم بگيريم پس اصلأ نگران نباش اگر مشكلى بود من را تو مصاحبه رد ميكردن به اين دليل و ديگه واسه كليرنسم خودشونو تو زحمت نمى انداختن مثل ما تعارف كه ندارن ميگفت به سلامت اصلأ واجد شرايط نيستىRolleyes

نقل قول دیگری از یکی از دوستان 2012 به نام 3ripدر صفحه 514 تاپیک کلیرنس2012 (میتونید بهش ایمیل بزنید و جزییات رو بپرسید)ظاهراً ایشون ویزاش رو هم گرفته:
من و آقا مهدی و فکر میکنم cmbt عزیز شرایطمون یکسان بود و هر سه کاردانی داشتیم و پیش دانشگاهی نداشتیم. منم واسه کلاسای پیش دانشگاهی اسم نوشتم رشته علوم انسانی رو انتخاب کردم. واسه اینکه بهتر بدونید تا پیارسال پیش دانشگاهی گرفتن خیلی آسون بود و مدرسه های بزرگسالان به راحتی آب خوردن نمره میدادن, اما از پارسال قوانین عوض شد و تمام امتحانات رفت زیر نظر مستقیم آموزش و پرورش و فقط 5نمره دست مدرسه بود و قبول شدن خیلی سخت بود. من که چیز زیادی از دیپلم گرفتنم نگذشته بود خیلی واسم خوندن درسای پیش دانشگاهی سخت بود و ترم اول درس ریاضی و عربیش رو افتادم و ترم دوم هم اصلا نرفتم امتحان بدم, دیگه جا زده بودم و به خودم گفتم با همین کاردانی میرم مصاحبه و اگه قبول کردن که خیلی خوبه اگه قبول نکردن هم قیدشو میزنم که خدارو شکر آفیسر اصلا در مورد پیش دانشگاهی چیزی ازم نپرسید و همون کاردانی رو قبول کرد.

دوستان خیلی دقت کنید. وقتی راهنمایی میکنید اول از شرایط پرسش کننده مطمئن بشید یعد با شرایط پاسخ خودتون تطبیق بدید.
الان صحبت از بهتر و بدتر نیست.
صحبت از قبولی یا ردی کیسه!
اگر کسی مدرک بالاتر از دیپلم داشته باشه مشکلی براش پیش نمیاد. یا اگر مشکلی پیش آمد با ارائه ریز نمرات مقطع بعد از دیپلمش که حاوی دروس پیش دانشگاهی است آفیسر متقاعد میشه.
ولی اگر کسی دیپلم ۱۱ ساله داره و مدرک بالاتری نداره خودشو برای ریجکت شدن آماده کنه.
اگر هم موردی بوده استثناء بوده. من تا به حال هر چه دیدم از سال ۲۰۱۱ به اینور ردی کیس بوده یا در نهایت لطف آفیسر وقت دادن به متقاضی برای گرفتن مدرک پیش دانشگاهی.
هیچ کدام موفق به ارائه سابقه کاری به جای پیش دانشگاهی نشدند.
باز هم میگم. از دوستانی که دیدند یا شنیدند که موردی بدون پیش دانشگاهی و با ارائه سابقه کار ویزا گرفتند خواهش میکنم اینقدر با اطمینان تجربه خودشون رو به دیگران توصیه نکنند. این مسأله شوخی بردار نیست!
عقل سلیم حکم میکنه وقتی دیدی چند مورد ردی بوده دیگه چشمتو رو موارد دیگه که قبولی بوده ببندی و برای این کار تاس نندازی. با اطمینان بری. با مدرک پیش دانشگاهی! اگر هم مقطع بالاتری دارید فقط ریز نمرات رو با خودتون ببرید. قاعدتا میشه ریز نمرات مقطع کاردانی.
تا کنون بیش از ۲۰ بار در این خصوص پست گذاشتم.
این بار آخره که با ملاطفت خواهش میکنم که در این خصوص راهنمایی غلط نشه.
(2013-05-16 ساعت 11:29)bardia mousapour نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 11:08)arezoo00 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 10:46)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 01:08)arezoo00 نوشته:  سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
همسرم که برنده لاتاری شده دیپلم فنی و حرفه ای داره یعنی 11 ساله، اینو قبول میکنند یا باید حتما" پیش دانشگاهی هم داشته باشه؟؟؟

برخی دوستان گفته اند که میشه اما من نظرم اینه که حالا که وقت دارین برین بگیرین و ریسک نکنید...چون در نهایت روز مصاحبه اگه نقض مدرک بخورید اونوقت دیگه وقت زیادی نخواهید داشت برای اخذ پیش دانشگاهی...من اگر جای شما بودم میرفتم دنبالش و به هر کلکی بود میگرفتم...خدارو شکر که الان اینهمه مدارس غیردولتی و آزاد داریم..(گرفتی چی گفتم؟؟؟)Cool

بله همین تصمیمو گرفتم ینی الان تو فرم بنویسیم دیپلم مشکلی نداره دیگه؟

دوست عزیز من تجربه دوستم رو که مثبت هم بوده گفتم وگرنه در جایگاهی نیستم که واسه کسی نسخه بدم.راهنمایی من این که تو مدارکت همون دیپلم 11 ساله رو ذکر کن ولی طی این مدت تا میتونین سعی بکنین سابقه کاری یا دیپلم 12 ساله تهیه کنین واگه هم موفق نشدین طبق تجربه دوستم ویکی دیگه از بچه های مهاجر سرا مطمئنم به مشکل بر نمیخورین

ممنونم از توضیحات خوبتون، البته همسر من از دانشگاهی که زیر نظر وزارت علوم نیست مدرکی معادل فوق دیپلم گرفته، یعنی توی مدرکش خورده (دوره ی کاربردی مدیریت....) نمیدونم این مدرک اونقدر ارزش داره که به دیپلمش گیر ندن؟؟!!؟؟
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، mrr777 ، KOUROSHAVIN ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان