موضوعها: 0
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که مصاحبه اشان قبل از ژانویه بوده...فکر می کنم که باز هم باید منتظر ups باشند من یادمه توی همین تاپیک حدود یک ماه پیش دوستانی که تازه کلیر شده بودن و مصاحبه اشان قبل از ژانویه بود پاسپورتهاشون رو از ups در هتل تحویل گرفته بودند
فکر میکنم بهتره دوستان از خود سفارت در این مورد پرس و جو کنند....نگهبان دم در سفارت اون آقای کارمند سفارت رو که کمی چاقه و فارسی هم بلده صدا می کنه تا جوابتون رو بده .....اون آفا اگر ندونه می ره داخل سفارت و براتون می پرسه......
پاکت معروف زرد رنگ من هم وقتی از پست تحویل گرفتم کمی پاره شده بود که همین آقا با خوشرویی از من گرفت و به داخل سفارت برد و چسب زده تحویلم داد
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریل
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
ىه ماجراى جالب برام پىش اومد گفتم گفتم شمارم در جرىان بزارم بنده دوشنبه پاسمو دادم به سفارت و پنجشنبه برام اىمىل اومد که بله برو با اىن بارکد چک کن ببىن پاست کجاس ماهم دىدىم زده تحوىل شده و با دلى خوش رفتم پست و با کمال تعجب دىدم که بستم اونجا نىست و به طرف گفتم بارکدمو بزن ببىن بسته کجاس اونم زد گفت بستت پست مرکزىه سى کىلومتر با اىنجا فاصله داره ن گفتم من پست شمارو انتخاب کرده بودم اونجا چرا رفته اونم تعجب کرده بود گفت نمىدونم خلاصه تاکسى گرفتم و رفتو برگشت صدو سى لىر پىاده شدم براى هىچى و کلى وقتم هدر رفت هنوزم دلىلشو نمىدونم چرا اىنطور شد چون فقط در صورتى مىفرستن مرکزى که بعد هفت روز بسته تحوىل نشه... به هرحال وىزامو گرفتم اما هرگز فکر نمىکردم وقتى وىزامو بگىرم زىاد خوشال نشم همىشه فکر مىکرم وقتى وىزام بىاد دستم از خوشالى مىپرم هوا و کلى هىاهو راه مىندازم نمىدونم شاىد واسه باشه که خىلى اذت شدم و اتفاقاى عجىب زىاد افتاد اون از مصاحبم که وقتى تو انکارا بودم بهم گفتن عقب افتاده ن اى
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولى
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-16 ساعت 23:43)KOUROSHAVIN نوشته: (2013-05-16 ساعت 23:04)majid11 نوشته: (2013-05-16 ساعت 01:08)arezoo00 نوشته: سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
همسرم که برنده لاتاری شده دیپلم فنی و حرفه ای داره یعنی 11 ساله، اینو قبول میکنند یا باید حتما" پیش دانشگاهی هم داشته باشه؟؟؟
سلام ، دوست عزیز فکر نکنم نیازی باشه چون اصلا رشته های فنی حرفه ای پیش دانشگاهی ندارند و بصورت پیوسته در دانشگاه قابل ادامه می باشد ، ولی به نظر بنده برای اینکه خیالتان از این موضوع راحت شود یک میل دو خطی به سفارت زده و این موضوع را سئوال کنید .
موفق باشید .
عجب گرفتاریه ها....عزیز دل...جان من...اخوی...به پیر به پیغمبر باید دیپلم 12 ساله داشته باشی و گرنه در بهترین حالت نقص مدرک میخوری...کی گفته رشته های فنی پیش دانشگاهی نداره؟شما در دانشگاههای ایران و برای بعضی رشته ها میتونی بدون پیش دانشگاهی پذیرفته شی و اگر بخوای میتونی توی همون رشته مدرک پیش بگیری...خواهش میکنم جون هرکی دوست دارین با دادن آدرسهای غلط بقیه رو توی دست انداز نندازین...شما مرجع رسمی رو ول کردی و میگی فکر میکنم فلان و بهمان؟ما سه ساله توی این سایت ولو هستیم و هنوز ندیدیم کسی بدون دیپلم 12ساله ویزا گرفته باشه.هنوز(من ندیدم البته)کسی با سابقه کار هم تونسته باشه ویزا بگیره و دلیلش هم اینه که استانداردهای اونا با ما فرق داره از زمین تا آسمون.من گاهی مدتها میشه که هیچ پستی نمیزنم برای اینکه جواب خیلی از سئوالها رو یا نمیدونم یا مطمئن نیستم که بدونم و برای همین سکوت رو ترجیح میدم چون هستند عزیزانی که به بهترین شکل میتونن جواب برخی سئوالها رو بدن....پس من بمیرم..جون کوروش..دیگه آدرس چاه به بقیه ندیم و اگه از چیزی مطمئن نیستیم و یا سردرنمیاریم سکوت بهترین کمک هست.حالا باز یکی میاد میگه دوست من بدون پیش دانشگاهی منتظر دریافت ویزاست....شایدم از دست من ناراحت بشین اما عیبی نداره که من آدم بده بشم اما باعث بشه راه حلهای صددرصد غلط در این سایت و خصوصا این تاپیک ارایه نشه.مخ لص
سلام دوست من.
جون دايي چون دوست دارم روك روك ميگم اگه با همين وضعيت بري سفارت يك ضرب ردي. پس سريع يا براي دريافت پيش دانشگاهي اقدام كن ( يكي از دوستان من كه همين الان در راه سفارت براي مصاحبه. در سن 50 سالگي پارسال بعد از قبولي تو لاتاري براي ديپلم اقدام كرد و مدركش رو گرفت ) يا دنبال سابقه كار باش.ضمنا بعضي از دوره هاي فني حرفه اي بسته به ساعتي كه تو مدركش زدن معادل يك سابقه كار مشخص هست مثلا زمان ما دوره اي بود معروف به دورهي ايران وآلمان كه 218 ساعت بود و معادل 4 سال سابقه كار رسمي و مدرك فوق ديپلم تو گروه و پايه استخدامي بود.تحقيق كن مدرك فني و حرفه اي تو از كدوم مدله.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
ىه ماجراى جالب برام پىش اومد گفتم گفتم شمارم در جرىان بزارم بنده دوشنبه پاسمو دادم به سفارت و پنجشنبه برام اىمىل اومد که بله برو با اىن بارکد چک کن ببىن پاست کجاس ماهم دىدىم زده تحوىل شده و با دلى خوش رفتم پست و با کمال تعجب دىدم که بستم اونجا نىست و به طرف گفتم بارکدمو بزن ببىن بسته کجاس اونم زد گفت بستت پست مرکزىه سى کىلومتر با اىنجا فاصله داره ن گفتم من پست شمارو انتخاب کرده بودم اونجا چرا رفته اونم تعجب کرده بود گفت نمىدونم خلاصه تاکسى گرفتم و رفتو برگشت صدو سى لىر پىاده شدم براى هىچى و کلى وقتم هدر رفت هنوزم دلىلشو نمىدونم چرا اىنطور شد چون فقط در صورتى مىفرستن مرکزى که بعد هفت روز بسته تحوىل نشه... به هرحال وىزامو گرفتم اما هرگز فکر نمىکردم وقتى وىزامو بگىرم زىاد خوشال نشم همىشه فکر مىکرم وقتى وىزام بىاد دستم از خوشالى مىپرم هوا و کلى هىاهو راه مىندازم نمىدونم شاىد واسه باشه که خىلى اذت شدم و اتفاقاى عجىب زىاد افتاد اون از مصاحبم که وقتى تو انکارا بودم بهم گفتن عقب افتاده ن اى
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولى
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-17 ساعت 01:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-17 ساعت 01:04 توسط zanganeh.)
سلام دوستان من.
دايي جان :
امشب (******* ليلة الرغائب********) يا
(******* شب آرزوها*******)است.
نو خود حديث مفصل بخوان از اين مقال...
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
کاش این lot2013 بود الان. به آمار و اطلاعاتش شدیدا محتاجم..
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-17 ساعت 00:43)رجبعلی نوشته: (2013-05-16 ساعت 23:15)mychael نوشته: سلام تورو خدا مارو راهنمایی کنید مدارکمونو یک هفته هست با آرامکس قرستادیم حدود 10 روز دیگه مصاحبه داریم سرمون گرم کارای دیگه بود الان چک کردیم دیدیم هنوز به آنکارا نرسیده و آخرین جارو استانبول نشون داده و جلوش زده out of delevery از استرس داریم داقون میشیم چون فردا هم جمعه س نمیدونیم چکار باید بکنیم توروخدا هرکی میدونه را چیه بگه......
سلام دوست من
شرایط من هم مثل شما بود. چهارشنبه که بسته رو با آرامکس فرستادم تا قبل از چهارشنبه بعدی نرسید. برای من هم روز قبل از تحویل out of delivery می زد. چون آرامکس بسته های آنکارا را از طریق جاده (از استانبول به آنکارا) می رساند و دفتری برای آنکه آنلاین وضعیت را ثبت کند در آنکارا موجود نیست. بنابراین زمانی شما از طریق سایت خبردار میشوید که امضای دریافت بسته از مقصد به استانبول رسیده باشد. من از دفتر آرامکس تلفنی پیگیری کردم. به گفته ایشان آن چیزی که برای ما در سایت آرامکس نمایش داده میشود آخرین و جزئی ترین اطلاعات راجع به بسته ارسالی نیست و آنها جزئیات بیشتری را در اختیار دارند. به نظر من با دفتری که از آنجا بسته تان را ارسال کردید تماس گرفته و از آخرین وضعیت محموله مطلع گردید.
موفق باشید.
سلام دوست من.
اصلا خودشه ناناحت نكن.بسته ما هم به تركيه كه رسيد ديگه هيچ ردي ازش نبود.تا اينكه زن دايي يك ايميل زد سفارت جناب افيسر خوش تيپ پيام دادند هيچ بسنه اي از شما نرسيده و در جواب تصوير پرينت اطلاعات پستي بسته رو براشون ايميل كردم و در جواب پيام داده بود كه سيكوريتي سفارت در ساعت ... بسته رو تحويل گرفته و پرونده شما در حال پردازش ميباشد.
نتيجه اينكه ايميل بزنيد و از سفارت دريافت و يا عدم دريافت بسته رو استعلام كنيد.و پرينت ايميل خودتون و پاسخ اونها رو چاپ بگيرين و محض احتياط روز مصاحبه همراه داشته باشين.
در نهايت اگر مداركتون نرسيد باز هم نگران نباشيد جناب افيسر خوشتيپ روز مصاحبه مدارك رو از شما ميگيره و براي فردا يك وقت مصاحبه براتون ميزاره.من خودم در انكارا چند روز قبل از تاريخ مصاحبه كه براي ياد گرفتن مسير سفارت رفته بودم نمونه اين حالت رو ديدم ايشون يك دختر خانم بودند و جالب اينكه ويزا رو يك ضرب هم گرفنه بودند.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-17 ساعت 00:49)zanganeh نوشته: (2013-05-16 ساعت 23:43)KOUROSHAVIN نوشته: (2013-05-16 ساعت 23:04)majid11 نوشته: (2013-05-16 ساعت 01:08)arezoo00 نوشته: سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
همسرم که برنده لاتاری شده دیپلم فنی و حرفه ای داره یعنی 11 ساله، اینو قبول میکنند یا باید حتما" پیش دانشگاهی هم داشته باشه؟؟؟
سلام ، دوست عزیز فکر نکنم نیازی باشه چون اصلا رشته های فنی حرفه ای پیش دانشگاهی ندارند و بصورت پیوسته در دانشگاه قابل ادامه می باشد ، ولی به نظر بنده برای اینکه خیالتان از این موضوع راحت شود یک میل دو خطی به سفارت زده و این موضوع را سئوال کنید .
موفق باشید .
عجب گرفتاریه ها....عزیز دل...جان من...اخوی...به پیر به پیغمبر باید دیپلم 12 ساله داشته باشی و گرنه در بهترین حالت نقص مدرک میخوری...کی گفته رشته های فنی پیش دانشگاهی نداره؟شما در دانشگاههای ایران و برای بعضی رشته ها میتونی بدون پیش دانشگاهی پذیرفته شی و اگر بخوای میتونی توی همون رشته مدرک پیش بگیری...خواهش میکنم جون هرکی دوست دارین با دادن آدرسهای غلط بقیه رو توی دست انداز نندازین...شما مرجع رسمی رو ول کردی و میگی فکر میکنم فلان و بهمان؟ما سه ساله توی این سایت ولو هستیم و هنوز ندیدیم کسی بدون دیپلم 12ساله ویزا گرفته باشه.هنوز(من ندیدم البته)کسی با سابقه کار هم تونسته باشه ویزا بگیره و دلیلش هم اینه که استانداردهای اونا با ما فرق داره از زمین تا آسمون.من گاهی مدتها میشه که هیچ پستی نمیزنم برای اینکه جواب خیلی از سئوالها رو یا نمیدونم یا مطمئن نیستم که بدونم و برای همین سکوت رو ترجیح میدم چون هستند عزیزانی که به بهترین شکل میتونن جواب برخی سئوالها رو بدن....پس من بمیرم..جون کوروش..دیگه آدرس چاه به بقیه ندیم و اگه از چیزی مطمئن نیستیم و یا سردرنمیاریم سکوت بهترین کمک هست.حالا باز یکی میاد میگه دوست من بدون پیش دانشگاهی منتظر دریافت ویزاست....شایدم از دست من ناراحت بشین اما عیبی نداره که من آدم بده بشم اما باعث بشه راه حلهای صددرصد غلط در این سایت و خصوصا این تاپیک ارایه نشه.مخ لص
سلام دوست من.
جون دايي چون دوست دارم روك روك ميگم اگه با همين وضعيت بري سفارت يك ضرب ردي. پس سريع يا براي دريافت پيش دانشگاهي اقدام كن ( يكي از دوستان من كه همين الان در راه سفارت براي مصاحبه. در سن 50 سالگي پارسال بعد از قبولي تو لاتاري براي ديپلم اقدام كرد و مدركش رو گرفت ) يا دنبال سابقه كار باش.ضمنا بعضي از دوره هاي فني حرفه اي بسته به ساعتي كه تو مدركش زدن معادل يك سابقه كار مشخص هست مثلا زمان ما دوره اي بود معروف به دورهي ايران وآلمان كه 218 ساعت بود و معادل 4 سال سابقه كار رسمي و مدرك فوق ديپلم تو گروه و پايه استخدامي بود.تحقيق كن مدرك فني و حرفه اي تو از كدوم مدله.
اتفاقا یک دوست 2012 ایی بود که شرکت خصوصی و دیپلم یازده ساله داشت ولی امتیاز شغلش خوب بوده و الان هم امریکاست ..آیدی ایشون رو یادم نیست فقط
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قولی از یکی از عزیزان 2012 در تاریخ 28 سپتامبر:
بچه ها سال دیگه همین موقع بچه های ۲۰۱۳ این تاپیک رو میخونن و نگران ویزاهاشون هستن و نهضت ادامه دارد ............
ولی بدونین واسه رسیدن به هر چیزی باید اول باورش کنید و نه تو کارتون نیارید و همیشه بگید من میخام ، میتونم ، و انجام میدم و مطمئن باشید که میشه
و همیشه باور داشته باشید که همه کاره خداست نه بنده خدا
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
كاربر mahdi2012 كه لحظات آخر كلير شدند بعد از دويست روز بخاطر نقص مدرك ديپلم بود و بعد از ٢٠٠ روز كه ارائه دادن كلير شدن
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-17 ساعت 02:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-17 ساعت 10:40 توسط mehdiii.)
(2013-05-17 ساعت 02:45)Hoormazd نوشته: (2013-05-17 ساعت 00:49)zanganeh نوشته: سلام دوست من.
جون دايي چون دوست دارم روك روك ميگم اگه با همين وضعيت بري سفارت يك ضرب ردي. پس سريع يا براي دريافت پيش دانشگاهي اقدام كن ( يكي از دوستان من كه همين الا
دوست عزيز اين قدر به خودتان استرس بيجا وارد نكنيد من ديپلم فنى و حرفه اى داشتم و ابوظبى هم مصاحبه شدم و هيچ نقص مدركى هم نخوردم تو برگه اى هم كه به من دادن نوشته ديپلم فنى و حرفه اى و ما ها كلأ پيشدانشگاهى راهمون نميدادن ميتونستيم امتحان بديم و فوق ديپلم بگيريم پس اصلأ نگران نباش اگر مشكلى بود من را تو مصاحبه رد ميكردن به اين دليل و ديگه واسه كليرنسم خودشونو تو زحمت نمى انداختن مثل ما تعارف كه ندارن ميگفت به سلامت اصلأ واجد شرايط نيستى
نقل قول دیگری از یکی از دوستان 2012 به نام 3ripدر صفحه 514 تاپیک کلیرنس2012 (میتونید بهش ایمیل بزنید و جزییات رو بپرسید)ظاهراً ایشون ویزاش رو هم گرفته:
من و آقا مهدی و فکر میکنم cmbt عزیز شرایطمون یکسان بود و هر سه کاردانی داشتیم و پیش دانشگاهی نداشتیم. منم واسه کلاسای پیش دانشگاهی اسم نوشتم رشته علوم انسانی رو انتخاب کردم. واسه اینکه بهتر بدونید تا پیارسال پیش دانشگاهی گرفتن خیلی آسون بود و مدرسه های بزرگسالان به راحتی آب خوردن نمره میدادن, اما از پارسال قوانین عوض شد و تمام امتحانات رفت زیر نظر مستقیم آموزش و پرورش و فقط 5نمره دست مدرسه بود و قبول شدن خیلی سخت بود. من که چیز زیادی از دیپلم گرفتنم نگذشته بود خیلی واسم خوندن درسای پیش دانشگاهی سخت بود و ترم اول درس ریاضی و عربیش رو افتادم و ترم دوم هم اصلا نرفتم امتحان بدم, دیگه جا زده بودم و به خودم گفتم با همین کاردانی میرم مصاحبه و اگه قبول کردن که خیلی خوبه اگه قبول نکردن هم قیدشو میزنم که خدارو شکر آفیسر اصلا در مورد پیش دانشگاهی چیزی ازم نپرسید و همون کاردانی رو قبول کرد.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!