کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-16 ساعت 22:42)onlyonline نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 20:05)onlyonline نوشته:  سلام دوستان
ما آنکارا issued شدیم و منتظر گرفتن ویزا هستیم ، پست ups اشک ما رو در آورد ولی هنوز ویزا ها رو نیاورده
کسی تجریه داره یا راهی بلده که بشه زود تر ویزا ها رو از پست گرفت ؟
با سپاس فراوان
با سلام مجدد
ما اینجا گیر کردیم و می پرسم کسی تحربه داره یا راه حل خوبی بلده ؟
در جواب کلی تشکر می کنن ؟ منوجه نمی شم ؟
بابا بخونید بعد تشکر کنید .

دوست عزیز اگر سفارت به پست ups پاسپورتها رو تحویل داده باشه جز صبر هیچ کاری نمی توونید بکنید ...باید منتظر باشید.....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، رجبعلی ، ikamaly ، b_argi ، mhb161 ، sce
(2013-05-16 ساعت 23:15)mychael نوشته:  سلام تورو خدا مارو راهنمایی کنید مدارکمونو یک هفته هست با آرامکس قرستادیم حدود 10 روز دیگه مصاحبه داریم سرمون گرم کارای دیگه بود الان چک کردیم دیدیم هنوز به آنکارا نرسیده و آخرین جارو استانبول نشون داده و جلوش زده out of delevery از استرس داریم داقون میشیم چون فردا هم جمعه س نمیدونیم چکار باید بکنیم توروخدا هرکی میدونه را چیه بگه......

دوست عزیز حتما که رسیده، ولی بهتر است یک میل به سفارت زده و سئوال کنید و آنها نیز سریعا جواب میدن .
موفق باشید .
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، گل نهال ، b_argi ، mychael ، mhb161
(2013-05-16 ساعت 23:24)shayangh نوشته:  [quote='m@ry@m75' pid='338619' dateline='1368728794']

دوست عزیز کسانی که مصاحبه اشان قبل از تاریخ 15 دسامبر بوده ویزاشون از طریق ups به دستشون می رسد.... ptt مربوط به کسانی است که تاریخ مصاحبه اشان بعد از دسامبر 2012 بوده.....ختما این دوست عزیز تاریخ مصاحبه اش خیلی زود بود...ه

درسته دوست عزیز ولی اگر ایشون تاریخ مصاحبشون خیلی هم زود بوده و تازه کلیر شده اند روزی که برای تحویل پاسپورت ها به سفارت میروند باید ثبت نام جدید ptt را بدهند .به هر حال امیدوارم هرجوری که باید و خیره ویزا ها به دستشون برسه و موفق باشند .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

تشکر کنندگان: shayangh ، KOUROSHAVIN ، rouzbehdarvishi ، b_argi ، sce
اگه فردا پس فردا از اینجا رفتم ، کسی نگه پارتی داشت !! فقط به پست دو صفحه قبلیم عمل کنین !!Big Grin

همین الان بعد از 4 ــ 5 ساعتی که سیس راه نمیداد بالاخره راه داد و دیدم فقط خودم به تاریخ امروز آپ شدم ،

نظر شما چیه ؟ از 27 فوریه هیچ خبری نبود که نبود !!! دوتای دیگه هم هنوز روی 27 مارس موندن !!
البته بدون هیچ ایمیل و تلفن و فاکس و غیره ، به قول شاعر رفتم که رفتم ، Big Grin احتمالا" !!!
دوستانعزیز مدتی است که ویزایم را تحویل گرفته ام ولی هنوز به عشق خبرهای خوش و هورای بلند کشیدن مخصوصا برای پیش کسوتها به این تاپیک میام....ظاهرا این هفته خبرهای بسیار خوشی برای دوستان بالا ی جدولی در انتظاره........امیدوارم اینگونه باشه......
در ضمن فکر می کنم بعد از سپتامبر 2013 باید یک تاپیک تحت عنوان تاپیک ترک اعتیاد تاپیک کلیرنس هم برامون ایجاد بشه!!!!!!
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
أيا كسي هست كه مثل ما از دوشنبه منتظر صادر شدن ويزا باشه و خبري نشده باشه ؟ اصلا نمي فهمم براي جي ؟
اكه قبلا كيسي مشابه ديديد كه بيشتر از ٤ روز منتظر صادر شدن ويزا بوده بهم بكين لطفا
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، homayoon13 ، b_argi ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-16 ساعت 23:46)los_angeles نوشته:  أيا كسي هست كه مثل ما از دوشنبه منتظر صادر شدن ويزا باشه و خبري نشده باشه ؟ اصلا نمي فهمم براي جي ؟
اكه قبلا كيسي مشابه ديديد كه بيشتر از ٤ روز منتظر صادر شدن ويزا بوده بهم بكين لطفا

دوست عزیز من دوشنبه 29 اوریل پاسپورتها را تحویل دادم و دوشنبه بعد یعنی 6 می پاسپورتها را تحویل گرفتم ..یعنی حتی مجبور به تغییر پرواز شدم....نگران نباشید ..
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، rouzbehdarvishi ، mrr777 ، s.s.h ، رجبعلی ، ikamaly ، b_argi ، amir82 ، mhb161 ، sce ، AFSHIN-PIC
(2013-05-16 ساعت 23:52)shayangh نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 23:46)los_angeles نوشته:  أيا كسي هست كه مثل ما از دوشنبه منتظر صادر شدن ويزا باشه و خبري نشده باشه ؟ اصلا نمي فهمم براي جي ؟

دوست عزیز من دوشنبه 29 اوریل پاسپورتها را تحویل دادم و دوشنبه بعد یعنی 6 می پاسپورتها را تحویل گرفتم ..یعنی حتی مجبور به تغییر پرواز شدم....نگران نباشید ..
متشكرم از جواب شما اميدوارم هر جه زودتر بدستم برسه

(2013-05-16 ساعت 23:56)los_angeles نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 23:52)shayangh نوشته:  [quote='los_angeles' pid='338675' dateline='1368731774']
أيا كسي هست كه مثل ما از دوشنبه منتظر صادر شدن ويزا باشه و خبري نشده باشه ؟ اصلا نمي فهمم براي جي ؟

١٣مي كه تحويل سفارت دادم سايت سيس ابديت شد براي هر دو نفر اما امروز فقط براي خودم ابديت شد اين اتفاق براي شما هم افتاد ؟
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، sce
آرزویی بکنید.. گوشهای خدا پر از آرزوست و دستهایس پر از معجزه.
آرزویی بکنید شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوی شما باشد.
امیدوارم در شب آرزوهای امسال همه آرزوهایتان برآورده شود
آمین یارب العالمین

دوستدار همه شما

با آرزوی قبولی همه و ویزای یک ضرب برای همه
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
بچه ها ما 2014یی ها دلمون پیش شماست..... امیدوارم به زودیه زود همه کلیر بشن و اونور آب شاد و موفق باشن.....
تشکر کنندگان: گل نهال ، homayoon13 ، hushmandco ، b_argi ، s.s.h ، amir82 ، valencia ، رجبعلی ، KOUROSHAVIN ، SANIJ ، noura ، r91 ، mrr777 ، Soap McTavish ، mhb161 ، sce ، iman63ir ، Ali.US ، AFSHIN-PIC
(2013-05-16 ساعت 23:35)shayangh نوشته:  دوستانعزیز مدتی است که ویزایم را تحویل گرفته ام ولی هنوز به عشق خبرهای خوش و هورای بلند کشیدن مخصوصا برای پیش کسوتها به این تاپیک میام....ظاهرا این هفته خبرهای بسیار خوشی برای دوستان بالا ی جدولی در انتظاره........امیدوارم اینگونه باشه......
در ضمن فکر می کنم بعد از سپتامبر 2013 باید یک تاپیک تحت عنوان تاپیک ترک اعتیاد تاپیک کلیرنس هم برامون ایجاد بشه!!!!!!
بحث ترک اعتیاد تاپیک کلیرنس هم یه موضوعیه که بالقوه استعداد یه تاپیک مجزا شدن رو داره.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، گل نهال ، b_argi ، shayangh ، s.s.h ، afshin-b ، SANIJ ، mrr777 ، mhb161 ، sce ، Tir-Tapar ، zohre02
(2013-05-16 ساعت 23:30)majid11 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 23:15)mychael نوشته:  سلام تورو خدا مارو راهنمایی کنید مدارکمونو یک هفته هست با آرامکس قرستادیم حدود 10 روز دیگه مصاحبه داریم سرمون گرم کارای دیگه بود الان چک کردیم دیدیم هنوز به آنکارا نرسیده و آخرین جارو استانبول نشون داده و جلوش زده out of delevery از استرس داریم داقون میشیم چون فردا هم جمعه س نمیدونیم چکار باید بکنیم توروخدا هرکی میدونه را چیه بگه......

دوست عزیز حتما که رسیده، ولی بهتر است یک میل به سفارت زده و سئوال کنید و آنها نیز سریعا جواب میدن .
موفق باشید .
دوست عزيزدفترارامكس دراستانبول است ،ماهم باارامكس فرستاده بوديم واخرين وضعيت ماراهم استانبول زده بودمن به دفترارامكس زنگ زدم و گفتن رسيده وروز مصاحبه هم مداركمون بدستشان رسيده بود ،شماهم براي اطمينان شنبه به دفترارامكس زنگ بزنيد.
تشکر کنندگان: nina22 ، گل نهال ، b_argi ، shayangh ، s.s.h ، hushmandco ، رجبعلی ، mrr777 ، mhb161
درود به همه دوستان عزیز
من 23 اپریل مصاحبه داشتم، تو سیس 30 اپریل آپدیت شدم، ولی دیگه هیچ خبری نیست، به نظرتون یک ایمیل براشون ارسال بکنم یا صبر کنم برای چند روز آینده این کار را انجام بدهم ؟
تشکر کنندگان: b_argi ، s.s.h ، hushmandco ، mhb161 ، sce
(2013-05-17 ساعت 00:20)behnoush b نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 23:30)majid11 نوشته:  

موفق باشید .
دوست عزيزدفترارامكس دراستانبول است ،ماهم باارامكس فرستاده بوديم واخرين وضعيت ماراهم استانبول زده بودمن به دفترارامكس زنگ زدم و گفتن رسيده وروز مصاحبه هم مداركمون بدستشان رسيده بود ،شماهم براي اطمينان شنبه به دفترارامكس زنگ بزنيد.

نگران نباشید برای من هم همینطور بود یه چند روز دیگه deliver to embassy میشه با تاریخ چند روز پیش سایتشون کند اپدیت میشه.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: b_argi ، s.s.h ، nina22 ، hushmandco ، رجبعلی ، KOUROSHAVIN ، mrr777 ، mhb161 ، sce

سلام دوست من
شرایط من هم مثل شما بود. چهارشنبه که بسته رو با آرامکس فرستادم تا قبل از چهارشنبه بعدی نرسید. برای من هم روز قبل از تحویل out of delivery می زد. چون آرامکس بسته های آنکارا را از طریق جاده (از استانبول به آنکارا) می رساند و دفتری برای آنکه آنلاین وضعیت را ثبت کند در آنکارا موجود نیست. بنابراین زمانی شما از طریق سایت خبردار میشوید که امضای دریافت بسته از مقصد به استانبول رسیده باشد. من از دفتر آرامکس تلفنی پیگیری کردم. به گفته ایشان آن چیزی که برای ما در سایت آرامکس نمایش داده میشود آخرین و جزئی ترین اطلاعات راجع به بسته ارسالی نیست و آنها جزئیات بیشتری را در اختیار دارند. به نظر من با دفتری که از آنجا بسته تان را ارسال کردید تماس گرفته و از آخرین وضعیت محموله مطلع گردید.
موفق باشید.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان