کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام.
لیست کلیر آنکارا اعلام شد. من که نبودم به دوستان کلیر شده واقعا تببببببببرررررررییییییک می گم.
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
ما نیز هر سه نفر اپدیت شدیم
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-05-16 ساعت 21:48)ابی هانی نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 11:29)bardia mousapour نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 11:08)arezoo00 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 10:46)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 01:08)arezoo00 نوشته:  سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
همسرم که برنده لاتاری شده دیپلم فنی و حرفه ای داره یعنی 11 ساله، اینو قبول میکنند یا باید حتما" پیش دانشگاهی هم داشته باشه؟؟؟

برخی دوستان گفته اند که میشه اما من نظرم اینه که حالا که وقت دارین برین بگیرین و ریسک نکنید...چون در نهایت روز مصاحبه اگه نقض مدرک بخورید اونوقت دیگه وقت زیادی نخواهید داشت برای اخذ پیش دانشگاهی...من اگر جای شما بودم میرفتم دنبالش و به هر کلکی بود میگرفتم...خدارو شکر که الان اینهمه مدارس غیردولتی و آزاد داریم..(گرفتی چی گفتم؟؟؟)Cool

بله همین تصمیمو گرفتم ینی الان تو فرم بنویسیم دیپلم مشکلی نداره دیگه؟

دوست عزیز من تجربه دوستم رو که مثبت هم بوده گفتم وگرنه در جایگاهی نیستم که واسه کسی نسخه بدم.راهنمایی من این که تو مدارکت همون دیپلم 11 ساله رو ذکر کن ولی طی این مدت تا میتونین سعی بکنین سابقه کاری یا دیپلم 12 ساله تهیه کنین واگه هم موفق نشدین طبق تجربه دوستم ویکی دیگه از بچه های مهاجر سرا مطمئنم به مشکل بر نمیخورین
دوستان عزیز شما رو به خدا درست راهنمایی کنید.به خدا جواب ندادن بهتر از جواب غلط دادنه.اظهارنظرهای شخصی میتونه با آینده یه نفر بازی کنه
آرزو خانم شما هم اگه تو تاپیک مرتبط این سوال رو میپرسیدی بهتر نتیجه میگرفتی.اینجا جاش نیست خواهر من.شما خودت دلت برای خودت بسوزه و یه کم تحقیق کن تو تاپیکهای مربوطه جوابتو میگیری
دوست عزیز داشتن دیپلم 12 ساله جزو اوجب واجباته. به فکر سابقه کار نباشین.چون تو لیست کتگوریهای اونها مشاغل هم دوباره مدارک خاص خودش رو میخواد.بنابراین هر چه سریعتر به مراکز مربوطه مراجعه کنید و مدرک پیش رو بگیرید اگر مدرک بالاتر از دیپلم کار و دانش ندارین
من توی هیچ تاپیکی ی جواب درست ندیدم آخه واقعا" موندم بخدا.... همسرم بعد از مدرک کارودانشش از ی دانشگاهی مدرمی معادل فوق دیپلم گرفته به عنوان "دوره ی کاربردی رشته مدیریت..." این مورد قبولشون هست؟
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، ikamaly ، mrr777 ، sce
سایت آنکارا رو چک کنید. ببینید کیس لاتاری اضافه نشده؟
دوستان ما بعذ از این همه مدت کلیر شدیم ولی ستاره دار ... حالا باید باهاشون تماس بکیریم چی بگیم ؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-05-17 ساعت 12:16)princesess نوشته:  دوستان ما بعذ از این همه مدت کلیر شدیم ولی ستاره دار ... حالا باید باهاشون تماس ب***یم چی بگیم ؟

هههههههههههههووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
مبارکتون باشه ایشالله ستارتون هم تا هفته دیگه برداشته میشه .
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
(2013-05-17 ساعت 12:16)princesess نوشته:  دوستان ما بعذ از این همه مدت کلیر شدیم ولی ستاره دار ... حالا باید باهاشون تماس ب***یم چی بگیم ؟
مبارک باشه.فکرکنم یعنی شما کلیر شدین ولی ویزاتون هنوز آماده نیست و باید با سفارت به وسیله ایمیل تماس بگیرین
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
دوست عزیز مبارک باشه .....امیدوارم این ستاره هم هر چه زودتر برداشته بشه تا حتی یک ستاره هم در آسمان نداشته باشیم.....Tongue
دوست عزیز کلیر شدن را حتی برای یک نفر به فال نیک بگیرید به زودی همه چیز درست می شود....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
هوورااااااااااااا
به سلامتی
همین که بچه های پیشکسوت کلیر شن مارو اینقدر خوشحال میکنه چه برسه خودمون بشیم واقعا تبرییییییییییییییییییییییییک
۲۰۱۳
دوستان عزیز جدولی رو که مشخصات و تاریخ و تعداد آپدیت کیسها رو داشت کجا میشه دانلود کرد
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، b_argi ، mhb161 ، mrr777 ، sce
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی هورااااااااااااااااااااااااااا داره بعد از 6 ماهههههههههههه
تبریککککککککککککککککککککک
[/color]
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
(2013-05-17 ساعت 12:11)arezoo00 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 21:48)ابی هانی نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 11:29)bardia mousapour نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 11:08)arezoo00 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 10:46)KOUROSHAVIN نوشته:  برخی دوستان گفته اند که میشه اما من نظرم اینه که حالا که وقت دارین برین بگیرین و ریسک نکنید...چون در نهایت روز مصاحبه اگه نقض مدرک بخورید اونوقت دیگه وقت زیادی نخواهید داشت برای اخذ پیش دانشگاهی...من اگر جای شما بودم میرفتم دنبالش و به هر کلکی بود میگرفتم...خدارو شکر که الان اینهمه مدارس غیردولتی و آزاد داریم..(گرفتی چی گفتم؟؟؟)Cool

بله همین تصمیمو گرفتم ینی الان تو فرم بنویسیم دیپلم مشکلی نداره دیگه؟

دوست عزیز من تجربه دوستم رو که مثبت هم بوده گفتم وگرنه در جایگاهی نیستم که واسه کسی نسخه بدم.راهنمایی من این که تو مدارکت همون دیپلم 11 ساله رو ذکر کن ولی طی این مدت تا میتونین سعی بکنین سابقه کاری یا دیپلم 12 ساله تهیه کنین واگه هم موفق نشدین طبق تجربه دوستم ویکی دیگه از بچه های مهاجر سرا مطمئنم به مشکل بر نمیخورین
دوستان عزیز شما رو به خدا درست راهنمایی کنید.به خدا جواب ندادن بهتر از جواب غلط دادنه.اظهارنظرهای شخصی میتونه با آینده یه نفر بازی کنه
آرزو خانم شما هم اگه تو تاپیک مرتبط این سوال رو میپرسیدی بهتر نتیجه میگرفتی.اینجا جاش نیست خواهر من.شما خودت دلت برای خودت بسوزه و یه کم تحقیق کن تو تاپیکهای مربوطه جوابتو میگیری
دوست عزیز داشتن دیپلم 12 ساله جزو اوجب واجباته. به فکر سابقه کار نباشین.چون تو لیست کتگوریهای اونها مشاغل هم دوباره مدارک خاص خودش رو میخواد.بنابراین هر چه سریعتر به مراکز مربوطه مراجعه کنید و مدرک پیش رو بگیرید اگر مدرک بالاتر از دیپلم کار و دانش ندارین
من توی هیچ تاپیکی ی جواب درست ندیدم آخه واقعا" موندم بخدا.... همسرم بعد از مدرک کارودانشش از ی دانشگاهی مدرمی معادل فوق دیپلم گرفته به عنوان "دوره ی کاربردی رشته مدیریت..." این مورد قبولشون هست؟
آرزو جان جواب شما رو امیر عزیز در اینجا داده
شما حتی حاضر نیستی پستهایی که در جواب خودت دادن رو بخونی
خواهر من مدارک شما رو ما نباید قبول کنیم که داری با ما چونه میزنی مدارک شما رو باید آفیسر قبول کنه. همه راهنماییها رو هم همه کردند بالاخص پست امیر عزیز که براتون گذاشتم.در مورد مدرک خاص شما هم دنبالش اینجا نگرد چون اینجا کسی تجربه مدرک شما رو نداره یا اگه باشه انگشت شماره.پس دنبال راه چاره باش
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
ما هم ستاره دار کلیر شدیم.خدایا شکر.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
(2013-05-17 ساعت 12:36)raham نوشته:  
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی هورااااااااااااااااااااااااااا داره بعد از 6 ماهههههههههههه
تبریککککککککککککککککککککک
[/color]

همرزم عزیزم ما رو ستاره دار کردن که یکهو همه با هم بریم ویزاها رو بگیریم .خوشی ما با خوشی شما کامل می شه ....
جدا فکر می کردم الان باید بیشتر از اینها خوشحال بشم ..ولی باز هم خدا رو شکر
(2013-05-17 ساعت 00:49)sepand88 نوشته:  ىه ماجراى جالب برام پىش اومد گفتم گفتم شمارم در جرىان بزارم بنده دوشنبه پاسمو دادم به سفارت و پنجشنبه برام اىمىل اومد که بله برو با اىن بارکد چک کن ببىن پاست کجاس ماهم دىدىم زده تحوىل شده و با دلى خوش رفتم پست و با کمال تعجب دىدم که بستم اونجا نىست و به طرف گفتم بارکدمو بزن ببىن بسته کجاس اونم زد گفت بستت پست مرکزىه سى کىلومتر با اىنجا فاصله داره ن گفتم من پست شمارو انتخاب کرده بودم اونجا چرا رفته اونم تعجب کرده بود گفت نمىدونم خلاصه تاکسى گرفتم و رفتو برگشت صدو سى لىر پىاده شدم براى هىچى و کلى وقتم هدر رفت هنوزم دلىلشو نمىدونم چنرا اىنطور شد چون فقط در صورتى مىفرستن مرکزى که بعد هفت روز بسته تحوىل نشه... به هرحال وىزامو گرفتم اما هرگز فکر نمىکردم وقتى وىزامو بگىرم زىاد خوشال نشم همىشه فکر مىکرم وقتى وىزام بىاد دستم از خوشالى مىپرم هوا و کلى هىاهو راه مىندازم نمىدونم شاىد واسه باشه که خىلى اذت شدم و اتفاقاى عجىب زىاد افتاد اون از مصاحبم که وقتى تو انکارا بودم بهم گفتن عقب افتاده ن اى
دوست عزیز بابت ویزا گرفتنتون بهتون صمیمانه تبریک می گم امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق و موید باشید.....میدونم خیلی اذیت شدید ولی ناشکری هم نکنید ....من هم خیلی اذیت شدم ولی خدا رو شکر میکنم که مثل بسیاری از دوستان دست خالی و بهت زده به ایران بر نگشتم......این روزها سر سفارت درآنکارا بسیار شلوغه و متاسفانه شاهد اتفاقات عجیب و غریب بسیاری هستیم که هیچکدوم نباید باشه ......
خودتان را بگذارید جای عزیزانی که وافعا روزهای سختی رو در آنکارا سپری کردند و هنوز هم بلاتکلیف منتظر هستند......
سفر خوشی را برایتان آرزومندم.....شیرینی این ویزا گوارای وجودتان..لذتش را ببرید....Big Grin
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان