کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
تبریک فراوان به کلیر شدگان عزیز.
من که تا 16 می بازم آپدیت شدم و بازم خبری نشد. دوستان آپدیت شدن ربطی به کلیر شدن داره واقعا؟
مصاحبه 7 نوامبر انکارا 1 نفر برگه ابی. سرانجام بعد از 196 روز انتظار به پایان رسید.
ا
هوووووووووووووووورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا

کلیر شدن تمامی دوستان عزیز آنکارایی را تبریک میگم و امیدوارم همیشه و همه جا موفق و موید باشند.

دیدید دیروز گفتم خبرهای خوشی از آنکارا در راه است به خصوص برای صدر جدولیها!Big GrinBig Grin

راستی یک خبر تاپ بدم: صدرنشین جدول منتظرسرا خانم فاطمه هنری کلیر شد.
هووووووووووووووووووررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
سلام
یک سوال از دوستان ستاره دار: صبر می کنید تا هر دو کلیر شین بعد میرید آنکارا یا الان میرید اونی رو که آمادست میگیرید و بعدا هم وقتی ستاره رو برداشتن دوباره برای نفر بعدی میرید ؟ مرسی
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: b_argi ، nina22 ، mhb161 ، گل نهال ، mrr777 ، sce ، zohre02
اقا من اگه می دونستم این اواتار جدید من اینقدر خوش یومن، خیلی زودتر از اینا عوضش می کردم دوستان روز بالایی ببخشید که دیر متوجه شدم و دیر عوضش کردم وگرنه زودتر از اینا کلیر می شدید . بازم به دوستان کلیر شده تبریک می گم.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تبریک فراوان به دوستان کلیر شده مخصوصا روز بالایی ها
به امید کلیر شدن همه منتظراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بنده جزشون نبودم ولی اینجا قانون "یکی برای همه ، همه برای یکی" کاملا رعایت میشه
هوررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا برای همه کلیر شده ها
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-05-17 ساعت 14:06)Omid91 نوشته:  سلام
یک سوال از دوستان ستاره دار: صبر می کنید تا هر دو کلیر شین بعد میرید آنکارا یا الان میرید اونی رو که آمادست میگیرید و بعدا هم وقتی ستاره رو برداشتن دوباره برای نفر بعدی میرید ؟ مرسی
ما که با توجه به تمدید مدیکال وامتحانات بچه ها صبر می کنیم.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: b_argi ، s.s.h ، رجبعلی ، princesess ، shatsi ، mhb161 ، گل نهال ، ikamaly ، mrr777 ، sce ، KOUROSHAVIN ، Omid91
آقای Lot2013 قربون شکل ماهت برم کجایی آخه؟
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-05-17 ساعت 13:56)afshin-b نوشته:  هههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بعد از 184 روز ما هم کلیر شدیم. بالاخره طلسم بالای صد روزها شکسته شد. به همۀ دوستان کلیر شده تبریک میگم.WinkSmileRolleyesShyTongueBig Grin
دوست عزیز مبارکت باشه ....بهترینها رو براتون آرزو می کنم........

(2013-05-17 ساعت 14:05)رجبعلی نوشته:  هوووووووووووووووورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا

کلیر شدن تمامی دوستان عزیز آنکارایی را تبریک میگم و امیدوارم همیشه و همه جا موفق و موید باشند.

دیدید دیروز گفتم خبرهای خوشی از آنکارا در راه است به خصوص برای صدر جدولیها!Big GrinBig Grin

راستی یک خبر تاپ بدم: صدرنشین جدول منتظرسرا خانم فاطمه هنری کلیر شد.
هووووووووووووووووووررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا.
هر هفته خوشحال می شدیم ولی این هفته خوشحالیمون یک حس و حال دیگه داره .....صدر جدولی ها مبارکتون باشه.......مطمینم امروز همه از ته دل خوشحالیم....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-05-17 ساعت 14:01)s.s.h نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 13:56)afshin-b نوشته:  هههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بعد از 184 روز ما هم کلیر شدیم. بالاخره طلسم بالای صد روزها شکسته شد. به همۀ دوستان کلیر شده تبریک میگم.WinkSmileRolleyesShyTongueBig Grin

اقا تبببببببببببببببببببببببببببریک میگم . واقعا نگرانت بودم راستی خانم هنری هم دیروز اپدیت شده بود اونم احتمالا کلیر شده تا الان. برا اون هم کلی هوووووووووووووووووووووووووووووورا . این روز بالایی های ما اینقدر افتاده و متواضع هستن که روشون نمی شه بیان اعلام کنن که کلیر شدن . Cool

باتبریک به شما دوست عزیز
می خواستم بدونم باتوجه به مهلت 6ماهه برای مدیکال واینکه شما بعداز6ماه کلیرشدید،آیا مدیکال دوباره انجام دادید؟ تشکر
تشکر کنندگان: abloom_ma ، fatemeh honari ، lingni ، afshin-b ، feyzgostar ، mhb161 ، b_argi ، گل نهال ، ikamaly ، mrr777
آنكارا ببخشيد كه گفتم بهت مريض! الان كه همه يكي يكي دارن پرزنت ميكنم ديدم نه تهنا مريض نشدي بلكه داري خوب ميشي و بالاخره حتي فاطمه هنري رو هم ديدي و بقيه روزبالاييها رو . آورين
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تبریک به کلیر شدگان عزیز......خانم هنری...پرنسس عزیز...افشین جان

دوستان اگرچه تعداد کلیر شدگان این بار بسیار کم بود اما به نظر من چون نام پیشکسوتان عزیز که در صدر جدول قرار داشتند جز انان بود بسیار با ارزش و دارای بار معنوی زیادی برای ما منتظران مهاجر سرا بود...مبارک همه این عزیزان باشد
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
امیر مهاجر جان لطفا زودتر کلیریهای امروز رو از جدول خط سبز بزن یه کم دلمون خنک شه Big GrinBig Grin

(2013-05-17 ساعت 14:15)amiraryan نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 14:06)Omid91 نوشته:  سلام
ما که با توجه به تمدید مدیکال وامتحانات بچه ها صبر می کنیم.

باسلام به شما دوست عزیز
می شه توضییح دهید که آیا تمدیدمدیکال راانجام دادیدویا اینکه می خواهید انجام دهید؟
تشکر کنندگان: s.s.h ، princesess ، rozelo ، mhb161 ، b_argi ، گل نهال ، mrr777 ، zohre02
خدا رو شکر که حداقل شما تونستید یه ههورای جانانه بکشیییییییید ....
واقعا تبریک می گم...امروز خیلی خوشحالم .همراه با یکم دپرسی ...امیدوارم هفته دیگه رهام عزیز هم کلیر شه و ستاره ما هم برداشته بشه
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-05-17 ساعت 14:59)princesess نوشته:  
خدا رو شکر که حداقل شما تونستید یه ههورای جانانه بکشیییییییید ....
واقعا تبریک می گم...امروز خیلی خوشحالم .همراه با یکم دپرسی ...امیدوارم هفته دیگه رهام عزیز هم کلیر شه و ستاره ما هم برداشته بشه

خوشحالم برای همتون چون 6ماه رو باهم گذروندیم و کاملا درکتون می کنم. برای ما هم دعا کنید.Sad
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان