کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-17 ساعت 15:05)raham نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 14:59)princesess نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 13:56)afshin-b نوشته:  هههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بعد از 184 روز ما هم کلیر شدیم. بالاخره طلسم بالای صد روزها شکسته شد. به همۀ دوستان کلیر شده تبریک میگم.WinkSmileRolleyesShyTongueBig Grin
خدا رو شکر که حداقل شما تونستید یه ههورای جانانه بکشیییییییید ....
واقعا تبریک می گم...امروز خیلی خوشحالم .همراه با یکم دپرسی ...امیدوارم هفته دیگه رهام عزیز هم کلیر شه و ستاره ما هم برداشته بشه

خوشحالم برای همتون چون 6ماه رو باهم گذروندیم و کاملا درکتون می کنم. برای ما هم دعا کنید.Sad

باتبریک به شما دوست عزیز
می خواستم بدونم باتوجه به مهلت 6ماهه برای مدیکال واینکه شما بعداز6ماه کلیرشدید،آیا مدیکال دوباره انجام دادید؟ تشکر
تشکر کنندگان: rozelo ، shatsi ، Hoormazd ، Soap McTavish ، mhb161 ، b_argi ، mrr777 ، zohre02
با سلام و عرض تبريك به همه دوستان كلير شده
از ما كه بعد از ٢ماه و نيم فرم ٩ سؤالي رو خواستن و الآن
بعد از ١٠٣ روز انتظار هيچ خبري نيست
اخرين اپديتمون هم براي ٣ مى هست
تمام زندگيمون هم تحت تأثير قرار داده ولي همچنان
منتظريم و وقتي دوستان پيشكسوت رو
ميبينيم كه كلير ميشن ما هم اميدوار ميشيم.
با ارزوي كلير شدن همه دوستان منتظر.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
(2013-05-17 ساعت 15:09)maryam218 نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 15:05)raham نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 13:56)afshin-b نوشته:  هههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بعد از 184 روز ما هم کلیر شدیم. بالاخره طلسم بالای صد روزها شکسته شد. به همۀ دوستان کلیر شده تبریک میگم.WinkSmileRolleyesShyTongueBig Grin
واقعا تبریک می گم...امروز خیلی خوشحالم .همراه با یکم دپرسی ...امیدوارم هفته دیگه رهام عزیز هم کلیر شه و ستاره ما هم برداشته بشه

خوشحالم برای همتون چون 6ماه رو باهم گذروندیم و کاملا درکتون می کنم. برای ما هم دعا کنید.Sad

باتبریک به شما دوست عزیز
می خواستم بدونم باتوجه به مهلت 6ماهه برای مدیکال واینکه شما بعداز6ماه کلیرشدید،آیا مدیکال دوباره انجام دادید؟ تشکر
هنوز هیچ کس هیچ کاری نکرده ..بزار آقا افشین یا فاطمه هنری برند ویزاهاشون رو بگیرند میان تعریف می کنند دیگه . آخه ماها اولین گروهی هم هستیم که تاریخ اعتبار مدیکالمون تموم شده Wink
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
amirazimi عزیز...اعظم المنتظرین با 195 روز از مونترال کانادا...من از طرف تمامی بچه های مهاجر سرا آرزو میکنم روزهای انتظارت به عدد 200 نرسد و بزودی کلیر بشی.........آمین
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-17 ساعت 12:19)s.s.h نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 12:16)princesess نوشته:  دوستان ما بعذ از این همه مدت کلیر شدیم ولی ستاره دار ... حالا باید باهاشون تماس ب***یم چی بگیم ؟

هههههههههههههووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
مبارکتون باشه ایشالله ستارتون هم تا هفته دیگه برداشته میشه .
....مبارک باشه ... من 128 روز را هم دعا کنید کلیر شم.....انشاالله بزودی همه دوستان این شادی را تجربه کنند.. بازم مبارک باشه.
تبریک به همه پیشکسوتان پاک و مبرا از هر گونه شک و تردید امیدوارم ویزا های خوشگلتون براتون اومد داشته باشه
آرزو میکنم اون چندتا پیشکسوتی که موندنم هر چه زودتر کلیر شن و میدون رو بدن به ما جونا تا بتونیم خودی نشون بدیم Big Grin
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شکرت
تبریک به همه دوستان کلیر شده مخصوصا عزیزان پیشکسوت
به امید کلیر شدن تمام دوستان
dv 2013, Ankara
سلام و تبریک به همتون

من و خانوادم بعد از یک پرواز طولانی امروز رسیدیم دالاس، و تازه دارم سایتو چک می کنم.
به همه کلیر شده ها تبریک می گم.

اما لیستی از قبولی ها ندیدم.

مبارکتون باشه
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
الان چی میچسبه تو این هوای باد و بارونی؟
یه
نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
مشتیییییی............

تبریک به کلیرشدگان آنکارا، علی الخصوص اسوه های صبر و مقاومت:
fatemeh honari
princesess
afshin-b
amiraryan
Smile
مبارکتون باشه....

آفرین آنکارا، تلاشت قابل تحسین بود، ولی دفعه دیگه یه ذره قویتر تکون بدی هم به جایی بر نمیخوره، من به تو اعتقاد دارم پسر! تو میتونی...
Wink
(2013-05-17 ساعت 15:45)lot2013 نوشته:  سلام و تبریک به همتون

من و خانوادم بعد از یک پرواز طولانی امروز رسیدیم دالاس، و تازه دارم سایتو چک می کنم.
به همه کلیر شده ها تبریک می گم.

اما لیستی از قبولی ها ندیدم.

مبارکتون باشه

سلام
رسیدن شما و همسر محترمتون به شهر دالاس به خیر lot عزیز.
حالا چه عجله ای داشتید! میذاشتید مهر ویزاتون خشک بشه بعد برید !
از شوخی گذشته، از آنکارا بلیت تهیه کردید برای دالاس و مستقیم رفتید به آنجا؟
منتظر سفرنامه تون تو تاپیک اولین سفر به آمریکا برای ..... هستیم.
درضمن به همه ی دوستان کلیر شده امروز آنکارا که خیلی صبور بوده اند تبریک میگم. به افتخارشون هوررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
سلام دوستان
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به به چه روز خوبی !

تبریک به تمام دوستان پیشکسوت کلیر شده ، بقیه دوستان رو هم دعا کنید علی الخصوص ما بالای 150 روز ها رو .

راستی یادتون نره در مورد موضوع تمدید مدیکال ما رو هم در جریان کار قرار دهید .
موفق باشید
WinkWink
تبریک میگم پرینسس جان، بالاخره شما هم کلیر شدید. نگران ستاره نباشید. تا هفتۀ بعد اون هم حل میشه. ما صبر میکنیم شما و رهام جان هم نهایی بشید بعد با هم بریم آنکارا.
یه هورای مخصوص تقدیم به شما:
هههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
با تبریک فراوان به دوستان عزیز کلیر شده
هفته دیگه تعداد زیادی کلیر میشوند چون که دیروز این چند نفر جایگزین اکسپایر شده ها شدند هفته دیگه هم کلی اکسپایر شده داریم که از لیست ریزش پیدا میکنند و به امید خدا همه دوستان منتظر جایگزین آنها میشوند .والا با حضور پیشکسوت ها ما که جرات عرض اندام نداریم Big Grin ولی برای ما هم دعا کنین .که هفته دیگه جزو بچه ها ی کلیر باشیم Big Grin آخه من از بچگیم پررو بودم Tongue
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

15 کیس کلیر شده

Case Number Person
2013AS783 3
2013AS893 1
2013AS896 3
2013AS1290 1
2013AS1996 4
2013AS3450 1
2013AS4158 2
2013AS4276 1
2013AS4328 2
2013AS4539 2
2013AS4575 2
2013AS4598 3
2013AS5349 2
2013AS5367 3
2013AS5542 2
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
آنکارا که 15 تا کیس اعلام کرده...پس چر میگید یه چندتایی؟؟؟؟؟من فکر کردم فقط پرنسس و افشین و فاطمه هنری بودن و بس!!!
پس کجان بقیه شون؟؟؟؟
تبریک به پیشکسوتها
دیدین دیروز پیشاپیش بهتون تبریک گفته بودم؟؟؟؟
پس کجان اونایی که دیروز اینقدر آپدیت میشدن؟؟؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان