کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-17 ساعت 14:15)amiraryan نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 14:06)Omid91 نوشته:  سلام
یک سوال از دوستان ستاره دار: صبر می کنید تا هر دو کلیر شین بعد میرید آنکارا یا الان میرید اونی رو که آمادست میگیرید و بعدا هم وقتی ستاره رو برداشتن دوباره برای نفر بعدی میرید ؟ مرسی
ما که با توجه به تمدید مدیکال وامتحانات بچه ها صبر می کنیم.
امیر جان خیلی تبریک میگم، ایشالله که همه چی به خوبی و خوشی تموم شه، دیدی دیروز بیخودی نگران بودی... Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-05-17 ساعت 15:45)lot2013 نوشته:  سلام و تبریک به همتون

من و خانوادم بعد از یک پرواز طولانی امروز رسیدیم دالاس، و تازه دارم سایتو چک می کنم.
به همه کلیر شده ها تبریک می گم.

اما لیستی از قبولی ها ندیدم.

مبارکتون باشه
سلام دوست عزیز Lot2013
بابا شما کارتون خیلی درسته، چطوری همه کارها رو هندل کردی؟؟؟ کی رفتی ویزا گرفتی؟ کی جمع و جور کردی و کی رفتی آمریکا دادا؟؟؟؟ !!!!
در هر صورت خیلی خیلی خوشحالم، ایشالله که همیشه شاد و سرسبز باشی برادر خوب...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
من از تمام دوستانی که اینقدر خالصانه و دوستانه برای کلیر شدن ما ابراز محبت میکنند و هورا میکشند ، کمال تشکر و قدردانی رو دارم . واقعاً انتظار و بلاتکلیفی خیلی سخته و من اون رو اینجا تجربه کردم ولی اون چیزی که از همه مهمتره مقاومت در برابر تمام این سختی ها و رسیدن به سرانجام خوبه. پایان یک مرحله و شروع مرحلۀ جدید و الی آخر.
من دعا میکنم تمامی دوستان منتظر وبخصوص بالای صد روزها فوراً کلیر شده و جا رو برای تازه واردها باز کنند.
امیدوارم این اتحاد و همدلی مونو تا آخر حفظ کرده و مشکل گشای همدیگر باشیم.Wink
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
با سلام و
با تبریک فراوان به دوستان عزیز کلیر شده
اول که متوجه میشم (من منتظر سرایی ) خودم کلییر نشدم حالم گرفته میشه . اما بعد از 30ثانیه خوشحالیم 100 برابر ناراحتی کاذب اول مثبت میشه میدونید چرا؟؟؟؟
1- به خاطر دوستانی که تو منتظر سرا پیشکسوت بودن و حالا کلییر شدن و خوشحال.
2- به خاطر انرژی مثبتی که منتظر ها و ویزا گرفته ها و مصاحبه نرفته ها به هر نحوی ابراز می کنن .
3-به خاطر اینکه از روز های قبل که کسی نمیدونه وهمه همدیگه رو دلداری میدن و آروم میکنن.
4- به خاطر اینکه همه تو مهاجر سرا گل گل هستند( البته من نه )
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
واااااااااااااای خدا جونم چقدرخوشحال شدم!!!!!!!!
مرسی که دعا هامون رو اجابت کردی!!!!!
ولی فضولی نباشه خدا جون!!!!
یه وقت نگی ناشکری کردم!!!
خوب بیشترش میکردی دیگه!!!!!!
دیگه نمیتونم منتظر بقیه بمونم!!!

fatemeh honari & princesess & amiraryan & mhz-ir & afshin-b
هورررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ا

دوستان کسی از آسمان آبی خبر نداره؟
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تبریک جانانه به هم بندان اسبق خودم افشین و پرنسس و فاطمه و امیر و دوست دیگه که از خوشحالی اسمش بکلی از ذهنم پریده هـــــــــــورااااااااااااااااااااا برای همشون ،

آما
حالا دیگه نوبت ماست

با به پائین کشیدن ، یعنی بیرون کردن پیشکسوت ترها ، جایگاه رفیع ما داره رفیعتر میشه ، اما فکر نکنم چند روز بیشتر طول بکشه ، ما رو هم پایین میکشن ، میگی نه نیگا کن Big Grin
Asemanabee هم ديروز آپديت شده بود، پس حتماً اونم جزو كليري هاست، كسي تلفنشو نداره بهش بگه؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-05-17 ساعت 16:46)گل نهال نوشته:  آنکارا که 15 تا کیس اعلام کرده...پس چر میگید یه چندتایی؟؟؟؟؟من فکر کردم فقط پرنسس و افشین و فاطمه هنری بودن و بس!!!
پس کجان بقیه شون؟؟؟؟
تبریک به پیشکسوتها
دیدین دیروز پیشاپیش بهتون تبریک گفته بودم؟؟؟؟
پس کجان اونایی که دیروز اینقدر آپدیت میشدن؟؟؟

در قیاس با هفته پیش این نظر داده شد دوست عزیز چه زود بد عادت میشیم ما!!!Big GrinBig GrinBig Grin

تشکر کنندگان: گل نهال ، rouzbehdarvishi ، s.s.h ، afshin-b ، amiraryan ، b_argi ، ikamaly ، mrr777 ، sce ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، zohre02
هوراااااااااااااااا.تبریک فراوان به کلیر شده های عزیز.خیلی خوشحال شدم براتون و امیدوار شدم برای خودم وبقیه منتظران.موفق باشید.امیدوارم ستاره پرنسس عزیز هم هرچه سریعتر برداشته بشه.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
دوستان پیش کسوت عزیز به همتون تبریک میگم و اینکه هی بیب هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هی بیب هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
امیدوارم که بقیه کارهاتون هم بدون هیچ مشکلی به اتمام برسه. دعا برای بقیه هم فراموش نشه ها مخصوصاً بقیۀ پیش کسوتها Big Grin Tongue
از اونجایی که اکثرتون میخواهید دوباره مدیکال تست رو تجدید کنین، بهتره که حتماً یه سر به خانم دکتر طاهر نژاد در انیستیتو پاستور واحد تجریش بزنین.( البته همانطور میدونین من پیش دستی کرده بودم و کارهای مربوط به ایران رو انجام دادم و قبلاً در همین تاپیک مراحل تجدید مدیکال رو گفتم ) ایشون میتونم بگم یکی از دلسوزترین و باحالترین دکترایی ست که من تا به حال دیدم، همه مراحل رو بدون کاستی بهتون یادآوری خواهد کرد... راستی یادتون باشه که قبل از اینکه برین پیششون حتماً حتماً دو چیز فراموشتون نشه یکی اینکه اون برگه A4 سفیدی که دکتر اونگان بهتون داده رو ببرین. دوم اینکه حتماً کپی یا اسکن برگه زرد قبلیتون رو به همراه داشته باشین چون خط منشی دکتر اونگان خوانا نیست و منشی خانم دکتر طاهر نژاد وقتی میخواد از برگه سفید بخونه و انتقال بده به برگه زرد جدیدتون دچار مشکل میشه، اونموقع بهترین گزینه همون کپی هست که دارین... ساعت کارشون هم از 8 الی 14 و پنج شنبه ها 8 الی 12
موفق باشین...
دعای ماها هم فراموش نشه ها Wink
سفرنامه
افشین و پرنسس و خانم رهبری و امیر عزیز
تبریک
واقعا وقتی دوستان کلیر میشن لذت بخشه.اما دوستان قدیمی که کارنت میشن آدم یه جور دیگه کیف میکنه
امیدوارم زودتر هم بقیه کیس بالاییها کلیر شن بالاخص دوستان گلم ساناز و محمد فضلی
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
سلام به دوستان عزیز وزحمتکش !
اخرین اطلاعات رو از آنکارا خدمتتون اعلام میکنم.من 2شنبه رسیدم انکارا.ساعت 11 پاس رو تحویل سفارت دادم.2روز بعدش یعنی چهارشنبه ایشود شدم وپنجشنبه ویزا مو از پست تحویل گرفتم.
1-چیزی که میخوام بگم اینه که اکیدا توصیه میکنم کسانی که کلیر شدن و دارن میان انکارا ادرس PTT شون رو عوض نکنن.تمام کسایی که من این چند روز دیدم ویزاشون به ادرش PTTقبلی رفته بوده.قضیه اینجاست که شما وقتی ایشود شدین از همون روز یا نهایت فرداش میتونین برین دنبال پشتتون ولازم نیست صبر کنین ایمیل سفارت بیاد و کد رهگیری پستی بگیرین.بنا براین اگه ادرس عوض کنین مجبورین بهداز ایشود شدن مدام بین دو تا پست بگردین.
2-ساعات کار پست 830 تا 5 هستش.اخرین CARGO یا ماشین پست ساعت 4 میاد به پست.بنابرین اون موقع وقت خوبیه برای چک کردن
3-علاوه بر رسید تایید پستی یک کپی ازصفحه اول پاسپورت و یک کارت شناسایی نیز همراه داشته باشین
4-افرادی که میخوتن ویزای همسرشونو بگیرن حتما وکالتنامه ترجمه شده به ترکی بیارن
5-افرادیکه میخوتن ویزای همسرشونو بگیرن حتما دقت کنن به تعداد افراد کیس بسته پستی باید تحویل بگیرن.یکی از دوستان ما با اینکه وکالت نامه برده بود یک بسته تحویل گرفت و فکر میکرد لابد ویزای خودشو همسرش تو یک بسته است که دید تو بسته پستیش فقط پاس و ویزای خودشه. ومجبور شد دوباره برگرده پست.

یک خبر خوش به اونایی که تازه میان مصاحبه.اینجور که من دیدم این سری بیشتر بچه هارو یکضرب دادن.چون انگار پرونده ها زیاده و اگه مورد خاصی نداشنه باشین اذیت نمیکنن بفرستن واسه دوماه دیگه.
****2013as4- کیس یکنفره
مصاحبهAnkara-W2-کلیرنس26اپریل-ویزا 16می-مقصد CA یا OR
تبريك به همگي
پرنسس عزيزم ، بهت گفتم كه كلير شدي و خودت خبر نداري Smile
چمدونها رو ببنديد كه يكي از سخت ترين كاراست Wink
دوستان ستاره دار @ اگر نظر من رو بخواين ( شايدم نخواين ولي خودم ميگم Tongue ) ، اگر مشكل مالي ندارين ، يعني يه سفر انكارا خيلي براتون مهم نيست ، برين و ويزاهاتون رو بگيرين و براي كلير شدن نفر بعدي صبر نكنيد .
براتون ارزوي موفقيت و شادي ميكنم Rolleyes
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-05-17 ساعت 16:43)lot2013 نوشته:  15 کیس کلیر شده

Case Number Person
2013AS783 3
2013AS893 1
2013AS896 3
2013AS1290 1
2013AS1996 4
2013AS3450 1
2013AS4158 2
2013AS4276 1
2013AS4328 2
2013AS4539 2
2013AS4575 2
2013AS4598 3
2013AS5349 2
2013AS5367 3
2013AS5542 2

سلام
ببخشید اولاً نهایتاً چند نفر از این عزیزان عضو مهاجرسرا هستن؟
ثانیاً این همون لیست administrative process هستش؟پس تعداد نفرات کیس رو از کجا میارید؟میزنید تو سیس؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: mrr777 ، ikamaly ، MARYAM2 ، lingni ، b_argi ، sce ، rouzbehdarvishi ، mhb161 ، zohre02
دپرس در ایروان نشسته بودم سریال نگاه می کردم که گفتم یه سری به سایت بزنم و دیدم خبرهای خوب رو. تبریک می گم به کلیر شده های عزیز بخصوص دوستان پیشکسوت در لیست انتظار
TongueTongueTongue

هوووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااا

راست می گفتن دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.Big Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان