کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بزرگان محترم ببخشید،
ممکنه بفرمایید از زمان گرفتن ویزا بعد از کلیر شدن، تا چند مدت بعد وقت داریم وارد خاک آمریکا بشیم. اگه ممکنه منبع جواب رو هم ذکر نمایید بسیار سپاسگزار خواهم بود.
تشکر کنندگان: b_argi ، ikamaly ، sce ، mhb161 ، zohre02
WORRYING does not take away tomorrow's Trouble, it takes away today's PEACE
نگرانی مشکلات فردا را دور نمی کند بلکه تنها آرامش امروز را دور می کند...
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
دوازدهمین روز انتظار هم داره تموم میشه
پس کی میایی؟ کی میایی؟Big Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-05-17 ساعت 19:55)lingni نوشته:  بزرگان محترم ببخشید،
ممکنه بفرمایید از زمان گرفتن ویزا بعد از کلیر شدن، تا چند مدت بعد وقت داریم وارد خاک آمریکا بشیم. اگه ممکنه منبع جواب رو هم ذکر نمایید بسیار سپاسگزار خواهم بود.

تا زمان اعتبار ویزاتون. منبع هم نمیخواد بس که واضحهBig Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، shimoda ، b_argi ، ikamaly ، abloom_ma ، lingni ، Saeedv13 ، sce ، rouzbehdarvishi ، mhb161 ، zohre02
دوستان عزیز،حتما حتما برای سایر اعضای کیستون که همراه شما آنکارا نمی یان وکالتنامه با ترجمه ی ترکی بیارین،وگرنه پاسپورت بقیه ی اعضای کیستون رو نمی دن. و احتمال خیلی زیاد عوض کردن ptt تاثیری نداره و به ptt قبلیتون می فرستن.
تشکر کنندگان: ikamaly ، Soap McTavish ، رجبعلی ، b_argi ، sce ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، shatsi
سلام لطفا هر تجربه از خودتون يا كسي داريد بهم بكيد واقعا اينجا بلاتكليف مونديم
از روز دوشنبه تا الان يعني٥ روزه كه پاسپورت را  تحويل سفارت دادم ولي هنوز ويزا صادر نشده هيج نفص مدركي هم نداشيم و همان ٦ هفته هم كلير شديم حالا نميدونم جرا صادر نشده خواهش ميكنم راهنمايي كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی
تشکر کنندگان: ikamaly ، b_argi ، sce ، Ali.US ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-17 ساعت 20:15)mrr777 نوشته:  

سئوال من هم دقیقاً همینه که اعتبار رو تا جند ماه بعد می زنند؟ 3 ماه؟ 6 ماه؟ . . . (منظورم برای Caseهای لاتاری است.)
تشکر کنندگان: ikamaly ، b_argi ، sce ، mhb161 ، zohre02
Those who joyfully leave everything in God's hand will eventually see God's hand in everything worries end where faith begins
کسانی که با شادی و مسرت همه چیز خود را به دست خدا میسپارند سر انجام دستان خدا را در هر کار دخیل می بینند. نگرانی ها پایان می یابد در جایی که ایمان وجود داشته باشد
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: lingni ، ikamaly ، afshin-b ، b_argi ، sce ، yalda91 ، azadeh2014 ، mhb161 ، puya2000100 ، KOUROSHAVIN ، zohre02
Asemane abi-mnajafinobar لطفا یه خبری از خودتون بدید دیگه!!!!!
تا کی باید منتظر بمونیم!!
ممنون از عزیزانی که کلیر نشدند و خبر دادند چون ما چشم به راه همتون هستیم!!!!
امیدوارم به زودی همتون سوار قطار کلیر بشین!!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
دیروز به کوه رفته بودم و در سکوت کوهستان با خدای خود راز و نیاز کردم و در نهایت با صدای بلند فریاد زدم :

آیا هنوز امیدی هست
RolleyesRolleyes

و در رفلکس صدای خود شنیدم:

...هست.Big Grin...هستBig Grin....هست.Big Grin...هستBig Grin..هست Big Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-17 ساعت 21:07)lingni نوشته:  

سئوال من هم دقیقاً همینه که اعتبار رو تا جند ماه بعد می زنند؟ 3 ماه؟ 6 ماه؟ . . . (منظورم برای Caseهای لاتاری است.)

اونهایی که در ایروان و ابوطبی مصاحبه داشتند ۶ ماه از زمان صدور و اونایی که در انکارا مصاحبه شدند ۶ ماه از زمان مدیکال.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: s.s.h ، abloom_ma ، lingni ، رجبعلی ، Qazal.d ، b_argi ، sce ، yalda91 ، nooshshahnar ، rouzbehdarvishi ، ikamaly ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، zohre02
دوستان من میخاستم بگم که

هو هو هوررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشدم
امیدوارم همتون شیرینی این لحظه رو مثل برنده شدن دوباره تجربه کنید
(2013-05-17 ساعت 19:22)mrr777 نوشته:  دپرس در ایروان نشسته بودم سریال نگاه می کردم که گفتم یه سری به سایت بزنم و دیدم خبرهای خوب رو. تبریک می گم به کلیر شده های عزیز بخصوص دوستان پیشکسوت در لیست انتظار
TongueTongueTongue
هوووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااا
راست می گفتن دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.Big Grin
تو ایروان و دپرس؟؟!! محمد تو مارو چی فرض کردی؟Big Grin.
دوستان اتفاقاً من باغ یکی از اقوام بودم و به علت عدم وجود امکانات شادی افزای ایروان دپرس نشسته بودم که پیامک محمد با خبر خوش کلیر شدن پیشکسوت ها رسید. تا الان که رسیدم خونه دل تو دلم نبود که امشب کی هورا کشیده.
صادقی علیه الرحمه رفته بود آنکارا مصاحبه، تو سایت پست داد که "ویزای نیم ضرب" گرفتهTongue. حالا من این اصطلاح "نیم ضرب" رو باید امشب در مورد کلیر شدن princesess و amiraryan استفاده کنم.
پس بدین وسیله کلیر شدن نیم ضرب عزیزانمون princesess و amiraryan و کلیر شدن کامل دو عزیز دیگمون afshin-b و fatemeh honari را از صمیم قلب تبریک میگم. امیدوارم نیم ضرب هامون خیلی زود کامل بشن. پس به افتخار هر 4 تا گل نو کلیر شده مون:
هوووووووووررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا......
هوپ....گانگنام استایل.................!!!!!
(2013-05-17 ساعت 22:23)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 19:22)mrr777 نوشته:  دپرس در ایروان نشسته بودم سریال نگاه می کردم که گفتم یه سری به سایت بزنم و دیدم خبرهای خوب رو. تبریک می گم به کلیر شده های عزیز بخصوص دوستان پیشکسوت در لیست انتظار
TongueTongueTongue
هوووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااا
راست می گفتن دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.Big Grin
تو ایروان و دپرس؟؟!! محمد تو مارو چی فرض کردی؟Big Grin.
دوستان اتفاقاً من باغ یکی از اقوام بودم و به علت عدم وجود امکانات شادی افزای ایروان دپرس نشسته بودم که پیامک محمد با خبر خوش کلیر شدن پیشکسوت ها رسید. تا الان که رسیدم خونه دل تو دلم نبود که امشب کی هورا کشیده.
صادقی علیه الرحمه رفته بود آنکارا مصاحبه، تو سایت پست داد که "ویزای نیم ضرب" گرفته. حالا من این اصطلاح "نیم ضرب" رو باید امشب در مورد کلیر شدن princesess و amiraryan استفاده کنم.
پس بدین وسیله کلیر شدن نیم ضرب عزیزانمون princesess و amiraryan و کلیر شدن کامل دو عزیز دیگمون afshin-b و fatemeh honari را از صمیم قلب تبریک میگم. امیدوارم نیم ضرب هامون خیلی زود کامل بشن. پس به افتخار هر 4 تا گل نو کلیر شده مون:
هوووووووووررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا......
هوپ....گانگنام استایل.................!!!!!

سعید جان، امکانات ایروان در صورتی شادی افزاست که آدم در کنار دوستان عزیزی مثل شما باشه. Tongue موقع تنهایی و انتظار بدجوری غم میاره چراشو نمی دونم.Sad
البته من اغلب وقتی میام تو سایت مثل اینکه شماها کنارمید شاد می شم ولی هیچ چیز مثل حضور واقعی دوستان آدمو شاد نمی کنه.CoolRolleyes
به امید هوراهای رنگارنگ بیشتر در روزهای آتی.Smile
(2013-05-17 ساعت 20:27)mandana2013 نوشته:  دوستان عزیز،حتما حتما برای سایر اعضای کیستون که همراه شما آنکارا نمی یان وکالتنامه با ترجمه ی ترکی بیارین،وگرنه پاسپورت بقیه ی اعضای کیستون رو نمی دن. و احتمال خیلی زیاد عوض کردن ptt تاثیری نداره و به ptt قبلیتون می فرستن.

البته دوستمون درست می گویند و وکالت نامه ترکی برای همسر لازم بوده و برای بچه ها ترجمه انگلیسی شناسنامه پدر یا مادر و کپی همه پاسپورت ها کافی است .

(2013-05-17 ساعت 21:07)lingni نوشته:  

اعتبار ویزایی که تو پاسپورت می خوره بر اساس 6 ماه بعد از تاریخ مدیکال است . بنابراین همین الان هم می توانید 6 ماه رو از مدیکال حساب کنید مگر این که در زمان تحویل پاس ها برای ویزا همراه انها مدیکال جدید بدهید تا 6 ماه از مدیکال جدید اعتبار بخورد.( البته برای انکارا)
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، mhb161 ، s.s.h ، b_argi ، رجبعلی ، lingni ، KOUROSHAVIN ، ikamaly ، zohre02 ، amir82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان