کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-20 ساعت 10:39)Szsanazsz نوشته:  آقا يك شماره تلفن بود اينجا ميداديد به بچه ها ميگفتيد تماس مستقيم و اينا...اون چي بود و براي چي بود؟CoolTongue

0012026631225داخلی 1
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: b_argi ، s.s.h ، zohre02 ، tajhizgaran ، lilac ، Soap McTavish ، sadeghi897 ، Szsanazsz ، رجبعلی ، mhb161 ، el333
(2013-05-20 ساعت 11:43)KOUROSHAVIN نوشته:  اگه کتاب گینس بخش بیشترین آپدیتها رو داشت فک کنم اسم من ثبت میشد توش...آقا اینا بدجور افتادن به جون پرونده منSadهمینجوری پیش برن میفهمن که طراح 11سپتامبر من بودمSadاصن پاره و پ.ره شد این پرونده من..کاش جلدش میکردم ازین جلدکلفتاBig Grin
25و27مارچ+15اپریل ایمیل+13و14و16و20 می
کمترین آپدیتهای گینس هم به اسم من ثبت می شدBig Grin
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
دوستان عزیزم دقایقی پیش وجود چند شیئی ناشناس روی رادارهای تجسس منطقه ابوظبی-ایروان و آنکارا برویت رسیده که ظاهرا کلاغ های حاوی کیسه های اسامی کلیر شده های امروز - فردا و (خستمون کردی بابا) هفته پیش رو هستند. اماده ترکوندن باشین ...1 / 2 / 3 ...پس چی شد ...
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-05-20 ساعت 11:41)arash_r15 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 10:53)lilac نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 10:39)Szsanazsz نوشته:  آقا يك شماره تلفن بود اينجا ميداديد به بچه ها ميگفتيد تماس مستقيم و اينا...اون چي بود و براي چي بود؟CoolTongue

سلام ساناز عزیزم...

برای جویا شدن وضعیتتون به آمریکا با شماره 0012026631225داخلی 1 و بعدش 0 تماس بگیرین . اول کیس نامبر رو بگین و نام و نام خانوادگی و همینطور روز و ماه و سال تولد...

"برگرفته از دلنوشته های مامان سایهWink"

ببخشيد دوستان من اين شماره رو تازه ديدم. اين واسه ما كه ايروان بوديم هم كاربرد داره !؟ چي ميگن وقتي بهشون زنگ ميزنيم !؟ مثلا ميگن كي كلير ميشيم ؟؟

دوست عزیز این تلفن پیگیری روند پرونده تون و کلیرنس در آمریکا هست و تمام سفارت ها رو شامل میشه!
کیس شماره 2 ما(همسرم) 13و12و14و16و20 ام آپدیت شد . من و پسرم همچنان کشک میسابیم...
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
يچيز جالب اينه كه اون اوايل كيس من خيلي آپديت ميشد بعضي هفته ها هر روز آپديت ميشد ولي از 22 اپريل ديگه آپديت نشد (البته دوسري ايميل زدم و هر بار بعدش آپديت شد)
واقعا نميدونم چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااا دوزت دارم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
سلام به همه دوستان
بحثاپدیت در ceac شد و داغ دل من حداقل تازه الان ۶۲ روزه تو ceac هم آپدیت نشدم دلم خوش باشه.
ولی اصلا انطوری فکر نکنید که نا امید شدما به قول گفتنی تا خودشون نامه ندن رسما که نمیخواهیمت من از رو نمی رم و امید وارم حتی اینم بگن بعد نخواستنشون هم من از رو نمیرم و به یک روشی خودمو میرسونم اونجا تا بفهمن با کی طرفن
بنابراین با تمام قدرت و با امید مطاعف به صبر کردنم ادامه میدم ( نهضت ادامه دارد Big Grin)
راستی از همه دوستانی که لطف کردند و به بنده زتبه دادند تشکر میکنم ایشالا جبران کنم
اونهایی که ایمیل نزدن و بیش از 60 روز منتظر موندن یک ایمیلی بزنن
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-05-20 ساعت 12:46)mohammad fazli نوشته:  يچيز جالب اينه كه اون اوايل كيس من خيلي آپديت ميشد بعضي هفته ها هر روز آپديت ميشد ولي از 22 اپريل ديگه آپديت نشد (البته دوسري ايميل زدم و هر بار بعدش آپديت شد)
واقعا نميدونم چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااا دوزت دارم

درود بر شما
ممکنه آدرس ایمیل برای مکاتبه با سیس را در اختیار من بگذاری ؟
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، payam62
دوستان یه نکته ای رو میخواستم بتون بگم.
روز مصاحبه خانومی که تو باجه 11(اولین باجه ای که رفتیم) بود یک سری مدارک بهمون پس داد و گفت دیگه به اینا نیازی نداریم.منم بدون اینکه اونا رو چک کنم گذاشتمشون تو پاکت.موقع مصاحبه آفیسر گفت همکارم مدرک سوءپیشینه شمارو بهتون پس داد چون مربوط به ناجا!! هست و ما قبولش نداریم.ما هم سریع بهشون مدرک رو با ترجمه دادیم و گفتیم که از خود کشور مربوطه هست نه ناجا.اون هم یه سری سوال در موردش پرسید و بعد از عذرخواهی نقص مدرکی که پشت برگه صورتی رنگ بود رو با خودکار خط زد.
همین الان همسرم رفت سفارت تا پاسپورتارو تحویل بده.با کمال تعجب اون خانوم ازش مدرک سوءپیشینه رو خواسته(هم اصل هم ترجمه) خداروشکر من چون آدم خیلی داغونی هستم از لحاظ استرس و اینا،مدرک سوءپیشینه و ترجمشو به همسرم داده بودم محض احتیاط.
نتیجه اخلاقی اینکه اگه تجربه مشابه رو دارین،موقع تحویل پاسپورتهاتون،مدارکتون کامل باشه.
یه سوال هم داشتم.اینکه این اصل مدرک رو تو پاکت زرده میذارن؟ممکنه به خاطر این مسئله دوباره کلیرنس بخوریم؟
مرسی
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
mehdirezaeei گل آقا ما آمادهایم به محض کلیر شدن اعلام بفرمایید بترکنیم اینجارو، البته سوء تعبیر نشه با هوووورا و خوشحالی.انشاا... که حرفتون عملی بشه و 15 نفر ناقابل نعررررررررررررررررررررررررررررررررررررررره بکشن .
آمین Big Grin
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

(2013-05-20 ساعت 12:43)hushmandco نوشته:  کیس شماره 2 ما(همسرم) 13و12و14و16و20 ام آپدیت شد . من و پسرم همچنان کشک میسابیم...
با این حساب اخر هفته خونه شما کشک و بادمجونُ افتادیم دیگه Wink
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: b_argi ، shayangh ، mhb161 ، رجبعلی ، KOUROSHAVIN ، hushmandco ، shatsi ، zohre02 ، lilac ، el333 ، mehdi didam ، Saeedv13 ، sce
(2013-05-20 ساعت 13:05)mehdi didam نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 11:58)KOUROSHAVIN نوشته:  منکه فک کنم پرونده منو به جای کاغذباطله فروختن و سر از یه آرایشگاه دراورده و روی میز آرایشگاه مشتریها هی ورق میزنن..مام دلمون خوشه که آ پ د ی ت میشیمRolleyes
ای خورشید..ای گل صدرنگ دشت آسمان...یکروز من ترا از شاخه خواهم چید

آقا کورش ، عموجان
با 62 روز ؟؟ خدا بهت رحم کنه ، بیای بالای 100 روز فکر کنم زبونم لال . . .
داداش حالا حالا ها باید بری جلو Big Grin خود سفارت اعلام کرده 4 تا 6 ماه !!! تو که هنوز به حد اقل هم نرسیدی !!! ولش کن سیس میسو ، بزن برو گشت و گذار ، اینطوری داغون میشی ، شما به خودت لطف کن ماهی یکبار ، تا دو ماه دیگه ، و بعد از اون تا یک ماه ، دو هفته یکبار و ماه بعدش ، هفته ایی یک بار سایت رو چک کن ، یه شماره هم بزار برای یکی از دوستات اگر تو این فاصله خبری شد خبرت کنه ، چیه این اوضاع که برای خودت درست کردی رفیق ؟ اول جوونی خدائی نکرده یه بلائی سر خودت میاری !!!
جمله ایی توی ذن میگه :
تمام رنجهای ما درزندگی از پندار و خیال ماست ، بگذار هر چیز آزاد باشد که همانطور که هست باشد ، خود را از واقعیتهای دنیا جدا مکن و بگذار در میان و در بطن آن قرار بگیری
و یا :
آنچه که میبینید همان است که هست ، در پیش و در پس و در هر جهت ، همین امروز بگذارید فکر بزرگ شما به خیالات باطل ودلخوشیهای بی اساس پایان دهد ، طبیعت آسمان اصالتا" روشن است و این دیده است که تار شده است ، در اثر خیره خیره نگریستن !!!
اگر استقبال بشه بازم هست Big Grin

دوست من ،

سفارت میگه 4 تا 6 هفته نه ماه!! اگه به ماه بود که همه باید می رفتیم جلو ...Big Grin
این کوروش خان رو که میبینی حسابی دلش بزرگه Wink
امیدوارم همگی به زودی کلیر بشین
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، shatsi ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، s.s.h ، sce
(2013-05-20 ساعت 13:02)nina22 نوشته:  دوستان یه نکته ای رو میخواستم بتون بگم.
روز مصاحبه خانومی که تو باجه 11(اولین باجه ای که رفتیم) بود یک سری مدارک بهمون پس داد و گفت دیگه به اینا نیازی نداریم.منم بدون اینکه اونا رو چک کنم گذاشتمشون تو پاکت.موقع مصاحبه آفیسر گفت همکارم مدرک سوءپیشینه شمارو بهتون پس داد چون مربوط به ناجا!! هست و ما قبولش نداریم.ما هم سریع بهشون مدرک رو با ترجمه دادیم و گفتیم که از خود کشور مربوطه هست نه ناجا.اون هم یه سری سوال در موردش پرسید و بعد از عذرخواهی نقص مدرکی که پشت برگه صورتی رنگ بود رو با خودکار خط زد.
همین الان همسرم رفت سفارت تا پاسپورتارو تحویل بده.با کمال تعجب اون خانوم ازش مدرک سوءپیشینه رو خواسته(هم اصل هم ترجمه) خداروشکر من چون آدم خیلی داغونی هستم از لحاظ استرس و اینا،مدرک سوءپیشینه و ترجمشو به همسرم داده بودم محض احتیاط.
نتیجه اخلاقی اینکه اگه تجربه مشابه رو دارین،موقع تحویل پاسپورتهاتون،مدارکتون کامل باشه.
یه سوال هم داشتم.اینکه این اصل مدرک رو تو پاکت زرده میذارن؟ممکنه به خاطر این مسئله دوباره کلیرنس بخوریم؟
مرسی
دوستان محترم قضیه این مدرک سوء پیشینه چیه مگه نگفته بودن جزئ مدارک ارائه شده به سفارت نیست و صادر شده از طرف ایران رو قبول نمیکنن؟؟؟؟تازه از ما هم که نخواستن.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: mhb161 ، رجبعلی ، zohre02
بچهها ما بعد از اینکه کیسمون با ستاره کلیر شد بلافاصله ایمیل زدم سفارت ..ولی از جمعه تا الان هیچ جوابی ندادند ...چی کار کنم ؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، گل نهال ، zohre02 ، raham ، s.s.h

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان