کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-20 ساعت 14:13)maryam218 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 13:40)princesess نوشته:  بچهها ما بعد از اینکه کیسمون با ستاره کلیر شد بلافاصله ایمیل زدم سفارت ..ولی از جمعه تا الان هیچ جوابی ندادند ...چی کار کنم ؟

چون ماهم تجربه شما راداشتیم احتمال خیلی زیادسه شنبه ونهایت چهارشنبه جواب می دهند.

ما هم ستاره دار بوديم و جمعه ايميل زدم كه ٤شنبه جواب دادن. نگران نباش..
بالاتر از وضع ما ( سياهي) وضعي نيست..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
(2013-05-20 ساعت 14:28)shishipapa نوشته:  با سلام به همه دوستان . من ویزامو یک ضرب گرفتم امیدوارم واسه شما هم ّبه راحتی من باشه .مصاحبه من بسیار ساده بود کمتر از 5 دقیقه .خیلی راحت تر از چیزی که فکر میکردم Rolleyes
تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییک .. واقعا خدا دوستت داره..
حالا خودمونیم .. غیر از توکل و زحمتهای شبانه روزی و کلاسهای تقویتی ، رمز موفقیتتون چی بود؟Tongue
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: raham ، s.s.h ، b_argi ، KOUROSHAVIN ، MEHDIREZAEI ، zohre02 ، lilac ، shishipapa ، shatsi ، mhb161 ، گل نهال ، arash_r15 ، sce
(2013-05-20 ساعت 14:47)babak_1363 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 14:36)Hoormazd نوشته:  داشتم فكر ميكردم اگه دنيا برعكس ميشود و يه امريكايى تو سفارت امريكا تو شيراز كليرنس ميخورد جوابشو نوه نتيجش ميتونستن پس از سالها بگيرن ما چون با يه مشت ادم كارى و يك جاى قانونمند سرو كار داريم سطح توقعمون بالا رفته ميخوايم همه عقده هامون از روالاى ادارى اينجا سرشون خالى كنيم بابا بيخيال ايميل زدن و تلفن شين مطمئن باشين اون بيچاره ها يك ثانيه هم بيكار نيستن ، دوستان
دوست من
1-ایمیل و تلفن یک ابزار ارتباطی است و اگه اینطور بودکه شما میگین ایمیل و شماره تلفن رو تو سایت نمی ذاشتن و نمی گفتن که تماس بگیرید .
2-اینکه ما دیگران رو پاسخگو بدونین و پاسخ خواهی رو در خودمون تقویت کنیم ، عین فرهنگ US هست، البته در کنارش باید خودمون هم همینطور باشیم.
3- امیدوارم شما به مشکلات بعضی از دوستان منتظر مبتلا نشین و به زودی کلیر بشین ، چون اگه خدایی نکرده بالای 100 روز بشین تازه متوجه میشین که ای بابا از این خبرا هم نیست و باید یه کاری کرد!
4- در آخر ازتون خواهش میکنم از بکار بردن بعضی از صفات در حالت جمع خودداری کنید، اگه خود ما دارای روحیاتی هستیم ، مجاز به جمع بستن با دیگران نیستیم!
موفق باشید

دوست عزيز اين جمله از سايت ابوظبي هستش.
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
در آخر گفته كه هيچ نيازي نيست.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: e76779 ، b_argi ، zohre02 ، lilac ، mhb161 ، گل نهال ، رجبعلی ، Hoormazd ، sce ، r91
(2013-05-20 ساعت 14:56)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 14:36)Hoormazd نوشته:  داشتم فكر ميكردم اگه دنيا برعكس ميشود و يه امريكايى تو سفارت امريكا تو شيراز كليرنس ميخورد جوابشو نوه نتيجش ميتونستن پس از سالها بگيرن ما چون با يه مشت ادم كارى و يك جاى قانونمند سرو كار داريم سطح توقعمون بالا رفته ميخوايم همه عقده هامون از روالاى ادارى اينجا سرشون خالى كنيم بابا بيخيال ايميل زدن و تلفن شين مطمئن باشين اون بيچاره ها يك ثانيه هم بيكار نيستن ، دوستان
دوست من
1-ایمیل و تلفن یک ابزار ارتباطی است و اگه اینطور بودکه شما میگین ایمیل و شماره تلفن رو تو سایت نمی ذاشتن و نمی گفتن که تماس بگیرید .
2-اینکه ما دیگران رو پاسخگو بدونین و پاسخ خواهی رو در خودمون تقویت کنیم ، عین فرهنگ US هست، البته در کنارش باید خودمون هم همینطور باشیم.
3- امیدوارم شما به مشکلات بعضی از دوستان منتظر مبتلا نشین و به زودی کلیر بشین ، چون اگه خدایی نکرده بالای 100 روز بشین تازه متوجه میشین که ای بابا از این خبرا هم نیست و باید یه کاری کرد!
4- در آخر ازتون خواهش میکنم از بکار بردن بعضی از صفات در حالت جمع خودداری کنید، اگه خود ما دارای روحیاتی هستیم ، مجاز به جمع بستن با دیگران نیستیم!
موفق باشید

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.

ممنون بابت متنی که گذاشتین، من در این جمله نبایدی ندیدم!! گفته که ایمیل شما فرآیند رو تسریع نمیکنه و نیازی به نوشتن ایمیل یا تماس نیست!
اما نگفته تماس نگیرید یا ایمیل نزنید. من بعنوان یک برنده لاتاری که تا سپتامبر امسال اگه ویزاش صادر نشه کلاً همه چیزش میپره، می خوام در جریان پروندم قرار بگیرم.
این حق هر فردی هست که مطلع باشه ، شما ایمیل نزن و چندین ماه صبر کن ،اما تجویز عمومی نکنید.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، shatsi ، abloom_ma ، mhb161 ، mahmoodfuny ، گل نهال ، Championking ، sce ، KOUROSHAVIN
(2013-05-20 ساعت 14:35)abloom_ma نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 14:28)shishipapa نوشته:  با سلام به همه دوستان . من ویزامو یک ضرب گرفتم امیدوارم واسه شما هم ّبه راحتی من باشه .مصاحبه من بسیار ساده بود کمتر از 5 دقیقه .خیلی راحت تر از چیزی که فکر میکردم Rolleyes
خیلی خیلی مبارک باشه دوست عزیز ....سرانجام امروز یک خبر خوش رسیدBig GrinBig Grin.....برای ما هم دعا کنیدRolleyesRolleyes....ای کاش از خودتون و این موفقیت بیشتر برای ما مینوشتید

نمی دونم چی واستون بیشتر اهمیت داره که بنویسم والی علیرغم اینکه همه میگن سند ملک رو نمی خوان ولی از من هم یه ترجمه سند خونه گرفتن هم یه حساب بانکی دقیقا" 60 میلیون تومانی خواستن . اگه سوالی دارین در خدمتتون هستم .

(2013-05-20 ساعت 14:42)hushmandco نوشته:  
تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییک .. واقعا خدا دوستت داره..
حالا خودمونیم .. غیر از توکل و زحمتهای شبانه روزی و کلاسهای تقویتی ، رمز موفقیتتون چی بود؟Tongue
من کار خاصی انجام ندادم فقط خدا دوس داشت کمکم کنه همین .
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، abloom_ma ، zohre02 ، b_argi ، e76779 ، hushmandco ، رجبعلی ، AFSHIN-PIC ، sce ، KOUROSHAVIN ، babak_1363 ، mhb161
shishipapa عزیز به ما حق بده اگه خدائی نکرده چند ماهی منتظر میشدی برایت شوق و شعف ما عجیب نبودShy...آخه اینقدر کم ویزا یکضرب گرفته دیدیمSad....که تا یک نفر میگه یکضرب گرفتم خیلی خیلی خوشحال میشیم.Big GrinBig Grin...باور نمیکنی که بچه های تاپیک چقدر برای شما خوشحال هستند....نوش جانت و گوارای وجودت باشهBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: zohre02 ، s.s.h ، SANIJ ، b_argi ، hushmandco ، رجبعلی ، zanganeh ، MEHDIREZAEI ، KOUROSHAVIN ، raham ، arash_r15 ، sce ، mhb161 ، shishipapa
(2013-05-20 ساعت 14:14)abloom_ma نوشته:  فکر کنم این دو بیت شعر فراخور حال ماست:

چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشدBig Grin
(کسانی که ویزا یک ضرب گرفتتند)
چه نکوتر آنکه مرغــی ز قفـس پریده باشدShy(کسانی که زیر 70 روز کلیر شدند)

پـر و بـال ما بریدند و در قفـس گشـودندTongue(منتظران 70 تا 150 روز)
چه رها چه بسته مرغی که پرش بریده باشدSad(کسانی که بالای150 روز هست منتظرند)

آرامش را کسانی تجربه میکنند که در مقابل خداوند تسلیم شده اند.
خود را به خدا بسپار و آسوده باش !
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، abloom_ma ، b_argi ، رجبعلی ، KOUROSHAVIN ، raham ، sce ، shatsi ، mhb161 ، mehdi didam
(2013-05-20 ساعت 13:40)sentinel نوشته:  دوستان عزیز
لطفا یکی آدرس ایمیل مکاتبه با سیس را به من بده

دوست خوبم برای ارتباط با سفارت ابوظبی اینجا راهنماییتون میکنه
موفق و پیروز باشی
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، گل نهال ، KOUROSHAVIN ، sce ، sentinel ، mhb161
(2013-05-20 ساعت 13:13)babak_1363 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 13:05)mehdi didam نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 11:58)KOUROSHAVIN نوشته:  منکه فک کنم پرونده منو به جای کاغذباطله فروختن و سر از یه آرایشگاه دراورده و روی میز آرایشگاه مشتریها هی ورق میزنن..مام دلمون خوشه که آ پ د ی ت میشیمRolleyes
ای خورشید..ای گل صدرنگ دشت آسمان...یکروز من ترا از شاخه خواهم چید

آقا کورش ، عموجان
با 62 روز ؟؟ خدا بهت رحم کنه ، بیای بالای 100 روز فکر کنم زبونم لال . . .
داداش حالا حالا ها باید بری جلو Big Grin خود سفارت اعلام کرده 4 تا 6 ماه !!! تو که هنوز به حد اقل هم نرسیدی !!! ولش کن سیس میسو ، بزن برو گشت و گذار ، اینطوری داغون میشی ، شما به خودت لطف کن ماهی یکبار ، تا دو ماه دیگه ، و بعد از اون تا یک ماه ، دو هفته یکبار و ماه بعدش ، هفته ایی یک بار سایت رو چک کن ، یه شماره هم بزار برای یکی از دوستات اگر تو این فاصله خبری شد خبرت کنه ، چیه این اوضاع که برای خودت درست کردی رفیق ؟ اول جوونی خدائی نکرده یه بلائی سر خودت میاری !!!
جمله ایی توی ذن میگه :
تمام رنجهای ما درزندگی از پندار و خیال ماست ، بگذار هر چیز آزاد باشد که همانطور که هست باشد ، خود را از واقعیتهای دنیا جدا مکن و بگذار در میان و در بطن آن قرار بگیری
و یا :
آنچه که میبینید همان است که هست ، در پیش و در پس و در هر جهت ، همین امروز بگذارید فکر بزرگ شما به خیالات باطل ودلخوشیهای بی اساس پایان دهد ، طبیعت آسمان اصالتا" روشن است و این دیده است که تار شده است ، در اثر خیره خیره نگریستن !!!
اگر استقبال بشه بازم هست Big Grin

دوست من ،

سفارت میگه 4 تا 6 هفته نه ماه!! اگه به ماه بود که همه باید می رفتیم جلو ...Big Grin
این کوروش خان رو که میبینی حسابی دلش بزرگه Wink
امیدوارم همگی به زودی کلیر بشین
سلام ولي تو سفارت خود افيسر به ما گفت سه تا شش ماه و حتي تو ceac هم اينو
نوشته .حالا ماكه مي مصاحبه داشتيم چهار ماه بعد كه سپتامبره و مهلت تمام،به نظرتون چي ميشه من نه سوالي هم داشتم
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، گل نهال ، رجبعلی ، KOUROSHAVIN ، raham ، sce ، mhb161
(2013-05-20 ساعت 14:13)maryam218 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 13:40)princesess نوشته:  بچهها ما بعد از اینکه کیسمون با ستاره کلیر شد بلافاصله ایمیل زدم سفارت ..ولی از جمعه تا الان هیچ جوابی ندادند ...چی کار کنم ؟

چون ماهم تجربه شما راداشتیم احتمال خیلی زیادسه شنبه ونهایت چهارشنبه جواب می دهند.

مریم جان من امضایی از شما نمی بینم که متوجه وضعیت شما بشم ...یکم از خودتون بگید ..
کی کلیر شدید ..کدوم یکیتون اول کلیر شد و بعد از چه مدت نفر دوم کلیر شد ؟ الان ویزاتون رو گرفتید یا نه؟
با تچکوور
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: zohre02 ، s.s.h ، b_argi ، hushmandco ، رجبعلی ، KOUROSHAVIN ، raham ، sce ، mhb161
صمیمانه ترین تبریکات خودم و خانوادم تقدیم شما به دوست عزیز
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: zohre02 ، hushmandco ، s.s.h ، رجبعلی ، KOUROSHAVIN ، Mahbaran ، Hoormazd ، shatsi ، mrr777 ، mhb161 ، shishipapa
زهره خانم شما و خستگی ...هرگز هرگز.Smile..مطمئن باشید مراحل کلیر شدن شما با سرعت در حال پیشرفت هست و شما بزودی کلیر خواهید شدRolleyes....و فریاد شادی شما در اینجا طنین افکن میشودBig GrinBig Grin...به امید آن لحظهRolleyesRolleyes
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، hushmandco ، noura ، s.s.h ، گل نهال ، ashkan1188 ، el333 ، رجبعلی ، KOUROSHAVIN ، Hoormazd ، sce ، shatsi ، mrr777 ، mhb161
دوستان!!!
این سفارت چی ها خوابن؟؟؟؟؟SadWink
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: zohre02 ، گل نهال ، KOUROSHAVIN ، Hoormazd ، sce ، mrr777 ، hushmandco ، mhb161
بچه ها ستاره دار یعنی چی؟ باید زنگ سفارت زد؟ کسی از دوستان از تجربش میگه؟
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: گل نهال ، zohre02 ، b_argi ، mhb161
(2013-05-20 ساعت 15:03)babak_1363 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 14:56)MEHDIREZAEI نوشته:  
دوست من
موفق باشید

ممنون بابت متنی که گذاشتین، من در این جمله نبایدی ندیدم!! گفته که ایمیل شما فرآیند رو تسریع نمیکنه و نیازی به نوشتن ایمیل یا تماس نیست!
اما نگفته تماس نگیرید یا ایمیل نزنید. من بعنوان یک برنده لاتاری که تا سپتامبر امسال اگه ویزاش صادر نشه کلاً همه چیزش میپره، می خوام در جریان پروندم قرار بگیرم.
این حق هر فردی هست که مطلع باشه ، شما ایمیل نزن و چندین ماه صبر کن ،اما تجویز عمومی نکنید.
من دو سه روزه تو اين تاپيك گارد گرفتن نسبت به همديگرو ميبينم يا دوستان صبر و تحملشون كم شده يا استرس ميزانش بالا رفته كه دواش يكم شوخى هست اما ميبينم با اينكه من يه چيزى واسه شوخى نوشتم دوستان با سند و مدرك اومدن به جنگش اول هر كسى اختيار خودشو داره و ميتونه هرچى دلش ميخواد ايميل و تلفن بزنه در ثانى نوشته بنده نشانى از جدى بودن نداره و با شيپور از جمله اول اعلام ميكنه كه طنزه و به گفته بزرگان و پيشكسوتان اين تاپيك تنها جايى هست كه بنا به شرايط همه شوخى توش قابل تحمل هست پس اول بخنديد و بعد اگر ديدين موضوع جدى هست و اشتباه پاسخهاى رسمى زيرش بنويسين در ضمن امشب اينجا گودباى پارتى جعفره شماهام تشريف بيارين خوشحال ميشيم .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، ashkan1188 ، hushmandco ، lilac ، رجبعلی ، zanganeh ، mrbonbon ، KOUROSHAVIN ، raham ، گل نهال ، sce ، mrr777 ، r91 ، mhb161 ، ابی هانی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان