کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزیز
لطفا یکی آدرس ایمیل مکاتبه با سیس را به من بده
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، zohre02 ، linuxer
(2013-05-20 ساعت 13:24)b_argi نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 13:02)nina22 نوشته:  دوستان یه نکته ای رو میخواستم بتون بگم.
روز مصاحبه خانومی که تو باجه 11(اولین باجه ای که رفتیم) بود یک سری مدارک بهمون پس داد و گفت دیگه به اینا نیازی نداریم.منم بدون اینکه اونا رو چک کنم گذاشتمشون تو پاکت.موقع مصاحبه آفیسر گفت همکارم مدرک سوءپیشینه شمارو بهتون پس داد چون مربوط به ناجا!! هست و ما قبولش نداریم.ما هم سریع بهشون مدرک رو با ترجمه دادیم و گفتیم که از خود کشور مربوطه هست نه ناجا.اون هم یه سری سوال در موردش پرسید و بعد از عذرخواهی نقص مدرکی که پشت برگه صورتی رنگ بود رو با خودکار خط زد.
همین الان همسرم رفت سفارت تا پاسپورتارو تحویل بده.با کمال تعجب اون خانوم ازش مدرک سوءپیشینه رو خواسته(هم اصل هم ترجمه) خداروشکر من چون آدم خیلی داغونی هستم از لحاظ استرس و اینا،مدرک سوءپیشینه و ترجمشو به همسرم داده بودم محض احتیاط.
نتیجه اخلاقی اینکه اگه تجربه مشابه رو دارین،موقع تحویل پاسپورتهاتون،مدارکتون کامل باشه.
یه سوال هم داشتم.اینکه این اصل مدرک رو تو پاکت زرده میذارن؟ممکنه به خاطر این مسئله دوباره کلیرنس بخوریم؟
مرسی
دوستان محترم قضیه این مدرک سوء پیشینه چیه مگه نگفته بودن جزئ مدارک ارائه شده به سفارت نیست و صادر شده از طرف ایران رو قبول نمیکنن؟؟؟؟تازه از ما هم که نخواستن.
دوست عزیز یک بار دیگه با دقت بخونی متوجه منظورم میشید.ما سوءپیشینه از یه کشور دیگه داشتیم آفیسر فکر میکرد که مربوط به ایرانه،که بعدش متوجه شد که اشتباه کرده Smile
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: رضا امیر ، babak_1363 ، mhb161 ، b_argi ، رجبعلی ، KOUROSHAVIN ، گل نهال ، shatsi ، zohre02 ، s.s.h ، el333
(2013-05-20 ساعت 13:40)princesess نوشته:  بچهها ما بعد از اینکه کیسمون با ستاره کلیر شد بلافاصله ایمیل زدم سفارت ..ولی از جمعه تا الان هیچ جوابی ندادند ...چی کار کنم ؟

من فکر میکنم بهترین وسریعترین کار تلفن زدن باشه. امیدوارم زودتر نتیجه بگیریدBig Grin
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، b_argi ، گل نهال ، shatsi ، princesess ، zohre02 ، رجبعلی ، hushmandco ، babak_1363 ، s.s.h ، mhb161
تا شب صبر می کنم اگه جوابی اومد که هیچ ..نیومد باز ایمیل می فرستم ..شاید هم عصری یه زنگ زدم ....
آه خدااااااااااااااااااااااا شکرت ... اما می خواستی کلیر کنی یکدفعه هممون رو با هم کلیر می کردی دیگه بعد از این هم مدت ...آخه این انصافه اینجوری سر کیس ما میاری خدا جون .... بخدا دیگه رمقی توی وجودمون نمونده
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: b_argi ، KOUROSHAVIN ، arash_r15 ، forgivenevil ، zohre02 ، رجبعلی ، shatsi ، lilac ، raham ، s.s.h ، el333 ، mehdi didam ، mhb161 ، گل نهال ، mrr777 ، noura ، sh_aytak
(2013-05-20 ساعت 13:11)s.s.h نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 12:43)hushmandco نوشته:  کیس شماره 2 ما(همسرم) 13و12و14و16و20 ام آپدیت شد . من و پسرم همچنان کشک میسابیم...
با این حساب اخر هفته خونه شما کشک و بادمجونُ افتادیم دیگه Wink

نه عزیزم. الان بازار صادرات داغه. همه رو صادر میکنم آنکارا. این کشک و اون سابیدن فقط به درد آفیسرای آنکارا میخوره.
باور کن... بوخودا ..
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: b_argi ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، رجبعلی ، shatsi ، SANIJ ، s.s.h ، mhb161 ، گل نهال ، mrr777
(2013-05-20 ساعت 13:51)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 13:02)nina22 نوشته:  دوستان یه نکته ای رو میخواستم بتون بگم.
روز مصاحبه خانومی که تو باجه 11(اولین باجه ای که رفتیم) بود یک سری مدارک بهمون پس داد و گفت دیگه به اینا نیازی نداریم.منم بدون اینکه اونا رو چک کنم گذاشتمشون تو پاکت.موقع مصاحبه آفیسر گفت همکارم مدرک سوءپیشینه شمارو بهتون پس داد چون مربوط به ناجا!! هست و ما قبولش نداریم.ما هم سریع بهشون مدرک رو با ترجمه دادیم و گفتیم که از خود کشور مربوطه هست نه ناجا.اون هم یه سری سوال در موردش پرسید و بعد از عذرخواهی نقص مدرکی که پشت برگه صورتی رنگ بود رو با خودکار خط زد.
همین الان همسرم رفت سفارت تا پاسپورتارو تحویل بده.با کمال تعجب اون خانوم ازش مدرک سوءپیشینه رو خواسته(هم اصل هم ترجمه) خداروشکر من چون آدم خیلی داغونی هستم از لحاظ استرس و اینا،مدرک سوءپیشینه و ترجمشو به همسرم داده بودم محض احتیاط.
نتیجه اخلاقی اینکه اگه تجربه مشابه رو دارین،موقع تحویل پاسپورتهاتون،مدارکتون کامل باشه.
یه سوال هم داشتم.اینکه این اصل مدرک رو تو پاکت زرده میذارن؟ممکنه به خاطر این مسئله دوباره کلیرنس بخوریم؟
مرسی

ما که دادیم یخچال و لباسشویی و بقیه وسایل خونه رو هم ترجمه کردن و گذاشتیم توی کیف شاید یهو آفیسر گیرداد.اوه اوه خوب شد یادم افتاد..هنوز از اطو و ساعت دیواری ترجمه و کپی نگرفتمSadCoolبرم تا دیر نشده بگیرمTongue

حالا تو میخندی و اینا رو میگی.. ولی من واقعا کم مونده بود دست به فرش و موکت ببرم. هرچیزی که از عهد بوق تا الان به عنوان مدرک داشتم ترجمه کردم.از ریز نمرات دبستان تا تقدیر نامه صد آفرین پیش دبستانی تا.... ماشالا هرچی داشتیم از این چیزا. گواهی های کاری و آموزشهای حین کار که 2 تا وانت میخواست برای حملش. اون هم نه با مهر مترجم و نه یک نسخه. بعد از همه اونها که حدود 3کیلو کاغذ شده بود 2 سری کپی گرفتم. بعد تازه به اینها بسنده نکردم . از اصل همه این مدارکم هم باز 2 سری کپی گرفتم. موقع برگشت از آنکارا روز آخر فقط داشتم کپی های اضافی رو شرد ( معدوم) میکردم. فکر کنم 7 کیلو کاغذ رو دور ریختم اون روز.. بعد از ترس اینکه یکی از اینها سوء استفاده نکنه مخلوطشون کردم توی چند تا کیسه پلاستیکی ریختم و توی خیابون کارانفیل و آتاتورک توی چند تا سطل زباله مختلف انداختم !
حالا تو باز بخند.

(2013-05-20 ساعت 14:04)b_argi نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 14:00)hushmandco نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 12:43)hushmandco نوشته:  کیس شماره 2 ما(همسرم) 13و12و14و16و20 ام آپدیت شد . من و پسرم همچنان کشک میسابیم...

نه عزیزم. الان بازار صادرات داغه. همه رو صادر میکنم آنکارا. این کشک و اون سابیدن فقط به درد آفیسرای آنکارا میخوره.
باور کن... بوخودا ..
قربان کلامت.. سماق هم بد نیستا.Big Grin
اون مال هفته قبل بود ارگی جان. آدم باید به روز باشه. این دفعه نوبت کشک بود.
سفرنامه
تشکر کنندگان: lilac ، b_argi ، KOUROSHAVIN ، s.s.h ، raham ، zohre02 ، mhb161 ، Saeedv13 ، رجبعلی
(2013-05-20 ساعت 13:40)princesess نوشته:  بچهها ما بعد از اینکه کیسمون با ستاره کلیر شد بلافاصله ایمیل زدم سفارت ..ولی از جمعه تا الان هیچ جوابی ندادند ...چی کار کنم ؟

چون ماهم تجربه شما راداشتیم احتمال خیلی زیادسه شنبه ونهایت چهارشنبه جواب می دهند.
تشکر کنندگان: b_argi ، princesess ، raham ، s.s.h ، zohre02 ، KOUROSHAVIN ، mhb161 ، گل نهال ، رجبعلی
فکر کنم این دو بیت شعر فراخور حال ماست:

چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشدBig Grin
(کسانی که ویزا یک ضرب گرفتتند)
چه نکوتر آنکه مرغــی ز قفـس پریده باشدShy(کسانی که زیر 70 روز کلیر شدند)

پـر و بـال ما بریدند و در قفـس گشـودندTongue(منتظران 70 تا 150 روز)
چه رها چه بسته مرغی که پرش بریده باشدSad(کسانی که بالای150 روز هست منتظرند)
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
هم با 400 کارکتری بزن هم با ایمیل سفارت. یکیشون بالاخره جواب میده.
سفرنامه
تشکر کنندگان: b_argi ، s.s.h ، raham ، zohre02 ، KOUROSHAVIN ، shatsi ، mhb161 ، گل نهال ، sce
با سلام به همه دوستان . من ویزامو یک ضرب گرفتم امیدوارم واسه شما هم ّبه راحتی من باشه .مصاحبه من بسیار ساده بود کمتر از 5 دقیقه .خیلی راحت تر از چیزی که فکر میکردم Rolleyes
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
(2013-05-20 ساعت 14:28)shishipapa نوشته:  با سلام به همه دوستان . من ویزامو یک ضرب گرفتم امیدوارم واسه شما هم ّبه راحتی من باشه .مصاحبه من بسیار ساده بود کمتر از 5 دقیقه .خیلی راحت تر از چیزی که فکر میکردم Rolleyes

مبارکتون باشه... انشاالله همه بچه ها بیان اینجا و همین خبر خوش رو بدن Rolleyes
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: b_argi ، s.s.h ، abloom_ma ، zohre02 ، hushmandco ، MEHDIREZAEI ، KOUROSHAVIN ، shishipapa ، el333 ، mhb161 ، رجبعلی ، arash_r15 ، sce ، shatsi
(2013-05-20 ساعت 14:28)shishipapa نوشته:  با سلام به همه دوستان . من ویزامو یک ضرب گرفتم امیدوارم واسه شما هم ّبه راحتی من باشه .مصاحبه من بسیار ساده بود کمتر از 5 دقیقه .خیلی راحت تر از چیزی که فکر میکردم Rolleyes
خیلی خیلی مبارک باشه دوست عزیز ....سرانجام امروز یک خبر خوش رسیدBig GrinBig Grin.....برای ما هم دعا کنیدRolleyesRolleyes....ای کاش از خودتون و این موفقیت بیشتر برای ما مینوشتید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
داشتم فكر ميكردم اگه دنيا برعكس ميشود و يه امريكايى تو سفارت امريكا تو شيراز كليرنس ميخورد جوابشو نوه نتيجش ميتونستن پس از سالها بگيرن ما چون با يه مشت ادم كارى و يك جاى قانونمند سرو كار داريم سطح توقعمون بالا رفته ميخوايم همه عقده هامون از روالاى ادارى اينجا سرشون خالى كنيم بابا بيخيال ايميل زدن و تلفن شين مطمئن باشين اون بيچاره ها يك ثانيه هم بيكار نيستن ، دوستان
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: hushmandco ، zohre02 ، b_argi ، MEHDIREZAEI ، e76779 ، mehdi didam ، shatsi ، mhb161 ، Championking ، رجبعلی ، arash_r15 ، sce ، KOUROSHAVIN
(2013-05-20 ساعت 11:20)mohammad fazli نوشته:  خدايااااااااااااااااااا
خدايااااااااااااااااااا
خدايااااااااااااااااااا
خدايااااااااااااااااااا
خدايااااااااااااااااااا

سلام دوست عزيز جناب محمد خان گل گلاب.
ميگم ها اين خدايي كه ما ميبينيم خيلي دوست داره پيشنهاد ميكنم اين دفعه با واسطه صداش بزن.جون داداش ميگيره.ميگي نه يك دفعه امتهان كن...
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: hushmandco ، zohre02 ، raham ، b_argi ، KOUROSHAVIN ، Soap McTavish ، abloom_ma ، mhb161 ، Championking ، mrr777
(2013-05-20 ساعت 14:22)s.s.h نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 14:00)hushmandco نوشته:  

باور کن... بوخودا ..
شاید بد عادتشون کردی . هر چه سریعتر صادرات کشک را متوقف کن شاید فرجی شد . مثل ما بیا تو کار سماقSmile
سماق هم گزینه خوبیه ... البته الان دارم فکر میکنم کاش لای مدارک یه چند تا برگ سبز یا چند سیر زعفرون میذاشتم. بعد که با علامت سوال آفیسر مواجه میشدم یه چشمک میزدم و به مازندرانی میگفتم " بل شه جیف.. قابل ندارنه !"
فکر کنم یکضرب چیه.. نیم ضرب میگرفتم .
سفرنامه
تشکر کنندگان: zohre02 ، s.s.h ، b_argi ، KOUROSHAVIN ، shatsi ، mhb161 ، alaleh_al ، Championking ، sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان