موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
لطفا یکی آدرس ایمیل مکاتبه با سیس را به من بده
2013AS59xx (1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرمها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-20 ساعت 13:24)b_argi نوشته: (2013-05-20 ساعت 13:02)nina22 نوشته: دوستان یه نکته ای رو میخواستم بتون بگم.
روز مصاحبه خانومی که تو باجه 11(اولین باجه ای که رفتیم) بود یک سری مدارک بهمون پس داد و گفت دیگه به اینا نیازی نداریم.منم بدون اینکه اونا رو چک کنم گذاشتمشون تو پاکت.موقع مصاحبه آفیسر گفت همکارم مدرک سوءپیشینه شمارو بهتون پس داد چون مربوط به ناجا!! هست و ما قبولش نداریم.ما هم سریع بهشون مدرک رو با ترجمه دادیم و گفتیم که از خود کشور مربوطه هست نه ناجا.اون هم یه سری سوال در موردش پرسید و بعد از عذرخواهی نقص مدرکی که پشت برگه صورتی رنگ بود رو با خودکار خط زد.
همین الان همسرم رفت سفارت تا پاسپورتارو تحویل بده.با کمال تعجب اون خانوم ازش مدرک سوءپیشینه رو خواسته(هم اصل هم ترجمه) خداروشکر من چون آدم خیلی داغونی هستم از لحاظ استرس و اینا،مدرک سوءپیشینه و ترجمشو به همسرم داده بودم محض احتیاط.
نتیجه اخلاقی اینکه اگه تجربه مشابه رو دارین،موقع تحویل پاسپورتهاتون،مدارکتون کامل باشه.
یه سوال هم داشتم.اینکه این اصل مدرک رو تو پاکت زرده میذارن؟ممکنه به خاطر این مسئله دوباره کلیرنس بخوریم؟
مرسی
دوستان محترم قضیه این مدرک سوء پیشینه چیه مگه نگفته بودن جزئ مدارک ارائه شده به سفارت نیست و صادر شده از طرف ایران رو قبول نمیکنن؟؟؟؟تازه از ما هم که نخواستن.
دوست عزیز یک بار دیگه با دقت بخونی متوجه منظورم میشید.ما سوءپیشینه از یه کشور دیگه داشتیم آفیسر فکر میکرد که مربوط به ایرانه،که بعدش متوجه شد که اشتباه کرده
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
تا شب صبر می کنم اگه جوابی اومد که هیچ ..نیومد باز ایمیل می فرستم ..شاید هم عصری یه زنگ زدم ....
آه خدااااااااااااااااااااااا شکرت ... اما می خواستی کلیر کنی یکدفعه هممون رو با هم کلیر می کردی دیگه بعد از این هم مدت ...آخه این انصافه اینجوری سر کیس ما میاری خدا جون .... بخدا دیگه رمقی توی وجودمون نمونده
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان . من ویزامو یک ضرب گرفتم امیدوارم واسه شما هم ّبه راحتی من باشه .مصاحبه من بسیار ساده بود کمتر از 5 دقیقه .خیلی راحت تر از چیزی که فکر میکردم
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه
روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
داشتم فكر ميكردم اگه دنيا برعكس ميشود و يه امريكايى تو سفارت امريكا تو شيراز كليرنس ميخورد جوابشو نوه نتيجش ميتونستن پس از سالها بگيرن ما چون با يه مشت ادم كارى و يك جاى قانونمند سرو كار داريم سطح توقعمون بالا رفته ميخوايم همه عقده هامون از روالاى ادارى اينجا سرشون خالى كنيم بابا بيخيال ايميل زدن و تلفن شين مطمئن باشين اون بيچاره ها يك ثانيه هم بيكار نيستن ، دوستان
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
كليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-20 ساعت 14:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-21 ساعت 07:11 توسط zanganeh.)
(2013-05-20 ساعت 11:20)mohammad fazli نوشته: خدايااااااااااااااااااا
خدايااااااااااااااااااا
خدايااااااااااااااااااا
خدايااااااااااااااااااا
خدايااااااااااااااااااا
سلام دوست عزيز جناب محمد خان گل گلاب.
ميگم ها اين خدايي كه ما ميبينيم خيلي دوست داره پيشنهاد ميكنم اين دفعه با واسطه صداش بزن.جون داداش ميگيره.ميگي نه يك دفعه امتهان كن...
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا