کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-21 ساعت 10:24)hamedhamed نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 09:20)mehdi didam نوشته:  
خوابند همه دراین سرای انتظار ؟؟؟

خواستیم شعر بگیم بقیه اش نیومد Big Grin

حالا یه فکری به ذهنم رسید بیائیم برای رفع کسالت و بی حالی ، یک سرگرمی راه بیاندازیم و همگی با هم یک شعر زیبا بسازیم ، من بیت اول رو گفتم لطفا" این کاره هاش و غیر این کاره هاش بیان جلو Cool البته میشه بیت اول رو کلا" حذف ، تعدیل ، تکذیب ، یا هربلای دیگه سرش آورد ، به نظرمن بهتره بریم تو وادی طنز . . .
ببینیم این یک بیت تا کجا میتونه ادامه پیدا کنه ؟ شاید تا قبل از پایان اون ، همگی کلیر شدیم
حد اقلش اینه که به عنوان یک یادگاری جمعی از بچه های 2013 توی مهاجر سرا بمونه ، و اونور دنیا هر کی اونو بلد باشه ، خب یه جورایی خودی حساب میشه
پس لطفا" دست بردارید از این کلیر ملیر ، اگه بخواد بشه میشه ، جایی شنیدم :

خیلی هم که این پا اون پا کنی فقط کفشات خراب میشه ، آروم بشین تا اتوبوس بیاد ، اگه جا داشته باشه ما هم سوار میشیم

البته تبریک به کلیر شده ها فراموشم نشده ها ! نوش جون همتون گوارای وجود

خوابند همه دراین سرای انتظار ؟؟؟.......و ميرود دلم يو اس امبسي چه بي قرار
نشسته ام در انتظار اين سفير بي بخار........كه شايد او كند نظر بر اين سكوت انتظار

به اميد كلير شدن تمام بچه ها
ما تا آخرش همين جا هستيم

سلام دوستان من.

خواهند كه نمانند در اين سراي انتظار
اين معماران بي قرار شهر انتظار (منتظر سرا)

آيا شود كه آفي , سري(آفيسر)نظر كند به كيسشان
تا شود كيسشان اندر سيسشان اشكار

سيس آبادبن سيس آبادي
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-05-20 ساعت 15:45)abloom_ma نوشته:  shishipapa عزیز به ما حق بده اگه خدائی نکرده چند ماهی منتظر میشدی برایت شوق و شعف ما عجیب نبودShy...آخه اینقدر کم ویزا یکضرب گرفته دیدیمSad....که تا یک نفر میگه یکضرب گرفتم خیلی خیلی خوشحال میشیم.Big GrinBig Grin...باور نمیکنی که بچه های تاپیک چقدر برای شما خوشحال هستند....نوش جانت و گوارای وجودت باشهBig GrinBig Grin
باورتون تمیشه انقدر که به چیزای دیگه تو زندگیم این مدت فکر می کردم اصلا" به این موضوع زیاد اهمیت نمی دادم . یک سری ترجمه از قبل داشتم که همونا زو بردم عکس هم از 5 سال پیش داشتم که بازم همونا رو بردم .فقط 2 تا واکسن ضرر کردم اونجا Tongue
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
تشکر کنندگان: abloom_ma ، nooshshahnar ، yousef_eidi ، hushmandco ، sadeghi897 ، mhb161 ، sce ، Saeedv13 ، hamedhamed
فريد اديبى،mori5050,Alale
.E76779,mohammadrezah,, ارش كمانگير ،Avasol, mehdirezaeiو lilac عزيز بارو بنديل و ببندين كه ايشالا امروز رفتنى هستين
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: hamedhamed ، hushmandco ، lilac ، رجبعلی ، sce
سلام دوستان.
بچه هاي ابوظبي اگه آپديت شدن لطفا الاع بدن.
به نظر مي آد با توجه به زياد شدن حجم پرونده ها تو ابوظبي،بيماري دير كلير كردن داره از آنكارا به ابوظبي هم انتقال پيدا مي كنه.
خدا كنه اين هفته تا جمعه خبراي خوبي در راه پاشه.
موفق باشين.
لاتاری 2013
(2013-05-21 ساعت 10:49)tajhizgaran نوشته:  يك روز سوراخ كوچكي در يك پيله ظاهر شد. شخصي نشست و چند ساعت به جدال پروانه براي خارج شدن از سوراخ كوچك ايجاد شده درپيله نگاه كرد.
سپس فعاليت پروانه متوقف شد و به نظر رسيد تمام تلاش خود را انجام داده و نمي تواند ادامه دهد.
"من به هر چه که خواستم نرسيدم ...
اما به هر چه که نياز داشتم دست يافتم"

با تشکر از شما ، البته فاز فکری من کمی با شما فرق میکنه شما اعتقاد به تلاش داری و من نه Big Grin هر چند جمله آخرتان باز به حرف من صحه گذاشتید "من به هر چه که خواستم نرسيدم ... " این حرف شما کاملا" متضاد است با همه آنچیزی که قصد القاء آنرا داشتید ؛ تــــــلاش !!! یعنی خواستن توانستن است ، آما خود خواستن چیست و چگونه در ذهن تولید میگردد ، چرا خواسته ها با هم فرق دارند ؟ چرا سلایق ، خلق ها ، عادات ، پسندها و و و با هم فرق دارند ، عزیز برادر من سالهاست این مباحث را برای گنده لاتهای عظم و اراده تدریس میکنم ، بگذریم
مغز انسان به عنوان مرکز تصمیم گیری ( دراین مطلب که حرفی نیست ؟؟ ) هنوز ناشناخته ترین پدیده هستیست ، هنوز هیچکس نمیداند فرایند اتخاذ یک تصمیم در ذهن یک فرد ــ ایرانی ، اروپائی ، امریکائی و و و فرقی ندارد ــ چیست و چگونه ذهن به یک جمع بندی نهائی یا همان تصمیم و تلاشی که شما میفرمائید ، میرسد ، اما همه در یک امر توافق دارند و آن اینکه تصمیم گیری بر اساس آخرین اطلاعات فرد و آخرین توان ذهنی وی صورت میگیرد ، حال سوال اینجاست که شما مثلا" اگر قصد خرید یک کفش داشته باشید و بخواهید بهترین کفش دنیا را بدست آورید ، حالا دنیا نه کشور ، کشور نه ، شهرتان را بدست آورید ، چه باید بکنید ؟ منطقا " حد اقل کار شما این خواهد بود که به همه کفاشیها مراجعه کنید و همه مدلها و رنگها را حد اقل یک ساعتی بپوشید ، چند قدمی با انها راه بروید ، و و و
آیا شما به عنوان یک تصمیم گیر یا یک تلاشگر !! در مورد یک موضوع کوچک مثل کفش ، آیا قادربه انجام این کار هستید و به فرض که این کار شما چند روز یا چند هفته طول بکشد و شما بهترین کفش را ـــ انتخاب !! ـــ کنید ، آیا در طول مدت گشت و گذار شما ، کفش تازه ایی وارد بازار نشده است و شما مطمئنید که این کفش هنوز بهترین کفش است ؟؟ نه ، صد در صد شما شک خواهید کرد ، مبادا طی مدتی که شما مشغول گشت و گذار در شهر بودید ،کفشی بهتر از آنچه شما یافته اید به بازار آمده پس ... عزیز برادر روز از نو روزی از نو و جستجوی دوباره در پی تصمیم اصلح !!
و شما دراین مدت با دمپائی خواهید گشت !! متاسفانه تصمیم گیری چیزیست که در ما اتفاق میافتد ، به چند دلیل ساده ، اولین آن اینکه ، دیگر از فکر کردن خسته میشویم ، قدرت فکری و بدنی ما محدود است ، امکانات ما محدود است و و و خلاصه اینکه تصمیمها و خاصه اعمال بعدی ناشی از آن تصمیم ، بر اساس محدودیتهای ماست و نه آرمانهایمان ،وگرنه همه راک فلر یا جانور مشابه دیگری بودند ، بلا شک .
و تازه این قسمتِ اول ماجراست ، چون دربالا هم گفتم ، توان ذهنی هم مطرح است ، و این توان ، از مغز انشتین تا گدای سر کوچه ما تلورانس دارد
در این قسمت از فرایند تصمیم گیری ، به این نکته بسنده میکنم که مغز ساخته دست ما نیست ، متاسفانه !! پس در توان یا ناتوانی آن نیز نقشی نداریم ، پس حق نداریم نسبت به عملکرد های بی نهایت متفاوت آن در میلیاردها انسان حال و گذشته و آینده ، اظهار نظری کنیم ، چون به زبان خیلی ساده ، مغز و عملکرد مغز او را نمیشناسیم حالا نقش ژنها ، اعصاب ، تربیت ، توارث ، تحصیلات ، تغذیه ، محیط پیرامون و و و به کنار ، و اینجاست که خداوند ما را از قضاوت نهی میکند ، چرا که قضاوت یک قاضی باید بر اساس شناخت باشد و کدام انسان است که بداند مغز من و تو چگونه کار میکند و به فرض محال که دانست ، آیا تقصیر از مغز است یا سازنده آن ؟ پس باز هم قضاوت و صدور رای معنائی ندارد ، اما یه کارهایی میشه کرد . . . که بماند
پس دوست عزیز تلاشگر من ، اگر در اثر تلاش به چیزی رسیدی غره مشو ، اگر میتوانی فکر کنی ، اگر میتوانی دست و پا بزنی و از پیله ات در بیایی بدان که کسی هست که دست و پای آن را به تو داده و اگر انگیزه ائی برای سوراخ کردن پیله ات داری ، آن کار مغز توست ، و آن مغز هم آنطور که تو دوست داری کار نمیکند ، بقیه اش بماند
چرا که بر اساس سیستم بدنی ام گرسنه شده و باید چیزی بخورم ، فقط بدان من و تو و ما هیچیم هیچ و تا دوست نخواهد نه پیله ائی خواهد بود و نه پروانه ایی که پیله ایی را سوراخ کرده و پرواز کند ، راستی همین پروانه ائی که گفتی : آیا فکر کرده که چطور از پیله اش در بیاید ، یا آقا زنبوره فکر کرده چطور کندو بسازد و عسل شیرین برای صبحانه من و تو مهیا کند ؟ آیا برای این کارها دوره دیده اند این همه مخلوقات خدا ؟؟؟
با این همه ، شما تلاشت را بکن و اگر در اثر تلاش کلیرشدی راهش را به ما هم بگو ، موفق باشی دوست عزیز
تشکر کنندگان: hamedhamed ، tajhizgaran ، shatsi ، sce ، raam12000
سلام دوستان.

چند وقت پیش یکی از دوستان این سابت را برای چک کردن رسیدن یا نرسیدن محمولۀ پستی در آنکارا جهت استفادۀ عریران کلیر شده گذاشته بود:
http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kay...eniweb.php
از مدیزان یا از دیگر عزیزان مطلع در این زمینه، جواهشمندم اطلاع رسانی فرمایید که در قسمت: Barcode Number باید چه چیزی نوشت. کجا Barcode Number را می دهند؟
متشکرم.
تشکر کنندگان: sce
من نمیدونم چرا از 11 اپریل فقط یکبار اپدیت شدیم
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، sce
(2013-05-21 ساعت 09:37)mehdi didam نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 09:31)sh_aytak نوشته:  سفارت زود کار کن بیشتر کلیر کن

میدونم وزن و قافیه درستی نداره ولی یه عالمه معنا دارهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
نوکرتم دربست ،فقط قرار بود از حال و هوای کلیر در بیائیم ، امان ال امان از این کلیر Big Grin

آقا مهدی شما دیگه الان میتونی امضاتو درست کنی و در ضمن اگر مایلی تاریخ مصاحبه و حدود کیس نامبر و تعداد نفرات رو به من بگو که توی منتظرسرا ثبت بشی. سفارت محل مصاحله رو هم همینطور.
تشکر کنندگان: shatsi ، nina22 ، mehdi didam ، raam12000 ، hamedhamed ، mhb161 ، رجبعلی ، گل نهال ، sce ، ikamaly
(2013-05-21 ساعت 12:29)hnbroker نوشته:  من نمیدونم چرا از 11 اپریل فقط یکبار اپدیت شدیم

منم نمي دونم به خداBig Grin.هيچ كسي هم نمي دونهBig Grin.اصلا خودشونم نمي دوننBig Grin.
اصلا خودتو درگير اين آپديت نكن دوست خوبم.مثبت باش و بدون كه به زودي كلير مي شي.
موفق باشين.

(2013-05-21 ساعت 12:40)امیر مهاجر نوشته:  [quote='mehdi didam' pid='342178' dateline='1369112822']
[quote='sh_aytak' pid='342171' dateline='1369112472']

آقا مهدی شما دیگه الان میتونی امضاتو درست کنی و در ضمن اگر مایلی تاریخ مصاحبه و حدود کیس نامبر و تعداد نفرات رو به من بگو که توی منتظرسرا ثبت بشی. سفارت محل مصاحله رو هم همینطور.

ايول به امير عزيز.مي گردي منتظر تور ميكنيا.Big Grin
خيلي گلي به خدا.يه دعا كن ما و بقيه زودتر كلير شيم.ميگن دعاي مديرا زودتر ميگيره.
مخلصيم.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mehdi didam ، shatsi ، nina22 ، امیر مهاجر ، hamedhamed ، mhb161 ، رجبعلی ، ikamaly
(2013-05-21 ساعت 12:41)sce نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 12:29)hnbroker نوشته:  من نمیدونم چرا از 11 اپریل فقط یکبار اپدیت شدیم

منم نمي دونم به خداBig Grin.هيچ كسي هم نمي دونهBig Grin.اصلا خودشونم نمي دوننBig Grin.
اصلا خودتو درگير اين آپديت نكن دوست خوبم.مثبت باش و بدون كه به زودي كلير مي شي.
موفق باشين.

(2013-05-21 ساعت 12:40)امیر مهاجر نوشته:  [quote='mehdi didam' pid='342178' dateline='1369112822']
[quote='sh_aytak' pid='342171' dateline='1369112472']

ايول به امير عزيز.مي گردي منتظر تور ميكنيا.Big Grin
خيلي گلي به خدا.يه دعا كن ما و بقيه زودتر كلير شيم.ميگن دعاي مديرا زودتر ميگيره.
مخلصيم.

آخه فقط یکبار آپدیت شدم و میترسم که 100 روزه بشم
تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161 ، sce
(2013-05-21 ساعت 12:41)sce نوشته:  ايول به امير عزيز.مي گردي منتظر تور ميكنيا.Big Grin
مخلصيم.

ما ارادت داریم خدمت همه منتظران.
کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی! Big Grin (خودمو میگم‌ها)
ولی به روی چشم. Smile
(2013-05-21 ساعت 12:49)hnbroker نوشته:  [quote='sce' pid='342336' dateline='1369123862']
[quote='hnbroker' pid='342325' dateline='1369123142']

آخه فقط یکبار آپدیت شدم و میترسم که 100 روزه بشم

دوست عزيز.شما الان ديگه ارسالات به اندازه اي هست كه بتوني واسه خودت امضاء درست كني.اگه تو امضات يه شرحي از خودت بزاري بهتر ميشه تحليل كرد.همين يك بار آپديتي كه مي گي كي بوده ؟اميدورام 100 روزه نشي.
موفق باشين.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، nina22 ، mhb161 ، رجبعلی ، گل نهال
(2013-05-21 ساعت 13:02)mehdi didam نوشته:  رئیس جان ، ما تازه وارد نیستیم بخدا ، یه مشکل اینترنتی داشتم که مجبور شدم درمحیط کاری یه آدرس جدید بسازم وگرنه من همان بودم که بودم یا که هستم mehdididam درخانه و mehdi didam در اداره ، با 167 روز انتظار !!!

میدونم مهدی عزیز. Smile
فقط خواستم از زبون خودت بشنوم که مشکلی برات پیش نیاد.
میدونی که مالتی اکانت بر خلاف قوانینه و مجازاتش اعدام آی دی اصلیه!
حالا بگو بدونم مشکل اینترنتی شما چیه؟
چون بعد از این آی دی یدک باز هم فعالیت با آی دی قبلی داری.
یعنی حتی پست هم میذاری.
سعی میکنیم مشکلتو برطرف کنیم.
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، sce ، nina22 ، sadeghi897 ، abloom_ma ، hamedhamed ، mhb161 ، رجبعلی ، گل نهال ، shatsi ، Saeedv13 ، ikamaly
(2013-05-21 ساعت 13:14)hnbroker نوشته:  کجا باید برم امضا بسازم شرمنده نمی دونم

اینجا رو بخونید: http://mohajersara.com/post-294831.html#pid294831
تشکر کنندگان: mhb161 ، zohre02 ، رجبعلی ، shatsi ، گل نهال ، sce ، hamedhamed ، lonelyman
(2013-05-21 ساعت 12:11)mehdi didam نوشته:  [quote='tajhizgaran' pid='342235' dateline='1369117183']
يك روز سوراخ كوچكي در يك پيله ظاهر شد. شخصي نشست و چند ساعت
....
با این همه ، شما تلاشت را بکن و اگر در اثر تلاش کلیرشدی راهش را به ما هم بگو ، موفق باشی دوست عزیز
بدون تایید یا رد صحبت های هر دو دوست عزیز ، چون اینجا جاش نیست و زمان زیادی برای مباحثه میخواد من فقط می خواستم بهتون یک مجموعه معرفی کنم
قطعا معروفترین برنامه ای در حال حاضر دنیا که در مورد عملکرد مغز و چگونگی کار مغز ساخته شده و درحال پخش هم هست از چارلی روز دوست داشتنی
http://www.charlierose.com/view/collection/10702
خودم متاسفانه هنوز وقت نکردم ولی باور کنید محشره ، توی برنامه است. Tongue
رایگان هم قابل دانلود هست حجمش هم زیاد نیست هر قسمتش ، نسبت به فایلهای تصویری مشابه، 200 مگ هست اگر اشتباه نکنم. Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان