کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان من 37 روزه شدم ولی فقط 16 April آپدیت شدم .این یه خوده نگرانم میکنه .و یه مسئله دیگه اینه که وقتی کلیر شدیم اگر چیزی لازم باشه یا مدرکی اضافه بخوان تو همون سایت سفارت ابوظبی اعلام می کنن که همراه مدارک بفرستیم ؟ مدارکی که میخواد ،پاسپورت و کپی وقتی که دادن و csc هستش ؟
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: sadeghi897 ، mhb161 ، zohre02 ، lilac ، sce ، ikamaly
(2013-05-21 ساعت 13:22)mehdi didam نوشته:  داداش تقصیر خودتونه Big Grin بسوزه پدر این اعتیاد !! Big Grin شما خودت ما رو درگیرکردی ، چکارکنیم با این درد خانمانسوز ؟؟ توی خونه که نمیشه از دنیا بی خبر موند ، بعدشم ترسیدم توی خونه هم اونجوری بشه !
راستش ما گاهی وقتها به شبکه های اجتماعی یه سری میزدیم ، جوونیه دیگه !! یی هو دیدیم کامپیوترمون به هم ریخت و ما هرچی به شما یا بقیه دوستان درست یادم نیست کی ؟ پیغام دادیم که چرا نمیتونیم وصل بشیم پاسخی نیومد ، لذا مجبور شدیم تصمیم بگیریم که با چراغ نسبتا"روشن و با همون اسم قبلی ولی درحاشیه به زیستمون ادامه بدیم
تا یار که را خواهد و میلش به که افتد ؟؟

من که متوجه تفاوتش نشدم.
شما در هر صورت داری با هر دو کامپیوتر وصل میشی. پس مشکل اینترنتی نداری.
حالا چرا با یکی از کامپیوترها نمیتونی با آی دی اصلیت وصل شی احتمالا پسوردت یادت نیست درسته؟
چرا پسورد مجدد نمیگیری؟ وقتی این کارو کردی یه پسورد میاد به ایمیلت. توی اسپم رو حتما چک کن.
ایمیلم رو بهت پیام خصوصی میکنم. از طریق ایمیل ادامه بدیم سعی میکنم مشکلتو حل کنم.
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، mhb161 ، zohre02 ، lilac ، رجبعلی ، shatsi ، گل نهال ، sce ، ikamaly ، hamedhamed
(2013-05-21 ساعت 12:00)Hoormazd نوشته:  فريد اديبى،mori5050,Alale
.E76779,mohammadrezah,, ارش كمانگير ،Avasol, mehdirezaeiو lilac عزيز بارو بنديل و ببندين كه ايشالا امروز رفتنى هستين
شما بر چه اساسی می گی؟ آدمو هوایی نکن. اگه اطلاعاتتون دقیق بگین ما یکم دلمون خوش شه.
شماره کیس دایی جان: ***201304_ابوظبی_4 نفر _مصاحبه:7 feb_کلرینس:29 may- دریافت ویزا: 19 jun_ ورود به امریکا:15 سپتامبر
نوع ویزا خودم: F2A_ارسال مدارک: Aug 2011 _دریافت شماره کیس : jun 2012_کارنت:جولای2013_ کامپیلیت: 5 سپتامبر 2013_ دریافت نامه مصاحبه: 3 اکتبر_مصاحبه:24 نوامبر_ ویزا یک ضربBig Grin
سفرنامه

تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161 ، zohre02 ، گل نهال ، sce ، ikamaly
دوستان سلام سوالی که دارم اینه که تو مدیکال به همراه عکس X-RAY یه برگه ای دادن بهم با تیتر vaccination documentation worksheet ،با اینکه پاستور من واکسن زده بودم کامل اونجا یکی دیگه زدن بهم.دوستانی که از این برگه گرفتن برای شما هم تو قسمت not age appropriate تیک خورده چون نگرانم میکنه این برگه .اگه از دوستان کسی از این برگه ها تو مدیکال سنتر بهش دادن یه خبری پیغام خصوصی بده که بیشتر از این برگه بدونیم شاید اون دوستانی که کارشون عقب افتاد به این برگه ربطی داشته باشه چون اگه مدیکال ناقص باشه به مشکل بر می خوریم و چیزیم هست که هیچ کدوممون دسترسی بهش نداشتیم .مرسی
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: mhb161 ، zohre02 ، lilac ، sce
بچه های ابوظبی کسی اپدیت نشده؟... اگر اپدیت شدید اطلاع بدید

اقا MEHDIREZAEI شما اپدیت نشدی ؟
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: zohre02 ، lilac ، امیر مهاجر ، گل نهال ، sce ، Hoormazd ، hamedhamed ، mhb161
از دوستان آنکارایی کسی آپدیت شده امروز؟

تشکر کنندگان: zohre02 ، امیر مهاجر ، sce ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 13:28)آرش کمانگیر نوشته:  دوستان من 37 روزه شدم ولی فقط 16 April آپدیت شدم .این یه خوده نگرانم میکنه .و یه مسئله دیگه اینه که وقتی کلیر شدیم اگر چیزی لازم باشه یا مدرکی اضافه بخوان تو همون سایت سفارت ابوظبی اعلام می کنن که همراه مدارک بفرستیم ؟ مدارکی که میخواد ،پاسپورت و کپی وقتی که دادن و csc هستش ؟

(2013-05-21 ساعت 13:47)آرش کمانگیر نوشته:  دوستان سلام سوالی که دارم اینه که تو مدیکال به همراه عکس X-RAY یه برگه ای دادن بهم با تیتر vaccination documentation worksheet ،با اینکه پاستور من واکسن زده بودم کامل اونجا یکی دیگه زدن بهم.دوستانی که از این برگه گرفتن برای شما هم تو قسمت not age appropriate تیک خورده چون نگرانم میکنه این برگه .اگه از دوستان کسی از این برگه ها تو مدیکال سنتر بهش دادن یه خبری پیغام خصوصی بده که بیشتر از این برگه بدونیم شاید اون دوستانی که کارشون عقب افتاد به این برگه ربطی داشته باشه چون اگه مدیکال ناقص باشه به مشکل بر می خوریم و چیزیم هست که هیچ کدوممون دسترسی بهش نداشتیم .مرسی

سلام دوست عزیز نگران اون قسمت که نوشته not age appropriate نباشید به این معناست که واکسن مربوطه واسه سن شما نیازی نیست و مطمئن باشید اگر مدیکالتون موردی داشت به شما اعلام میکردند.... ایشالا وقتی کلیر شدید پاسپورت، برگه ای کلیرنس(آبی یا سفید) و پرینت csc رو به سفارت ببرید اگر نقص مدرکی داشته باشید روز مصاحبه در همان برگه کلیرنس براتون مشخص میکنند.... موفق باشید
تشکر کنندگان: zohre02 ، رجبعلی ، امیر مهاجر ، sentinel ، sce ، hamedhamed ، mhb161
ایییروان ایییییروان ( حالا که همه مارو کلیر نکردی )
از برت دامن‌کشان ، رفتم ای نامهربان از من آزرده‌دل ، کی دگر بینی نشان
رفتم که رفتم ، رفتم که رفتم
Cool
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: lilac ، امیر مهاجر ، abloom_ma ، mrbonbon ، گل نهال ، sce ، zohre02 ، el333 ، Szsanazsz ، hamedhamed ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 12:26)lingni نوشته:  سلام دوستان.

چند وقت پیش یکی از دوستان این سابت را برای چک کردن رسیدن یا نرسیدن محمولۀ پستی در آنکارا جهت استفادۀ عریران کلیر شده گذاشته بود:
http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kay...eniweb.php
از مدیزان یا از دیگر عزیزان مطلع در این زمینه، جواهشمندم اطلاع رسانی فرمایید که در قسمت: Barcode Number باید چه چیزی نوشت. کجا Barcode Number را می دهند؟
متشکرم.

دوستان و مدیران گرانقدر، اگر جای سئوال فوق اینجا نیست، ممکنه لطفاً منو راهنمایی کنید که کجا دنبال جواب بگردم؟
متشکرم.
تشکر کنندگان: رجبعلی ، امیر مهاجر ، zohre02 ، mhb161
سلام
من ترکیه هستم. میدونم نباید انگلیسی تایپ کنم. اینجا کامپیوترش فارسی نداره. منتظر آماده شدن ویزا هستم خدا کنه فردا پاسهامونو بدند و کار تمام بشه .لطفا آدرس سایتی که پاسهارو چک می کنند رو برام بذارید .ممنون
تشکر کنندگان: lingni ، nina22 ، sce ، mlo ، mhb161 ، AsemanAbee
(2013-05-21 ساعت 14:10)lingni نوشته:  دوستان و مدیران گرانقدر، اگر جای سئوال فوق اینجا نیست، ممکنه لطفاً منو راهنمایی کنید که کجا دنبال جواب بگردم؟
متشکرم.

بعد از اینکه پاسپورت شما تحویل پست داده بشه از طرف سفارت برای شما ایمیلی فرستاده میشه که حاوی یک کد ۱۰ رقمی هستش که اولش با KP شروع میشه. شما اون بارکد رو باید در سایت PTT وارد کنید تا بتونید پست رو دنبال کنید
تشکر کنندگان: nina22 ، امیر مهاجر ، shatsi ، lilac ، رجبعلی ، lingni ، hushmandco ، amir82 ، sce ، zohre02 ، Saeedv13 ، hamedhamed ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 14:12)kopenhak84 نوشته:  salam
man torkye hastam. mıdonam nabayad englısı tayp konam. ıynja kampıotersh farsı nadare. montazere amade shodane vıza hastam khoda kone farda pasamono bedand va ka tamam beshe .lotfan adres saytı ke pasharo jek mıkonnad ro baram bezarıd .mamnon
شما دیروز پاسهارو دادید؟این سایت منظورتونه؟ https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/D...spx?App=IV
اگه ایشو شدین اینجا بنویسید.ما هم منتظریم ولی هنوز خبری نشده Sad
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
(2013-05-21 ساعت 14:12)kopenhak84 نوشته:  salam
man torkye hastam. mıdonam nabayad englısı tayp konam. ıynja kampıotersh farsı nadare. montazere amade shodane vıza hastam khoda kone farda pasamono bedand va ka tamam beshe .lotfan adres saytı ke pasharo jek mıkonnad ro baram bezarıd .mamnon

بعد از این ویزارتون در سایت CEAC ، ایشود شد و ایمیل سفارت رو دریافت کردید ، در این سایت باید چک کنید

http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kay...eniweb.php
تشکر کنندگان: nina22 ، امیر مهاجر ، shatsi ، lilac ، رجبعلی ، lingni ، hushmandco ، amir82 ، sce ، ani_sheiton ، farmiz ، Saeedv13 ، Szsanazsz ، hamedhamed ، mhb161
دوستان از کیس ما من تنها کلیر نشدم ..همسر و دخترم کلیر شدند .نوشتند که اگه معطل من بمونند ممکنه که باز هم کلیرنس بهشون بخوره و من خودم بعدا بیام ویزا رو بگیرم ...
همراه با مدیکال جدید ...وای یعنی باز دوباره دخترم تست سل باید بده ؟
هوای ترکیه الان سرده یا گرم ؟
کممممممممممممممممممممک
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-05-21 ساعت 14:19)princesess نوشته:  دوستان از کیس ما من تنها کلیر نشدم ..همسر و دخترم کلیر شدند .نوشتند که اگه معطل من بمونند ممکنه که باز هم کلیرنس بهشون بخوره و من خودم بعدا بیام ویزا رو بگیرم ...
همراه با مدیکال جدید ...وای یعنی باز دوباره دخترم تست سل باید بده ؟
هوای ترکیه الان سرده یا گرم ؟
کممممممممممممممممممممک

معمولا تا ۲و۳ هفته به صورت ۹۹ درصد میشه گفت که کلیرنس دوباره نمیخورند ولی باز هم برای اطمینان هرچه زودتر بیان بهتر هستش.
خیر. خیلی این موضوع بعید هستش. فقط تمدیدش میکنند.
هوا هم گرمه ولی چتر و یه لباس گرم همراه داشته باشین خوب هستش

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان