کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-21 ساعت 14:19)princesess نوشته:  دوستان از کیس ما من تنها کلیر نشدم ..همسر و دخترم کلیر شدند .نوشتند که اگه معطل من بمونند ممکنه که باز هم کلیرنس بهشون بخوره و من خودم بعدا بیام ویزا رو بگیرم ...
همراه با مدیکال جدید ...وای یعنی باز دوباره دخترم تست سل باید بده ؟
هوای ترکیه الان سرده یا گرم ؟
کممممممممممممممممممممک
دوست عزیز سلام،
خدارو شکر که بالاخره جوابتون رو دادند. اصلاً نگران نباشین، هوای الان آنکارا توپه، و حتماً طبق ایمیلی که فرستادند عمل کنین، یعنی هر چه سریعتر همسر و دخترتون بروند و ویزاشون رو بگیرن. درسته که یه خرج اضافی روی دستتون میذاره، اما اینجوری خیالتون کاملاً آنها راحت میشه، مطمئن باشین شما هم خیلی زود کیلیر میشین و به نظرم بهتره که ، حالا که خانواده دارند میرن و مدیکال رو تجدید کنند، شما هم با اونها حداقل کار مدیکالتون رو اوکی کنین، و خدا رو چه دیدین ، شاید در حین اینکار، کیلیر هم شدین... Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: raam12000 ، abloom_ma ، nina22 ، shatsi ، princesess ، raham ، گل نهال ، sce ، zohre02 ، رجبعلی ، el333 ، amiraryan ، hamedhamed ، mhb161 ، AsemanAbee
(2013-05-21 ساعت 14:40)30NAP30 نوشته:  امیر جان

امضای من همچنان غیر فعاله !!!!!!!!!!! نکنه برداشت0 یا C ازش شده !!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بروزر رو تغیر دادم نشد ، با کامپیوتر دیگه وارد شدم نشد ، گفتم واسه این امضا برم یک کشور دیگه چک کنم شاید اونجا درست باشه و ممشکل مربوط به اینترنت ماست ، اما اونجا هم نشد !!!

من فکر می کنم دسترسی تغییر در امضای من ازم گرفتن . اما به چه دلیل ؟ چرا بی خبر ؟ !!!!!!!!!!!! متاسفانه این داستان چندین و چند ساله که در این سایت داره اتفاق میفته و دوستان مدیر گاهی کم لطفی می کنن !

من الان امضای شما رو دیدم.
بله مشکل داره. مهم نیست نیت شما چی بوده. مهم اینه که اون امضایی که من دیدم مشکل اساسی داره!
من امضاتونو ویرایش میکنم و امضاء رو دوباره فعال میکنم. امضای مناسبی جایگزین کنید.
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، ani_sheiton ، ikamaly ، hamedhamed ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 14:14)nina22 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 14:12)kopenhak84 نوشته:  salam
man torkye hastam. mıdonam nabayad englısı tayp konam. ıynja kampıotersh farsı nadare. montazere amade shodane vıza hastam khoda kone farda pasamono bedand va ka tamam beshe .lotfan adres saytı ke pasharo jek mıkonnad ro baram bezarıd .mamnon
شما دیروز پاسهارو دادید؟این سایت منظورتونه؟ https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/D...spx?App=IV
اگه ایشو شدین اینجا بنویسید.ما هم منتظریم ولی هنوز خبری نشده Sad

معمولا ساعت چند ايشود شدن رو تو سايت ميزنن؟
هر رفتي رسيدن نيست اما براي رسيدن راهي بجز رفتن نيست.
تشکر کنندگان: sce ، zohre02 ، ani_sheiton ، kopenhak84 ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 14:50)neda62 نوشته:  معمولا ساعت چند ايشود شدن رو تو سايت ميزنن؟

ایشود شدن ویزا هیچ تایم خاصی نداره و در تمام تایم اداری سفارت امکان داره در سایت CEAC برای شما ایشود بزنه.
برای همین تقریبا هر ۳۰ دقیقه چک کنید.
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، lilac ، zohre02 ، رجبعلی ، farmiz ، AFSHIN-PIC ، hamedhamed ، mhb161
سلام
مصاحبه ما 25 مارچ بوده و تاریخ آپدیتهای ما روزهای 25 +26+27مارچ +17 می و 20 می بود به نظرتون این هفته کلیر میشیم ؟؟؟
تشکر کنندگان: shatsi ، zohre02 ، گل نهال ، رجبعلی ، abloom_ma ، Saeedv13 ، صني ، sce ، nina22 ، zanganeh ، hamedhamed ، mhb161
كسي امروز ايشود شده؟
هر رفتي رسيدن نيست اما براي رسيدن راهي بجز رفتن نيست.
تشکر کنندگان: zohre02 ، ani_sheiton ، گل نهال ، sce ، mhb161
دوستان عزیز عصر بخیر ،هنوز از شوک عدم کلیر شدنم در نیومدم و تلو تلو میخورم.
ولی دارم سعی میکنم روحیه Smile رو دوباره برگردونم. از همین الان خودمو برای هفته دیگه و تن لرزه ها و استرس هاش اماده کردم. راستی از ابوظبی و آنکارا چه خبر؟
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
ما هم 15 می مصاحبه داشتیم 17 می و 21 می تاریخ آپدیتمون بوده که البته من 21 می آپدیت نشدم فقط همسرم شده
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2013-05-21 ساعت 15:06)30NAP30 نوشته:  ...
امیرجان ، اون امضا هیچ مشکلی نداره . متاسفانه ذهنیت ماست که مشکل ایجاد میکنه . بهتره قبل از اینکه قابلیتی رو از کسی بگیرین بهش خبر بدین . اگر تونست تغییرش بده که چه بهتر . اگه نتونست و نکرد انوقت بی خبر این کارو کنین !!!
من به خود شما پیام دادم و فرمودین که بروزر رو تغییر بدین !!!!!!!!!!!!!!!!!!! حتی اون موقع هم حقیقت رو نگفتین . بابا به خدا ملت از پشت کوه نیومدن ....
خیلی حرف دارم واسه گفتن اما چیزی نمی گم و بهتره فقط و فقط و فقط اظهار تاسف کنم !!!!!!!!

من دیگه پستی نمی ذارم و ترجیح میدم فقط خواننده باشم . البته اگه مدیران یوزر منو حذف نکننن که دور از ذهن نیست !

بهترین ها رو برای دوستان عزیزم آرزو دارم.

متأسفانه شما خیلی بدبین هستید دوست عزیز!
اون موقع که به شما راهنمایی کردم خبر نداشتم امضات معلق شده!
من پاسخ شما رو تو پیام خصوصی دادم.
ضمنا این سند و مدرک نه به درد من میخوره نه شما.
حقیقت اونه که شما میگی. اما واقعیت اینه که این امضاء میتونه براحتی سر یک سایت بزرگ و گرانبها مثل مهاجرسرا رو به باد بده!
(2013-05-21 ساعت 14:28)hushmandco نوشته:  ..
بدون تایید یا رد صحبت های هر دو دوست عزیز ، چون اینجا جاش نیست و زمان زیادی برای مباحثه میخواد من فقط می خواستم بهتون یک مجموعه معرفی کنم
قطعا معروفترین برنامه ای در حال حاضر دنیا که در مورد عملکرد مغز و چگونگی کار مغز ساخته شده و درحال پخش هم هست از چارلی روز دوست داشتنی
http://www.charlierose.com/view/collection/10702
خودم متاسفانه هنوز وقت نکردم ولی باور کنید محشره ، توی برنامه است. Tongue
رایگان هم قابل دانلود هست حجمش هم زیاد نیست هر قسمتش ، نسبت به فایلهای تصویری مشابه، 200 مگ هست اگر اشتباه نکنم. Cool
صادقی ! بلا بودیا ! فقط رو نمیکردی. زدی تو خط معجزه ذهن و این حرفا؟
لینکشو زدم بالا نمیاد. درسته لینکش؟
این لینک و این برنامه، علم هست نه معجزه ، من توی خط معجزه نیستم.
لینک هم چک کردم کار می کنه
پیشنهاد می کنم بقیه مصاحبه های چارلی رو ببنیدCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: b_argi ، farmiz ، sce ، hushmandco ، hamedhamed ، mhb161 ، mehdi didam
اگر توى برگه كليرنس نقص مدرك نداشته باشيم و فقط گذرنامه تيك خورده باشه ، به اين معنى هست كه مدارك كافى و قابل قبول بوده و بعد از كلير شدن نياز به مدرك خاصى نيست ؟ لطفأ اگر كسى به موردى بر خورده بگه، من ديپلم فنى دارم همون ١١ ساله و شغل دو سال گذشته تا به امروزمو نوشتم تو فرمها اما سابقه كارى به صورت مدرك از من نخواستن تو مصاحبه ميخوام بدونم اگه مشكلى بود همون روز ميگفت يا نه . ممنون
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: گل نهال ، farmiz ، sce ، zohre02 ، kouroshd ، abloom_ma ، b_argi ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-05-21 ساعت 15:00)linuxer نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 07:49)b_argi نوشته:  صبح همه بخیر. با تبریک به دوستانی که کلیر شدن.
نمیخواستم خاطر دوستانم رو مکدر کنم ، ولی یه نکته ای که چند وقتی ذهنم رو بد جوری قاطی پاطی کرده اینه که این دوستانی که حداقل در مهاجرسرا هستن و بالای 50 روز هنوز کلیر نشدن..اکثریت کیس هاشون 4 نفره است ... می خواستم ببینم تعداد افراد کیس تاثیری در روند کار داره؟
ممنون

اقا اصلا به تعداد نفرات مربوط نمیشه من ۱ نفرم بیشتر از ۷۵ روزه منتظرمCool

(2013-05-21 ساعت 11:05)zanganeh نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 10:24)hamedhamed نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 09:20)mehdi didam نوشته:  
خوابند همه دراین سرای انتظار ؟؟؟

خواستیم شعر بگیم بقیه اش نیومد Big Grin

حالا یه فکری به ذهنم رسید بیائیم برای رفع کسالت و بی حالی ، یک سرگرمی راه بیاندازیم و همگی با هم یک شعر زیبا بسازیم ، من بیت اول رو گفتم لطفا" این کاره هاش و غیر این کاره هاش بیان جلو Cool البته میشه بیت اول رو کلا" حذف ، تعدیل ، تکذیب ، یا هربلای دیگه سرش آورد ، به نظرمن بهتره بریم تو وادی طنز . . .
ببینیم این یک بیت تا کجا میتونه ادامه پیدا کنه ؟ شاید تا قبل از پایان اون ، همگی کلیر شدیم
حد اقلش اینه که به عنوان یک یادگاری جمعی از بچه های 2013 توی مهاجر سرا بمونه ، و اونور دنیا هر کی اونو بلد باشه ، خب یه جورایی خودی حساب میشه
پس لطفا" دست بردارید از این کلیر ملیر ، اگه بخواد بشه میشه ، جایی شنیدم :

خیلی هم که این پا اون پا کنی فقط کفشات خراب میشه ، آروم بشین تا اتوبوس بیاد ، اگه جا داشته باشه ما هم سوار میشیم

البته تبریک به کلیر شده ها فراموشم نشده ها ! نوش جون همتون گوارای وجود

خوابند همه دراین سرای انتظار ؟؟؟.......و ميرود دلم يو اس امبسي چه بي قرار
نشسته ام در انتظار اين سفير بي بخار........كه شايد او كند نظر بر اين سكوت انتظار

به اميد كلير شدن تمام بچه ها
ما تا آخرش همين جا هستيم

سلام دوستان من.

خواهند كه نمانند در اين سراي انتظار
اين معماران بي قرار شهر انتظار (منتظر سرا)

آيا شود كه آفي , سري(آفيسر)نظر كند به كيسشان
تا شود كيسشان اندر سيسشان اشكار

سيس آبادبن سيس آبادي

دایی جان گل بودی یدونه ی مهاجرسرا بودی الان شاعرم شدی
خیلی میخوامت دایی جون
سلام دوستان من.
دلم سخت گرفته است دراين هواي پر ز انتظار
نمانده است نائي و نمائي ز رخسارم گشت آشكار

روزي ز سايتي جان گرفت ميل رفتن
از اين منزل پر سراب دير فرجام ماندگار

حال كه منه خسته روانم بر مركب اهتزار
آفيسرا , ز سرچشمه فراواني بيا و آپي بر كيسمان كن آشكار

((دوستان عزيز كلمه( من ) كنايه از تك تك دوستان منتظر ميباشد.))

سيس ابادبن سيس ابادي
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: b_argi ، Saeedv13 ، Szsanazsz ، farmiz ، sce ، zohre02 ، nina22 ، kouroshd ، hamedhamed ، mhb161 ، r91 ، رجبعلی ، mehdi didam ، AsemanAbee
(2013-05-21 ساعت 15:36)b_argi نوشته:  دوستان عزیز عصر بخیر ،هنوز از شوک عدم کلیر شدنم در نیومدم و تلو تلو میخورم.
ولی دارم سعی میکنم روحیه Smile رو دوباره برگردونم. از همین الان خودمو برای هفته دیگه و تن لرزه ها و استرس هاش اماده کردم. راستی از ابوظبی و آنکارا چه خبر؟

سلام بر شما و همه دوستان گل و بردبار،
اميدوارم بزودي خبرهاي خوش براي شما و ديگر عزيزان را بشنويم، ظاهراً از ابوظبي و آنكارا هنوز خبري نيست!!
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: shatsi ، b_argi ، گل نهال ، zohre02 ، farmiz ، sce ، lilac ، kouroshd ، abloom_ma ، hamedhamed ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 16:07)e76779 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 15:36)b_argi نوشته:  دوستان عزیز عصر بخیر ،هنوز از شوک عدم کلیر شدنم در نیومدم و تلو تلو میخورم.

سلام بر شما و همه دوستان گل و بردبار،
اميدوارم بزودي خبرهاي خوش براي شما و ديگر عزيزان را بشنويم، ظاهراً از ابوظبي و آنكارا هنوز خبري نيست!!
ممنون از لطفتون. دوست عزیز از میان دوستانی که دیشب کلیر شدن تقریبا همزمان با شما مصاحبه داشتن. احتمال قریب به یقین امروز/ فردا باید خبر خوش کلیرینگ شما و بقیه دوستان هم بیاد. به امید حق
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، zohre02 ، farmiz ، sce ، e76779 ، abloom_ma ، hamedhamed ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 15:58)Hoormazd نوشته:  اگر توى برگه كليرنس نقص مدرك نداشته باشيم و فقط گذرنامه تيك خورده باشه ، به اين معنى هست كه مدارك كافى و قابل قبول بوده و بعد از كلير شدن نياز به مدرك خاصى نيست ؟ لطفأ اگر كسى به موردى بر خورده بگه، من ديپلم فنى دارم همون ١١ ساله و شغل دو سال گذشته تا به امروزمو نوشتم تو فرمها اما سابقه كارى به صورت مدرك از من نخواستن تو مصاحبه ميخوام بدونم اگه مشكلى بود همون روز ميگفت يا نه . ممنون

دوست عزیز خیالت تخت باشه، میبینم که این انتظاره داره کار خودش رو میکنه و هی نشستی داری اشکال تراشی برای خودت میکنی... Big Grin
مطمئن باش که وقتی به امید خدا کیلیر شدی، چیزی لازم باشه که ببری بهتون میگن که این مدرک رو مثلاً بیارین، در غیر اینصورت شما مدارک مرسومه رو با ترجمه هاش ،باخودتون ببرین از قبیل شناسنامه، کارت ملی، سند ازدواج، مدارک مربوطه برای دریافت ویزای همسرتون از پست ترکیه به زبان ترکی و.....
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان