کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-21 ساعت 23:13)KOUROSHAVIN نوشته:  آقایون,,,خانوما,,,,میدونم تکراریه خبرم اما مجبورم بازم بگم:
21می مجددا هرسه نفر کیس من آ پ د ی ت شد...ایندفه دیگه حتما اوباما داره بررسیش میکنهCoolدیگه من لطفا (کوروش آپدیتی)صدا کنیدTongue
چه گیری بمن دادن این کفارBig Grin
با اجازه مجدد تکرار مکررات عرض میشود تواریخ آپدیت این کیس مادرمرده من
25و27 مارچ+15آپریل ایمیلی)+13و14و15و20و21 می=؟

یکی یکی دست گلهایی که به آب دادی رو دارند از سوابقت میکشند بیرون پس!
چیکار کردی بگو ما هم بدونیم خب!
روزی که ایشالا برای دریافت ویزا میری حتما یه برگه بهت میدن توش نوشته ۸۰۰ دلار پول کاغذ و پرینتر و اینترنت و تلفن و فکس شده برای بررسی کیس شما + هزینه بایگانیش تو یه اتاق جداگانه. بعدشم میگن برای دریافت ویزا با وانت تشریف بیارید چون مدارک دیگه باطل شده باید بار بزنید ببرید هر جا دوست دارید.
(2013-05-21 ساعت 23:13)KOUROSHAVIN نوشته:  آقایون,,,خانوما,,,,میدونم تکراریه خبرم اما مجبورم بازم بگم:
21می مجددا هرسه نفر کیس من آ پ د ی ت شد...ایندفه دیگه حتما اوباما داره بررسیش میکنهCoolدیگه من لطفا (کوروش آپدیتی)صدا کنیدTongue
من موندم که تو چرا ناراحت این آپدیت شدنتی!!!
بابا ناسلامتی داره بوی پاکیزه شدنتون میاد دادا Big Grin
من جای تو بودم از همین الان استایلهارو شروع میکردم Wink Tongue
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
ما هم ۱۲ بار بدون ایمیل آپدیت شدیم.مارچیها وقتشون رو گرفتن انگار Big Grin
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
سلام دوستان من.
دايي ميخواد يه ياداوري به خودش بكنه و اون اينكه هر وقت ميخوام صفتي رو به كسي تو يه سايت عمومي نسبت بدم اول فكر كنم بعد تو ذهنم مرور كنم بعد از اينكه 7 بار زبونم رو دور دهانم چرخوندم اجازه بدم از ذهنم تراوش كنه و به شكل يك جمله تو يكي از صفهات سايت نقش ببنده.
مثال: كي دوست داره كه يكي از خواهران و برادران افاغنه كه به عنوان يه مهاجر در كشور ما زندگي ميكنند و از امكانات يكساني برخوردار هستند يه روز تو يه سايتي ماها و هم وطنهامون رو مثل كفار يا هر چيز ديگه بدونند ...
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: shatsi ، hushmandco ، b_argi ، zohre02 ، sce ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 23:48)bob.sigler نوشته:  با سلام دوستان من مصاحبم برای 27 خرداد تو ابوظبی تعیین شده و نگرانی اصلیم اینکه در جریان ثبت نام اولیه یادم نمیاد خودم را مجرد یا مطلقه معرفی کردم(احتمال زیادمجرد) در صورتیکه در آن زمان همسر قانونی داشتم و در شرف طلاق بودم به هر حال بعد ازبرنده شدن چون کاملا جدا شده بودم(بطورقانونی و گواهی طلاقم صادرشده بود) در هنگام تکمیل و ارسال فرمهای DS230وDSP122 خودرا مطلقه معرفی کردم و دیگر هم ازدواج نکردم . آیا در صورت متفاوت بودن وضیعت تاهل بین ثبت نام اولیه و فرمهای DS230و DSP122برام مشکل سازخواهد بود؟
دوست من سلام.
اصولا علتي كه شرايط اپ ديت و بروزرساني فرمها براي ماها فراهم هست به دليل اعلام شرايط جديد هست پيشنهاد ميكنم در فرمهاي بروز شده تان مواردي كه تغيير كرده رو با فونت درشتتر و پر رنگتر مشخص كنيد و همراه مدارك طلاق مثل دادنامه و شناسنامه و هرچيز ديگه كه ميتونين ارئه بدين ترجمه كنيد و روز مصاحبه به آفيسر سفارت تحويل بدين و حتما قبل از قسم خوردن موارد اصلاح شده رو ياداوري كنيد كه ممكنه همين مسئله باعث كليرنس خوردنتون بشه كه اون هم مهم نيست به قول آفيسر خوشتيپ سفارت خودش يه مرحله هست و اجتناب ناپذيره.
من خودم زمان ثبت نام جاي اسم كوچيك و فاميلم رو جابجا نوشته بودم كه روز مصاحبه قبل از قسم خوردن اعلام كردم كه در فرمهاي ارسالي اصلاح كردم و جناب آفيسر هم توي برگه صورتي با فلش مورد رو مشخص كرد و اينچنين بود كه فلسفه انتظار در كمال ناباوري براي ما اغاز شد.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: hushmandco ، mrbonbon ، milad_aae ، b_argi ، sce ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 23:31)امیر مهاجر نوشته:  

یکی یکی دست گلهایی که به آب دادی رو دارند از سوابقت میکشند بیرون پس!
چیکار کردی بگو ما هم بدونیم خب!
روزی که ایشالا برای دریافت ویزا میری حتما یه برگه بهت میدن توش نوشته ۸۰۰ دلار پول کاغذ و پرینتر و اینترنت و تلفن و فکس شده برای بررسی کیس شما + هزینه بایگانیش تو یه اتاق جداگانه. بعدشم میگن برای دریافت ویزا با وانت تشریف بیارید چون مدارک دیگه باطل شده باید بار بزنید ببرید هر جا دوست دارید.

فکر کنم کوروش دارن بجای منم تو رو آپدیت میکنن...! فهمیدن با تو رفیقم گفتن آدم رو باید از رو رفیقاش شناخت برا همینم دارن رو تو بررسی میکنن....شایدم به آوین (دختر کوچولوت) شک کردن از بس این آتاترک رو دید گفت : هر وقت آتاترک رو می بینم گریم میگیره.....از بس حرف سیاسی میزنه این بچه....ای وای من.....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
سلام ما هفته دوم مي مصاحبه داشتيم سايت سفارت رو كه چك ميكنم فقط اسم من رو نوشته كه مشمول مراحل اداري است در حاليكه خبرياز اسم همسرم كه برنده اصلي بودن و پسرمون نيست. دوستان با تجربه لطفا راهنمايي كنيد اين يعني چي؟ آيا اين به معناي كلير بودن همسر و فرزند هست يا معني ديگه اي داره؟
م
ممنون
ساکن شمال ویرجینیا از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، گل نهال ، nina22 ، b_argi ، sce ، رجبعلی ، mhb161
دوستان شرمنده من نمیدونم دقیقا این سوالو کجا باید بپرسم اما چون این تاپیک یه جورایی الان پربازدیدترینه تو 2013 و مساله من فوریه اینجا می پرسم
من پدرم روز دوشنبه پاسپورت ها رو تحویل سفارت داده برای ویزا و الان (سه شنبه شب) از سفارت یه ایمیل اومده که قبل از صدور ویزا باید fingerprintتون رو renew کنید و در اولین فرصت به سفارت بیاین!
الان سه تا مساله هست!
1. تا حالا واسه کسی این قضیه پیش اومده؟
2. فقط پدر من ترکیه هست و بقیه اعضای کیس نیستن!!! الان اونا چی میشن؟ بقیه هم برن یه سری دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :|
3. پدر من هم پاس ها رو تحویل داده و برای کارش رفته استانبول و ptt هم استانبول داده. الان واقعا این خیلی حرکت مسخره ایه از طرف سفارت! اگه به قول خودشون فقط فینگرپرینت میخوان امکان هماهنگی و دادن فینگرپرینت در کنسولگری استانبول وجود داره یا نه؟
شماره کیس: 2013AS42XX(پدر،مادر،خواهر)/کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای سری اول:12MAY2012با ایمیل/کارنت شدن کیس:Feb2013/مصاحبه:w1 Feb2013/ کلیرنس26March/دریافت ویزا22May
تشکر کنندگان: nina22 ، گل نهال ، lilistar ، b_argi ، sce ، AsemanAbee ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 00:34)mahdio نوشته:  دوستان شرمنده من نمیدونم دقیقا این سوالو کجا باید بپرسم اما چون این تاپیک یه جورایی الان پربازدیدترینه تو 2013 و مساله من فوریه اینجا می پرسم
من پدرم روز دوشنبه پاسپورت ها رو تحویل سفارت داده برای ویزا و الان (سه شنبه شب) از سفارت یه ایمیل اومده که قبل از صدور ویزا باید fingerprintتون رو renew کنید و در اولین فرصت به سفارت بیاین!
الان سه تا مساله هست!
2. فقط پدر من ترکیه هست و بقیه اعضای کیس نیستن!!! الان اونا چی میشن؟ بقیه هم برن یه سری دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :|
3. پدر من هم پاس ها رو تحویل داده و برای کارش رفته استانبول و ptt هم استانبول داده. الان واقعا این خیلی حرکت مسخره ایه از طرف سفارت! اگه به قول خودشون فقط فینگرپرینت میخوان امکان هماهنگی و دادن فینگرپرینت در کنسولگری استانبول وجود داره یا نه؟
جای سوالت همینجاست دوست من چون شما هم تو مرحله کلیرنس هستین هنوز.
1-در مورد سوال اولت به شخصه ندیدم ولی دوستان با تجربه شاید بتونن کمک کنن
2- تماس تلفتی ی ایمیلی بگیرید باهاشون و ببینید کدومیک از اعضای کیس باید دوباره اثر انگشت بدن.
3- این رو هم باید از سفارت بپرسین . ببین سیستم اثر انگشت اینجوریه که آفیسر کیستون ، فایل شما رو باز میکنه، توی قسمت اثر انگشت کلیک میکنه و به شما میگه انگشتاتونو بذارین روی اسکنر و اسکن میکنه. حالا اینکه آیا سفارت استانبول به دیتابیس سفارت آنکارا دسترسی با سطح دسترسی بالا ( با قابلیت ویرایش اطلاعات) دارند یا خیر رو باید بپرسید حتما. بعید میدونم بشه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-05-22 ساعت 00:34)mahdio نوشته:  دوستان شرمنده من نمیدونم دقیقا این سوالو کجا باید بپرسم اما چون این تاپیک یه جورایی الان پربازدیدترینه تو 2013 و مساله من فوریه اینجا می پرسم
الان سه تا مساله هست!

بله . تاحالا همچین کیس های در آنکارا داشتیم. شما فردا راس ساعت 8 صبح به وقت آنکارا با سفارت تماس بگیرید و دقیقا سوالاتتون رو ازشون بپرسید.چون فقط اونا میتونن بگن که renew کردن اثر انگشت برای همه لازم هستش یا فقط برای پدر. برای سوال سوم هم بعید میدونم قبول بکنند و پدر شما متاسفانه باید تشریف بیارن آنکارا. چون معمولا سفارت آمریکا همچین مسائلی رو قبول نکنه
(2013-05-22 ساعت 00:22)immigrant2us نوشته:  سلام ما هفته دوم مي مصاحبه داشتيم سايت سفارت رو كه چك ميكنم فقط اسم من رو نوشته كه مشمول مراحل اداري است در حاليكه خبرياز اسم همسرم كه برنده اصلي بودن و پسرمون نيست. دوستان با تجربه لطفا راهنمايي كنيد اين يعني چي؟ آيا اين به معناي كلير بودن همسر و فرزند هست يا معني ديگه اي داره؟
م
ممنون

سلام دقیقا شرایط ما هم مثل شماست و اسم من و پسرم توی سایت سفارت نیست فقط اسم همسرم قید شده ولی توی سایت سیس اسم هر سه ما هست شاید منظورش همینه که فقط شوهرم باید پرونده اش بررسی بشه البته وقتی متن انگلیسی سفارت رو بخونی تقریبا منظورش همینه اگه کسی چیزی میدونه بگه ما رو هم باخبر کنه
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: گل نهال ، immigrant2us ، hushmandco ، b_argi ، sce ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 00:42)hushmandco نوشته:  
الان سه تا مساله هست!
جای سوالت همینجاست دوست من چون شما هم تو مرحله کلیرنس هستین هنوز.
1-در مورد سوال اولت به شخصه ندیدم ولی دوستان با تجربه شاید بتونن کمک کنن
2- تماس تلفتی ی ایمیلی بگیرید باهاشون و ببینید کدومیک از اعضای کیس باید دوباره اثر انگشت بدن.
3- این رو هم باید از سفارت بپرسین . ببین سیستم اثر انگشت اینجوریه که آفیسر کیستون ، فایل شما رو باز میکنه، توی قسمت اثر انگشت کلیک میکنه و به شما میگه انگشتاتونو بذارین روی اسکنر و اسکن میکنه. حالا اینکه آیا سفارت استانبول به دیتابیس سفارت آنکارا دسترسی با سطح دسترسی بالا ( با قابلیت ویرایش اطلاعات) دارند یا خیر رو باید بپرسید حتما. بعید میدونم بشه.
من یادمه برای یک نفر قبلا پیش اومده بوده و بعدا قبل از دادن ویزا بهش اعلام کرده بودن که اثر انگشت شما ناقص می باشد و مجددا رفته بود و اثر انگشت داده بود .....با این حال چون این موضوع را می دانستم در زمان مصاحبه ما من حواسم به صحیح گرفتن اثر انگشت ها بود که وقتی همه ما اثر انگشت دادیم و نوبت من شد برای دست راستم چراغ تایید روشن نشد و خانمی که پشت باجه بود هم حواسش به بگو و بخند با بچه هام بود و من متوجه شدم و به ایشان توضیح دادم و او سیستمش را چک کرد و حرف من را تایید کرد و از من دوباره گرفت.... شما هم بهتر است ایمیلی به سفارت بزنید و بپرسید اثر انگشت کدامتان ناقص است و سپس بروید چون تا پرونده کامل نباشد ویزا نخواهند داد...موفق باشید.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
سلام دوستان، ما که 17 می کلیر شدیم ، اگه 3 june بریم سفارت دیر نمیشه که؟ پسرم هفتۀ بعد مدرسش تموم میشه و ما باید تجدید مدیکال هم انجام بدیم. لطفاً دوستانی که تجربه دارن راهنمائی کنن ، دو هفته فاصله مشکل پیش میاره یا نه؟ شما بعد از چند روز رفتید سفارت؟ لطفاً زود جواب بدید. متشکرم.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
تشکر کنندگان: b_argi ، Soap McTavish ، tajhizgaran ، amiraryan ، raham ، raam12000 ، sce ، رجبعلی ، zohre02 ، AsemanAbee ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 23:20)unique نوشته:  سلام، من برای گرفتن ویزا به ابوظبی آمده ام. روز یکشنبه منشی سفارت موقع گرفتن پاسپورت ها برگه مربوطه را داد و گفت که پنجشنبه ساعت 2 ظهر ویزاها حاضر است. ولی امروز سه شنبه در سایت ceac نوشته شده است که Issued . آیا می توان فردا چهارشنبه برای گرفتن پاسپورت ها رفت؟

سلام دوست عزيز مباركه،
ميتونيد با خانم مليكا در دبي تماس بگيريد و ببينيد كه ايشون ميتونند پاس شما رو زودتر بگيرند؟
فكر كنم خانم مليكا قبلا براي برخي از دوستان پاس هاشونو 2روز زودتر گرفته بودند.Cool
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، lilac ، گل نهال ، رجبعلی ، pedram ag ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 00:58)honey rahmati نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 00:22)immigrant2us نوشته:  سلام ما هفته دوم مي مصاحبه داشتيم سايت سفارت رو كه چك ميكنم فقط اسم من رو نوشته كه مشمول مراحل اداري است در حاليكه خبرياز اسم همسرم كه برنده اصلي بودن و پسرمون نيست. دوستان با تجربه لطفا راهنمايي كنيد اين يعني چي؟ آيا اين به معناي كلير بودن همسر و فرزند هست يا معني ديگه اي داره؟
م
ممنون

سلام دقیقا شرایط ما هم مثل شماست و اسم من و پسرم توی سایت سفارت نیست فقط اسم همسرم قید شده ولی توی سایت سیس اسم هر سه ما هست شاید منظورش همینه که فقط شوهرم باید پرونده اش بررسی بشه البته وقتی متن انگلیسی سفارت رو بخونی تقریبا منظورش همینه اگه کسی چیزی میدونه بگه ما رو هم باخبر کنه

دوستان عزیز سلام هر روز یه چیز تازه تر توی مهاجرسرا می خونیمو استرسمون بیشتر میشه ، میشه محبت کنین بگین غیر از سیس که اسامی و مراحل کارو نشون میده کدوم سایت سفارته که همین کارو می کنه و الان مال شما مغایرت داره ؟
ما مصاحبمون آنکارا بود و الان توی سیس اسم هر دومون یعنی من و همسرم مراحل اداریو نشون میده آیا اینی گفتین مربوط به ابوظبیه یا آنکارا هم همچین سایتیو داره ؟
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: mino2013 ، b_argi ، hushmandco ، tajhizgaran ، sce ، KOUROSHAVIN ، رجبعلی ، zohre02 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان