کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-21 ساعت 20:58)nina22 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 20:53)amairmonre نوشته:  یک موضوعی رو بگم که شاید تازگی داشته باشه خودتون هم میتونید چک کنید شماره کیس ۷۰۷۹ در سایت ابوظبی زده ادمین پروسسینگ که همون روز مصاحبه بوده و در سایت سیس هم برا همون روز مصاحبه زده ایشو. من یک هفته هستش که این موضوع رو چک میکنم که همین پیغام رو میده خود دارنده شماره کیس هم میتونه بیاد و توضیح بده
یه موضوع دیگه اینکه نیومدن اطلاعات مربوط به کیست یه هفته بعد مصاحبه تو سایت ابوظبی میتونه معنی خاصی داشته باشه یا نه چونکه بعضی از دوستان تو روز مصاحبه اطلاعاتشون دقیقا اومد تو سایت که اعلام کرده پرونده شما در حال پروسه اداری هستش و برا من نیومده بعد گذشت یک هفته
من بررسی که کردم دیدم اون هایی که اطلاعات نیومده یا یکضرب گرفتند یا اینکه فکر کنم رد شدند که خیلی کم بودند
کاش امضاتون رو مینوشتین که بفهمیم نتیجه مصاحبتون چی شد بالاخره؟ مشکلی پیش نیومد؟ Smile

هفته دوم می مصاحبم بود چک خوردم دوستان دیگه هم بودند همون روز اطلاعاتشون اومد تو سایت که چک خوردید ولی برا من نیومد و با گذشت یک هفته هیچ تغییری نکرده و هیچی نیومده

(2013-05-21 ساعت 20:53)amairmonre نوشته:  یک موضوعی رو بگم که شاید تازگی داشته باشه خودتون هم میتونید چک کنید شماره کیس ۷۰۷۹ در سایت ابوظبی زده ادمین پروسسینگ که همون روز مصاحبه بوده و در سایت سیس هم برا همون روز مصاحبه زده ایشو. من یک هفته هستش که این موضوع رو چک میکنم که همین پیغام رو میده خود دارنده شماره کیس هم میتونه بیاد و توضیح بده
یه موضوع دیگه اینکه نیومدن اطلاعات مربوط به کیست یه هفته بعد مصاحبه تو سایت ابوظبی میتونه معنی خاصی داشته باشه یا نه چونکه بعضی از دوستان تو روز مصاحبه اطلاعاتشون دقیقا اومد تو سایت که اعلام کرده پرونده شما در حال پروسه اداری هستش و برا من نیومده بعد گذشت یک هفته
من بررسی که کردم دیدم اون هایی که اطلاعات نیومده یا یکضرب گرفتند یا اینکه فکر کنم رد شدند که خیلی کم بودند
کاش امضاتون رو مینوشتین که بفهمیم نتیجه مصاحبتون چی شد بالاخره؟ مشکلی پیش نیومد؟ Smile

بنده هفته دوم می مصاحبه داشتم تو اون روز دوستان دیگه ای هم بودند که مثل من چک خوردند ولی بعد از ظهر روز مصاحبه اطلاعات اونها تو سایت ابوظبی اومد که پروسه شما نیاز به مراحل اداری داره ولی من چک کردم زده بوده هیچ اطلاعاتی از کیس شما موجود نیست یک هفته هم که از مصاحبه گذشته دقیقا همین پیغام رو میده که این برا من یه نگری ایجاد کرده
تشکر کنندگان: sce ، nina22 ، mhb161 ، b_argi ، گل نهال
با سلام به همه دوستان به خصوص پدرهای بزرگواری که نگرانیهاشون در اینجا نشانه تلاششان به امید ساختن آینده ای زیباتر برای خانواده و فرزندانشان .

انشا الله که 2 روز دیگه همه با هم روز پدر و کلیر شدنتان را بهتان تبریک بگیم و هورا بکشیم.
پدر.لطف خدا بر آدمیزاد
پدر .کانون مهر و عشق و امداد
پدر یک قهرمان فوق العاده
پدر.لطف خدا روی زمین است
همیشه لایق صد آفرین است
خوشا آنان پدر در خانه دارند
درون خانه یک پروانه دارند................................ به افتخار همه پدرها یک کف مرتب........... رفتیم پیشواز جهت تبریک که 2 روز دیگه هورا بکشیم.
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
خدایا قربون بزرگیت. حکمتت را شکر
سختی انتظار را برای من و دوستانم در این سرا آسان گردان تا همه با صحت و سلامت از این مرحله عبور کنیم.
خدایا شکرت. خودت مصلحت هرکسی را بهتر از خودش میدانی
راضیم به رضای تــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو
(2013-05-21 ساعت 21:02)sce نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 20:20)e76779 نوشته:  [quote='sce' pid='342628' dateline='1369148959']

سلام sce عزیز،
من از افیسر پرسیدم ایشون گفتند گذرنامه رو ساعت 13:30 تحویل سفارت میدین و پس از صادر شدن ویزا مجددا روزی را که سفارت تعیین کردند بعد از ساعت 13 پاس رو تحویل میدند.

مرسی دوست عزیز.پس با این وضعیت،داستان CSC چی میشه اونوقت ؟
تو سفرنامه خانم کمالی حرف شما رو زدند و گفتن ویزا و پاکتارو از سفارت گرفتن.ولی تو یکی از این سفرنامه های اخیر که مربوط به یه دختر خانم بود که یه ضرب گرفتن نوشتن که از پست تحویل گرفتن.جالبه.
هنگامي كه يكضرب ميگيريد،ويزا با پاس شما به دوبي پست ميشود ولي بعد از كلير شدن و دادن پاس ها بايد از خود سفارت بگيريد
كيس ماissuedشدSmileSmileSmileSmileSmileSmile
تشکر کنندگان: sce ، nina22 ، mhb161 ، hushmandco ، b_argi ، Saeedv13 ، honey rahmati ، e76779 ، zohre02 ، KOUROSHAVIN

من هفته دوم می مصاحبه داشتم دوستانی بودند مثل من که چک خوردند مثل من که اطلاعاتشون روز مصاحبه اومد تو سایت ابوظبی که چک خوردند ولی برا من زده بود که هیج اطلاعاتی از کیس شما موجود نیست و یه هفته هم گذشنه و هیج تغییری نکرده
تشکر کنندگان: sce ، nina22 ، hushmandco ، b_argi ، zohre02
(2013-05-21 ساعت 15:35)neda62 نوشته:  كسي امروز ايشود شده؟

ما شديمBig GrinBig GrinCool
ابوظبي بوديمTongue
سلام برهمه دوستان . اگر تا 30 سپتامبر کلیر نشیم همه چی باطله؟
خیلی جوابش برام مهمه
تشکر کنندگان: mhb161 ، b_argi ، گل نهال ، shatsi
سلام دوستان
كيس ما 3 نفره است ، در طول هفته گذشته همسرم 4 بار (بدون ايميل ) آپديت شد. امروز هر سه نفرمون آپديت شديم . نفر اصلي همسرم بود. مصاحبه ما 21 مارچ آنكارا بود..... يعني ميشه اين هفته ما كلير بشيم !!!!!!
(2013-05-21 ساعت 22:50)n51 نوشته:  سلام برهمه دوستان . اگر تا 30 سپتامبر کلیر نشیم همه چی باطله؟
خیلی جوابش برام مهمه

متأسفانه بله. همه چی باطله
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: sce ، امیر مهاجر ، hamedhamed ، abloom_ma ، mhb161 ، رجبعلی ، b_argi ، گل نهال ، r91 ، iman63ir ، hushmandco
(2013-05-21 ساعت 22:52)صني نوشته:  سلام دوستان
كيس ما 3 نفره است ، در طول هفته گذشته همسرم 4 بار (بدون ايميل ) آپديت شد. امروز هر سه نفرمون آپديت شديم . نفر اصلي همسرم بود. مصاحبه ما 21 مارچ آنكارا بود..... يعني ميشه اين هفته ما كلير بشيم !!!!!!

سلام
طبق فرمولی که بزرگان این سایت ردیابی کردن، به احتمال زیاد به زودی کلیر می شین Smile
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: sce ، KOUROSHAVIN ، mhb161 ، رجبعلی ، hushmandco ، b_argi ، گل نهال ، ani_sheiton

شک نکنین که دارین کلیر می شین.Big Grin
این نشونه در بیشتر مواقع دقیق بوده.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، mhb161 ، رجبعلی ، hushmandco ، b_argi
درود به همه دوستان
از 23 اپریل که مصاحبه داشتم تا امروز یه بار هم آپدیت نشدم، به نظرتون این طبیعیه ؟
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: mhb161 ، hushmandco ، b_argi ، sce ، e76779 ، shiraz mamali
آقایون,,,خانوما,,,,میدونم تکراریه خبرم اما مجبورم بازم بگم:
21می مجددا هرسه نفر کیس من آ پ د ی ت شد...ایندفه دیگه حتما اوباما داره بررسیش میکنهCoolدیگه من لطفا (کوروش آپدیتی)صدا کنیدTongue
چه گیری بمن دادن این کفارBig Grin
با اجازه مجدد تکرار مکررات عرض میشود تواریخ آپدیت این کیس مادرمرده من
25و27 مارچ+15آپریل ایمیلی)+13و14و15و20و21 می=؟
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
(2013-05-21 ساعت 23:05)sce نوشته:  

شک نکنین که دارین کلیر می شین.Big Grin
این نشونه در بیشتر مواقع دقیق بوده.
موفق باشین.
از شواهد و قرائن بر میاد که شماره بندی سایت سیس برای اعضای خانواده ترتیب خاصی نداره !! الان چه معنی میده که خانم من که برنده اصلی نبود و صد البته رییس بنده هستن، هفته گذشته چند بار آپدیت شه و امروز همه با هم 3 تایی آپدیت شیم؟
کمی دور از ذهنه و به نظرم میاد که نفر شماره 2 خودم بودم.
پ.ن آفیسر آنکارا هم فهمیده بود رییس کیه و همسرم رو شماره 1 قلمداد کرده.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
سلام، من برای گرفتن ویزا به ابوظبی آمده ام. روز یکشنبه منشی سفارت موقع گرفتن پاسپورت ها برگه مربوطه را داد و گفت که پنجشنبه ساعت 2 ظهر ویزاها حاضر است. ولی امروز سه شنبه در سایت ceac نوشته شده است که Issued . آیا می توان فردا چهارشنبه برای گرفتن پاسپورت ها رفت؟
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، Ali.US ، گل نهال ، hushmandco ، kouroshd ، lilac ، Hoormazd ، e76779 ، abloom_ma ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان