موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کلیر خورده که اسمشون تو لیست منتظرسرا نیست.
اگر مایلید توی منتظرسرا باشید تا آمار بهتری از کلیات و جزئیات پروسه کلیرنس داشته باشیم، لطفا تاریخ دقیق مصاحبه، سفارت محل مصاحبه، تعداد افراد کیس و حدود کیس نامبرتون رو به بنده ایمیل کنید.
موضوعها: 0
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يه سوال دارم.
از بچه هاي ابوظبي كه كلير شدند واسه گرفتن پاساشون به همون پست مركزي پشت مدرسه المواكب تو دوبي رفتند ديگه ؟
نديدم كسي در اين مورد صحبتي كنه.يا شايدم من حواسم پرت بوده.حس مي كنم بچه ها پاسارو به سفارت تحويل ميدن و از همو جا هم تحويل مي گيرن.ميشه يه مختصر راهنمايي كنين.نمي دونم چرا گيج مي زنم.فكر كنم اينم از عواقب نزديك شدن به 20 روز انتظاره.
موفق باشين.
لاتاری 2013
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من دیشب زنگ زدم آمریکا و البته جواب خاصی هم نگرفتم . همون جوابی که معمولا به همه می گن.
ولی جالبه کیسمون تا الان آپدیت نشده.
کسی این تجربه رو داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
یک موضوعی رو بگم که شاید تازگی داشته باشه خودتون هم میتونید چک کنید شماره کیس ۷۰۷۹ در سایت ابوظبی زده ادمین پروسسینگ که همون روز مصاحبه بوده و در سایت سیس هم برا همون روز مصاحبه زده ایشو. من یک هفته هستش که این موضوع رو چک میکنم که همین پیغام رو میده خود دارنده شماره کیس هم میتونه بیاد و توضیح بده
یه موضوع دیگه اینکه نیومدن اطلاعات مربوط به کیست یه هفته بعد مصاحبه تو سایت ابوظبی میتونه معنی خاصی داشته باشه یا نه چونکه بعضی از دوستان تو روز مصاحبه اطلاعاتشون دقیقا اومد تو سایت که اعلام کرده پرونده شما در حال پروسه اداری هستش و برا من نیومده بعد گذشت یک هفته
من بررسی که کردم دیدم اون هایی که اطلاعات نیومده یا یکضرب گرفتند یا اینکه فکر کنم رد شدند که خیلی کم بودند
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-21 ساعت 20:53)amairmonre نوشته: یک موضوعی رو بگم که شاید تازگی داشته باشه خودتون هم میتونید چک کنید شماره کیس ۷۰۷۹ در سایت ابوظبی زده ادمین پروسسینگ که همون روز مصاحبه بوده و در سایت سیس هم برا همون روز مصاحبه زده ایشو. من یک هفته هستش که این موضوع رو چک میکنم که همین پیغام رو میده خود دارنده شماره کیس هم میتونه بیاد و توضیح بده
یه موضوع دیگه اینکه نیومدن اطلاعات مربوط به کیست یه هفته بعد مصاحبه تو سایت ابوظبی میتونه معنی خاصی داشته باشه یا نه چونکه بعضی از دوستان تو روز مصاحبه اطلاعاتشون دقیقا اومد تو سایت که اعلام کرده پرونده شما در حال پروسه اداری هستش و برا من نیومده بعد گذشت یک هفته
من بررسی که کردم دیدم اون هایی که اطلاعات نیومده یا یکضرب گرفتند یا اینکه فکر کنم رد شدند که خیلی کم بودند
کاش امضاتون رو مینوشتین که بفهمیم نتیجه مصاحبتون چی شد بالاخره؟ مشکلی پیش نیومد؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست