کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزیز کلیر خورده که اسمشون تو لیست منتظرسرا نیست.
اگر مایلید توی منتظرسرا باشید تا آمار بهتری از کلیات و جزئیات پروسه کلیرنس داشته باشیم، لطفا تاریخ دقیق مصاحبه، سفارت محل مصاحبه، تعداد افراد کیس و حدود کیس نامبرتون رو به بنده ایمیل کنید.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اشتباه نکنین نه آپدیت شدم نه کلیر من 100 روزه شدمممممم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
[/font]

(2013-05-21 ساعت 19:20)majid11 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 18:46)hushmandco نوشته:  آپدیت شدیم ! من ، همسرم و پسرم ! فکر کنم دیگه نزدیکه اشهدمون رو بخونیم از اینجا.

همسرم 12و13و14و16و20 می آپدیت شده بود. امروز هر 3 مون آپدیت شدیم . خداااااا یعنی میشه؟؟؟

سلام دوست عزیز
آپدیت های مربوط به کیس ما هم مشابه آپدیت های شماست .
انشالله که خیره .
فقط میشه بفرمائید برنده اصلی شما هستید یا همسرتان و آیا آپدیت امروزتان مربوط به قبل از ظهر می باشد یا عصر ؟
در ضمن اون 12 می که شما نوشتید ، روز یکشنبه بود که هم سفارت و هم آمریکا تعطیل هستند .

موفق باشید .

برنده اصلی منم. ولی طی چند مرحله فقط همسرم آپدیت شد. 12 ام رو یحتمل به خاطر رجوع به حافظه اشتباه ثبت کردم . تا قبلش فقط با ایمیل آپدیت شده بودیم.
امروز هممون آپدیت شدیم. عصر امروز آپدیت شدیم. حد فاصل 3:00 تا 6:30 عصر
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-05-21 ساعت 19:06)zanganeh نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 15:25)leila_2013 نوشته:  سلام
مصاحبه ما 25 مارچ بوده و تاریخ آپدیتهای ما روزهای 25 +26+27مارچ +17 می و 20 می بود به نظرتون این هفته کلیر میشیم ؟؟؟
سلام دوست من.
اي به ديدار افيسر رفته در 25 مارچ
آماده باش كه پايان انتظار نزديك گشته وري ماچ

تو در روز مصاحبه بديدي كه دايي
ميگشت بدنبال اغوش مادرش چون زنبور عسل هاچ

دایی کارخونه ها رو فروختی شاعر شدی؟ ببین لاتاری باهات چه کرده! آی امان امان..
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، zanganeh ، sce ، lonelyman ، b_argi ، mhb161
دوستان يه سوال دارم.
از بچه هاي ابوظبي كه كلير شدند واسه گرفتن پاساشون به همون پست مركزي پشت مدرسه المواكب تو دوبي رفتند ديگه ؟
نديدم كسي در اين مورد صحبتي كنه.يا شايدم من حواسم پرت بوده.حس مي كنم بچه ها پاسارو به سفارت تحويل ميدن و از همو جا هم تحويل مي گيرن.ميشه يه مختصر راهنمايي كنين.نمي دونم چرا گيج مي زنم.فكر كنم اينم از عواقب نزديك شدن به 20 روز انتظاره.
موفق باشين.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، e76779 ، b_argi ، mhb161
سلام دوستان
من دیشب زنگ زدم آمریکا و البته جواب خاصی هم نگرفتم . همون جوابی که معمولا به همه می گن.
ولی جالبه کیسمون تا الان آپدیت نشده.
کسی این تجربه رو داره؟
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، raham ، sce ، b_argi ، mhb161 ، hushmandco
(2013-05-21 ساعت 18:36)mrbonbon نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 18:01)babi_nou نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 17:44)hnbroker نوشته:  از دوستان آنکارایی کسی آپدیت شده امروز؟
سلام دوست عزیز من دیروز بازم آپدیت شدم ولی واقعا مگه این آپدیت ها تاثیری هم داره من که دیگه با 195 روز انتظار دارم ناامید میشم.Sad

سلام دوستان عزیز من این هفته اگه کلیر نشم میرم بالای 200 کسی هست که شرایط منو داشته باشه؟

دوستان عزیز کسی میدونه صبح آپدیت شدن نشانه خوبی یا شب آپدیت شدن؟
درود بر همه
والا بابی جان شما سردمدار هستید،و کسی نیست اینجا که باشما بتونه رقابت بکنه. Big Grin
نمیدونم این چه حکمتیه که، شما همش دارین آپدیت میشین، اما من آخرین آپدیتم برمیگرده درست به 90 روز پیش یعنی 20 فبروری TongueTongueTongue
وای خدای من شما صبر ایوب دارین من که با 40 روز انتظار و یکبار آپدیت شدن دارم از نگرانی از بین میرم
2013as6xxx نفر*2 مصاحبه w2 اپریل آنکارا[/align]
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، گل نهال ، nina22 ، raham ، shatsi ، sce ، lonelyman ، b_argi ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 19:50)MY75 نوشته:  سلام دوستان
من دیشب زنگ زدم آمریکا و البته جواب خاصی هم نگرفتم . همون جوابی که معمولا به همه می گن.
کسی این تجربه رو داره؟

ما هم دیشب زنگ زدیم همون جواب همیشگی آپدیتم نشدیم به سلامتی !!!Big GrinBig Grin

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، nina22 ، raham ، amairmonre ، hushmandco ، shatsi ، sce ، b_argi ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-05-21 ساعت 19:39)sce نوشته:  دوستان يه سوال دارم.
از بچه هاي ابوظبي كه كلير شدند واسه گرفتن پاساشون به همون پست مركزي پشت مدرسه المواكب تو دوبي رفتند ديگه ؟
نديدم كسي در اين مورد صحبتي كنه.يا شايدم من حواسم پرت بوده.حس مي كنم بچه ها پاسارو به سفارت تحويل ميدن و از همو جا هم تحويل مي گيرن.ميشه يه مختصر راهنمايي كنين.نمي دونم چرا گيج مي زنم.فكر كنم اينم از عواقب نزديك شدن به 20 روز انتظاره.
موفق باشين.

سلام sce عزیز،
من از افیسر پرسیدم ایشون گفتند گذرنامه رو ساعت 13:30 تحویل سفارت میدین و پس از صادر شدن ویزا مجددا روزی را که سفارت تعیین کردند بعد از ساعت 13 پاس رو تحویل میدند.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hushmandco ، shatsi ، hamedhamed ، sce ، b_argi ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 20:11)sh_aytak نوشته:  
کسی این تجربه رو داره؟

ما هم دیشب زنگ زدیم همون جواب همیشگی آپدیتم نشدیم به سلامتی !!!Big GrinBig Grin
من هم دیشب تماس گرفتم و گفتند کهwait pending هستید.....آپ هم نشدیم.....به سلامتی....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: nina22 ، امیر مهاجر ، sh_aytak ، hushmandco ، sce ، e76779 ، b_argi ، mhb161 ، رجبعلی ، mehdi didam ، AsemanAbee
یک موضوعی رو بگم که شاید تازگی داشته باشه خودتون هم میتونید چک کنید شماره کیس ۷۰۷۹ در سایت ابوظبی زده ادمین پروسسینگ که همون روز مصاحبه بوده و در سایت سیس هم برا همون روز مصاحبه زده ایشو. من یک هفته هستش که این موضوع رو چک میکنم که همین پیغام رو میده خود دارنده شماره کیس هم میتونه بیاد و توضیح بده
یه موضوع دیگه اینکه نیومدن اطلاعات مربوط به کیست یه هفته بعد مصاحبه تو سایت ابوظبی میتونه معنی خاصی داشته باشه یا نه چونکه بعضی از دوستان تو روز مصاحبه اطلاعاتشون دقیقا اومد تو سایت که اعلام کرده پرونده شما در حال پروسه اداری هستش و برا من نیومده بعد گذشت یک هفته
من بررسی که کردم دیدم اون هایی که اطلاعات نیومده یا یکضرب گرفتند یا اینکه فکر کنم رد شدند که خیلی کم بودند
تشکر کنندگان: sce ، امیر مهاجر ، e76779 ، b_argi ، mhb161 ، گل نهال ، hushmandco
(2013-05-21 ساعت 20:53)amairmonre نوشته:  یک موضوعی رو بگم که شاید تازگی داشته باشه خودتون هم میتونید چک کنید شماره کیس ۷۰۷۹ در سایت ابوظبی زده ادمین پروسسینگ که همون روز مصاحبه بوده و در سایت سیس هم برا همون روز مصاحبه زده ایشو. من یک هفته هستش که این موضوع رو چک میکنم که همین پیغام رو میده خود دارنده شماره کیس هم میتونه بیاد و توضیح بده
یه موضوع دیگه اینکه نیومدن اطلاعات مربوط به کیست یه هفته بعد مصاحبه تو سایت ابوظبی میتونه معنی خاصی داشته باشه یا نه چونکه بعضی از دوستان تو روز مصاحبه اطلاعاتشون دقیقا اومد تو سایت که اعلام کرده پرونده شما در حال پروسه اداری هستش و برا من نیومده بعد گذشت یک هفته
من بررسی که کردم دیدم اون هایی که اطلاعات نیومده یا یکضرب گرفتند یا اینکه فکر کنم رد شدند که خیلی کم بودند
کاش امضاتون رو مینوشتین که بفهمیم نتیجه مصاحبتون چی شد بالاخره؟ مشکلی پیش نیومد؟ Smile
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
(2013-05-21 ساعت 20:20)e76779 نوشته:  [quote='sce' pid='342628' dateline='1369148959']

سلام sce عزیز،
من از افیسر پرسیدم ایشون گفتند گذرنامه رو ساعت 13:30 تحویل سفارت میدین و پس از صادر شدن ویزا مجددا روزی را که سفارت تعیین کردند بعد از ساعت 13 پاس رو تحویل میدند.

مرسی دوست عزیز.پس با این وضعیت،داستان CSC چی میشه اونوقت ؟
تو سفرنامه خانم کمالی حرف شما رو زدند و گفتن ویزا و پاکتارو از سفارت گرفتن.ولی تو یکی از این سفرنامه های اخیر که مربوط به یه دختر خانم بود که یه ضرب گرفتن نوشتن که از پست تحویل گرفتن.جالبه.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: nina22 ، امیر مهاجر ، hushmandco ، hamedhamed ، b_argi ، mhb161
کسی این تجربه رو داره؟
دوست عزیز سلام
وقتی با DOS تماس میگیرین، به هیچ وجه کیستون آپدیت نمیشه، اونی که آپدیت میشه مربوط به آنکاراس ...
من هم چندین بار تماس گرفتم، و هیچوقت به خاطر تماس با دیپارتمنت، منو آپدیت نکردن. Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-05-21 ساعت 21:02)sce نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 20:20)e76779 نوشته:  [quote='sce' pid='342628' dateline='1369148959']

سلام sce عزیز،

مرسی دوست عزیز.پس با این وضعیت،داستان CSC چی میشه اونوقت ؟
تو سفرنامه خانم کمالی حرف شما رو زدند و گفتن ویزا و پاکتارو از سفارت گرفتن.ولی تو یکی از این سفرنامه های اخیر که مربوط به یه دختر خانم بود که یه ضرب گرفتن نوشتن که از پست تحویل گرفتن.جالبه.

دوست عزیزم CSC فقط برای کسانی هست که روز مصاحبه ویزا رو یکضرب میگیرند(منظورم فقط ابوظبی است).Smile
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، hushmandco ، گل نهال ، honey rahmati ، b_argi ، KOUROSHAVIN

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان