کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-22 ساعت 23:46)Ali.US نوشته:  آقا اگه ما نخواهیم توی این منتظرسرا پله های ترقی را یکی یکی طی کنیم چه کسی را باید ببینیم.امروز روی پله 64هستم واز دوستانی که اون بالا بالاها هستند خواهش میکنم بگن آب وهوای اونجاچطوره ؟فقط جان من نگید خوش میگذره که حسابی تب میکنم.

علی آقا شما که بزودی کلیر می شی میری یو اس. ولی من فکر کنم اینجا هم تا نفر اول نشم کلیر نمی شم.Big Grin
یک پیشنهاد دارم.Tongue یکی از دوستانی که ویزاشو گرفته و خرش از پل گذشته بیاد این لینک سایت منتظرسرا و تاپیک کلیرنس رو برای هر ۳ سفارت ایمیل کنه تا اونام ببینند دارند با اعصاب جوونهای مردم چه می کنند.Big Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
سلام دوستان، جهت اطلاع دوستانی که لازمه تجدید مدیکال انجام بدن باید بگم که من به سفارت ایمیل زدم، گفتن که مراحل مدیکال دقیقاً بایستی مثل دفعۀ اول طی بشه (حتی در مورد بچه ها). بعدش نتایج مدیکال جدید بهمراه پاسپورتها به سفارت تحویل بشه. یادتون نره که قبل از سفر به آنکارا از طریق سایت دکتر اونگان ، برای هر نفر بایستی وقت بگیرید.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
احساس می کنم به نقطه آسایش رسیدم و بعد از 40-50 روز یکهو بیخیال شدم طوری که میگم خوب کلیر هم نشدیم که نشد یم همین جا می مونیم در کنار دوستان و خانواده زندگی می کنیم Smile
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
(2013-05-23 ساعت 01:41)babi_nou نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 21:25)ابی هانی نوشته:  17 امین روز سپری شد و چقدر سخت
این بزرگان و پیشکسوتان این تاپیک پس چی میکشن؟
ای قربون دلتون برم
غصه نخور اولش سخته بعد کم کم عادت میکنی Big Grin البته امیدوارم به این روزا نرسید.

خسته نباشی دوست خوبم 17 روز که چیزی نیست .ما که بعد 109 روز کلیر شدیم چی باید بگیم؟؟Wink
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: گل نهال ، abloom_ma ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، hushmandco ، AFSHIN-PIC ، sce ، b_argi ، رجبعلی ، mhb161 ، lonelyman ، Ali.US ، linuxer
(2013-05-23 ساعت 11:49)afshin-b نوشته:  سلام دوستان، جهت اطلاع دوستانی که لازمه تجدید مدیکال انجام بدن باید بگم که من به سفارت ایمیل زدم، گفتن که مراحل مدیکال دقیقاً بایستی مثل دفعۀ اول طی بشه (حتی در مورد بچه ها). بعدش نتایج مدیکال جدید بهمراه پاسپورتها به سفارت تحویل بشه. یادتون نره که قبل از سفر به آنکارا از طریق سایت دکتر اونگان ، برای هر نفر بایستی وقت بگیرید.

برای دکتر اونگان همان کپی برگه کافیه؟ یا باید دوباره از انستیو پاستور کارت جدید بگیریم؟
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، zohre02 ، afshin-b ، sce ، b_argi ، mhb161 ، lonelyman
(2013-05-23 ساعت 11:55)رضا امیر نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 11:49)afshin-b نوشته:  سلام دوستان، جهت اطلاع دوستانی که لازمه تجدید مدیکال انجام بدن باید بگم که من به سفارت ایمیل زدم، گفتن که مراحل مدیکال دقیقاً بایستی مثل دفعۀ اول طی بشه (حتی در مورد بچه ها). بعدش نتایج مدیکال جدید بهمراه پاسپورتها به سفارت تحویل بشه. یادتون نره که قبل از سفر به آنکارا از طریق سایت دکتر اونگان ، برای هر نفر بایستی وقت بگیرید.

برای دکتر اونگان همان کپی برگه کافیه؟ یا باید دوباره از انستیو پاستور کارت جدید بگیریم؟
اون کاغذ سفیدA4 که دکتر اونگان بهتون داده رو نگاه کنید ، یه ستون داره که نوشته Insufficient Time Interval اگر زیر این ستون هر قسمتیش تیک خورده باشه، یعنی شما به نوبت دوم اون واکسن احتیاج دارین. غیر از اون اگر واکسن MMR رو دکتر اونگان بهتون زده باشه، دوباره یه نوبت دومی هم داره که اینجا باید بزنین وگرنه اونجا دوباره نفری 50 دلار دوباره باید بدین. بعدش باید دوباره از انستیو پاستور کارت جدید بگیرید.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
تشکر کنندگان: گل نهال ، zohre02 ، hushmandco ، Soap McTavish ، sce ، b_argi ، رجبعلی ، mhb161 ، valencia ، lonelyman ، pooyash ، AsemanAbee
(2013-05-23 ساعت 12:07)afshin-b نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 11:55)رضا امیر نوشته:  

اون کاغذ سفیدA4 که دکتر اونگان بهتون داده رو نگاه کنید ، یه ستون داره که نوشته Insufficient Time Interval اگر زیر این ستون هر قسمتیش تیک خورده باشه، یعنی شما به نوبت دوم اون واکسن احتیاج دارین. غیر از اون اگر واکسن MMR رو دکتر اونگان بهتون زده باشه، دوباره یه نوبت دومی هم داره که اینجا باید بزنین وگرنه اونجا دوباره نفری 50 دلار دوباره باید بدین. بعدش باید دوباره از انستیو پاستور کارت جدید بگیرید.
من چیزی که متوجه شدم اینه که اگر اینجا واکسن نزنم نیاز به کارت پاستور ندارم فقط برگه دکتر اونگان کافیه. درسته؟
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
تشکر کنندگان: zohre02 ، sce ، b_argi ، mhb161
(2013-05-23 ساعت 09:58)hushmandco نوشته:  د آقا این که نشد که!
از صبح ساعت 8 تا 9 پشت کامپیوتر میشینیم سیس چک میکنیم و مهاجرسرا رو میپاییم.
ساعت 9 میریم بیرون .. ما بخوایم ول کنیم این مهاجرسرا ما رو ول نمیکنه. هی میگه بیا... بیا منو ببین..

حالا منو چی میگی؟من اصن تا کامپیوترمو روشن میکنم خودش میرهCEACرو چک میکنه و بعدش میره اول لیست ترکی و بعدش انگلیسی سفارتو چک میکنه و درنهایت اگه چیزدندون گیری گیرش نیاد و معطل نشه خودش میره سایت مهاجر سرا و تاپیک کلیرنس...دیگه جلد شده ننه مرده...الانم من نیستم و کامپیوتر خودش داره مینویسهBig Grin

این اخطار توسط کامپیوترم صادر شده ومن هیچکاره بیدم..اصن من خوابمSad
آقا تاپیک کلیرنس تبدیل شد به پیتزا مخلوط با نون اضافهTongue
واکسن و ماکسن و این حرفا چیه اینجا...خخخخخخهBig Grin
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
تشکر کنندگان: رضا امیر ، hushmandco ، ikamaly ، AFSHIN-PIC ، shatsi ، sce ، mrbonbon ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی ، raham ، mhb161 ، AsemanAbee
سلام دوستان گلم
جسارتا یه سؤال: این سفارت ابوظبی اصن آپ دیت نمی کنه؟ کیس ما فقط برنده اصلی فردای مصاحبه آپ شده و 3 نفر دیگه هم اصن هیچی به هیچی!!!!!!!! واقعا این ابوظبی برا همه اینجوریه یا با ما مشکلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، lilac ، tajhizgaran ، b_argi ، mhb161
(2013-05-23 ساعت 12:14)KOUROSHAVIN نوشته:  
ساعت 9 میریم بیرون .. ما بخوایم ول کنیم این مهاجرسرا ما رو ول نمیکنه. هی میگه بیا... بیا منو ببین..

حالا منو چی میگی؟من اصن تا کامپیوترمو روشن میکنم خودش میرهCEACرو چک میکنه و بعدش میره اول لیست ترکی و بعدش انگلیسی سفارتو چک میکنه و درنهایت اگه چیزدندون گیری گیرش نیاد و معطل نشه خودش میره سایت مهاجر سرا و تاپیک کلیرنس...دیگه جلد شده ننه مرده...الانم من نیستم و کامپیوتر خودش داره مینویسهBig Grin

تاپیک کلیرنس شامل کسانی که کلیرنس خوردن و همچنین مشکاتی که همراه با کلیرنس ایجاد میشه. مثل بازگرداندن پاس بدون ویزا. آپدیت سیس . ایمیل به انکارا متن نامه به KCC یا انکارا . و و و همین طور واکسن. البته من خیلی خیلی معذرت میخوام و اجازه بدید که بچه ها از تجربیات همدیگر استفاده کنند . تا مشکلاتشون کمتر بشه. باز هم با عرض معذرت.
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، tajhizgaran ، b_argi ، رجبعلی ، mhb161 ، lonelyman ، AsemanAbee ، KOUROSHAVIN
(2013-05-23 ساعت 12:25)Mahbaran نوشته:  سلام دوستان گلم
جسارتا یه سؤال: این سفارت ابوظبی اصن آپ دیت نمی کنه؟ کیس ما فقط برنده اصلی فردای مصاحبه آپ شده و 3 نفر دیگه هم اصن هیچی به هیچی!!!!!!!! واقعا این ابوظبی برا همه اینجوریه یا با ما مشکلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin

سلام دوست عزیز
سفارت ابوظبی معمولاً به همین روال هست.... فردای مصاحبه ویا دو روز بعد از مصاحبه آپدیت میشه و دیگه خبری نیست تا انشااله زمان کلیر شدن ، که قبل از اعلام در سایت ابوظبی هم یکی دو بار آپدیت میکنه.
تشکر کنندگان: shatsi ، sce ، tajhizgaran ، b_argi ، Mahbaran ، رجبعلی ، گل نهال ، mhb161 ، lonelyman ، kasrafo ، KOUROSHAVIN
با تشکر از اطلاع رسانی شما ایا در ایمیلی که براتون اومد به مراجعه ی فوری و
احتمال چک مجدد اشاره شده بود.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
تشکر کنندگان: zohre02 ، sce ، b_argi ، mhb161 ، shayangh ، lonelyman ، shatsi ، soruosh
(2013-05-23 ساعت 12:28)رضا امیر نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 12:14)KOUROSHAVIN نوشته:  

تاپیک کلیرنس شامل کسانی که کلیرنس خوردن و همچنین مشکاتی که همراه با کلیرنس ایجاد میشه. مثل بازگرداندن پاس بدون ویزا. آپدیت سیس . ایمیل به انکارا متن نامه به KCC یا انکارا . و و و همین طور واکسن. البته من خیلی خیلی معذرت میخوام و اجازه بدید که بچه ها از تجربیات همدیگر استفاده کنند . تا مشکلاتشون کمتر بشه. باز هم با عرض معذرت.

دوست عزیزم رضا امیر گل.

ای فدای تذکر کاملا به جات بشم. حتما هم همینطوره که میگی. قضیه پاسخگویی به سوالات مرتبط، هم برقراره هم بسیار سریع و دقیق پاسخ داده میشه. منتهی این تاپیک شرایطی داره که زیاد نمیشه انتظار داشت صرفا هرکسی بیاد در خصوص کلیر شدن یا نشدنش بگه.
قطعا اگر طبق قوانین این سایت قرار بود رفتار بشه تعداد صفحات این تاپیک از ۳۰ ، ۴۰ فراتر نمیرفت.
شما به بزرگواری خودتون ما قانون شکنها رو ببخش و از همینجا قول میدم سوالات به حق شما در کمتر از چند دقیقه جواب داده بشه.
این تاپیک اونقدر زنده و پاسخگو هست که گاهی بچه ها برای یک تصمیم مهم اون هم پشت در سفارت از اینجا ظرف چند دقیقه بهره لازم رو میبرن.
پس با یک لبخند زیبا به این تاپیک خاطرت رو از اینکه یه وقت ماموریت این تاپیک درست انجام نشه مکدر نکن.
دوستت دارم به همون خدایی که امروز نذاشت چپ شم تو رودخونه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: mrbonbon ، رضا امیر ، sce ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، Championking ، soruosh
(2013-05-23 ساعت 11:19)abloom_ma نوشته:   خداوندا......معبودا............164 روز شد.......مددی برسان

abloom_ma عزيز چند وقتيه خيلي زياد داري دعا ميكني يه كم باهاش قهر كن قدرتو بيشتر بدونه!! يه هفته كم محلي كن قول ميدم جواب بده و اين هفته كلير بشيWinkWinkWinkWink
بابا شوخي كردم الان صاعقه ميزنه خاكستر ميشمTongueTongue
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2013-05-23 ساعت 02:40)kouroshd نوشته:  سلام دوستان .بازم هیچی .آپدیت مثه اینک خبری نیست.38 روز شد.تا به ما رسید سر ابوظبی شلوغ شد.کلیر کن دیگه ای بابا.این ابوظبیو خودمون چشمش زدیم به خدا.Big Grin

سلام دوست عزیز
شما در مجموع چند بار کلیر شدی؟

آرش کمانگیر
عضو

رتبه: 2
476 بار تشکر شده در 45 پست

كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان .بازم هیچی .آپدیت مثه اینک خبری نیست.38 روز شد.تا به ما رسید سر ابوظبی شلوغ شد.کلیر کن دیگه ای بابا.این ابوظبیو خودمون چشمش زدیم به خدا.

سلام دوست عزیز
در مجموع چند بار آپدیت شدین؟

کلا یک بار اونم دو روز بعد از مصاحبه.تمام دوستان تقریبا همین وضع رو دارن اونهایی که نزذیک من مصاحبه دادن.
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: lilac ، sce ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، mohammadrezah ، KOUROSHAVIN ، hushmandco ، lonelyman

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان