موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، جهت اطلاع دوستانی که لازمه تجدید مدیکال انجام بدن باید بگم که من به سفارت ایمیل زدم، گفتن که مراحل مدیکال دقیقاً بایستی مثل دفعۀ اول طی بشه (حتی در مورد بچه ها). بعدش نتایج مدیکال جدید بهمراه پاسپورتها به سفارت تحویل بشه. یادتون نره که قبل از سفر به آنکارا از طریق سایت دکتر اونگان ، برای هر نفر بایستی وقت بگیرید.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
احساس می کنم به نقطه آسایش رسیدم و بعد از 40-50 روز یکهو بیخیال شدم طوری که میگم خوب کلیر هم نشدیم که نشد یم همین جا می مونیم در کنار دوستان و خانواده زندگی می کنیم
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-23 ساعت 01:41)babi_nou نوشته: (2013-05-22 ساعت 21:25)ابی هانی نوشته: 17 امین روز سپری شد و چقدر سخت
این بزرگان و پیشکسوتان این تاپیک پس چی میکشن؟
ای قربون دلتون برم
غصه نخور اولش سخته بعد کم کم عادت میکنی
البته امیدوارم به این روزا نرسید.
خسته نباشی دوست خوبم 17 روز که چیزی نیست .ما که بعد 109 روز کلیر شدیم چی باید بگیم؟؟
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08
بزرگترین شجاعت,صبر است
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-23 ساعت 11:49)afshin-b نوشته: سلام دوستان، جهت اطلاع دوستانی که لازمه تجدید مدیکال انجام بدن باید بگم که من به سفارت ایمیل زدم، گفتن که مراحل مدیکال دقیقاً بایستی مثل دفعۀ اول طی بشه (حتی در مورد بچه ها). بعدش نتایج مدیکال جدید بهمراه پاسپورتها به سفارت تحویل بشه. یادتون نره که قبل از سفر به آنکارا از طریق سایت دکتر اونگان ، برای هر نفر بایستی وقت بگیرید.
برای دکتر اونگان همان کپی برگه کافیه؟ یا باید دوباره از انستیو پاستور کارت جدید بگیریم؟
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-23 ساعت 11:55)رضا امیر نوشته: (2013-05-23 ساعت 11:49)afshin-b نوشته: سلام دوستان، جهت اطلاع دوستانی که لازمه تجدید مدیکال انجام بدن باید بگم که من به سفارت ایمیل زدم، گفتن که مراحل مدیکال دقیقاً بایستی مثل دفعۀ اول طی بشه (حتی در مورد بچه ها). بعدش نتایج مدیکال جدید بهمراه پاسپورتها به سفارت تحویل بشه. یادتون نره که قبل از سفر به آنکارا از طریق سایت دکتر اونگان ، برای هر نفر بایستی وقت بگیرید.
برای دکتر اونگان همان کپی برگه کافیه؟ یا باید دوباره از انستیو پاستور کارت جدید بگیریم؟
اون کاغذ سفیدA4 که دکتر اونگان بهتون داده رو نگاه کنید ، یه ستون داره که نوشته Insufficient Time Interval اگر زیر این ستون هر قسمتیش تیک خورده باشه، یعنی شما به نوبت دوم اون واکسن احتیاج دارین. غیر از اون اگر واکسن MMR رو دکتر اونگان بهتون زده باشه، دوباره یه نوبت دومی هم داره که اینجا باید بزنین وگرنه اونجا دوباره نفری 50 دلار دوباره باید بدین. بعدش باید دوباره از انستیو پاستور کارت جدید بگیرید.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-23 ساعت 12:07)afshin-b نوشته: (2013-05-23 ساعت 11:55)رضا امیر نوشته: (2013-05-23 ساعت 11:49)afshin-b نوشته: سلام دوستان، جهت اطلاع دوستانی که لازمه تجدید مدیکال انجام بدن باید بگم که من به سفارت ایمیل زدم، گفتن که مراحل مدیکال دقیقاً بایستی مثل دفعۀ اول طی بشه (حتی در مورد بچه ها). بعدش نتایج مدیکال جدید بهمراه پاسپورتها به سفارت تحویل بشه. یادتون نره که قبل از سفر به آنکارا از طریق سایت دکتر اونگان ، برای هر نفر بایستی وقت بگیرید.
اون کاغذ سفیدA4 که دکتر اونگان بهتون داده رو نگاه کنید ، یه ستون داره که نوشته Insufficient Time Interval اگر زیر این ستون هر قسمتیش تیک خورده باشه، یعنی شما به نوبت دوم اون واکسن احتیاج دارین. غیر از اون اگر واکسن MMR رو دکتر اونگان بهتون زده باشه، دوباره یه نوبت دومی هم داره که اینجا باید بزنین وگرنه اونجا دوباره نفری 50 دلار دوباره باید بدین. بعدش باید دوباره از انستیو پاستور کارت جدید بگیرید.
من چیزی که متوجه شدم اینه که اگر اینجا واکسن نزنم نیاز به کارت پاستور ندارم فقط برگه دکتر اونگان کافیه. درسته؟
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-23 ساعت 11:49)afshin-b نوشته: سلام دوستان، جهت اطلاع دوستانی که لازمه تجدید مدیکال انجام بدن باید بگم که من به سفارت ایمیل زدم، گفتن که مراحل مدیکال دقیقاً بایستی مثل دفعۀ اول طی بشه (حتی در مورد بچه ها). بعدش نتایج مدیکال جدید بهمراه پاسپورتها به سفارت تحویل بشه. یادتون نره که قبل از سفر به آنکارا از طریق سایت دکتر اونگان ، برای هر نفر بایستی وقت بگیرید.
با تشکر از اطلاع رسانی شما ایا در ایمیلی که براتون اومد به مراجعه ی فوری و
احتمال چک مجدد اشاره شده بود.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-23 ساعت 02:40)kouroshd نوشته: سلام دوستان .بازم هیچی .آپدیت مثه اینک خبری نیست.38 روز شد.تا به ما رسید سر ابوظبی شلوغ شد.کلیر کن دیگه ای بابا.این ابوظبیو خودمون چشمش زدیم به خدا.
سلام دوست عزیز
شما در مجموع چند بار کلیر شدی؟
آرش کمانگیر
عضو
رتبه: 2
476 بار تشکر شده در 45 پست
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان .بازم هیچی .آپدیت مثه اینک خبری نیست.38 روز شد.تا به ما رسید سر ابوظبی شلوغ شد.کلیر کن دیگه ای بابا.این ابوظبیو خودمون چشمش زدیم به خدا.
سلام دوست عزیز
در مجموع چند بار آپدیت شدین؟
کلا یک بار اونم دو روز بعد از مصاحبه.تمام دوستان تقریبا همین وضع رو دارن اونهایی که نزذیک من مصاحبه دادن.
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند