2013-05-24 ساعت 02:02
سلام به همه دوستان, 0ما% هم امروز بعد از 62 روز کلییر شدیم. 0از% همه ی دوستان به خاطر محبت و تبریکشون ممنونم. 0خییییلیعی% خوشالیم. . . 0میدورم% همه ی دوستان به زودی زود طعم شیرین کلییر شدن رو بچشن.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
كليرنس برندگان ٢٠١٣
|
2013-05-24 ساعت 02:02
سلام به همه دوستان, 0ما% هم امروز بعد از 62 روز کلییر شدیم. 0از% همه ی دوستان به خاطر محبت و تبریکشون ممنونم. 0خییییلیعی% خوشالیم. . . 0میدورم% همه ی دوستان به زودی زود طعم شیرین کلییر شدن رو بچشن.
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، el333 ، amir82 ، sce ، mrr777 ، KOUROSHAVIN ، mino2013 ، mlo ، habibi ، رجبعلی ، امیر مهاجر ، raham ، lonelyman ، hamedhamed ، mhb161 ، nina22 ، mehdi didam ، shatsi ، sh_aytak ، majid11 ، linuxer ، mrbonbon ، b_argi ، lingni ، SK89 ، jjbahale ، abloom_ma ، zohre02 ، arahata ، Niushagh ، آلیس-1980
خواستم بزارم برا صبح که هم خواب و آسایش همساده ها به هم نخوره، هم جمع کلیر شده ها جمع شه. حالا که ابـــــــــی عزیز امر کردن، ای به چشم...
نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره ![]() تبریک به همه دوستان کلیر شده آنکارا.... KOUROSHAVIN babi_nou raham majid11 genius_m9 milad_aae صنی دلتون سبز باشه، لبتون خندون... ![]() یه توصیه دوستانه هم برای جناب آنکارا دارم.. عزیز من، کاری با رفقای ما کردی که یکیشون کلا زد تو خط دپرشن. قبلا صبح کله سحر پا میشد دو تا عربده میکشید، کلاغ پر بهمون میداد، کلی ذوق میکردیم. الان بعضی روزا سر ظهر سر و کله ش پیدا میشه یه سلامی و بعدش هم "حال ندارم" و خدافظ... ![]() نبینمت اینطور تیمسار... اون یکی هم که دیگه قید کار و زندگی رو زده، یا داره شعر میگه یا عریضه مینویسه! کار ملت هم که همینجوری مونده رو زمین ![]() خلاصه حواست به کارشون باشه...یه کم دست بجنبونی بد نیست.. اینم گفته باشم...من همیشه م نمیخندم ![]() خود دانی... تشکر کنندگان: گل نهال ، el333 ، rouzbehdarvishi ، milad_aae ، Saeedv13 ، sce ، صني ، shatsi ، mrr777 ، KOUROSHAVIN ، Maryam3023 ، mino2013 ، honey rahmati ، ikamaly ، habibi ، رجبعلی ، Szsanazsz ، payam62 ، امیر مهاجر ، princesess ، raham ، lonelyman ، hamedhamed ، mhb161 ، genius_m9 ، nina22 ، ابی هانی ، sh_aytak ، iman63ir ، majid11 ، Soap McTavish ، b_argi ، rezagh ، lingni ، abloom_ma ، Hedieh20
2013-05-24 ساعت 02:05
دوستان خوبم
من هم به نوبه خودم از طرف دبیرخانه لاتاری 2013 کلیر شدنتون رو تبریک میگم
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری•
راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن• تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013 تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20) تاریخ مصاحبه: 9 November تاریخ سیتیزن شیپی: November 15th ![]() تشکر کنندگان: گل نهال ، el333 ، rouzbehdarvishi ، milad_aae ، amir82 ، sce ، Saeedv13 ، shatsi ، mrr777 ، KOUROSHAVIN ، Maryam3023 ، mino2013 ، honey rahmati ، habibi ،
2013-05-24 ساعت 03:55
یکی بیاد به من بگه چرا ساعت ۴ صبح سایت ایروان رو ۱۰ دقیقه یک بار چک می کنی؟
![]()
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: majid11 ، KOUROSHAVIN ، arash_r15 ، Nasimmmm ، forgivenevil ، habibi ، رجبعلی ، amir82 ، payam62 ، امیر مهاجر ، lonelyman ، rouzbehdarvishi ، mhb161 ، Saeedv13 ، shatsi ، sh_aytak ، iman63ir ، گل نهال ، milad_aae ، MEHDIREZAEI ، b_argi ، lingni ، jjbahale ، abloom_ma
2013-05-24 ساعت 04:08
(2013-05-24 ساعت 03:55)mrr777 نوشته: یکی بیاد به من بگه چرا ساعت ۴ صبح سایت ایروان رو ۱۰ دقیقه یک بار چک می کنی؟ چرا عزیز من؟ برو بگیر بخواب ![]()
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، mrr777 ، habibi ، رجبعلی ، payam62 ، امیر مهاجر ، lonelyman ، rouzbehdarvishi ، mhb161 ، Saeedv13 ، shatsi ، b_argi ، lingni
2013-05-24 ساعت 04:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-24 ساعت 04:34 توسط KOUROSHAVIN.)
قربونه دلای مهربونتون برم
![]() در هرصورت بازهم بصورت تمام قد خدمتتون ابراز احترام میکنم و آرزو میکنم همه و همه هرچه زودتر از این پروسه خلاص بشن و زودتر تکلیف زندگیشون روشن بشه و بتونن قدم در راه بی برگشت بذارن و زندگی تازه ای رو تجربه کنن که سراسر هیجان و شادی و تغییر باشه...دیگه نمیدونم چی باید بگم!! اما از همتون میخوام یه سربرین توی منتظرسرا و لیست رو نگاه کنید و برای هرکس که بیش از دوماه منتظره یه لحظه چشماتونو ببندین و از صمیم و اون ته تهای قلبتون آرزوی کلیرشدن کنبد.من به ضرص قاطع میگم که همه و همه ویزا رو در پاسپورتهاشون خواهند دید اما ممکنه این اتفاق کمی دیرتر رخ بده.دوستانی که هرگز وهرگز شاید همدیگه رو ندیدن و شاید هم هرگز نبینن ولی با این وفاق و همدلی برای هم دلسوزی میکنن سرمایه های معنوی باارزشی هستن که باید قدرشونو دونست.تک تک شما رو دوست دارم و همونطور که تقدیر براتون تصمیم گرفته ازتون میخوام که هرجایی و هروقتی اگه دیدیم که انسانی چشمش به دست ماست و کمکی ازمون ساختس ازش دریغ نکنیم و بی هیچ منتی هرکاری که موقعیت خودمونو به خطر نندازه بهش یاری برسونیم.فرقی هم نداره که هموطن باشه یا بیگانه و مهم انسان بودنش هست.ببخشید که روده درازی شد و قصدم هم پندواندرز نبوده که دراون مقام البته نیستم.فقط یادآوری کوچیکی بود ازین حقیر ![]() ضمنا من سهمیه امتیازم تموم شده و دراسرع وقت به دوستانی که با اهدا رتبه منو همراهی کردن رتبه های ناقابلمو تقدیم میکنم..در پایان امیدوارم ادبیات من موجب رنجش آقا سعید نشده باشه و اگرم جایی لغزشی بوده کلا و فله ای چشم پوشی کنن ![]() میدونم که پس از اینکه همه کلیر شدن این تاپیک درش سه قفله میشه و قبلش هم مدیران یه خونه تکونی اساسی توش میکنن و خیلی از پستها هوتوتو سابیده میشه به الک و میره قاطی باقالیا ![]() ![]() بتاریخ 24می دوهزاروسیزده میلادی در بلاد گرگان قلمی شد(میرزا کوروش قوام السلطنه)
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومن
![]() ![]() ارادتمند همه یاران تشکر کنندگان: mrr777 ، itsmasoud ، Championking ، afs ، Maryam3023 ، mino2013 ، honey rahmati ، ikamaly ، Nasimmmm ، forgivenevil ، رجبعلی ،
2013-05-24 ساعت 04:41
(2013-05-24 ساعت 03:55)mrr777 نوشته: یکی بیاد به من بگه چرا ساعت ۴ صبح سایت ایروان رو ۱۰ دقیقه یک بار چک می کنی؟ زیرا بوی کلیرشدن به دماغت خورده واسه همین کلا مجنون گشته ای ![]()
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومن
![]() ![]() ارادتمند همه یاران تشکر کنندگان: mrr777 ، mino2013 ، honey rahmati ، habibi ، payam62 ، امیر مهاجر ، lonelyman ، hamedhamed ، rouzbehdarvishi ، mhb161 ، Saeedv13 ، sh_aytak ، majid11 ، Soap McTavish ، b_argi ، lingni ، abloom_ma
2013-05-24 ساعت 05:54
سلام به همه منتظران 2013
ما پارسال بعد از 13 june مثل شما دل تو دلمون نبود و روزی چند با سایت آنکارا رو refresh می کردیم و بعدش هم مستقیم می اومدیم فروم کلیرنس برندگان 2012 ببینیم بقیه بچه ها در چه حالی هستن. حالا بعد از حدود 1 سال اومدم تا ضمن سلام بگم 1- اصلا نا امید نشید 2- حتما با سفارت در تماس باشید و از پیشرفت کارتون مطمئن شید. فکر نکنید کارمندای سفارت آمریکا اشتباه نمی کنن. 3- با اینکه احتمالش خیلی کمه که کسی ویزا نگیره ولی با این حال عقل حکم می کنه همه برنامه هایی که قبل از برنده شدن داشتید رو دنبال کنید و سعی کنید ( می دونم خیلی سخته) طوری زندگی رو تو این مدت ادامه بدین مثل اینکه اصلا برنده نشدید. به خاطر اختلاف ساعت من فقط می تونم ساعت 4 تا 6 صبح به وقت ایران انلاین باشم ولی خوشحال می شم شما رو تا دریافت ویزا همراهی کنم. به امید دیدن ویزاهای خوشگلتون هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا {من آخرش هم نتونستم تو این سایت اندازه فونت و رنگ و .... متن رو عوض کنم ![]() تشکر کنندگان: mino2013 ، honey rahmati ، zanganeh ، Nasimmmm ، s.s.h ، mlo ، رجبعلی ، arash_r15 ، amir82 ، payam62 ، hushmandco ، lonelyman ، rouzbehdarvishi ، mhb161 ، Saeedv13 ، nina22 ، mehdi didam ، ابی هانی ، گل نهال ، majid11 ، far-dv2013 ، Soap McTavish ، linuxer ، MEHDIREZAEI ، b_argi ، lingni ، Ali.US ، abloom_ma ، arahata ، Hedieh20 ، Niushagh
2013-05-24 ساعت 08:21
(2013-05-23 ساعت 23:53)princesess نوشته:من دركتون ميكنم..(2013-05-23 ساعت 17:34)mrbonbon نوشته:mrbonbon واقعا می تونی این حرف رو به من بزنی ....؟!!! تا اونجا که سابقه داشته هیچ وقت برای کیس های لاتاری این قدر کلیرنسشون طول نکشیده که امسال اینجوری شده ..فکر کن که 10 نفر میان میگن که الان 1 ماه از مصاحبمون می گذره به نظرتون ایمیل بزنیم یا نه کسی خیلی چیزی نمی گه. الان اونوقت منی که دیگه 7 ماه از مصاحبه ام می گذره و یه بچه کوچیک 3 ساله دارم بعد از 7 ماه کلیرمون کردند اونم با ستاره ..بخدا تجربش رو نداری و نمی تونی به جای من حرف بزنی چنان می خوره تو ذوقت که انگار اصلا هیچ کدومتون کلیر نشدنین به خدا ...بقولا فقط کور سوی امیدی در تاریکیست که پرونده مون همچین پشت شوفاژ هم نیفتاده و داره یه اتفاقایی روش می فته .(2013-05-23 ساعت 17:20)princesess نوشته:پرنسس جان درد چیه دیگه؟!!! خداییش خیلی ناشکری میکنینا(2013-05-23 ساعت 17:02)raham نوشته: می گم اگه این آمارهایی که توی این سایت خوب بدست آمده رو بدیم به خودشون فکر کنم کار همه زودتر راه بیافته. کسی آمار تخمینی داره که این ستاره کی از جلوی شماره هاحذف می شود؟ اين يكي از شرايط هاي سخت روزگاره.. انتظار من براي پريدن ستاره ام تقريبا يك هفته بود، ولي اون يك هفته خاص اندازه يك عممممممررررر گذشت.. والان كه با هم منتظريم راضي تر هستم. اميدوارم ستاره شما هم زودي بپره ، و اونجاست كه خوشحالي كلير شدن رو ادم تجربه ميكنه..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، رجبعلی ، habibi ، Tomas ، امیر مهاجر ، princesess ، lonelyman ، raham ، hamedhamed ، amiraryan ، feyzgostar ، mhb161 ، Saeedv13 ، nina22 ، mehdi didam ، ابی هانی ، forgivenevil ، shatsi ، sce ، گل نهال ، hushmandco ، majid11 ، KOUROSHAVIN ، shayangh ، m@ry@m75 ، b_argi ، rira1982 ، lingni ، mohammad.behrouzi ، abloom_ma ، Niushagh
برای گرفتن ویزا از ایروان میشه یکی از اعضای خانواده با 1وکالت بره؟
برای گرفتن ویزا از ایروان میشه فقط یکی از اعضای خانواده با وکالتنامه یره سفارت؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx [/font]یکی از زخمی های لاتاری 2013 (2013-05-24 ساعت 05:54)moesa7 نوشته: سلام به همه منتظران 2013شما چقدر منتظر بودید دوست عزیز؟ اندازه فونت و رنگ... رو http://mohajersara.com/thread-6199.html از اینجا مطالعه کنید.
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: رجبعلی ، habibi ، Tomas ، sara_82 ، امیر مهاجر ، lonelyman ، hamedhamed ، rouzbehdarvishi ، mhb161 ، shatsi ، sce ، milad_aae ، b_argi ، noura ، lingni ، abloom_ma ، ani_sheiton
سلام دوستان ، ما دیشب مهمون بودیم نتونستم کانکت بشم. به همۀ دوستان کلیر شده تبریک می گم.
KOUROSHAVIN ،babi_nou ،raham ،majid11 ،genius_m9 ،milad_aae ،صنی ههههههههههههههوووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مبارکتون باشه.[/color]
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
تشکر کنندگان: mino2013 ، habibi ، رجبعلی ، amir82 ، Tomas ، payam62 ، امیر مهاجر ، hushmandco ، lonelyman ، raham ، hamedhamed ، babi_nou ، rouzbehdarvishi ، amiraryan ، feyzgostar ، mhb161 ، genius_m9 ، Saeedv13 ، nooshshahnar ، nina22 ، mehdi didam ، ابی هانی ، shatsi ، صني ، sce ، s.s.h ، sh_aytak ، valencia ، MEHDIREZAEI ، گل نهال ، majid11 ، milad_aae ، Soap McTavish ، KOUROSHAVIN ، b_argi ، lingni ، Ali.US ، mohammadrezah ، lilac ، abloom_ma ، ani_sheiton
(2013-05-24 ساعت 08:20)proje نوشته: [quote='amir82' pid='344607' dateline='1369344821']دوست عزيز اگر يكي از اعضا خانواده ميره براي گرفتن ويزا ديگه نياز به وكالت نداره.موقع مصاحبه اگر كلير بشي كه همان وقت ويزا رو ميزند تو پاست اگر هم كليرنس بخوري به شما مي گويند كه يكي از اعضا خانواده بياد ويزا ها رو بگيره
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: رجبعلی ، amir82 ، Tomas ، hamedhamed ، feyzgostar ، mhb161 ، shatsi ، صني ، sce ، MEHDIREZAEI ، گل نهال ، KOUROSHAVIN ، b_argi ، lingni ، abloom_ma
2013-05-24 ساعت 10:02
من الان نمی دونم چی باید بگم به خدا ...
تولدت باشه ، ویزا رو بگیری و از همه مهمتر دوستان رو خوشحال ببینی که کلیر شدن .... خدایا واسه همه چی ممنونم ازت ... چه تولدی شد امسال !!! هیچوقت فراموش نخواهد شد ... امیدوارم این خوشحالی تداوم داشته باشه و دوستان یکی پس از دیگری کلیر بشن و پرونده 2013 هرچه زودتر بسته بشه روزهایتان رنگارنگ تشکر کنندگان: habibi ، رجبعلی ، amir82 ، Tomas ، sara_82 ، امیر مهاجر ، lonelyman ، marjani ، hamedhamed ، feyzgostar ، mhb161 ، e76779 ، nina22 ، mehdi didam ،
2013-05-24 ساعت 10:36
(2013-05-24 ساعت 10:18)bardia mousapour نوشته: دوستان عزیز من فردا 100 روزه میشم به نظرتون ایمیل به سفارت میتونه تاثیر مثبتی تو کارم داشته باشه.از بچهای روز بالایی که تازه کلیر شدن(raham & babihnou & majid11 & KOUROSHAVIN & sani) مخصوصا راهنمایی میخوام که ایمیل بزنم یا نه؟ دوست عزیز مطمئن باشین اگه خدای ناکرده سودی نداشته باشه ، قطعا ضرری هم نداره . اونها موظفند جواب بدن که میدن . تشکر کنندگان: payam62 ، feyzgostar ، hamedhamed ، mhb161 ، shatsi ، رجبعلی ، sce ، KOUROSHAVIN ، lonelyman ، b_argi
|