کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام به همه دوستان, 0ما% هم امروز بعد از 62 روز کلییر شدیم. 0از% همه ی دوستان به خاطر محبت و تبریکشون ممنونم. 0خییییلیعی% خوشالیم. . . 0میدورم% همه ی دوستان به زودی زود طعم شیرین کلییر شدن رو بچشن.
خواستم بزارم برا صبح که هم خواب و آسایش همساده ها به هم نخوره، هم جمع کلیر شده ها جمع شه. حالا که ابـــــــــی عزیز امر کردن، ای به چشم...

نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
Big Grin
تبریک به همه دوستان کلیر شده آنکارا....
KOUROSHAVIN
babi_nou
raham
majid11
genius_m9
milad_aae
صنی

دلتون سبز باشه، لبتون خندون...
Smile

یه توصیه دوستانه هم برای جناب آنکارا دارم..
عزیز من، کاری با رفقای ما کردی که یکیشون کلا زد تو خط دپرشن. قبلا صبح کله سحر پا میشد دو تا عربده میکشید، کلاغ پر بهمون میداد، کلی ذوق میکردیم. الان بعضی روزا سر ظهر سر و کله ش پیدا میشه یه سلامی و بعدش هم "حال ندارم" و خدافظ... Sad
نبینمت اینطور تیمسار...

اون یکی هم که دیگه قید کار و زندگی رو زده، یا داره شعر میگه یا عریضه مینویسه! کار ملت هم که همینجوری مونده رو زمین Big Grin

خلاصه حواست به کارشون باشه...یه کم دست بجنبونی بد نیست..
اینم گفته باشم...من همیشه م نمیخندم Cool
خود دانی...
دوستان خوبم
من هم به نوبه خودم از طرف دبیرخانه لاتاری 2013 کلیر شدنتون رو تبریک میگم
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
یکی بیاد به من بگه چرا ساعت ۴ صبح سایت ایروان رو ۱۰ دقیقه یک بار چک می کنی؟ Sad
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-05-24 ساعت 03:55)mrr777 نوشته:  یکی بیاد به من بگه چرا ساعت ۴ صبح سایت ایروان رو ۱۰ دقیقه یک بار چک می کنی؟ Sad

چرا عزیز من؟ برو بگیر بخوابRolleyes
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
قربونه دلای مهربونتون برمWinkباور کنید آدم احساساتی میشه وقتی میبینه حتی کسایی که روزبالا هستند اما اینجوری و با این هیجان میان و اینجا با یه صمیمیت خاصی به کلیرشدگان تبریک میگن!!!اینجوری آدم نمیدونه از کلیرشدنش خوشحال باشه یا ازاینکه خودش از شرکلیرنس خلاص شده اما هنوز دوستاش با این پدیده عجیب غریب سروکله میزنن غصه دار باشه و یه جورایی کلیر شدن کوفتش میشه و آرزو میکنه کاش سیستم یه جوری بود که یهو و دریک روز خاص همه رو کلیر اعلام کنه و قال قضیه کنده بشه و همه باهم شادی و سرور داشته باشن!!!!
در هرصورت بازهم بصورت تمام قد خدمتتون ابراز احترام میکنم و آرزو میکنم همه و همه هرچه زودتر از این پروسه خلاص بشن و زودتر تکلیف زندگیشون روشن بشه و بتونن قدم در راه بی برگشت بذارن و زندگی تازه ای رو تجربه کنن که سراسر هیجان و شادی و تغییر باشه...دیگه نمیدونم چی باید بگم!!
اما از همتون میخوام یه سربرین توی منتظرسرا و لیست رو نگاه کنید و برای هرکس که بیش از دوماه منتظره یه لحظه چشماتونو ببندین و از صمیم و اون ته تهای قلبتون آرزوی کلیرشدن کنبد.من به ضرص قاطع میگم که همه و همه ویزا رو در پاسپورتهاشون خواهند دید اما ممکنه این اتفاق کمی دیرتر رخ بده.دوستانی که هرگز وهرگز شاید همدیگه رو ندیدن و شاید هم هرگز نبینن ولی با این وفاق و همدلی برای هم دلسوزی میکنن سرمایه های معنوی باارزشی هستن که باید قدرشونو دونست.تک تک شما رو دوست دارم و همونطور که تقدیر براتون تصمیم گرفته ازتون میخوام که هرجایی و هروقتی اگه دیدیم که انسانی چشمش به دست ماست و کمکی ازمون ساختس ازش دریغ نکنیم و بی هیچ منتی هرکاری که موقعیت خودمونو به خطر نندازه بهش یاری برسونیم.فرقی هم نداره که هموطن باشه یا بیگانه و مهم انسان بودنش هست.ببخشید که روده درازی شد و قصدم هم پندواندرز نبوده که دراون مقام البته نیستم.فقط یادآوری کوچیکی بود ازین حقیرRolleyes
ضمنا من سهمیه امتیازم تموم شده و دراسرع وقت به دوستانی که با اهدا رتبه منو همراهی کردن رتبه های ناقابلمو تقدیم میکنم..در پایان امیدوارم ادبیات من موجب رنجش آقا سعید نشده باشه و اگرم جایی لغزشی بوده کلا و فله ای چشم پوشی کننBig Grinنه اینکه چون کلیر شدم دارم از خوشحالی این حرفا رو میزنم.صادقانه عرض شد امید آنکه مقبول افتد.
میدونم که پس از اینکه همه کلیر شدن این تاپیک درش سه قفله میشه و قبلش هم مدیران یه خونه تکونی اساسی توش میکنن و خیلی از پستها هوتوتو سابیده میشه به الک و میره قاطی باقالیاBig Grinمن این پست رو گذاشتم فقط به رویت شمایان برسه و در هنگام انقضا پاک شود(یعنی موقته)5صبحه همگی بخیر و شادیWink
بتاریخ 24می دوهزاروسیزده میلادی در بلاد گرگان قلمی شد(میرزا کوروش قوام السلطنه)
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
(2013-05-24 ساعت 03:55)mrr777 نوشته:  یکی بیاد به من بگه چرا ساعت ۴ صبح سایت ایروان رو ۱۰ دقیقه یک بار چک می کنی؟ Sad

زیرا بوی کلیرشدن به دماغت خورده واسه همین کلا مجنون گشته ایSmile
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
سلام به همه منتظران 2013
ما پارسال بعد از 13 june مثل شما دل تو دلمون نبود و روزی چند با سایت آنکارا رو refresh می کردیم و بعدش هم مستقیم می اومدیم فروم کلیرنس برندگان 2012 ببینیم بقیه بچه ها در چه حالی هستن.
حالا بعد از حدود 1 سال اومدم تا ضمن سلام بگم
1- اصلا نا امید نشید
2- حتما با سفارت در تماس باشید و از پیشرفت کارتون مطمئن شید. فکر نکنید کارمندای سفارت آمریکا اشتباه نمی کنن.
3- با اینکه احتمالش خیلی کمه که کسی ویزا نگیره ولی با این حال عقل حکم می کنه همه برنامه هایی که قبل از برنده شدن داشتید رو دنبال کنید و سعی کنید ( می دونم خیلی سخته) طوری زندگی رو تو این مدت ادامه بدین مثل اینکه اصلا برنده نشدید.
به خاطر اختلاف ساعت من فقط می تونم ساعت 4 تا 6 صبح به وقت ایران انلاین باشم ولی خوشحال می شم شما رو تا دریافت ویزا همراهی کنم.
به امید دیدن ویزاهای خوشگلتون
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

{من آخرش هم نتونستم تو این سایت اندازه فونت و رنگ و .... متن رو عوض کنم Wink }
(2013-05-23 ساعت 23:53)princesess نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 17:34)mrbonbon نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 17:20)princesess نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 17:02)raham نوشته:  می گم اگه این آمارهایی که توی این سایت خوب بدست آمده رو بدیم به خودشون فکر کنم کار همه زودتر راه بیافته. کسی آمار تخمینی داره که این ستاره کی از جلوی شماره هاحذف می شود؟

رهام جان تا اونجایی که من تحقیق کردم تی تی موسوی کلیر همسرشون حدودا یکماه و نیم بعد بوده ...فکر کنم تا الان ایشون بیشترین انتظار رو داشتند ...
من نمی دونم اینها چی توی پرونده های ما دیدند که دلشون نمیاد کامل کلیرمون کنند ...Wink
بازم من و شما همدرد هم شدیم Wink
پرنسس جان درد چیه دیگه؟!!! خداییش خیلی ناشکری میکنینا Tongue
من نمیدونم شما برنده کیس هستین یا شوهرتون؟ اما فرض بر اینکه برنده اصلی کیلیر شده باشه ،اینو میدونم که با اینکه ستاره ماکزیمم تا چند روز آینده برداشته میشه و بدون هیچ اما و اگری راحت ویزاتون رو میتونین برین و بگیرین...
اما بر فرض محال هم که شما تا آخر سپتامبر هم کیلیر نشین، میدونین فرقتون با بقیه کسایی که اصلاً کیلیر نشدن در چیه ؟؟؟ در اینه که شماها از طریق فرد کیلیر شده راحت میتونین اقدام کنین و ویزاتون رو بالاخره بگیرین، اما اون بیچاره ای که اصلاً کیلیر نشده ها، رنگ آمریکارو دیگه نمیتونه ببینه Big Grin
حالا فهمیدین چرا میگم ناشکرین Wink والا به غرعان Big Grin Big Grin Tongue
mrbonbon واقعا می تونی این حرف رو به من بزنی ....؟!!! تا اونجا که سابقه داشته هیچ وقت برای کیس های لاتاری این قدر کلیرنسشون طول نکشیده که امسال اینجوری شده ..فکر کن که 10 نفر میان میگن که الان 1 ماه از مصاحبمون می گذره به نظرتون ایمیل بزنیم یا نه کسی خیلی چیزی نمی گه. الان اونوقت منی که دیگه 7 ماه از مصاحبه ام می گذره و یه بچه کوچیک 3 ساله دارم بعد از 7 ماه کلیرمون کردند اونم با ستاره ..بخدا تجربش رو نداری و نمی تونی به جای من حرف بزنی چنان می خوره تو ذوقت که انگار اصلا هیچ کدومتون کلیر نشدنین به خدا ...بقولا فقط کور سوی امیدی در تاریکیست که پرونده مون همچین پشت شوفاژ هم نیفتاده و داره یه اتفاقایی روش می فته .
به فرض محال کلیر هم نشم آخه منه مادر چطور می تونم بچم رو بسپرم دست بابایی که تا بحال یکبار هم بچه داری نکرده ( البته دستش درد نکنه چون از لحاظات دیگری حق پدری خودش رو کاملا بجا آورده ) ...
دوست من رهام روزی که با ستاره کلیر شدیم خیلی به من کمک کرد که روحیه بگیرم و واقعا دستش درد نکنه ... هر وقت باهاش صحبت می کنم هر دومون الکی الکی می خندیم به روزگار و خیلی من ازش انرژی مثبت می گیرم ...اما امروز خودشون با ستاره کلیر شدن ..باور کنید فقط من فهمیدم که الان داره چی می کشه ...این حس رو منی که کلیر نشدم رو تنها ندارم ..همسرم هم همین حس رو داره ... از هر ستاره داری که بپرسید می فهمید این مدل کلیر شدن یعنی یک ضد حال اساسی دیگر به نوع خودش ....
امیدوارم شما این جوریش رو تجربه نکنید و هیچ وقت هم ما رو درک نکنید که چی کشیدیم از این انتظار ....
استرسی که این موضوع به ما وارد کرده و این بلاتکلیفی که ما دچارش شدیم و این اختلالی رو که الان توی زندگیمون وارد شده هیچ وقت قبلا حسش نکرده بودیم ...
بحث دیگرش هم بحث هزینه هستش ..ما سه نفریم که حد اقل باید 3 یا 4 روز رو بیشتر از بچه ندارها توی آنکارا بمونیم . فکر کن من کلیر نشم غیر از این بار بازم باید برم ...خب شما می خواید از جیب مبارکتون هزینه ما رو بپردازید آیااااااااااا؟
من دركتون ميكنم..
اين يكي از شرايط هاي سخت روزگاره..
انتظار من براي پريدن ستاره ام تقريبا يك هفته بود، ولي اون يك هفته خاص اندازه يك عممممممررررر گذشت..
والان كه با هم منتظريم راضي تر هستم.
اميدوارم ستاره شما هم زودي بپره ، و اونجاست كه خوشحالي كلير شدن رو ادم تجربه ميكنه..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
برای گرفتن ویزا از ایروان میشه یکی از اعضای خانواده با 1وکالت بره؟

برای گرفتن ویزا از ایروان میشه فقط یکی از اعضای خانواده با وکالتنامه یره سفارت؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: habibi ، Tomas ، mhb161 ، sce ، b_argi
(2013-05-24 ساعت 05:54)moesa7 نوشته:  سلام به همه منتظران 2013
ما پارسال بعد از 13 june مثل شما دل تو دلمون نبود و روزی چند با سایت آنکارا رو refresh می کردیم و بعدش هم مستقیم می اومدیم فروم کلیرنس برندگان 2012 ببینیم بقیه بچه ها در چه حالی هستن.
حالا بعد از حدود 1 سال اومدم تا ضمن سلام بگم
1- اصلا نا امید نشید
2- حتما با سفارت در تماس باشید و از پیشرفت کارتون مطمئن شید. فکر نکنید کارمندای سفارت آمریکا اشتباه نمی کنن.
3- با اینکه احتمالش خیلی کمه که کسی ویزا نگیره ولی با این حال عقل حکم می کنه همه برنامه هایی که قبل از برنده شدن داشتید رو دنبال کنید و سعی کنید ( می دونم خیلی سخته) طوری زندگی رو تو این مدت ادامه بدین مثل اینکه اصلا برنده نشدید.
به خاطر اختلاف ساعت من فقط می تونم ساعت 4 تا 6 صبح به وقت ایران انلاین باشم ولی خوشحال می شم شما رو تا دریافت ویزا همراهی کنم.
به امید دیدن ویزاهای خوشگلتون
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

{من آخرش هم نتونستم تو این سایت اندازه فونت و رنگ و .... متن رو عوض کنم Wink }
شما چقدر منتظر بودید دوست عزیز؟
اندازه فونت و رنگ... رو http://mohajersara.com/thread-6199.html از اینجا مطالعه کنید.
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
سلام دوستان ، ما دیشب مهمون بودیم نتونستم کانکت بشم. به همۀ دوستان کلیر شده تبریک می گم.
KOUROSHAVIN ،babi_nou ،raham ،majid11 ،genius_m9 ،milad_aae ،صنی
ههههههههههههههوووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مبارکتون باشه.[/color]
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
(2013-05-24 ساعت 08:20)proje نوشته:  [quote='amir82' pid='344607' dateline='1369344821']
خواستم بزارم برا صبح که هم خواب و آسایش همساده ها به هم نخوره، هم جمع کلیر شده ها جمع شه. حالا که ابـــــــــی عزیز امر کردن، ای به چشم...

نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
Big Grin
تبریک به همه دوستان کلیر شده آنکارا....
KOUROSHAVIN
babi_nou
raham
majid11
genius_m9
milad_aae
صنی

دلتون سبز باشه، لبتون خندون...
[عکس: 197451d1265396158-congrats-40-.jpg]

برای گرفتن ویزا از ایروان میشه یکی از اعضای خانواده با وکالتنامه بره از سفارت ویزاهارو بگیره؟ نوع وکالت چی باشه؟
دوست عزيز اگر يكي از اعضا خانواده ميره براي گرفتن ويزا ديگه نياز به وكالت نداره.موقع مصاحبه اگر كلير بشي كه همان وقت ويزا رو ميزند تو پاست اگر هم كليرنس بخوري به شما مي گويند كه يكي از اعضا خانواده بياد ويزا ها رو بگيره
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: رجبعلی ، amir82 ، Tomas ، hamedhamed ، feyzgostar ، mhb161 ، shatsi ، صني ، sce ، MEHDIREZAEI ، گل نهال ، KOUROSHAVIN ، b_argi ، lingni ، abloom_ma
من الان نمی دونم چی باید بگم به خدا ...

تولدت باشه ، ویزا رو بگیری و از همه مهمتر دوستان رو خوشحال ببینی که کلیر شدن .... خدایا واسه همه چی ممنونم ازت ... چه تولدی شد امسال !!! هیچوقت فراموش نخواهد شد ...
امیدوارم این خوشحالی تداوم داشته باشه و دوستان یکی پس از دیگری کلیر بشن و پرونده 2013 هرچه زودتر بسته بشه

روزهایتان رنگارنگ
(2013-05-24 ساعت 10:18)bardia mousapour نوشته:  دوستان عزیز من فردا 100 روزه میشم به نظرتون ایمیل به سفارت میتونه تاثیر مثبتی تو کارم داشته باشه.از بچهای روز بالایی که تازه کلیر شدن(raham & babihnou & majid11 & KOUROSHAVIN & sani) مخصوصا راهنمایی میخوام که ایمیل بزنم یا نه؟

دوست عزیز
مطمئن باشین اگه خدای ناکرده سودی نداشته باشه ، قطعا ضرری هم نداره . اونها موظفند جواب بدن که میدن .
تشکر کنندگان: payam62 ، feyzgostar ، hamedhamed ، mhb161 ، shatsi ، رجبعلی ، sce ، KOUROSHAVIN ، lonelyman ، b_argi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان