کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
درود به دوستان گل مهاجر سرا
یه هورااااااااااااااااااا به افتخار بر وبچ کلیر شده
دیروز یه آپدیت هایی هم از ابوظبی داشتیم که احتمالا یکشنبه کلیر می کنند
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
بچه ها این شماره تلفن ک سی سی برای پیگیری این کلیرنس کفتی چیه؟ممنون
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: shatsi ، mhb161 ، b_argi ، sce ، lingni
(2013-05-24 ساعت 10:18)bardia mousapour نوشته:  دوستان عزیز من فردا 100 روزه میشم به نظرتون ایمیل به سفارت میتونه تاثیر مثبتی تو کارم داشته باشه.از بچهای روز بالایی که تازه کلیر شدن(raham & babihnou & majid11 & KOUROSHAVIN & sani) مخصوصا راهنمایی میخوام که ایمیل بزنم یا نه؟
دوست عزیز بردیا جان به نظر بنده ارسال ایمیل هیچ تاثیری در روند کار ندارد و فقط جهت اطلاع از وضعیت کیس شما کارایی دارد ، ضمنا دو هفته پیش خود سفارت در همون صفحه کلیرنس درج کردند که تا قبل از گذشت 6 ماه از روز مصاحبه، پیگیر وضعیت کیس خود نباشید ، اما اگر خواستید میل بزنید از اون فسمت 400 کاراکتری خود سایت سفارت استفاده کنید
موفق باشید .
مصاحبه: we2 dec : برگه آبی
سفارت : آنکارا
کلیرنس : 23 may
(2013-05-24 ساعت 10:18)bardia mousapour نوشته:  دوستان عزیز من فردا 100 روزه میشم به نظرتون ایمیل به سفارت میتونه تاثیر مثبتی تو کارم داشته باشه.از بچهای روز بالایی که تازه کلیر شدن(raham & babihnou & majid11 & KOUROSHAVIN & sani) مخصوصا راهنمایی میخوام که ایمیل بزنم یا نه؟

دوست عزیز من نظرم اینه که برای 100 روزه شدنت فعلا یک جشن بگیر یک کیک با شمع 100 ما ها رو هم دعوت کن ...بیایم پارتیTongue
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
عید بزرگ مولا و روز پدر بر همه مبارک
Big Grinاطلاعیه مهمBig Grin
با سلام و عرض ادب خدمت همه گلهای مهاجر سرا
ضمن تشکر و قدردانی از تمام دوستان که نظر محبت داشته و بنده را با فشردن کلید کلمه((تشکر))و یا از رتبه داران بزرگ و گرانقدر و پیشکسوت که رتبه ای ارزشمند اهدا کرده اند و ذره پروری کردنRolleyesRolleyes نشکر ویژه دارم

احتراما به استحضار میرساند به مناسبت کلیر شدن 13 رجبی ها مجلسی به شرح زیر برگزار میگرددWink :
1-مراسم شکرگذاری و سپاس از خداوند منــّانCoolCool
2-دعا جهت سریع تر کلیر شدن منتظر سرایی ها از 1روزه ها تا صدر جدولی هاWinkBig Grin

حضور همه سروران گل موجب شادی و سرور میباشدTongue
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
ما هم کلیرنس خوردیم و پروسه انتظارمون شرو شد! امیدوارم این قضیه 6 ماه و 7 ماه واسه پدر من صادق نباشه که از 30 سپتامر نگذره کلیر شدنش!...
کیس نامبر 2013as00007XX3** تعداد : 3 نفر (پدر، مادر و برادر)
تاریخ مصاحبه 20 می به همراه برگه ابی
کنسولگری ایروان
مقصد : Houston, Texas
کلیر 15 آگست
3 نفر
ورود به آمریکا: 28 سپتامبر 2013
(2013-05-23 ساعت 23:53)princesess نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 17:34)mrbonbon نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 17:20)princesess نوشته:  [quote='raham' pid='344208' dateline='1369312350']
پرنسس جان درد چیه دیگه؟!!! خداییش خیلی ناشکری میکنینا Tongue
من نمیدونم شما برنده کیس هستین یا شوهرتون؟ اما فرض بر اینکه برنده اصلی کیلیر شده باشه ،اینو میدونم که با اینکه ستاره ماکزیمم تا چند روز آینده برداشته میشه و بدون هیچ اما و اگری راحت ویزاتون رو میتونین برین و بگیرین...
اما بر فرض محال هم که شما تا آخر سپتامبر هم کیلیر نشین، میدونین فرقتون با بقیه کسایی که اصلاً کیلیر نشدن در چیه ؟؟؟ در اینه که شماها از طریق فرد کیلیر شده راحت میتونین اقدام کنین و ویزاتون رو بالاخره بگیرین، اما اون بیچاره ای که اصلاً کیلیر نشده ها، رنگ آمریکارو دیگه نمیتونه ببینه Big Grin
حالا فهمیدین چرا میگم ناشکرین Wink والا به غرعان Big Grin Big Grin Tongue
mrbonbon واقعا می تونی این حرف رو به من بزنی ....؟!!! تا اونجا که سابقه داشته هیچ وقت برای کیس های لاتاری این قدر کلیرنسشون طول نکشیده که امسال اینجوری شده ..فکر کن که 10 نفر میان میگن که الان 1 ماه از مصاحبمون می گذره به نظرتون ایمیل بزنیم یا نه کسی خیلی چیزی نمی گه. الان اونوقت منی که دیگه 7 ماه از مصاحبه ام می گذره و یه بچه کوچیک 3 ساله دارم بعد از 7 ماه کلیرمون کردند اونم با ستاره ..بخدا تجربش رو نداری و نمی تونی به جای من حرف بزنی چنان می خوره تو ذوقت که انگار اصلا هیچ کدومتون کلیر نشدنین به خدا ...بقولا فقط کور سوی امیدی در تاریکیست که پرونده مون همچین پشت شوفاژ هم نیفتاده و داره یه اتفاقایی روش می فته .
به فرض محال کلیر هم نشم آخه منه مادر چطور می تونم بچم رو بسپرم دست بابایی که تا بحال یکبار هم بچه داری نکرده ( البته دستش درد نکنه چون از لحاظات دیگری حق پدری خودش رو کاملا بجا آورده ) ...
دوست من رهام روزی که با ستاره کلیر شدیم خیلی به من کمک کرد که روحیه بگیرم و واقعا دستش درد نکنه ... هر وقت باهاش صحبت می کنم هر دومون الکی الکی می خندیم به روزگار و خیلی من ازش انرژی مثبت می گیرم ...اما امروز خودشون با ستاره کلیر شدن ..باور کنید فقط من فهمیدم که الان داره چی می کشه ...این حس رو منی که کلیر نشدم رو تنها ندارم ..همسرم هم همین حس رو داره ... از هر ستاره داری که بپرسید می فهمید این مدل کلیر شدن یعنی یک ضد حال اساسی دیگر به نوع خودش ....
امیدوارم شما این جوریش رو تجربه نکنید و هیچ وقت هم ما رو درک نکنید که چی کشیدیم از این انتظار ....
استرسی که این موضوع به ما وارد کرده و این بلاتکلیفی که ما دچارش شدیم و این اختلالی رو که الان توی زندگیمون وارد شده هیچ وقت قبلا حسش نکرده بودیم ...
بحث دیگرش هم بحث هزینه هستش ..ما سه نفریم که حد اقل باید 3 یا 4 روز رو بیشتر از بچه ندارها توی آنکارا بمونیم . فکر کن من کلیر نشم غیر از این بار بازم باید برم ...خب شما می خواید از جیب مبارکتون هزینه ما رو بپردازید آیااااااااااا؟
دوست عزیزم پرنسس جان
من این حس مادرانه و این حس تعهد شما رو میپرستم و بهتون کاملاً حق میدم که این حالتها بهتون دست بده، اما همونجوری که خودتون هم میدونین منم تو یه مایه هایی مثل شما هستم و مدت انتظاری که تا الان کشیدم 165 روزه، پس یه جورایی مثل خودتون هستم...
در مورد اینکه فرمودین، تا به الان سابقه نداشته که کیسهای لاتاری اینقدر طول بکشه، باید خدمتتون بگم که بله سابقه داشته، اونم نه یکی و دو کیس خیلی بیشتر از این حرفا، شما میتونین برین در سوابق سالهای قبل ببینین که شده تا 210 روز و حتی بیشتر هم منتظر بودند...
اگه من اون نوشته رو براتون گذاشتم، دلیل بر بی احترامی و یا هر چیز منفی دیگه ای نبوده، خواستم بهتون بگم که وقتی یه مشکلی، اتفاقی میفته، دیگه کاریش نمیشه کرد. و با ناراحتی و استرس داشتن به جایی نمیشه رسید، من همۀ این موانعی که شما گفتین رو میدونم و کاملاً میفهمم. اما هر تغییری ( مهاجرتی) مشکلات خاص خودش رو داره چه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری باشه و چه این نوع مهاجرتی که امثال من و شما داریم و غیره...، یعنی هزینه های خاص خودش رو داره( چه مادی، چه معنوی)
پس دوست عزیز اگه به شما گفتم که ناشکری نکنین، منظورم این بود که با درایت کامل مدیریتش کنین. همانطور که میدونین و به قول عمو سعید خودمون این مدلی که ما داریم گرین کارت میگیریم، حداقل 500 هزار دلار میارزه، یعنی بی دقدقه و بدون هیچ چونه زدنی تا پامون رو بزاریم در بلاد کفر ماکزیمم تا یکماه آینده ش این گرین کارت برامون فرستاده میشه دم در خونمون، پس اگه برای رسیدن به این گرین کارت و دیگر اهدافتون حالا دو، سه بار رفتن به آنکارا و هر کار دیگه ای هم پیش بیاد، منطقیش اینه که باید هزینه کرد و رفت، پس پرنسس جان آیا به نظرتون حالا نباید کمی هم به خاطر کسب کردن این گرین کارت، مشکلات و ناراحتی داشته باشیم عایا؟؟؟ (مستثنائات رو در نظر نگیرین)
از قدیم گفتن که چیزی که راحت به دست بیاد، خیلی راحتم از دست میره
شما اینو بدونین با اینکه خیلی ناراحتین که چرا دونفرتون کیلیر شدن و شما نشدین، به خدا دو، سه سال دیگه همین خون و دل خوردن الانتون باعث میشه که یادتون بمونه که در آمریکا اگه تقی به توقی خورد، و روزگار اونجوری که دلتون میخواد، نچرخید، شده به خاطر همین خون و دل خوردن به دست آوردن ویزا، اون مشکلات به وجود اومده رو ،به راحتی تحمل میکنین تا به حد مطلوبتون برسین، اما اگه خیلی راحت پروسه تون بود، آیا سطح تحمل پذیریتون اینقدر بالا میرفت...
و اون فرض محال هم مه خدمتتون گفتم که اگه "شما تا سپتامبر مثلاً کیلیر نشدین" باز جای شکرش باقی هست که بالاخره از خانواده شما کسی تشریف برده به بلاد کفر، و سر همین موضوع شما خیلی راحت میتونین تشریف ببرین حتی شده فراتر از دد لاینی که برای بقیه وجود داره، یعنی اونها موظفن که به شما در اون صورت ویزا بدن...
شما، رهام، من و هر کی دیگه که تعداد روزهای زیادی منتظر هستیم، باید روحیه مون رو بالا ببریم، چون چشم خیلی های دیگه به ماهاست و اگه ماها هم بهم بریزیم دیگه معلوم نیست چه خواهد شد، از طرفی شما میدونین که افرادی هم هستند که تازه وقت مصاحبه دارند و یا بهشون بک گراند چک میخوره، آیا نباید اونا هم بتونن بقیه این راه رو ادامه بدهند؟ پس مدیریت بحران برای همین روزاست...
درهر صورت شک نکنین که ماکزیمم تا یکماه آینده شما و بقیه دوستانی که با ستاره هستند، مشکل اون ستاره تون حل میشه. Big Grin
خلاصه اینکه پرنسس جان کاری نمیشه کرد و به اصطلاح چه بخواهیم و نخواهیم باید تحمل کنیم، حالا چه با ناراحتی و عذاب و چه با ریلکسی...
پس شما هم بخندین تا همه چی به شما بخنده... Big Grin Big Grin Big Grin
موفق باشین
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-05-24 ساعت 14:47)milad_aae نوشته:  
Big Grinاطلاعیه مهمBig Grin
با سلام و عرض ادب خدمت همه گلهای مهاجر سرا
ضمن تشکر و قدردانی از تمام دوستان که نظر محبت داشته و بنده را با فشردن کلید کلمه((تشکر))و یا از رتبه داران بزرگ و گرانقدر و پیشکسوت که رتبه ای ارزشمند اهدا کرده اند و ذره پروری کردنRolleyesRolleyes نشکر ویژه دارم

احتراما به استحضار میرساند به مناسبت کلیر شدن 13 رجبی ها مجلسی به شرح زیر برگزار میگرددWink :
1-مراسم شکرگذاری و سپاس از خداوند منــّانCoolCool
2-دعا جهت سریع تر کلیر شدن منتظر سرایی ها از 1روزه ها تا صدر جدولی هاWinkBig Grin

حضور همه سروران گل موجب شادی و سرور میباشدTongue
سلام دوست من.
فكر كنم آدرس رو يادتون رفت بگين.
آدرس: _ يك وجب پائين تر از شونه - سمت چپ قفسه سينه - ساختمان دل - دوستان لطفا از درب بطن راست وارد شوند چون به دليل كمي استرس به لحاظ انتظار درب ورودي بطن چپ منتهي به آئورت در دست تعمير ميباشد.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
خدايا دستم به آسمانت نمیرسد اماتوکه دستت به زمین میرسد ، عزت عزيزان مهاجرسرايي را تا عرش کبریایی خود بلند کن و هر آنچه آرزو دارند در اين روزبرآورده کن . اين روز رو به تموم آقايون مهجرسرا تبريك ميگم ، به اميد كلير شدن تمام عزيزانTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-05-24 ساعت 15:44)lonelyman نوشته:  خدايا دستم به آسمانت نمیرسد اماتوکه دستت به زمین میرسد ، عزت عزيزان مهاجرسرايي را تا عرش کبریایی خود بلند کن و هر آنچه آرزو دارند در اين روزبرآورده کن . اين روز رو به تموم آقايون مهجرسرا تبريك ميگم ، به اميد كلير شدن تمام عزيزانTongue

دوست عزیز دست گلت درد نکنه ، با این دعایی که نوشتی ، بنده رو منقلب کردی .
آمین آمین آمین
موفق باشی انشالله
.
مصاحبه: we2 dec : برگه آبی
سفارت : آنکارا
کلیرنس : 23 may

سلام عزیزان گلمSmile

نظر شما اگر بگیمWinkWink :
((13 جان تو خودت نمره بیستی))

حقش ادا شده؟؟؟؟؟TongueTongue
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
میگن اگه در حق کسی دعای خیر کنی، بقیه هم دعای خیرشون بدرقه راهته!
پس خداوندا ای مهربانترین مهربانها دل همه بچه های سایت رو با کلیر شدنشون هرچه زودتر شاد شاد شاد کن. آمین
Big GrinRolleyes
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-05-22 ساعت 11:57)Szsanazsz نوشته:  در راستاي كمپين شعر گويي ...يك شعر گفتم كه البته ميشد بيشتر روش كار كرد ولي بسه.گفتم به سمع و نظرتون برسونم.
يه صد روزه كه هي من خل شدنـدي......................... همه جا بر لبـــــــــم لبخنـــــد فتنـــــــــدي
قديما با خودم ميگفتم آخــــــــــــــــــر .........................كه اين مردم كه با خود حرف زدندي، خلندي؟!
هم اكنون من نات اونلي حرف زدندي ........................بات آلسو كج شوندي، چپ شوندي!
شده كارم در اين صـــــــــــــد روز آخــر.........................همش ناله، خلي، حدس مشنگي
كه آيا دست خود را خـــــوب شستـــم .......................در آن روزي كه انگشتم نگارش ميشدندي؟
كه آيا من كجــــــــــــــــــاها خواب بودم.......................كه افتادم در آن دوربين مخفي پشندي
كه آن روزي پس از ديــــــــــــــروز آن روز......................شدم آپديت صبح بودندي؟شب بودندي؟
كه آخر بار كه من آپديـــــــــــــــــت بودم......................شدم خود خود يا كه با تورفندي؟!
كه ديروز همــــــــــــــــان روز شب بعــــد......................چه خوردندي، چه پوشندي؟چه و چه؟!
آهاي اي آنــــــــــــــــكاراي ناز مـــــــــادر......................نميري تو از فشار كارمندي؟!
خودت بـــــــودي تا حالا محطــــــــــل ما......................كه بيني اين چقدر حال ميدهندي؟!
سه ماهي فكر كردي تا بــــه حــــال تو.......................كه پوشي كت يا كه تي شرت بندي؟
تيريپ لبخند برداشتي هرگــــــــــــــــــز.......................مث خل‌هاي لال و زورمندي؟
قيافـــــــــــــــــــه تو گرفتـــي جــان مادر......................براي هموطن از ترس بندي؟
كجا تــــــــــو تا حالا در صف بــــــــــودي......................برا سيصد دلار، يك نان قندي؟
تو اصلا استرس ديدي چه رنگي ست؟......................كه اوجش از براي تو به مرديست؟
چنار و يوسف و سلطان سليــــــــــمان.................... شده دغدغه‌ات اي شهر رندان
تو حال ميخـــــــــــواي حال من بگيري؟.....................همي لفتش دهي تا كه بميري؟
برو بـــــــــابــــا من آن شل ول نيم؛ني.......................من آن ايرانيم محكم مث شير
من آنـــــــــــــم كه همواره صف بوده‌ام.......................هميشه تا زانو تو كف(گل) بوده‌ام
يكي كنـــــــــــــــــكور دادم كه مادر نزاد.....................به دندان گرفتم به مترو مداد!
نتـــــــــــــــرسان مرا اي تو از انتــــــظار.....................كه من بودم و هستم در اين كارزار
تو كوري به غرعان،فيلان و بيـــــــــسار.....................نبيني همه اين صف انتظار
ولي ديگر از خود خجـــــــــــــالت بكش......................پاشو روي اين تنبلي خط بكش
بكن سايت كوفتي سيس را تمــــــام.......................بكش اون دهان! گشادت را تمام
فقط اين ستــــــــــــــاره سرت بهخورد......................سفيدي پاس‌ها تو سرت بهخورد
نه اينكه تو فـــــــــــــك كن كم آورده‌ام......................همي دان تو آدم نياورده‌ام
.................................................................................................
آره خوب حــدس زدي، من رد نمودم!......................بيا ثابت بكن تو تيك ندارني!
بيا ثابـــــــــــــــــــت بكن دعوا ندارني......................تهوع، اضطراب، زاري ندارني
بيا ثابت بكن تو خـــــــــــوب هستي......................پس از صد روز هنوز به گل نـَشستي
بيا ثابت كنيم همش طبيعيــــــست......................همش اسكل شدن بار قديميست
نگير جدي تو حالا دوست من تــــــو......................رفيق روز اول روز آخر...مهاجر اي مهاجر اي مهاجر
نگفتم اين كه تو هي غم بگيـــــــري.....................فقط خواستم كه از خنده بميري
همــــــــــــان دان زندگي كارزار بودي....................رود مان اين همه جاي كبودي
رويم ما به زودي زين سرايــــــــــــــي...................كه ناداشت با ما سر سازش گرايي
از اين روزا فقــــــــــــــــــط يادي بماند....................ز من شايد فقط نامي بماند
بسي اس زد بسي اس زد سانازي....................بماند جا در اين مهاجرسرايي

فقط در راستاي تشكر از يگانه بانوي شاعر مهاجرسرا Big Grin

از اون روزي كه لاتار را برام قسمت بكردي.......... همه فكر و همه ذكر مرا قسمت بكردي
امان از اين همه شبها و روزها........... كه صبح را شب كردم ، در از هر در سخنها
هر انچه كه نصيب ما گردد از اين شانس با حال .......... همه يكسو، امان از اين دوستان با حال
هزاران روز ديگر به شب خواهم رساندم...........اگر باشند همه منتظران و دوستان به كنارم
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
دوستان سفارت سهمیه داره واسه کلیر هر ماه?
من نحوه آپدیت شدن کیس خودم رو با بچه های کلیر شده 23 می مقایسه میکردم ، از یک نظم پیروی میکردن.
ولی لیست کلیر شده ها شامل تعداد معدودی از بچه هایی با زمان انتظار بالا بود.
من احتمال میدم که کیس من و تعداد دیگه ای هم کلیر شده باشن ولی با توجه به اولویت روزهای انتظار دوستان قدیمی رو اعلام کرده باشن.
همچین تئوری ای قابل قبوله?
میشه?

(2013-05-24 ساعت 17:09)hushmandco نوشته:  دوستان سفارت سهمیه داره واسه کلیر هر ماه?
من نحوه آپدیت شدن کیس خودم رو با بچه های کلیر شده 23 می مقایسه میکردم ، از یک نظم پیروی میکردن.
ولی لیست کلیر شده ها شامل تعداد معدودی از بچه هایی با زمان انتظار بالا بود.
من احتمال میدم که کیس من و تعداد دیگه ای هم کلیر شده باشن ولی با توجه به اولویت روزهای انتظار دوستان قدیمی رو اعلام کرده باشن.
همچین تئوری ای قابل قبوله?
میشه?
این لات2013 هم نیست آمار بده و تحلیل کنه.
فلج مدیریتی شدیم.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-05-24 ساعت 16:53)jazirehh نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 11:57)Szsanazsz نوشته:  در راستاي كمپين شعر گويي ...يك شعر گفتم كه البته ميشد بيشتر روش كار كرد ولي بسه.گفتم به سمع و نظرتون برسونم.
يه صد روزه كه هي من خل شدنـدي......................... همه جا بر لبـــــــــم لبخنـــــد فتنـــــــــدي
قديما با خودم ميگفتم آخــــــــــــــــــر .....................
بسي اس زد بسي اس زد سانازي....................بماند جا در اين مهاجرسرايي

فقط در راستاي تشكر از يگانه بانوي شاعر مهاجرسرا Big Grin

از اون روزي كه لاتار را برام قسمت بكردي.......... همه فكر و همه ذكر مرا قسمت بكردي
امان از اين همه شبها و روزها........... كه صبح را شب كردم ، در از هر در سخنها
هر انچه كه نصيب ما گردد از اين شانس با حال .......... همه يكسو، امان از اين دوستان با حال
هزاران روز ديگر به شب خواهم رساندم...........اگر باشند همه منتظران و دوستان به كنارم

من شاعر نیستم ولی شاعران را دوست می دارم. این شعر رو هم تقدیم می کنم به ویزای خوش رنگ امریکا.

بی همگان به سر شود بی‌تو به سر نمی‌شود
داغ تو دارد این دلم جای دگر نمی‌شود

دیده عقل مست تو چرخه چرخ پست تو
گوش طرب به دست تو بی‌تو به سر نمی‌شود

جان ز تو جوش می‌کند دل ز تو نوش می‌کند
عقل خروش می‌کند بی‌تو به سر نمی‌شود

خمر من و خمار من باغ من و بهار من
خواب من و قرار من بی‌تو به سر نمی‌شود

جاه و جلال من تویی ملکت و مال من تویی
آب زلال من تویی بی‌تو به سر نمی‌شود

گاه سوی وفا روی گاه سوی جفا روی
آن منی کجا روی بی‌تو به سر نمی‌شود

دل بنهند برکنی توبه کنند بشکنی
این همه خود تو می‌کنی بی‌تو به سر نمی‌شود

بی تو اگر به سر شدی زیر جهان زبر شدی
باغ ارم سقر شدی بی‌تو به سر نمی‌شود

گر تو سری قدم شوم ور تو کفی علم شوم
ور بروی عدم شوم بی‌تو به سر نمی‌شود

خواب مرا ببسته‌ای نقش مرا بشسته‌ای
وز همه‌ام گسسته‌ای بی‌تو به سر نمی‌شود

گر تو نباشی یار من گشت خراب کار من
مونس و غمگسار من بی‌تو به سر نمی‌شود

بی تو نه زندگی خوشم بی‌تو نه مردگی خوشم
سر ز غم تو چون کشم بی‌تو به سر نمی‌شود

هر چه بگویم ای سند نیست جدا ز نیک و بد
هم تو بگو به لطف خود بی‌تو به سر نمی‌شود
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان