کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
یکی بیاد به من قوت قلب بده. کم کم دارم پس می افتم Smile دارم می رسم به 170 روز . خیلیه به خدا . همه اونایی که قبل ما مصاحبه داشتن الان امریکان من هنوز تو سایت انکارا چرخ می زنم
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
اولا باعرض تبریک به مناسبت ولادت حضرت علی و دوم تبریک به دوستان دوستان کلیر شده
من 73 روز از کلیرنسم میگذره دیپلم فنی داشتم البته گواهی اشتغال به تحصیل بردم فقط پرسید درس میخونی وگفتم بله بعدش برگه صورتی رو که داد پرسیدم پرونده م نقصی نداره افیسر گفت نه فقط تو سابت چک کن یه سری مراحل اداری باید انجام بشه حالا میترسم یه وقت اونا نقص پرونده بزنن؟؟؟
دوستان کسی تجربه داره؟
درضمن چطور میشه به سفارت ایمیل زد؟ اصلا ایمیل تاثیری داره؟
با امید به روزی که هیچ کس از قطار جا نمونه وهمه به مقصد برسند
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: lingni ، sce ، bagheri.274 ، payam62 ، lonelyman ، b_argi ، mhb161 ، sgkco24 ، shatsi ، hamedhamed
سلام به دوستان در انتظار،

کسی می دونه این آپدیت شدن ها از طریق سفارت هست یا از آمریکا؟؟؟
سفارت که می گه کلییر شدن به ما ربطی نداره از طرفی همه دوستان می گن که به سفارت مربوط میشه؟!؟!؟!
ما نفهمیدیم کی داره راست می گه اگر کسی اطلاعی داره خبر بده؟؟؟؟
اگه از آمریکا هست پس چرا بعضی سفارت ها زود به زود کلییر می کنن!!!!

با تشکر،
علی
کیسنامبر: 2013AS52XX
تاریخ مصاحبه : 16 آپریل 2013 پاریس
تاریخ کلیر: 8 آگست 2013
مقصد: TX
تشکر کنندگان: lingni ، sce ، payam62 ، b_argi ، lonelyman ، mhb161 ، shatsi ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، Niushagh
(2013-05-24 ساعت 19:30)bagheri.274 نوشته:  سلام به دوستان در انتظار،

سفارت که می گه کلییر شدن به ما ربطی نداره از طرفی همه دوستان می گن که به سفارت مربوط میشه؟!؟!؟!

با تشکر،
علی
بعضی از آپدیتهای ما ساعاتی بود که سفارت تعطیل بود.شاید به هردو مربوطه.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
(2013-05-24 ساعت 15:44)lonelyman نوشته:  خدايا دستم به آسمانت نمیرسد اماتوکه دستت به زمین میرسد ، عزت عزيزان مهاجرسرايي را تا عرش کبریایی خود بلند کن و هر آنچه آرزو دارند در اين روزبرآورده کن . اين روز رو به تموم آقايون مهجرسرا تبريك ميگم ، به اميد كلير شدن تمام عزيزانTongue
بسیار زیبا و دلنشین بود حیف که امکان رتبه دادن ندارم ولی من هم از خداوند عزت شما را خواستارم که در صورت اجابت بالاترین رتبه است.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-05-24 ساعت 19:46)nina22 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 19:30)bagheri.274 نوشته:  سلام به دوستان در انتظار،

با تشکر،
علی
بعضی از آپدیتهای ما ساعاتی بود که سفارت تعطیل بود.شاید به هردو مربوطه.

آپدیتهایی که صبح تا بعد از ظهر هست مربوط به آنکارا و آپدیتهایی که مربوط به ساعاتی از شب هست مثلا 11 شب مربوط به امریکا ست . از هر دو سفارت کیسها آپدیت میشه

(2013-05-24 ساعت 18:23)ali heydari نوشته:  اولا باعرض تبریک به مناسبت ولادت حضرت علی و دوم تبریک به دوستان دوستان کلیر شده
من 73 روز از کلیرنسم میگذره دیپلم فنی داشتم البته گواهی اشتغال به تحصیل بردم فقط پرسید درس میخونی وگفتم بله بعدش برگه صورتی رو که داد پرسیدم پرونده م نقصی نداره افیسر گفت نه فقط تو سابت چک کن یه سری مراحل اداری باید انجام بشه حالا میترسم یه وقت اونا نقص پرونده بزنن؟؟؟
دوستان کسی تجربه داره؟
درضمن چطور میشه به سفارت ایمیل زد؟ اصلا ایمیل تاثیری داره؟
با امید به روزی که هیچ کس از قطار جا نمونه وهمه به مقصد برسند

تو برگه ای که بهت دادن چیزیو تیک نزدن ؟اگه نگفتن که حتما مشکلی نیست.
نگران نباش دوست عزیز.

(2013-05-24 ساعت 18:33)rira1982 نوشته:  یکی بیاد به من قوت قلب بده. کم کم دارم پس می افتم Smile دارم می رسم به 170 روز . خیلیه به خدا . همه اونایی که قبل ما مصاحبه داشتن الان آمریکان من هنوز تو سایت انکارا چرخ می زنم

نگران نباش دوست عزیز.دیر و زود داره ولی سوخت و سوز هرگز.
نمی تونم بگم درکت می کنم ولی می تونم دعا کنم که زودتر از این بلاتکلیفی در بیای.همین که تو این جند روز چند تا از بچه های روز بالا کلیر شدن،خودش نشونه خوبیه.امیدوارم این هفته نوبت شما باشه.
موفق باشین و مثبت.لبخند هم فراموش نشه.Wink

دوستان ابوظبی.............
شک نکنین که این هفته که داره میاد هفته شماست.یکشنبه سفارت ظاهرا تعطیله.
پس تا دوشنبه عصر صبر کنین.
alaleh_al ، فرید ادیبی ،mori5050 ، avasol ، MEHDIREZAEI ، e76779 ، آرش کمانگیر ، mohammadrezah ، lilac که رو شاخشه.
حتی خودم و ابی عزیز.به قول ندا....چرا که نه !!!!!!!!!!
لاتاری 2013
سلام به همگی . من ژانویه مصاحبه داشتم 8 می کلیر شدم و 22 می ویزا گرفتم . پاسپورتها رو 2شنبه تحویل دادم و 4شنبه عصر گرفتم ولی چون غیر منتظره بود باید تا یکشنبه بمونم .وکالتنامه همراه داشته باشید . به امید صدور ویزای همه دوستان بزودی زود......
(2013-05-24 ساعت 20:17)sce نوشته:  [quote='ali heydari' pid='344996' dateline='1369403594']
دوستان ابوظبی.............
شک نکنین که این هفته که داره میاد هفته شماست.یکشنبه سفارت ظاهرا تعطیله.
پس تا دوشنبه عصر صبر کنین.
alaleh_al ، فرید ادیبی ،mori5050 ، avasol ، MEHDIREZAEI ، e76779 ، آرش کمانگیر ، mohammadrezah ، lilac که رو شاخشه.
حتی خودم و ابی عزیز.به قول ندا....چرا که نه !!!!!!!!!!

متشکر از sce عزیز،
همانطور که فرمودید هفته آینده بی صبرانه منتظر کلیر شدن دوستان بویژه منتظران ابوظبی و دیگر عزیزان ایروان و آنکارا هستیم تا بسلامتی آنان از ته دل هورررررررررای جانانه بکشیم.Smile
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
با عرض سلام خدمت همگی دوستان،
من نیز مانند بسیاری از دوستان در انتظار دریافت پاسخ کلیرنس پرونده لاتاری ۲۰۱۳ خود هستم لذا قصد دارم چند سوال مطرح کنم. ممنون می شوم اگر که عزیزان لطف کنند و راهنمایی نمایند:

1. آیا برای کسی که مصاحبه وی در یروان انجام شده و برگه آبی دریافت کرده، تنها مرجع برای مطلع شدن از روند رسیدگی به پرونده اش وبسایت سفارت به آدرس ذیل می باشد؟ و یا مرجع دیگری نیز برای پیگیری موجود است؟
آدرس وبسایت سفارت یروان:
armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html

2. بروزرسانی وبسایت سفارت یروان به طور معمول در چه روزهایی از هفته صورت می پذیرد؟ و چرا تعداد شماره های اعلام شده در آن به نسبت سفارتهای آنکارا و ابوظبی تا این حد کم است؟

3. آیا برای تسریع در روند رسیدگی به پرونده، نیازی به فرستادن ایمیل به سفارت، تماس با KCC و یا گرفتن وکیل وجود دارد؟
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، Ali.US ، mlo ، b_argi ، zohre02
(2013-05-24 ساعت 21:50)amir_sh32 نوشته:  سلام به همگی . من ژانویه مصاحبه داشتم 8 می کلیر شدم و 22 می ویزا گرفتم . پاسپورتها رو 2شنبه تحویل دادم و 4شنبه عصر گرفتم ولی چون غیر منتظره بود باید تا یکشنبه بمونم .وکالتنامه همراه داشته باشید . به امید صدور ویزای همه دوستان بزودی زود......

دوست عزیز بهتون تبریک می گم.
شما هم پیشکسوتی بوده واسه خودتا.Big Grin
موفق باشین.

(2013-05-24 ساعت 22:40)Arcticfox نوشته:  با عرض سلام خدمت همگی دوستان،
من نیز مانند بسیاری از دوستان در انتظار دریافت پاسخ کلیرنس پرونده لاتاری ۲۰۱۳ خود هستم لذا قصد دارم چند سوال مطرح کنم. ممنون می شوم اگر که عزیزان لطف کنند و راهنمایی نمایند:

1. آیا برای کسی که مصاحبه وی در یروان انجام شده و برگه آبی دریافت کرده، تنها مرجع برای مطلع شدن از روند رسیدگی به پرونده اش وبسایت سفارت به آدرس ذیل می باشد؟ و یا مرجع دیگری نیز برای پیگیری موجود است؟
آدرس وبسایت سفارت یروان:

2. بروزرسانی وبسایت سفارت یروان به طور معمول در چه روزهایی از هفته صورت می پذیرد؟ و چرا تعداد شماره های اعلام شده در آن به نسبت سفارتهای آنکارا و ابوظبی تا این حد کم است؟

3. آیا برای تسریع در روند رسیدگی به پرونده، نیازی به فرستادن ایمیل به سفارت، تماس با KCC و یا گرفتن وکیل وجود دارد؟
اول از همه به جمع ما خوش اومدی و خداکنه زیاد اینجا نمونی.
دوم اینکه خودتو به امیر مهاجر معرفی کن.اگه دوست داری عضور منتظرسرا بشی.
سوم این که بله.از همون وبسایت کیستو چک کن.
به روزرسانی هر روز به جز روزهای تعطیل امکانپذیره.چه از آمریکا چه از سفارت.
فعلا تا یه مدت که خود آفیسر گفته صبر کنین،نیاز به تماس یا مکاتبه نیست.در مورد وکیل هم نیازی نیست.به امید خدا تا آخر سپتامبر و بلکه هم زودتر همه کلیر میشیم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: nina22 ، lonelyman ، milad_aae ، mhb161 ، Arcticfox ، Ali.US ، s.s.h ، lilac ، mlo ، رجبعلی ، b_argi ، گل نهال ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، mohammadrezah ، Niushagh
همیشه در عبادت متوجه باشین چون خداوند عاشق وعارف میخواهد نه مشتری بهشت

خدایا از دل من و همه بچه های اینجا و همه منتظرین خبر داری . خودت به بزرگی خودت همه منتظران را به سرمنزل مقصود برسان
راضیم به رضای خودت

آدرس وبسایت سفارت یروان:

دوست عزیز ضمن خیرمقدم به شما بدلیل حضور در مهاجرسرا
۱-بله فقط وب سایت
۲-معمولأ در روزهای جمعه و بندرت روزهای دوشنبه وسه شنبه
۳-در رابطه با وکیل که اصلأ بهش فکرنکن.اما در مورد ایمیل یا تماس با سفارت،معمولأ بعد از ۹۰روز اگر خدای نکرده کلیر نشدید میتونید تماس داشته باشید. موفق باشید.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: lonelyman ، mlo ، alirezass ، رجبعلی ، b_argi ، گل نهال ، shatsi ، sce ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، mohammadrezah ، mhb161

آدرس وبسایت سفارت یروان:

اول از همه به جمع ما خوش اومدی و خداکنه زیاد اینجا نمونی.
دوم اینکه خودتو به امیر مهاجر معرفی کن.اگه دوست داری عضور منتظرسرا بشی.
سوم این که بله.از همون وبسایت کیستو چک کن.
به روزرسانی هر روز به جز روزهای تعطیل امکانپذیره.چه از آمریکا چه از سفارت.
فعلا تا یه مدت که خود آفیسر گفته صبر کنین،نیاز به تماس یا مکاتبه نیست.در مورد وکیل هم نیازی نیست.به امید خدا تا آخر سپتامبر و بلکه هم زودتر همه کلیر میشیم.
موفق باشین.
[/quote]

ممنون از خوش آمدگویی گرمتون و پاسخهایی که به سوالاتم دادید. لازم به ذکر است که از تاریخ مصاحبه من ۴۳ روز می گذرد. با این اوصاف آیا نیازی به مکاتبه با سفارت می بینید یا خیر؟ (صرفا قصد دارم نظر شخصی شما را جویا شوم). پیشاپیش از حصن توجه شما سپاسگزارم.
تشکر کنندگان: گل نهال ، valencia ، sce ، mrr777 ، b_argi ، رجبعلی ، hushmandco ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، shatsi ، mhb161
سلام
روز مصاحبه آفیسر گفت وقتی شماره ی کیس شما در سایت اعلام شد یکی از شما میتونه برای گرفتن ویزا بیاد . حالا می خواستم ببینم اگر من بخوام برم باید از طرف مادرم که برنده ی اصلی هست وکالت داشته باشم ؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، nina22 ، shatsi ، sce ، mrr777 ، b_argi ، hushmandco ، zohre02 ، payam62 ، amairmonre ، mhb161 ، yousef_eidi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان