موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
اولا باعرض تبریک به مناسبت ولادت حضرت علی و دوم تبریک به دوستان دوستان کلیر شده
من 73 روز از کلیرنسم میگذره دیپلم فنی داشتم البته گواهی اشتغال به تحصیل بردم فقط پرسید درس میخونی وگفتم بله بعدش برگه صورتی رو که داد پرسیدم پرونده م نقصی نداره افیسر گفت نه فقط تو سابت چک کن یه سری مراحل اداری باید انجام بشه حالا میترسم یه وقت اونا نقص پرونده بزنن؟؟؟
دوستان کسی تجربه داره؟
درضمن چطور میشه به سفارت ایمیل زد؟ اصلا ایمیل تاثیری داره؟
با امید به روزی که هیچ کس از قطار جا نمونه وهمه به مقصد برسند
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-24 ساعت 19:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-24 ساعت 19:31 توسط bagheri.274.)
سلام به دوستان در انتظار،
کسی می دونه این آپدیت شدن ها از طریق سفارت هست یا از آمریکا؟؟؟
سفارت که می گه کلییر شدن به ما ربطی نداره از طرفی همه دوستان می گن که به سفارت مربوط میشه؟!؟!؟!
ما نفهمیدیم کی داره راست می گه اگر کسی اطلاعی داره خبر بده؟؟؟؟
اگه از آمریکا هست پس چرا بعضی سفارت ها زود به زود کلییر می کنن!!!!
با تشکر،
علی
کیسنامبر: 2013AS52XX
تاریخ مصاحبه : 16 آپریل 2013 پاریس
تاریخ کلیر: 8 آگست 2013
مقصد: TX
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-24 ساعت 19:30)bagheri.274 نوشته: سلام به دوستان در انتظار،
کسی می دونه این آپدیت شدن ها از طریق سفارت هست یا از آمریکا؟؟؟
سفارت که می گه کلییر شدن به ما ربطی نداره از طرفی همه دوستان می گن که به سفارت مربوط میشه؟!؟!؟!
ما نفهمیدیم کی داره راست می گه اگر کسی اطلاعی داره خبر بده؟؟؟؟
اگه از آمریکا هست پس چرا بعضی سفارت ها زود به زود کلییر می کنن!!!!
با تشکر،
علی
بعضی از آپدیتهای ما ساعاتی بود که سفارت تعطیل بود.شاید به هردو مربوطه.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-24 ساعت 15:44)lonelyman نوشته: خدايا دستم به آسمانت نمیرسد اماتوکه دستت به زمین میرسد ، عزت عزيزان مهاجرسرايي را تا عرش کبریایی خود بلند کن و هر آنچه آرزو دارند در اين روزبرآورده کن . اين روز رو به تموم آقايون مهجرسرا تبريك ميگم ، به اميد كلير شدن تمام عزيزان
بسیار زیبا و دلنشین بود حیف که امکان رتبه دادن ندارم ولی من هم از خداوند عزت شما را خواستارم که در صورت اجابت بالاترین رتبه است.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی . من ژانویه مصاحبه داشتم 8 می کلیر شدم و 22 می ویزا گرفتم . پاسپورتها رو 2شنبه تحویل دادم و 4شنبه عصر گرفتم ولی چون غیر منتظره بود باید تا یکشنبه بمونم .وکالتنامه همراه داشته باشید . به امید صدور ویزای همه دوستان بزودی زود......
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت همگی دوستان،
من نیز مانند بسیاری از دوستان در انتظار دریافت پاسخ کلیرنس پرونده لاتاری ۲۰۱۳ خود هستم لذا قصد دارم چند سوال مطرح کنم. ممنون می شوم اگر که عزیزان لطف کنند و راهنمایی نمایند:
1. آیا برای کسی که مصاحبه وی در یروان انجام شده و برگه آبی دریافت کرده، تنها مرجع برای مطلع شدن از روند رسیدگی به پرونده اش وبسایت سفارت به آدرس ذیل می باشد؟ و یا مرجع دیگری نیز برای پیگیری موجود است؟
آدرس وبسایت سفارت یروان:
armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html
2. بروزرسانی وبسایت سفارت یروان به طور معمول در چه روزهایی از هفته صورت می پذیرد؟ و چرا تعداد شماره های اعلام شده در آن به نسبت سفارتهای آنکارا و ابوظبی تا این حد کم است؟
3. آیا برای تسریع در روند رسیدگی به پرونده، نیازی به فرستادن ایمیل به سفارت، تماس با KCC و یا گرفتن وکیل وجود دارد؟
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
همیشه در عبادت متوجه باشین چون خداوند عاشق وعارف میخواهد نه مشتری بهشت
خدایا از دل من و همه بچه های اینجا و همه منتظرین خبر داری . خودت به بزرگی خودت همه منتظران را به سرمنزل مقصود برسان
راضیم به رضای خودت
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-25 ساعت 00:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-23 ساعت 18:19 توسط گل نهال.)
سلام
روز مصاحبه آفیسر گفت وقتی شماره ی کیس شما در سایت اعلام شد یکی از شما میتونه برای گرفتن ویزا بیاد . حالا می خواستم ببینم اگر من بخوام برم باید از طرف مادرم که برنده ی اصلی هست وکالت داشته باشم ؟