کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-24 ساعت 18:23)ali heydari نوشته:  اولا باعرض تبریک به مناسبت ولادت حضرت علی و دوم تبریک به دوستان دوستان کلیر شده
من 73 روز از کلیرنسم میگذره دیپلم فنی داشتم
درضمن چطور میشه به سفارت ایمیل زد؟ اصلا ایمیل تاثیری داره؟
با امید به روزی که هیچ کس از قطار جا نمونه وهمه به مقصد برسند

دوست عزیز اگر کسری مدارک داشتی همونجا آفیسر بهت میگفت.پس نگران نباش.
راجب ایمیل زدن هم منظورتو نفهمیدم.این ایمیل سفارته.
CA-Ankara@state.gov
کوتاه و درست بنویسی حتما جواب میدن.
****2013as4- کیس یکنفره
مصاحبهAnkara-W2-کلیرنس26اپریل-ویزا 16می-مقصد CA یا OR
تشکر کنندگان: lonelyman ، گل نهال ، nina22 ، shatsi ، sce ، mrr777 ، b_argi ، hushmandco ، zohre02 ، KOUROSHAVIN ، mohammadrezah ، amairmonre ، mhb161
(2013-05-25 ساعت 00:02)genius_m9 نوشته:  سلام
روز مصاحبه آفیسر گفت زمانی که شماره کیس شما در سایت اعلام شد یکی از شما یعنی من یا مادرم برای دریافت ویزا کافی است که بیاید . حالا می خواستم ببینم که اگر من بخوام برم با توجه به این که مادرم برنده ی اصلی هست نیازی به گرفتن وکلات محضری هست ؟

سلام
روز مصاحبه آفیسر گفت وقتی شماره ی کیس شما در سایت اعلام شد یکی از شما میتونه برای گرفتن ویزا بیاد . حالا می خواستم ببینم اگر من بخوام برم باید از طرف مادرم که برنده ی اصلی هست وکالت داشته باشم ؟

سلام
روز مصاحبه آفیسر گفت وقتی شماره ی کیس شما در سایت اعلام شد یکی از شما میتونه برای گرفتن ویزا بیاد . حالا می خواستم ببینم اگر من بخوام برم باید از طرف مادرم که برنده ی اصلی هست وکالت داشته باشم ؟

دوست عزيز اگر امضاتون رو كامل كنيد بهتر ميشه پاسخ داد، براي آنكارا وكالتنامه لازمه. Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، nina22 ، shatsi ، sce ، mrr777 ، b_argi ، رجبعلی ، zohre02 ، KOUROSHAVIN ، mohammadrezah ، Niushagh ، mhb161
همه با هم دعا کنید lilac هفته آینده کلیر بشهCool این خیلی حیاتی هست واسه من!!!!
2013AS3xxx- ابوظبی
(2013-05-25 ساعت 00:35)lonelyman نوشته:  
روز مصاحبه آفیسر گفت زمانی که شماره کیس شما در سایت اعلام شد یکی از شما یعنی من یا مادرم برای دریافت ویزا کافی است که بیاید . حالا می خواستم ببینم که اگر من بخوام برم با توجه به این که مادرم برنده ی اصلی هست نیازی به گرفتن وکلات محضری هست ؟

سلام

سلام

دوست عزيز اگر امضاتون رو كامل كنيد بهتر ميشه پاسخ داد، براي آنكارا وكالتنامه لازمه. Tongue

یعنی ابوظبی وکالتنامه نمیخواد
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: shatsi ، sce ، mrr777 ، b_argi ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-23 ساعت 22:58)امیر مهاجر نوشته:  عزیزانی که کلیر شدند ولی در منتظرسرا نیستند اگر بزرگواری کنند و اطلاعات زیر رو به من بدن که تو منتظرسرا وارد کنم به بقیه منتظرین کمک کردند.
منتظرین کلیرنس به آمار و ارقامی دلخوشند که منتظرسرا بهشون اعلام میکنه.
هر چه تعداد کیسهای منتظرسرا بیشتر بشه، آمار به واقعیت نزدیکتر و قابل استنادتره.

پس اگر مایلید:

- حدود شماره کیس
- سفارت محل مصاحبه
- تاریخ دقیق مصاحبه
- تاریخ دقیق کلیر شدن
- تعداد افراد کیس

اینا رو به من بدید.

امیر خان اگر ممکن کیس ما را هم به لیست اضافه کنید ما امروز یک ماه انتظار شدیم.ممنون
شماره کیس 7**5
تعداد 3 نفر
برنده اصلی همسرم
مصاحبه 24 April
آنکارا
برگه صورتی
آپدیت 26 آپریل+6و9 می بعد از ایمیل چون آفیسرشماره کیس را روی برگه صورتی
اشتباه نوشته بود که با ایمیل اطلاع دادم!
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin

سلام

سلام

بله دوست عزیز نیاز به وکالت نامه هست....هر فرد بالای 18 سال یا باید خودش شخصا پاسپورتش را از پست دریافت کند یا به کسی وکالت دهد...البته من فقط در مورد آنکارا اطلاعات دارم
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، rouzbehdarvishi ، nina22 ، mrr777 ، b_argi ، رجبعلی ، hushmandco ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، shatsi ، Niushagh ، mhb161
(2013-05-25 ساعت 00:38)kasrafo نوشته:  همه با هم دعا کنید lilac هفته آینده کلیر بشهCool این خیلی حیاتی هست واسه من!!!!

چشم دکتر.ما پیشگویی که می کنیم دعا هم روش.Big Grin

(2013-05-24 ساعت 23:40)yaszamansani نوشته:  [quote='sce' pid='345071' dateline='1369410478']
[quote='ali heydari' pid='344996' dateline='1369403594']

دوستان ابوظبی ,مگه یکشنبه خبریه ؟ابوظبی روزهای جمعه وشنبه تعطیله.
تو سایت سفارت که اینطور نوشته :
Embassy Abu Dhabi and Consulate General Dubai will be officially closed on Sunday, May 26, 2013, in the observance of Memorial Day. Normal business operations will resume on Monday, May 27th.

(2013-05-24 ساعت 23:10)Arcticfox نوشته:  [quote='Arcticfox' pid='345131' dateline='1369419058']

ممنون از خوش آمدگویی گرمتون و پاسخهایی که به سوالاتم دادید. لازم به ذکر است که از تاریخ مصاحبه من ۴۳ روز می گذرد. با این اوصاف آیا نیازی به مکاتبه با سفارت می بینید یا خیر؟ (صرفا قصد دارم نظر شخصی شما را جویا شوم). پیشاپیش از حصن توجه شما سپاسگزارم.

نه.به نظر من هنوز خیلی زوده.به ما که ابوظبی بودیم گفت حداقل یک ماه و نیم تا دو ماه.من هم قصد ندارم تا اون وقت مکاتبه ای کنم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
من هروقت پست دوستان خیلی منتظر رو که میخونم که بالای 100 روز دارن انتظار میکشن 4ستون بدنم میلرزه
خدا قسمت هیچکسی نکنه واقعا
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
سلام
دوستان پنجشنبه موفق شدم ویزا رو بگیرم. وتمام . از دست ترکیه راحت شدم. حالا باید اسباب اثاثیه رو جمع کنم برم تاپیک اولین سفر به امریکا. از دوستانی که در این مدت به بنده کمک فکری نموده اند بسیار ممنونم و روزهای خوبی رو برای همگی از خداوند خواستارم...
طولانی شدن زمان کلیرنس از ملاقات اژدرپشمک به سر هم ترسناکترهBig Grin
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
تشکر کنندگان: sce ، tajhizgaran ، b_argi ، shatsi ، lonelyman ، majid.s ، mehrana ، hana_fd ، mhb161 ، zohre02
(2013-05-25 ساعت 01:16)sce نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 00:38)kasrafo نوشته:  همه با هم دعا کنید lilac هفته آینده کلیر بشهCool این خیلی حیاتی هست واسه من!!!!

چشم دکتر.ما پیشگویی که می کنیم دعا هم روش.Big Grin

(2013-05-24 ساعت 23:40)yaszamansani نوشته:  [quote='sce' pid='345071' dateline='1369410478']
[quote='ali heydari' pid='344996' dateline='1369403594']

دوستان ابوظبی ,مگه یکشنبه خبریه ؟ابوظبی روزهای جمعه وشنبه تعطیله.
تو سایت سفارت که اینطور نوشته :
Embassy Abu Dhabi and Consulate General Dubai will be officially closed on Sunday, May 26, 2013, in the observance of Memorial Day. Normal business operations will resume on Monday, May 27th.

(2013-05-24 ساعت 23:10)Arcticfox نوشته:  [quote='Arcticfox' pid='345131' dateline='1369419058']

ممنون از خوش آمدگویی گرمتون و پاسخهایی که به سوالاتم دادید. لازم به ذکر است که از تاریخ مصاحبه من ۴۳ روز می گذرد. با این اوصاف آیا نیازی به مکاتبه با سفارت می بینید یا خیر؟ (صرفا قصد دارم نظر شخصی شما را جویا شوم). پیشاپیش از حصن توجه شما سپاسگزارم.

نه.به نظر من هنوز خیلی زوده.به ما که ابوظبی بودیم گفت حداقل یک ماه و نیم تا دو ماه.من هم قصد ندارم تا اون وقت مکاتبه ای کنم.
موفق باشین.

درود به دوستان
متاسفم كه اين خبر رو مي دمSad
اينطور كه معلومه ابوظبي هم به خاطر شلوغي سرعتش كند شده
از 15 كيس كه هفته دوم آپريل (از 7 تا 13 آپريل) كليرنس خوردند 8 كيس رو روز 23 مي آپديت كردندكه با توجه به تعطيل بودن يكشنبه سفارت، روز دوشنبه منتظر كلير شدن اين عزيزان هستيم كه البته از منتظر سرا فقط AVASOL رو شامل مي شه.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
یه وخ نگین کوروش کلیر شد مارو یادش رفSmile
تعدادی موش آزمایشگاهی رو به استخر آبی انداختند و زمان گرفتن تا ببینن چند ساعت دوام میارن،
حداکثر زمانی رو که تونستن دوام بیارن 17 دقیقه بود.
سری دوم موشها رو با توجه به اینکه حداکثر 17 دقیقه می تونن زنده بمونن به همون استخر انداختن،
اما این بار قبل از 17 دقیقه نجاتشون دادن.
بعد از اینکه زمانی رو نفس تازه کردن دوباره اونها رو به استخر انداختن.
حدس بزنید چقدر دوام آوردن؟
26 ساعت !!!!!!!!!!!!
پس از بررسی به این نتیجه رسیدن که علت زنده بودن موش ها این بوده که اونها امیدوار بودن تا دستی باز هم اونها رو نجات بده و تونستن این همه دوام بیارن.
امید موتوره محرکه زندگی استWink
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
[quote='yousef_eidi' pid='345381' dateline='1369460476']
از دوستان عزیز میخوام کیس منم راهنمایی بکنن .هفته پیش وقت مصاحبه
سلام دوست عزيز.
شما اين سوال رو چند روزه كه توي اين تاپيك كپي پيست مي كنين.علتش رو نمي دونم.فكر كنم جواب اين سوال هم داده شده.نگراني شما نمي دونم بابت چيه.منتظر باشين تا اسمتون در بياد و بعد هر چيزي اعم از مدارك پزشكي و يا ساير مدارك رو كه روز مصاحبه كم داشتين با خودتون ببرين.اگه باز هم فكر مي كنين كه مشكلي ممكنه براتون پيش بياره كه ايشالا نمي آره با سفارت تماس بگيرين و موضوعو بهشون بگين هم بد نيس.
موفق باشين.
لاتاری 2013
(2013-05-25 ساعت 10:35)sce نوشته:  [quote='yousef_eidi' pid='345381' dateline='1369460476']
از دوستان عزیز میخوام کیس منم راهنمایی بکنن .هفته پیش وقت مصاحبه
سلام دوست عزيز.
شما اين سوال رو چند روزه كه توي اين تاپيك كپي پيست مي كنين.علتش رو نمي دونم.فكر كنم جواب اين سوال هم داده شده.نگراني شما نمي دونم بابت چيه.منتظر باشين تا اسمتون در بياد و بعد هر چيزي اعم از مدارك پزشكي و يا ساير مدارك رو كه روز مصاحبه كم داشتين با خودتون ببرين.اگه باز هم فكر مي كنين كه مشكلي ممكنه براتون پيش بياره كه ايشالا نمي آره با سفارت تماس بگيرين و موضوعو بهشون بگين هم بد نيس.
موفق باشين.

سلام دوست عزیز ولی کسی بهم جواب نداده این مدت اگه شما جواب بدین ممنون میشم
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: tajhizgaran ، b_argi ، shatsi ، mhb161
سلام و صبح بخیر آپدیت کیس ما 17 و 21 و 23 و 24 می هست. خبرای خوب در پیشه؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان