موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-24 ساعت 18:23)ali heydari نوشته: اولا باعرض تبریک به مناسبت ولادت حضرت علی و دوم تبریک به دوستان دوستان کلیر شده
من 73 روز از کلیرنسم میگذره دیپلم فنی داشتم
درضمن چطور میشه به سفارت ایمیل زد؟ اصلا ایمیل تاثیری داره؟
با امید به روزی که هیچ کس از قطار جا نمونه وهمه به مقصد برسند
دوست عزیز اگر کسری مدارک داشتی همونجا آفیسر بهت میگفت.پس نگران نباش.
راجب ایمیل زدن هم منظورتو نفهمیدم.این ایمیل سفارته.
CA-Ankara@state.gov
کوتاه و درست بنویسی حتما جواب میدن.
****2013as4- کیس یکنفره
مصاحبهAnkara-W2-کلیرنس26اپریل-ویزا 16می-مقصد CA یا OR
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-25 ساعت 00:02)genius_m9 نوشته: سلام
روز مصاحبه آفیسر گفت زمانی که شماره کیس شما در سایت اعلام شد یکی از شما یعنی من یا مادرم برای دریافت ویزا کافی است که بیاید . حالا می خواستم ببینم که اگر من بخوام برم با توجه به این که مادرم برنده ی اصلی هست نیازی به گرفتن وکلات محضری هست ؟
سلام
روز مصاحبه آفیسر گفت وقتی شماره ی کیس شما در سایت اعلام شد یکی از شما میتونه برای گرفتن ویزا بیاد . حالا می خواستم ببینم اگر من بخوام برم باید از طرف مادرم که برنده ی اصلی هست وکالت داشته باشم ؟
سلام
روز مصاحبه آفیسر گفت وقتی شماره ی کیس شما در سایت اعلام شد یکی از شما میتونه برای گرفتن ویزا بیاد . حالا می خواستم ببینم اگر من بخوام برم باید از طرف مادرم که برنده ی اصلی هست وکالت داشته باشم ؟
دوست عزيز اگر امضاتون رو كامل كنيد بهتر ميشه پاسخ داد، براي آنكارا وكالتنامه لازمه.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
من هروقت پست دوستان خیلی منتظر رو که میخونم که بالای 100 روز دارن انتظار میکشن 4ستون بدنم میلرزه
خدا قسمت هیچکسی نکنه واقعا
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
رتبه:
2
1 تشکر در 1 ارسال
سلام
دوستان پنجشنبه موفق شدم ویزا رو بگیرم. وتمام . از دست ترکیه راحت شدم. حالا باید اسباب اثاثیه رو جمع کنم برم تاپیک اولین سفر به امریکا. از دوستانی که در این مدت به بنده کمک فکری نموده اند بسیار ممنونم و روزهای خوبی رو برای همگی از خداوند خواستارم...
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='yousef_eidi' pid='345381' dateline='1369460476']
از دوستان عزیز میخوام کیس منم راهنمایی بکنن .هفته پیش وقت مصاحبه
سلام دوست عزيز.
شما اين سوال رو چند روزه كه توي اين تاپيك كپي پيست مي كنين.علتش رو نمي دونم.فكر كنم جواب اين سوال هم داده شده.نگراني شما نمي دونم بابت چيه.منتظر باشين تا اسمتون در بياد و بعد هر چيزي اعم از مدارك پزشكي و يا ساير مدارك رو كه روز مصاحبه كم داشتين با خودتون ببرين.اگه باز هم فكر مي كنين كه مشكلي ممكنه براتون پيش بياره كه ايشالا نمي آره با سفارت تماس بگيرين و موضوعو بهشون بگين هم بد نيس.
موفق باشين.
لاتاری 2013
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-25 ساعت 10:35)sce نوشته: [quote='yousef_eidi' pid='345381' dateline='1369460476']
از دوستان عزیز میخوام کیس منم راهنمایی بکنن .هفته پیش وقت مصاحبه
سلام دوست عزيز.
شما اين سوال رو چند روزه كه توي اين تاپيك كپي پيست مي كنين.علتش رو نمي دونم.فكر كنم جواب اين سوال هم داده شده.نگراني شما نمي دونم بابت چيه.منتظر باشين تا اسمتون در بياد و بعد هر چيزي اعم از مدارك پزشكي و يا ساير مدارك رو كه روز مصاحبه كم داشتين با خودتون ببرين.اگه باز هم فكر مي كنين كه مشكلي ممكنه براتون پيش بياره كه ايشالا نمي آره با سفارت تماس بگيرين و موضوعو بهشون بگين هم بد نيس.
موفق باشين.
سلام دوست عزیز ولی کسی بهم جواب نداده این مدت اگه شما جواب بدین ممنون میشم
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و صبح بخیر آپدیت کیس ما 17 و 21 و 23 و 24 می هست. خبرای خوب در پیشه؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان