کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-27 ساعت 21:30)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 21:14)ani_sheiton نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 21:11)امیر مهاجر نوشته:  [font=Andalus]
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Szsanazsz» عزیز ღღღ
[/font]

پس چرا از این آرزوهای قشنگ برای من نمیکنی؟بعد میگی من ترو فراموش کردم خوب همین کارا رو میکنی که حسودیم میشه دیگه

دیگه دیگه! پارتی بازیه. Big Grin البته اینقدر منتظرسرا رو ریفرش کردم که برای آبجیم آرزو کنه. Tongue

(2013-05-27 ساعت 21:22)shatsi نوشته:  امیر خان ایشالله زودتر کلیر می شه......اسم ما رو هم بزار اون بالا ها....کلیر که نشدیم...حداقل اینجا تابلو بشیم.....

ایشالا شما هم کلیر میشی. همه کلیر میشن. شک ندارم. Smile
این آرزو بصورت تصادفیه از بین همه کیس‌های کلیر نشده. برای شما هم آرزو میکنه. برای همه به نسبت مساوی.

امیرخان راستش من 2 تا مشکل اساسی دارم یکیش اینه که کارم دیگه خیلی خیلی دولتیه ...یعنی دیگه آخر دولتیه ....و اینکه سربازی هم سپاه بودم...ایمیلی هم که 1 ماهه پیش از طرف خانمم که برنده اصلی بود به سفارت آنکارا زدم ...در پاسخ گفتن که همسر شما(یعنی بنده) هنوز دارن مراحل اداری رو طی می کنن ...الانم نزدیکه 68 روزه که گذشته....من موقع پر کردن فرم ها 2 به شک بودم که بگم کجا کار میکنم یا نه ....آخرش هم با مطالعه تاپیک های سال های مختلف به این نتیجه رسیدم که عین حکم کارگزینی رو که دارم در فرم ها بیارم.....راستش الان برام سوال هست که اگر اون رو عنوان نمی کردم چطور دوستان کنسولگری یا همکارانشون می تونستن بفهمن که بنده کارم دولتی هست ...راستش الان من بطور یقین خدمتتون عرض کنم که در دولت بانک اطلاعاتی وجود دارد در حال حاضر که از اون برای کارمند بودن یا نبودن کسی استعلام می شود یعنی جاهایی که میخوان برای مستمری و یا اطلاع از وضعیت اشتغال کسی مطابق قانون استعلام کنند از این بانک به عنوان مرجع استفاده می شود که دسترسی به این بانک هم توسط چند نفر خاص امکان پذیر است و بسیار محدود است و هنوز برای من جای سوال است که اگر مسئله دولتی بودن یا نبودن شغل کسی مطرح باشه آیا میتونه غیر هم به این اطلاعات دسترسی داشته باشه (امریکاییها) یا اینکه نه.....البته بانک های اطلاعاتی مختلفی هم در جاهای دیگر مثل تامین اجتماعی و غیره موجود هست که نمیتوانند مرجع کاملی باشند چون ممکن است کسی کارمند دولت باشد و از تامین اجتماعی مستمری دریافت نکند و اصولاً عضو صندوق تامین اجتماعی نباشد....مثلاً خدمات درمانی باشد....و یا بالعکس .....الا ایحال نمیدونم واقعاً این صداقت می تونه کار رو راحت تر کنه یا سخت تر...البته مسئله دیگری هم که به اون فکر کردم این هست که اگر بعداً کسی بخواد توی امریکا دنبال کار بگرده و بخواد از سوابقش به عنوان رزومه استفاده کنه می بایست جاهایی رو که کار کرده عنوان کنه....حالا این که کسی مسئله شغل دولتی رو عنوان نکرده باشه میتونه براش مشکل ساز باشه یا نه؟.....این رو هم نمیدونم.......تا بحال هم جوابی مستدلی توی این زمینه جایی ندیدم.....به هر حال درسته صداقت فی نفسه چیز خوبیه اما اینکه واقعاً اگر کسی صادق باشه در این موضوع به نفعش تموم میشه یا نه الان برای من جای سوال هست......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
آخه این سفارت های بی تربیت نمیدونن باید در مصرف انرژی صرفه جویی کرد؟!!
آخه باید یه قطار به این بزرگی فقط دوتا مسافر داشته باشه؟!!
آخه این درسته؟!!

هوررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

برای

avasol & dove

امیدوارم سری بعدی قطارمون پر از مسافر باشه و جا برای نشستن همه نباشه.
یادتون نره جونترها (جدیدا) صندلی ها رو به مسن تر ها(پیشکسوتها) تعارف کنن تا فرهنگ سازی بشه واسه بچه هامون!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-05-27 ساعت 23:20)shatsi نوشته:  
[/font]

(2013-05-27 ساعت 21:22)shatsi نوشته:  امیر خان ایشالله زودتر کلیر می شه......اسم ما رو هم بزار اون بالا ها....کلیر که نشدیم...حداقل اینجا تابلو بشیم.....

امیرخان راستش من 2 تا مشکل اساسی دارم یکیش اینه که کارم دیگه خیلی خیلی دولتیه ...یعنی دیگه آخر دولتیه ....و اینکه سربازی هم سپاه بودم...ایمیلی هم که 1 ماهه پیش از طرف خانمم که برنده اصلی بود به سفارت آنکارا زدم ...در پاسخ گفتن که همسر شما(یعنی بنده) هنوز دارن مراحل اداری رو طی می کنن ...الانم نزدیکه 68 روزه که گذشته....من موقع پر کردن فرم ها 2 به شک بودم که بگم کجا کار میکنم یا نه ....آخرش هم با مطالعه تاپیک های سال های مختلف به این نتیجه رسیدم که عین حکم کارگزینی رو که دارم در فرم ها بیارم.....راستش الان برام سوال هست که اگر اون رو عنوان نمی کردم چطور دوستان کنسولگری یا همکارانشون می تونستن بفهمن که بنده کارم دولتی هست ...راستش الان من بطور یقین خدمتتون عرض کنم که در دولت بانک اطلاعاتی وجود دارد در حال حاضر که از اون برای کارمند بودن یا نبودن کسی استعلام می شود یعنی جاهایی که میخوان برای مستمری و یا اطلاع از وضعیت اشتغال کسی مطابق قانون استعلام کنند از این بانک به عنوان مرجع استفاده می شود که دسترسی به این بانک هم توسط چند نفر خاص امکان پذیر است و بسیار محدود است و هنوز برای من جای سوال است که اگر مسئله دولتی بودن یا نبودن شغل کسی مطرح باشه آیا میتونه غیر هم به این اطلاعات دسترسی داشته باشه (آمریکاییها) یا اینکه نه.....البته بانک های اطلاعاتی مختلفی هم در جاهای دیگر مثل تامین اجتماعی و غیره موجود هست که نمیتوانند مرجع کاملی باشند چون ممکن است کسی کارمند دولت باشد و از تامین اجتماعی مستمری دریافت نکند و اصولاً عضو صندوق تامین اجتماعی نباشد....مثلاً خدمات درمانی باشد....و یا بالعکس .....الا ایحال نمیدونم واقعاً این صداقت می تونه کار رو راحت تر کنه یا سخت تر...البته مسئله دیگری هم که به اون فکر کردم این هست که اگر بعداً کسی بخواد توی آمریکا دنبال کار بگرده و بخواد از سوابقش به عنوان رزومه استفاده کنه می بایست جاهایی رو که کار کرده عنوان کنه....حالا این که کسی مسئله شغل دولتی رو عنوان نکرده باشه میتونه براش مشکل ساز باشه یا نه؟.....این رو هم نمیدونم.......تا بحال هم جوابی مستدلی توی این زمینه جایی ندیدم.....به هر حال درسته صداقت فی نفسه چیز خوبیه اما اینکه واقعاً اگر کسی صادق باشه در این موضوع به نفعش تموم میشه یا نه الان برای من جای سوال هست......

شاتسی جان صداقت همیشه جواب میده حتا اینجا تو این خاک که الان فکر می‌کنیم برعکس شده و هرکی‌ راست نمیگه جلو میفته

فرض کنیم اینجا اینجوری باشه ولی‌ اگه پست‌های بچه‌ها و سال‌های قبل رو بخونی‌ خیلی‌‌ها دارن از جریان دروغ و ریا حاکم بر اینجا که مظهرش توی بی‌ عدالتی و عدم شایسته سالاری نمود پیدا میکنه فرار می‌کنن و می‌رن غربت و اسم اونجا رو گذاشتن سرزمین آرزوها! حالا اگه قرار باشه از اولش این روند رو با دروغ شروع کنیم که باز برگشتیم سر ‌خونه اول

دوست عزیز مطمئن باش هرچقدر هم به قول خودت کارت دولتی بوده باشه شرایطت از من بد تر نبوده و بهت اطمینان میدم ویزات رو میگیری اگه همچی‌ رو صاف و صادق جلو برده باشی‌

اگه قبول نداری سره یه شام مفصل باهات شرط می‌بندم!!!!
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: lilac ، امیر مهاجر ، Saeedv13 ، nina22 ، el333 ، shatsi ، hushmandco ، sce ، رجبعلی ، mrr777 ، b_argi ، e76779 ، mhb161 ، Hedieh20 ، ani_sheiton ، AsemanAbee
(2013-05-27 ساعت 23:20)shatsi نوشته:  امیرخان راستش من 2 تا مشکل اساسی دارم یکیش اینه که کارم دیگه خیلی خیلی دولتیه ...یعنی دیگه آخر دولتیه ....و اینکه سربازی هم سپاه بودم...ایمیلی هم که 1 ماهه پیش از طرف خانمم که برنده اصلی بود به سفارت آنکارا زدم ...در پاسخ گفتن که همسر شما(یعنی بنده) هنوز دارن مراحل اداری رو طی می کنن ...الانم نزدیکه 68 روزه که گذشته....من موقع پر کردن فرم ها 2 به شک بودم که بگم کجا کار میکنم یا نه ....آخرش هم با مطالعه تاپیک های سال های مختلف به این نتیجه رسیدم که عین حکم کارگزینی رو که دارم در فرم ها بیارم.....راستش الان برام سوال هست که اگر اون رو عنوان نمی کردم چطور دوستان کنسولگری یا همکارانشون می تونستن بفهمن که بنده کارم دولتی هست ...راستش الان من بطور یقین خدمتتون عرض کنم که در دولت بانک اطلاعاتی وجود دارد در حال حاضر که از اون برای کارمند بودن یا نبودن کسی استعلام می شود یعنی جاهایی که میخوان برای مستمری و یا اطلاع از وضعیت اشتغال کسی مطابق قانون استعلام کنند از این بانک به عنوان مرجع استفاده می شود که دسترسی به این بانک هم توسط چند نفر خاص امکان پذیر است و بسیار محدود است و هنوز برای من جای سوال است که اگر مسئله دولتی بودن یا نبودن شغل کسی مطرح باشه آیا میتونه غیر هم به این اطلاعات دسترسی داشته باشه (آمریکاییها) یا اینکه نه.....البته بانک های اطلاعاتی مختلفی هم در جاهای دیگر مثل تامین اجتماعی و غیره موجود هست که نمیتوانند مرجع کاملی باشند چون ممکن است کسی کارمند دولت باشد و از تامین اجتماعی مستمری دریافت نکند و اصولاً عضو صندوق تامین اجتماعی نباشد....مثلاً خدمات درمانی باشد....و یا بالعکس .....الا ایحال نمیدونم واقعاً این صداقت می تونه کار رو راحت تر کنه یا سخت تر...البته مسئله دیگری هم که به اون فکر کردم این هست که اگر بعداً کسی بخواد توی آمریکا دنبال کار بگرده و بخواد از سوابقش به عنوان رزومه استفاده کنه می بایست جاهایی رو که کار کرده عنوان کنه....حالا این که کسی مسئله شغل دولتی رو عنوان نکرده باشه میتونه براش مشکل ساز باشه یا نه؟.....این رو هم نمیدونم.......تا بحال هم جوابی مستدلی توی این زمینه جایی ندیدم.....به هر حال درسته صداقت فی نفسه چیز خوبیه اما اینکه واقعاً اگر کسی صادق باشه در این موضوع به نفعش تموم میشه یا نه الان برای من جای سوال هست......

خیلی خیلی دولتی یعنی چی؟ مثلا رئیس جمهوری؟ یا وزیری یا معاون وزیر؟ خب اگر اینها باشی یا حتی از مدیران رده بالا که لازم نیست اصلا فرم پر کنی. تمام اطلاعاتت همه جا موجوده. حتی تو سایتهای خبری دور افتاده.
اما اگر شخصیت شناخته شده و رسانه‌ای نیستی ولی کارت توی ارگانهای دولتی یا مستقیم زیر نظر نهاد ریاست جمهوریه نباید نگران باشی. اصلا مشکلی نیست.
اما اینکه اینها از کجا میفهمند که شما دروغ گفتی یا نه باید بگم که مطلقا فکرت سمت بیمه و سایتها و ارگانهای ایران نره. اینها هرگز از این روشها برای استعلام استفاده نمیکنند.
شما با کشوری طرفی که چند تا از کاملترین دیتابیسهای اطلاعاتی دنیا رو داره. اینها مستقیما از نهادها و سازمانهای خودشون استعلام میکنند و مطمئن باش اگر لازم باشه اطلاعاتی از شما داشته باشند توی دیتابیسشون قطعا دارند و اون رو هم از طرقی که بهتر از من میدونی جمع میکنند. پس اگر خودت احساس میکنی پست یا مقامی داری یا مسؤولیتی داری که خیلی مهم و حساسه (چه از نظر پستی و چه از نظر اهمیت شغلی) پس احتمال اینکه آمارتو داشته باشند خیلی زیاده.
حالا اینکه داشتن آمار شما چه معنی میده یه موضوع دیگه است و اینکه اصلا تو چنین مواردی روی خود شخص و سوابقش زوم میکنند یا پستش و شغلش. منظورم اینه که سوابق شخص میتونه تو کلیرنسش تأثیرگذار باشه یا نوع اون شغلی که داره و یا هر دو. شخصا تصور میکنم هر دو.
خلاصه من چند بار گفتم به دوستان یکبار دیگه هم اینجا میگم. هیچکس بهتر از خود شخص نمیتونه دلیل کلیر خوردن طولانیتر یا خدای نکرده کلیر نشدنش رو بدونه. حتی عزیزانی که سال گذشته کلیر نشدند و دلایلی همچون رشته هوا و فضا رو اعلام کردند از دیدگاه بنده برخی واقعیات رو نمیخواستند یا نمیتونستند اینجا برای ما عنوان کنند و کاملا هم به نظر بنده طبیعیه.
(2013-05-27 ساعت 22:35)yaszamansani نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 15:30)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 15:17)yaszamansani نوشته:  تبررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررریکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک به همه دوستان کلیر شده.برای ما هم دعا کنید.

ذوست عزيز شما مي بايست امروز كلير مي شديد
از 8 كيس كه 23 مي آپديت شدند همه امروز آپديت و كلير شدند فقط شما مونديد.
يه تماسي با سفارت بگيريد و علت نقض مدرك دخترتون رو جويا بشيد تا ايشالا سريتر كلير بشيد
دوست عزیز دخترم 7 می ومن (برنده اصلی)23 می و هر سه مون 27 می اپدیت شدیم ولی کلیر نشدیم .الان باید چکار کرد ؟در تاریخ 7می برای دخترم ریفیوززدن. علت رو جویا شدم و برای ابوظبی ایمیل زدم گفتن ما از سایت سیس استفاده نمیکنیم وهر چیزی که اونجا میبینید توجه نکنید. نظر شما چیه ؟ممنون
سلام دوستان وارد سايت سفارت ابوظبي ميشم اين پيام برام اومده به نظرتون كلير شدم ؟ نبايد ميزد Issued ؟
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
درضمن وارد سايت سيس كه ميشم براي كيسهاي خانمم و دخترم زده Ready , ولي براي خودم كه برنده اصلي هستم زده Administrative Processing . اگه واقعا كلير شدم نبايد Issued ميزد؟ به اميد كلير شدن تمامي بر و بچه هاي خوب و باحال و سالار مهاجرسرا.
شماره کیس: 2013AS000059XX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20 JUNE
کارنت شدن کیس:as soon as possible
تاریخ مصاحبه و گرفتن ويزا:توكلت علي لله
(2013-05-27 ساعت 21:53)babak_1363 نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 21:06)Saeedv13 نوشته:  سلام دوستان
یکی از برندگان 2014ای در پیام خصوصی از من سئوالاتی را در مورد کیسشون پرسیدند. طبق معمول و مثل سایر موارد مشابه به ایشان توصیه به راستگویی کردم ولی با توضیحات بیشتر ایشان کمی مردد شده ام. به قول معروف باید به ایشان گفت: "آنچه خوبان همه دارند تو تنها داری"!!!. من متن پیامهای خصوصی ایشون رو بعد از حذف آیدیشون میذارم اینجا به دو دلیل: اول این که اینجا تاپیک شلوغی هست و دوم این که ایشان در نهایت کلیرنس خواهند خورد و به لحاظ موضوعی هم سئوالشون به تاپیک ما مربوط میشه. خواهش می کنم از اظهار نظر خودداری نکنید و در نهایت بفرمایید که اگر جای ایشان بودید اطلاعات صحیح وارد می کردین یا از گفتن بعضی حقایق خودداری می کردید؟ من تنهایی نمی تونم مسئولیت توصیه ای به ایشون رو متقبل بشم و برای همین از همتون کمک می خوام. ممنونم از همگی.
XXXX نوشته: ...همسر من دوران خدمتش در يك شركت وابسته به صنايع دفاع بوده و 8 سال تعهد خدمت داشتن... ولي نظامي نبودن و كد نظامي نداشتن...
بعد از 8 سال به يك سازمان دولتي ديگه انتقالي ميگيرن و از اون حوزه بيرون ميان.. و به ايشون كارت معافيت موارد خاص ميدن.

حالا ما مونديم كه چي بنويسيم و چي ننويسيم!!! در قسمت خدمت سربازي yes بزنيم و بنويسيم بعنوان سربازي كار كردن و occupatian رو همون كار فني و مدت سربازي رو از ابتداي كار در صنايع و انتهاي اون بنويسيم يا خير بنويسيم و N/A بزنيم و در روز مصاحبه كارت رو نشون بديم... ولي موضوع اينه كه ميترسيم اگر سربازي رو no بزنيم و فرمها رو بفرستيم فكر كنن محل كار ايشون كه وابسته به صنايع دفاع بوده شغل اصليشون بوده و كلا نظرشون منفي بشه تا قبل از مصاحبه...
نظر شما و بقيه دوستان خيلي مهمه ... چون ميخوايم فرما رو بفرستيم..
ممنوونم از وقتي كه ميگذاريد..
XXXX نوشته: ما ديگه ميخوايم فرم رو ارسال كنيم... تصميم بر اين شد كه حقيقت رو بنويسيم با درنظر گرفتن اين كه كار خطرناكي در صنايع دفاع در مدت امريه انجام نشده!
military service: minstry defence
from.... to.... (8 year) امريه
position: none
occupation: no military specialty, I was working in a computer center
و اينكه در بند سوابق كار هم نوشتيم sa-iran به مدت فلان تاريخ تا فلان تاريخ
اين به نظر شما خوبه؟؟؟؟
XXXX نوشته: راستي در مورد صاايران بايد بگم همون امريه هست ... يعني همون جايي كه سربازي رو گذروندن... اين رو ديگه در قسمت كار نياريم؟؟ فقط تو همون قسمت مربوط به سربازي باشه كافيه؟ چون بيمه هم براشون رد شده گفتيم شايد در قسمت مربوط به كار هم بايد ذكر بشه...

عمو سعید،
یادتونه منم چند وقت پیش یه سوال مشابه ، مربوط به یکی از دوستان 2013 رو با شما در میون گذاشتم و تقریباً شبیه این شخص بود، البته کار در یک نهاد دولتی که اونها کتمان کرده بودند و تا10 روز دیگه مصاحبه دارن، اون دوستان حقیقت رو ننوشتن و منتظرند که مصاحبشون انجام بشه!شما گفتی کاره سختیه راهنمایی و واقعاً هم سخته .

اما من راجع به این دوستمون ، نظرم اینه که حقیقت رو بنویسه، اونها داستان امریه سربازی رو می دونن، بهتر از ما! اما امریه ایشون یه جاییش مشکل داره، اینکه امریه سربازی چطور تعهد خدمت داره؟!
به نظرم اینطور باید توضیح بدن و بهتر هست تا اینکه مسئله تعهد خدمت رو نگن:
1- سربازی رو YES بزنن و بحث امریه رو با باکس های موجود در فرم تطبیق بدن، حتی می تونن به پیوست فرم ها در قالب یک پاراگراف توضیح بدن و بگن همسرشون سربازیشون رو به صورت امریه در صنایع دفاع گذروندن.(البته کارت معافیت خاص رو باید پرسید یعنی چه نوع معافیت خاصی؟ بهرحال اینو با فرض اینکه این نوع معافیت مشکل نداره نوشتم)
از این مرحله به بعد رو به آفیسر در روز مصاحبه بگن :
2- بعد از طی شدن سربازی ، اونجا ازشون خواستن که همکاریشون رو با صنایع دفاع ادامه بدن(یا همون صاایران)
3- ایشون تا یک مدتی اونجا شاغل بودن(6سال)
4- و بعد از این مدت هم از اونجا بیرون اومدن و به یک شرکت دولتی جابجا شدن!
در آخر به این دوستمون میگم که دروغ نگین، که مثل این دوست من میشی که شب و روز خواب نداره و حالا هم باید بره و دروغ بگه!

کارت سربازی یا معافی رو روز مصاحبه ازتون میخوان هر چی اون تو نوشته بزن
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
دوستان ايروان..
من الان با يكي از دوستانم كه براي ويزاي دانشجويي توي ايروان ٢ ماه قبل اقدام كرده بود بيرون بودم و ديدم كه كار كيسشو از طريق سايت سيس ceac پيگيري ميكنه. تعجب كردم، چون فكر ميكردم بچه هاي ايروان سيس ندارند ولي بهم نشون داد و دقيقا همون سيس بود!
حالا نميدونم اين سيس واسه همه نوع ويزايي توي ايروان راه اقتاده يا فقط مخصوص non immigrant هاست..
يه چك بكنيد بد نيست..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
(2013-05-27 ساعت 23:59)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 23:20)shatsi نوشته:  امیرخان راستش من 2 تا مشکل اساسی دارم یکیش اینه که کارم دیگه خیلی خیلی دولتیه ...یعنی دیگه آخر دولتیه ....و اینکه سربازی هم سپاه بودم...ایمیلی هم که 1 ماهه پیش از طرف خانمم که برنده اصلی بود به سفارت آنکارا زدم ...در پاسخ گفتن که همسر شما(یعنی بنده) هنوز دارن مراحل اداری رو طی می کنن ...الانم نزدیکه 68 روزه که گذشته....من موقع پر کردن فرم ها 2 به شک بودم که بگم کجا کار میکنم یا نه ....آخرش هم با مطالعه تاپیک های سال های مختلف به این نتیجه رسیدم که عین حکم کارگزینی رو که دارم در فرم ها بیارم.....راستش الان برام سوال هست که اگر اون رو عنوان نمی کردم چطور دوستان کنسولگری یا همکارانشون می تونستن بفهمن که بنده کارم دولتی هست ...راستش الان من بطور یقین خدمتتون عرض کنم که در دولت بانک اطلاعاتی وجود دارد در حال حاضر که از اون برای کارمند بودن یا نبودن کسی استعلام می شود یعنی جاهایی که میخوان برای مستمری و یا اطلاع از وضعیت اشتغال کسی مطابق قانون استعلام کنند از این بانک به عنوان مرجع استفاده می شود که دسترسی به این بانک هم توسط چند نفر خاص امکان پذیر است و بسیار محدود است و هنوز برای من جای سوال است که اگر مسئله دولتی بودن یا نبودن شغل کسی مطرح باشه آیا میتونه غیر هم به این اطلاعات دسترسی داشته باشه (آمریکاییها) یا اینکه نه.....البته بانک های اطلاعاتی مختلفی هم در جاهای دیگر مثل تامین اجتماعی و غیره موجود هست که نمیتوانند مرجع کاملی باشند چون ممکن است کسی کارمند دولت باشد و از تامین اجتماعی مستمری دریافت نکند و اصولاً عضو صندوق تامین اجتماعی نباشد....مثلاً خدمات درمانی باشد....و یا بالعکس .....الا ایحال نمیدونم واقعاً این صداقت می تونه کار رو راحت تر کنه یا سخت تر...البته مسئله دیگری هم که به اون فکر کردم این هست که اگر بعداً کسی بخواد توی آمریکا دنبال کار بگرده و بخواد از سوابقش به عنوان رزومه استفاده کنه می بایست جاهایی رو که کار کرده عنوان کنه....حالا این که کسی مسئله شغل دولتی رو عنوان نکرده باشه میتونه براش مشکل ساز باشه یا نه؟.....این رو هم نمیدونم.......تا بحال هم جوابی مستدلی توی این زمینه جایی ندیدم.....به هر حال درسته صداقت فی نفسه چیز خوبیه اما اینکه واقعاً اگر کسی صادق باشه در این موضوع به نفعش تموم میشه یا نه الان برای من جای سوال هست......

خیلی خیلی دولتی یعنی چی؟ مثلا رئیس جمهوری؟ یا وزیری یا معاون وزیر؟ خب اگر اینها باشی یا حتی از مدیران رده بالا که لازم نیست اصلا فرم پر کنی. تمام اطلاعاتت همه جا موجوده. حتی تو سایتهای خبری دور افتاده.
اما اگرشخصیت شناخته شده و رسانه‌ای نیستی ولی کارت توی ارگانهای دولتی یا مستقیم زیر نظر نهاد ریاست جمهوریه نباید نگران باشی. اصلا مشکلی نیست.
اما اینکه اینها از کجا میفهمند که شما دروغ گفتی یا نه باید بگم که مطلقا فکرت سمت بیمه و سایتها و ارگانهای ایران نره. اینها هرگز از این روشها برای استعلام استفاده نمیکنند.
شما با کشوری طرفی که چند تا از کاملترین دیتابیسهای اطلاعاتی دنیا رو داره. اینها مستقیما از نهادها و سازمانهای خودشون استعلام میکنند و مطمئن باش اگر لازم باشه اطلاعاتی از شما داشته باشند توی دیتابیسشون قطعا دارند و اون رو هم از طرقی که بهتر از من میدونی جمع میکنند. پس اگر خودت احساس میکنی پست یا مقامی داری یا مسؤولیتی داری که خیلی مهم و حساسه (چه از نظر پستی و چه از نظر اهمیت شغلی) پس احتمال اینکه آمارتو داشته باشند خیلی زیاده.
حالا اینکه داشتن آمار شما چه معنی میده یه موضوع دیگه است و اینکه اصلا تو چنین مواردی روی خود شخص و سوابقش زوم میکنند یا پستش و شغلش. منظورم اینه که سوابق شخص میتونه تو کلیرنسش تأثیرگذار باشه یا نوع اون شغلی که داره و یا هر دو. شخصا تصور میکنم هر دو.
خلاصه من چند بار گفتم به دوستان یکبار دیگه هم اینجا میگم. هیچکس بهتر از خود شخص نمیتونه دلیل کلیر خوردن طولانیتر یا خدای نکرده کلیر نشدنش رو بدونه. حتی عزیزانی که سال گذشته کلیر نشدند و دلایلی همچون رشته هوا و فضا رو اعلام کردند از دیدگاه بنده برخی واقعیات رو نمیخواستند یا نمیتونستند اینجا برای ما عنوان کنند و کاملا هم به نظر بنده طبیعیه.
امیر خان ممنون از توضیح شما......البته من نه وزیرم و نه وکیل و یک کارشناس ساده هستم .....سوابق امنیتی یا اطلاعاتی هم تا جائیکه می دونم ندارم و یا به قول خودت دلایل کلیر نشدن توش نمی بینم .....البته صحبت من بر سر همین دستیابی به اطلاعات توسط اونا بود ...به هر حال الان که فرم ها ارسال و مصاحبه انجام شده....اما من به شخصه به قول خودت می دونم که این طولانی تر شدن کلیرم میتونه از علت هاش همین کار دولتی و سربازی و اینها باشه هر چند من توی پر کردن فرم ها واقعاً عین واقعیت رو نوشتم و کلمه ای برای پر رنگ کردن کارم یا کم رنگ کردنش عنوان نکردم...نمی دونم خود عزیزت کسی رو سراغ داری که کارش مثل ما دولتی باشه و عنوان نکرده باشه....؟...و اینکه مشکلی براش می تونه به وجود بیاد یا نه اگر عنوان نکرده باشه؟......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
مثل اینکه ما از بچه های کلیر شده امروز بیشتر هورا کشیدیم و شادی کردیم
هیچ خبری ازشون نیست.فکر کنم رفتن گل بچینن.در هر صورت مبارکتون باشه
وخوشا به حالتون.چقدر دلم میخواد چنین روزی را تجربه کنم.Big Grinبعد از 70 روز انتظار دیگه دارم هنگ میکنم.Coolفکر کنم اگه برم بالای 100 روز(زبونم لال)
آی سی و سی پی یو بسوزونمSad
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
[quote='Saeedv13' pid='347219' dateline='1369672576']
سلام دوستان
یکی از برندگان 2014ای در پیام خصوصی از من سئوالاتی را در مورد کیسشون پرسیدند.

سلام عمو سعید.
این دوستمون همین سوال رو تو پیام خصوصی از من هم پرسیده بود.ایشون از صادقی عزیز هم استعلام کرده بود و من هم مثل صادقی بهش پیشنهاد دادم YES بزنه و یه تاریخی رو واسه شروع و پایان بنویسه.همون طوری که دوستان شاید بدونن من خودم تو فرم های اول که به کی سی سی فرستادم تو قسمت سربازی به اشتباه NO زدم و بعد اصلاح کردم و دوباره فرستادم .حالا چرا اینو گفتم ؟
واسه این دوستمون دو فرضیه متصوره :
1-اگه ایشون بزنه NO یا باید روز مصاحبه کارت معافیت خاص نشون بده و همون جا علت معافیت رو واسشون بشکافه که نهایتا باعث کلیرنس میشه.یا اگه بعدا ترجیح داد YES بزنه می تونه دوباره درخواست اصلاح فرم هارو بده.
2-اما اگه ایشون YES بزنه که بهتر هم هست به نظر من اصلا اشاره ای به صا ایران نکنه و فقط طول مدت خدمت رو بنویسه و در قسمت شغل هم می تونه اونو تا جایی که امکان داره غیر حساس نشون بده.فقط در این حالت باید تصمیم نهایی رو بگیره.چون دیگه اگه نظرش عوض بشه و بزنه NO یه کم حساسیت اونارو زیاد می کنه.
این نظر ببندست و من هم توصیه خودم گفتن YES هست.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-05-27 ساعت 23:50)hamedhamed نوشته:  
[/font]

امیرخان راستش من 2 تا مشکل اساسی دارم یکیش اینه که کارم دیگه خیلی خیلی دولتیه ...یعنی دیگه آخر دولتیه ....و اینکه سربازی هم سپاه بودم...ایمیلی هم که 1 ماهه پیش از طرف خانمم که برنده اصلی بود به سفارت آنکارا زدم ...در پاسخ گفتن که همسر شما(یعنی بنده) هنوز دارن مراحل اداری رو طی می کنن ...الانم نزدیکه 68 روزه که گذشته....من موقع پر کردن فرم ها 2 به شک بودم که بگم کجا کار میکنم یا نه ....آخرش هم با مطالعه تاپیک های سال های مختلف به این نتیجه رسیدم که عین حکم کارگزینی رو که دارم در فرم ها بیارم.....راستش الان برام سوال هست که اگر اون رو عنوان نمی کردم چطور دوستان کنسولگری یا همکارانشون می تونستن بفهمن که بنده کارم دولتی هست ...راستش الان من بطور یقین خدمتتون عرض کنم که در دولت بانک اطلاعاتی وجود دارد در حال حاضر که از اون برای کارمند بودن یا نبودن کسی استعلام می شود یعنی جاهایی که میخوان برای مستمری و یا اطلاع از وضعیت اشتغال کسی مطابق قانون استعلام کنند از این بانک به عنوان مرجع استفاده می شود که دسترسی به این بانک هم توسط چند نفر خاص امکان پذیر است و بسیار محدود است و هنوز برای من جای سوال است که اگر مسئله دولتی بودن یا نبودن شغل کسی مطرح باشه آیا میتونه غیر هم به این اطلاعات دسترسی داشته باشه (آمریکاییها) یا اینکه نه.....البته بانک های اطلاعاتی مختلفی هم در جاهای دیگر مثل تامین اجتماعی و غیره موجود هست که نمیتوانند مرجع کاملی باشند چون ممکن است کسی کارمند دولت باشد و از تامین اجتماعی مستمری دریافت نکند و اصولاً عضو صندوق تامین اجتماعی نباشد....مثلاً خدمات درمانی باشد....و یا بالعکس .....الا ایحال نمیدونم واقعاً این صداقت می تونه کار رو راحت تر کنه یا سخت تر...البته مسئله دیگری هم که به اون فکر کردم این هست که اگر بعداً کسی بخواد توی آمریکا دنبال کار بگرده و بخواد از سوابقش به عنوان رزومه استفاده کنه می بایست جاهایی رو که کار کرده عنوان کنه....حالا این که کسی مسئله شغل دولتی رو عنوان نکرده باشه میتونه براش مشکل ساز باشه یا نه؟.....این رو هم نمیدونم.......تا بحال هم جوابی مستدلی توی این زمینه جایی ندیدم.....به هر حال درسته صداقت فی نفسه چیز خوبیه اما اینکه واقعاً اگر کسی صادق باشه در این موضوع به نفعش تموم میشه یا نه الان برای من جای سوال هست......

شاتسی جان صداقت همیشه جواب میده حتا اینجا تو این خاک که الان فکر می‌کنیم برعکس شده و هرکی‌ راست نمیگه جلو میفته

فرض کنیم اینجا اینجوری باشه ولی‌ اگه پست‌های بچه‌ها و سال‌های قبل رو بخونی‌ خیلی‌‌ها دارن از جریان دروغ و ریا حاکم بر اینجا که مظهرش توی بی‌ عدالتی و عدم شایسته سالاری نمود پیدا میکنه فرار می‌کنن و می‌رن غربت و اسم اونجا رو گذاشتن سرزمین آرزوها! حالا اگه قرار باشه از اولش این روند رو با دروغ شروع کنیم که باز برگشتیم سر ‌خونه اول

دوست عزیز مطمئن باش هرچقدر هم به قول خودت کارت دولتی بوده باشه شرایطت از من بد تر نبوده و بهت اطمینان میدم ویزات رو میگیری اگه همچی‌ رو صاف و صادق جلو برده باشی‌

اگه قبول نداری سره یه شام مفصل باهات شرط می‌بندم!!!!

دوست عزیز و نازنینم ممنونم ازت .....شرط رو که امیدوارم از همین الان برده باشی....ما بازنده دوستانی مثل شما هستیم.....میفهمم حرفات رو و براش ارزش قائلم ....راستش ما با صداقت تو همین مملکت هم داریم کار می کنیم و گرنه همین الانم تو لفافه حرف میزدیم و همه چی رو تو داریه نمی ریختیم ...اما راستش وقتی میبینی راستشو میگی و مشکلاتت زیاد می شه حق بده که آدم بعضی وقتا به صداقت نداشتنم فکر می کنه .....
(2013-05-27 ساعت 21:06)Saeedv13 نوشته:  سلام دوستان
یکی از برندگان 2014ای در پیام خصوصی از من سئوالاتی را در مورد کیسشون پرسیدند. طبق معمول و مثل سایر موارد مشابه به ایشان توصیه به راستگویی کردم ولی با توضیحات بیشتر ایشان کمی مردد شده ام. به قول معروف باید به ایشان گفت: "آنچه خوبان همه دارند تو تنها داری"!!!. من متن پیامهای خصوصی ایشون رو بعد از حذف آیدیشون میذارم اینجا به ای به ایشون رو متقبل بشم و برای همین از همتون کمک می خوام. ممنونم از همگی.
XXXX نوشته: ...همسر من دوران خدمتش در يك شركت وابسته به ي مهمه ... چون ميخوايم فرما رو بفرستيم..
ممنوونم از وقتي كه ميگذاريد..
XXXX نوشته: ما ديگه ميخوايم فرم رو ارسال كنيم... تصميم بر اين شد كه حقيقت رو بنويسيم با درنظر گرفتن اين كه كار خطرناكي در صنايع دفاع در مدت امريه انجام نشده!
military service: minstry defence
from.... to.... (8 year) امريه
position: none
occupation: no military specialty, I was working in a computer center
و اينكه [color=#FF0000]در بند سوابق كار هم نوشتيم sa-iran به مدت فلان تاريخ تا فلان تاريخ
اين به نظر شما خوبه؟؟؟؟
XXXX نوشته: راستي در مورد صاايران بايد بگم همون امريه هست ... يعني همون جايي كه سربازي رو گذروندن... اين رو ديگه در قسمت
....

سعید جان والا منم یه وضع مشابهی داشتم اردیبهشت پارسال،

نمیدونستم دقیق محل کار و پستمو بنویسم به همراه کارهای پاره وقتی‌ مثل تدریس خصوصی که داشتم یا فقط تدریس خصوصی و کارهای پارت تایم رو بنویسم

کشیدم میدونم چه برزخ بدیه!!! از یه طرف نمی‌خوای دروغ بگی‌ از یه طرف نمی‌خوای گرین کارت رو از دست بدی

آخرش تصمیمم رو گرفتم و همچی‌ رو دقیق نوشتم و استدلالم هم این بود که جائی‌ که میری اگه واسه صداقتت ارزشی قائل نباشن همون بهتر که همین جا بمونیم حداقل کسا‌یی که واسه سادگیت ارزشی قائل نیستند هم زبونتن! و دیگه اینکه راستشو گفتن نهایتش تا روز مصاحبه و چندماه بعدش استرس داری و بعد هم اینوری میشی‌ یا اونوری و دیگه خالص ولی‌ پنهان یا کتمان کردن حقیقت، اگه کارت هم درست بشه و بری ، باعث صلب آرامش آدم می‌شه تو سرزمین غربت, حداقل واسه چندین ماه یا حتی چندین سال، فکرشو بکن خواب ببینی‌ آفیسر با رئیس محل کارت تو ایران با یه پرونده گنده دارن دنبالت میدوند همین که میخوان بگیرنت از خواب بیدار میشی‌!! اینو یه ماه بعد از فرستادن فرم ها واسم اتفاق افتاد اینجا بیانش نکردم گفتم موجبات خندهٔ‌ خیلی‌‌ها فراهم میاد!!Tongue ولی‌ الان دیگه با مطرح شدن این قضیه یه کم سبکتر شدم!

به هر حال من تجربهٔ خودم رو گفتم و به هیچ وجه واسه کسی دیگه نسخه نمی‌پیچم !!

بعضی‌ چیزا مثل این, فرد خودش باید تصمیم نهایی رو بگیره(البته بعد از مشورت) تا نتیجه هرچی‌ باشه دیگه تا آخر عمر خودشو سرزنش نکنه که چرا به ندای‌ درونم گوش نکردم یا به اصطلاح خودم تصمیم آخر رو نگرفتم

(2013-05-28 ساعت 00:23)shatsi نوشته:  امیر خان ممنون از توضیح شما......البته من نه وزیرم و نه وکیل و یک کارشناس ساده هستم .....سوابق امنیتی یا اطلاعاتی هم تا جائیکه می دونم ندارم و یا به قول خودت دلایل کلیر نشدن توش نمی بینم .....البته صحبت من بر سر همین دستیابی به اطلاعات توسط اونا بود ...به هر حال الان که فرم ها ارسال و مصاحبه انجام شده....اما من به شخصه به قول خودت می دونم که این طولانی تر شدن کلیرم میتونه از علت هاش همین کار دولتی و سربازی و اینها باشه هر چند من توی پر کردن فرم ها واقعاً عین واقعیت رو نوشتم و کلمه ای برای پر رنگ کردن کارم یا کم رنگ کردنش عنوان نکردم...نمی دونم خود عزیزت کسی رو سراغ داری که کارش مثل ما دولتی باشه و عنوان نکرده باشه....؟...و اینکه مشکلی براش می تونه به وجود بیاد یا نه اگر عنوان نکرده باشه؟......

به تصور من خیلی زوده که بخوای بگی دلیل طولانی‌تر شدن کلیرت چیه. چون به نظر من کلیرت نسبت به دیگران هنوز از میانگین نگذشته و هنوز منطقیه. همونطوری که میدونی امسال به دلیل تراکم کاراشون زمان انتظار بالا رفته. شما اگر به امید خدا همین هفته کلیر بشی کلیرنس طولانی نداشتی در مقایسه با سایرین.
البته اینو نگفتم که فکر کنی حالا چون کار دولتی داشتی پس باید رو ۶ ماه به بالا حساب کنی. این زمانها خطی پیش نمیرن. رو به انتها که میریم سرعت کلیر کردنها بیشتر میشه.
کسی رو هم نمیشناسم که دروغ گفته باشه. ولی دروغ گفتن مساوی است با ریجکت شدن یا ویزا گرفتن و یک عمر با ترس در دیار غربت سر بر بالش گذاشتن.

خیلی جالب بود که چیزی رو که حامد عزیز گفت راجع به صلب آرامش نخونده همونی بود که به دوستمون گفتم. Smile
(2013-05-28 ساعت 00:44)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 00:23)shatsi نوشته:  

خیلی جالب بود که چیزی رو که حامد عزیز گفت راجع به صلب آرامش نخونده همونی بود که به دوستمون گفتم. Smile
امیر جان رفیق یه سال با هم زندگی‌ کردن کم زمانی‌ نیست و این, افکار و عقاید رو همگرا میکنهBig Grin

نمیدونم چرا یهو یاد اردیبهشت خرداد پارسال افتادم، چند نفری شبها یه جا جمع میشدیم ، من، تو, افشین، مهدی، شیمودا، سایه ، مهرک,
از همین جا واسه همشون هر جا هستند آرزوی موفقیت و شادی دارمWinkWink
جالب اینکه مصاحبه هممون غیر از سایه افتاد ارمنستان با پیشگامی افشین!
یادش بخیر رفیق
به همین سادگی‌ یه سال از عمرمون گذشت و یه سال به خاطراتمون اضافه شد

(2013-05-27 ساعت 23:59)امیر مهاجر نوشته:  

امیر جان سلام
باعرض معذرت، من با گفته های شما تا حدودی هم عقیده نیستم. در اصل، گفته های شما به صورت کلی میتونه به عنوان یه نظریه، برای طولانی شدن بک گراند چک درست باشه، اما به دید یک قانون و اصل نه ؛که بشه ازش چیزی رو استنباط کرد...
حالا چرا میگم نه؟ در مورد کیس خودم بهتون بگم تا درک کنین . من واقعاً دلیل طولانی شدن کیلیر شدنم رو نمیفهمم و هر جوری هم دارم یه چیزی رو بهش ربط میدم بازم میبینم که اینهمه تأخیر اصلاٌ معنی نمیتونه داشته باشه...
به احتمال زیاد شما سفرنامۀ منو خوندید و شاید تا حدودی فهمیده باشین که حول و حوش چی مصاحبۀ من با آفیسر به مدت 10 دقیقه طول کشیده بود...
اول از همه بزار یه اطلاعاتی درمورد خودم بهت بگم، تا شاید بعد از شنیدنش، تو هم بامن هم عقیده بشی
من سال 2008 از ایران به مقصد سنگاپور و بعد مالزی به دلیل گرفتن پذیرش تحصیلی و ادامه تحصیل خارج شدم و بعد از قبولی لاتاری برگشتم ایران.
قبلش هم عنوان مدیر مالی یه شرکت کاملاً خصوصی رو تجربه کرده بودم، البته اینو بگم که تجارب کاریم از جونیور بوده تا مدیریت مالی
رشته لیسانسم حسابداری، فوقم مدیریت مالی( Finance) و دکترام هم در همین زمینۀ مدیریت مالی ست،( البته فعلاً مرخصی تحصیلی به دلیل برنده شدن در لاتاری)
خوب تا اینجا که نه کار دولتی داشتم، نه رشته های درسیم جزو رشته های حساس بوده، و تازه ش هم یکی از رشته های پر طرفدار و جذاب بلاد کفره ( به گفته خود آفیسر، البته خودمم میدونستم )
اما سربازیم در س پ ا ه بوده، اونم فکر میکنی در کدوم قسمت؟ ؟؟
من آدمی بودم که از بچه گی به ورزش کردن به طور خیلی خفنی علاقه داشتم، سر همین تونسته بودم که از دوسال قبلش به باشگاه فتح که زیر نظر س پ ا ه بود وارد بشم( چون مربیم یکی از تمیسارهای ستاد مشترک بود) اونجا تونستم به مدت دوسال با ورزش کردن و تمرین و هر چی دیگه که شما اسمش رو میزارین سربازیم رو به اتمام برسونم، خداییش یادمه که تو آموزشی همه به چشم اینکه " آره دیگه شما تخم دوزرده کردین و خدمت نمیکنین که، میرین اونجا عشق و حال و ...." همش اذیت میکردن باشگاه فتحی هارو، الان م بعد از چند سال میبینم که اون دوستان جاشون رو دادن به این دوستان جا افتاده تر DOS و سفارت. حالا به جای اینکه بگن بابا این فقط در اونجا ورزش میکرده و این چیزا، میبینم که تنها دلیلی که میشه اونا گیر داده باشن، همین باشگاه فتحی بودن منه و شایدم اسم شناسنامه ای من که محمد داره و همچنین پیشوند در فامیلی...

یادم نمیره که آفیسر وقتی بهم گفت خوب از سربازیت بگو، توضیح بده چیکار میکردی و ... داشت هم سوال میکرد و هم تایپ، وقتی من شروع کردم و گفتم آره باشگاه فتح بودم که زیر نظر ارگان س پ ا ه بود، دست از تایپ کردن کشید و با اشتیاق فراوان، انگاری که دارم داستان میگم شروع کرد به سر تکون دادن و تأییدکردن، بعدش خیلی شیک با تعجب خاصی به من گفت " واقعاً !!! " مگه س پ ا ه هم باشگاه ورزشی داره ؟؟؟؟
خلاصه هیچوقت چشمای از حدقه در اومده ش رو یادم نمیره ...
وقتی که از سیر تا پیازش رو گفتم، و از طرفی دیدم که 10 دقیقه مصاحبه من طول کشیده، گفتم تمومه ، دیدی ویزا رو یه ضرب زدی تو گوشش Big Grin ،دیدی .....
خلاصه سرت رو درد نیارم یه چیزی حدود 1 دقیقه آفیسر با اون کسی که بغلش بود صحبت کردن، بعدش با خنده و ذوقی زیبا به من گفت که خیلی خوبه، شما همه چیتون اوکیه، این مدارکم اضافی هست بگیرین، فقط یه فرایند کوچیک دارین بعد از هفته 5- 6 سایت رو چک کنین، به محض اینکه شماره تون رو دیدین، بیایین اینجا برای ویزا..........
خلاصه من عینهو بستنی وا رفتم، گفتم چی شد پس، اینهمه چرت و پرت گفتن که آخرش اینو بگن، خوب از اول میگفتن دیگه، چون خودمم به خاطر سربازیم فکر میکردم که بک گراند بهم بخوره....
حالا با این شرح حال خداییش خودت بگو به من، به نظرت دلیل این کیلیرنس نزدیک به 6 ماه چی میتونه باشه؟ من خودم چطوری بهتر میتونم بدونم که چرا اینجوری شده ( اینو به خاطر اینکه گفتی خودشون میدونن گفتما Wink )
به جان خودم این عرایضم، عین واقعیته، و من بیگناهی ام Sad Sad Sad
اما اینم بگما، به جان همه مون، اصلاً نگران این نیستم که چرا دیر شد، یعنی هیچ استرسی هم ندارم ،چون مطمئنم که مشکلی ندارم و حالا دیر یا زود این حل میشه، به خدا زندگی با من اینقدر سر ناسازگاری داشته که این موضوع بغلش هیچی محسوب نمیشه، خلاصه بگم که بالاتر از سیاهی که رنگی نیست...
اما اینو بگم که من پررو تر از این چیزام که بخوان منو از کوره به در کنن (فکر کن یه درصد)
اینقد کم محلی میکنم تا بالاخره از خر شیطون بیان پایین و از رو برن Big Grin Tongue
تازه میخوام اینجا رتبه دوم منتظر سرا رو کسب کنم بابا، جایی دیگه که رتبه و مقامی نیاوردیم حداقل اینجا باشه، چی میشه مگه Big Grin Big Grin Big Grin
بازم شرمنده که پرحرفی کردم، اما اینو بگم که این پروسه، خیلی پیچیده تر از این حرفاس، و اینکه هیچ کیسی شبیه کیس دیگری نیست، یعنی اینکه دوستان نگن چرا اون که با ما بود کیلیر شد، اما ما نشدیم. چون این دلیل رو فقط برو بچ DOS و DHS میدونن و بس...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان