(2013-05-27 ساعت 21:30)امیر مهاجر نوشته:(2013-05-27 ساعت 21:14)ani_sheiton نوشته:(2013-05-27 ساعت 21:11)امیر مهاجر نوشته: [font=Andalus]ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Szsanazsz» عزیز ღღღ[/font]
پس چرا از این آرزوهای قشنگ برای من نمیکنی؟بعد میگی من ترو فراموش کردم خوب همین کارا رو میکنی که حسودیم میشه دیگه
دیگه دیگه! پارتی بازیه.البته اینقدر منتظرسرا رو ریفرش کردم که برای آبجیم آرزو کنه.
(2013-05-27 ساعت 21:22)shatsi نوشته: امیر خان ایشالله زودتر کلیر می شه......اسم ما رو هم بزار اون بالا ها....کلیر که نشدیم...حداقل اینجا تابلو بشیم.....
ایشالا شما هم کلیر میشی. همه کلیر میشن. شک ندارم.
این آرزو بصورت تصادفیه از بین همه کیسهای کلیر نشده. برای شما هم آرزو میکنه. برای همه به نسبت مساوی.
امیرخان راستش من 2 تا مشکل اساسی دارم یکیش اینه که کارم دیگه خیلی خیلی دولتیه ...یعنی دیگه آخر دولتیه ....و اینکه سربازی هم سپاه بودم...ایمیلی هم که 1 ماهه پیش از طرف خانمم که برنده اصلی بود به سفارت آنکارا زدم ...در پاسخ گفتن که همسر شما(یعنی بنده) هنوز دارن مراحل اداری رو طی می کنن ...الانم نزدیکه 68 روزه که گذشته....من موقع پر کردن فرم ها 2 به شک بودم که بگم کجا کار میکنم یا نه ....آخرش هم با مطالعه تاپیک های سال های مختلف به این نتیجه رسیدم که عین حکم کارگزینی رو که دارم در فرم ها بیارم.....راستش الان برام سوال هست که اگر اون رو عنوان نمی کردم چطور دوستان کنسولگری یا همکارانشون می تونستن بفهمن که بنده کارم دولتی هست ...راستش الان من بطور یقین خدمتتون عرض کنم که در دولت بانک اطلاعاتی وجود دارد در حال حاضر که از اون برای کارمند بودن یا نبودن کسی استعلام می شود یعنی جاهایی که میخوان برای مستمری و یا اطلاع از وضعیت اشتغال کسی مطابق قانون استعلام کنند از این بانک به عنوان مرجع استفاده می شود که دسترسی به این بانک هم توسط چند نفر خاص امکان پذیر است و بسیار محدود است و هنوز برای من جای سوال است که اگر مسئله دولتی بودن یا نبودن شغل کسی مطرح باشه آیا میتونه غیر هم به این اطلاعات دسترسی داشته باشه (امریکاییها) یا اینکه نه.....البته بانک های اطلاعاتی مختلفی هم در جاهای دیگر مثل تامین اجتماعی و غیره موجود هست که نمیتوانند مرجع کاملی باشند چون ممکن است کسی کارمند دولت باشد و از تامین اجتماعی مستمری دریافت نکند و اصولاً عضو صندوق تامین اجتماعی نباشد....مثلاً خدمات درمانی باشد....و یا بالعکس .....الا ایحال نمیدونم واقعاً این صداقت می تونه کار رو راحت تر کنه یا سخت تر...البته مسئله دیگری هم که به اون فکر کردم این هست که اگر بعداً کسی بخواد توی امریکا دنبال کار بگرده و بخواد از سوابقش به عنوان رزومه استفاده کنه می بایست جاهایی رو که کار کرده عنوان کنه....حالا این که کسی مسئله شغل دولتی رو عنوان نکرده باشه میتونه براش مشکل ساز باشه یا نه؟.....این رو هم نمیدونم.......تا بحال هم جوابی مستدلی توی این زمینه جایی ندیدم.....به هر حال درسته صداقت فی نفسه چیز خوبیه اما اینکه واقعاً اگر کسی صادق باشه در این موضوع به نفعش تموم میشه یا نه الان برای من جای سوال هست......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California
، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)