کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام
من الان آنکارا هستم. متاسفانه من خبر نداشتم سفارت امروز 27 تعطیل بود.ما بلیط برگشتمون رو واسه 5شنبه گرفتیم...اومدیم ویزا رو بگیریم...به نظر شما ptt رو الان عوض کنم به اونجایی که شنبه ها بازه؟؟فردا صبح مدارک رو باید بدم به سفارت...
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، hushmandco ، tajhizgaran ، payam62 ، mhb161 ، zohre02 ، ani_sheiton ، lonelyman
(2013-05-27 ساعت 22:53)ali_kh نوشته:  @عمو سعید :
(صلب مسئولیت : فقط نظر شخصی من است ! )
اینطور که من متوجه شدم خدمت سربازی ایشون امریه بودن (حالا هرجایی ) و تا جایی که میدونم توی کارت خاص نمینویسن امریه بوده فلان جا !
به نظر من اگر توی کارتشون قید نشده کلا صاایران رو بیخیال بشند بهتر است ! چون صاایران یا همون انستیتو ایزایران ! رابطه تنگاتنگی با ح.کو.م.ت داره داشته و خواهد داشت !
کارت پایان خدمت رو بله بزنن و مکان امریه بودن رو مثلا یگان محیط زیست بزنن ! وسلام ...
بعضی وقتا لازمه دروغ مصلحتی بگه آدم Big Grin Wink

منم موافقم..بقول یکی از دوستان که پارسال آخرش ویزا نگرفت :صداقت همه جا خوبه بغیراز سفارت آمریکا
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، soruosh ، hushmandco ، tajhizgaran ، shatsi ، babak_1363 ، payam62 ، mhb161 ، zohre02 ، lonelyman
(2013-05-27 ساعت 21:06)Saeedv13 نوشته:  سلام دوستان
یکی از برندگان 2014ای در پیام خصوصی از من سئوالاتی را در مورد کیسشون پرسیدند. طبق معمول و مثل سایر موارد مشابه به ایشان توصیه به راستگویی کردم ولی با توضیحات بیشتر ایشان کمی مردد شده ام. به قول معروف باید به ایشان گفت: "آنچه خوبان همه دارند تو تنها داری"!!!. من متن پیامهای خصوصی ایشون رو بعد از حذف آیدیشون میذارم اینجا به دو دلیل: اول این که اینجا تاپیک شلوغی هست و دوم این که ایشان در نهایت کلیرنس خواهند خورد و به لحاظ موضوعی هم سئوالشون به تاپیک ما مربوط میشه. خواهش می کنم از اظهار نظر خودداری نکنید و در نهایت بفرمایید که اگر جای ایشان بودید اطلاعات صحیح وارد می کردین یا از گفتن بعضی حقایق خودداری می کردید؟ من تنهایی نمی تونم مسئولیت توصیه ای به ایشون رو متقبل بشم و برای همین از همتون کمک می خوام. ممنونم از همگی.
XXXX نوشته: ...همسر من دوران خدمتش در يك شركت وابسته به صنايع دفاع بوده و 8 سال تعهد خدمت داشتن... ولي نظامي نبودن و كد نظامي نداشتن...
بعد از 8 سال به يك سازمان دولتي ديگه انتقالي ميگيرن و از اون حوزه بيرون ميان.. و به ايشون كارت معافيت موارد خاص ميدن.

حالا ما مونديم كه چي بنويسيم و چي ننويسيم!!! در قسمت خدمت سربازي yes بزنيم و بنويسيم بعنوان سربازي كار كردن و occupatian رو همون كار فني و مدت سربازي رو از ابتداي كار در صنايع و انتهاي اون بنويسيم يا خير بنويسيم و N/A بزنيم و در روز مصاحبه كارت رو نشون بديم... ولي موضوع اينه كه ميترسيم اگر سربازي رو no بزنيم و فرمها رو بفرستيم فكر كنن محل كار ايشون كه وابسته به صنايع دفاع بوده شغل اصليشون بوده و كلا نظرشون منفي بشه تا قبل از مصاحبه...
نظر شما و بقيه دوستان خيلي مهمه ... چون ميخوايم فرما رو بفرستيم..
ممنوونم از وقتي كه ميگذاريد..
XXXX نوشته: ما ديگه ميخوايم فرم رو ارسال كنيم... تصميم بر اين شد كه حقيقت رو بنويسيم با درنظر گرفتن اين كه كار خطرناكي در صنايع دفاع در مدت امريه انجام نشده!
military service: minstry defence
from.... to.... (8 year) امريه
position: none
occupation: no military specialty, I was working in a computer center
و اينكه در بند سوابق كار هم نوشتيم sa-iran به مدت فلان تاريخ تا فلان تاريخ
اين به نظر شما خوبه؟؟؟؟
XXXX نوشته: راستي در مورد صاايران بايد بگم همون امريه هست ... يعني همون جايي كه سربازي رو گذروندن... اين رو ديگه در قسمت كار نياريم؟؟ فقط تو همون قسمت مربوط به سربازي باشه كافيه؟ چون بيمه هم براشون رد شده گفتيم شايد در قسمت مربوط به كار هم بايد ذكر بشه...

برای من در این کیس معلوم نیست اطلاعات صحیح یعنی چی؟
اگر ۸ سال سربازی خدمت کردن که چرا معافیت دارند، اگر سربازی رو بله بزنن و بعد مدت خدمت رو ۸ سال به نظر من توضیح این مساله در سفارت کار رو پیچیده تر می کنه که چرا به جای پایان خدمت معافیت دارند.
در ضمن کار در صاایران درسته که یک شرکت ت.حر.یم شده است ولی داشتیم از بچه های همین تاپیک که در جاهای مورد تح.ر.یم که وابسته به س.پا.ه بودن کار می کردند و بعد از مدتی کلیر شدن و ویزا رو گرفتن و الان هم در دالاس هستند.
در هر صورت من با دوستانی که گفته اند اعلام حقیقت بهترین راه است موافقم. یه مدتی کلیر خوردن بهتر از نگرانی های ناشی از کتمان حقیقت است.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
دوستان گلم نوشته های آرش از پیشکسوتان را خوندم و بسیار جالب بود توصیه می کنم که همگی براش وقت بذاریم و به جای چک کردن مداوم سیس همچین فایلهایی رو به هم معرفی کنیم تازه می فهمیم که چقدر راه پیش رو داریم توکل بر خدا انشاالله همگی کلیر میشیم
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، r91 ، soruosh ، hushmandco ، abloom_ma ، tajhizgaran ، shatsi ، mhb161 ، zohre02 ، رجبعلی ، Saeedv13 ، AsemanAbee ، گل نهال ، lonelyman
نه آپدیتی . نه کلیرنسی .سه ماه بیشتر گذشته از مصاحبه.
ساکن نیویورک
برنده 2011

(2013-05-27 ساعت 21:23)hushmandco نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 14:55)b_argi نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 13:44)Ali.US نوشته:  تبریک به تمام دوستان کلیر شده از ابوظبی. نوش جانتان ، مبارکتون باشه.
ایروان توروخدا یه تکونی به خودت بده، داری از قافله عقب میمونیا.چی گفتی؟این هفته میترکونی؟ راست میگی؟ آقا پس از الآن به افتخارش بزن دست قشنگرو.
جان ... چی شد ...دوست مهربون.. گفتی ایروان .. اگه بترکونه که من زنجیری رو که خریدم ..میبرم پس میدم..بازم دست قشنگه رو میزنیم .. فرداهم که تعطیلن .. رفت تا 4 شنبه.
به امید all clearing completed

Argi جان فردا هم مگه تعطیله سفارت؟؟!
نگو جان من. قلبم با باطری کار میکنه قرصامم تموم شده !
سلام قربانت شوم..بله جزء تعطیلات ارمنستانه و تو لینک زیر هم تمام تعطیلات سفارت در 2013 ذکر شده.بابا جان من که الان چند روزه دارم بخاطر عدم کلیر شدنم از اون دنیا و از طریق روحم تحولات سایت رو دنبال میکنم.
http://armenia.usembassy.gov/holidays.html
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-05-27 ساعت 21:55)امیر مهاجر نوشته:  @عمو سعید:
به نظر من مسأله سربازی و امریه و حتی نظامی بودن خیلی کم اهمیت‌تر از بودن در شرکتی مثل صایران هستش.
چرا که این شرکت قطب الکترونیک کشوره و آخرین تکنولوژیهای الکترونیک ساخت داخل در این شرکت موجوده و بسیار از لحاظ مسائل ته.رeeم کانون توجه و حساسیت برانگیزه.
من هم نمیتونم کسی رو به گفتن چیزی جز حقیقت توصیه کنم. ولی...
بطور طبیعی نگرانی نباید وجود داشته باشه. اما اگر هم قرار باشه نگرانی وجود داشته باشه به نظر من همین قسمت صایرانش هست.

امیر جان
من هم دوستمون رو به تقوی و صداقت در بیان تشویق می کنم Wink که بهترین راهه.

در مورد سربازی من فکر می کنم ملاک برای اونها مدرکی هست که دست شخصه ... یعنی کارت معافیت ( حالا با هر عنوانی ) . پس پیشنهاد من اینه که خدمت رو معاف بزنن.
در مورد سوابق کاری هم می تونن اشاره کنن که در مدتی که صاایران بودن بصورت پیمانی کار کردن و بعد از اون و اتمام دوره پیمان به اداره یا شرکت دیگه ای منتقل شدن .

و در آخر در مورد حساسیت روی صاایران ....
اصلا جای نگرانی نیست . چرا میگم جای نگرانی نیست چون شرکت ما و صاایران با هم همکاری مستمر دارند و هر دو شرکت " گاو پیشونی سفید " شده واسه اونها ... اما متاسفانه دید اونها در مورد این دو شرکت کمی اشتباهه و حس می کنن که این شرکتها با س پ ا ه در ارتباطه وحتی فکر می کنن خود س پ ا ه ه ....

ایشون اشاره ای به 8 سال تعهد خدمت کردن . من فکر می کنم و میشه این نتیجه رو گرفت که ایشون به دلیل تحصیل در رشته ای توی اون سازمان بورسیه شده و 2 برابر مدت تحصیل به اون سازمان تعهد خدمت داده ...
اگه خاطرتون باشه من گفتم که در شرکت حساسی کار می کنم که کنگره آمریکا رو به شدت به خودش مشغول کرده و لایحه هم علیه ما صادر کرد و به چندین Sub contractor ما هم اولتیماتوم داده که تا فلان تاریخ حق دارین با این شرکت همکاری داشته باشین . این لایحه به خدا درست روز مصاحبه ی من در کنگره تصویب و ابلاغ شد ... درست روز مصاحبه !!! طوری که خونواده با من تماس می گرفتن و می پرسیدن تو که نگفتی فلان شرکت کار می کنی !؟
اما من گفته بودم و کار از کار گذشته بود ... Smile

نتیجه هم چیزی جز گرفتن ویزا نشد ...

پیشنهاد می کنم با صداقت پیش برن و آخرین مدرکی که دال بر خدمت وظیفه دارن رو ( که همون معافیت هستش ) ارائه بدن .
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
سلام دوستان عزیز و درود بر همدلان خوبم
من هفته گذشته انکارا بوم
ولی لپ تاپ خراب شد و نشد اینجا چیزی بنویسم

ویزا را دریاف کردم . خیلی راحت.

توسیعه میکنم هیچکس زمینی برای رفتن به انکارا اقدام نکنه . خستگی راه یکطرف و مشکلات مرز هم یکطرف. همین و بس.
حتما هوای به انکارا بروید. هزینه ها زیاد تغییر نمیکنه ولی ..... (بماند)
امید وارم همه شما سریع کلیر شده و ویزا را بگیرید.
با اشخاصی که مهاجرسرای نبودن و مطالعه نداشتن آشنا شدم و دیدم چقدر هزینه های اضافه دادند و چقدر در بعضی مراحل دچار مشکل شدند.
با تشکر از راهنمایهای تمام دوستان و پیشکسوتان و مدیران این سایت.
همه موفق باشید
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

(2013-05-27 ساعت 23:59)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 23:20)shatsi نوشته:  امیرخان راستش من 2 تا مشکل اساسی دارم یکیش اینه که کارم دیگه خیلی خیلی دولتیه ...یعنی دیگه آخر دولتیه ....و اینکه سربازی هم سپاه بودم...ایمیلی هم که 1 ماهه پیش از طرف خانمم که برنده اصلی بود به سفارت آنکارا زدم ...در پاسخ گفتن که همسر شما(یعنی بنده) هنوز دارن مراحل اداری رو طی می کنن ...الانم نزدیکه 68 روزه که گذشته....من موقع پر کردن فرم ها 2 به شک بودم که بگم کجا کار میکنم یا نه ....آخرش هم با مطالعه تاپیک های سال های مختلف به این نتیجه رسیدم که عین حکم کارگزینی رو که دارم در فرم ها بیارم.....راستش الان برام سوال هست که اگر اون رو عنوان نمی کردم چطور دوستان کنسولگری یا همکارانشون می تونستن بفهمن که بنده کارم دولتی هست ...راستش الان من بطور یقین خدمتتون عرض کنم که در دولت بانک اطلاعاتی وجود دارد در حال حاضر که از اون برای کارمند بودن یا نبودن کسی استعلام می شود یعنی جاهایی که میخوان برای مستمری و یا اطلاع از وضعیت اشتغال کسی مطابق قانون استعلام کنند از این بانک به عنوان مرجع استفاده می شود که دسترسی به این بانک هم توسط چند نفر خاص امکان پذیر است و بسیار محدود است و هنوز برای من جای سوال است که اگر مسئله دولتی بودن یا نبودن شغل کسی مطرح باشه آیا میتونه غیر هم به این اطلاعات دسترسی داشته باشه (آمریکاییها) یا اینکه نه.....البته بانک های اطلاعاتی مختلفی هم در جاهای دیگر مثل تامین اجتماعی و غیره موجود هست که نمیتوانند مرجع کاملی باشند چون ممکن است کسی کارمند دولت باشد و از تامین اجتماعی مستمری دریافت نکند و اصولاً عضو صندوق تامین اجتماعی نباشد....مثلاً خدمات درمانی باشد....و یا بالعکس .....الا ایحال نمیدونم واقعاً این صداقت می تونه کار رو راحت تر کنه یا سخت تر...البته مسئله دیگری هم که به اون فکر کردم این هست که اگر بعداً کسی بخواد توی آمریکا دنبال کار بگرده و بخواد از سوابقش به عنوان رزومه استفاده کنه می بایست جاهایی رو که کار کرده عنوان کنه....حالا این که کسی مسئله شغل دولتی رو عنوان نکرده باشه میتونه براش مشکل ساز باشه یا نه؟.....این رو هم نمیدونم.......تا بحال هم جوابی مستدلی توی این زمینه جایی ندیدم.....به هر حال درسته صداقت فی نفسه چیز خوبیه اما اینکه واقعاً اگر کسی صادق باشه در این موضوع به نفعش تموم میشه یا نه الان برای من جای سوال هست......

خیلی خیلی دولتی یعنی چی؟ مثلا رئیس جمهوری؟ یا وزیری یا معاون وزیر؟ خب اگر اینها باشی یا حتی از مدیران رده بالا که لازم نیست اصلا فرم پر کنی. تمام اطلاعاتت همه جا موجوده. حتی تو سایتهای خبری دور افتاده.
اما اگر شخصیت شناخته شده و رسانه‌ای نیستی ولی کارت توی ارگانهای دولتی یا مستقیم زیر نظر نهاد ریاست جمهوریه نباید نگران باشی. اصلا مشکلی نیست.
اما اینکه اینها از کجا میفهمند که شما دروغ گفتی یا نه باید بگم که مطلقا فکرت سمت بیمه و سایتها و ارگانهای ایران نره. اینها هرگز از این روشها برای استعلام استفاده نمیکنند.
شما با کشوری طرفی که چند تا از کاملترین دیتابیسهای اطلاعاتی دنیا رو داره. اینها مستقیما از نهادها و سازمانهای خودشون استعلام میکنند و مطمئن باش اگر لازم باشه اطلاعاتی از شما داشته باشند توی دیتابیسشون قطعا دارند و اون رو هم از طرقی که بهتر از من میدونی جمع میکنند. پس اگر خودت احساس میکنی پست یا مقامی داری یا مسؤولیتی داری که خیلی مهم و حساسه (چه از نظر پستی و چه از نظر اهمیت شغلی) پس احتمال اینکه آمارتو داشته باشند خیلی زیاده.
حالا اینکه داشتن آمار شما چه معنی میده یه موضوع دیگه است و اینکه اصلا تو چنین مواردی روی خود شخص و سوابقش زوم میکنند یا پستش و شغلش. منظورم اینه که سوابق شخص میتونه تو کلیرنسش تأثیرگذار باشه یا نوع اون شغلی که داره و یا هر دو. شخصا تصور میکنم هر دو.
خلاصه من چند بار گفتم به دوستان یکبار دیگه هم اینجا میگم. هیچکس بهتر از خود شخص نمیتونه دلیل کلیر خوردن طولانیتر یا خدای نکرده کلیر نشدنش رو بدونه. حتی عزیزانی که سال گذشته کلیر نشدند و دلایلی همچون رشته هوا و فضا رو اعلام کردند از دیدگاه بنده برخی واقعیات رو نمیخواستند یا نمیتونستند اینجا برای ما عنوان کنند و کاملا هم به نظر بنده طبیعیه.

کاملا موافقم امیر جان
با همه نوشته هات و مخصوصا جمله هایلایت شده . من این جمله رو توی چند پست عقب تر گفتم اما متاسفانه مورد انتقاد بعضی دوستان قرار گرفتم Smile
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
(2013-05-28 ساعت 00:32)sce نوشته:  [quote='Saeedv13' pid='347219' dateline='1369672576']
سلام دوستان
یکی از برندگان 2014ای در پیام خصوصی از من سئوالاتی را در مورد کیسشون پرسیدند.

سلام عمو سعید.
این دوستمون همین سوال رو تو پیام خصوصی از من هم پرسیده بود.ایشون از صادقی عزیز هم استعلام کرده بود و من هم مثل صادقی بهش پیشنهاد دادم YES بزنه و یه تاریخی رو واسه شروع و پایان بنویسه.همون طوری که دوستان شاید بدونن من خودم تو فرم های اول که به کی سی سی فرستادم تو قسمت سربازی به اشتباه NO زدم و بعد اصلاح کردم و دوباره فرستادم .حالا چرا اینو گفتم ؟
واسه این دوستمون دو فرضیه متصوره :
1-اگه ایشون بزنه NO یا باید روز مصاحبه کارت معافیت خاص نشون بده و همون جا علت معافیت رو واسشون بشکافه که نهایتا باعث کلیرنس میشه.یا اگه بعدا ترجیح داد YES بزنه می تونه دوباره درخواست اصلاح فرم هارو بده.
2-اما اگه ایشون YES بزنه که بهتر هم هست به نظر من اصلا اشاره ای به صا ایران نکنه و فقط طول مدت خدمت رو بنویسه و در قسمت شغل هم می تونه اونو تا جایی که امکان داره غیر حساس نشون بده.فقط در این حالت باید تصمیم نهایی رو بگیره.چون دیگه اگه نظرش عوض بشه و بزنه NO یه کم حساسیت اونارو زیاد می کنه.
این نظر ببندست و من هم توصیه خودم گفتن YES هست.
موفق باشین.

دوست عزیز SCE
ایشون چه تاریخی رو بنویسه ؟ بگه 8 سال خدمت کرده یعنی !!!! و اما :
توضیح در مورد فرضیه 1:

ایشون چه بخوان چه نخوان وارد پروسه کلیرنس میشن. پس بازم استناد می کنم که پیام قبلیم که احتمال میدادم ایشون بورسیه سازمانی بودن ، میتونن بگن من به دلیل اینکه در فلان رشته بصورت رایگان در صاایران و یا هر سازمان وابسته تحصیل کردم ، تعهد خدمت داده بودم که 8 سال برای اونها کار کنم و نهایتا هم کارت معافیت خاص رو بهم دادن ... این نظر من هستش .

توضیح در مورد فرضیه 2:
هیچی بهتر از حقیقت نیست . صحبت یک عمر زندگیه ... تصور کنین اونجا بهش بگن شما داری چیزی رو از ما کتمان میکنی ... می دونین یعنی چی ؟
به خدا هیچ مشکلی ندارن ایشون و خیلی راحت میره مصاحبه و بعد از طی کردن دوره مشخصی کلیر میشن ...

من شما را به تقوی و پرهیزکاری توصیه می کنم Big Grin

خیلی مخلصیم .
(2013-05-27 ساعت 22:35)yaszamansani نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 15:30)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 15:17)yaszamansani نوشته:  تبررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررریکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک به همه دوستان کلیر شده.برای ما هم دعا کنید.

ذوست عزيز شما مي بايست امروز كلير مي شديد
از 8 كيس كه 23 مي آپديت شدند همه امروز آپديت و كلير شدند فقط شما مونديد.
يه تماسي با سفارت بگيريد و علت نقض مدرك دخترتون رو جويا بشيد تا ايشالا سريتر كلير بشيد
دوست عزیز دخترم 7 می ومن (برنده اصلی)23 می و هر سه مون 27 می اپدیت شدیم ولی کلیر نشدیم .الان باید چکار کرد ؟در تاریخ 7می برای دخترم ریفیوززدن. علت رو جویا شدم و برای ابوظبی ایمیل زدم گفتن ما از سایت سیس استفاده نمیکنیم وهر چیزی که اونجا میبینید توجه نکنید. نظر شما چیه ؟ممنون
ببين گلم 7 مي هنوز پروسه كيس شما تموم نشده بود از بچه هايي كه با شما مصاحبه داشتند 7 كيس ديگه هم با شما روز 23 مي آپديت داشتند كه نشاندهنده اتمام بررسي كيس هستش و روز 27 مي كلير شدند. به نظر من الان شما يه ايميل ديگه به سفارت ابوظبي بزن و علت رو جويا شو.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: b_argi ، tajhizgaran ، shatsi ، mhb161 ، zohre02 ، lonelyman
سلام دوستان.
قبل از هر چيز مي خوام يه چيزايي بگم كه شايد بيشتر به گلايه شبيه باشه و روي صحبتم هم جسارتا به دوستان مدير و سروران گراميه.اميدوارم اين صحبت هاي بنده رو صرفا به حساب يه انتقاد از يه دوست بزارن و خداي ناكرده از دست من هم ناراحت نشن.خدا شاهده كه ما تو اين مدت هر آنچه لازم بود اطلاعات بگيريم رو مديون اين سايت و بچه هاي گلش،مخصوصا مديراي عزيز هستيم.
هيچ كس شايد دوست نداشته باشه كه بخواد ايندوره انتظار بهش تعلق بگيره.اما متاسفانه با اين شرايط فعلي راه گريزي نيست.تاپيكي ايجاد شده و دوستاني دور هم جمع شده اند كه همديگرو نديده و نشناخته با هم گپ و گفت مي كنن و ضمن اين كه اطلاعات خودشون رو در اختيار هم ميزارن باعث ايجاد روحيه نشاط و دلگرمي هم ميشن.اين تاپيك به معناي واقعي،حداقل واسه من بوي يكرنگي و دوستي ميده.اينو اصلا شوخي نمي كنم.به عشق اينجا ميام پست ميزارم و با خوشحالي بچه ها شاد ميشم و با ديدن روزاي انتظار بالاي بعضي ها نگران و سعي مي كنم با دادن روحيه و گه گاه با شوخي اين فضا رو واسشون تلطيف كنم.بچه هاي اينجا به خاطر يك نوع بلاتكليفي محض قدرت تصميم گيري خودشون رو از دست دادن و سرنوشت خودشون رو به تقدير سپردن.همه خوب مي دونيم و اين شعار اينجاست كه هممون ويزارو مي گيريم و اينجا فقط بهونه اي واسه دور هم بودنه.پس بيايم هواي همديگرو داشته باشيم.من نمي خوام بگم عنوان كردن كمك به ديگران ايرادي داره،خير.به هيچ وجه.اما همونطور كه ميدونين باز كردن موضوعاتي مثل موضوعي كه عمو سعيد عزيز ارايه كردن مي تونه باعث شروع يه نوع مباحثه كه منجر به نتيجه مثبتي هم نميشه بشه.حداقل من حس مي كنم جاي ارايه اين مطلب اينجا نبود.عنوان كردن يه سري مسايل ديگه هم مثل اين كه دوره كليرنس بستگس به يه سري مسايل داره كه افراد شايد نخوان اينجا مطرح كنند هم باعث ايجاد يه سوء تفاهم شد كه باعث شد يه مقدار مباحث به انحراف بره.
اينجا عشق همه صحبت از آپديت شدن،هورا،شعر گتن،دعا كردن و باخبر كردن همديگه از شرايط اين دورانه.
بياين دوباره برگرديم به روزاي قبل و موضاعاتي كه باعث مباحثه هاي بي دليل و احتمالا دلخوري ميشه رو كنار بزاريم.
از همه دوستان هم مي خوام اين پست من رو كه از نظر انشاء اصلا نمي تومه مثل املاء باشه رو فقط بخونن و سعي كنن اگه نظري حتي در رد كامل و تمام نظر من دارن پاسخي ندن.ژاسخ به هر پست مي تونه حق هر كسي باشه ولي ....لطفا براي كشدار نشدن اين موضات تلاش كنيم.
موفق باشين.
لاتاری 2013
سلام دوستان عزیز و منتظران کلیرنس.
به نظر شما ایا کیس من کلیر می خوره یا نه؟!
4 نفر.
سربازی رفتن سال 59 قبل انقلاب.
هیچ کار دولتی نداشتم و ازاد.از نظر اسپانسر مالی هم مشکلی نیستو خانواده هم کلا دولتی نیستند.سفر های خارجه داشتیم و هیچ مشکلی مثل دعوا پرونده و ... نداشتیم.

به نظر شما کلیر می خورم یا نه؟!بلیط برگشت 4 روز دیرتر بگیرم یا نه؟!
بنظر شما میشه چون 4 نفریم که بلیط بعد مصاحبه بگیرم اگر اگرکلیر نخوردیم خانواده برگرده من بمونم تا 3-4 روز دیگه؟!
ممنونم

تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، zohre02 ، shatsi ، tajhizgaran ، payam62 ، mhb161 ، lonelyman
(2013-05-28 ساعت 10:36)mamad_msp نوشته:  سلام دوستان عزیز و منتظران کلیرنس.
4 نفر.
هیچ کار دولتی نداشتم و ازاد.از نظر اسپانسر مالی هم مشکلی نیستو خانواده هم کلا دولتی نیستند.سفر های خارجه داشتیم و هیچ مشکلی مثل دعوا پرونده و ... نداشتیم.

بنظر شما میشه چون 4 نفریم که بلیط بعد مصاحبه بگیرم اگر اگرکلیر نخوردیم خانواده برگرده من بمونم تا 3-4 روز دیگه؟!
ممنونم

سلام دوست عزيز.
واقعا هيچ كس به درستي نمي تونه به شما بگه كه چي ميشه.اميدورام يه ضرب بگيرين.ولي حداقلش اينه كه اگه هم يه ضرب باشه به اميد خدا يه نفر ميتونه بمونه و بقيه بلافاصله برگردن.پس به نظر من شما نهايتا بليط يك نفر رو اگه تغيير بدين كه بمونه واسه گرفتن ويزا كافيه.
موفق باشين.

(2013-05-28 ساعت 10:36)mamad_msp نوشته:  سلام دوستان عزیز و منتظران کلیرنس.
4 نفر.

ممنونم
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، shatsi ، tajhizgaran ، roeentan ، lonelyman
(2013-05-28 ساعت 02:19)mrbonbon نوشته:  امیر جان سلام
باعرض معذرت، من با گفته های شما تا حدودی هم عقیده نیستم. در اصل، گفته های شما به صورت کلی میتونه به عنوان یه نظریه، برای طولانی شدن بک گراند چک درست باشه، اما به دید یک قانون و اصل نه ؛که بشه ازش چیزی رو استنباط کرد...
حالا چرا میگم نه؟ در مورد کیس خودم بهتون بگم تا درک کنین . من واقعاً دلیل طولانی شدن کیلیر شدنم رو نمیفهمم و هر جوری هم دارم یه چیزی رو بهش ربط میدم بازم میبینم که اینهمه تأخیر اصلاٌ معنی نمیتونه داشته باشه...
...

دوست عزیزم. من شما رو جزو اون دسته از افرادی که کیس طولانی بهشون میخوره یا خدای نکرده کلیر نمیشن نمیدونم! چرا که شما تنها نیستید. مثالی که من زدم عزیزی بود که ماهها انتظار کشیده بود در حالیکه فقط یک نفر مثل ایشون بود و بقیه ۲۰۱۲ها با میانگین خیلی کمتر از امسال کلیر میشدند. در بدترین حالت حدود ۴۰ روز.
وقتی دقت کنیم میبینیم که شما و اکثر کسانی که برج ۱۲ مصاحبه داشتند هنوز کلیر نشدند. قبلش برج ۱ و برج ۱۱ رو هم شامل میشد که تو حرکت قبلی عده‌ای از این دو دسته رو هم کلیر کردند. من نمیدونم دلیل این اتفاق برای دوستانی که تاریخ مصاحبه‌شون تو این حدود بوده چیه. اما هر دلیلی داشته باشه یه چیز گروهیه و نمیتونه ربطی به خود اشخاص داشته باشه. پس من به شخصه تصور نمیکنم شما هم با وجود این همه انتظار مشکلی داشته باشید که لزوما به شما ربطی داشته باشه. ۱۷۰ روز خیلی زیاده. واقعا انتظار سختیه و من شما رو درک میکنم و وقتی خودمو جای هر کدام از شما میگذارم واقعا حالم بد میشه و از ته دل دعا میکنم زودتر از این بلا تکلیفی دراومده و قدم به سوی سرنوشت شیرینی که انتظارشو میکشید بردارید. ولی باز هم چون شما تنها نیستید و زمان انتظار امسال با سالهای پیش فرق کرده اینو عرض میکنم. پارسال اگر کسی از ۳ ماه رد میکرد تنها نتیجه‌ای که میگرفت این بود که دیگه کلیر نخواهد شد! حتی در اون یکی دو مورد هم اینطور نشد! اما امسال خیلیها وضعیتی رو دارند تحمل میکنند که پارسال همه ازش میترسیدند و کابوس هر برنده‌ای بود. حداقل این دلخوشی غیر قابل کتمان وجود داره که تنها نیستید و همین دلگرمی که میتونه برای همه ما داشته باشه اینه که عزیزانی چون شما لازم نیست نگران باشند که مشکلی «خاصی» دارند. اما هنوز سر حرف خودم هستم. اینکه من چه کسانی رو مشمول کلیرنس طولانی میدونم یا چه کسانی رو خاص میدونم یک چیز کاملا نسبی است و در مورد شما که تو اون رنج تاریخی مصاحبه شدید صدق نمیکنه.

(2013-05-28 ساعت 10:02)sce نوشته:  سلام دوستان.
قبل از هر چيز مي خوام يه چيزايي بگم كه شايد بيشتر به گلايه شبيه باشه و روي صحبتم هم جسارتا به دوستان مدير و سروران گراميه.اميدوارم اين صحبت هاي بنده رو صرفا به حساب يه انتقاد از يه دوست بزارن و خداي ناكرده از دست من هم ناراحت نشن.خدا شاهده كه ما تو اين مدت هر آنچه لازم بود اطلاعات بگيريم رو مديون اين سايت و بچه هاي گلش،مخصوصا مديراي عزيز هستيم.
...

دوست عزیز نیت عمو سعید کمک به یکی از دوستان هست که از نگرانی نمیدونه چطور فرمهاشو پر کنه. دوستی که شرایطش یه جورایی خاصه و باید بهش حق داد. ایشون برا من هم پیام خصوصی داده بودند. اما توصیه‌ای نکردم. واقعا توصیه کردن برای ایشون کار دشواریه.
اینجا تاپیک خاصیه. خیلیها از هر نوشته یا عکس یا علامتی استفاده میکنند برای دلگرمی دادن به دیگران. اینجا تاپیکیه که قوانین مهاجرسرا به صراحت درش نقض میشه و مدیران نه تنها برخوردی نمیکنند بلکه خودشون هم در نقض این قوانین مشارکت دارند. همه اینها به همون دلیلیه که شما فرمودید. فقط برای دلگرمی دادن. فقط برای ایجاد امید و قوت برای انتظار. یکبار دیگه همینجا همین جمله رو به تأکید گفتم. پس موافقم که کاملا حق با شماست.
ولی گفتگو در این خصوص مسائل هم علاقه‌مندان خاص خودش رو داره. من مطمئنم برای هر کسی جالبه که نظر دیگران رو در مورد شرایط مشابه خودش بدونه. میدونیم که هر کسی برای خودش یه چیزی برای استرس داشتن پیدا کرده. پس این صحبتها میتونه حتی از استرس شخص بکاهه.
اینکه عده‌ای نمیتونند مسائل و مشکلات شخصیشون رو عنوان کنند به عقیده بنده و همونطوری که در پست قبلیم گفتم کاملا طبیعیه. هرگز نباید انتظار داشت غیر از این باشه. اما لازم بود بگم که باز هم امید بدم به عزیزانی چون این دوستمون یا حتی mrbonbon عزیز که بدونند اگر هیچ مشکلی ندارند دلشون قرص باشه و بدونند که هرگز به یه کیس خاص تبدیل نخواهند شد. البته این بستگی به برداشتشون از نظر بنده هم داره. چون همونطور که گفتم ابدا ایشون رو جزو کیسهای خاص نمیبینم. در واقع با شرایطی که فعلا داریم هنوز زوده کسی رو جزو کیسهای خاص دونست.
مباحث مربوطه هم اگر تو تاپیک کلیرنس مطرح نشن جای دیگری براش وجود نداره تو مهاجرسرا. اما اتفاقا شش دانگ حواس ما جمع جمعه که مبادا کسی با راهنماییهاش تو دل بچه‌ها رو بی جهت خالی کنه. بارها نمونه‌هاش رو دیدیم و برخورد کردیم. الان هم به نظر من هیچ چیز استرس زایی مطرح نشده.
میبخشی که بر خلاف تقاضای شما پاسخ دادم. اما لازم دیدم این کارو بکنم. Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان