موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من الان آنکارا هستم. متاسفانه من خبر نداشتم سفارت امروز 27 تعطیل بود.ما بلیط برگشتمون رو واسه 5شنبه گرفتیم...اومدیم ویزا رو بگیریم...به نظر شما ptt رو الان عوض کنم به اونجایی که شنبه ها بازه؟؟فردا صبح مدارک رو باید بدم به سفارت...
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم نوشته های آرش از پیشکسوتان را خوندم و بسیار جالب بود توصیه می کنم که همگی براش وقت بذاریم و به جای چک کردن مداوم سیس همچین فایلهایی رو به هم معرفی کنیم تازه می فهمیم که چقدر راه پیش رو داریم توکل بر خدا انشاالله همگی کلیر میشیم
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-28 ساعت 06:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-28 ساعت 06:59 توسط آسمان نیلگون.)
نه آپدیتی . نه کلیرنسی .سه ماه بیشتر گذشته از مصاحبه.
ساکن نیویورک
برنده 2011
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2013-05-28 ساعت 07:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-28 ساعت 07:14 توسط b_argi.)
(2013-05-27 ساعت 21:23)hushmandco نوشته: (2013-05-27 ساعت 14:55)b_argi نوشته: (2013-05-27 ساعت 13:44)Ali.US نوشته: تبریک به تمام دوستان کلیر شده از ابوظبی. نوش جانتان ، مبارکتون باشه.
ایروان توروخدا یه تکونی به خودت بده، داری از قافله عقب میمونیا.چی گفتی؟این هفته میترکونی؟ راست میگی؟ آقا پس از الآن به افتخارش بزن دست قشنگرو.
جان ... چی شد ...دوست مهربون.. گفتی ایروان .. اگه بترکونه که من زنجیری رو که خریدم ..میبرم پس میدم..بازم دست قشنگه رو میزنیم .. فرداهم که تعطیلن .. رفت تا 4 شنبه.
به امید all clearing completed
Argi جان فردا هم مگه تعطیله سفارت؟؟!
نگو جان من. قلبم با باطری کار میکنه قرصامم تموم شده !
سلام قربانت شوم..بله جزء تعطیلات ارمنستانه و تو لینک زیر هم تمام تعطیلات سفارت در 2013 ذکر شده.بابا جان من که الان چند روزه دارم بخاطر عدم کلیر شدنم از اون دنیا و از طریق روحم تحولات سایت رو دنبال میکنم.
http://armenia.usembassy.gov/holidays.html
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-28 ساعت 08:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-28 ساعت 08:43 توسط عضو باسابقه.)
(2013-05-27 ساعت 21:55)امیر مهاجر نوشته: @عمو سعید:
به نظر من مسأله سربازی و امریه و حتی نظامی بودن خیلی کم اهمیتتر از بودن در شرکتی مثل صایران هستش.
چرا که این شرکت قطب الکترونیک کشوره و آخرین تکنولوژیهای الکترونیک ساخت داخل در این شرکت موجوده و بسیار از لحاظ مسائل ته.رeeم کانون توجه و حساسیت برانگیزه.
من هم نمیتونم کسی رو به گفتن چیزی جز حقیقت توصیه کنم. ولی...
بطور طبیعی نگرانی نباید وجود داشته باشه. اما اگر هم قرار باشه نگرانی وجود داشته باشه به نظر من همین قسمت صایرانش هست.
امیر جان
من هم دوستمون رو به تقوی و صداقت در بیان تشویق می کنم
که بهترین راهه.
در مورد سربازی من فکر می کنم ملاک برای اونها مدرکی هست که دست شخصه ... یعنی کارت معافیت ( حالا با هر عنوانی ) . پس پیشنهاد من اینه که خدمت رو معاف بزنن.
در مورد سوابق کاری هم می تونن اشاره کنن که در مدتی که صاایران بودن بصورت پیمانی کار کردن و بعد از اون و اتمام دوره پیمان به اداره یا شرکت دیگه ای منتقل شدن .
و در آخر در مورد حساسیت روی صاایران ....
اصلا جای نگرانی نیست . چرا میگم جای نگرانی نیست چون شرکت ما و صاایران با هم همکاری مستمر دارند و هر دو شرکت " گاو پیشونی سفید " شده واسه اونها ... اما متاسفانه دید اونها در مورد این دو شرکت کمی اشتباهه و حس می کنن که این شرکتها با س پ ا ه در ارتباطه وحتی فکر می کنن خود س پ ا ه ه ....
ایشون اشاره ای به 8 سال تعهد خدمت کردن . من فکر می کنم و میشه این نتیجه رو گرفت که ایشون به دلیل تحصیل در رشته ای توی اون سازمان بورسیه شده و 2 برابر مدت تحصیل به اون سازمان تعهد خدمت داده ...
اگه خاطرتون باشه من گفتم که در شرکت حساسی کار می کنم که کنگره آمریکا رو به شدت به خودش مشغول کرده و لایحه هم علیه ما صادر کرد و به چندین Sub contractor ما هم اولتیماتوم داده که تا فلان تاریخ حق دارین با این شرکت همکاری داشته باشین . این لایحه به خدا درست روز مصاحبه ی من در کنگره تصویب و ابلاغ شد ... درست روز مصاحبه !!! طوری که خونواده با من تماس می گرفتن و می پرسیدن تو که نگفتی فلان شرکت کار می کنی !؟
اما من گفته بودم و کار از کار گذشته بود ...
نتیجه هم چیزی جز گرفتن ویزا نشد ...
پیشنهاد می کنم با صداقت پیش برن و آخرین مدرکی که دال بر خدمت وظیفه دارن رو ( که همون معافیت هستش ) ارائه بدن .
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز و درود بر همدلان خوبم
من هفته گذشته انکارا بوم
ولی لپ تاپ خراب شد و نشد اینجا چیزی بنویسم
ویزا را دریاف کردم . خیلی راحت.
توسیعه میکنم هیچکس زمینی برای رفتن به انکارا اقدام نکنه . خستگی راه یکطرف و مشکلات مرز هم یکطرف. همین و بس.
حتما هوای به انکارا بروید. هزینه ها زیاد تغییر نمیکنه ولی ..... (بماند)
امید وارم همه شما سریع کلیر شده و ویزا را بگیرید.
با اشخاصی که مهاجرسرای نبودن و مطالعه نداشتن آشنا شدم و دیدم چقدر هزینه های اضافه دادند و چقدر در بعضی مراحل دچار مشکل شدند.
با تشکر از راهنمایهای تمام دوستان و پیشکسوتان و مدیران این سایت.
همه موفق باشید
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-28 ساعت 08:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-28 ساعت 08:46 توسط عضو باسابقه.)
(2013-05-27 ساعت 23:59)امیر مهاجر نوشته: (2013-05-27 ساعت 23:20)shatsi نوشته: امیرخان راستش من 2 تا مشکل اساسی دارم یکیش اینه که کارم دیگه خیلی خیلی دولتیه ...یعنی دیگه آخر دولتیه ....و اینکه سربازی هم سپاه بودم...ایمیلی هم که 1 ماهه پیش از طرف خانمم که برنده اصلی بود به سفارت آنکارا زدم ...در پاسخ گفتن که همسر شما(یعنی بنده) هنوز دارن مراحل اداری رو طی می کنن ...الانم نزدیکه 68 روزه که گذشته....من موقع پر کردن فرم ها 2 به شک بودم که بگم کجا کار میکنم یا نه ....آخرش هم با مطالعه تاپیک های سال های مختلف به این نتیجه رسیدم که عین حکم کارگزینی رو که دارم در فرم ها بیارم.....راستش الان برام سوال هست که اگر اون رو عنوان نمی کردم چطور دوستان کنسولگری یا همکارانشون می تونستن بفهمن که بنده کارم دولتی هست ...راستش الان من بطور یقین خدمتتون عرض کنم که در دولت بانک اطلاعاتی وجود دارد در حال حاضر که از اون برای کارمند بودن یا نبودن کسی استعلام می شود یعنی جاهایی که میخوان برای مستمری و یا اطلاع از وضعیت اشتغال کسی مطابق قانون استعلام کنند از این بانک به عنوان مرجع استفاده می شود که دسترسی به این بانک هم توسط چند نفر خاص امکان پذیر است و بسیار محدود است و هنوز برای من جای سوال است که اگر مسئله دولتی بودن یا نبودن شغل کسی مطرح باشه آیا میتونه غیر هم به این اطلاعات دسترسی داشته باشه (آمریکاییها) یا اینکه نه.....البته بانک های اطلاعاتی مختلفی هم در جاهای دیگر مثل تامین اجتماعی و غیره موجود هست که نمیتوانند مرجع کاملی باشند چون ممکن است کسی کارمند دولت باشد و از تامین اجتماعی مستمری دریافت نکند و اصولاً عضو صندوق تامین اجتماعی نباشد....مثلاً خدمات درمانی باشد....و یا بالعکس .....الا ایحال نمیدونم واقعاً این صداقت می تونه کار رو راحت تر کنه یا سخت تر...البته مسئله دیگری هم که به اون فکر کردم این هست که اگر بعداً کسی بخواد توی آمریکا دنبال کار بگرده و بخواد از سوابقش به عنوان رزومه استفاده کنه می بایست جاهایی رو که کار کرده عنوان کنه....حالا این که کسی مسئله شغل دولتی رو عنوان نکرده باشه میتونه براش مشکل ساز باشه یا نه؟.....این رو هم نمیدونم.......تا بحال هم جوابی مستدلی توی این زمینه جایی ندیدم.....به هر حال درسته صداقت فی نفسه چیز خوبیه اما اینکه واقعاً اگر کسی صادق باشه در این موضوع به نفعش تموم میشه یا نه الان برای من جای سوال هست......
خیلی خیلی دولتی یعنی چی؟ مثلا رئیس جمهوری؟ یا وزیری یا معاون وزیر؟ خب اگر اینها باشی یا حتی از مدیران رده بالا که لازم نیست اصلا فرم پر کنی. تمام اطلاعاتت همه جا موجوده. حتی تو سایتهای خبری دور افتاده.
اما اگر شخصیت شناخته شده و رسانهای نیستی ولی کارت توی ارگانهای دولتی یا مستقیم زیر نظر نهاد ریاست جمهوریه نباید نگران باشی. اصلا مشکلی نیست.
اما اینکه اینها از کجا میفهمند که شما دروغ گفتی یا نه باید بگم که مطلقا فکرت سمت بیمه و سایتها و ارگانهای ایران نره. اینها هرگز از این روشها برای استعلام استفاده نمیکنند.
شما با کشوری طرفی که چند تا از کاملترین دیتابیسهای اطلاعاتی دنیا رو داره. اینها مستقیما از نهادها و سازمانهای خودشون استعلام میکنند و مطمئن باش اگر لازم باشه اطلاعاتی از شما داشته باشند توی دیتابیسشون قطعا دارند و اون رو هم از طرقی که بهتر از من میدونی جمع میکنند. پس اگر خودت احساس میکنی پست یا مقامی داری یا مسؤولیتی داری که خیلی مهم و حساسه (چه از نظر پستی و چه از نظر اهمیت شغلی) پس احتمال اینکه آمارتو داشته باشند خیلی زیاده.
حالا اینکه داشتن آمار شما چه معنی میده یه موضوع دیگه است و اینکه اصلا تو چنین مواردی روی خود شخص و سوابقش زوم میکنند یا پستش و شغلش. منظورم اینه که سوابق شخص میتونه تو کلیرنسش تأثیرگذار باشه یا نوع اون شغلی که داره و یا هر دو. شخصا تصور میکنم هر دو.
خلاصه من چند بار گفتم به دوستان یکبار دیگه هم اینجا میگم. هیچکس بهتر از خود شخص نمیتونه دلیل کلیر خوردن طولانیتر یا خدای نکرده کلیر نشدنش رو بدونه. حتی عزیزانی که سال گذشته کلیر نشدند و دلایلی همچون رشته هوا و فضا رو اعلام کردند از دیدگاه بنده برخی واقعیات رو نمیخواستند یا نمیتونستند اینجا برای ما عنوان کنند و کاملا هم به نظر بنده طبیعیه.
کاملا موافقم امیر جان
با همه نوشته هات و مخصوصا جمله هایلایت شده . من این جمله رو توی چند پست عقب تر گفتم اما متاسفانه مورد انتقاد بعضی دوستان قرار گرفتم
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-28 ساعت 08:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-28 ساعت 09:10 توسط عضو باسابقه.)
(2013-05-28 ساعت 00:32)sce نوشته: [quote='Saeedv13' pid='347219' dateline='1369672576']
سلام دوستان
یکی از برندگان 2014ای در پیام خصوصی از من سئوالاتی را در مورد کیسشون پرسیدند.
سلام عمو سعید.
این دوستمون همین سوال رو تو پیام خصوصی از من هم پرسیده بود.ایشون از صادقی عزیز هم استعلام کرده بود و من هم مثل صادقی بهش پیشنهاد دادم YES بزنه و یه تاریخی رو واسه شروع و پایان بنویسه.همون طوری که دوستان شاید بدونن من خودم تو فرم های اول که به کی سی سی فرستادم تو قسمت سربازی به اشتباه NO زدم و بعد اصلاح کردم و دوباره فرستادم .حالا چرا اینو گفتم ؟
واسه این دوستمون دو فرضیه متصوره :
1-اگه ایشون بزنه NO یا باید روز مصاحبه کارت معافیت خاص نشون بده و همون جا علت معافیت رو واسشون بشکافه که نهایتا باعث کلیرنس میشه.یا اگه بعدا ترجیح داد YES بزنه می تونه دوباره درخواست اصلاح فرم هارو بده.
2-اما اگه ایشون YES بزنه که بهتر هم هست به نظر من اصلا اشاره ای به صا ایران نکنه و فقط طول مدت خدمت رو بنویسه و در قسمت شغل هم می تونه اونو تا جایی که امکان داره غیر حساس نشون بده.فقط در این حالت باید تصمیم نهایی رو بگیره.چون دیگه اگه نظرش عوض بشه و بزنه NO یه کم حساسیت اونارو زیاد می کنه.
این نظر ببندست و من هم توصیه خودم گفتن YES هست.
موفق باشین.
دوست عزیز SCE
ایشون چه تاریخی رو بنویسه ؟ بگه 8 سال خدمت کرده یعنی !!!! و اما :
توضیح در مورد فرضیه 1:
ایشون چه بخوان چه نخوان وارد پروسه کلیرنس میشن. پس بازم استناد می کنم که پیام قبلیم که احتمال میدادم ایشون بورسیه سازمانی بودن ، میتونن بگن من به دلیل اینکه در فلان رشته بصورت رایگان در صاایران و یا هر سازمان وابسته تحصیل کردم ، تعهد خدمت داده بودم که 8 سال برای اونها کار کنم و نهایتا هم کارت معافیت خاص رو بهم دادن ... این نظر من هستش .
توضیح در مورد فرضیه 2:
هیچی بهتر از حقیقت نیست . صحبت یک عمر زندگیه ... تصور کنین اونجا بهش بگن شما داری چیزی رو از ما کتمان میکنی ... می دونین یعنی چی ؟
به خدا هیچ مشکلی ندارن ایشون و خیلی راحت میره مصاحبه و بعد از طی کردن دوره مشخصی کلیر میشن ...
من شما را به تقوی و پرهیزکاری توصیه می کنم
خیلی مخلصیم .
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
قبل از هر چيز مي خوام يه چيزايي بگم كه شايد بيشتر به گلايه شبيه باشه و روي صحبتم هم جسارتا به دوستان مدير و سروران گراميه.اميدوارم اين صحبت هاي بنده رو صرفا به حساب يه انتقاد از يه دوست بزارن و خداي ناكرده از دست من هم ناراحت نشن.خدا شاهده كه ما تو اين مدت هر آنچه لازم بود اطلاعات بگيريم رو مديون اين سايت و بچه هاي گلش،مخصوصا مديراي عزيز هستيم.
هيچ كس شايد دوست نداشته باشه كه بخواد ايندوره انتظار بهش تعلق بگيره.اما متاسفانه با اين شرايط فعلي راه گريزي نيست.تاپيكي ايجاد شده و دوستاني دور هم جمع شده اند كه همديگرو نديده و نشناخته با هم گپ و گفت مي كنن و ضمن اين كه اطلاعات خودشون رو در اختيار هم ميزارن باعث ايجاد روحيه نشاط و دلگرمي هم ميشن.اين تاپيك به معناي واقعي،حداقل واسه من بوي يكرنگي و دوستي ميده.اينو اصلا شوخي نمي كنم.به عشق اينجا ميام پست ميزارم و با خوشحالي بچه ها شاد ميشم و با ديدن روزاي انتظار بالاي بعضي ها نگران و سعي مي كنم با دادن روحيه و گه گاه با شوخي اين فضا رو واسشون تلطيف كنم.بچه هاي اينجا به خاطر يك نوع بلاتكليفي محض قدرت تصميم گيري خودشون رو از دست دادن و سرنوشت خودشون رو به تقدير سپردن.همه خوب مي دونيم و اين شعار اينجاست كه هممون ويزارو مي گيريم و اينجا فقط بهونه اي واسه دور هم بودنه.پس بيايم هواي همديگرو داشته باشيم.من نمي خوام بگم عنوان كردن كمك به ديگران ايرادي داره،خير.به هيچ وجه.اما همونطور كه ميدونين باز كردن موضوعاتي مثل موضوعي كه عمو سعيد عزيز ارايه كردن مي تونه باعث شروع يه نوع مباحثه كه منجر به نتيجه مثبتي هم نميشه بشه.حداقل من حس مي كنم جاي ارايه اين مطلب اينجا نبود.عنوان كردن يه سري مسايل ديگه هم مثل اين كه دوره كليرنس بستگس به يه سري مسايل داره كه افراد شايد نخوان اينجا مطرح كنند هم باعث ايجاد يه سوء تفاهم شد كه باعث شد يه مقدار مباحث به انحراف بره.
اينجا عشق همه صحبت از آپديت شدن،هورا،شعر گتن،دعا كردن و باخبر كردن همديگه از شرايط اين دورانه.
بياين دوباره برگرديم به روزاي قبل و موضاعاتي كه باعث مباحثه هاي بي دليل و احتمالا دلخوري ميشه رو كنار بزاريم.
از همه دوستان هم مي خوام اين پست من رو كه از نظر انشاء اصلا نمي تومه مثل املاء باشه رو فقط بخونن و سعي كنن اگه نظري حتي در رد كامل و تمام نظر من دارن پاسخي ندن.ژاسخ به هر پست مي تونه حق هر كسي باشه ولي ....لطفا براي كشدار نشدن اين موضات تلاش كنيم.
موفق باشين.
لاتاری 2013
موضوعها: 1
رتبه:
2
3 تشکر در 1 ارسال
2013-05-28 ساعت 10:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-28 ساعت 10:39 توسط mamad_msp.)
سلام دوستان عزیز و منتظران کلیرنس.
به نظر شما ایا کیس من کلیر می خوره یا نه؟!
4 نفر.
سربازی رفتن سال 59 قبل انقلاب.
هیچ کار دولتی نداشتم و ازاد.از نظر اسپانسر مالی هم مشکلی نیستو خانواده هم کلا دولتی نیستند.سفر های خارجه داشتیم و هیچ مشکلی مثل دعوا پرونده و ... نداشتیم.
به نظر شما کلیر می خورم یا نه؟!بلیط برگشت 4 روز دیرتر بگیرم یا نه؟!
بنظر شما میشه چون 4 نفریم که بلیط بعد مصاحبه بگیرم اگر اگرکلیر نخوردیم خانواده برگرده من بمونم تا 3-4 روز دیگه؟!
ممنونم