کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-29 ساعت 17:12)princesess نوشته:  کسی از انکارا امروز آپدیت نشده ؟!!!

یه سوال ...
همون روزی که مدارک رو میدی سفارت برای دریافت ویزا سایت سیس برای همه اعضا اپدیت می شه عاااااااایااااااا؟!!

من که گفتم دوست عزیزم امروز در کمال ناباوری آپدیت شدیم(من و همسر جان)......

(2013-05-29 ساعت 17:09)sh_aytak نوشته:  کلا آنکارا از شنبه تا 4 شنبه انگار تعطیل بوده آخه حتی یه نفر هم نیومده محض رضای خدا بگه من امروز یا دیروز آپدیت شدم

بابا به خدا.....به پیر به پیغمبر ما امروز هر 2 نفرمون آپدیت شدیم.....made in ankara....شما هم باورت نمیشه؟
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
اقا من از زمان مصاحبه اپدیت نشدم 33 روزه چکار کنم؟
انکارا اوریل
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
تشکر کنندگان: lonelyman ، mohammadrezah ، shatsi ، zohre02 ، noura ، sce ، mhb161
(2013-05-29 ساعت 14:41)hushmandco نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 14:37)shatsi نوشته:  فکر کنم داره یه خبرایی می شه بعد دعا کردن چند تا از بزرگترای جمع از جمله
بیات عزیز، حامد عزیز، کوروش عزیز، امیر مهاجر خان عزیز و .....دعای همه و همه دوستان عزیزم به فاصله چند دقیقه قبل ceac ما (من و همسر ) حدود چند دقیقه قبل در کمال ناباوری من بعد از حدود 70 روز آپدیت شد.....والا من هفته پیش هم به kcc و هم به آنکارا میل دادم و هیچ کدوم هم تا حالا جواب ندادن ولی چند دقیقه پیش ceas ما آپدیت شد، من دارم پس میافتم به خدا، فشارم افتاده یعنی شما بگین خبریه؟......
بعد 70 روز؟؟؟
هووررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا داره !
شیرینی بده هم شدی تازه .

حامد جان عزیزم.......دعا کن.....زودتر بشه......در ضمن دارم صدای خانم خلبان رو میشنوم ....با درود به روان پاک ......آنکارا آنکارا ما داریم می آییم.......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: گل نهال ، mohammadrezah ، payam62 ، zohre02 ، lonelyman ، Szsanazsz ، Alirezaa2013 ، sce ، Saeedv13 ، SANIJ ، hamedhamed ، mhb161
بابا دست مریزاد به این ابوظبی، هم ایول داره و هم هیکل... به تمامی کیلیر شدگان ابوظبی تبریک میگم، امیدوارم که همیشه شاد و سرسبز باشین Big Grin Big Grin Big Grin
یه سوال دارم، اصلاً تو منتظر سرا قسمت ابوظبیش، دیگه کسی مونده که کیلیر نشده باشه ؟؟؟ یه چیز دیگه هم که جالبه در این سفارت، بیشتر متقاضیاش رو زیر ماکزیمم 50 روز کیلیر اعلام میکنه؟ حالا یه سوال، آیا هر سفارتی نوع بک گراند چکش مربوط به خودشه ؟؟؟ یعنی منظورم که اگه دقت کرده باشین اصلاً بالای چهار ماه نداره و اونم یه دونه کیس آلاله ( داییشون) به 110 روز کشیده شده بود، تازه ش هم من متوجه نشدم که این کیس لاتاری بوده یا نوعی دیگه؟
خلاصه که اگه دقت کنین آنکارا و به مراتب کمتر ایروان، من فکر میکنم نوع بررسیشون ( بک گراند چک) مخصوص به خودشون باشه و از یک قانون سرتاسری استفاده نمیکنن و حتی میشه گفت یعنی این برمیگرده به نظر آفیسر که دید سفت و سخت تری نسبت به مراجعه کننده هاشون دارند، و سر همین به DOS و DHS حالی میکنن که بررسی این کیس رو مثلاً نوع خفن بکنید، و این میشه که آنکارا و ایراون اینهمه تعداد منتظر داره در صورتیکه ابوظبی نه...
امروز هم اینجور بوش میاد هیچکس از آنکارا آپدیت نشده
راستی همینجا اعلام میکنم که بنده امروز 170 روزه شدم ، و 98 روز هم هست که هیچ نامردی سراغ کیس من نرفته و منو در سایت سیس آپدیت نکرده...
فکر کنم یه جورایی آنکارا داره مشتری هاش رو امتحان " آستانۀ انفجار " میکنه... Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
دوستان من شرط میبندم تا 2 روز دیگه 30 نفر از آنکارا و ایروان کلیر میشن.انشاالله.
اگه باور ندارید از lilac بپرسید.
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
(2013-05-29 ساعت 18:25)mrbonbon نوشته:  بابا دست مریزاد به این ابوظبی، هم ایول داره و هم هیکل... به تمامی کیلیر شدگان ابوظبی تبریک میگم، امیدوارم که همیشه شاد و سرسبز باشین Big Grin Big Grin Big Grin
یه سوال دارم، اصلاً تو منتظر سرا قسمت ابوظبیش، دیگه کسی مونده که کیلیر نشده باشه ؟؟؟ یه چیز دیگه هم که جالبه در این سفارت، بیشتر متقاضیاش رو زیر ماکزیمم 50 روز کیلیر اعلام میکنه؟ حالا یه سوال، آیا هر سفارتی نوع بک گراند چکش مربوط به خودشه ؟؟؟ یعنی منظورم که اگه دقت کرده باشین اصلاً بالای چهار ماه نداره و اونم یه دونه کیس آلاله ( داییشون) به 110 روز کشیده شده بود، تازه ش هم من متوجه نشدم که این کیس لاتاری بوده یا نوعی دیگه؟
خلاصه که اگه دقت کنین آنکارا و به مراتب کمتر ایروان، من فکر میکنم نوع بررسیشون ( بک گراند چک) مخصوص به خودشون باشه و از یک قانون سرتاسری استفاده نمیکنن و حتی میشه گفت یعنی این برمیگرده به نظر آفیسر که دید سفت و سخت تری نسبت به مراجعه کننده هاشون دارند، و سر همین به DOS و DHS حالی میکنن که بررسی این کیس رو مثلاً نوع خفن بکنید، و این میشه که آنکارا و ایراون اینهمه تعداد منتظر داره در صورتیکه ابوظبی نه...
امروز هم اینجور بوش میاد هیچکس از آنکارا آپدیت نشده
راستی همینجا اعلام میکنم که بنده امروز 170 روزه شدم ، و 98 روز هم هست که هیچ نامردی سراغ کیس من نرفته و منو در سایت سیس آپدیت نکرده...
فکر کنم یه جورایی آنکارا داره مشتری هاش رو امتحان " آستانۀ انفجار " میکنه... Big Grin

ای بابا ...اینجا مثل اینکه کسی باورش نمیشه ما امروز آپدیت شدیم...اونم از آنکارا....نشنیدی نوای : آنکارا آنکارا ما داریم میآییم رو...........
(2013-05-29 ساعت 14:37)shatsi نوشته:  فکر کنم داره یه خبرایی می شه بعد دعا کردن چند تا از بزرگترای جمع از جمله
بیات عزیز، حامد عزیز، کوروش عزیز، امیر مهاجر خان عزیز و .....دعای همه و همه دوستان عزیزم به فاصله چند دقیقه قبل ceac ما (من و همسر ) حدود چند دقیقه قبل در کمال ناباوری من بعد از حدود 70 روز آپدیت شد.....والا من هفته پیش هم به kcc و هم به آنکارا میل دادم و هیچ کدوم هم تا حالا جواب ندادن ولی چند دقیقه پیش ceas ما آپدیت شد، من دارم پس میافتم به خدا، فشارم افتاده یعنی شما بگین خبریه؟......

دوست عزيز اوف اوف اوف بوي ويزا ميدي ناجورTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: shatsi ، bagheri.274 ، sce ، payam62 ، hushmandco ، mohammadrezah ، SANIJ ، hamedhamed ، mhb161 ، MEHDIREZAEI
(2013-05-29 ساعت 15:01)yaszamansani نوشته:  دوستان توی این ماه 3 بار اپدیت شدیم 23و27 و29 می یعنی خبرهای خوبی درراههههههههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا جواب بدید تا امیدوار شم دو سه روز دیگه 60 روزه میشم.

دوست عزيز از همين الآن تبريك تبريك تبريك Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
با تبریک به همه دوستان کلیر شده یه سوال داشتم برای پیکاپ ویزا از ابوظبی اگه قرار باشه کسی غیر از صاحبای پاسپورت بره ایا نیاز به پرکردن فرم یا دادن وکالت هست؟اگه یکی از صاحبای پاس بره چی؟باید از نفر دیگه وکالت داشته باشه؟
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
تشکر کنندگان: zohre02 ، sce ، lonelyman ، گل نهال ، hushmandco ، mohammadrezah ، mhb161
خدمت تمام کلیر شدگان عزیز خصوصاً دوستان بزرگوارم:
mohammadrezah،Kouroshd،lilac،Hoormazd
صمیمانه کلیر شدنتون رو تبریک میگم و شادی و بهروزی رو واستون آرزومندم

و به افتخارتون:
هـــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

دوستان صبور و باحال مهاجر سرا یا به اصلاح کلوپ بالای صدی ها

SabreAyob
princesess
raham
دوست ultra
abloom_ma
habibi
raam12000
masood182002
khmp
s.s.h
mehdididam
mrbonbon
rira1982
amirazimi
babaye yaas
mehrana
sanaz
zohre02
noura
Omid91
miladswat
رضا امیر
sh_aytak
smartie
bardia mousapour
آسمان نیلگون

(اگه کسی از قلم افتاده عذر میخوام)

به شما نیز تبریک میگویم به خاطر صبرتان و هووووووووووووررررررراااااااااااااا هایی که در چند روز آینده واسه تک تکتون خواهیم کشید

پس شما هم ما رو تو جشن تولد صد سالگیتون به ....سرخ شیراز! البته توی سرزمین آرزوها دعوت کنید

و یه عالمه انرژی مثبت برای هر چه سریعتر کلیر شدن شما عزیزان:

++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2013-05-29 ساعت 13:46)abloom_ma نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 13:41)mohammad fazli نوشته:  از خودم متنفرم ، از لاتاري 2013متنفرم ، از انكارا متنفرم
خسته شدم‌
حتي اپديت نميشيم دلمون خوش باشه
ای بابا آقا فضلی عزیز ناراحت نباشSmile....من از خدا میخوام شما زودتر از من کلیر بشیRolleyes.......صبور باش...دیر و زود داره ولی سوخت وسوز نداره.....بچه ها بیائید برای آقا فضلی از صمیم قلب دعا کنیم تا این هفته کلیر بشه RolleyesRolleyes

ایشالا هر دوتون این هفته کلیر بشید
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
به به تبریک به دوستای کلیر شده گلم
lilac جان تبریک Wink

ایشالا هر چی زودتر انکارا و ایروان می ترکونه

دوستان از mehdirezai چه خبر ...کلیر شد !!؟؟؟؟
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
(2013-05-29 ساعت 18:13)shatsi نوشته:  

یه سوال ...
همون روزی که مدارک رو میدی سفارت برای دریافت ویزا سایت سیس برای همه اعضا اپدیت می شه عاااااااایااااااا؟!!

چون از کیس ما 2 نفر کلیر شدن ما علی الحساب امروز مدارک همسر را دادیم سفارت ..سایت هم برامون اپدیت شده ... خواستم بدونم چه خبره ..عادیه یا اینکه ممکنه بوی کلیر شدن من و برداشتن ستاره مون میادBig Grin
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
[quote='kouroshd' pid='348486' dateline='1369820843']
چه می کنه این [font=Tahoma]ابوظبی[/font]

با کسب اجازه از همه منتظران به خصوص روز بالاییها, , ما هم کلیر شدیم

ای کاش میشد همه رو با هم کلیر میکردن که شادیش به ما هم میچسبید SmileSmile
ولی شک ندارم که دیر و زود داره ولی به هیچ عنوان سوخت و سوز نداره Smile

آقای فضلی عزیز اصلا نگران نباش,مطمئن باش دعای خیلی از 2013ایها به خاطر کمکهای فوق العادت پشت سرت . ایشالا هر چی زودتر کلیر بشی

بچه ها همچنان در کنارتونم تا آخرین روز

به امید موفقیت همتون.

دوستان هر کاری می کنم نمی تونم این تاپیکو رها کنمSmile

آنکارا و ایروان بجنبید تو رو خدا Smile

+++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوستان عزیزی که امروز کلیر شدن اگر مایل هستید برای گرفتن ویزا با هم اقدام کنیم لطفا پیغام خصوصی بدید Wink
(2013-05-29 ساعت 18:13)shatsi نوشته:  

یه سوال ...

(2013-05-29 ساعت 17:09)sh_aytak نوشته:  کلا آنکارا از شنبه تا 4 شنبه انگار تعطیل بوده آخه حتی یه نفر هم نیومده محض رضای خدا بگه من امروز یا دیروز آپدیت شدم

بابا به خدا.....به پیر به پیغمبر ما امروز هر 2 نفرمون آپدیت شدیم.....made in ankara....شما هم باورت نمیشه؟
تبریک میگم دوست عزیز یه 2 ساعتی نبودم رفتم باشگاه تو این قحطی آپدیت Big GrinTongueانشالا کلیر هم بشی پدر جانSmile

تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، lonelyman ، sce ، ikamaly ، hushmandco ، shatsi ، mohammadrezah ، hamedhamed ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان