کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام عمو سعید.
من یکی دو روزه دارم یه چیزایی در مورد DOS و DHS اینجا می شنوم.میشه اگه جایی توضیح کامل دادین یا اگه جایی هست معرفی کنین تا من هم بخونم ؟
ممنون می شم.
لاتاری 2013
(2013-05-29 ساعت 15:56)hushmandco نوشته:  کسی از آنکارا آپدیت شد امروز؟

are you kidding me??? CEAC update???!!!

(2013-05-29 ساعت 16:18)hushmandco نوشته:  آپدیت آنکارا ... نبود؟

نه داداش فعلا خبری نیست Big Grin
تشکر کنندگان: hushmandco ، lonelyman ، sce ، payam62 ، mhb161
سلام دوستای خوبم.با اینکه من خیلی وقته که کلیر شدم اما هنوزم دلم میخواد بیام این تاپیک .امیدوارم خیلی زود هورای همه رو بشنوم و شاهد خوشحالی همه همسفران و دوستان خوبم باشم.راستی من و bmojtaba , شونزده jun عازم سفریم .به امید دیدار همه دوستان مهاجر سرایی .هورررااااااااااا
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
خدایا خودت به من و دوستان اینجا صبر بده.
من خودم نمی دونستم که این همه مشکل دارم. نکنه بمب گذاری چیزی باشم Tongue
(2013-05-29 ساعت 22:01)linuxer نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 11:54)bardia mousapour نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 11:46)linuxer نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 10:39)bardia mousapour نوشته:  نبود 104 روز++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

یه لحظه یاد پادگان افتادم داداش . نبود میکشی آدم دلش پادگان میخواد.
به یاد اون دوران بهت بشین پاشو بدم؟؟؟؟ Big Grin Tongue

ای گفتی ولی هوس سربازی خصوصا غذای پادگان کردم .........آموزشی پادگان 01 سال 88.ولی وجدانا فرمانده کل ارتش هم نتونست به من بشین پاشو بده.17 ماه مثل یه مرد خدمت کردیم داداشSmileTongueWinkRolleyes
داداش تیر 88 پادگان 05 کرمان . مثل مرد کل آموزشی و پست تنبیهی دادم . بس اونجا رو به گند کشیدم Big Grin

نبود سال 78 پادگان 01 آموزشی، آی آش خورا ، پایه خدمتی اومده

(2013-05-29 ساعت 22:33)feyzgostar نوشته:  سلام دوستای خوبم.با اینکه من خیلی وقته که کلیر شدم اما هنوزم دلم میخواد بیام این تاپیک .امیدوارم خیلی زود هورای همه رو بشنوم و شاهد خوشحالی همه همسفران و دوستان خوبم باشم.راستی من و bmojtaba , شونزده jun عازم سفریم .به امید دیدار همه دوستان مهاجر سرایی .هورررااااااااااا

قربون معرفتت
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
تشکر کنندگان: hushmandco ، sentinel ، bayat_r ، sce ، payam62 ، m@ry@m75 ، mhb161 ، mohammadrezah ، رجبعلی
(2013-05-29 ساعت 10:39)bardia mousapour نوشته:  نبود 104 روز++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ای گفتی ولی هوس سربازی خصوصا غذای پادگان کردم .........آموزشی پادگان 01 سال 88.ولی وجدانا فرمانده کل ارتش هم نتونست به من بشین پاشو بده.17 ماه مثل یه مرد خدمت کردیم داداشSmileTongueWinkRolleyes
داداش تیر 88 پادگان 05 کرمان . مثل مرد کل آموزشی و پست تنبیهی دادم . بس اونجا رو به گند کشیدم Big Grin

دست گلت درد نکنه واقعا ! لطف کردی ! Big Grin
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: گل نهال ، bardia mousapour ، shatsi ، sce ، m@ry@m75 ، mhb161 ، mohammadrezah ، jjbahale
(2013-05-29 ساعت 22:47)ultra نوشته:  

(2013-05-29 ساعت 22:33)feyzgostar نوشته:  سلام دوستای خوبم.با اینکه من خیلی وقته که کلیر شدم اما هنوزم دلم میخواد بیام این تاپیک .امیدوارم خیلی زود هورای همه رو بشنوم و شاهد خوشحالی همه همسفران و دوستان خوبم باشم.راستی من و bmojtaba , شونزده jun عازم سفریم .به امید دیدار همه دوستان مهاجر سرایی .هورررااااااااااا

قربون معرفتت

داداش شما بابا بزرگ خدمتی. نبودی که کشیدی خیلی خوب بود
تشکر کنندگان: hushmandco ، shatsi ، sce ، lonelyman ، payam62 ، mhb161 ، farshadsh ، bardia mousapour ، mohammadrezah
متن زیر را یکی از دوستان برام ارسال کرده بود، پیش خودم فکر کردم و دیدم نمیشه بین دوستان به اشتراک نگداشتش، امیدوارم خوشتون بیاد

داستان ساعت گم شده

روزي کشاورزي متوجّه شد ساعتش را در انبار علوفه گم کرده است. ساعتي معمولي امّا با خاطره اي از گذشته و ارزشي عاطفي بود. بعد از آن که در ميان علوفه بسيار جستجو کرد و آن را نيافت از گروهي کودکان که در بيرون انبار مشغول بازي بودند مدد خواست و وعده داد که هر کسي آن را پيدا کند جايزه اي دريافت نمايد.
كودکان به محض اين که موضوع جايزه مطرح شد به درون انبار هجوم آوردند و تمامي کپّه هاي علف و يونجه را گشتند امّا باز هم ساعت پيدا نشد. کودکان از انبار بيرون رفتند و درست موقعي که کشاورز از ادامه جستجو نوميد شده بود، پسرکي نزد او آمد و از وي خواست به او فرصتي ديگر بدهد. کشاورز نگاهي به او انداخت و با خود انديشيد، "چرا که نه؟ به هر حال، کودکي صادق به نظر ميرسد. پس کشاورز کودک را به تنهايي به درون انبار فرستاد. بعد از اندکي کودک در حالي که ساعت را در دست داشت از انبار علوفه بيرون آمد. کشاورز از طرفي شادمان شد و از طرف ديگر متحير گشت که چگونه کاميابي از آنِ اين کودک شد. پس پرسيد، "چطور موفّق شدي در حالي که بقيه کودکان ناکام ماندند؟"
پسرک پاسخ داد، "من کار زيادي نکردم؛ روي زمين نشستم و در سکوت کامل گوش دادم تا صداي تيک تاک ساعت را شنيدم و در همان جهت حرکت کردم و آن را يافتم".

ذهن وقتي که در آرامش باشد بهتر از ذهني که پر از مشغله است فکر ميکند. هر روز اجازه دهيد ذهن شما اندکي آرامش يابد و در سکوت کامل قرار گيرد و سپس ببينيد چقدر با هوشياري به شما کمک خواهد کرد زندگي خود را آنطور که مايليد سر و سامان بخشيد.
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
(2013-05-29 ساعت 22:47)ultra نوشته:  

قربون معرفتت

آی گفتی ! نبود میکشیدیم ما توآسایشگاه کلانتری شماره XXX شهر XXXXXX چه حالی میداد روزای آخر. بچه ها لیوان میزدن زمین . خرد و خاکشیر میکردن.
نبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود !!!! بعدشم افسر نگهبان میگفت "hushmandco" برو ببین این یاغی کی بوده گوششو بکش بیارش ! وای خدا میخندیدیم.. یادش بخیر..
سفرنامه
تشکر کنندگان: sce ، lonelyman ، mhb161 ، farshadsh ، mrr777 ، bardia mousapour ، zohre02 ، linuxer ، mohammadrezah
دوستان خوبم
alaleh_al و دایی محترمتون Smile،mohammadrezah،Kouroshd،،lilac،Hoormazd
بهتون از صمیم قلب و جان تبریک میگم و منتظر شنیدن هورای های بعدی و پشت سر همتون در یو اس هستم.

و بازهم خدا رو شکر که ابوظبی من رو روسفید کرد که میگفتم : دوستان ابوظبی رو انتخاب کنید بهتر از دو تا سفارت دیگه است، من سفرنامه های سه سال قبل رو خوندم و ابوظبی رو انتخاب کردم. میگید نه عمو سعید شاهده.

@ 2014 ایها، ابوظبی رو انتخاب کنید، لطفاً
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-05-29 ساعت 18:44)lonelyman نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 15:01)yaszamansani نوشته:  دوستان توی این ماه 3 بار اپدیت شدیم 23و27 و29 می یعنی خبرهای خوبی درراههههههههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا جواب بدید تا امیدوار شم دو سه روز دیگه 60 روزه میشم.

دوست عزيز از همين الآن تبريك تبريك تبريك Tongue

ممنونم موفق باشیدWink
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
تشکر کنندگان: hushmandco ، lonelyman ، sce ، shatsi ، mhb161 ، jjbahale ، farshadsh ، abloom_ma ، zohre02 ، mohammadrezah
(2013-05-29 ساعت 16:10)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 16:00)aminkhoshgeleh نوشته:  با سلام به همگي و اميد به كلير شدن همه من 12 اپريل مصاحبه داشتم و فقط برگه صورتي را دريافت نمودم از آن تاريخ تا حالا هر وقت به سايتCEAC سر زدم Administrative Processing نوشته و تاريخ آپديتمونو 15 اپريل نوشته و بس مي خواستم ببينم تا كي رو اين تاريخ مي مونم چون آفيسر هنگام تحويل فرم صورتي گفت كه 2 ماهي طول مي كشه فقط تاريخ آپديت و اينكه هيچگونه ايميلي در مورد فرم 9 سوالي يا cv دريافت نكرده ام لطفا راهنمايي بفرمائيد. با تشكر
آقا جون هر کی دوس دارین همه رو ول کنین بیاین از همین الان دعا کنیم این "اَمین خوشگله" رو کلیر کنن. اگر 10 روز دیگه تو این تاپیک بمونه و هر روز روزی سه بار یک پست رو تکرار کنه کار من یکی که ویزامو گرفتم به تیمارستان می کشه. شماها که منتظر کلیر شدن هم هستین و اعصاب ماصاب هم ندارین که بدا به حالتونSad.
کجا رفت این دوستمون؟ پستش رو هم پاک کرد.
سفرنامه
تشکر کنندگان: sce ، bayat_r ، shatsi ، lonelyman ، mhb161 ، jjbahale ، farshadsh ، zohre02
(2013-05-29 ساعت 12:00)lilac نوشته:  
خداااایا شـــــــــــــکرت!
هوووورررراااااااااااااا
هووووررررااااااااااااااااا
هووورررررراااااااااااااااااا

ما هم کلیــــــــر شدیــــــم!
خداروشکر
تبریک lilac عزیز, الان سایتو باز کردم, چقدر خوشحال شدیم, این آقا سفیره به من گفته بود زود کلیر میشید! باور نمیکنی؟؟
تبریکات مارو خدمت تمام اعضای خانواده ابلاغ فرمایید.

(2013-05-29 ساعت 14:18)mohammadrezah نوشته:  سلام
و پس از 43 روز ما هم کلیــــــــر شدیم.
ههههههههههههههووووووووووووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا
ایشالا همه منتظر ها زود تر کلیر بشن.
محمدرضای عزیز, چقدر خوشحال شدم
تبررررررررررررررررررررررررررییییییییییییییییییییییییییییییک
موفق باشی همیشه...
Kouroshd و Hoormazd عزیز, تبریک
کلیر که زیاد بشه روحیه همه عوض میشه, هوررررررررررررررراااااااااااااااااااااا
2013AS3xxx- ابوظبی
تقدیم به همه دوستان منتظرم بویژه محمد فضلی و محمدرضا MRR

معجزه....

خــــــــدایا
من اینجا دلم سخـــــت معجزه میخواهد
و تو انگار
معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مـــــــــــبادا ....!!

[عکس: 66252332597409800651.jpg]
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
دوستان اگر لطف کنند کمتر از فونت های سایز بزرگ و نقل قول های طولانی استفاده کنند، واقعا به شخصه ممنونشون میشم. چون چک کردن سایت با تبلت یا موبایل با این شرایط واقعا سخت هستش.

با تشکر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان