موضوعها: 0
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-29 ساعت 22:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-29 ساعت 22:24 توسط sce.)
سلام عمو سعید.
من یکی دو روزه دارم یه چیزایی در مورد DOS و DHS اینجا می شنوم.میشه اگه جایی توضیح کامل دادین یا اگه جایی هست معرفی کنین تا من هم بخونم ؟
ممنون می شم.
لاتاری 2013
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوبم.با اینکه من خیلی وقته که کلیر شدم اما هنوزم دلم میخواد بیام این تاپیک .امیدوارم خیلی زود هورای همه رو بشنوم و شاهد خوشحالی همه همسفران و دوستان خوبم باشم.راستی من و bmojtaba , شونزده jun عازم سفریم .به امید دیدار همه دوستان مهاجر سرایی .هورررااااااااااا
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08
بزرگترین شجاعت,صبر است
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
متن زیر را یکی از دوستان برام ارسال کرده بود، پیش خودم فکر کردم و دیدم نمیشه بین دوستان به اشتراک نگداشتش، امیدوارم خوشتون بیاد
داستان ساعت گم شده
روزي کشاورزي متوجّه شد ساعتش را در انبار علوفه گم کرده است. ساعتي معمولي امّا با خاطره اي از گذشته و ارزشي عاطفي بود. بعد از آن که در ميان علوفه بسيار جستجو کرد و آن را نيافت از گروهي کودکان که در بيرون انبار مشغول بازي بودند مدد خواست و وعده داد که هر کسي آن را پيدا کند جايزه اي دريافت نمايد.
كودکان به محض اين که موضوع جايزه مطرح شد به درون انبار هجوم آوردند و تمامي کپّه هاي علف و يونجه را گشتند امّا باز هم ساعت پيدا نشد. کودکان از انبار بيرون رفتند و درست موقعي که کشاورز از ادامه جستجو نوميد شده بود، پسرکي نزد او آمد و از وي خواست به او فرصتي ديگر بدهد. کشاورز نگاهي به او انداخت و با خود انديشيد، "چرا که نه؟ به هر حال، کودکي صادق به نظر ميرسد. پس کشاورز کودک را به تنهايي به درون انبار فرستاد. بعد از اندکي کودک در حالي که ساعت را در دست داشت از انبار علوفه بيرون آمد. کشاورز از طرفي شادمان شد و از طرف ديگر متحير گشت که چگونه کاميابي از آنِ اين کودک شد. پس پرسيد، "چطور موفّق شدي در حالي که بقيه کودکان ناکام ماندند؟"
پسرک پاسخ داد، "من کار زيادي نکردم؛ روي زمين نشستم و در سکوت کامل گوش دادم تا صداي تيک تاک ساعت را شنيدم و در همان جهت حرکت کردم و آن را يافتم".
ذهن وقتي که در آرامش باشد بهتر از ذهني که پر از مشغله است فکر ميکند. هر روز اجازه دهيد ذهن شما اندکي آرامش يابد و در سکوت کامل قرار گيرد و سپس ببينيد چقدر با هوشياري به شما کمک خواهد کرد زندگي خود را آنطور که مايليد سر و سامان بخشيد.
2013AS59xx (1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرمها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-29 ساعت 18:44)lonelyman نوشته: (2013-05-29 ساعت 15:01)yaszamansani نوشته: دوستان توی این ماه 3 بار اپدیت شدیم 23و27 و29 می یعنی خبرهای خوبی درراههههههههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا جواب بدید تا امیدوار شم دو سه روز دیگه 60 روزه میشم.
دوست عزيز از همين الآن تبريك تبريك تبريك 
ممنونم موفق باشید
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر لطف کنند کمتر از فونت های سایز بزرگ و نقل قول های طولانی استفاده کنند، واقعا به شخصه ممنونشون میشم. چون چک کردن سایت با تبلت یا موبایل با این شرایط واقعا سخت هستش.
با تشکر