کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
هوووووووووووووررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا.

دوستان عزیز ابوظبی خصوصاً Alaleh_al (دایی جان)، Lilac ،Hoormazd، Mohammadrezah و Kouroshd کلیر شدنتون مبارک باشه.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-05-29 ساعت 18:17)rezajoon نوشته:  اقا من از زمان مصاحبه اپدیت نشدم 33 روزه چکار کنم؟
انکارا اوریل

سلام رضا جون.ایرادی نداره داداش.خیلیا دیگه هستن مثل شما.
متاسفانه جز انتظار کار دیگه از ما بر نمیاد.ایشالا به زودی هم آپدیت میشی و بعدشم کلیر میشی و خلاص.Big Grin
راستی ارسالات 10 تا شده ها.یه امضا بساز ببینیم چی کاره ای.منتظر سرا هستی یا نه ؟
موفق باشین.
لاتاری 2013
سلام بر همگی
سوالی دارم که لطفا راهنمایی کنید:
یکی از دوستان که هفته پیش از ابوظبی برگشت با برگه Visa Refusal برگشته بود که روی آن علت را 221(G) نوشته بود و البته گفته بود که می بایست مجددا چک کنند تا ببینند جواب در آینده چه می شود ! میشه لطفا توضیح بدید . ایشون که کارمند بازنشسته هستند گفتند دلیلش اینه که همه کارمندان دولت باید توسط FBI چک شوند و سپس جواب می دهند ؟ آیا کسی اطلاعاتی در این مورد دارد؟ آیا محدودیت سنی هم داریم ؟ بازنشستگی چطور ؟
ممنون
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
تشکر کنندگان: sce ، lonelyman ، payam62 ، shatsi ، mhb161
(2013-05-29 ساعت 18:59)dove نوشته:  با تبریک به همه دوستان کلیر شده یه سوال داشتم برای پیکاپ ویزا از ابوظبی اگه قرار باشه کسی غیر از صاحبای پاسپورت بره ایا نیاز به پرکردن فرم یا دادن وکالت هست؟اگه یکی از صاحبای پاس بره چی؟باید از نفر دیگه وکالت داشته باشه؟

من تو متن نامه آلاله عزیز دیدم که نوشته خود شخص یا یکی از اعضای خانواده.ولی اگر هم یکی از اعضای خانواده بره بعید می دونم وکالت نامه بخواد.تا اونجایی که من اینجا دستگیرم شده این گیر دادنا بیشتر تو آنکارا بوده و موردی اینطوری حداقل اینجا من نشنیدم.بازم بچه هایی که ویزارو گرفتن تو ابوظبی بهتر می تونن بگن.
موفق باشین.

(2013-05-29 ساعت 20:21)kambiz12 نوشته:  سلام بر همگی
سوالی دارم که لطفا راهنمایی کنید:
یکی از دوستان که هفته پیش از ابوظبی برگشت با برگه Visa Refusal برگشته بود که روی آن علت را 221(G) نوشته بود و البته گفته بود که می بایست مجددا چک کنند تا ببینند جواب در آینده چه می شود ! میشه لطفا توضیح بدید . ایشون که کارمند بازنشسته هستند گفتند دلیلش اینه که همه کارمندان دولت باید توسط FBI چک شوند و سپس جواب می دهند ؟ آیا کسی اطلاعاتی در این مورد دارد؟ آیا محدودیت سنی هم داریم ؟ بازنشستگی چطور ؟
ممنون

سلام کامبیز جان.خوش اومدی دوست عزیز.دقیقا این یعنی اف بی آی چک.
ربطی به محدودیت سنی نداره و این دوست شما هم مثل ماها باید فعلا منتظر باشه تا به امید خدا کلیر بشه.اینجا تا دلت بخواد بچه ها تو این مورد استادن.با این حال اول یه بار اینجا رو بخون.بد نیست.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-05-29 ساعت 19:19)رجبعلی نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 13:46)abloom_ma نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 13:41)mohammad fazli نوشته:  از خودم متنفرم ، از لاتاري 2013متنفرم ، از انكارا متنفرم
خسته شدم‌
حتي اپديت نميشيم دلمون خوش باشه
ای بابا آقا فضلی عزیز ناراحت نباشSmile....من از خدا میخوام شما زودتر از من کلیر بشیRolleyes.......صبور باش...دیر و زود داره ولی سوخت وسوز نداره.....بچه ها بیائید برای آقا فضلی از صمیم قلب دعا کنیم تا این هفته کلیر بشه RolleyesRolleyes

ایشالا هر دوتون این هفته کلیر بشید
الهیییییییییی آآآآآآآآآآآآآآآآآآآمیییییییییییییییینننننننننننننننننن
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
ای بابا دیگه پوست انداختیم با170 روز انتظار اینطور که پیش میره دیگه انرژی باقی نمانده ++.+..+...+....+.............
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
(2013-05-29 ساعت 21:02)habibi نوشته:  ای بابا دیگه پوست انداختیم با170 روز انتظار اینطور که پیش میره دیگه انرژی باقی نمانده ++.+..+...+....+.............

دوست من نگران نباش، اطمینان داشته باش تو همین چند روز کلیر میشی
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: sce ، hushmandco ، lonelyman ، رجبعلی ، shatsi ، mohammadrezah ، mhb161 ، abloom_ma ، habibi
با این اوصاف که امروز هیچ آپدیتی از آنکارا نداشتیم فکر کنم این هفته هم پرید..
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: payam62 ، mohammadrezah ، sce ، lonelyman ، feyzgostar ، mhb161 ، noura ، رجبعلی
اینجانب هنوز ready هم نشده ام . Big Grin
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-05-29 ساعت 13:56)رضا امیر نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 13:41)mohammad fazli نوشته:  از خودم متنفرم ، از لاتاري 2013متنفرم ، از انكارا متنفرم
خسته شدم‌
ای بابا آقا فضلی عزیز ناراحت نباشSmile....من از خدا میخوام شما زودتر از من کلیر بشیRolleyes.......صبور باش...دیر و زود داره ولی سوخت وسوز نداره.....بچه ها بیائید برای آقا فضلی از صمیم قلب دعا کنیم تا این هفته کلیر بشه RolleyesRolleyes
بابا ایول داری , تو خودت که .... مرسی از این همه بزرگ منشی که داری. انشاله همه کلیر بشوند هر چه زودتر شما و اقا فضلی.
ادرس این سایتی که باید بریم کیس نامبرو بزنیم و ببینیم ویزا در چه وضعیتی است را کامل بنویسید لطفا..
تشکر کنندگان: hushmandco ، mohammadrezah ، sce ، lonelyman ، feyzgostar ، payam62 ، mhb161
(2013-05-29 ساعت 11:54)bardia mousapour نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 11:46)linuxer نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 10:39)bardia mousapour نوشته:  نبود 104 روز++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

یه لحظه یاد پادگان افتادم داداش . نبود میکشی آدم دلش پادگان میخواد.
به یاد اون دوران بهت بشین پاشو بدم؟؟؟؟ Big Grin Tongue

ای گفتی ولی هوس سربازی خصوصا غذای پادگان کردم .........آموزشی پادگان 01 سال 88.ولی وجدانا فرمانده کل ارتش هم نتونست به من بشین پاشو بده.17 ماه مثل یه مرد خدمت کردیم داداشSmileTongueWinkRolleyes
داداش تیر 88 پادگان 05 کرمان . مثل مرد کل آموزشی و پست تنبیهی دادم . بس اونجا رو به گند کشیدم Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، hushmandco ، mohammadrezah ، sce ، lonelyman ، feyzgostar ، shatsi ، bardia mousapour ، payam62 ، mhb161
کلیرشدگان محترم
میدونم که از زمان اعلام شدن خبر مسرت بخش کلیرتون تا حالا ده باری قطار سواری کردین.
حالا یه دوری هم با قطار ما بزنین!!!
اول از همه مسافر عزیزی که توی قطار قبلی بایدسوار میشد.پیشکسوت ابوظبی دایی خانم Alaleh-al

Alalleh-al & mohamadrezah & kouroshd & lilac & Hoormazd

هوررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-05-29 ساعت 21:55)سونیک نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 13:56)رضا امیر نوشته:  
خسته شدم‌
بابا ایول داری , تو خودت که .... مرسی از این همه بزرگ منشی که داری. انشاله همه کلیر بشوند هر چه زودتر شما و اقا فضلی.
ادرس این سایتی که باید بریم کیس نامبرو بزنیم و ببینیم ویزا در چه وضعیتی است را کامل بنویسید لطفا..
اینجا رو بزن.
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، Soap McTavish ، lonelyman ، shatsi ، payam62 ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-05-29 ساعت 22:02)ikamaly نوشته:  کلیرشدگان محترم
میدونم که از زمان اعلام شدن خبر مسرت بخش کلیرتون تا حالا ده باری قطار سواری کردین.
حالا یه دوری هم با قطار ما بزنین!!!
اول از همه مسافر عزیزی که توی قطار قبلی بایدسوار میشد.پیشکسوت ابوظبی دایی خانم Alaleh-al

Alalleh-al & mohamadrezah & kouroshd & lilac & Hoormazd

هوررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خانوم اجازه ! بوفه هم جا هست؟ 3 نفریم ما.
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، lonelyman ، shatsi ، milad_aae ، payam62 ، mhb161 ، lilac ، رجبعلی ، ikamaly
(2013-05-29 ساعت 18:25)mrbonbon نوشته:  ...یه سوال دارم، اصلاً تو منتظر سرا قسمت ابوظبیش، دیگه کسی مونده که کیلیر نشده باشه ؟؟؟ یه چیز دیگه هم که جالبه در این سفارت، بیشتر متقاضیاش رو زیر ماکزیمم 50 روز کیلیر اعلام میکنه؟ حالا یه سوال، آیا هر سفارتی نوع بک گراند چکش مربوط به خودشه ؟؟؟ یعنی منظورم که اگه دقت کرده باشین اصلاً بالای چهار ماه نداره و اونم یه دونه کیس آلاله ( داییشون) به 110 روز کشیده شده بود، تازه ش هم من متوجه نشدم که این کیس لاتاری بوده یا نوعی دیگه؟
خلاصه که اگه دقت کنین آنکارا و به مراتب کمتر ایروان، من فکر میکنم نوع بررسیشون ( بک گراند چک) مخصوص به خودشون باشه و از یک قانون سرتاسری استفاده نمیکنن و حتی میشه گفت یعنی این برمیگرده به نظر آفیسر که دید سفت و سخت تری نسبت به مراجعه کننده هاشون دارند، و سر همین به DOS و DHS حالی میکنن که بررسی این کیس رو مثلاً نوع خفن بکنید، و این میشه که آنکارا و ایراون اینهمه تعداد منتظر داره در صورتیکه ابوظبی نه... ...
mrbonbon عزیز
حالا که منتظرسرا رو نگاه می کنی اون بالا تعداد کیسهای لاتاری، تعداد کلیر شده و منتظر رو هم یه نگاهی بنداز برادر. آنکارا یه چیزی حدود 3 برابر ابوظبی متقاضی ویزا مصاحبه کرده. اگر تعداد افراد منتظر رو به تعداد کل تقسیم کنی الان درصد افراد منتظر در آنکارا، ایروان و ابوظبی به ترتیب 50، 49 و 54 هست. تازه این در حالیه که امروز ابوظبی تعدادی رو کلیر کرده ولی آنکارا و ایروان هنوز این هفته اعلام نداشته اند. بنابراین به نظر میاد علیرغم روزهای انتظار بیشتر برای آنکارا نسبت به ابوظبی، اگر درصد منتظرین به کل پرونده ها رو در نظر بگیریم وضعیت خیلی هم بد نیست و هر سه تا به یک نسبت کلیر اعلام کرده اند. چون تقریباً مطمئنم که سفارت در مراحل اداری شما نقشی نداره به نظر میاد تنها دلیل انتظار بیشتر در آنکارا سختگیری آفیسرها بعد از مصاحبه و تقاضای چک بیشتر و شلوغی سفارت آنکارا باشه.
یادآوری می کنم که در ب.م.ب گ.ذ.ا.ری ب.و.س.ت.و.ن در چند هفته پیش معلوم شد که شخص موردنظر مدتی در ترکیه حضور داشته و مقامات ترک با دستپاچگی تمام اطلاعات اقامت طرف رو در اختیار مقامات آمریکایی قرار دادند. این یعنی اگر یک نفر با تمایلات ت.ر.و.ر.ی.س.ت.ی از ف.ی.ل.تر آفیسر و بعد هم DHS رد بشه و بعد دسته گلی به آب بده تمام موارد مربوط به نحوه ویزا گرفتنش در سیستم تا ابد موجود هست و برای اشخاصی مثل آفیسر به طور قطع پوئن منفی محسوب خواهد شد و مسئولیت سنگینی هم خواهد داشت. بنابراین تا مطمئن نباشن که کسی ریگی تو کفشش نیست ویزایی صادر نخواهد شد و احتمال این که به خاطر بعضی مسایل و اتفاقات یک سفارت سختگیری بیشتری انجام بده و چک های بیشتری تقاضا کنه دور از ذهن نیست.
@آنکارایی ها و ایروانی ها
تقدیم به شما:
[عکس: attachment.php?aid=2910]
همچنان منتظر هوررررررررااااااااا.........ی شما هستیم.

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان