کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-30 ساعت 14:10)mahsa 662547 نوشته:  سلام بر دوستهای گل مهاجرسرا

من با اینکه خیلی‌ وقت که ویزای یک ضرب گرفتم و الان گرینکارت رو هم دارم ولی‌ هر روز با اینجا سر میزنم و با دیدن کلییر شدن دوستان کلی‌ خوشحال میشم ،امیدوارم که تک تکتون به زودی زود کلییر بشین.در ضمن اینو بگم که یکی‌ از دوستی‌ ما الان حدود ۱۸۰ روز که کلییر نشده پس امید داشته باشید و انرژی مثبت خودتونو بالا ببرید

بابت یکضرب گرفتن و دریافت گرین کارتتون تبریک عرض میکنم. این دوست 180 روزه کجاست پس؟ میگفتین بیاد عضو شه .
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: shatsi ، sce ، رجبعلی ، bagheri.274 ، mhb161 ، lonelyman
(2013-05-30 ساعت 10:59)mnajafinobar نوشته:  من همین امروز بدون ایمیل آپدیت شدم، مگه میشه یعنی دوباره یادشون افتاده بعد 92 روز آپدیت بدون ایمیل قبلی.

پس منو یادشون نرفته Big Grin البته من بازم خودم آپ شدم همسرم همون قبلی مونده

بچه ها اینجا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟ فکر نکنم در صورت کلیر شدن هم اینقدر خوشحال بشم. Tongue

بن بن جان شما چی آپدیت نشدی؟
خیلی معذرت که دیر جوابتون رو دادم...
تبریک میگم دوست عزیز، ایشالله که هفته دیگه هورای شما رو میشنویم...
باز خدا روشکر، کیس شما رو بعد 92 روز یه تکونی بهش دادن، مال منو که بعد 99 روز، با این همه خاکی که روش رو پوشنونده رغبت نمیکنن دست بزنن بابا...
جالبه فردا جشن دومین 100 روزگیم رو میگیرم، ایندفعه برای صدمین روز آپدیت نشدن Big Grin Tongue

اما از شوخی گذشته با آپدیت شدن کیس شما که از 27 فبروری به حال خودش رها کرده بودنش، منم امیدوارم که حداقل هفته دیگه ( یا شایدم فردا) یه نگاهی به پرونده های یک هفته قبلش(20 فبروری) هم بندازن...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-05-29 ساعت 22:59)bardia mousapour نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 22:01)linuxer نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 11:54)bardia mousapour نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 11:46)linuxer نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 10:39)bardia mousapour نوشته:  نبود 104 روز++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

یه لحظه یاد پادگان افتادم داداش . نبود میکشی آدم دلش پادگان میخواد.
به یاد اون دوران بهت بشین پاشو بدم؟؟؟؟ Big Grin Tongue

ای گفتی ولی هوس سربازی خصوصا غذای پادگان کردم .........آموزشی پادگان 01 سال 88.ولی وجدانا فرمانده کل ارتش هم نتونست به من بشین پاشو بده.17 ماه مثل یه مرد خدمت کردیم داداشSmileTongueWinkRolleyes
داداش تیر 88 پادگان 05 کرمان . مثل مرد کل آموزشی و پست تنبیهی دادم . بس اونجا رو به گند کشیدم Big Grin

به خاطر این کارهاست که تو مهاجرسرا تجدیده دوره میشیم دیگه

داداش بردیا با بچه های گلی مثل شما آدم دوست نداره این دوره تموم بشهCool
ایشالا همین جمع همه با هم بریم بلاد کفرBig Grin
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کلیر شدددددددددددددددددم

ایروان کلیر کرد 17 تا کیس

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
دوستان ايروان كلير كرد تبريك به همه كلير شدگان،ههههههههههههههووووووووورررررررااااااااااااا

دوستان ايروان كلير كرد تبريك ههههههههههههوووووووررررررراااااااااااااااااااااااا
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
هههههههههههوووووووووووررررررررررررررااااااااااااااا،تبريك دوستان ايروان كلير كرد
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
اليكا، مهدي ي ،abloom-ma، حبيبي، مسعود،.... كدومتون هستين؟ چرا بچه هاي ايروان لالا هستن؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
اگر کسی موبایل ایروانی ها رو داره یه خبری بده. محمد چرا ساکت شدی؟ زودتر اعلام کنین ببینیم چند چند شدیم؟
(2013-05-30 ساعت 15:39)Saeedv13 نوشته:  اگر کسی موبایل ایروانی ها رو داره یه خبری بده. محمد چرا ساکت شدی؟ زودتر اعلام کنین ببینیم چند چند شدیم؟

من به سمانه777 sms زدم، امیدوارم دیده باشه Shy، ببینیم مشهدیا همه کلیر میشن امروز یا نه Big Grin
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
ما که کماکان نیستیم
۲۰۱۳
سعيدجان طبق معمول ما نبوديم
تبريك به كلير شده هاي عزيز
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-05-30 ساعت 14:11)abloom_ma نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 14:07)hnbroker نوشته:  سلام میخواستم بدونم برای پیگیری باید به سفارت آمریکا یا به سفارت آنکارا ایمیل بزنم
دوست عزیز به سفارت آنکارا باید ایمیل بزنید....البته به آمریکا هم میتونید بزنید اما شما را ارجاع میدهند به آنکارا

اگه ممکنه آدرس ایمیل سفارت انکارا رو بدین ممنون میشم؟
2013as6xxx نفر*2 مصاحبه w2 اپریل آنکارا[/align]
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، hushmandco ، bagheri.274 ، mohammadrezah
(2013-05-30 ساعت 14:11)abloom_ma نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 14:07)hnbroker نوشته:  سلام میخواستم بدونم برای پیگیری باید به سفارت آمریکا یا به سفارت آنکارا ایمیل بزنم
دوست عزیز به سفارت آنکارا باید ایمیل بزنید....البته به آمریکا هم میتونید بزنید اما شما را ارجاع میدهند به آنکارا

لطف میکنید ادرس ایمیل سفارت آنکارا رو بدین ممنون
2013as6xxx نفر*2 مصاحبه w2 اپریل آنکارا[/align]
تشکر کنندگان: sce ، bagheri.274 ، hushmandco ، mohammadrezah
با سلام لطفا دوستان نظر بدن
اولا یه سوال این کیس نامبرها رو که رو سایت انکارا میزنه یعنی تو اون تاریخ برن ویزا بگیرن یا تا اون تاریخ وقت دارن برن ویزا بگیرن؟
دوما که آنکارا که تا 17 سپتامر کیس زده یعنی ما رفتیم تو دیوار که اینجوری تو 13 روز باقی مونده میخاد همرو کلیر کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، mhb161 ، bagheri.274 ، hushmandco ، mohammadrezah
تبریک به همه بچه های کلیر شده Big Grin. بچه ها ایروان ۱۷ تا کیس جدید اعلام کردهSmile کیا هستند Cool
ماکه بازم نبودیمSad فکر کنم دیگه رفتیم پله های بالای منتظرسراShy
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان