کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ما اینجا (آنکارا) با هر کس که همصحبت می شیم کلی اولش ناله می کنند که آره 2 ماه طول کشید و ال و بل و جیمبل ... بعد ما که از وضعیت خودمون می گیم که بعد 6 ماه با ستاره کلیر شدیم و الان هم 3 تایی اومدیم تمدید و پاس یکیمون رو فعلا دادیم و تا این قدر باید بمونیم می فهمند که چقدر شرایط خودشون آسون و راحت بوده و این همه سختی انتظار و بلاتکلیفی مثل ما نداشتند ...
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-05-30 ساعت 11:51)princesess نوشته:  ما اینجا (آنکارا) با هر کس که همصحبت می شیم کلی اولش ناله می کنند که آره 2 ماه طول کشید و ال و بل و جیمبل ... بعد ما که از وضعیت خودمون می گیم که بعد 6 ماه با ستاره کلیر شدیم و الان هم 3 تایی اومدیم تمدید و پاس یکیمون رو فعلا دادیم و تا این قدر باید بمونیم می فهمند که چقدر شرایط خودشون آسون و راحت بوده و این همه سختی انتظار و بلاتکلیفی مثل ما نداشتند ...

شما بالای جدولی ها اسطوره صبر و مقاومتین . واقعا باید از سما درس روحیه مثبت و تحمل گرفت. امیدوارم در مراحال بعدی زندگیتون کارهاتون روی روال سریع و خوب انجام بشه.Wink
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
یک سوال فنی ...
ما پاس همسر رو دیروز دادیم سفارت ... برگ آبی رو ازمون گرفتند ...همسرم گفت که بی زحمت پسش بدید چون هنوز خانومم کلیر نشده و جواب مدیکال بچمون هم آماده نیست و باز باید بیایم ..
اون هم گفته بود که برا خانوم و بچتون همزمان با هم بیار یکباره ... و برگه آبی رو هم همراه پست یکی دیگه براتون می فرستیم ...
ممکنه که توی مدتی که من کلیر می شم دوباره به بچه ی 3 ساله من کلیرنس بخوره ؟آخه یکی از دوستان خودش و همسرشون کلیر شدن الان منتظر کلیر شدن فرزند 11 سالشون هستند ...

مردم از استرس ...
خدایاااااا کمکم کن آرامش داشته باشم ..دیگه دارم می میرم

(2013-05-30 ساعت 11:56)Mahbaran نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 11:51)princesess نوشته:  ما اینجا (آنکارا) با هر کس که همصحبت می شیم کلی اولش ناله می کنند که آره 2 ماه طول کشید و ال و بل و جیمبل ... بعد ما که از وضعیت خودمون می گیم که بعد 6 ماه با ستاره کلیر شدیم و الان هم 3 تایی اومدیم تمدید و پاس یکیمون رو فعلا دادیم و تا این قدر باید بمونیم می فهمند که چقدر شرایط خودشون آسون و راحت بوده و این همه سختی انتظار و بلاتکلیفی مثل ما نداشتند ...

شما بالای جدولی ها اسطوره صبر و مقاومتین . واقعا باید از سما درس روحیه مثبت و تحمل گرفت. امیدوارم در مراحال بعدی زندگیتون کارهاتون روی روال سریع و خوب انجام بشه.Wink

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمین ...Rolleyes
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: Mahbaran ، raham ، tajhizgaran ، noura ، Saeedv13 ، گل نهال ، yalda91 ، lonelyman ، Qazal.d ، khmp ، hushmandco ، AsemanAbee ، zohre02 ، sce ، mhb161 ، mohammadrezah
(2013-05-30 ساعت 11:16)Mahbaran نوشته:  سلام دوستان گلم صبح عالی همگی به خیر
من صبحانه نخورده و صورت نشسته با سر اومدم اینجا !!!!!!!!! نمیدونم وا... چه گیری کردیماBig Grin
دوستان یه سؤال : ما امروز وارد 28 روزگی انتظارمون شدیم ، با توجه به اینکه به خودم هی انرژی مثبت می دم و فکر می کنم که حتماً تا 10 یا 12 روز دیگه کلیر می شیم ؛ حال به نظرتون خوبه که برای ویزای دبی اقدام کنم که هر وقت اعلام کردن به دو برم؟ ( با توجه به اینکه ما بلیطای آمریکامونم برای اواخر تیر گرفتیم زیر سرمونه)Big Grin خلاصه ویزارو بگیرم یا نه؟؟؟؟؟؟ انا منتظر الجواب یا حبیبی؟؟؟؟؟؟
من باشم اینکارو نمیکنم.صبر کنید شاید دیر تر کلیر شدین شایدم زودترCool
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: رجبعلی ، lonelyman ، Qazal.d ، tajhizgaran ، Mahbaran ، hushmandco ، shatsi ، zohre02 ، sce ، mhb161 ، amairmonre ، mohammadrezah
(2013-05-30 ساعت 11:56)princesess نوشته:  یک سوال فنی ...
ما پاس همسر رو دیروز دادیم سفارت ... برگ آبی رو ازمون گرفتند ...همسرم گفت که بی زحمت پسش بدید چون هنوز خانومم کلیر نشده و جواب مدیکال بچمون هم آماده نیست و باز باید بیایم ..
اون هم گفته بود که برا خانوم و بچتون همزمان با هم بیار یکباره ... و برگه آبی رو هم همراه پست یکی دیگه براتون می فرستیم ...
ممکنه که توی مدتی که من کلیر می شم دوباره به بچه ی 3 ساله من کلیرنس بخوره ؟آخه یکی از دوستان خودش و همسرشون کلیر شدن الان منتظر کلیر شدن فرزند 11 سالشون هستند ...

مردم از استرس ...

سلام
من که فکر نمی کنم به بچه 3 ساله دوباره کلیرنس بخوره، اصلا دور از ذهنه ولی باز نظر دیگران و مخصوصا خودتون مهمه، امیدوارم به زودی بی ستاره بشید دوست جون Wink
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
دوستان عزیز و نازنینم از تک تکتون کمال تشکر وسپاس رو دارم و باور دارم این دوستی ها و دلگرمی ها گنجینه هایی فراتر از کمک و راهنمایی در مهاجرسرا هست .... دست همگی رو صمیمانه میفشارم و برای تمامی دوستان آرزوی فردا و فرداهایی روشن تر و زیباتر رو دارم.... همگی در کنار هم هستیم تا اینکه این تاپیک خالی از سکنه و با شادی قفل بشه و تنها این دوستی ها و همدلی ها از این انتظار به یادگار بمونه.... پیروز و سربلند باشید.
(2013-05-30 ساعت 11:24)abloom_ma نوشته:  ...ازبه کار بردن القاب زشت و توهین آمیز به کارمند و آفیسر های سفارتها خوداری کنید ...ای بزرگوار آیا فکر میکنید با نسبت دادن این القاب به آنها که من حقیقتا نمیدانم حقشان هست یا نه در پروسه کلیر شدن ما تغییری رخ خواهد داد و ما زودتر کلیر میشویم...
خدا پدر مادرتو بیامرزه. من دو سه روزه دارم غیر مستقیم این حرف رو می زنم. منتظر نگه داشتن ملت پشت در هیچ فایده ای برای آفیسرهای هیچ سفارتی نداره. جون کندنی رو باید کند. ویزای ملت رو باید داد. هر چی دیرتر بدتر. منتهی ترسیدم مثل شما واضح بیانش کنم دوستان فکر کنن چون خودم کارم راه افتاده دارم طرفداری سفارتی ها رو می کنم. دعات کردم زود کلیر شی پدرجانRolleyes.
(2013-05-30 ساعت 11:23)princesess نوشته:  توی این تاپیک 80% پستها تبریک گفتن هاست
3 درصد هورااا کلیر شدم
الباقی هم تبادل نظراته
جون خودتون اون 80% رو کمترش کنید ... یه سر میای می زنی میبینی 3 تا 4 تا صفحه اضاف شده همش توش پیغام تبریکه...
جنس این تاپیک اینجوریه princesess عزیز. اینجا پر استرس ترین و در عین حال سرزنده ترین و شیرین ترین تاپیک مهاجرسراست. تاپیک "اشک ها و لبخندها". داخل این تاپیک هم میشه اشک های ناراحتی رو دید و هم اشک های خوشحالی. خیلی ها کارشون اینجا تموم شده ولی میان که به دوستانشون دل گرمی و روحیه بدن. دل گرمی دادن هم جز با تبریک گفتن و هورا کشیدن نمیشه. من مثل هر کاربر دیگه ای از یک عده دیگه از کاربرها خوشم نمیاد ولی وقتی میام اینجا همه چیز رو فراموش کنم. جالبه که بقیه هم همچین وضعیتی رو دارند. این تاپیک دوستی بین کاربرها رو تقویت می کنه. از نظر من یه جورایی تاپیک جادویی مهاجرسراست که تا حد زیادی قوانین موجود در سایت هم درش رعایت نمیشه. کی بشه دستجمعی ویزا گرفتن تمام خانواده شما رو بهتون تبریک بگیمRolleyes؟
(2013-05-30 ساعت 11:56)princesess نوشته:  یک سوال فنی ...

مردم از استرس ...

با سلام به دوست عزیز امیدوارم که هرچه سریع ستاره برداشته شود.
پسر11ساله من هنوزبعداز3تا آپدیت سایت آنکارا ستاره اش برداشته نشده
اما درکل به نظرمن باید هر3نفرشما مدیکال مجدد می دادید ،این یک حسن داردکه وقتی ویزای همسرتان آمد تا6مابعدفرصت داریدوتازه گیرم خدای ناکرده فرزندشما دوباره کلبرنس بخورد ،اشکالی ندارد بالاخره تاپایان سپتامبرهمه بایدکلیرشوندوشما هم که مدیکال را دوباره انجام دادیدپس مشکلی نیست وقت دارید که انشاالله باهم بروید.
(2013-05-30 ساعت 09:49)AsemanAbee نوشته:  
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «AsemanAbee» عزیز ღღღ

از ماست که بر ماست!
اینم "خود انرژی درمانی" .....!!!
بقول مریم خوش قلب خخخخخخخخخخ! Big Grin

بسيار عالي بود .... اميدوارم زود زود كلير بشيد بابا خسته شديم از بس اسمتون رو تو منتظرسرا ديديم
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
کسی از ابوظبی به تازگی بعد از برنده شدن بچه ها آپدیت شده یا 4 تا دونه ابوظبی اعلام کرد رفت برای تعطیلات ؟ ابوظبیم شد آنکارا پرونده ها زیاد شد ،حالا همه می گن چی می شد که آنکارا بودیم.
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: zohre02 ، lonelyman ، hushmandco ، kouroshd ، sce ، mhb161 ، amairmonre ، mohammadrezah
(2013-05-30 ساعت 13:02)آرش کمانگیر نوشته:  کسی از ابوظبی به تازگی بعد از برنده شدن بچه ها آپدیت شده یا 4 تا دونه ابوظبی اعلام کرد رفت برای تعطیلات ؟ ابوظبیم شد آنکارا پرونده ها زیاد شد ،حالا همه می گن چی می شد که آنکارا بودیم.

ما که نشدیم.آخرین آپدیت ما مربوط به شماره 2 کیس ما در تاریخ 23 می بود.
شماره 1 هم همون بعد از مصاحبه 3 روز پشت سر هم آپدیت شد و دیگه هیچ.
لاتاری 2013
سلام دوستان Cool

ما 100 روزه شدیم...ما همچنان منتظریم...آنکارا دست بجنبون....
برای کلیر شدن همه یه هورررررررررررررررااااااااااا بلندBig Grin
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
تشکر کنندگان: zohre02 ، abloom_ma ، mosi77 ، گل نهال ، Saeedv13 ، shatsi ، noura ، Ali.US ، sce ، رجبعلی ، mhb161 ، lonelyman ، amairmonre ، raham ، SANIJ ، mohammadrezah ، MEHDIREZAEI
سلام میخواستم بدونم برای پیگیری باید به سفارت آمریکا یا به سفارت آنکارا ایمیل بزنم
2013as6xxx نفر*2 مصاحبه w2 اپریل آنکارا[/align]
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، mohammadrezah
سلام بر دوستهای گل مهاجرسرا

من با اینکه خیلی‌ وقت که ویزای یک ضرب گرفتم و الان گرینکارت رو هم دارم ولی‌ هر روز با اینجا سر میزنم و با دیدن کلییر شدن دوستان کلی‌ خوشحال میشم ،امیدوارم که تک تکتون به زودی زود کلییر بشین.در ضمن اینو بگم که یکی‌ از دوستی‌ ما الان حدود ۱۸۰ روز که کلییر نشده پس امید داشته باشید و انرژی مثبت خودتونو بالا ببرید
شماره کیس: **2013AS00009، تاریخ رویت قبولی:MAY 1، کنسولگری:ankara، ارسال فرمهای سری اول:15may، کارنت شدن کیس:15 Augest، مصاحبه:-، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-، جمع تقریبی هزینه ها : 7500 DHL
(2013-05-30 ساعت 14:07)hnbroker نوشته:  سلام میخواستم بدونم برای پیگیری باید به سفارت آمریکا یا به سفارت آنکارا ایمیل بزنم
دوست عزیز به سفارت آنکارا باید ایمیل بزنید....البته به آمریکا هم میتونید بزنید اما شما را ارجاع میدهند به آنکارا
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، shatsi ، sce ، mhb161 ، lonelyman ، mohammadrezah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان