موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
ما اینجا (آنکارا) با هر کس که همصحبت می شیم کلی اولش ناله می کنند که آره 2 ماه طول کشید و ال و بل و جیمبل ... بعد ما که از وضعیت خودمون می گیم که بعد 6 ماه با ستاره کلیر شدیم و الان هم 3 تایی اومدیم تمدید و پاس یکیمون رو فعلا دادیم و تا این قدر باید بمونیم می فهمند که چقدر شرایط خودشون آسون و راحت بوده و این همه سختی انتظار و بلاتکلیفی مثل ما نداشتند ...
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-30 ساعت 11:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-30 ساعت 11:57 توسط princesess.)
یک سوال فنی ...
ما پاس همسر رو دیروز دادیم سفارت ... برگ آبی رو ازمون گرفتند ...همسرم گفت که بی زحمت پسش بدید چون هنوز خانومم کلیر نشده و جواب مدیکال بچمون هم آماده نیست و باز باید بیایم ..
اون هم گفته بود که برا خانوم و بچتون همزمان با هم بیار یکباره ... و برگه آبی رو هم همراه پست یکی دیگه براتون می فرستیم ...
ممکنه که توی مدتی که من کلیر می شم دوباره به بچه ی 3 ساله من کلیرنس بخوره ؟آخه یکی از دوستان خودش و همسرشون کلیر شدن الان منتظر کلیر شدن فرزند 11 سالشون هستند ...
مردم از استرس ...
خدایاااااا کمکم کن آرامش داشته باشم ..دیگه دارم می میرم
(2013-05-30 ساعت 11:56)Mahbaran نوشته: (2013-05-30 ساعت 11:51)princesess نوشته: ما اینجا (آنکارا) با هر کس که همصحبت می شیم کلی اولش ناله می کنند که آره 2 ماه طول کشید و ال و بل و جیمبل ... بعد ما که از وضعیت خودمون می گیم که بعد 6 ماه با ستاره کلیر شدیم و الان هم 3 تایی اومدیم تمدید و پاس یکیمون رو فعلا دادیم و تا این قدر باید بمونیم می فهمند که چقدر شرایط خودشون آسون و راحت بوده و این همه سختی انتظار و بلاتکلیفی مثل ما نداشتند ...
شما بالای جدولی ها اسطوره صبر و مقاومتین . واقعا باید از سما درس روحیه مثبت و تحمل گرفت. امیدوارم در مراحال بعدی زندگیتون کارهاتون روی روال سریع و خوب انجام بشه.
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمین ...
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-30 ساعت 11:56)princesess نوشته: یک سوال فنی ...
ما پاس همسر رو دیروز دادیم سفارت ... برگ آبی رو ازمون گرفتند ...همسرم گفت که بی زحمت پسش بدید چون هنوز خانومم کلیر نشده و جواب مدیکال بچمون هم آماده نیست و باز باید بیایم ..
اون هم گفته بود که برا خانوم و بچتون همزمان با هم بیار یکباره ... و برگه آبی رو هم همراه پست یکی دیگه براتون می فرستیم ...
ممکنه که توی مدتی که من کلیر می شم دوباره به بچه ی 3 ساله من کلیرنس بخوره ؟آخه یکی از دوستان خودش و همسرشون کلیر شدن الان منتظر کلیر شدن فرزند 11 سالشون هستند ...
مردم از استرس ...
خدایاااااا کمکم کن آرامش داشته باشم ..دیگه دارم می میرم
(2013-05-30 ساعت 11:56)Mahbaran نوشته: (2013-05-30 ساعت 11:51)princesess نوشته: ما اینجا (آنکارا) با هر کس که همصحبت می شیم کلی اولش ناله می کنند که آره 2 ماه طول کشید و ال و بل و جیمبل ... بعد ما که از وضعیت خودمون می گیم که بعد 6 ماه با ستاره کلیر شدیم و الان هم 3 تایی اومدیم تمدید و پاس یکیمون رو فعلا دادیم و تا این قدر باید بمونیم می فهمند که چقدر شرایط خودشون آسون و راحت بوده و این همه سختی انتظار و بلاتکلیفی مثل ما نداشتند ...
شما بالای جدولی ها اسطوره صبر و مقاومتین . واقعا باید از سما درس روحیه مثبت و تحمل گرفت. امیدوارم در مراحال بعدی زندگیتون کارهاتون روی روال سریع و خوب انجام بشه.
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمین ...
سلام
من که فکر نمی کنم به بچه 3 ساله دوباره کلیرنس بخوره، اصلا دور از ذهنه ولی باز نظر دیگران و مخصوصا خودتون مهمه، امیدوارم به زودی بی ستاره بشید دوست جون
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
رتبه:
62
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-30 ساعت 12:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-30 ساعت 12:21 توسط lilac.)
دوستان عزیز و نازنینم از تک تکتون کمال تشکر وسپاس رو دارم و باور دارم این دوستی ها و دلگرمی ها گنجینه هایی فراتر از کمک و راهنمایی در مهاجرسرا هست .... دست همگی رو صمیمانه میفشارم و برای تمامی دوستان آرزوی فردا و فرداهایی روشن تر و زیباتر رو دارم.... همگی در کنار هم هستیم تا اینکه این تاپیک خالی از سکنه و با شادی قفل بشه و تنها این دوستی ها و همدلی ها از این انتظار به یادگار بمونه.... پیروز و سربلند باشید.
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-30 ساعت 09:49)AsemanAbee نوشته: ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «AsemanAbee» عزیز ღღღ
از ماست که بر ماست!
اینم "خود انرژی درمانی" .....!!!
بقول مریم خوش قلب خخخخخخخخخخ! 
بسيار عالي بود .... اميدوارم زود زود كلير بشيد بابا خسته شديم از بس اسمتون رو تو منتظرسرا ديديم
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
کسی از ابوظبی به تازگی بعد از برنده شدن بچه ها آپدیت شده یا 4 تا دونه ابوظبی اعلام کرد رفت برای تعطیلات ؟ ابوظبیم شد آنکارا پرونده ها زیاد شد ،حالا همه می گن چی می شد که آنکارا بودیم.
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میخواستم بدونم برای پیگیری باید به سفارت آمریکا یا به سفارت آنکارا ایمیل بزنم
2013as6xxx نفر*2 مصاحبه w2 اپریل آنکارا[/align]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستهای گل مهاجرسرا
من با اینکه خیلی وقت که ویزای یک ضرب گرفتم و الان گرینکارت رو هم دارم ولی هر روز با اینجا سر میزنم و با دیدن کلییر شدن دوستان کلی خوشحال میشم ،امیدوارم که تک تکتون به زودی زود کلییر بشین.در ضمن اینو بگم که یکی از دوستی ما الان حدود ۱۸۰ روز که کلییر نشده پس امید داشته باشید و انرژی مثبت خودتونو بالا ببرید
شماره کیس: **2013AS00009، تاریخ رویت قبولی:MAY 1، کنسولگری:ankara، ارسال فرمهای سری اول:15may، کارنت شدن کیس:15 Augest، مصاحبه:-، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-، جمع تقریبی هزینه ها : 7500 DHL
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-30 ساعت 14:07)hnbroker نوشته: سلام میخواستم بدونم برای پیگیری باید به سفارت آمریکا یا به سفارت آنکارا ایمیل بزنم
دوست عزیز به سفارت آنکارا باید ایمیل بزنید....البته به آمریکا هم میتونید بزنید اما شما را ارجاع میدهند به آنکارا
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز