کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
وای بچه ها .... وااااااااااای .... واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای .... واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای

من همین امروز بدون ایمیل آپدیت شدم، مگه میشه یعنی دوباره یادشون افتاده بعد 92 روز آپدیت بدون ایمیل قبلی.

پس منو یادشون نرفته Big Grin البته من بازم خودم آپ شدم همسرم همون قبلی مونده

بچه ها اینجا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟ فکر نکنم در صورت کلیر شدن هم اینقدر خوشحال بشم. Tongue

بن بن جان شما چی آپدیت نشدی؟
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
درد و بلای آفیسرهای ابوظبی نصف بیشترش !!! بخوره درست فرق سر تک تک آفیسرهای آنکارا Big GrinBig Grinنصف کمترش! بخوره فرق سر دونه دونه افیسرهای ایروانBig Grin
والا با این کلیر کردناشون مگه اونایی که رفتن آنکارا واسه مصاحبه همشون تروریست بودن آخه؟؟TongueTongue

(2013-05-29 ساعت 15:56)hushmandco نوشته:  کسی از آنکارا آپدیت شد امروز؟

آقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!

جان هر چی مرده ، ما تو ترکیم ، خفن !!
اگه به سلامتی این پیر دیر کلیر علاقمندید ، ما رو تحریک نکنید دیگه !!! هی ما رو میارید پای بساط مهاجر سرا ، هی پست از خودتون در میکنید ! هی ما رو میبرید تو هپروت یا حپرود یا هپروط .... یا حالا هرچی !!!
آقـــــــــــــــــــــــــــــــا !!! میگن توبه گرگ مرگه !!؟؟؟ راست میگن ؟؟؟

کسی از آنکـارا آپدیت شد امروز ؟
کسی روی هوا پـــرتـــــاب شد امروز؟
شدیم داغون ز بس درسیس گشتیم
به روی صندلیهاخــــیــــــس گشـــتیم
همه یـــاران چـــو مـــن در انــتـــظارند
ز عـــلافی همـــه فــــکـــــر فــــــرارند
گهی ایمیـــل زنند گــه گــاه تلـــگراف
ولکن پاسخی نیست جز : وی آف وی آف !!
بگردند و بجویند دودمانت
مگر ریگی بیابند زیر پایت
همه را سر کار برده اند آنها
سوی ماست و خیار برده اند آنها
ولی ما محکم و هم استواریم
ز نامردی به دل ترسی نداریم
همه راهی شویم روزی سلامت
.....................................

هرکاری کردم بیت آخر نیامد ، به زبون آنکارائیها : لطفا" ایمداد ، ای داد !!!
خودمو بستم به تخت که نیام اینجا. مگه میشه؟
خبری نشد؟ کسی اپدیت نشد؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
دوستان بیزحمت سایتی که مربوطه به آپدیت کیس هست رو برام بذارید.فراموشش کردم
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: sce ، tajhizgaran ، Qazal.d ، shatsi ، zohre02 ، mhb161 ، mohammadrezah
سلام دوستان گلم صبح عالی همگی به خیر
من صبحانه نخورده و صورت نشسته با سر اومدم اینجا !!!!!!!!! نمیدونم وا... چه گیری کردیماBig Grin
دوستان یه سؤال : ما امروز وارد 28 روزگی انتظارمون شدیم ، با توجه به اینکه به خودم هی انرژی مثبت می دم و فکر می کنم که حتماً تا 10 یا 12 روز دیگه کلیر می شیم ؛ حال به نظرتون خوبه که برای ویزای دبی اقدام کنم که هر وقت اعلام کردن به دو برم؟ ( با توجه به اینکه ما بلیطای آمریکامونم برای اواخر تیر گرفتیم زیر سرمونه)Big Grin خلاصه ویزارو بگیرم یا نه؟؟؟؟؟؟ انا منتظر الجواب یا حبیبی؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
امروز بوي آپديتهاي آنكارا مياد
فردا هم بوي كليرهاش
ميگين نه؟؟!! حالا ميبينين
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-05-30 ساعت 11:11)shiraz mamali نوشته:  دوستان بیزحمت سایتی که مربوطه به آپدیت کیس هست رو برام بذارید.فراموشش کردم

اینجا
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، sce ، iman63ir ، lilac ، tajhizgaran ، Saeedv13 ، lonelyman ، Qazal.d ، AsemanAbee ، hushmandco ، shatsi ، zohre02 ، mhb161 ، payam62 ، mohammadrezah
توی این تاپیک 80% پستها تبریک گفتن هاست
3 درصد هورااا کلیر شدم
الباقی هم تبادل نظراته
جون خودتون اون 80% رو کمترش کنید ... یه سر میای می زنی میبینی 3 تا 4 تا صفحه اضاف شده همش توش پیغام تبریکه...
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
دوستان عزیزم...بزرگواران.....سروران گرامی ضمن عرض پوزش از همگی شما......میخواستم خواهش کنم اگر امکان داره و صلاح میدونید ازبه کار بردن القاب زشت و توهین آمیز به کارمند و آفیسر های سفارتها خوداری کنید البته میدونم که اکثر شما بزرگوارن بیشتر بر اساس طنز و شوخی بیان میکنید اما حقیر احساس میکنم کم کم این قضیه به صورت یک عادت داره در میاد و فکر نکنم شما دوستان و سروران عزیز من راضی به این امر باشید.....من با 171 روز انتظار کاملا احساس شما را درک میکنم و از صمیم قلب میدانم شما اکثرا از بلاتکلیفی و پا در هوا بودن دیگر صبر و تحملتان به حداقل رسیده ...اما دوست عزیزم...ای بزرگوار آیا فکر میکنید با نسبت دادن این القاب به آنها که من حقیقتا نمیدانم حقشان هست یا نه در پروسه کلیر شدن ما تغییری رخ خواهد داد و ما زودتر کلیر میشویم..................بار دیگر از همه شما بزرگواران عذر خواهی میکنم و خدا میداند قصد نصیحت کردن و بزرگ نمائی ندارم و تنها و تنها به عنوان یک در ودل دوستان بود.....ارادت من به شما بزرگواران همیشگی خواهد بود..عذرخواهی مرا پذیرا باشید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-05-29 ساعت 19:25)rezagh نوشته:  به به تبریک به دوستای کلیر شده گلم
lilac جان تبریک Wink

ایشالا هر چی زودتر انکارا و ایروان می ترکونه

دوستان از mehdirezai چه خبر ...کلیر شد !!؟؟؟؟

هیچی دوست عزیز ممنون که یاد ما بودی
انگاری از روی من پرید. از دیروز که اسامی اعلام شد اینقدر دپرس شدم که حوصله هیچ کاری رو ندارم. چون باید توی این سری منم می بودم.
اصلا می دونی چیه من از همون اول بدشانس بودم یادمه روز مصاحبه که رفتم سفارت ساعت 7 رسیدم در سفارت و نفر یازدهم بودم ببین چه خبر بود اون روز. بعدش که رفتیم داخل تا ساعت 9:30 تا شماره 10 رفتند مصاحبه بعدش یهو پرید 12 جل الخالق یعنی چی آخه؟
بعدشو بگو باجه ها تعطیل کردن رفتند ما هم با یه بچه که از صبح خسته هم شده بود هی از این ور سفارت برو اون ور هی بیا اینور از افیسر می پرسیدم می گفت میان خلاصه از 10 تا 12 مارو معطل کردن بعدش اومدن.
می بینی شانسو بعد تو فامیل می گن خوش شانسی لاتاری بردی
آخه از اون روزی که لاتاری بردم زندگیم به هم ریخته.هیچ برنامه ریزی نمی تونم بکنم. اینم شانسه آخه
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-05-30 ساعت 11:20)رجبعلی نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 11:11)shiraz mamali نوشته:  دوستان بیزحمت سایتی که مربوطه به آپدیت کیس هست رو برام بذارید.فراموشش کردم

اینجا
دوستان واسه شما هم (2013ایها) هم قسمت Case Creation Date: رو زده 2011؟
کیس شما هم آپریل آپدیت شده؟
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، lonelyman ، hushmandco ، shatsi ، zohre02 ، sce ، mhb161 ، mohammadrezah
(2013-05-30 ساعت 11:37)shiraz mamali نوشته:  

اینجا

آری
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، lilac ، tajhizgaran ، lonelyman ، Qazal.d ، hushmandco ، zohre02 ، sce ، mhb161 ، mohammadrezah
(2013-05-30 ساعت 11:37)shiraz mamali نوشته:  

اینجا

بله دوست عزیز. اون تاریخی هست که توی لاتاری ثبت نام کردی.5اکتبر تا 5نوامبر 2011
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: رجبعلی ، shiraz mamali ، lilac ، tajhizgaran ، lonelyman ، Qazal.d ، hushmandco ، shatsi ، zohre02 ، sce ، mhb161 ، kouroshd ، payam62 ، mohammadrezah
(2013-05-30 ساعت 11:30)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 19:25)rezagh نوشته:  به به تبریک به دوستای کلیر شده گلم
lilac جان تبریک Wink

ایشالا هر چی زودتر انکارا و ایروان می ترکونه

دوستان از mehdirezai چه خبر ...کلیر شد !!؟؟؟؟

هیچی دوست عزیز ممنون که یاد ما بودی
انگاری از روی من پرید. از دیروز که اسامی اعلام شد اینقدر دپرس شدم که حوصله هیچ کاری رو ندارم. چون باید توی این سری منم می بودم.
اصلا می دونی چیه من از همون اول بدشانس بودم یادمه روز مصاحبه که رفتم سفارت ساعت 7 رسیدم در سفارت و نفر یازدهم بودم ببین چه خبر بود اون روز. بعدش که رفتیم داخل تا ساعت 9:30 تا شماره 10 رفتند مصاحبه بعدش یهو پرید 12 جل الخالق یعنی چی آخه؟
بعدشو بگو باجه ها تعطیل کردن رفتند ما هم با یه بچه که از صبح خسته هم شده بود هی از این ور سفارت برو اون ور هی بیا اینور از افیسر می پرسیدم می گفت میان خلاصه از 10 تا 12 مارو معطل کردن بعدش اومدن.
می بینی شانسو بعد تو فامیل می گن خوش شانسی لاتاری بردی
آخه از اون روزی که لاتاری بردم زندگیم به هم ریخته.هیچ برنامه ریزی نمی تونم بکنم. اینم شانسه آخه
دوست عزیز شما هم به امید خدا بزودی ودر همین چند روز کلیر میشیRolleyes...اما خدائیش ناشکری نکنShy ...گوش شیطون کر....شما بچه های ابوظبی خدا را شکر اکثرا با زیر 50 روز دارید کلیر میشید و امیدوارم شما هم زیر دو ماه کلیر شویدBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: lilac ، tajhizgaran ، Saeedv13 ، گل نهال ، lonelyman ، Qazal.d ، hushmandco ، shatsi ، zohre02 ، sce ، mhb161 ، payam62 ، mohammadrezah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان