کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-23 ساعت 22:58)امیر مهاجر نوشته:  عزیزانی که کلیر شدند ولی در منتظرسرا نیستند اگر بزرگواری کنند و اطلاعات زیر رو به من بدن که تو منتظرسرا وارد کنم به بقیه منتظرین کمک کردند.
منتظرین کلیرنس به آمار و ارقامی دلخوشند که منتظرسرا بهشون اعلام میکنه.
هر چه تعداد کیسهای منتظرسرا بیشتر بشه، آمار به واقعیت نزدیکتر و قابل استنادتره.

پس اگر مایلید:

- حدود شماره کیس
- سفارت محل مصاحبه
- تاریخ دقیق مصاحبه
- تاریخ دقیق کلیر شدن
- تعداد افراد کیس

اینا رو به من بدید.

باسلام.ک.ن: 2013as64XX محل مصاحبه:ابوظبی تاریخ مصاحبه:4/4/2013 تعداد:سه نفر
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، mhb161 ، b_argi ، sce ، رجبعلی ، امیر مهاجر ، mohammadrezah ، kouroshd
(2013-05-31 ساعت 07:04)discovery نوشته:  [quote='discovery' pid='349610' dateline='1369942095']
با سلام خدمت دوستان خوب مهاجرسرایی سوالی داشتم. ما امروز کلیر شدیم از سفارت ایروان و بنده ۲۰روز دیگر فرزندم به دنیا می اید ودر روز مصاحبه مدارک منوط به باردار بودنم ضمیمه پرونده شد حالا سوال من این هست که برای گرفتن ویزا قبل از به دنیا امدن بچه همسرم برود یا بعدش من جایی خوندم به نوزاد تا قبل ۶ماهگی در فرودگاه آمریکا ویزا میدهند ایا کسی اطلاعی دارد از موضوع و میتوانید من را راهنمایی کنید ممنونچ

لطف میکنید پاسخ دهید????
سركار خانم ديسكاوري
با توجه به تجربه شخصي خودم عرض ميكنم.
طبق قوانين آمريكا هر مادري رزيدنت آمريكا(داراي گرين كارت) كه داراي فرزندي بدنيا آمده در خارج خاك آمريكا باشدمي تواند فقط و فقط در اولين سفر خود به آمريكا پس از تولد بچه با داشتن مدارك تولد تاييد شده توسط سفارت سوييس در ايران و يا سفارتهاي ديگر آمريكا(مثلا آنكارا،ابوظبي....) قبل از اتمام دوسالگي نوزاد فرزند خود را به آمريكا برده و در فرودگاه اقدامات لازم جهت اخذ گرين كارت نوزاد انجام شود.
همچنين در مرحله كنوني شما،ميتوانيد قبل از اخذ ويزاي مهاجرتي براي خودتان با ارايه مدارك تولد نوزاد و ارايه پاسپورت نوزاد و تكميل فرمهاي مربوطه، نوزاد را هم به پرونده خود جهت اخذ ويزاي مهاجرتي اضافه نماييد.ليكن طبيعي است بايد محدوديت 30 سپتامبر رو لحاظ فرماييد.
در پايان پيشاپيش قدم نورسيده رو تبريك ميگم و توصيه ميكنم موارد رو با سفارت حتما حتما هماهنگ كنيد و تاييد راهكارتون رو از سفارت بطور شفاف اخذ نماييد، همچنين مشورت با يك وكيل مهاجرت رو اكيدا توصيه ميكنم.
با آرزوي بهترينها براي شما
یعنی خدائیش یکی از بهترین کارائی که توی عمرم انجام دادم ، تغییر محل مصاحبه از آنکارا به ایروان بود !!! چون اصلا حوصله موصله ی آپدیت ماپدیت شدن رو نداشتم و ندارم ...

از خدا می خوام که دوستان منتظرم در هر سه سفارت هرچه سریعتر کلیر بشن ... آمییییییییییییییییییییییییین !
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
سلام دوستان عزیز Smile

شاید بی ربط باشه!!!!! البته بخاطر اینکه معتاد این تایپیک هستم......Wink
چرا بعضی از دوستان امضا ندارند حتی اونهایی که رتبه بالا دارند و فعالیت زیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر مدیران صلاح بدونن این مورد رو پیگری کنن تا بهتر بشه راهنمایی گرفت و از وضعیت همدیگه خبر دار باشیم .و برای خودمون تحلیل بهتری کنیم.

البته می دونید که همه ایرانیان گل کارشناس و تحلیل گر و...... هستندWinkWinkCoolBig Grin
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
به همه کسهایی که کلیر شدن تبریک می گم اما چرا بعد 93 روز هنوز کلیر نشدم .البته می دونم اینجا دوستای لاتاری هستن اما من همیشه اینجا رو چک می کنم واز شادی دوستان خوشحال می شم.خوش به حال همه کسایی که کلیر شدن.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
سلام بر همه دوستان
از صبح تا حالا تو فکرم که اعلام کنم یا نه؟ صادقانه بگم دفعات پیش هر وقت دیگران کلیر میشدن ضمن حوشحالی یخورده حالم گرفته میشد. بخصوص در مورد شماره های بالاتر از خودم. ولی از ته دل برای همه دوستان آرزوی پایان انتظار رو دارم. ما هم کلیر شدیم، به امید دیدار در تاپیک بعدی. میرم براتون زنبیل میذارم توصف، زود بیاین. آقای امیر خان مهاجر شماره ما رو هم از تو منتظر سرا سبز کنید لطفا.
***2013AS5 /تعداد4/آنکارا/30می پایان انتظار/مقصد:تگزاس/چیزی رو که دوست داری بدست بیار و الا مجبوری چیزی رو که بدست آوردی دوست داشته باشی
آخرین آپدیت سایت آنکارا مربوط به 23 می میشه آیا مال شما هم همینطوره؟ اگه اینطوره چرا شماره هایی که بچه ها می گن من نمی بینم؟
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
تشکر کنندگان: mhb161 ، sce ، lonelyman ، mohammadrezah ، SANIJ ، zohre02
سلام من پیغام دادم انگار رفته رو هوا. مگه هر کی کلیر شد پیغامهاش دیگه قبول نیست؟
***2013AS5 /تعداد4/آنکارا/30می پایان انتظار/مقصد:تگزاس/چیزی رو که دوست داری بدست بیار و الا مجبوری چیزی رو که بدست آوردی دوست داشته باشی
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، sce ، b_argi ، shatsi ، lonelyman ، ikamaly ، bardia mousapour ، mohammadrezah ، SANIJ ، KOUROSHAVIN ، zohre02
از ١٧ كيس امروز، فقط mahmoodfunny از بچه هاي مهاجرسرا كلير شده،مباركش باشه
نبود ديگه؟؟؟!!!
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-05-31 ساعت 14:11)mahmoodfuny نوشته:  سلام من پیغام دادم انگار رفته رو هوا. مگه هر کی کلیر شد پیغامهاش دیگه قبول نیست؟
[/quote
مبارکتون باشه

ما و خانواده ی mahmudfunny عزیز در یک روز مصاحبه شدیم
خیلی خیلی مبارکشون باشه ،هوووووووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ممممممممممممبببببببببببببببببببااااااااااااااااااارررررررررررررررککککککککککککککککک[quote='mahmoodfuny' pid='349888' dateline='1369993278']
سلام من پیغام دادم انگار رفته رو هوا. مگه هر کی کلیر شد پیغامهاش دیگه قبول نیست؟
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
(2013-05-31 ساعت 12:41)Szsanazsz نوشته:  خوشم میاد یه جوری اعلام کردن هیچکی شک نکنه که من و محمد فضلی هم توش باشیم!!
آسمان آبی حداقل توبیا بگو اون هزار و خورده ای منم

ﻧﻪ ﺳﺎﻧﺎﺯ ﺟﺎﻥ ﻣﻨﻢ ﻧﺒﻮﺩﻡ
ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﮔﻔﺖ ﭼﻪ ﺑﻼﯾﯽ ﺳﺮ ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﻧﻮﺍﻣﺒﺮ ﻭ ﺩﺳﺎﻣﺒﺮ ﺍﻭﻣﺪﻩ ....
ﮐﻼ ﺭﻭ ﻫﻮﺍﻡ ﻭ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﮐﻼﻓﻪ ﺍﯼ ﺯﺩﻡ ﺑﻪ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺗﯽ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﻋﺼﺒﯽ ....!!
.
.
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﺍﻭﻧﻘﺪﺭ ﻋﺎﻗﻞ ﻭ ﻗﺎﺑﻞ ﻧﯿﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﺻﻼﺡ ﻭ ﻣﺼﻠﺤﺖ ﭼﯿﻪ ...!؟
ﺣﺘﻤﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﻦ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ ...!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-05-31 ساعت 13:56)mahmoodfuny نوشته:  سلام بر همه دوستان
از صبح تا حالا تو فکرم که اعلام کنم یا نه؟ صادقانه بگم دفعات پیش هر وقت دیگران کلیر میشدن ضمن حوشحالی یخورده حالم گرفته میشد. بخصوص در مورد شماره های بالاتر از خودم. ولی از ته دل برای همه دوستان آرزوی پایان انتظار رو دارم. ما هم کلیر شدیم، به امید دیدار در تاپیک بعدی. میرم براتون زنبیل میذارم توصف، زود بیاین. آقای امیر خان مهاجر شماره ما رو هم از تو منتظر سرا سبز کنید لطفا.

سلام دوست عزیز.آفرین به این نجابت.باور کن دوستان قدیمی درسته که خیلی از این وضعیت بلاتکلیفی خسته هستند اما با خوشحالی شما اونا هم خوشحال می شن.شما هم دعا کن هرچه زودتر دوستای روز بالا هم کلیر بشن.
مبارکت باسه دوست عزیز.
موفق باشین.
لاتاری 2013
اخه اینم زندگی شد روزی 10 بار بیایم تو این مهاجرسرابعدشم ناامید بریم؟

(2013-05-31 ساعت 13:16)yaszamansani نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 22:58)امیر مهاجر نوشته:  عزیزانی که کلیر شدند ولی در منتظرسرا نیستند اگر بزرگواری کنند و اطلاعات زیر رو به من بدن که تو منتظرسرا وارد کنم به بقیه منتظرین کمک کردند.
منتظرین کلیرنس به آمار و ارقامی دلخوشند که منتظرسرا بهشون اعلام میکنه.
هر چه تعداد کیسهای منتظرسرا بیشتر بشه، آمار به واقعیت نزدیکتر و قابل استنادتره.

پس اگر مایلید:

- حدود شماره کیس
- سفارت محل مصاحبه
- تاریخ دقیق مصاحبه
- تاریخ دقیق کلیر شدن
- تعداد افراد کیس

اینا رو به من بدید.

باسلام.ک.ن: 2013as64XX محل مصاحبه:ابوظبی تاریخ مصاحبه:4/4/2013 تعداد:سه نفر

ما رم ببر تو منتظرا **52 انکارا 25 اوریل 2 نفر صورتی کلیر : خدایا به امید تو
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
(2013-05-31 ساعت 14:37)rezajoon نوشته:  اخه اینم زندگی شد روزی 10 بار بیایم تو این مهاجرسرابعدشم ناامید بریم؟

فقط روزی 10 بار میای ؟Big Grin
کارت درسته بابا.جای ما بودی چی می گفتی ؟جای قدیمیای منتظر سرا بودی دیگه چی می گفتی ؟
دشمنت نا امید باشه رضا جون.یه روز می بینی دارن در این تاپیکو یه قفل قرمز گنده می زنن،در به در می گردی یه کلید پیدا کنی بیای توش دوباره با بچه ها یه حالی کنی،می بینی نمیشه و همه ویزاهارو گرفتن و تموم شده.
آره قربونش.نگران نباش.محکم باش و امیدوار.
لاتاری 2013
بنازم به این س.فار.ت
واقعاً همه رو خوشحال کرد امروز.
با این 17 تا شماره ای که امروز اعلام کرد که اونهم 15 تاش زیر 5000 بود واقعاً گل کاشت.
یه دونه ای ، نمونه ای ، دردونه ای ....
من که دارم از خوشحالی ذوقمرگ میشم.
(در راستای بد نگفتن از س.فار.تها)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان