کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-31 ساعت 11:41)parvin_peikani نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 11:10)گل نهال نوشته:  جالبه آنكارا كيس بالاي ٥٥٠٠ كلير نكرده هنوز، بجز يه كيس ٤٧٠٠،١٢٠٠ بقيه كيس ها بين ٥١٠٠-٥٥٠٠ هستند، اين نشون ميده كه به شدت شلوغه سرشون و هنوز كيس هاي بالاي ٦٠٠٠ نرسيدن، در صورتيكه ابوظبي اين سري كيسهاي ٥٩٠٠،٦٠٠٠ به بالا داشت

گل نهال جان
توی کیسهای اعلام شده 5563 و 5573 هم هستند .
ميدونم، من حدودي گفتم، منظورم اينه كه آنكارا هنوز به ٦٠٠٠ نرسيده ولي ايروان و ابوظبي رسيدن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: hushmandco ، lonelyman ، mhb161 ، milad_aae ، sce ، b_argi ، payam62 ، Mahbaran ، mehdi110 ، mrr777 ، ikamaly ، mohammadrezah
اصلا فکرشو نمیکردم یروزی سه رقمی بشه انتظارم
اه ه ه ه ه ه ه ه ...................
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
یعنی کلیر شده ها خوابن , کجایییین بیاییین هوراااااااااااا بکشین Big Grin
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: گل نهال ، hushmandco ، lonelyman ، mhb161 ، milad_aae ، sce ، b_argi ، payam62 ، mehdi110 ، mrr777 ، mohammadrezah ، رجبعلی
(2013-05-31 ساعت 08:25)arash bon نوشته:  سلام مریم جون. روز مصاحبه ما با هم بوده . امیدوارم این هفته کلیر شیم...Smile
من فکر می کردم شما کلیر شدین و از روز 19 فوریه فقط مریم و همسر موندنSad. بس که شما کم کار و خونسرد تشریف دارینTongue. این همه مدت کجا بودین؟ سیستون آپدیت شده یا نه؟
@یعنی آنکارا 17 تا کیس اعلام کرده و یک نفرشون هم عضو سایت نیستن. البته بروبچ فکر نمی کردن این موقع اعلام کنن. اگر موبایل کسی رو دارین خبر بدین لطفاً.
ضمن تبريك به كلير شده هاي گل ، گل زير رو تقديم ميكنم به همه كلير نشده هاي عزيز بخاطر صبرشون

           _ _
       _{   '   }_
  {     ` . ! . `     }
    ' , _/ Y \_ , '
        { _ , _ }
              |
         (\  |    /)
           \ | / /
             |/ /
        \ \ |/  / /
^^^^^^^^^^^
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
سلام ما هم نبوديم متاسفانه. به بقيه كلير شده ها هم تبريك م
ي گويم و اميدوارم همه زودتر كلير شوند.
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
[عکس: sad-cat.jpeg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-05-30 ساعت 23:58)alaleh_al نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 22:29)yaszamansani نوشته:  دوستان ابوظبی ممکنه بفرمایید وقتی کلیر می شید سایت ابوظبی رو میبینید یا سیس رو ؟؟سایت سیس چی مینویسه جلو شمارتون به جایadmin-pross ??ممنون
سایت ابوظبی که می زنه کارتون درست شده بیاین و سایت Ceac برای من به شخصه کلا بلا تکلیف مونده و از 3ماه پیش تا حالا هیچ تغییری نکرده.
یعنی اپدیت شدن با کلیر شدن خیلی ربط نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، nika ، b_argi ، lonelyman ، sce ، KOUROSHAVIN ، payam62 ، mehdi110 ، mhb161 ، mohammadrezah
بچه های آنکارا مبارکتون باشه.....ما که نبودیم با اینکه چهارشنبه آپدیت شدیم......فکر کنم از بس این دوستان آنکارایی زجرمون دادن ...دیگه دکتر اونگان هم سلامتیمونو تایید نکنه........اما باز خوبه بقیه دوستان کلیر شدن هر چند کسی نمی آد یه دادی...هورایی ....چیزی بقیه رو مهمون کنه.......بچه ها از بس خدا ما رو دوست داره هر کی بیشتر حرص و جوش میخوره رو بیشتر اذیت می کنه......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-05-31 ساعت 08:57)maziar irani نوشته:  سلام بر همه دوستان با سابقه و پیشکسوت و یه ضربو دوضربو کلیر شده و کلیر نشده و اینور آبی واونور آبی مهاجر سرایی عزیز
من 2014 هستم و اول راهو یه جورایی تو این راه فنج حساب میشم
میخواستم از شما سابقه دارای عزیز بپرسم هیچ راهی فوت کوزه گریی وردی طلسمی چیزی نیست به ما بگید یه ضرب بگیریم؟
من همه موضوعات 2013 را خوندم تقریبا حفظم این طوری که بوش میاد راه خیلی خوفناکی در راه دارم؟؟؟
سلام عزیز
این موضوع بستگی به اعتقاد شما داره !!!! اگر اهلش هستی بگیر مطلب رو:
با خدا باش و پادشاهی کن ؛ بی خدا باش و هر چه خواهی کنWink
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: shatsi ، nika ، b_argi ، lonelyman ، sce ، payam62 ، گل نهال ، ikamaly ، mhb161 ، mohammadrezah ، amir82
خوشم میاد یه جوری اعلام کردن هیچکی شک نکنه که من و محمد فضلی هم توش باشیم!!
آسمان آبی حداقل توبیا بگو اون هزار و خورده ای منم
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
از دوستان ستاره دار کسی ستاره اش برداشته نشد؟
در کل عمرم انقدر از ستاره بدم نیومده بوووووود..............
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
(2013-05-31 ساعت 10:53)mohammad fazli نوشته:  منم نبودم
آییییییییییییی آنکارای بوق
دیوونه ام کردی دیگه!!!!
تیمسار حق داره! !!! والا به غرعان!!!
کاری نکن پاشم یه سفر خارجه دیگه بیام اون طرف ها!!!!!!!!!!SadSadSadSadSadSad
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-05-31 ساعت 12:26)milad_aae نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 08:57)maziar irani نوشته:  سلام بر همه دوستان با سابقه و پیشکسوت و یه ضربو دوضربو کلیر شده و کلیر نشده و اینور آبی واونور آبی مهاجر سرایی عزیز
من 2014 هستم و اول راهو یه جورایی تو این راه فنج حساب میشم
میخواستم از شما سابقه دارای عزیز بپرسم هیچ راهی فوت کوزه گریی وردی طلسمی چیزی نیست به ما بگید یه ضرب بگیریم؟
من همه موضوعات 2013 را خوندم تقریبا حفظم این طوری که بوش میاد راه خیلی خوفناکی در راه دارم؟؟؟
سلام عزیز
این موضوع بستگی به اعتقاد شما داره !!!! اگر اهلش هستی بگیر مطلب رو:
با خدا باش و پادشاهی کن ؛ بی خدا باش و هر چه خواهی کنWink

Wink
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon
تشکر کنندگان: shatsi ، payam62 ، lonelyman ، mhb161 ، b_argi ، sce ، mohammadrezah
پس این 17 نفر کیا هستن؟ چرا هیچکی اعلام وجود نمیکنه؟!!
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: payam62 ، گل نهال ، lonelyman ، mhb161 ، shatsi ، noura ، sce ، رجبعلی ، mohammadrezah ، KOUROSHAVIN

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان