موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من سه شنبه پاسپورت ها را تحویل سفارت دادم اما تا حالا فقط توی ceac دو بار آپدیت شدم یعنی هنوز نوشته administrative processing اما چند نفری از هم هتلی ها که با هم رفتیم سفارت دیروز براشون issued زده شده و توی سایت usvisa هم نوشته شده که پاسپورت ها از سفارت تحویل گرفته شده اما برای من نوشته هنوز اطلاعاتی به دست ما نرسیده . الان من باید چه کار کنم ؟ فردا و پس فردا هم که سفارت و پست تعطیلند .
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
من آنکارا نبودم و ایضا ایروان.
ولی با حرفای شما کاملا موافقم.به نظر من هم جدای از بحث شلوغ بودن آنکارا،موضوع نظم و دیسپلین کاری کنسول گری ها هم به شدت روی کلیر شدن دوستان تاثیر داره.من با خوندن سفرنامه بچه های آنکارا قبل از این که به صورت اتوماتیک به ابوظبی تغییر پیدا کنم با حال و وای داخل سفارت هم آشنا شده بودم.ولی به نظر من به لحاظ نظم و انظباط حتی از نقطه نظر محیطی هم ابوظبی بسیار منظم تر و اصولی تر می تونه به نظر بیاد.البیته کسی به جرات می تونه اینو تایید کنه که تو هر دو سفارت رفته باشه.من همسرم 6 سال پیش سابقه رفتن به ترکیه واسه مصاحبه مادرشون رو داشته.البته ایشون داخل سفارت نرفتن.ولی با دیدن وضعیت ابوظبی روز مصاحبه تایید کرد که خیلی بهتر از آنکاراست.تازه ایشون فقط محوطه بیرونی رو گفت.
من چشمم کاملا روشنه که شما و خیلی از دوستای قدیمی ما هفته آینده کلیر می شن دوست عزیز.
خودم هوراتو میکشم.خوبه ؟
موفق باشین.
[/quote]
درود بر شما
خواهر من و خانواده ایشان سال گذشته در آنکارا مصاحبه شدند و ویزا گرفتن، با توضیحات ایشان راجع به سفارت آنکارا و تجربه شخصی خودم از ابوظبی اینطور به نظر میرسه که سفارت آمریکا در ابوظبی بسیار بهتر عمل میکنه
2013AS59xx (1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرمها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه امروز بعد از 57 روز من کلیر شدم
هوراااااااااااااااااااااااااااااا
به امید کلیر همه دوستان
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-31 ساعت 16:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-31 ساعت 16:21 توسط hamid21.)
سلام به همه .من امروز بعد از 57روز کلیر شدم .
هورااااااااااااااااااااااااااا
به امید کلیر شدن همه دوستان
(2013-05-31 ساعت 16:09)mrr777 نوشته: چه عجب یکی پیدا شد هورا بکشه.
تبریک می گم دوست عزیز.
تشکر دوست گلم
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
Hamid21, mahmoodfunny تبريك بابت كلير شدنتون
رتبه:
139
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی قطار به این بزرگی فقط با دوتا مسافر راه بیفته؟!
شاید جمعه است همه رفتن مهمونی؟!!!!!
حالا فعلا همینه دیگه
هورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برای دوستان عزیزمون
hamid21 & mahmoodfuny
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-31 ساعت 16:53)eett نوشته: (2013-05-31 ساعت 15:55)sentinel نوشته:
من آنکارا نبودم و ایضا ایروان.
ولی با حرفای شما کاملا موافقم.به نظر من هم جدای از بحث شلوغ بودن آنکارا،موضوع نظم و دیسپلین کاری کنسول گری ها هم به شدت روی کلیر شدن دوستان تاثیر داره.من با خوندن سفرنامه بچه های آنکارا قبل از این که به صورت اتوماتیک به ابوظبی تغییر پیدا کنم با حال و وای داخل سفارت هم آشنا شده بودم.ولی به نظر من به لحاظ نظم و انظباط حتی از نقطه نظر محیطی هم ابوظبی بسیار منظم تر و اصولی تر می تونه به نظر بیاد.البیته کسی به جرات می تونه اینو تایید کنه که تو هر دو سفارت رفته باشه.من همسرم 6 سال پیش سابقه رفتن به ترکیه واسه مصاحبه مادرشون رو داشته.البته ایشون داخل سفارت نرفتن.ولی با دیدن وضعیت ابوظبی روز مصاحبه تایید کرد که خیلی بهتر از آنکاراست.تازه ایشون فقط محوطه بیرونی رو گفت.
من چشمم کاملا روشنه که شما و خیلی از دوستای قدیمی ما هفته آینده کلیر می شن دوست عزیز.
خودم هوراتو میکشم.خوبه ؟
موفق باشین.
درود بر شما
خواهر من و خانواده ایشان سال گذشته در آنکارا مصاحبه شدند و ویزا گرفتن، با توضیحات ایشان راجع به سفارت آنکارا و تجربه شخصی خودم از ابوظبی اینطور به نظر میرسه که سفارت آمریکا در ابوظبی بسیار بهتر عمل میکنه
[/quote]
من خودم تا حالا از ٤ تا کنسول گری مختلف ویزا گرفتم متاسفانه سفارت آنکارا فاجه ترین حالت هست ، من از ابوظبی خیلی خوشم اومد
[/quote]
منم حماقت کردم آنکارا و انتخاب کردم...ای کاش ابوظبی رو انتخاب کرده بودم..اونقدر هم تو اون سرما آنکارا اذیت نمی شدم...اه اه..
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تازه عضو اینجا شدم.
چند تا پست آخر رو که خوندم دیدم همه از وضعیت کلیرنس آنکارا می نالند و از اینکه نرفتن ابوظبی غصه می خورن. والا تا اونجایی که من یادمه زمان ما آنکارا گزینه اول بود و ابوظبی رو اصلا کسی بهش فکر نمی کرد چون همه می گفتن برخورد کارمنداش اصلا خوب نیست و ریجکتی هم زیاد داره. نمی دونم والا.
حالا می شه بگین متوسط زمان کلیرنس در آنکارا چقدره؟
تا کی باید توی این پروسه جون به لب رسون کلیرنس باشیم !!!!!