کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
رضا جون و یاس عزیز.
هرچند امیر عزیز احتمالا الان این پستارو می خونه و شمارو به منتظر سرا اضافه می کنه،ولی به خاطر اینکه احتمالا از دستش در نره و یه جورایی این مدلی تو تاپیک باب نشه،واسش ایمیل کنین.اینجوری بهتره.بهتر نیست ؟البته جسارت من رو ببخشینا.
موفق باشین.

(2013-05-31 ساعت 14:45)Doe نوشته:  بنازم به این س.فار.ت
واقعاً همه رو خوشحال کرد امروز.
با این 17 تا شماره ای که امروز اعلام کرد که اونهم 15 تاش زیر 5000 بود واقعاً گل کاشت.
یه دونه ای ، نمونه ای ، دردونه ای ....
من که دارم از خوشحالی ذوقمرگ میشم.
(در راستای بد نگفتن از س.فار.تها)

ایول دوست عزیز.اولین پست و اونم اینجا و این مدلیBig Grin.
این یعنی حرفه ای هستیاCool.کجا بودی تا حالا ؟فقط می خوندی کلکTongue ؟
خودتو بیشتر معرفی کن.بچه کجایی ؟2103 یا 2014 ؟مصاحبه شدی یا نه ؟
یه آماری از خودت در وکن.
لاتاری 2013
خوب مثل اینکه بعد از دو هفته پیاپی که ای دو سه نفر از نوامبر و دسامبری ها رو اونم نصفه نیمه کیلیر کردند، دوباره زدن به خاکی و یادشون رفت که بابا افرادی هم هستند که نزدیک به 6-6.5 ماه منتظرن...
اصلاً من نمیدونم چه منطقی پشت این مدل کیلیر کردنشونه، ابوظبی میاد اکثر متقاضیهاش رو ماکزیمم تا 50 روز کیلیر میکنه، اما آنکارا و به مراتب کمتر ایروان فکر میکنن هر چی خرابکاره جمع شده تو این سفارتها و هی بیخودی طولش میدن ،کسی نیست بهشون بگه که بابا این نوامبر ، دسامبر و ژانویه ایها چرا تا الان باید منتظر باشند. انگاری کسی اصلاً پیگیر این کیسها نیست، اگه جواب استعلام ها بیاد اونا هم نصفه نیمه این دوره ها رو کیلیر میکنن وگرنه که هیچ....
کاش یه منطقی، یه چارچوبی پشت کیلیر کردن این سفارتخونه ها بود. خلاصه که ول معطلیم. Tongue
راستی دوستان همینجا اعلام میکنم که اینجانب برای دومین بار 100 روزه شدم(در آپدیت نشدن) Wink
یعنی سفارت با این همه دبدبه و کبکبه که ما دیتا بیس داریم و ال داریم و بل، نمیدونم 172 روزه روی کیس من ،دارن چیرو بررسی میکنن، خوبه ناسلامتی پرونده من به قول خودشون کامل بوده و هیچ مشکلی نداشته...
اما حالا که اینجوری شد و خودشون رو هی میزنن به اون راه، منم دیگه تحویلشون نمیگیرم Big Grin اصلاً کیلیر هم بشم، از سپتامبر زودتر نمیام ویزا رو بگیرم تا بهفمن با کی طرفن... والا به غرعان، منو سر کار میزارن Big Grin Big Grin Tongue
بالاخره یکی باید بهشون حالی کنه که احترام گذاشتن دو طرفه س دیگه، نه دوستان ؟؟؟
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سلام دوستان عزيزم ، من تازه از انكارا اومدم..خدا رو شكر همه كارا خوب جلو رفت ..بركه صورتى و انتظار براي ويزااااااااSmile)))))) فقط بكم كه دوستان واقعا راحتتر از اين حرفهاست مديكال و مصاحبه و،....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: sce ، lonelyman ، گل نهال ، payam62 ، raham ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، lilac ، mohammadrezah ، Saeedv13 ، KOUROSHAVIN ، lilistar ، zohre02 ، amir82
(2013-05-31 ساعت 15:25)Mehrdadordi نوشته:  سلام دوستان عزيزم ، من تازه از انكارا اومدم..خدا رو شكر همه كارا خوب جلو رفت ..بركه صورتى و انتظار براي ويزااااااااSmile)))))) فقط بكم كه دوستان واقعا راحتتر از اين حرفهاست مديكال و مصاحبه و،....

خوش اومدی دوست عزیز.امیدوارم زیاد اینجا مهمون نباشی.
مشخصات خودتو واسه منتظر سرا به امیر مهاجر ایمیل کن.البته اگه دوست داریا.
موفق باشین.

(2013-05-31 ساعت 15:21)mrbonbon نوشته:  خوب مثل اینکه بعد از دو هفته پیاپی که ای دو سه نفر از نوامبر و دسامبری ها رو اونم نصفه نیمه کیلیر کردند، دوباره زدن به خاکی و یادشون رفت که بابا افرادی هم هستند که نزدیک به 6-6.5 ماه منتظرن...

من آنکارا نبودم و ایضا ایروان.
ولی با حرفای شما کاملا موافقم.به نظر من هم جدای از بحث شلوغ بودن آنکارا،موضوع نظم و دیسپلین کاری کنسول گری ها هم به شدت روی کلیر شدن دوستان تاثیر داره.من با خوندن سفرنامه بچه های آنکارا قبل از این که به صورت اتوماتیک به ابوظبی تغییر پیدا کنم با حال و وای داخل سفارت هم آشنا شده بودم.ولی به نظر من به لحاظ نظم و انظباط حتی از نقطه نظر محیطی هم ابوظبی بسیار منظم تر و اصولی تر می تونه به نظر بیاد.البیته کسی به جرات می تونه اینو تایید کنه که تو هر دو سفارت رفته باشه.من همسرم 6 سال پیش سابقه رفتن به ترکیه واسه مصاحبه مادرشون رو داشته.البته ایشون داخل سفارت نرفتن.ولی با دیدن وضعیت ابوظبی روز مصاحبه تایید کرد که خیلی بهتر از آنکاراست.تازه ایشون فقط محوطه بیرونی رو گفت.
من چشمم کاملا روشنه که شما و خیلی از دوستای قدیمی ما هفته آینده کلیر می شن دوست عزیز.
خودم هوراتو میکشم.خوبه ؟
موفق باشین.
لاتاری 2013
سلام
من سه شنبه پاسپورت ها را تحویل سفارت دادم اما تا حالا فقط توی ceac دو بار آپدیت شدم یعنی هنوز نوشته administrative processing اما چند نفری از هم هتلی ها که با هم رفتیم سفارت دیروز براشون issued زده شده و توی سایت usvisa هم نوشته شده که پاسپورت ها از سفارت تحویل گرفته شده اما برای من نوشته هنوز اطلاعاتی به دست ما نرسیده . الان من باید چه کار کنم ؟ فردا و پس فردا هم که سفارت و پست تعطیلند .
تشکر کنندگان: shatsi ، b_argi ، mhb161 ، zohre02 ، hushmandco ، sce ، lonelyman ، mohammadrezah ، KOUROSHAVIN
[/quote]

ولی با حرفای شما کاملا موافقم.به نظر من هم جدای از بحث شلوغ بودن آنکارا،موضوع نظم و دیسپلین کاری کنسول گری ها هم به شدت روی کلیر شدن دوستان تاثیر داره.من با خوندن سفرنامه بچه های آنکارا قبل از این که به صورت اتوماتیک به ابوظبی تغییر پیدا کنم با حال و وای داخل سفارت هم آشنا شده بودم.ولی به نظر من به لحاظ نظم و انظباط حتی از نقطه نظر محیطی هم ابوظبی بسیار منظم تر و اصولی تر می تونه به نظر بیاد.البیته کسی به جرات می تونه اینو تایید کنه که تو هر دو سفارت رفته باشه.من همسرم 6 سال پیش سابقه رفتن به ترکیه واسه مصاحبه مادرشون رو داشته.البته ایشون داخل سفارت نرفتن.ولی با دیدن وضعیت ابوظبی روز مصاحبه تایید کرد که خیلی بهتر از آنکاراست.تازه ایشون فقط محوطه بیرونی رو گفت.
من چشمم کاملا روشنه که شما و خیلی از دوستای قدیمی ما هفته آینده کلیر می شن دوست عزیز.
خودم هوراتو میکشم.خوبه ؟
موفق باشین.
[/quote]

درود بر شما
خواهر من و خانواده ایشان سال گذشته در آنکارا مصاحبه شدند و ویزا گرفتن، با توضیحات ایشان راجع به سفارت آنکارا و تجربه شخصی خودم از ابوظبی اینطور به نظر میرسه که سفارت آمریکا در ابوظبی بسیار بهتر عمل میکنه
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
(2013-05-31 ساعت 15:35)sce نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 15:21)mrbonbon نوشته:  خوب مثل اینکه بعد از دو هفته پیاپی که ای دو سه نفر از نوامبر و دسامبری ها رو اونم نصفه نیمه کیلیر کردند، دوباره زدن به خاکی و یادشون رفت که بابا افرادی هم هستند که نزدیک به 6-6.5 ماه منتظرن...
ولی با حرفای شما کاملا موافقم.
خودم هوراتو میکشم.خوبه ؟
موفق باشین.
ممنونم از شما و کلیه دوستان...
نه میدونی چی خیلی اذیت کننده س؟ اگه کل سفارتخونه ها یه خط مشی و سیاست رو در نظر میگیرفتن، مشکلی نبود و هر چه قدر هم طول بکشه به خودمون که شک نداریم، بالاخره کیلیر میشیم... اما مشکل اینه که این حرکتشون یه جوری تبعیض قائل شدنه... اینه که ماهارو اذیت میکنه، نگاه میکنیم میگیم ای بابا کاش آنکارا نبودیما... Big Grin
تازه درد این تبعیض برای من چند برابره، چون من سفاتخونه محل مصاحبه م کوآلا لامپور بود، اما وقتی دیدم که برنده شدم و منم مرخصی گرفتم از دانشگاه و اومدم ایران، پس بهتره که آنکارا رو انتخاب کنم...
خلاصه که اگه میدونستم میخوان اینقدر تبعیض قائل بشن، همون کوآلا رو میرفتم و چه بسا الان 5 ماه هم بود آمریکا بودم( چون یکی از دوستام همزمان با من از کوآلا یه ضرب گرفت و رفت). خلاصه که این درد آوره، و این بلاتکلیفی که من اینروزا به دلیل فشار دانشگاهم برای برگشت...
واقعاً در بلاتکلیفی مطلق گیر کردم، اما بازم خدارو شکر... Wink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سلام به همه امروز بعد از 57 روز من کلیر شدم
هوراااااااااااااااااااااااااااااا

به امید کلیر همه دوستان
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
چه عجب یکی پیدا شد هورا بکشه.Tongue
تبریک می گم دوست عزیز.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
سلام به همه .من امروز بعد از 57روز کلیر شدم .
هورااااااااااااااااااااااااااا

به امید کلیر شدن همه دوستان

(2013-05-31 ساعت 16:09)mrr777 نوشته:  چه عجب یکی پیدا شد هورا بکشه.Tongue
تبریک می گم دوست عزیز.

تشکر دوست گلم
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
Hamid21, mahmoodfunny تبريك بابت كلير شدنتون
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
یعنی قطار به این بزرگی فقط با دوتا مسافر راه بیفته؟!
شاید جمعه است همه رفتن مهمونی؟!!!!!
حالا فعلا همینه دیگه
هورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

برای دوستان عزیزمون

hamid21 & mahmoodfuny
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-05-31 ساعت 16:53)eett نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 15:55)sentinel نوشته:  

خودم هوراتو میکشم.خوبه ؟
موفق باشین.

درود بر شما
خواهر من و خانواده ایشان سال گذشته در آنکارا مصاحبه شدند و ویزا گرفتن، با توضیحات ایشان راجع به سفارت آنکارا و تجربه شخصی خودم از ابوظبی اینطور به نظر میرسه که سفارت آمریکا در ابوظبی بسیار بهتر عمل میکنه
[/quote]

من خودم تا حالا از ٤ تا کنسول گری مختلف ویزا گرفتم متاسفانه سفارت آنکارا فاجه ترین حالت هست ، من از ابوظبی خیلی خوشم اومد
[/quote]

منم حماقت کردم آنکارا و انتخاب کردم...ای کاش ابوظبی رو انتخاب کرده بودم..اونقدر هم تو اون سرما آنکارا اذیت نمی شدم...اه اه..
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: گل نهال ، zohre02 ، mhb161 ، sce ، hushmandco ، Alirezaa2013 ، shatsi ، b_argi ، feyzgostar ، lonelyman ، noura ، mohammadrezah ، KOUROSHAVIN
(2013-05-31 ساعت 16:05)hamid21 نوشته:  سلام به همه امروز بعد از 57 روز من کلیر شدم
هوراااااااااااااااااااااااااااااا

به امید کلیر همه دوستان

حمید جان مبارک باشه دوست عزیز.
موفق باشین.
لاتاری 2013
سلام دوستان
من تازه عضو اینجا شدم.
چند تا پست آخر رو که خوندم دیدم همه از وضعیت کلیرنس آنکارا می نالند و از اینکه نرفتن ابوظبی غصه می خورن. والا تا اونجایی که من یادمه زمان ما آنکارا گزینه اول بود و ابوظبی رو اصلا کسی بهش فکر نمی کرد چون همه می گفتن برخورد کارمنداش اصلا خوب نیست و ریجکتی هم زیاد داره. نمی دونم والا.
حالا می شه بگین متوسط زمان کلیرنس در آنکارا چقدره؟
تا کی باید توی این پروسه جون به لب رسون کلیرنس باشیم !!!!!
تشکر کنندگان: sentinel ، hushmandco ، sce ، mhb161 ، b_argi ، Ali.US ، feyzgostar ، lonelyman ، mohammadrezah ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان