موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا من رو راهنمایی کنیید . ایروان . برگه آبی . بهم گفت که 4 هفته دیگه شروع کن سایت رو چک کن .
خوب تو سایت که میرم 1 سری کیس نامبر و یک تاریخ جلوش . میشه بگید اون تاریخ یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان خوب وصبور.بالاخره دستم به اینترنت رسید.من 3و5junآبدیت شدم.امیدوارم خبرای خوبی در راه باشه.هم برای همه منتظران وهم برای خودم ومخصوصا دوست وبرادر خوبم آقای فضلی.باآرزوی موفقیت برای همه عزیزان :-)))))))
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویو
.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سایت ایروان معمولا چند وقت به چند وقت آبدیت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-06 ساعت 12:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-06 ساعت 12:14 توسط sentinel.)
(2013-06-06 ساعت 10:55)KOUROSHAVIN نوشته: (2013-06-05 ساعت 23:57)nazanin farzad نوشته: (2013-06-05 ساعت 20:59)genius_m9 نوشته: واقعاً می خوام بدونم دلیل پاک شدن پست های من چیه ؟ از وضعیت آنکارا پست می زنم پستم پاک می شه . درباره ی بی نظمی های سفارت پست می دم پاک می شه . احتمالاً دلیل پاک شدن این پست ها هم اینه که جو به هم می ریزه و کسانی که منتظرن نگران میشن . خوب آخه همین کسانی که هر هفته کلیر می شند آخر قراره بیاند همین آنکارا . باید بدونند وضعیت چطوره باید بدونند باید در انتظار چی باشند باید بدونند نزدیکی های هتل چه خبره . نه این که بیاند و غافلگیر بشند . با دونستن این ها می تونند برنامشون را طوری تنظیم کنند که در
من هم با اعتراض شما موافقم انگار هر پیامی در مورد شلوغیهای اخیر ترکیه باشه سد غیرقابل عبور میشه منن هم یک سئوال در همین ارتباط مطرح کردم که تو صفحه نیست در هر صورت سرنوشت همه ما به این موضوع بستگی داره و باید بذارن اطلاع رسانی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
هرچند قراره من دیگه هیچ پستی نزنم تا یا نحوه مدیریتها اصلاح بشه و یا مدیری که داره غیراصولی و خودسرانه خودش قوانین سایت رو زیر پا میذاره و چسب به دهن اعضا میزنه توسط ادمین عزل بشه اما از اونجا که توان گرفتنه جلوی دهنم رو ندارم باید عرض کنم گویا اون کسی که پستهای مربوط به اطلاع رسانی از انکارا رو حذف میکنه یا خبر نداره که هوفصدتا کانال ماهواره ای دارن این اتفاق رو گزارش میکنن و چه اعضا بگن چه نگن همه میدونن اونجا چه خبره...واقعا متاسفم برای همچی سایتی که داره چنین مدیریتهایی رو متحمل میشه و جالب اینکه جدیدا سروکله معاونین کلانتر هم اینجا پیدا شده و یا بهتره بگم مدیر مخفی هم داریم که ما بهشون در خدمت میگفتیم آنتن
مدیران محترم و معاونین...لطفا یه سرشماری از اعضا فعال سایت بعمل بیارین و ببینید کلا 2013 چه تعداد فعال داره؟نسبت به سالهای گذشته چه تعداد ریزش داشته؟دلیلش نیازی به فکر کردن نداره
عالیجنابان:من مشکل شخصی با کسی ندارم و دارم برای سایت سنگ به سینه میزنم.ضمن اینکه از مدیران تشکر میکنم که وقت میذارن و امور سایت رو رتق و فتق میکنن چون بخوبی میدونم که چه دشواریهایی داره و اعتراض منهم به برخی خطاها است و قصدم زیر سئوال بردن همه زحمات نیست.
همراهان عزیز:من ویزام توی جیبمه و خیالم راحت اما این دلیل نمیشه که شماها رو بیخیال بشم و هستم در خدمتتون.هرکس هر امری داره پی ام بده تا در خدمتش باشم و سئوالی بود اگه سوادم قد میداد جواب بدم...ضمنا کسی هم پای این پست رو لایک نزنه تا اسمش نره توی لیست سیاه
دوست عزیز زیاد خرده به دل نگیر، هرچند که از اساس با شما موافق هستم و بعضی از تحمیل سلیقه ها را شاهد بودم و آن هم با لهن بد، اما هدف از ورود به این سایت روحیه دادن و روحیه گرفتن هست، امثال شما که تجربه بالا در این راه دارید میتوانید با نظرات سازنده خود جمیع دوستان تازه وارد من جمله خود من را تا آخر راه با روحیه رهبری کنید
امیدوارم که باز هم شاهد ارائه تجربیات مفید شما در این سایت باشیم
2013AS59xx (1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرمها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
آقا من زانوم درد میکنه نمیتونم از این پله های منتظر سرا بالا بیام یکی به این آفیسر بگه منو زودتر کلیر کنه همون پایین بمونم
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
من ميگم اگر امير مهاجر خودش رو معرفي ميكرد و ميگفت كه نيك نيمش "امير مهاجر" هست كلير نميخورد . ميگفت كه چقدر به همه كمك كرده و اطلاعاتش رو در اختيار ديگران گذاشته و ميگفت از كليرنسش كم كنند و به هر كس يك روز اضافه كنند.همه هم قبول داشتند.
نه؟
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
چه حالی کردیم یه لحظه ها.داشتم ماشین میشستم.دیدم مهدی داد زده،قرمز نوشته،تو بوق کرده که ما کلیر شدیم.آقا مارو بگی کف کردیم.گفتیم این مهدی کلک رفته ته توی همه چیه مارو درآورده.یه لحظه رفیتیم سیس میسو استاتوسو خلاصه همه چیزو زیر و رو کردیم.دیدیم ای دل غافل.مارو وسط بروبچ کلیر شده قاطی فروختن رفته.ولی یه نموره کیفور شدیما.مهدی جون دمت گرم.تا دوستان گل دیگه منتظرن،ما آشخورا غل... می کنیم کلیر بشیم داداش.
ولی یادم باشه بعدا یه حال اساسی بهت بدم.
ایشالا خبر کلیر شدنم رو خودت بهم بدی.
به افتخار همه بچه های باحال مهاجرسرا.آخر هفته خوش بگذره.آماده باشین که کلی خبر تو راه.
خانم کمالی.........لوکوموتیورانو خبر کن.واسه ابی هم یه کوپه اختصاصی بزار رو درش بنویس اسموکینگ روم!!!!!!!
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-06 ساعت 12:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-06 ساعت 15:43 توسط Mehrdadordi.)
دوستان عزيز سلام ، اين شلوغيهاي انكارا اكه ادامه داشته باشه ، امكان انتقال ماها به ايروان يا ابوظبي هست ؟؟ لطفا دوستان با تجربه جواب بدن ،...راهكار رو بكين لطفا " ، ايميل بزنيم از الان يا نيازي نيست فعلا؟؟ ممنون
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوست
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito