کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
لطفا من رو راهنمایی کنیید . ایروان . برگه آبی . بهم گفت که 4 هفته دیگه شروع کن سایت رو چک کن .
خوب تو سایت که میرم 1 سری کیس نامبر و یک تاریخ جلوش . میشه بگید اون تاریخ یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: lonelyman ، sce ، hushmandco ، آنی ، mhb161
(2013-06-06 ساعت 11:06)MEHDIREZAEI نوشته:  درود
یه خبر خوش برای فرید ادیبی عزیز
با توجه به آپدیت دیشب، یکشنبه براتون هورا می کشیم.
پیشاپیش تبریک دوست عزیز

مهدی جان از خودت چه خبر ؟
آپدیت می شی یا نه ؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: rezagh ، Mahbaran ، hushmandco ، آنی ، گل نهال ، mhb161
(2013-06-06 ساعت 10:55)KOUROSHAVIN نوشته:  
...ضمنا کسی هم پای این پست رو لایک نزنه تا اسمش نره توی لیست سیاهCool

من هم شما رو دوست دارم،
هم مدیرای سایت رو!!( مخصوصا از نوع مدیر سیاه خودمون!!)
نمیدونم مشکل از کجاست؟!!
نمی خوام هم بدونم!!
لایک هم میکنم. چون هیچ کس نمیتونه به من بگه چی رو لایک کنم، چی رو لایک نکنم!!Big Grin
متخصص امور لایک!!!Big GrinBig Grin

به این میگن دموکراسی!!!
کسی ناراحت نشه ها!!!!!
به خدا همتون رو دوست دارم!!Tongue
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، AsemanAbee ، sce ، abloom_ma ، shatsi ، hushmandco ، Soap McTavish ، mhb161
(2013-06-06 ساعت 10:44)AsemanAbee نوشته:  سلام و تبریک مجدد
والا برای ما بالای 180 روزه ها باید یه چیزی غیر از هورا اختراع کنن!
مثل نعره های امیر82 ...! عمرا هورا جواب نمیده!
در ضمن با اجازه بزرگترها من آسمان آبی هستم ولی آقا نیستم به ولللللاه!

mnajafinobar عزیز اگه لطف کنین و زمان اپدیت شدناتونو بگین با ایمیل و بی ایمیل که ما هم حساب کار تا حدودی دستمون بیاد ممنون میشم.
منتظر خبرای خوش بعدی و اقدام برای سفر دوم انکارا و دریافت ویزاتون هستیم.

اااا آبجی ببخشید ما فکر کردیم اخوی مایی خیلی لوتی صحبت کردیم :D

عرض به خدمت شما که کل روند آپدیت شدنهای من بدین شکل بود:
1) 24 ژانویه که اولین آپدیت بعد از مصاحبه بود
2) 27 فوریه، بدون ایمیل
3) 12 مارس، با ایمیل
4) 27 مارس، با ایمیل
5) 16 آپریل، با ایمیل
6) 29 آپریل، با ایمیل اما خودم به تنهایی
7) 30 می، بدون ایمیل و خودم به تنهایی
8) 3 جون، بدون ایمیل هر دوتامون
9) 5 جون، بدون ایمیل هر دوتامون
10) 5 جون کلیر بدون ایمیل هر دوتامونکه ضاهرا دو روز با تاخیر اعلام شده بود و ما همون 3 جون کلیر شده بودیم
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
سلام بر دوستان خوب وصبور.بالاخره دستم به اینترنت رسید.من 3و5junآبدیت شدم.امیدوارم خبرای خوبی در راه باشه.هم برای همه منتظران وهم برای خودم ومخصوصا دوست وبرادر خوبم آقای فضلی.باآرزوی موفقیت برای همه عزیزان :-)))))))
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
(2013-06-05 ساعت 23:36)nazanin farzad نوشته:  دوستای عزیز سلام
کسایی که الان آنکارا هستن از شلوغیهای اخیر و وضعیت سفارت تو این روزها یک خبری بدن من همش نگرانم که ایمیل بزنن و بگن به علت درگیریها کار رو به سفارت آمریکا تو کشور دیگری بسپارن.Sad

صحبتش هست که اینکاررو بکنند البته نگران نباشید.
The U.S. Embassy in Ankara has issued a warning connected with the recent reports of clashes between police and protestors currently taking place in Turkey. This message was largely directed at U.S. Citizens traveling in Turkey, however it did also indicate that if the security situation warrants the Consulates will temporarily suspend visa appointments.
http://turkey.usembassy.gov/em_060313.html
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: lonelyman ، sce ، hushmandco ، آنی ، Soap McTavish ، mhb161
(2013-06-06 ساعت 11:35)sce نوشته:  مبارکتون باشه هم شما نجفی جان ، هم آرش خان کماندار ، هم sce خان

من ؟کی ؟کی ؟ کجا ؟
کلیر شدم ؟نه بابا.ما هنوز آش خوریم.
به امید کلیر شدن همه دوستان.فعلا تا اطلاع ثانوی مرتب تو کار سماقیم.
موفق باشین....

خوب شد زود خبر دادی.
الان میخواستم توی پیام ازتون بپرسم.
گفتم نکنه یکی از مسافرامون جا مونده باشه!!!!!!!!Sad

انشاا.. مسافر قطار بعدی باشی دوست عزیزم.
دوباره با ابی هانی عزیز به شرطی که قول بده دیگه سیگار نکشه!! آخه لوکوموتیو ران به دود حساسیت داره!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
سایت ایروان معمولا چند وقت به چند وقت آبدیت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: sce ، آنی ، mhb161
(2013-06-06 ساعت 10:55)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 23:57)nazanin farzad نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 20:59)genius_m9 نوشته:  واقعاً می خوام بدونم دلیل پاک شدن پست های من چیه ؟ از وضعیت آنکارا پست می زنم پستم پاک می شه . درباره ی بی نظمی های سفارت پست می دم پاک می شه . احتمالاً دلیل پاک شدن این پست ها هم اینه که جو به هم می ریزه و کسانی که منتظرن نگران میشن . خوب آخه همین کسانی که هر هفته کلیر می شند آخر قراره بیاند همین آنکارا . باید بدونند وضعیت چطوره باید بدونند باید در انتظار چی باشند باید بدونند نزدیکی های هتل چه خبره . نه این که بیاند و غافلگیر بشند . با دونستن این ها می تونند برنامشون را طوری تنظیم کنند که در
من هم با اعتراض شما موافقم انگار هر پیامی در مورد شلوغیهای اخیر ترکیه باشه سد غیرقابل عبور میشه منن هم یک سئوال در همین ارتباط مطرح کردم که تو صفحه نیست در هر صورت سرنوشت همه ما به این موضوع بستگی داره و باید بذارن اطلاع رسانی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟

هرچند قراره من دیگه هیچ پستی نزنم تا یا نحوه مدیریتها اصلاح بشه و یا مدیری که داره غیراصولی و خودسرانه خودش قوانین سایت رو زیر پا میذاره و چسب به دهن اعضا میزنه توسط ادمین عزل بشه اما از اونجا که توان گرفتنه جلوی دهنم رو ندارم باید عرض کنم گویا اون کسی که پستهای مربوط به اطلاع رسانی از انکارا رو حذف میکنه یا خبر نداره که هوفصدتا کانال ماهواره ای دارن این اتفاق رو گزارش میکنن و چه اعضا بگن چه نگن همه میدونن اونجا چه خبره...واقعا متاسفم برای همچی سایتی که داره چنین مدیریتهایی رو متحمل میشه و جالب اینکه جدیدا سروکله معاونین کلانتر هم اینجا پیدا شده و یا بهتره بگم مدیر مخفی هم داریم که ما بهشون در خدمت میگفتیم آنتنTongue
مدیران محترم و معاونین...لطفا یه سرشماری از اعضا فعال سایت بعمل بیارین و ببینید کلا 2013 چه تعداد فعال داره؟نسبت به سالهای گذشته چه تعداد ریزش داشته؟دلیلش نیازی به فکر کردن ندارهWinkعالیجنابان:من مشکل شخصی با کسی ندارم و دارم برای سایت سنگ به سینه میزنم.ضمن اینکه از مدیران تشکر میکنم که وقت میذارن و امور سایت رو رتق و فتق میکنن چون بخوبی میدونم که چه دشواریهایی داره و اعتراض منهم به برخی خطاها است و قصدم زیر سئوال بردن همه زحمات نیست.
همراهان عزیز:من ویزام توی جیبمه و خیالم راحت اما این دلیل نمیشه که شماها رو بیخیال بشم و هستم در خدمتتون.هرکس هر امری داره پی ام بده تا در خدمتش باشم و سئوالی بود اگه سوادم قد میداد جواب بدم...ضمنا کسی هم پای این پست رو لایک نزنه تا اسمش نره توی لیست سیاهCool

دوست عزیز زیاد خرده به دل نگیر، هرچند که از اساس با شما موافق هستم و بعضی از تحمیل سلیقه ها را شاهد بودم و آن هم با لهن بد، اما هدف از ورود به این سایت روحیه دادن و روحیه گرفتن هست، امثال شما که تجربه بالا در این راه دارید میتوانید با نظرات سازنده خود جمیع دوستان تازه وارد من جمله خود من را تا آخر راه با روحیه رهبری کنید
امیدوارم که باز هم شاهد ارائه تجربیات مفید شما در این سایت باشیم
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: ikamaly ، sce ، hushmandco ، shatsi ، mhb161
(2013-06-06 ساعت 09:52)amiraryan نوشته:  اقایان اسمان ابی medididam mrbonbonخوب دقت کنید یک نفر لیست اسامی منتظر سرا رو گرفته دستش داره از بالا میاد پایین .بعدی ها شما هستید شک نکنید. فقط امیدوارم بی ستاره.
امیر جان خیلی ممنون که به یاد مایی، امیدوارم که کار شما به خوبی و خوشی هر چه زودتر حل بشه... Wink
اما امیر جون، من کلاً کیسم یه نفره هست، حالا اگه بخوان کیس یه نفره منو با ستاره بعد از 178 روز کیلیر کنن، صد سال سیاه نخواستم اصلاً کیلر بشم، والا به غرعان Big Grin Big Grin Tongue
راستی یه سوال دارم از یکی از دوستان عزیزمون به نام Szsanazsz
برام خیلی جالبه که شما هم مثل ماها اینجا منتظر هستین، اما اسمتون در منتظر سرا نیست و هیچ اطلاعاتی از شما وجود نداره، شایدم هست اما بنده نمیتونم ببینم، ممنون میشم اگه تو منتظر سرا نیستین، هر چه سریعتر اطلاعاتتون رو به امیر مهاجر گل بدین Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
آقا من زانوم درد میکنه نمیتونم از این پله های منتظر سرا بالا بیام یکی به این آفیسر بگه منو زودتر کلیر کنه همون پایین بمونم Tongue
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

(2013-06-05 ساعت 20:59)genius_m9 نوشته:  واقعاً می خوام بدونم دلیل پاک شدن پست های من چیه ؟ از وضعیت آنکارا پست می زنم پستم پاک می شه . درباره ی بی نظمی های سفارت پست می دم پاک می شه . احتمالاً دلیل پاک شدن این پست ها هم اینه که جو به هم می ریزه و کسانی که منتظرن نگران میشن . خوب آخه همین کسانی که هر هفته کلیر می شند آخر قراره بیاند همین آنکارا . باید بدونند وضعیت چطوره باید بدونند باید در انتظار چی باشند باید بدونند نزدیکی های هتل چه خبره . نه این که بیاند و غافلگیر بشند . با دونستن این ها می تونند برنامشون را طوری تنظیم کنند که در
(2013-06-05 ساعت 23:57)nazanin farzad نوشته:  من هم با اعتراض شما موافقم انگار هر پیامی در مورد شلوغیهای اخیر ترکیه باشه سد غیرقابل عبور میشه منن هم یک سئوال در همین ارتباط مطرح کردم که تو صفحه نیست در هر صورت سرنوشت همه ما به این موضوع بستگی داره و باید بذارن اطلاع رسانی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
(2013-06-06 ساعت 10:55)KOUROSHAVIN نوشته:  هرچند قراره من دیگه هیچ پستی نزنم تا یا نحوه مدیریتها اصلاح بشه و یا مدیری که داره غیراصولی و خودسرانه خودش قوانین سایت رو زیر پا میذاره و چسب به دهن اعضا میزنه توسط ادمین عزل بشه اما از اونجا که توان گرفتنه جلوی دهنم رو ندارم باید عرض کنم گویا اون کسی که پستهای مربوط به اطلاع رسانی از انکارا رو حذف میکنه یا خبر نداره که هوفصدتا کانال ماهواره ای دارن این اتفاق رو گزارش میکنن و چه اعضا بگن چه نگن همه میدونن اونجا چه خبره...واقعا متاسفم برای همچی سایتی که داره چنین مدیریتهایی رو متحمل میشه و جالب اینکه جدیدا سروکله معاونین کلانتر هم اینجا پیدا شده و یا بهتره بگم مدیر مخفی هم داریم که ما بهشون در خدمت میگفتیم آنتنTongue
مدیران محترم و معاونین...لطفا یه سرشماری از اعضا فعال سایت بعمل بیارین و ببینید کلا 2013 چه تعداد فعال داره؟نسبت به سالهای گذشته چه تعداد ریزش داشته؟دلیلش نیازی به فکر کردن ندارهWinkعالیجنابان:من مشکل شخصی با کسی ندارم و دارم برای سایت سنگ به سینه میزنم.ضمن اینکه از مدیران تشکر میکنم که وقت میذارن و امور سایت رو رتق و فتق میکنن چون بخوبی میدونم که چه دشواریهایی داره و اعتراض منهم به برخی خطاها است و قصدم زیر سئوال بردن همه زحمات نیست.
همراهان عزیز:من ویزام توی جیبمه و خیالم راحت اما این دلیل نمیشه که شماها رو بیخیال بشم و هستم در خدمتتون.هرکس هر امری داره پی ام بده تا در خدمتش باشم و سئوالی بود اگه سوادم قد میداد جواب بدم...ضمنا کسی هم پای این پست رو لایک نزنه تا اسمش نره توی لیست سیاهCool
KOUROSHAVIN
من نفهمیدم با کی قرار گذاشتی که برای درست شدن مدیریت سایت پست نذاری؟ این که پست بذاری یا نذاری به خودت مربوطه و علایق شخصی شما و ما در این مورد دخالتی نمی کنیم. ولی برای اصلاح مدیریت راه مناسبی به نظر نمیاد. برای اصلاح سوء مدیریت در اینجا تاپیکی وجود داره که شما می تونین انتقاد خودتون رو بدون توهین به کسی و به طور واضح مطرح کنید و بقیه هم نظرات شما رو می خونن و یا به صورت خصوصی با مدیر ارشد سایت مطرحش کنین.
وظیفه یک مدیر نظارت بر حسن اجرای قوانین سایت هست. باز هم میگم که در محدوده قوانین سایت هر حرفی دارین بزنین و کسی متعرض شما نخواهد شد. فکر نکنین که مدیر هر کاری انجام بده در جایی ثبت نمیشه و قابل پیگیری هم نیست. هر کاری که مدیر انجام میده در کنترل پنل ناظم با تاریخ و حتی ساعت و دقیقه ثبت میشه. اگر از اختیاراتش سوء استفاده کنه برای بقیه قابل پیگیری هست. وقتی نیاز به انتخاب مدیر جدید احساس بشه روال کار اینطوری هست که در تاپیک مدیران این نیاز مطرح میشه. بعد هر مدیری اگر کاربر مناسبی در نظرش باشه به عنوان کاندید معرفیش می کنه. در مورد کاندید مورد نظر رای گیری میشه. اگر اکثریت رو بدست آورد مدیر ارشد به صورت خصوصی بهش پیشنهاد میده و اگر کاربر مورد نظر قبول کرد اختیاراتش فعال میشه. اینجا مدیران به قول شما توسط ادمین عزل نمیشن. در اکثر موارد طرف خودش به علت گرفتاری زندگی شخصی کنار می کشه. فقط دو مورد به نظر من میاد که مدیری به میل خودش کناره گیری نکرده و در این دو مورد هم توسط بقیه مدیران استیضاح شده. این یعنی که در مهاجرسرا انتخاب مدیران به تصمیم جمعی سایر مدیران بستگی داره. کناره گیریش به میل خود مدیر و در موارد نادر باز هم با تصمیم جمعی هست.
پست های مربوط به وقایع آنکارا حذف نشده. در تاپیک سفر به ترکیه موجود هست. همین الان تشریف ببرین به اون تاپیک و ببینین. اگر از تاپیک کلیرنس حذف شده به نظر من کار درستی بوده چون ربطی به موضوع این تاپیک نداشته. از اون گذشته بچه های ایروان و ابوظبی چه گناهی کردن که آنکارا شلوغ شده و چرا باید اینم به استرس هاشون اضافه بشه؟
پیشنهاد دادی که برای مقایسه کاربران فعال 2013 با سال های گذشته سرشماری کنیم. به لحاظ فنی این کار چه جوری باید انجام بشه؟ کاربر فعال تعریفش چیه؟ به هر کسی که صدها سئوال رو به صورت تکراری در تاپیک های مرتبط و نا مرتبط مطرح می کنه میگی فعال؟ معیار فعالیت یک کاربر تعداد پست هاش هست یا کیفیت پست هاش و پاسخگویی به سئوالات بقیه؟ به فرض که همچین آماری رو هم به دست آوردیم. دنبال گرفتن چه نتیجه ای هستی؟ از چه پارامتری می خوای چه نتیجه ای بگیری؟ می خوای تعداد کاربرهای فعال رو به وضعیت مدیریت سایت ربط بدی؟ یعنی واقعاً اصلاً چنین رابطه ای وجود داره و عقلانی هست؟
خیلی ممنون که به فکر سایت هستی و سنگ سایت رو به سینه میزنی. گفته بودی که در چندین سایت مدیر بودی و به نظر از لحاظ سن و سال بزرگتر از من هستی. ولی تجربیاتت در اداره سایت های دیگه با روال فعلی مهاجرسرا جور در نمیاد همونطور که قوانین و هدف سایت ما با اون سایت هایی که شما مدیرش بودی متفاوت هست. باز هم تکرار می کنم که اینجا از لحاظ تیم مدیریت و اکثر کاربران یک محیط فرهنگی هست و هیچ کس با مدیریت داغ و درفشی و پادگانی موافق نیست. اگر قوانین رو رعایت کنین هیچوقت هیچ مدیری را نخواهید دید. من با وجودی که از ادبیات پست هات خوشم نمیاد و این رو قبلاً به همه هم گفتم ولی تا وقتی به قوانین سایت احترام میذاری به خودم اجازه نمیدم برخوردی باهات داشته باشم. اون بنده خدایی هم که بهش عنوان "مدیر مخفی" یا "آنتن" دادی خیلی وقته که مدیر هست. همه شما مدیریتش رو بهش تبریک گفتین و می دونستین مدیر هست. تا وقتی که خودش خداحافظی نکرده و مدیر ارشد سایت هم اعلام نکرده که از کسی از مدیریت کناره گیری نکرده مدیر باقی میمونه. تغییر رنگ آیدی ها دلیل استعفای کسی از مدیریت نیست.
پست شما به لحاظ عدم ارتباط با موضوع تاپیک بعد از مدتی حذف خواهد شد. برای همگی دوستان کلیر شدن سریع و مهاجرتی کم دردسر آرزومندم. منم مثل کوروش ویزام تو جیبمه ولی شما هارو بی خیال نمیشمWink. از این که وقت شما را گرفتم و احیاناً باعث استرس بیشتر شما شدم پوزش میطلبمRolleyes. سعید
من ميگم اگر امير مهاجر خودش رو معرفي ميكرد و ميگفت كه نيك نيمش "امير مهاجر" هست كلير نميخورد . ميگفت كه چقدر به همه كمك كرده و اطلاعاتش رو در اختيار ديگران گذاشته و ميگفت از كليرنسش كم كنند و به هر كس يك روز اضافه كنند.همه هم قبول داشتند.
نه؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
چه حالی کردیم یه لحظه ها.داشتم ماشین میشستم.دیدم مهدی داد زده،قرمز نوشته،تو بوق کرده که ما کلیر شدیم.آقا مارو بگی کف کردیم.گفتیم این مهدی کلک رفته ته توی همه چیه مارو درآورده.یه لحظه رفیتیم سیس میسو استاتوسو خلاصه همه چیزو زیر و رو کردیم.دیدیم ای دل غافل.مارو وسط بروبچ کلیر شده قاطی فروختن رفته.ولی یه نموره کیفور شدیما.مهدی جون دمت گرم.تا دوستان گل دیگه منتظرن،ما آشخورا غل... می کنیم کلیر بشیم داداش.
ولی یادم باشه بعدا یه حال اساسی بهت بدم.
ایشالا خبر کلیر شدنم رو خودت بهم بدی.
به افتخار همه بچه های باحال مهاجرسرا.آخر هفته خوش بگذره.آماده باشین که کلی خبر تو راه.
خانم کمالی.........لوکوموتیورانو خبر کن.واسه ابی هم یه کوپه اختصاصی بزار رو درش بنویس اسموکینگ روم!!!!!!!
موفق باشین.
لاتاری 2013
دوستان عزيز سلام ، اين شلوغيهاي انكارا اكه ادامه داشته باشه ، امكان انتقال ماها به ايروان يا ابوظبي هست ؟؟ لطفا دوستان با تجربه جواب بدن ،...راهكار رو بكين لطفا " ، ايميل بزنيم از الان يا نيازي نيست فعلا؟؟ ممنون
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: ald ، sce ، nika ، hushmandco ، گل نهال ، mhb161 ، payam62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان