موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
با عرض پوزش از همه شما، چه قدیمی و پیشکسوت، و چه جدید و نو پا مثل خودم، باید خدمت همه عرض کنم که این فروم دیگه داره رسالت حقیقیه خودشو از دست میده، با این گله گذاریها و خرده گیریها به جایی نمیرسیم به جز نا امیدی و یاس، لطفا همه عزیزان بزرگواری کرده و منت به سر این حقیر بگذارید و از مسائل حاشیه ای دوری کنید، روزی خواهد رسید که همه ما در دورترین نقطه از وطن، با سر زدن به همین سایت به دنبال دوستان امروزمون باشیم و برای یک لحظه هم صحبتی با او حاضر باشیم دنیا رو زیرو رو کنیم، پس لطفا از این حرفها دست برداریم و مثل قبل برای هم آرزوی موفقیت کنیم، بنده به شخصه اگر چیزی نوشتم که برای سایرین ابهام ایجاد کرده؛ صمیمانه از همه پوزش میطلبم و برای همه دوستان خوبی که در این سایت بدست آوردم بهترینها را آرزو میکنم
موفق باشید
2013AS59xx (1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرمها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
حالا همه اومدن گفتن ما هم میایم میگیم.
برای اینکه این سایت فیل*تر و از دسترس خارج نشه یک سری قواعد باید حاکم بشه. این درش شکی نیست. الان هم فکر میکنم 90% ریشه این دلخوری ها صرفا سو تفاهم باشه. اینکه یکی مثل من حواسش نیست یا نمیدونه که موضوع پست با موضوع تاپیک همخون نیست میتونه باعث پست نامرتبط و بعدش هم حذف اون پست بشه.
در مورد اینکه دوستان برای اطلاع رسانی یه سری اخبار رو در اینجا اعلام میکردن برای بعضی ها که صرفا به این تاپیک سر میزنن و از باقی تاپیکها غافلن مفید بود چون اینجا برای خیلی ها یه مجمع و یک جلسه برای اطلاع از آخرین اخباره.
معمولا وقتی یک خبر مهم و حیاتی که بدست میاد کانال های تلویزیونی برنامشون رو موقتا قطع میکنن و breaking news پخش میکنن. الحق و الانصاف این اخبار توی روزهای اول برای بچه هایی که کلیر میشدن حیاتی بود.
از مدیرای عزیزمون تقاضا دارم به اون اخبار به چشم breaking news نگاه کنن و یه دو روزی مهلت ماندگاری پست رو بدن و از دوستای گلم که قصدشون اطلاع رسانی به حق بوده هم خواهش میکنم به این پستها به چشم پست موقت نگاه کنن تا بعد حالا یکی دو روز اگر پاک شد دلخور نشن.
این رو به خودم میگم " هر جامعه ای بدون قانون از هم میپاشه پس بهش احترام بذار"
این رو به مدیران میگم " هویت و سرمایه این سایت کامپیوتر ها و سرور ها و اسپانسرهاش نیستن ، سرمایه اینجا تک تک اعضای این سایتن"
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، ما 30 می(پنجشنبه) اومدیم آنکارا و فرداش رفتیم برای تجدید مدیکال. دوشنبه 3 June ساعت 11 جواب مدیکالو گرفتیم و سریع رفتیم دم در سفارت. خوشبختانه صف کوتاه بود و مدارکو راحت تحویل دادیم. همون روز تو سایت سیس آپدیت شدیم. فرداش صبح ساعت 8:30 دوباره آپدیت شدیم و بعد چهار ساعت هر سه نفرمون Issued شدیم. امروز قبل از ظهر ساعت 11:30 پست UPS پاسپورتهامونو با ویزاهای خوشگل و نازنازی آورد هتل. من برای همۀ دوستان منتظر آرزو دارم که بزودی این لحظه رو تجربه کنن.
اگه سؤالی داشتید من در خدمتتون هستم. دوستان جاتون خالی. این مدتی که ما تو آنکارا بودیم هر روز حسابی گاز اشک آور و گاز فلفل نوش جون کردیم.
این هم انرژی مثبت برای دوستان منتظر
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
من وهمسرجان چند دقیقه قبل به تاریخ 6 june آپدیت شدیم....خدا دق دادن مارو اینا...دفعه قبل 29 may آپدیت شدیم.....مثل اینکه دوستان آنکارایی پست قبلی منو در خصوص ...دراز کردن پا و چایی خوردن و کلیر نکردن دیدن.........
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California
، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گلم
ما 3 جون ایروان مصاحبه داشتیم و به دوستان گلم در منتظر سرا پیوستیم.مطابق فرمایش افیسر حداکثر تا 2 ماه اینده باید منتظر کلیر باشیم. لازم به ذکر است که در مصاحبه خیلی از سوالات دوستان در مهاجر سرا فرمودند نبوده و سوالات خیلی ساده و فرمالیته بود. از من فقط راجع به خدمتم و کارم پرسیده شد که فکر کنم آن را هم افیسر از قبل می دونست و هیچ گونه قسمی هم نخوردیم افیسر گفت که پرونده شما خیلی خوب هست و ویزاهایمان قبول شده است.آدرس سایت سفارت آمریکا در ارمنستان را هم در برگه آبی بهمان داد و گفت توسط این سایت کیس نامبرتان را چک کنید.
راستی از دوستان با تجربه کسی می دونه سایتی بجز http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html هست که کیسمون را در آن چک کنیم؟
باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . بعد از 1سال بلاخره با عضویتم موافقط شد. با تشکر از مدیران. لطفا من رو هم به منتظر سرا معرفی کنید. مصاحبه. هفته دوم ژانویه بود.
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-06 ساعت 17:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-06 ساعت 17:42 توسط afshin-b.)
(2013-06-06 ساعت 17:24)valencia نوشته: (2013-06-06 ساعت 17:11)afshin-b نوشته: سلام دوستان، ما 30 می(پنجشنبه) اومدیم آنکارا و فرداش رفتیم برای تجدید مدیکال. دوشنبه 3 June ساعت 11 جواب مدیکالو گرفتیم و سریع رفتیم دم در سفارت. خوشبختانه صف کوتاه بود و مدارکو راحت تحویل دادیم. همون روز تو سایت سیس آپدیت شدیم. فرداش صبح ساعت 8:30 دوباره آپدیت شدیم و بعد چهار ساعت هر سه نفرمون Issued شدیم. امروز قبل از ظهر ساعت 11:30 پست UPS پاسپورتهامونو با ویزاهای خوشگل و نازنازی آورد هتل. من برای همۀ دوستان منتظر آرزو دارم که بزودی این لحظه رو تجربه کنن.
اگه سؤالی داشتید من در خدمتتون هستم. دوستان جاتون خالی. این مدتی که ما تو آنکارا بودیم هر روز حسابی گاز اشک آور و گاز فلفل نوش جون کردیم.
این هم انرژی مثبت برای دوستان منتظر
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
افشین جان مبارکه. اگه میشه درباره تجدید مدیکال و هزینه اش بیشتر توضیح بده
مدیکال مثل دفعۀ اول انجام میگیره. آزمایش خون و عکس قفسۀ سینه بعدش هم ویزیت دکتر اونگان. کارت زرد واکسیناسیون رو دوباره از کلینیک پاستور بگیرید. حتماً قبل از اومدن از طریق سایت(یا تلفن) از دکتر وقت بگیرید. هزینه ها مثل دفعۀ قبل بود. ما این دفعه واکسن نخوردیم. به ازای هر نفر 47.5+100 دلار.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
آقا ما دیروز مصاحبه داشتیم تو آنکارا ، امروز کیسمون توی سیس آپدیت شده ؟؟؟؟؟ قضیه چیه ؟ اصولا چندبار باید آپدیت بشه ؟ و آیا سابقه داره کیس کسی به این زودی آپدیت بشه ؟ تاریخ قبلی آپدیتم پنجم جون یعنی دیروز و تاریخ جدیدم امروز ششم جون ... ؟ ؟؟ ؟ ؟ ؟
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ،
از دوستان کسی تونسته امروز وارد منتظر سرا بشه؟ اصلا وارد نمیشه!!
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:
16 April
3,4,12,20,26,27 Jun
1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت 
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........