موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-07 ساعت 00:12)nazanin farzad نوشته: دوستان کسی می دونه چطور میشه عضو منتظرسرا شد.
Ca no: 2013AS65xx /مصاحبه: آنکارا / مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي
درود بر شما
ضمن خیر مقدم به شما دوست عزیز
مشخصات خودتونو ایمیل کنید برای امیر مهاجر و یا آقا افشین، ایشان براتون ثبت میکنند
امیدوارم زیاد اینجا مهمون نباشید و زود کلیر بشید
2013AS59xx (1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرمها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-07 ساعت 02:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-07 ساعت 03:15 توسط lonelyman.)
دوستان گلم بخاطر دور شدن از فضاي غير مرتبتي كه در اين تاپيك اخيراً بوجود اومده و با توجه به لطف دوستان قطعه زير را تقديم ميكنم به همه عزيزانم در مهاجرسرا اعم از مديران و يا دوستاني كه مطلب مينويسن يا دوستاني كه نميخوان مطلب بنويسن. ببخشيد ديگه بضاعت من بيش از اين نبود
كلير که رسيد به پنجاه
فشار مياد به چند جا
اول به مغز و اعصاب
اونوقت ميشي تو بيتاب
دوم به دست وپايت
تموم ميشه تو نايت
سفارت ميگه که صبر كن
سيس رو هي تو چك كن
تو مهاجرسرا بكن چتي
اعصابت شده باز خط خطي
تاپيك كليرنس چه زيباست
كلير شدنم معماست
بايد صبر كني دوباره
سفارت رودربايسي نداره
دلم داره ميسوزه
آفيسر ميبره و مي دوزه
صبر ميكنيم ما با هم
اشك ميريزه خدا هم
پام ديگه جون نداره
دنيا تيره و تاره
فشار خونم چه بالاست
اين هم برام يه بلاست
كلير ميشيم بزودي
lonely بي طاقت نبودي
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-07 ساعت 02:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-07 ساعت 14:41 توسط dali.)
کمک کمک کمک
سلام بچه ها خوبید ما 4جون مصاحبه داشتیم صورتی شدیم توسایت سفارت ترکیه برای چک کردن کیس نامبر که میرم آخریش 7هزارو خورده ای است که اکسپایرش 30 سپتامبر نفرات جدید که اعلام میکنند بین این نفرات است یا آخر لیست اضافه میشه ممنون کمکم کنید
کیس نامبر: 2013AS…81xx، دیدن قبولی: 6 می 2012،کنسولگری: آنکارا، افراد کیس: 2، ارسال فرمها: 30می 2012، مصاحبه: 4جون2013، کلیرنس: صورتي، كلير: 20 آگوست، ورود به آمریکا: اواخر آبان، گرین کارت: -
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از 40 روز اپدیت شدم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااداشتم جنون میگرفتم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-06 ساعت 08:49)Tabassomshojaat نوشته: (2013-06-06 ساعت 02:16)Alirezaa2013 نوشته: (2013-06-06 ساعت 00:15)Tabassomshojaat نوشته: سلام
بچه ها شوهر من برنده امسال هست. ما تا حالا ٥ بار ويزا امريكا گرفتيم. فكر ميكنين به ما هم كرينس بخوره؟ لطفا راهنمايي كنين. ممنونم
سلام
اينكه قبلا ويزاي امريكا داشتين تاثيري نداره ما هم ويزاي امريكا داشتيم و با وجود داشتن اقامت كانادا بازم كليرنس خورديم و الان دقيقا 121 روز از مصاحبمون ميگذره و هنوز كلير نشديم.
ممنون إز جوابتون
اخه ما دو بار اخر كرينس نداشتيم و يكضرب ويزا رو دادن. تو پاسپورت سنت كيتس خودم و شوهرم هم ويزا ١٠ ساله امريكا داريم. فكر ميكني بازم كرينس ميخوريم؟
با سلام
خوب شرايط شما فرق ميكنه و اميدوارم كه يه ضرب ويزا بگيريد
ما دفعه قبل از دبي ويزا گرفتيم و كليرنس خورديم و يك ماه هم بيشتر كليرنسمون طول نكشيد.البته ويزامون توريستي بود و فكر ميكنم طبيعيه كه براي ويزاي مهاجرتي چكهاي بيشتري انجام بشه.
بهرحال كيس با كيس فرق ميكنه و من فقط تجربه خودمو نوشتم.
به نظر من نظر آفيسري هم كه باهاتون مصاحبه خيلي ميتونه تاثيرگذار باشه.
بهرحال براتون آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم يه ضرب ويزاتونو بگيريد و مثل ما بلاتكليف نمونيد.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی
داریم به آخرهای برنامه ی 2013 میرسیم . لطفاً بداخلاقی ها رو کنار بذاریم . متاسفانه زندگی روزانه ای که داریم ، پر است از بداخلاقی ها و ... ( همه میدونن که چی میگم ) و این سایت مهاجرسرا مکانی شده برای بدست آوردن مقداری آرامش و مقداری خودمانی بودن. لطفاً جوّ مهاجرسرا را غبارآلود نکنیم. مساله پاک کردن و با عدم تایید و اینجور چیزا ، برای من هم پیش آمده . هم امیر مهاجر و هم خانم شیمودا تو پیغام خصوصی بهم گفتن و من اصلاح کردم ارسالمو . حتی مطمئن هستم چند تا از پست هام بدون اطلاع پاک شدن . اعتراضی نداشتم و ندارم . چرا ؟ چون از تک تک نوشته های این افراد استفاده کردم . مخصوصاً از ارسال های عمو سعید ، نهایت استفاده را برده ام.
سنگ کسی را هم به سینه نمیزنم چون اصلاً کسی از مدیران را ندیده ام و نه خواهم دید !
فقط اینو میدونم که من از ارسال های خیلی ها ، مخصوصاً مدیران ، نهایت استفاده را برده ام ، فلذا احترامشونو دارم. لطفاً جو سایت را خراب نکنیم.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
2013-06-07 ساعت 10:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-07 ساعت 10:35 توسط امیر مهاجر.)
دوستان اینجا تاپیک منتظرینه. اعصابها ضعیفه.
ولی من همیشه گفتم اگر کسی اعصابش ضعیفه و واکنشش پرخاش و نیش و کنایه زدنه بهتره یه مدت اینجا آفتابی نشه. من خودم اگر اینطوری باشم همین کارو میکنم چون آدمهای دیگه کناهی ندارند درد نیش منو تحمل کنند. به عزیزان عصبانی هم همین توصیه رو دارم. یه چند روز آفتابی نشید تا به اعصابتون مسلط بشید و بدونید چی دارید میگید.
من سه چهار روز نیستم و این تاپیک حساس رو میسپارم به مدیران زحمتکش دیگه.
توصیه من به عزیزان منتظر خویشتن داری و پیشنهادم به تیم مدیریت پایان مدارا کردنه. خواهش میکنم نگذارید بعضی از افراد آتش بیار معرکه باشند و از فرصت و جو پیش آمده استفاده کنند و نفت روی آتیش بپاشند.
بد نیست یه مدت جو سنگین پارسال حاکم باشه که قدر عافیت رو بدونیم!
اینجا دوستای عزیزی دارم که منتظرند و به امید اینکه کمی ناراحتیشون رو فراموش کنند به این تاپیک سر میزنند. اگر به خاطر قوانین مهاجرسرا نباشه به خاطر این عزیزان محاله در آروم نگه داشتن اینجا کوتاهی کنم!
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
من مدت بیشتر از یکساله که توی مهاجر سرا عضو هستم و هیچکدوم از مدیر ها رو از نزدیک ندیدم و هیچوقت نه اخطار گرفتم و نه ارسال هام پاک شده
،فقط یکبار از جواب خصوصی یکی از مدیر ها ناراحت شدم
و لی بعدن متوجه شدم که حق با اون بوده ،توی این مدت من خیلی چیزها از اینجا یاد گرفتم و بعضی اوقات واقعا عمو سعید و امیر مهاجر و افشین و محمد فضلی و مامان سایه رو خیلی اذیت کردم و توی روز سه تا چهار تا پیغام خصوصی ازشون پرسیدم و اونها هم با صبر کامل جواب دادن ،اگر فقط کمی موقع نوشتن دقت کنیم هیچ مشکلی نمیاد
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا