کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام
امروز رفتم پست و پاسپورت خودم و مادرم را تحویل گرفتم . ویزای مادرم چاپ شده بود اما در پاکت من پاسپورت و یک برگه ی صورتی جدید بود . نمی دونم چرا . امروز رفتم سفارت و با کلی خواهش و تمنا تونستم با تلفن با اون خانمی که فارسی حرف می زنه و مدارک را تحویل می گیرد صحبت کنم . با عصابانیت به من گفت چرا این قدر مزاحم همکار های من می شوید ؟ اگر پاسپورتتون را می خواهید می توانم آن را به شما بدهم اما دیگر ویزا نخواهید گرفت . من هم گفتم بعد از 10 روز که پاسپورت ها را گرفتید و هیچ جوابی به من نمی دادید چرا این طوری صحبت می کنید . من فقط می خواهم بدانم تا کی باید منتظر باشم . گفت معلوم نیست اما اگر ایران کار دارید و می خواهید برگردید می توانم پاسپورت را برگردانم اما ویزا نخواهید گرفت . حالا چه کار کنم ؟
تشکر کنندگان: ikamaly ، hushmandco ، shatsi ، forgivenevil ، b_argi ، sce ، noura ، Szsanazsz ، mhb161 ، amiraryan ، s.s.h ، AsemanAbee ، pouya.web ، amir82 ، lonelyman ، itsmasoud ، ani_sheiton ، آنی ، soruosh ، mino2013
(2013-06-06 ساعت 17:29)sadfar نوشته:  سلام دوستان گلم
ما 3 جون ایروان مصاحبه داشتیم و به دوستان گلم در منتظر سرا پیوستیم.مطابق فرمایش افیسر حداکثر تا 2 ماه اینده باید منتظر کلیر باشیم. لازم به ذکر است که در مصاحبه خیلی از سوالات دوستان در مهاجر سرا فرمودند نبوده و سوالات خیلی ساده و فرمالیته بود. از من فقط راجع به خدمتم و کارم پرسیده شد که فکر کنم آن را هم افیسر از قبل می دونست و هیچ گونه قسمی هم نخوردیم افیسر گفت که پرونده شما خیلی خوب هست و ویزاهایمان قبول شده است.آدرس سایت سفارت آمریکا در ارمنستان را هم در برگه آبی بهمان داد و گفت توسط این سایت کیس نامبرتان را چک کنید.
راستی از دوستان با تجربه کسی می دونه سایتی بجز http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html هست که کیسمون را در آن چک کنیم؟
باسپاس

سلام از ما هم نخواست قسم بخوريم اما از نفر قبلي ما خواست .علتش چي ميتونه باشه ؟فقط هم از كار سؤال كرد و بس!
تشکر کنندگان: ikamaly ، hushmandco ، b_argi ، sce ، mhb161 ، lonelyman ، آنی ، soruosh
من از قله های سر به فلک کشیده و از ارتفاعات بلند یکصد و هشتادمین روز ( 180 روز)انتظار به همه دوستان منتظر سلام عرض میکنمShy.......من به دوستانم با 200 روزانتظار عرض ادب میکنم.....به دوستان جدید منتظر سرا و آن کسانی که در پائین جدول و در میانه آن هستند عرض ارادت میکنم Big Grin......آری من در کنار شما مهربانان هنوز پر امید به آینده چشم دوخته ام.....من از سرزمین صابران مهریان........ مهاجرا سرا با شما سخن میگویم.ShyShy.....من همچنان به آینده امید دارم و برای شما بهترین ها را ارزومندم.........خدایا بدون هیچ ادعائی قبل از خودم آرزوی کلیر شدن همه دوستان این تاپیک را دارم زیرا دیدن شادی آنان .....شادی من است......آمینRolleyesRolleyes

(2013-06-06 ساعت 18:50)genius_m9 نوشته:  سلام
امروز رفتم پست و پاسپورت خودم و مادرم را تحویل گرفتم . ویزای مادرم چاپ شده بود اما در پاکت من پاسپورت و یک برگه ی صورتی جدید بود . نمی دونم چرا . امروز رفتم سفارت و با کلی خواهش و تمنا تونستم با تلفن با اون خانمی که فارسی حرف می زنه و مدارک را تحویل می گیرد صحبت کنم . با عصابانیت به من گفت چرا این قدر مزاحم همکار های من می شوید ؟ اگر پاسپورتتون را می خواهید می توانم آن را به شما بدهم اما دیگر ویزا نخواهید گرفت . من هم گفتم بعد از 10 روز که پاسپورت ها را گرفتید و هیچ جوابی به من نمی دادید چرا این طوری صحبت می کنید . من فقط می خواهم بدانم تا کی باید منتظر باشم . گفت معلوم نیست اما اگر ایران کار دارید و می خواهید برگردید می توانم پاسپورت را برگردانم اما ویزا نخواهید گرفت . حالا چه کار کنم ؟
دوست عزیزم.....من کاملا موقیعت شما را درک میکنم .....اما دوست عزیز باید صبر کنی ..میدانم استرس و هزینه های جانبی بسیار سخت است اما چاره ای نیست.....میدانم دعای همه دوستان مهاجر سرا پشت سر شماست.....صبر کنید و به آینده امیدوار باشید...خدایا این دوست عزیز ما را از بلاتکلیفی رهائی بخش
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
با تبریک فراوان به تمام دوستان کلیر شده .....امیدوارم همین امشب هم سایتها آپدیت شوند تا ما شاهد هوراهای بیشتری باشیم......
اگر کمتر به این تاپیک میام علتش اینه که لپ تاپ تو خوونه کمتر به من می رسه و سرم هم خیلی شلوغه ....ولی پیگیر وضعیت کلیر دوستان هستم و به اندازه ی بقیه که توی سایت فعال هستند خوشحال می شم.......
امیدوارم ترکیه هم زودتر به آرامش برسه تا دوستان با خاطری جمع تر این روزهای سخت رو بگذرانند ...من فکر می کنم این شلوغیها تاثیری در روند پرونده دوستان نداشته باشه ...مثبت فکر کنید...+++++++++++++++++++++++++++
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: abloom_ma ، hushmandco ، shatsi ، b_argi ، sce ، noura ، Szsanazsz ، mhb161 ، amiraryan ، lilac ، e76779 ، AsemanAbee ، lonelyman ، آنی ، ani_sheiton
(2013-06-06 ساعت 14:04)mohammad.behrouzi نوشته:  ...اولا اینکه اینجا داره مدیریت سلیقه ای عمل می کنه و نسبت به بعضی از افراد جبهه می گیره
به این دلیل عرض می کنم که خیلی از پست های اینجا خالی از محتوا شده و توسط مدیران ویرایش نمیشه در صورتی که بعضی از اطلاع رسانی های مفید دوستان به راحتی حذف میشه
ثانیا اینجا باید یه مدیریت بحران واحد این تاپیک رو مدیریت کنه بدون هیچ قصد و قرض. به این دلیل که واقعا شرایط دوستانی که اینجا هستند مساعد نیست و همه تحت فشار روحی و استرس هستند
نمی خوام پر حرفی کنم ولی در کل امیدوارم که محیط دوباره به حالت اولش برگرده و مدیران بتونند نیروهای بالقوه افرادی رو که عضو هستنند رو به بالفعل تبدیل کنند نه اینکه باعث تحلیل رفتن نیروها بشن.
مهاجرسرا قدرتی رو که بدست اورده از تمامی عضو هایی که داشته به این مهم رسیده و اینو هیچ وقت نباید مدیران فراموش کنند که اگه زیردستی نباشه مدیر هم هیچ قدرتی نداره .
والسلام
محمد بهروزی
محمد بهروزی
این نمیشه که شما مدعی بشی که مدیریت سلیقه ای عمل می کنه و حتی یک مورد هم برای اثبات مدعات مثال نزنی. هر کسی از دوستان هر اعتراضی داره می تونه در پیام خصوصی یا در تاپیک مربوطه مطرح کنه ولی با ذکر مورد مربوطه که رسیدگی بشه. اگر به صرف ادعا باشه من هم می تونم مدعی خیلی موارد بشم و یک حکم کلی در مورد همه صادر کنم ولی همه هم می دونین که نه اینجا و نه در عالم واقع چنین چیزی پذیرفتنی نیست.
فرمودین "اگه زیردستی نباشه مدیر هم هیچ قدرتی نداره"!!!. به نظر مدیریت این فروم رو با مدیریت یک مجموعه اداری اشتباه گرفتید دوست عزیز. در اینجا مدیران فقط مراقب هستند که قوانین سایت نقض نشه. به غیر از این مثل کاربرهای عادی هستند و رفتار می کنند. من به عنوان یک کاربر حق دارم از بعضی ها بیشتر خوشم بیاد، بعضی پست ها رو لایک کنم و بعضی ها رو نه. برای موفقیت کسانی که بیشتر دوستشون دارم خوشحالتر بشم و اگر مدتی از کاربری که دوسش دارم بی خبر باشم بهش زنگ بزنم و احوالش رو بپرسم. کل مدیران فعلی این فروم 11 نفر هست. این 11 نفر نه نمی خوان و نه می تونن که مسیر حرکت کاربران رو هدایت کنند. در حقیقت شما و سایر کاربران هستید که سمت و سوی بحث ها رو هدایت می کنید. شما برای ما 11 نفر قدرت های فوق بشری و فرازمینی قایل شدین آقاجان. اگر بحرانی هم وجود داره از جایی منشاء گرفته که ما هیچ کنترلی روش نداریم و خود من تا همین یک ماه پیش کارم پیششون گیر بود. ما به غیر از دلداری به کاربران گرفتار روش دیگه ای برای این به قول شما "مدیریت بحران" سراغ نداریمSad.
(2013-06-06 ساعت 15:19)bardia mousapour نوشته:  آقا امیر لایک کردن یا نکردن زیاد مهم نیست ولی اینکه مدیرای سایت هر مطلبی که عشقشون میکشه پاک میکنن مهمه.ما داریم خودمون رو برای زندگی تو یک کشور آزاد آماده میکنیمولی بویی از دمکراسی واحترام به نظرات وافکار دیگران نبردیم .دیگه اصلا نگاهم به این سایت نمیکنم الحق که ایرانی هستیم وهیچ وقت احترام به عقاید دیگری رو نمیفهمیم
(2013-06-06 ساعت 15:48)امیر مهاجر نوشته:  عزیز دلم سلیقه نیست. قوانین حکم میکنه بعضی از پستها عدم تأیید بشن. اگر قرار به سلیقه بود که اینجا تبدیل میشد به چیزی که نمیخوام اسمشو بیارم. اتفاقا خیلی وقتا چیزی که مدیرا عدم تأیید میکنند، دقیقا همون چیزیه که مطابق سلیقه شونه. شک نکنید دچار سوء تفاهم شدید. ...
یعنی واقعاً متوجه این موضوع نمیشید؟ خیلی وقت ها به خیلی چیزهای این مملکت انتقاد داشتین. انتقادی که از ته دل من هم بوده و کلی ذوق کردم که یکی پیدا شده که حرف دل منو بزنه. ولی با این وجود پستی که دوست داشتم رو حذف کردم. یعنی واقعاً درک نمی کنین که ما چه وضعیتی داریم و تو چه اوضاعی داریم فعالیت می کنیم؟ مگر تو این مملکت زندگی نمی کنین؟ به نظر من که دارین فرافکنی می کنین و خودتون رو به تجاهل می زنین.
امیدت به خدا باشه.....تو که الان 10 روزه آزگاره اونجایی .... به نظرم اگر از نظر مالی مشکلی نداری و میتونی بمونی بمون....فقط به نظرم یه ایمیل به سفارت بزن و تصریح کن که الان تنهایی و تو اون شلوغی آنکارا اونجا منتظر ویزا هستی ، دیگه هم پیش اون خانم فعلاً نرو ...اما حتماً ایمیل بزن و حتی آدرس خودتو که هتل آتپ بلوار هست بنویس و بگو که تا حالا متحمل پرداخت هزینه های بسیار شدی.......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، Szsanazsz ، mhb161 ، genius_m9 ، hushmandco ، lilac ، e76779 ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، nina22 ، گل نهال ، آنی ، soruosh
[/quote]
یعنی واقعاً متوجه این موضوع نمیشید؟ خیلی وقت ها به خیلی چیزهای این مملکت انتقاد داشتین. انتقادی که از ته دل من هم بوده و کلی ذوق کردم که یکی پیدا شده که حرف دل منو بزنه. ولی با این وجود پستی که دوست داشتم رو حذف کردم. یعنی واقعاً درک نمی کنین که ما چه وضعیتی داریم و تو چه اوضاعی داریم فعالیت می کنیم؟ مگر تو این مملکت زندگی نمی کنین؟ به نظر من که دارین فرافکنی می کنین و خودتون رو به تجاهل می زنین.
[/quote]

درود بر شما سعید خان
فکر میکنم این موضوع دیگه تمام شده میباشد و کسی هم دیگه پیگیر این موضوع نیست، همه ما به خوبی میدونیم که در چه برزخی گرفتار هستیم و تقریبا همه به نوعی حق داریم، ولی به هر حال خواهش بنده حقیر را قبول فرموده و از کش دادن موضوع صرفنظر بفرمایید
در ضمن در این چند روز از بچه های ایروان هیچ خبر جدیدی منتشر نشده، در صورت امکان و اگر از ایروان خبری هست با دوستان دیگر به اشتراک بگذارید
با سپاس از حسن توجه شما و آرزوی موفقیت برای همه دوستان
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: b_argi ، Saeedv13 ، Szsanazsz ، jjbahale ، mhb161 ، shatsi ، hushmandco ، e76779 ، AsemanAbee ، r91 ، lonelyman ، rezajoon ، nina22 ، آنی ، soruosh ، hamedhamed
جينيوس عزيز
برگ صورتي جديد رو من هم دريافت كردم.بايد عرض كنم در اين برگه به يك تاريخ جديد براي شما Administrative Processing مجدد درخواست شده كه ميتونه چند هفته اي طول بكشه.
بر اساس آپديت 12 مارچ در وبسايت آنكارا من بدون ستاره يا مربع كلير شده بودم.
2 آوريل پاسپورت و برگه آبي رو تحويلشون دادم.5 آوريل پست UPS پاسپورت بدون ويزا و يك برگه صورتي جديد در هتل تحويلم داد.در اين برگه به تاريخ 3 آوريل شروع يك APجديد درخواست شده بود كه تاكنون طول كشيده.
پيشنهاد ميكنم اگه شما هم با اين وضعيت مواجهيد فورا به ايران برگرديد و در اينجا منتظر بمانيد.چون اخذ تاييديه هاي مجدد از آمريكا ممكنه مقداري طول بكشه و طبيعتا هرينه زيادي مالي ،رواني و زماني به شما تحميل ميشه.
جالبه بگم كه از آن موقع تا الان در تايخهاي زير در سيس بدون ايميل آپديت شدم ولي هنوز از كليرانس خبري نيسته.
10،16 مي حدود نيمه شب
20،22،23،30 مي در طول روز
4 جون با ايميل
6 جون امروز مجددا بدون ايميل.
براي همه دوستان آرزوي موفقيت و عبور عاجل از اين مرحله رو دارم.
(2013-06-06 ساعت 20:18)abloom_ma نوشته:  من از قله های سر به فلک کشیده و از ارتفاعات بلند یکصد و هشتادمین روز ( 180 روز)انتظار به همه دوستان منتظر سلام عرض میکنم.......من به دوستانم با 200 روزانتظار عرض ادب میکنم.....به دوستان جدید منتظر سرا و آن کسانی که در پائین جدول و در میانه آن هستند عرض ارادت میکنم ....آری من در کنار شما مهربانان هنوز پر امید به آینده چشم دوخته ام.....من از سرزمین صابران مهریان........ مهاجرا سرا با شما سخن
درود بر شما دوست عزیز، من نمیدونم پسر هستین و یا دختر، چون در امضاء تون مشخص نکردین، اما اینو میدونم که دل بسیار بزرگی دارین و بسیار مهربون هستین، امیدوارم که هر چه زودتر کیلیر بشین و از این انتظار لعنتی رهایی یابید... Wink Smile

اما این مهربونیه شما( شوخی میکنما)، دلیل نمیشه دوست من 178 روز رو گرد کنین و بگین 180 روز، بعله من و شما در یک روز اما در دو جای مختلف مصاحبه شدیم ، شما در ایروان و منم در آنکارا، به خاطر همین خوب میدونم که امروز 178 مین روزمونه Tongue Tongue Tongue حساب تک تک روزا دستم برادر من ( خواهر من) Cool
همین دو روز هم خودش کلی روز برای من و شما ... الان هنوز جزو گروه پنج ماه و خورده ای هستیم و اما از دو روز دیگه میشیم جزو شش ماهه ها ... Big Grin
همون گروهی که از بچه گی میگفتن مگه شش ماه به دنیا اومدی که اینقدر عجله داری؟؟؟ حالا من موندم این ضرب المثل با امثالی مثل من و شما و بقیه افرادی که این شش ماه میخوان رد بکنن و یا رد کردن برعکس میشه یا نه، چون از ماها دیگه فکر نکنم صدایی بلند بشه، که کسی فکر کنه تعجیل داریم...
اما اینو میدونم که همه مون هنوز کمر خم نکردیم و این انتظار نتونسته کاری با ما بکنه ، درسته که کمی برنامه هامون رو متزلزل کرده، اما در بن و شالوده ما من فکر نمیکنم خللی تونسته باشه وارد کرده باشه یا بکنه حالا 180 روز بشه 200 روز، بالاخره که چی ؟؟؟ باید که مارو کیلیر کنن... Shy CoolBig Grin
پس تا روز کیلیر شدن همه مون، همه باهم هی بیب هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-06-06 ساعت 21:10)mrbonbon نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 20:18)abloom_ma نوشته:  من از قله های سر به فلک کشیده و از ارتفاعات بلند یکصد و هشتادمین روز ( 180 روز)انتظار به همه دوستان منتظر سلام عرض میکنم.......من به دوستانم با 200 روزانتظار عرض ادب میکنم.....به دوستان جدید منتظر سرا و آن کسانی که در پائین جدول و در میانه آن هستند عرض ارادت میکنم ....آری من در کنار شما مهربانان هنوز پر امید به آینده چشم دوخته ام.....من از سرزمین صابران مهریان........ مهاجرا سرا با شما سخن
درود بر شما دوست عزیز، من نمیدونم پسر هستین و یا دختر، چون در امضاء تون مشخص نکردین، اما اینو میدونم که دل بسیار بزرگی دارین و بسیار مهربون هستین، امیدوارم که هر چه زودتر کیلیر بشین و از این انتظار لعنتی رهایی یابید... Wink Smile

اما این مهربونیه شما( شوخی میکنما)، دلیل نمیشه دوست من 178 روز رو گرد کنین و بگین 180 روز، بعله من و شما در یک روز اما در دو جای مختلف مصاحبه شدیم ، شما در ایروان و منم در آنکارا، به خاطر همین خوب میدونم که امروز 178 مین روزمونه Tongue Tongue Tongue حساب تک تک روزا دستم برادر من ( خواهر من) Cool
همین دو روز هم خودش کلی روز برای من و شما ... الان هنوز جزو گروه پنج ماه و خورده ای هستیم و اما از دو روز دیگه میشیم جزو شش ماهه ها ... Big Grin
همون گروهی که از بچه گی میگفتن مگه شش ماه به دنیا اومدی که اینقدر عجله داری؟؟؟ حالا من موندم این ضرب المثل با امثالی مثل من و شما و بقیه افرادی که این شش ماه میخوان رد بکنن و یا رد کردن برعکس میشه یا نه، چون از ماها دیگه فکر نکنم صدایی بلند بشه، که کسی فکر کنه تعجیل داریم...
اما اینو میدونم که همه مون هنوز کمر خم نکردیم و این انتظار نتونسته کاری با ما بکنه ، درسته که کمی برنامه هامون رو متزلزل کرده، اما در بن و شالوده ما من فکر نمیکنم خللی تونسته باشه وارد کرده باشه یا بکنه حالا 180 روز بشه 200 روز، بالاخره که چی ؟؟؟ باید که مارو کیلیر کنن... Shy CoolBig Grin
پس تا روز کیلیر شدن همه مون، همه باهم هی بیب هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

دوستان گل من
همین شما دو تن که با 178 روز هنوز صبورانه در انتظارید، عاشق لحظه شنیدن هورای شما هستم، اونم تو همین چند روز آینده
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
سلام دوستان کیس ما نیز در تاریخ 4 جون به برگه صورتی رسید و ما همچنان در انکارا هستیم کلا روز ما همینطور صورتی می دادن ، یه چیز دیگه ما 4و6 جون در سیس اپ دیت شدیم این 6 جون و نفهمیدم چرا...... در صمن من سوسو هستم اما ایمیلم اینجا باز نشد یک ایدی دیگه باز کردم اینو واسه ثبت در منتطر سرا گفتم ، با ارزوی ویزای زودرس واسه همه دوستان
تشکر کنندگان: sentinel ، abloom_ma ، mhb161 ، shatsi ، emade307 ، hushmandco ، Mahbaran ، b_argi ، sce ، گل نهال ، آنی
این دوست ما دقیقا190 روزه شد.اگه ایوب هم بود تا حالا کارنت شده بود
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، shatsi ، sce ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، nina22 ، گل نهال ، itsmasoud ، hushmandco ، mhb161 ، abloom_ma ، Szsanazsz ، Hoormazd ، آنی ، soruosh
سلام دوستان ، ميكم اكه وضعيت انكارا همينطوري طول بكشه ، شرايط ما به كجا ميرسه ؟؟ راهكار رو لطفا بكين ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، گل نهال ، hushmandco ، mhb161 ، آنی ، soruosh ، b_argi
@مستر بن بن: چی کار میکنین؟؟
خوبین؟ چه خبر؟ پیگیریه خاصی کردین؟؟؟

@ساناز: نامه نزدی؟؟؟
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: m@ry@m75 ، mrbonbon ، sce ، shatsi ، AsemanAbee ، گل نهال ، hushmandco ، mhb161 ، Szsanazsz ، آنی ، soruosh ، ابی هانی
دوستان،
کسی که قبلاً کلیر شده و رفته بوده و پاسپورت خودشو داده، براش بعد از 5 روز از سفارت آنکارا ایمیل اومده و شمارۀ بارکد بهش دادن و گفتن برو PTT پاسپورتتو تحویل بگیر و رفته ویزاشو گرفته بوده و برگشته ایران، دوباره بعد از چند هفته براش همن ایمیل ولی با تاریخ جدید اومده که برو پاسپورتتو بگیر. شمارۀ بارکدش هم همون قبلیه. کس دیگری هم هست که این طوری براش شده باشه؟
تشکر کنندگان: sce ، lonelyman ، mhb161 ، آنی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان