موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
امروز رفتم پست و پاسپورت خودم و مادرم را تحویل گرفتم . ویزای مادرم چاپ شده بود اما در پاکت من پاسپورت و یک برگه ی صورتی جدید بود . نمی دونم چرا . امروز رفتم سفارت و با کلی خواهش و تمنا تونستم با تلفن با اون خانمی که فارسی حرف می زنه و مدارک را تحویل می گیرد صحبت کنم . با عصابانیت به من گفت چرا این قدر مزاحم همکار های من می شوید ؟ اگر پاسپورتتون را می خواهید می توانم آن را به شما بدهم اما دیگر ویزا نخواهید گرفت . من هم گفتم بعد از 10 روز که پاسپورت ها را گرفتید و هیچ جوابی به من نمی دادید چرا این طوری صحبت می کنید . من فقط می خواهم بدانم تا کی باید منتظر باشم . گفت معلوم نیست اما اگر ایران کار دارید و می خواهید برگردید می توانم پاسپورت را برگردانم اما ویزا نخواهید گرفت . حالا چه کار کنم ؟
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
با تبریک فراوان به تمام دوستان کلیر شده .....امیدوارم همین امشب هم سایتها آپدیت شوند تا ما شاهد هوراهای بیشتری باشیم......
اگر کمتر به این تاپیک میام علتش اینه که لپ تاپ تو خوونه کمتر به من می رسه و سرم هم خیلی شلوغه ....ولی پیگیر وضعیت کلیر دوستان هستم و به اندازه ی بقیه که توی سایت فعال هستند خوشحال می شم.......
امیدوارم ترکیه هم زودتر به آرامش برسه تا دوستان با خاطری جمع تر این روزهای سخت رو بگذرانند ...من فکر می کنم این شلوغیها تاثیری در روند پرونده دوستان نداشته باشه ...مثبت فکر کنید...+++++++++++++++++++++++++++
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریل
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
یعنی واقعاً متوجه این موضوع نمیشید؟ خیلی وقت ها به خیلی چیزهای این مملکت انتقاد داشتین. انتقادی که از ته دل من هم بوده و کلی ذوق کردم که یکی پیدا شده که حرف دل منو بزنه. ولی با این وجود پستی که دوست داشتم رو حذف کردم. یعنی واقعاً درک نمی کنین که ما چه وضعیتی داریم و تو چه اوضاعی داریم فعالیت می کنیم؟ مگر تو این مملکت زندگی نمی کنین؟ به نظر من که دارین فرافکنی می کنین و خودتون رو به تجاهل می زنین.
[/quote]
درود بر شما سعید خان
فکر میکنم این موضوع دیگه تمام شده میباشد و کسی هم دیگه پیگیر این موضوع نیست، همه ما به خوبی میدونیم که در چه برزخی گرفتار هستیم و تقریبا همه به نوعی حق داریم، ولی به هر حال خواهش بنده حقیر را قبول فرموده و از کش دادن موضوع صرفنظر بفرمایید
در ضمن در این چند روز از بچه های ایروان هیچ خبر جدیدی منتشر نشده، در صورت امکان و اگر از ایروان خبری هست با دوستان دیگر به اشتراک بگذارید
با سپاس از حسن توجه شما و آرزوی موفقیت برای همه دوستان
2013AS59xx (1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرمها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-06 ساعت 21:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-06 ساعت 21:53 توسط pooriنام کاربری.)
سلام دوستان کیس ما نیز در تاریخ 4 جون به برگه صورتی رسید و ما همچنان در انکارا هستیم کلا روز ما همینطور صورتی می دادن ، یه چیز دیگه ما 4و6 جون در سیس اپ دیت شدیم این 6 جون و نفهمیدم چرا...... در صمن من سوسو هستم اما ایمیلم اینجا باز نشد یک ایدی دیگه باز کردم اینو واسه ثبت در منتطر سرا گفتم ، با ارزوی ویزای زودرس واسه همه دوستان
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
این دوست ما دقیقا190 روزه شد.اگه ایوب هم بود تا حالا کارنت شده بود
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، ميكم اكه وضعيت انكارا همينطوري طول بكشه ، شرايط ما به كجا ميرسه ؟؟ راهكار رو لطفا بكين ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوست
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
@مستر بن بن: چی کار میکنین؟؟
خوبین؟ چه خبر؟ پیگیریه خاصی کردین؟؟؟
@ساناز: نامه نزدی؟؟؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان،
کسی که قبلاً کلیر شده و رفته بوده و پاسپورت خودشو داده، براش بعد از 5 روز از سفارت آنکارا ایمیل اومده و شمارۀ بارکد بهش دادن و گفتن برو PTT پاسپورتتو تحویل بگیر و رفته ویزاشو گرفته بوده و برگشته ایران، دوباره بعد از چند هفته براش همن ایمیل ولی با تاریخ جدید اومده که برو پاسپورتتو بگیر. شمارۀ بارکدش هم همون قبلیه. کس دیگری هم هست که این طوری براش شده باشه؟