کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-06 ساعت 15:19)bardia mousapour نوشته:  آقا امیر لایک کردن یا نکردن زیاد مهم نیست ولی اینکه مدیرای سایت هر مطلبی که عشقشون میکشه پاک میکنن مهمه.ما داریم خودمون رو برای زندگی تو یک کشور آزاد آماده میکنیمولی بویی از دمکراسی واحترام به نظرات وافکار دیگران نبردیم .دیگه اصلا نگاهم به این سایت نمیکنم الحق که ایرانی هستیم وهیچ وقت احترام به عقاید دیگری رو نمیفهمیم

لازم دونستم یه سری از قوانین سایت رو که همه ی کاربران قبل از اینکه عضو سایت بشن اون رو مطالعه کردند ولی ظاهرا فراموش شده رو یادآوری کنم .

مدیریت انجمن‌ها

۱۶- به جز در خصوص مسایل مدیریتی، مدیران سایت تفاوتی با دیگر کاربران ندارند. مهاجرسرا نمی‌تواند درستی نظرات یا نوشته‌های مدیران را بیش از نظرات یا نوشته‌های دیگر کاربران تایید یا تکذیب کند. تمامی نوشته‌ها و فعالیت‌های مدیران مشمول قوانین سایت می‌شوند.

۱۷- مدیران انجمن‌ها وظیفه‌ای در مورد پیدا کردن پاسخ سوال‌های دیگر کاربران ندارند. تنها وظیفه اضافی مدیران (در مقایسه با دیگر کاربران) نظارت بر اجرای درست قوانین توسط همه کاربران انجمن می‌باشد.

۱۸- مدیران انجمن‌ها وظیفه‌ای در مورد تغییر در ساختار کلی انجمن یا امکانات انجمن ندارند. تیم فنی مسئولیت چنین اقداماتی را بر عهده دارد.

۱۹- مسایل مدیریتی سایت را به عهده مدیران بگذارید، در صورت مشاهده تخلف از سوی دیگر کاربران، موضوع را فقط از طریق پیغام خصوصی با مدیران سایت درمیان گذاشته و یا با کلیک بر روی لینک «گزارش» که در پایین آن مطلب وجود دارد، مسئولین سایت را آگاه سازید.

۲۰- مدیران سایت دسترسی لازم برای ویرایش و تغییر در گفتگوها را دارند و برای اقدامات مدیریتی ملزم به جواب پس دادن به کاربران متخلف نیستند.

۲۱- در صورتی که از حذف و یا ویرایش پست خود توسط یکی از مدیران سایت گله‌مند هستید، موضوع را از طریق پیام خصوصی (و نه تاپیکی جداگانه در انجمن‌ها) با یکی از مدیران ارشد و یا مدیران کل سایت در میان بگذارید تا رسیدگی شود.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
(2013-06-07 ساعت 10:52)lingni نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 23:50)lingni نوشته:  دوستان،
کسی که قبلاً کلیر شده و رفته بوده و پاسپورت خودشو داده، براش بعد از 5 روز از سفارت آنکارا ایمیل اومده و شمارۀ بارکد بهش دادن و گفتن برو PTT پاسپورتتو تحویل بگیر و رفته ویزاشو گرفته بوده و برگشته ایران، دوباره بعد از چند هفته براش همن ایمیل ولی با تاریخ جدید اومده که برو پاسپورتتو بگیر. شمارۀ بارکدش هم همون قبلیه. کس دیگری هم هست که این طوری براش شده باشه؟

ببخشید میدونم همه خسته هستین.
امیدوارم هر چه زودتر خستگی از تن همتون در بره. ولی کسی برای سئوال بالا جوابی نداره؟ اگر هم جای پرسیدنش اینجا نیست، لطفاً مدیران سایت راهنمایی کنین کجا بپرسم؟
ممنون.
دوست عزیز بعضی اوقات دو تا آفیسر پیگیر یک موضوع میشن و ممکنه دو بار یک ایمیل فرستاده بشه و اگر این دوستمون ویزاشو گرفته بره حالشو ببره و نگران نباشه
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
(2013-06-07 ساعت 10:52)lingni نوشته:  
کسی که قبلاً کلیر شده و رفته بوده و پاسپورت خودشو داده، براش بعد از 5 روز از سفارت آنکارا ایمیل اومده و شمارۀ بارکد بهش دادن و گفتن برو PTT پاسپورتتو تحویل بگیر و رفته ویزاشو گرفته بوده و برگشته ایران، دوباره بعد از چند هفته براش همن ایمیل ولی با تاریخ جدید اومده که برو پاسپورتتو بگیر. شمارۀ بارکدش هم همون قبلیه. کس دیگری هم هست که این طوری براش شده باشه؟

ببخشید میدونم همه خسته هستین.
امیدوارم هر چه زودتر خستگی از تن همتون در بره. ولی کسی برای سئوال بالا جوابی نداره؟ اگر هم جای پرسیدنش اینجا نیست، لطفاً مدیران سایت راهنمایی کنین کجا بپرسم؟
ممنون.
دوست عزيز اگر شما پاسپورتت با ويزا دستتون هست پس مشخصه كه اونا اشتباه كردن و جاى نگرانى نيست.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، آنی ، گل نهال ، payam62 ، farshadsh ، soruosh ، sentinel ، n51 ، lingni ، hushmandco ، rouzbehdarvishi ، mhb161 ، kouroshd ، lonelyman ، sce ، b_argi
دوستان عزیزم .....عمو سعید....امیر مهاجر گرامی....آقای بهروزی دوست داشتنی......ای بزرگواران و ای سروران عزیز ما را چه شده است...بر هیچکس زحمات امیر مهاجر عزیز و عمو سعید و سایر مدیران دلسوز و زحمتکش مهاجر سرا پوشیده نیست و بی شک داشتن محیطی آرام و بدون از هر گونه استرس از اصول اولیه مهاجر سرا و مخصوصا این تاپیک میباشد...دوست خوبم جناب بهروزی در این تاپیک چند بار نیز پست هائی از من حذف شده...شاید در مقطعی ناراحت شدم اما بعد به خود گفتم حتما با اصول اولیه مهاجر سرا منافات داشته و هیچ شکایتی هم نداشتم...نه دوست عزیزم فکر نکن که جز افرادی هستم که هر اجحافی به من شود معترض نمیشوم..بر عکس معتقدم که باید در احقاق حقوق خود باید حتما تلاش کنیم....اما سروران عزیز اینجا فقط و فقط به آرامش نیاز داریم..اینجا میدان جنگ نیست...اینجا مهاجر سراست ....اینجا سرزمین دوستی هاست....اینجا عشق و معرفت به حد اعلا میرسد....اینجا سرزمین دختران و پسران و زنان و مردان بی ادعاست.....اینجا اشک ها و لبخند ها به هم آمیخته شده است....دراین سرزمین کسانی را که هرگز ندیده ای برای شادیهایت شاد میشوند و برای غصه هایت اشک میریزند....آری اینجا مهاجر سراست....اینجا همگی با عشق به یکدیگر کمک میکنند و دست یاری به سوی هم دراز میکنند....آیا فکر کرده اید آن دوست عزیزی که تازه به این تاپیک پا میگذارد با چه امیدی قدم به اینجا گذاشته...آیا به فکر آن دوست عزیزی که با هزاران امید جهت دریافت ویزا رفته و به مشکل خورده هستید...آیا به کسانی که بیش از شش ماه است منتظر میباشند و به امید کور سویی امید هستند فکر کرده اید.....چه خوب بود به جای درگیر این مسائل شدن همچون گذشته به فکر دوستانی باشیم که هم اکنون به هم فکری و راهنمائی ما نیاز دارند......وقتی به خدایا گفتن فضلی عزیز نگاه میکنم دلم میخواهد اشک بریزم....وقتی به صدای پر التهاب habibi عزیز گوش میکنم اعماق وجودم میسوزد.....وقتی به کاریکاتورهای زیبائی که دوستان میگذارند نگاه میکنم بر صبرشان درود میفرستم....پس ترا به خدا از ایجاد استرس و تشنج در این تاپیک دوری کنید و همچون قبل دست های دوستیمان را در هم گره زده و یار ویاور هم باشیم....من در مقام قضاوت کردن بین شما سروران عزیز نیستم...من تنها به عنوان عضوی کوچک از این تاپیک از شما خاضعانه میخواهم بیائید از این بحث دور شویم و بدون از هر کدورتی این تاپیک را به پیش بریم.....بار دیگر از عمو سعید ....امیر مهاجر....و بهروزی عزیز عذرخواهی میکنم و از دوستان دیگر نیز پوزش میخواهم......خداوندا شادی را به این محفل باز گردان......به امید کلیر شدن هر چه سریعتر همه شما عزیزان
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز

سلام. بله برا من هم دقیقا همیت اتفاق افتاد! من که کار خاصی نکردم!
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان: farshadsh ، lonelyman ، hushmandco ، nina22 ، lingni ، mhb161 ، rezajoon ، sce ، b_argi
با اعلان آپ دیت 4-5-7 جون منتظر کلیرنس دوستم هستیم همچنان.
ساکن نیویورک
برنده 2011

سلام. من همونی هستم که ژانویه مصاحبه شدم. آخرین آپدیتم 15 می بوده. کسی از ژانویه هست که کیلیر نشده باشه؟
Sad[/i]
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
تشکر کنندگان: گل نهال ، hushmandco ، ani_sheiton ، payam62 ، آنی ، noura ، farshadsh ، mhb161 ، rezajoon ، sce ، majorsoly ، zohre02 ، b_argi
(2013-06-07 ساعت 02:59)zanganeh نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 00:37)mohammad.behrouzi نوشته:  منم به خاطر بی احترامی های مدیران محترم این سایت این اخرین پستی هست که می نویسم.امیدوارم همه یاد بگیریم که از چه ادبیاتی استفاده کنیم.تجاهل به نظرم لغت در خور شخصیت هیچ یک از عضو های اینجا نیست و لطفا خواهش می کنم که اکانت منو ببندید.برای همه ارزوی پیروزی در کشور جدیدشون رو دارم.امیدوارم روزی برسه که ما ایرانی ها بتونیم به هم احترام متقابل بزاریم و برای نظرات همدیگه ارزش قانل بشیم چون هنوز هیچ چیز از مردم سالاری نمی دونیم ولی خوب بلدیم شعار بدیم
به نظر من پاک کردن پست یک نفر بدترین توهین به اونه
موفق باشید
سلام دوست من.
حرف دل:
(( عزت زياد داش بهروز ))

دوستان سلام
بهتره حرمت بزرگان مهاجر سرا را نگه داریم این قدر حساسیت های بیخود به خرج ندیم تایپیک های اولیه رو بخونید و ببنیداین بزرگان چقدر زحمت کشیدند . اطلاعات جمع کردند از سایت های مختلف مطلب برداشتند و ترجمه کردند و از کسان دیگر پرسیدند تا نیمه های شب پای کامپیوتر نشستند و تایپ کردندو به همه ما ها بدون هیچ گونه چشمداشتی منتقل کردندعزیزانی هستند که ویزا شونو گرفتند و سوار هواپیما شدند و رفتند ولی هنوز هم دارند بزرگی میکنند و مطلب رو منتقل می کنند حالا یا درست یا غلط .ولی نیت شون خالصه . شما هایی که انتقاد می کنید و قهر میکنید چند دفعه این آقایون و خانومها رو دیدید که الان فکر میکنید علیه شما کاری میکنند . اصلا این ها اشتباه کردند آیا جواب این همه خوبی رو اینجوری میدهند ؟ روزهای آخر 2013 ایها هست این گونه برخورد نکنید . من دست همه شون روکه در این سایت زحمت می کشند می فشارم اسم نمی ارم چون خیلی ها زحمت کشیدند و رفتند وخیلی ها هنوز هم با ما هستند و بزرگواری می کنند .
ممنون از همه شماها .
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
(2013-06-07 ساعت 12:50)nazanin farzad نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 00:19)sentinel نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 00:12)nazanin farzad نوشته:  دوستان کسی می دونه چطور میشه عضو منتظرسرا شد.

درود بر شما
ضمن خیر مقدم به شما دوست عزیز
مشخصات خودتونو ایمیل کنید برای امیر مهاجر و یا آقا افشین، ایشان براتون ثبت میکنند
امیدوارم زیاد اینجا مهمون نباشید و زود کلیر بشید
دوست عزیز ممنون از راهنماییت می تونی بهم بگید آدرس ایمیل مدیران را از کجا باید پیدا کنم.
سلام دوست من..شما وارد صفحه اصلی که شدین ..زیر همه تابیک ها اسم میبینی ..امیر مهاجر رو کلیک کن میری تو صفحه ش بعد مشخصاتت به ایمیلش ارسال کن ..تاریخ دقیق مصاحبه رو حتما قید کن...
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، آنی ، mhb161 ، rezajoon ، sce ، b_argi ، امیر مهاجر
دوستان عزیزم ..اینجا به مثابه خونه دوم همه ماست ..من به شخصه اگه مهاجر سرا نبود ..کلی مشکل برام ایجاد میشد در طول این مسیر..انگار که قبلا من رفته بودم تا مصاحبه و بر گشته بودم!!!!!!!!! قدر این عزیزان رو بیشتر بدونیم ..زندگی ارزش هین حرفا رو نداره ......
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
182 روز گذشت و ما همچنان منتظریم.
تشکر کنندگان: گل نهال ، nina22 ، farshadsh ، alirezass ، raham ، Alirezaa2013 ، payam62 ، Saeedv13 ، amir82 ، mhb161 ، shatsi ، Soap McTavish ، pouya.web ، rezajoon ، sce ، Given ، zohre02 ، b_argi
دوستان كسي از دوران نامزدي شيرينتر دوراني سراغ داره؟ اما اونم اكه زياد طول بكشه لوث ميشه و آفته.انتظار اينجا هم اكه طولاني نميشد شيرين بود ولي طولاني شدنش ممكنه آفت بشه.قبلا هم خواهش كردم بازم ميخوام از همه كه بيايد تاپيكهاي آموزنده ديكه اي رو فعال و آباد كنيم و با جستجو در سايتهاي مختلف اطلاعات جمع كنيم و و مثل هميشه با بقيه شير كنيم و روابط هم در نتيجه اين همفكري ها محكمتر بشه و فشارهاي انتظار براي لحظاتي از ذهنمون بره بيرون.پيشاپيش ممنونم.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
Sad 
(2013-06-07 ساعت 02:27)dali نوشته:  کمک کمک کمک
سلام بچه ها خوبید ما 4جون مصاحبه داشتیم صورتی شدیم توسایت سفارت ترکیه برای چک کردن کیس نامبر که میرم آخریش 7هزارو خورده ای است که اکسپایرش 30 سپتامبر نفرات جدید که اعلام میکنند بین این نفرات است یا آخر لیست اضافه میشه ممنون کمکم کنید
کیس نامبر: 2013AS…81xx، دیدن قبولی: 6 می 2012،کنسولگری: آنکارا، افراد کیس: 2، ارسال فرمها: 30می 2012، مصاحبه: 4جون2013، کلیرنس: صورتي، كلير: 20 آگوست، ورود به آمریکا: اواخر آبان، گرین کارت: -
تشکر کنندگان: payam62 ، farshadsh ، mhb161 ، rezajoon ، sce ، b_argi
جمله و سخنی زیبا از اوریانا فالاچی دیدم و گفتم بزارم اینجا تا مرهمی بر دردهای دوستانی باشه که روزهای متمادی منتظرند:

فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند .
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-06-07 ساعت 14:45)dali نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 02:27)dali نوشته:  کمک کمک کمک
سلام بچه ها خوبید ما 4جون مصاحبه داشتیم صورتی شدیم توسایت سفارت ترکیه برای چک کردن کیس نامبر که میرم آخریش 7هزارو خورده ای است که اکسپایرش 30 سپتامبر نفرات جدید که اعلام میکنند بین این نفرات است یا آخر لیست اضافه میشه ممنون کمکم کنید

سلام دوست عزيز تبريك عرض ميكنم معمولا در آخر همون ليست كيسهاي جديد اضافه ميشوند،موفق باشيد
كيس:2013AS7000,كليرنس ٣ آگوست ايروان مقصد نيويورك شايدم لاس وگاس
تشکر کنندگان: payam62 ، آنی ، n51 ، mhb161 ، lonelyman ، sce ، rezajoon ، b_argi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان