موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-08 ساعت 15:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-08 ساعت 15:08 توسط majid.s.)
(2013-06-08 ساعت 12:34)parsush نوشته: دوستان وقتی کلیر میشیم و نقص مدرک داریم مدارکی که باید همراه با پاسپورت ها توی صندوقه جلوی در سفارت بندازیم باید بزاریم توی یک پاکت درسته؟ اونوقت پاس ها رو هم تو همون پاکت بزاریم ؟ و روی پاکت چی بنویسیم؟ اسم و شماره کیس؟
دوست عزیز اونجا یه نفر از پرسنل سفارت هست که همه این کارها رو واست انجام میده اصلا جای نگرانی نیست. شما فقط پاس و برگه آبی و یه شماره تلفن بهش میدی اون خودش شمارتو مینویسه به همراه تاریخ تحویل و میزاره توی پاکت. بعد شما زحمت میکشی پاکت و میندازه توی جعبه بزرگه
موفق باشی
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
امروز صبح یه لحظه احساس کلیر شدن دست داد بهم که به توصیه یکی از دوستان که قبلا همینجا راهکار گذاشته بود، رفتم دراز کشیدم و کف پامو چسبوندم به دیوار. یه کم که گذشت خود به خود حل شد. الان خوب و سرحالم و مطمئنم از کلیر خبری نیست خدا رو شکر.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-08 ساعت 14:29)emade307 نوشته: (2013-06-08 ساعت 12:01)majid.s نوشته: بالاخره انتظار کشیدن من هم تموم شد و چشمم به امریکن ویزام افتاد. اون لحظه حسی که داشتم مثل حسه موقع سال نو بود. قبلش پر از شور و هیجان ولی همین که سال تحویل میشه دیگه هیچ حسی ندارم. یه حسه عجیب دیگه هم داشتم اونم موقعی بود که وارد ایران شدم نمیدونم چه حسی بود اما انگار احساس غربت میکردم :-)
یه نکته هم واسه دوستانی که میرن ایروان بگم, اینجور که من فهمیدم اگه شما پاستون و دوشنبه تحویل بدین مثل من تا 4شنبه ویزاتون آمادس. اما اگه چه 3شنبه چه 4شنبه پاستون و تحویل بدین ویزاتون روز جمعه اماده میشه. این نکته خیلی میتونه کمک کنه واسه برنامه ریزی خرید بلیط برگشت و تعداد روزهای اقامت. من خودم چون فکر نمیکردم تا 4شنبه ویزام آماده بشه تا جمعه خونه اجاره کردم و پولشو از قبل داده بودم.
و در آخر خواستم از همه شما دوستان تشکر کنم واسه کمکها تون و مهمتر واسه اینکه با من بودین. این جامعه مهاجر سرا به من ثابت کرد که میتونم حتی توی غربت رو هموطنان خودم حساب کنم (برعکس عقیده خیلی از مردم که سفارش میکنن تو خارج دور ایرانی ها رو خط بکش). از صمیم قلب آرزو میکنم که همه دوستانه منتظر هرچه زودتر انتظارشون تمام بشه و در سرزمین آرزوها همدیگر و ببینیم.
دوستار همه شما مجیـــد 
دوست عزيز واقعا تبريك عرض ميكنم اميدوارم هميشه موفق باشيد ،دوست خوبم ميتونيد مراحل گرفتن ويزا رو بعد از كليرنس شرح بدهيد ممنون ميشم
بله چرا که نه!!!
بسیار ساده و راحت. ابتدا میرین سفارت (ساعت 9 صبح تا 5 بعدازظهر). همون قسمتی که روز مصاحبه تلفن همراهتون و ازتون گرفت و یه شماره داد تا موقع برگشت تحویلش بگیرین,,, همونجا پاس و برگه آبی رو تحویل میدین به همون خانم بعد هم یه شماره تلفن ازتون میگیره و تاریخ و ساعت تحویل و هم زیرش مینویسه. من ساعت 2.20 دوشنبه تحویل دادم. روز 4شنبه ساعت 3.5 یه نفر به زبان شیرین فارسی تماس گرفت گفت از سفارت زنگ میزنم و ویزاتون آمادس تا ساعت 4.5 تشریف بیارین بگیرینش. واسه تحویل دوباره مثل روز مصاحبه باید از گیت ورودی رد بشین وارد سالن اصلی همونجا که مصاحبه شدین و پوله مصاحبه رو دادین میشین و منتظر میشین تا نوبتتون بشه. کپی پاس فراموش نشه. بعد که نوبتتون شد ویزاتون و بهتون نشون میدن به همراه پاکت نارنجی رنگ و یه سری توضیحات راجع به 165$ و تبریک,,, خلاص.
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-08 ساعت 13:19)mandana12 نوشته: (2013-06-08 ساعت 11:42)ALNB نوشته: قابل توجه دوستانی که می خوان به سفارت ایمیل بزنن، من ترجمه متنی رو که درباره Administrative Processing معروف توی وبسایت وزارت امور خارجه آمریکا گذاشتن این زیر می گذارم. همون طور که ملاحظه می فرمایین، نوشته تا پیش از 60 روز از زمان مصاحبه، تماس نگیرین:
"بعضی از پرونده های ویزا نیاز به طی مراحل اداری بیشتر دارند که درنتیجه [صدور ویزا] از زمان مصاحبه متقاضی با افسر سفارت زمان بیشتری می برد. وقتی کسی برای دریافت ویزا اقدام می کند، این موضوع به او یادآوری می شود. بیشتر وقت ها مراحل اداری یک کیس در عرض 60 روز حل می شود. اگر برای پرونده ای به طی مراحل اداری نیاز پیدا شد، زمان این مرحله بسته به مشخصات هر پرونده متفاوت خواهد بود. [به همین دلیل] به متقاضیان ویزا توصیه می شود که برای ویزا زود اقدام کنند، بسیار پیش تر از زمانی که قصد سفر [به آمریکا] دارند.
نکته مهم: پیش از آن که متقاضیان ویزا یا وکیلان ایشان بخواهند وضعیت مراحل اداری پرونده را جویا شوند باید دست کم 60 روز از تاریخ مصاحبه یا تحویل مدارک تکمیلی، هرکدام که دیرتر بوده، گذشته باشد."
این هم لینک صفحه وبسایت:
http://www.travel.state.gov/visa/a_zinde..._4353.html
من به سفارت ایروان ایمیل زدم. بعد از 75 روز. جواب دادن که بعد از 90 روز ایمیل بزنین. والا هر کدوم یه ادایی دارن
ماهم سه بار تا(با 65 روز انتظار) حالا ایمیل زدیم و همون جواب همیشگی... ولی از رو نمیرم و دوشنبه صبح میخوام زنگ بزنم و کلی حرف بهشون بزنم که آقا جان ، خانم جان، بالاخره بلاتکلیفی هم بد چیزیه. خودتون حاضرین یه ساعت جای ما باشین؟؟؟؟؟؟؟؟
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-08 ساعت 15:07)سمانه777 نوشته: چهلمین روز درگذشت خودمون رو تبریک یا تسلیت میگیم .
من قصد دارم که یک ایمیل مبنی بر شبیه بودن یکی از کیس ها به سفارت بزنم عایا پیش فرض دارن؟ کسی تا حالا این کارو کرده؟ اصلا انجام بدم؟ اخه ایمیلمون هم باز نمیشه که بخوایم ببینیم ایمیلی چیزی زدن یا نه .
کمکککککککک
هموطن عزیز، خودتون رو ناراحت نکنین انشااله در اولین اعلام کلیر ایروان همراه روز بالایی ها کلیر بشین و انتظارتون پایان پیدا کنه. تازه 40 روز که خیلی خوبه زیر 8 هفته است.موفق باشین
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
خب حق با دوستان بود. CEAC دچار مشکلات فنی شده و گویا تا 1:30 نیمه شب امشب درست نمی شه:
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما نقص مدرك داشتيم دو قطعه عكس و گواهي طلاق،اينا رو الان بايد بفرستم يا زمانيكه شمارمون تو سايت اعلام ميشه جديدا فكرم مشغوله كه شايد الان بايد بفرستم تا مراحل اداري شروع بشه،يا مراحل اداري شروع شده،ممنون ميشم دوستان منو از نگراني دربياريد
كيس:2013AS7000,كليرنس ٣ آگوست ايروان مقصد نيويورك شايدم لاس وگاس
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-08 ساعت 14:29)PARVIN_OMID نوشته: بچه ها هیچکسی نیست جواب بده سایت سیس چرا باز نمیشه؟
نگران نباش دوست عزیز، مشکل فنی داره و با مطالعه پاسخ زیر متوجه میشید که بصورت موقت هستش و برطرف خواهد شد
This system is currently down for system maintenance from approximately 5:00 AM until 5:00 PM US Eastern Daylight Time. We sincerely apologize for the inconvenience.
2013AS59xx (1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرمها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم ( با اینکه الان حدود 10 هفته میشه خوراکم استرس پخته با سوس اضطراب و سالاد بلاتکلیفیه
) - ولی از دوشنبه عصر دوباره میخوام با هزار امید و آرزو
همچین ذول بزنم به مونیتور و مرتب صفحه سایت ایروان رو refresh کنم، حالا یا دوباره به احتمال زیاد از رو میرم و رفت تا هفته دیگه!!!؟؟؟ و یا سایته از رو میره و همه روز بالایی ها رو به همراه بقیه بچه ها کلیر اعلام میکنه. میگین نه وایسینو تماشا کنین.(دق کردیم بخدا بس که لاک پشتی اعلام میکنن)
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
ای صاحب کنسول گری از تو علاف تریم.....با این همه مشغلهاز تو کارا تریم.........کم آوردم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013