موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-08 ساعت 17:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-08 ساعت 17:55 توسط yousef_eidi.)
(2013-06-08 ساعت 16:11)emade307 نوشته: دوستان ما نقص مدرك داشتيم دو قطعه عكس و گواهي طلاق،اينا رو الان بايد بفرستم يا زمانيكه شمارمون تو سايت اعلام ميشه جديدا فكرم مشغوله كه شايد الان بايد بفرستم تا مراحل اداري شروع بشه،يا مراحل اداري شروع شده،ممنون ميشم دوستان منو از نگراني دربياريد
دوست عزیز جواب مدیکال منم طول کشید و تو مصاحبه افسر گفت هرموقع اومدی اونم بیار حالا به من که اینطوری گفت . نمیدونم همه نقص مدارک اینجوری هست یا نه.ولی فکر نمیکنم جای نگرانی باشه
(2013-06-08 ساعت 15:22)majid.s نوشته: (2013-06-08 ساعت 14:29)emade307 نوشته: (2013-06-08 ساعت 12:01)majid.s نوشته: بالاخره انتظار کشیدن من هم تموم شد و چشمم به امریکن ویزام افتاد. اون لحظه حسی که داشتم مثل حسه موقع سال نو بود. قبلش پر از شور و هیجان ولی همین که سال تحویل میشه دیگه هیچ حسی ندارم. یه حسه عجیب دیگه هم داشتم اونم موقعی بود که وارد ایران شدم نمیدونم چه حسی بود اما انگار احساس غربت میکردم :-)
یه نکته هم واسه دوستانی که میرن ایروان بگم, اینجور که من فهمیدم اگه شما پاستون و دوشنبه تحویل بدین مثل من تا 4شنبه ویزاتون آمادس. اما اگه چه 3شنبه چه 4شنبه پاستون و تحویل بدین ویزاتون روز جمعه اماده میشه. این نکته خیلی میتونه کمک کنه واسه برنامه ریزی خرید بلیط برگشت و تعداد روزهای اقامت. من خودم چون فکر نمیکردم تا 4شنبه ویزام آماده بشه تا جمعه خونه اجاره کردم و پولشو از قبل داده بودم.
و در آخر خواستم از همه شما دوستان تشکر کنم واسه کمکها تون و مهمتر واسه اینکه با من بودین. این جامعه مهاجر سرا به من ثابت کرد که میتونم حتی توی غربت رو هموطنان خودم حساب کنم (برعکس عقیده خیلی از مردم که سفارش میکنن تو خارج دور ایرانی ها رو خط بکش). از صمیم قلب آرزو میکنم که همه دوستانه منتظر هرچه زودتر انتظارشون تمام بشه و در سرزمین آرزوها همدیگر و ببینیم.
دوستار همه شما مجیـــد 
دوست عزيز واقعا تبريك عرض ميكنم اميدوارم هميشه موفق باشيد ،دوست خوبم ميتونيد مراحل گرفتن ويزا رو بعد از كليرنس شرح بدهيد ممنون ميشم
بله چرا که نه!!!
بسیار ساده و راحت. ابتدا میرین سفارت (ساعت 9 صبح تا 5 بعدازظهر). همون قسمتی که روز مصاحبه تلفن همراهتون و ازتون گرفت و یه شماره داد تا موقع برگشت تحویلش بگیرین,,, همونجا پاس و برگه آبی رو تحویل میدین به همون خانم بعد هم یه شماره تلفن ازتون میگیره و تاریخ و ساعت تحویل و هم زیرش مینویسه. من ساعت 2.20 دوشنبه تحویل دادم. روز 4شنبه ساعت 3.5 یه نفر به زبان شیرین فارسی تماس گرفت گفت از سفارت زنگ میزنم و ویزاتون آمادس تا ساعت 4.5 تشریف بیارین بگیرینش. واسه تحویل دوباره مثل روز مصاحبه باید از گیت ورودی رد بشین وارد سالن اصلی همونجا که مصاحبه شدین و پوله مصاحبه رو دادین میشین و منتظر میشین تا نوبتتون بشه. کپی پاس فراموش نشه. بعد که نوبتتون شد ویزاتون و بهتون نشون میدن به همراه پاکت نارنجی رنگ و یه سری توضیحات راجع به 165$ و تبریک,,, خلاص.

دوستان ویزارو مگه از پست تحویل نمیگیریم؟شما میگین از سفارت تحویل میگیریم؟
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-08 ساعت 18:44)sce نوشته: (2013-06-08 ساعت 17:49)yousef_eidi نوشته: (2013-06-08 ساعت 16:11)emade307 نوشته:
دوستان ویزارو مگه از پست تحویل نمیگیریم؟شما میگین از سفارت تحویل میگیریم؟
سلام یوسف جان.
ماها که تو ابوظبی کلیرنس می خوریم،به امید خدا بعد از کلیر شدن،پاسارو میدیم سفارت و از همونجا هم تحویل می گیریم.
سوال شما سوال من هم بود و با راهنمایی دوستان این جواب نهایی بود.
موفق باشین.
دوست عزیزم sce پس چرا برگه تعیین مرکز پستی رو افیسر از ما گرفت ؟
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم بچه ها خبر دارین یا نه....تمام شماره های برنده لاتاری 2013 current شدند...(All current)....و تمام....حالا این چه دخلی به ما داره ......یه جورایی داره یعنی تکلیف معلومه تا 2 ،3 ماه آینده مصاحبه ها وضعیتش معلومه ....و احتمالاً اگر برنامه ریزی تو سفارت باشه احتمال قریب به یقین سرعت رسیدگی به پرونده ها افزایش خواهد یافت همانطور که در سال های پیش این اتفاق افتاد .... پس به امید یگانه دادار هستی از این هفته ما تعداد زیاد کلیر را شاهد خواهیم بود......احساس کلیر هم احساس کاذب نخواهد بود.......بیآیین همه روز بالایی ها آمده شیم......آمریکا منتظر ماست.... بیا تا برویم.........
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California
، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میخواستم یک نکته یی رو در میون بزارم باهاتون، من حدود ۳ هفته پیش آدرس PTT رو برای مادر و پدرم تغیر دادم و این هفته رفتن سفارت به همراه پرینت از آدرس جدید، اما روزی که رفته بودن به PTT جدید اونجا نبوده و برای اطمینان به آدرس قدیمی هم رفته بودن که دیده بودن در کمال تعجب به اونجا رفته، ضمن اینکه سایت usvisainfo هم حتی تا بعد از دریافت پاسپورت ها آپدیت نشده بود، بهترین جا CEAC هست برای چک کردن، اگر وضعیت به Issued تغیر پیدا کنه تو این سایت فردای همون روز میتوانید از PTT پاسپورت رو بگیرید. امیدوارم که این اطلاعات کمک کنه و زیاد هم تکراری نبوده باشه، که در اون صورت از گرفتن وقتتون عذر میخواهم.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-08 ساعت 22:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-08 ساعت 22:03 توسط Mehrdadordi.)
دوستان خوبم ، اميدوار باشين و مثبت..همونطور كه خدا خواست و ماها بين اينهمه متقاضي تو اسيا برنده شديم ، براي اينكه ، سرنوشت ما اين بوده ، و قبل از اون من به شخصه حتي فكرش هم نميكردم كه .......بنابراين مابقي اين قضيه رو هم به خدا واكذار كنين ، و استرس و موج منفي رو از خودتون دوووووررر ر رر كنين ?? زندكي زيباست اي زيبا بسند / زنده انديشان به زيبايي رسند....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوست
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-08 ساعت 22:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-08 ساعت 22:27 توسط alirezass.)
پیغام سایت سایت ceac
This system is currently down for system maintenance from approximately 5:00 AM until 5:00 PM US Eastern Daylight Time. We sincerely apologize for the inconvenience.
انشالله دارن کارهای میکنن خدا میدونه
فقط جون بکنید
جون هرکی دوست دارید(خطاب به سفارت آنکارا)
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز