کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-08 ساعت 16:11)emade307 نوشته:  دوستان ما نقص مدرك داشتيم دو قطعه عكس و گواهي طلاق،اينا رو الان بايد بفرستم يا زمانيكه شمارمون تو سايت اعلام ميشه جديدا فكرم مشغوله كه شايد الان بايد بفرستم تا مراحل اداري شروع بشه،يا مراحل اداري شروع شده،ممنون ميشم دوستان منو از نگراني دربياريد
دوست عزیز جواب مدیکال منم طول کشید و تو مصاحبه افسر گفت هرموقع اومدی اونم بیار حالا به من که اینطوری گفت . نمیدونم همه نقص مدارک اینجوری هست یا نه.ولی فکر نمیکنم جای نگرانی باشه

(2013-06-08 ساعت 15:22)majid.s نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 14:29)emade307 نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 12:01)majid.s نوشته:  بالاخره انتظار کشیدن من هم تموم شد و چشمم به امریکن ویزام افتاد. اون لحظه حسی که داشتم مثل حسه موقع سال نو بود. قبلش پر از شور و هیجان ولی همین که سال تحویل میشه دیگه هیچ حسی ندارم. یه حسه عجیب دیگه هم داشتم اونم موقعی بود که وارد ایران شدم نمیدونم چه حسی بود اما انگار احساس غربت میکردم :-)
یه نکته هم واسه دوستانی که میرن ایروان بگم, اینجور که من فهمیدم اگه شما پاستون و دوشنبه تحویل بدین مثل من تا 4شنبه ویزاتون آمادس. اما اگه چه 3شنبه چه 4شنبه پاستون و تحویل بدین ویزاتون روز جمعه اماده میشه. این نکته خیلی میتونه کمک کنه واسه برنامه ریزی خرید بلیط برگشت و تعداد روزهای اقامت. من خودم چون فکر نمیکردم تا 4شنبه ویزام آماده بشه تا جمعه خونه اجاره کردم و پولشو از قبل داده بودم.
و در آخر خواستم از همه شما دوستان تشکر کنم واسه کمکها تون و مهمتر واسه اینکه با من بودین. این جامعه مهاجر سرا به من ثابت کرد که میتونم حتی توی غربت رو هموطنان خودم حساب کنم (برعکس عقیده خیلی از مردم که سفارش میکنن تو خارج دور ایرانی ها رو خط بکش). از صمیم قلب آرزو میکنم که همه دوستانه منتظر هرچه زودتر انتظارشون تمام بشه و در سرزمین آرزوها همدیگر و ببینیم.
دوستار همه شما مجیـــد Smile

دوست عزيز واقعا تبريك عرض ميكنم اميدوارم هميشه موفق باشيد ،دوست خوبم ميتونيد مراحل گرفتن ويزا رو بعد از كليرنس شرح بدهيد ممنون ميشم
بله چرا که نه!!!
بسیار ساده و راحت. ابتدا میرین سفارت (ساعت 9 صبح تا 5 بعدازظهر). همون قسمتی که روز مصاحبه تلفن همراهتون و ازتون گرفت و یه شماره داد تا موقع برگشت تحویلش بگیرین,,, همونجا پاس و برگه آبی رو تحویل میدین به همون خانم بعد هم یه شماره تلفن ازتون میگیره و تاریخ و ساعت تحویل و هم زیرش مینویسه. من ساعت 2.20 دوشنبه تحویل دادم. روز 4شنبه ساعت 3.5 یه نفر به زبان شیرین فارسی تماس گرفت گفت از سفارت زنگ میزنم و ویزاتون آمادس تا ساعت 4.5 تشریف بیارین بگیرینش. واسه تحویل دوباره مثل روز مصاحبه باید از گیت ورودی رد بشین وارد سالن اصلی همونجا که مصاحبه شدین و پوله مصاحبه رو دادین میشین و منتظر میشین تا نوبتتون بشه. کپی پاس فراموش نشه. بعد که نوبتتون شد ویزاتون و بهتون نشون میدن به همراه پاکت نارنجی رنگ و یه سری توضیحات راجع به 165$ و تبریک,,, خلاص.
Smile
دوستان ویزارو مگه از پست تحویل نمیگیریم؟شما میگین از سفارت تحویل میگیریم؟
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، emade307 ، mhb161 ، آنی
ای صاحب سفارت بنمای رخ .... که کلیر فراوانم آرزوست
ای آفیسر محترم بگشای لب.... که ویزای US ام آرزوست

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، zohre02 ، lilac ، daad ، Soap McTavish ، noura ، sce ، raham ، arash_r15 ، lonelyman ، mhb161 ، shatsi ، Tir-Tapar ، Alirezaa2013 ، mehdi didam ، آنی ، mohammadrezah
(2013-06-08 ساعت 15:52)atin90_v2 نوشته:  بچه ها ابوظبی هم سایتی داره مثل ارمنستان که کلیرنس شده ها رو مشخص کنه؟

بچه ها ابوظبی هم مثل ارمنستان سایتی داره که کلیرنس شده ها رو مشخص کنه؟

بچه ها ابوظبی هم مثل ارمنستان سایتی داره که بچه هایی که کلیرنس شدن رو مشخص کنه ؟

بله دوست عزیز ، آفیسر روی همون برگه ای که بهتون میده برای کلیرنس آدرس سایت رو هم نوشته با این همه این هم آدرس کنسولگری ابوظبی هستش کیس نامبرتو بزن و حالشو ببر:
http://www.abudhabiivo.net/:D
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: alirezass ، Soap McTavish ، sce ، lonelyman ، mhb161 ، n51 ، b_argi ، آنی ، mohammadrezah
(2013-06-08 ساعت 15:37)mrr777 نوشته:  سلام به همه.
بی صبرانه منتظرم که ۴ روز دیگه ۹۰ روز انتظارم تموم شه بعد سفارت رو ایمیل بارون کنم. ببینم چه جوابی می دن.Smile
محمد جان
خودتو خسته نکن!!! هرچی بنویسی اونا یک جواب بهت میدن و اونم اینه که پروسه شما هنوز تموم نشده و شما هر وقت کیس نامبرتو در فیلان سایت دیدی پاشو بیا!!!
والااااااااااااااااااااا Big GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-06-08 ساعت 17:49)yousef_eidi نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 16:11)emade307 نوشته:  

سلام یوسف جان.
ماها که تو ابوظبی کلیرنس می خوریم،به امید خدا بعد از کلیر شدن،پاسارو میدیم سفارت و از همونجا هم تحویل می گیریم.
سوال شما سوال من هم بود و با راهنمایی دوستان این جواب نهایی بود.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: sentinel ، mhb161 ، yousef_eidi ، rezagh ، kouroshd ، lilac ، ابی هانی ، b_argi ، payam62 ، mohammadrezah
درود برهمۀ دوستان
میخواستم از همینجا اعلام کنم که اینجانب و یکی از همقطاران عزیز به نام abloom_ma، امروز شش ماهه شدیم، 180 روز ناقابل، به همین راحتی و خوشمزگی، حالا دوستان عجله نکنین دونه دونه بیاین و بهمون تبریکاتتون رو اعلام دارین... Wink
دلمون خوش بود که شماره مون جزو شماره پاییناس و دیگه نهایتاً عید اونجا هستیم... عجب رویای قشنگی بودا.. Big Grin
خلاصه خواستم بگم که هر کی هر مشکلی تو دلش داره، هر دق و دلی از این سفارتیها داره، به ما بگه که من به آنکارا و abloom_ma به ایروان ایمیل بزنیم، چون به گفته خودشون ما دیگه اینجا آزادیم که هر کاری دلمون خواست باهاشون بکنیم Big Grin
یه وقت رودربایستی نکنین دوستان، بگینا، ما در اسرع وقت حالشونو میگیریم Wink ( ناگفته نماند که فعلاً اونا گرفتن)
اما از یه طرفم، وقتی فکر میکنم، خوب ایمیل یا تلفن هم زدیم، چه فایده وقتی اونا یه جواب کلیشه ای رو همه ش به آدم میدن؟ نامردا حداقل نمیان دلیل اینهمه بدقولیشون رو به ما بگن. من موندم که اون آفیسر به چه حسابی به من گفت "از هفته پنجم یا ششم، هر وقت شماره تون رو تو سایت دیدین بیایین اینجا برای ویزا"، والا ماه ششم شد و هنوز ما این شماره لعنتی رو تو سایت داغونشون ندیدیم، یعنی خودشم نفهمیده که با پرونده من چیکار کرده که هنوز این برو بچ DOS و FBI مشغول بالا و پایین کردن کیس من هستن... Sad Sad
خلاصه که بد زمونه ای دوستان، با خنده، شوخی و همه چی اوکیه ، ببین چه بلایی سرمون آوردن نامردا...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
بن بن جان و بقیه همه چی آرومه و رو رواله!!!!!!!!! اصلا نگران نباشید...لبخند بزنیدSmile
[عکس: happy_cat_png.jpg]
ضمنا جناب صفدر یا صدفر عنایت بفرمایید شاید دلیل اینکه کسی به پست شما که دوباره تکررش کردید پاسخ نداده این هست که کسی تمایل به باز کردن این بحث در شرایط موجود نداره!!!
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-06-08 ساعت 18:44)sce نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 17:49)yousef_eidi نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 16:11)emade307 نوشته:  

سلام یوسف جان.
ماها که تو ابوظبی کلیرنس می خوریم،به امید خدا بعد از کلیر شدن،پاسارو میدیم سفارت و از همونجا هم تحویل می گیریم.
سوال شما سوال من هم بود و با راهنمایی دوستان این جواب نهایی بود.
موفق باشین.
دوست عزیزم sce پس چرا برگه تعیین مرکز پستی رو افیسر از ما گرفت ؟
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: zohre02 ، hushmandco ، sce ، mhb161 ، b_argi ، payam62 ، mohammadrezah
(2013-06-08 ساعت 20:52)zohre02 نوشته:  سلام دوستان با عرض معذرت ی سوال تکراری داشتم لطفا جواب بدید، شماره تلفنی که از طریق آ م ر ی ک ا می شد پرونده رو پیگیری کرد ؟
0012026631225 اول شماره 1 بعد صفر رو بگیرین، تا به اپراتور وصل شین.
وقتی گوشی رو برداشتن مشخصاتتون رو میپرسه و ....
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
نمیدونم بچه ها خبر دارین یا نه....تمام شماره های برنده لاتاری 2013 current شدند...(All current)....و تمام....حالا این چه دخلی به ما داره ......یه جورایی داره یعنی تکلیف معلومه تا 2 ،3 ماه آینده مصاحبه ها وضعیتش معلومه ....و احتمالاً اگر برنامه ریزی تو سفارت باشه احتمال قریب به یقین سرعت رسیدگی به پرونده ها افزایش خواهد یافت همانطور که در سال های پیش این اتفاق افتاد .... پس به امید یگانه دادار هستی از این هفته ما تعداد زیاد کلیر را شاهد خواهیم بود......احساس کلیر هم احساس کاذب نخواهد بود.......بیآیین همه روز بالایی ها آمده شیم......آمریکا منتظر ماست.... بیا تا برویم.........
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
دوستان میخواستم یک نکته یی رو در میون بزارم باهاتون، من حدود ۳ هفته پیش آدرس PTT رو برای مادر و پدرم تغیر دادم و این هفته رفتن سفارت به همراه پرینت از آدرس جدید، اما روزی که رفته بودن به PTT جدید اونجا نبوده و برای اطمینان به آدرس قدیمی هم رفته بودن که دیده بودن در کمال تعجب به اونجا رفته، ضمن اینکه سایت usvisainfo هم حتی تا بعد از دریافت پاسپورت ها آپدیت نشده بود، بهترین جا CEAC هست برای چک کردن، اگر وضعیت به Issued تغیر پیدا کنه تو این سایت فردای همون روز میتوانید از PTT پاسپورت رو بگیرید. امیدوارم که این اطلاعات کمک کنه و زیاد هم تکراری نبوده باشه، که در اون صورت از گرفتن وقتتون عذر میخواهم.
دوستان خوبم ، اميدوار باشين و مثبت..همونطور كه خدا خواست و ماها بين اينهمه متقاضي تو اسيا برنده شديم ، براي اينكه ، سرنوشت ما اين بوده ، و قبل از اون من به شخصه حتي فكرش هم نميكردم كه .......بنابراين مابقي اين قضيه رو هم به خدا واكذار كنين ، و استرس و موج منفي رو از خودتون دوووووررر ر رر كنين ?? زندكي زيباست اي زيبا بسند / زنده انديشان به زيبايي رسند....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-06-08 ساعت 18:08)Mahbaran نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 14:52)sce نوشته:  دوستان عزیز ابوظبی، فرید ادیبی،mori5050،yaszamansani،MEHDIREZAEI،e76779،ALNB،sentinel،Setare99،Pishoo_25،Mahbaran
به شدت منتظر شنیدن هورای شما هستیم.همین طور عزیزان روزبالای دیگه که همه بهتر از من درکشون می کنن.
لطفا هر آپدیتی که تو این چند روز گذشته یا آینده داشتین رو سریعا اطلاع رسانی کنین.
موفق باشین.برین که بعدش نوبتی هم باشه توبت ماست.

(2013-06-08 ساعت 14:29)PARVIN_OMID نوشته:  بچه ها هیچکسی نیست جواب بده سایت سیس چرا باز نمیشه؟Sad

دارن آپدیت می کنن حتماBig Grin.چیکارشون داری.بزار کارشونو بکننTongue.
من هم دیدم وا نمیشه،راحتشون گذاشتم.
هوررررراااااااا.دارن کلیر می کنن.
ممنون sce عزیز فعلا که هیچ خبری نیست امیدوارم با دعای شما دوستان عزیز هوراهای بلند رو برای همه دوستان وخودمون بکشیم. خلاصه دیگه وقتشه به جای انتظار کشیدن ، هورا بکشیم.Big Grin
دوستان فکر کنم دوست عزیزمان آقای فرید ادیبی کلیر شدن .احتمالا وقت نکردن اینجا به دوستان اطلاع بدن.... من که از اینجا بهشون تبببببببررررریییککککک می گم.

(2013-06-08 ساعت 21:45)hushmandco نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 21:10)shatsi نوشته:  نمیدونم بچه ها خبر دارین یا نه....تمام شماره های برنده لاتاری 2013 current شدند...(All current)....و تمام....حالا این چه دخلی به ما داره ......یه جورایی داره یعنی تکلیف معلومه تا 2 ،3 ماه آینده مصاحبه ها وضعیتش معلومه ....و احتمالاً اگر برنامه ریزی تو سفارت باشه احتمال قریب به یقین سرعت رسیدگی به پرونده ها افزایش خواهد یافت همانطور که در سال های پیش این اتفاق افتاد .... پس به امید یگانه دادار هستی از این هفته ما تعداد زیاد کلیر را شاهد خواهیم بود......احساس کلیر هم احساس کاذب نخواهد بود.......بیآیین همه روز بالایی ها آمده شیم......آمریکا منتظر ماست.... بیا تا برویم.........
خوش خبر باشیCool
والا امیدواریم ....من که بعد از 150 روز انتظار آن هم بدون آپددددددیییییتتتتتت (Sad نکنه پروندم گم شده ) کم کم داره یادم میره که یک روزی رفتم آنکارا مصاحبه.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
پیغام سایت سایت ceac
This system is currently down for system maintenance from approximately 5:00 AM until 5:00 PM US Eastern Daylight Time. We sincerely apologize for the inconvenience.

انشالله دارن کارهای میکنن خدا میدونه
فقط جون بکنید Big Grin جون هرکی دوست دارید(خطاب به سفارت آنکارا)
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
(2013-06-08 ساعت 22:25)alirezass نوشته:  پیغام سایت سایت ceac
This system is currently down for system maintenance from approximately 5:00 AM until 5:00 PM US Eastern Daylight Time. We sincerely apologize for the inconvenience.

انشالله دارن کارهای میکنن خدا میدونه
فقط جون بکنید Big Grin جون هرکی دوست دارید(خطاب به سفارت آنکارا)

باور کن از دست بچه های ما هنگ کرده سایتش. آی پی ما رو که سایتش میبینه تب میکنه اینجوری میشه. باور کن. بوخودا.Big Grin
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: amir82 ، lonelyman ، mhb161 ، shatsi ، valencia ، sce ، amairmonre ، b_argi ، sara_82 ، Szsanazsz ، alirezass ، marjani ، mehdi didam ، payam62 ، daad ، zanganeh ، mohammadrezah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان