موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-08 ساعت 09:55)sadfar نوشته: سلام دوستان
معمولا سایت سفارت آمریکا در ارمنستان برای کیس های کلیرنس خورده چه مواقعی آپدیت می شود.
باسپاس
دوست محترم، هیچ حساب کتابی نداره. ولی معمولا جمعه ها و دوشنبه ها آخر وقت اداریشون.
موفق باشید
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-08 ساعت 09:55)sadfar نوشته: سلام دوستان
معمولا سایت سفارت آمریکا در ارمنستان برای کیس های کلیرنس خورده چه مواقعی آپدیت می شود.
باسپاس
دوست عزیز اصلا زمان مشخصی ندارد ولی معمولا عصرها و یا آخر شب....بعضی مواقع مثل هفته پیش هم اصلا اعلام نمیکند.....به طور کلی اینجا همه چی درهمه
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بزرگان، مدیران، پیشکسوتان و هم قطاران که همتونو به یک اندازه دوست دارم.
اولاً از این که دوباره تاپیک به وضعیت قبل بازگشت خوشحالم. ثانیاً از اینکه در تعطیلات خونه بودم و چهار روز تمام کشتی کچ دیدم سخت دپرس.
لذا جهت رفع خستگی شعری (شعر که چه عرض کنم) گفتم و دوست دارم اونو براتون به اشتراک بذارم.
از مدیران هم خواهش می کنم در صورتی که شعر نیاز به ادیت داره آنرا ادیت کنند.
یکی بود یکی نبود، زیر گنبد کبود
کلیرنس برای ما، چه تاپیک نابی بود
لطفی بود صفایی بود، وقتی تو منی نبود
اولش چه فازی داشت، وقتی دشمنی نبود
همه چیز خوب پیش میرفت، تا که روزی از روزا
جنگ و دعوا شد شروع، در سرای آن.کار.ا
چون کشاکش شد شدید، اندر این میدان پدید
آن یکی هم در صدد، با همان فکر پلید
کند کردند آن روش، از برای حفظ جان
اندکی سرعت بده، جان من را مستان
رفقای مهربون، از سر خیر خواهیشون
یک دو پستی دادنو، گرم بادا دمشون
داده هایی بس مفید، رهنمود ها می نمود
از برای سایت ما، بس خطرها می فزود
کرد پاکش همزمان، کاربر مخفی مان
از برای علتش، ناوردش هیچ نشان
تا که پرسید آن ز پست، از پی علت بجست
گفت من دارم توان، نیم آن کاربر سست
بس طویل بود انتظار، برده بود صبر و قرار
وز فشار این تاپیک، سخت در فکر فرار
اعصابها خط خطی، فارغ از هر راحتی
جنگ داخل شد شروع، بدتر از هر آفتی
این کشید و آن کشید، پرده ها را بس درید
هتک حرمت شد شدید، شد نه کوتاه بس مدید
از جماعت خواهش و، از دلیران امتناع
سخت بودندی همان، تا نهایت در نزاع
آن بگفت از جیب خویش، وآن یکی کم یا که بیش
این پریشان حالیم، فارغ است از مال خویش
آن نزاع بالا گرفت، شعله هایش جان گرفت
بیگناهان را یهو، همچو قربانی گرفت
مهدی و دایی و غیر، آمدند اندر نبرد
بیش از این بود انتظار، از بزرگان از دو مرد
گه نهان گه آشکار، آمدند در کارزار
بی صدا از در بشد، بر خلاف انتظار
فک نکن من نیستم، دارم آن آمار تو
از برای حفظ سایت، آگهم از حال تو
شد مکدر آن یکی، گفت روم زین پس ز سایت
قهر نکن جان دلم، دست برمیداری ز فایت؟
من نیم آن ذی صلاح، من ندارم آن سلاح
کی توانم من کنم، این جناح و آن جناح
من ندارم ادعا، من نیم آن اهل فن
خوب میدانم که من، قاصر هستم در سخن
لیک دارم خواهشی، دور از هر گردنکشی
احترام یکدگر ، واجب است جون داداشی
همچو روزهای قدیم، با صفا یار و ندیم
بی توقع از همه، یکدگر را هل ندیم
خواهشی دارم دگر، از بزرگان تمام
رو سیاهم مکنید، وآن بود ختم کلام
ارادتمند شما Doe
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
جوانان وطن این شنبه همینجوریش کسل کننده بود الان که تعطیلی سفارتم بهش اضافه شده شاهکار شده.:-) عوضش تا یه مدت دیگه شنبه روز روئیئی می شه برامون.
من لینک مربوط به بچه ها 2012 رو بررسی میکردم. کیسائی که کلیر نشدن هم وجود داشته. دوستان راهنمائی میکنن که درسته یا اشتباه لپی شده.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3283
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-08 ساعت 11:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-08 ساعت 11:14 توسط rezajoon.)
دوستان گلم بالاخره بعد از 40 روز طاقت فرسا 2 بار اپدیت شدم خیلی خوشحالم و واسه همتون از ته دل دعا میکنم امید دارم خدا دعاما مثل سایر دعاهام مستجاب کنه یک امامزاده داریم که هر وقت متوسل شدم جواب داده اینم به اون واگذار میکنم اگه شما هم خواستید و جایی نداشتید بهش متوسل بشید
خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن...
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
40 روز از دوران انتظار ما نیز سپری شد ولی هنوز خبری نیست
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
قابل توجه دوستانی که می خوان به سفارت ایمیل بزنن، من ترجمه متنی رو که درباره Administrative Processing معروف توی وبسایت وزارت امور خارجه امریکا گذاشتن این زیر می گذارم. همون طور که ملاحظه می فرمایین، نوشته تا پیش از 60 روز از زمان مصاحبه، تماس نگیرین:
"بعضی از پرونده های ویزا نیاز به طی مراحل اداری بیشتر دارند که درنتیجه [صدور ویزا] از زمان مصاحبه متقاضی با افسر سفارت زمان بیشتری می برد. وقتی کسی برای دریافت ویزا اقدام می کند، این موضوع به او یادآوری می شود. بیشتر وقت ها مراحل اداری یک کیس در عرض 60 روز حل می شود. اگر برای پرونده ای به طی مراحل اداری نیاز پیدا شد، زمان این مرحله بسته به مشخصات هر پرونده متفاوت خواهد بود. [به همین دلیل] به متقاضیان ویزا توصیه می شود که برای ویزا زود اقدام کنند، بسیار پیش تر از زمانی که قصد سفر [به امریکا] دارند.
نکته مهم: پیش از آن که متقاضیان ویزا یا وکیلان ایشان بخواهند وضعیت مراحل اداری پرونده را جویا شوند باید دست کم 60 روز از تاریخ مصاحبه یا تحویل مدارک تکمیلی، هرکدام که دیرتر بوده، گذشته باشد."
این هم لینک صفحه وبسایت:
http://www.travel.state.gov/visa/a_zinde..._4353.html
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره انتظار کشیدن من هم تموم شد و چشمم به امریکن ویزام افتاد. اون لحظه حسی که داشتم مثل حسه موقع سال نو بود. قبلش پر از شور و هیجان ولی همین که سال تحویل میشه دیگه هیچ حسی ندارم. یه حسه عجیب دیگه هم داشتم اونم موقعی بود که وارد ایران شدم نمیدونم چه حسی بود اما انگار احساس غربت میکردم :-)
یه نکته هم واسه دوستانی که میرن ایروان بگم, اینجور که من فهمیدم اگه شما پاستون و دوشنبه تحویل بدین مثل من تا 4شنبه ویزاتون آمادس. اما اگه چه 3شنبه چه 4شنبه پاستون و تحویل بدین ویزاتون روز جمعه اماده میشه. این نکته خیلی میتونه کمک کنه واسه برنامه ریزی خرید بلیط برگشت و تعداد روزهای اقامت. من خودم چون فکر نمیکردم تا 4شنبه ویزام آماده بشه تا جمعه خونه اجاره کردم و پولشو از قبل داده بودم.
و در آخر خواستم از همه شما دوستان تشکر کنم واسه کمکها تون و مهمتر واسه اینکه با من بودین. این جامعه مهاجر سرا به من ثابت کرد که میتونم حتی توی غربت رو هموطنان خودم حساب کنم (برعکس عقیده خیلی از مردم که سفارش میکنن تو خارج دور ایرانی ها رو خط بکش). از صمیم قلب آرزو میکنم که همه دوستانه منتظر هرچه زودتر انتظارشون تمام بشه و در سرزمین آرزوها همدیگر و ببینیم.
دوستار همه شما مجیـــد
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان وقتی کلیر میشیم و نقص مدرک داریم مدارکی که باید همراه با پاسپورت ها توی صندوقه جلوی در سفارت بندازیم باید بزاریم توی یک پاکت درسته؟ اونوقت پاس ها رو هم تو همون پاکت بزاریم ؟ و روی پاکت چی بنویسیم؟ اسم و شماره کیس؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
خداياااااااااااااااااااااا
تا كي فرياد بزنم
اميدوارم يروزي معني اين كارتو متوجه بشم
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-08 ساعت 12:37)mohammad fazli نوشته: خداياااااااااااااااااااااا
تا كي فرياد بزنم
اميدوارم يروزي معني اين كارتو متوجه بشم
دوست بزرگوارم، من تا چند روز پیش که از مرز 60 روز گذشتم، خیلی بی قراری میکردم. ولی هر وقت روزشمار انتظار شما و بقیه دوستانم رو میبینم یهو با خودم میگم صبر هم صبر این دوستان ،از این بندگان خدا یاد بگیر و صبر کن.
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-08 ساعت 11:42)ALNB نوشته: قابل توجه دوستانی که می خوان به سفارت ایمیل بزنن، من ترجمه متنی رو که درباره Administrative Processing معروف توی وبسایت وزارت امور خارجه آمریکا گذاشتن این زیر می گذارم. همون طور که ملاحظه می فرمایین، نوشته تا پیش از 60 روز از زمان مصاحبه، تماس نگیرین:
"بعضی از پرونده های ویزا نیاز به طی مراحل اداری بیشتر دارند که درنتیجه [صدور ویزا] از زمان مصاحبه متقاضی با افسر سفارت زمان بیشتری می برد. وقتی کسی برای دریافت ویزا اقدام می کند، این موضوع به او یادآوری می شود. بیشتر وقت ها مراحل اداری یک کیس در عرض 60 روز حل می شود. اگر برای پرونده ای به طی مراحل اداری نیاز پیدا شد، زمان این مرحله بسته به مشخصات هر پرونده متفاوت خواهد بود. [به همین دلیل] به متقاضیان ویزا توصیه می شود که برای ویزا زود اقدام کنند، بسیار پیش تر از زمانی که قصد سفر [به آمریکا] دارند.
نکته مهم: پیش از آن که متقاضیان ویزا یا وکیلان ایشان بخواهند وضعیت مراحل اداری پرونده را جویا شوند باید دست کم 60 روز از تاریخ مصاحبه یا تحویل مدارک تکمیلی، هرکدام که دیرتر بوده، گذشته باشد."
این هم لینک صفحه وبسایت:
http://www.travel.state.gov/visa/a_zinde..._4353.html
من به سفارت ایروان ایمیل زدم. بعد از 75 روز. جواب دادن که بعد از 90 روز ایمیل بزنین. والا هر کدوم یه ادایی دارن
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2013-06-08 ساعت 13:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-08 ساعت 15:24 توسط b_argi.)
دوستان عزیزم چند لحظه پیش داشتم در منتظرسرا غور میکردم، قبل از خودمو دیدم دلم یهو هرررریی ریخت چون تعداد دوستانی که زیر 50 روز کلیر شدن زیاد بود. ولی چند ردیف بالاتر رو که دیدم ...گفتم
خدایا برس به داد این جمع، حداقل تکلیفمون رو روشن کن ای دادرس بی پناهان
[/code]
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
چهلمین روز درگذشت خودمون رو تبریک یا تسلیت میگیم .
من قصد دارم که یک ایمیل مبنی بر شبیه بودن یکی از کیس ها به سفارت بزنم عایا پیش فرض دارن؟ کسی تا حالا این کارو کرده؟ اصلا انجام بدم؟ اخه ایمیلمون هم باز نمیشه که بخوایم ببینیم ایمیلی چیزی زدن یا نه .
کمکککککککک
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان