کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
یـــــــــــــــــــــــــالا ....

تو رو خدا جابجا نشین، من میرم همون گوشه یه جا پیدا میکنم میشینم...
البته در جریانین (خب شاید هم نباشین Tongue) یه هفته پیش مشتری این تاپیک شدم، ولی تاخیر در اعلام رسمی ورود داشتم Wink

تو این یه هفته ای که رفتم برای مصاحبه و برگشتم یه سری نعره اساسی از دستم در رفت....کلیر شدن یه سری رفقای ابوظبی، ایروان و اون یکی سفارت که فعلا بدجوری باهاش چپم....
به همتون تبریک میگم، و براتون آرزوی موفقیت میکنم...
خصوصا lilac عزیز، که همیشه از اخلاق خوب، روحیه بالا و متانت پستهاش لذت می برم...

یه تبریک ویژه هم به رفیقمون آقا rezagh، بابت دریافت ویزا خوشگله. آقا ما که آخر ندیدیمش، جدا خوشگله؟! Wink

گفتنی چیزی نمونده، فقط یه عرض کوچولو که میدونین چیه! پس به جبران این یه هفته و به سلامتی همه تون....
.
.
.
.
.
.
نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره

دلتون بی غم...

برای اونایی که پستا رو سریع میخونن میرن جلو :
خیالتون راحت، هیچ اتفاقی نیفتاده...بچه های هر سه سفارت بدجوری خسته بودن، این هفته رو به استراحت گذروندن...
این نعـــــــــــــره از قبل جا مونده بود، نیاز به تخلیه روحی داشتم!
Big Grin
(2013-06-08 ساعت 01:22)amir82 نوشته:  یـــــــــــــــــــــــــالا ....

تو رو خدا جابجا نشین، من میرم همون گوشه یه جا پیدا میکنم میشینم...
البته در جریانین (خب شاید هم نباشین Tongue) یه هفته پیش مشتری این تاپیک شدم، ولی تاخیر در اعلام رسمی ورود داشتم Wink

تو این یه هفته ای که رفتم برای مصاحبه و برگشتم یه سری نعره اساسی از دستم در رفت....کلیر شدن یه سری رفقای ابوظبی، ایروان و اون یکی سفارت که فعلا بدجوری باهاش چپم....
به همتون تبریک میگم، و براتون آرزوی موفقیت میکنم...
خصوصا lilac عزیز، که همیشه از اخلاق خوب، روحیه بالا و متانت پستهاش لذت می برم...

یه تبریک ویژه هم به رفیقمون آقا rezagh، بابت دریافت ویزا خوشگله. آقا ما که آخر ندیدیمش، جدا خوشگله؟! Wink

گفتنی چیزی نمونده، فقط یه عرض کوچولو که میدونین چیه! پس به جبران این یه هقته و به سلامتی همه تون....
.
.
.
.
.
.
نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره

دلتون بی غم...

برای اونایی که پستا رو سریع میخونن میرن جلو :
خیالتون راحت، هیچ اتفاقی نیفتاده...بچه های هر سه سفارت بدجوری خسته بودن، این هفته رو به استراحت گذروندن...
این نعـــــــــــــره از قبل جا مونده بود، نیاز به تخلیه روحی داشتم.
Big Grin

amir82 عزیز رسیـــــــــدن به خیـــــــر...Smile
دلمون واسه نعـــــــــره های شما تنگ شده بود.... مرسی از لطف و محبتی که به من دارید دوست عزیزم
ایشالا بزودی بلندترین و بنفش ترین نعـــــــــــره رو همگی به اتفاق واسه شما میکشیم.....SmileBig Grin
منم رسیدم به 80 .... اما دوستای خوبم:
هوا گرفته بود باران می بارید کودکی آهسته گفت : خدایا گریه نکن درست میشه........
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: hushmandco ، گل نهال ، amir82 ، lilac ، Soap McTavish ، b_argi ، Szsanazsz ، Mahbaran ، mhb161 ، nina22 ، آنی ، mrbonbon
سلام
ایا کسی هست که فقط از او cv خواسته باشن بدون فرم 9 سوالی؟
من ناپل مصاحبه داشتم ا م فقز cv خواستن از فرم 9سوالی حرفی نزد!
همین cv رو بنوییم بفرستم ؟
تشکر کنندگان: sce ، zohre02 ، mhb161 ، SK89 ، آنی
آقا ما بازم آپدیت شدیم : ترتیب ها به صورت زیره :
مصاحبه : 5 جون
آپدیت ها : 5 جون ، 6 جون ، 7 جون ...
آقا اگه قراره سه روزه کلیر بشیم .. پا نشیم یکشنبه راه بیتفتیم بیامیم ایران .. همینجا بمونیم ویزا ور بگیریم بعد بیایم Big Grin .. رو نیست که سنگ پای قزوینه ... اعتماد به مفس رو دارین ؟ ؟ ؟ Tongue
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: amir82 ، Hoormazd ، lilac ، sentinel ، b_argi ، sce ، parsush ، Szsanazsz ، soruosh ، shatsi ، zohre02 ، Mahbaran ، mhb161 ، nina22 ، deineath ، آنی ، ابی هانی ، usa lover ، lonelyman ، گل نهال
Smile 
سلام دوستان
بعد از چند ایمیل مکرر بلاخره سیس منم اپدیت شد تو جواب ایمیل هم اومده که هنوز پروسه اداری شون هنوز تموم نشده
ولی فکر میکنم پرونده مارو یادشون رفته بود ایمیل که دادم خلاصه یادشون افتاد که بله طرف خیلی وقته منتظره
حالا کسی از دوستان هست که اپدیت شده باشند اپدیت قدیمم 27 مارچ بود جدیدش هم 7 جون
شانس که نداریم حالا خوووو جنگ جهانی سوم شروع میشه والااااااااااTongue
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: Hoormazd ، Soap McTavish ، heidari1248 ، b_argi ، sce ، shatsi ، zohre02 ، tajhizgaran ، mhb161 ، nina22 ، amir82 ، lonelyman ، گل نهال ، amiraryan
هيچ تاپيكى به اندازه كليرنس خودمونى نيست . من كلير شدم اما تو مهاجر سرا رها شدم و جا و مكان درستى ندارم مجبورم به همه جا سرك بكشم و فضولى كنم ايشالا اين هفته زياد هورا بكشيم .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
[quote='سمانه777' pid='353928' dateline='1370623912']
یک کیسی از اون دفعه که ایروان اپدیت کرده عجیب شبیه کیس ماست میگم تاحالا شده سفارت اشتباهی شماره کیس هارو اعلام کنه؟
[/q
سلام دوست من.
ببينيد دوست عزيز دز اينكه سفارت امكان اشتباه داره؟بله سفارت آمريكا هم اشتباه داره.مثلا يكي از دوستاي من كه در آمريكا هست و از طريق لاتاري هم رفته چند روز پيش بهم ايميل داد و گفت :
تقريبا 90 روز تو دوره كليرنس بوده و 5 روز ديگه به پايان زمان لاتاري و 30 سپتامبر مونده بود كه زنگ ميزنه سفارت و موضوع رو ميگه و سوال ميكنه چجوري تو اين 5 روز پروندش رو بررسي خواهند كرد كه بعد از بررسي آفيسر پاسخ دهنده ميگه بررسي كيس شما تمام شده و شما بايد كپي كارت پايان خدمتتون رو براي ما ميفرسنادين و چون تا حالا اقدام نكردي پروندت بلا تكليف بوده.خلاصه دوست من همون روز كپي رو براشون فكس ميكنه و شمارش مياد تو سايت برا گرفتن ويزا.
اما در مورد شما من بعيد ميدونم كه چنين اشتباهي رخ بده.چون يك كيس چندين بار آپ ميشه تا نهايتا اعلام كلير بشه و براش ويزا صادر بشه.اين نظر من بود كه مطمعنا اگر نياز به اصلاح داشته باشه دوستان عزيز اقدام خواهند كرد.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، Szsanazsz ، shatsi ، zohre02 ، Mahbaran ، mhb161 ، nina22 ، سمانه777 ، آنی ، r91 ، amir82 ، lonelyman ، گل نهال
سلام به همه ی منتظران
میشه لطفا یک نفر بگه از چه آدرسی باید به سفارت آنکارا ایمیل بزنیم تا جواب بدن ؟! من چند بار از طریق سایت آنکارا ایمیل زدم و جوابی نگرفتم Sad
115 روز هست که منتظررررریییییممممم ...
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، shatsi ، zohre02 ، mhb161 ، nina22 ، آنی
(2013-06-08 ساعت 01:49)Given نوشته:  آقا ما بازم آپدیت شدیم : ترتیب ها به صورت زیره :
آقا اگه قراره سه روزه کلیر بشیم .. پا نشیم یکشنبه راه بیتفتیم بیامیم ایران .. همینجا بمونیم ویزا ور بگیریم بعد بیایم Big Grin .. رو نیست که سنگ پای قزوینه ... اعتماد به مفس رو دارین ؟ ؟ ؟ Tongue
گيون جان اوايلش اينجوريه!!! 10دفه كه اپديتت كردن و حسابي چشبوندنت به سقف ديگه ولت ميكنم به امون خدا!!!! والا براي ما كه اينجوري بود SadSad البته اميدوارم در مورد شما اينطوري نباشه
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، Szsanazsz ، soruosh ، zohre02 ، rezagh ، lilac ، mhb161 ، آنی ، ابی هانی ، r91 ، amir82 ، گل نهال
(2013-06-08 ساعت 05:13).hasti نوشته:  سلام به همه ی منتظران
میشه لطفا یک نفر بگه از چه آدرسی باید به سفارت آنکارا ایمیل بزنیم تا جواب بدن ؟! من چند بار از طریق سایت آنکارا ایمیل زدم و جوابی نگرفتم Sad
115 روز هست که منتظررررریییییممممم ...
دوست عزيز
اينجا را مطالعه كن

دوستان يك سوالي دارم!!!
آيا كسي تا بحال قبل از اتمام مدت مديكالش اونو تمديد كرده؟؟؟ فرض كنيد يك بنده خدايي 5ماه منتظرهه بعد كلير ميشه و بخاطر كاري كه براش پيش اومده ترجيح ميده سفرشو به بلاد كفر چند ماه عقب بندازه. آيا امكانش هست قبل از اتمام مديكال يك مديكال مجدد انجام بديم و آيا سفارت قبول ميكنه اين شرايط را؟؟؟ اگر كسي تجربه اي داره ممنونم ميشم ما را هم رهنمود كنه
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، Szsanazsz ، shatsi ، zohre02 ، lilac ، mhb161 ، amir82 ، lonelyman
(2013-06-08 ساعت 01:49)Given نوشته:  آقا ما بازم آپدیت شدیم : ترتیب ها به صورت زیره :

سلام گيون جان.
شرايط شما يه جورايي مثل منه.با اين فرق كه من 1 ماه قبل از شما مصاحبه داشتم.
مصاحبه : 5 مي
آپدیت ها : 6 مي ، 7 مي ، 8 مي و تا الان ديگه هيچي.
صرفا گفتم تا در جريان باشي.
موفق باشين.

(2013-06-08 ساعت 07:42)aminkhoshgeleh نوشته:  با سلام به همگي مي خواستم ببينم در صورت طولاني شدن زمان كليرنس چگونه مي تونيم به سفارت آنكارا ايميل بزنيم منظورم اينه كه پياممون رو چگونه بنويسيم كه بهشون بر نخوره تا اينكه از وضعيت پرونده مون اطلاعي حاصل بكنيم.

سلام امين جان.
كاش يه امضا داشتي تا بهتر مي شد راهنماييت كرد.
دوستان توصيه مي كنن كه معمولا با اين وضعيت بهتره تا مدت زماني كه آفيسر گفت منتظر باشين ايميلي زده نشه.اگر هم دوست دارين ايميلي بزنين از همون صفحه ارتباط با ماي بخش ويزاهاي مهاجرتي سفارت آنكارا و ايميل 400 كاراكتري استفاده كنين.
موفق باشين.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، b_argi ، zohre02 ، lilac ، mhb161 ، ابی هانی ، lonelyman ، گل نهال ، amir82
(2013-06-08 ساعت 08:41)sce نوشته:  

سلام گيون جان.
شرايط شما يه جورايي مثل منه.با اين فرق كه من 1 ماه قبل از شما مصاحبه داشتم.
مصاحبه : 5 مي
آپدیت ها : 6 مي ، 7 مي ، 8 مي و تا الان ديگه هيچي.
صرفا گفتم تا در جريان باشي.
موفق باشين.

(2013-06-08 ساعت 07:42)aminkhoshgeleh نوشته:  با سلام به همگي مي خواستم ببينم در صورت طولاني شدن زمان كليرنس چگونه مي تونيم به سفارت آنكارا ايميل بزنيم منظورم اينه كه پياممون رو چگونه بنويسيم كه بهشون بر نخوره تا اينكه از وضعيت پرونده مون اطلاعي حاصل بكنيم.

سلام امين جان.
كاش يه امضا داشتي تا بهتر مي شد راهنماييت كرد.
دوستان توصيه مي كنن كه معمولا با اين وضعيت بهتره تا مدت زماني كه آفيسر گفت منتظر باشين ايميلي زده نشه.اگر هم دوست دارين ايميلي بزنين از همون صفحه ارتباط با ماي بخش ويزاهاي مهاجرتي سفارت آنكارا و ايميل 400 كاراكتري استفاده كنين.
موفق باشين.
دوستان عزیزم سلام و خوش باشید.
دوستانی که وارد مرحله کلیرنس شدید:
آفیسر محترم روز مصاحبه به ما گفت تا 6 هفته دیگه شمارتون که اومد تو سایت، بیاین ویزاتون رو بگیرین.
ولی الان بیش از دو ماهه که خبری نیست.چند بار ایمیل زدم سفارت که هر دفعه یه جواب دادن به این مضمون: پرونده شما در حال بررسی است. به محض اتمام بررسی شمارتون اعلام میشه و بیاین و .... تازه آخر جوابشون هم میگه حداقل 90 روز صبر کنین اگه خواستین ایمیل بزنین.
ضمنا سفارت در ایروان مثل آنکارا و ابوظبی سیستم آپدیت شدن کیس در هر مرحله رو نداره که از وضعیت پرونده مطلع بشیم.
موفق باشیدRolleyes
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: abloom_ma ، afshinghwink ، sadfar ، PARVIN_OMID ، zohre02 ، mhb161 ، sce ، آنی
دوستان از دیشب تا حالا سایت سیسو نمی تونم باز کنم مال شما هم همینطوریه دلم شور میزنه
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: b_argi ، shatsi ، zohre02 ، mhb161 ، آنی ، گل نهال
تمرين:به مدت نيم ساعت به عكس پيوست خيره شويد....[عکس: visapic.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان