موضوعها: 0
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
منم رسیدم به 80 .... اما دوستای خوبم:
هوا گرفته بود باران می بارید کودکی آهسته گفت : خدایا گریه نکن درست میشه........
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California
، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ایا کسی هست که فقط از او cv خواسته باشن بدون فرم 9 سوالی؟
من ناپل مصاحبه داشتم ا م فقز cv خواستن از فرم 9سوالی حرفی نزد!
همین cv رو بنوییم بفرستم ؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-08 ساعت 02:32
سلام دوستان
بعد از چند ایمیل مکرر بلاخره سیس منم اپدیت شد تو جواب ایمیل هم اومده که هنوز پروسه اداری شون هنوز تموم نشده
ولی فکر میکنم پرونده مارو یادشون رفته بود ایمیل که دادم خلاصه یادشون افتاد که بله طرف خیلی وقته منتظره
حالا کسی از دوستان هست که اپدیت شده باشند اپدیت قدیمم 27 مارچ بود جدیدش هم 7 جون
شانس که نداریم حالا خوووو جنگ جهانی سوم شروع میشه والاااااااااا
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
هيچ تاپيكى به اندازه كليرنس خودمونى نيست . من كلير شدم اما تو مهاجر سرا رها شدم و جا و مكان درستى ندارم مجبورم به همه جا سرك بكشم و فضولى كنم ايشالا اين هفته زياد هورا بكشيم .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
كليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='سمانه777' pid='353928' dateline='1370623912']
یک کیسی از اون دفعه که ایروان اپدیت کرده عجیب شبیه کیس ماست میگم تاحالا شده سفارت اشتباهی شماره کیس هارو اعلام کنه؟
[/q
سلام دوست من.
ببينيد دوست عزيز دز اينكه سفارت امكان اشتباه داره؟بله سفارت آمريكا هم اشتباه داره.مثلا يكي از دوستاي من كه در آمريكا هست و از طريق لاتاري هم رفته چند روز پيش بهم ايميل داد و گفت :
تقريبا 90 روز تو دوره كليرنس بوده و 5 روز ديگه به پايان زمان لاتاري و 30 سپتامبر مونده بود كه زنگ ميزنه سفارت و موضوع رو ميگه و سوال ميكنه چجوري تو اين 5 روز پروندش رو بررسي خواهند كرد كه بعد از بررسي آفيسر پاسخ دهنده ميگه بررسي كيس شما تمام شده و شما بايد كپي كارت پايان خدمتتون رو براي ما ميفرسنادين و چون تا حالا اقدام نكردي پروندت بلا تكليف بوده.خلاصه دوست من همون روز كپي رو براشون فكس ميكنه و شمارش مياد تو سايت برا گرفتن ويزا.
اما در مورد شما من بعيد ميدونم كه چنين اشتباهي رخ بده.چون يك كيس چندين بار آپ ميشه تا نهايتا اعلام كلير بشه و براش ويزا صادر بشه.اين نظر من بود كه مطمعنا اگر نياز به اصلاح داشته باشه دوستان عزيز اقدام خواهند كرد.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-08 ساعت 08:41)sce نوشته: (2013-06-08 ساعت 01:49)Given نوشته: آقا ما بازم آپدیت شدیم : ترتیب ها به صورت زیره :
مصاحبه : 5 جون
آپدیت ها : 5 جون ، 6 جون ، 7 جون ...
آقا اگه قراره سه روزه کلیر بشیم .. پا نشیم یکشنبه راه بیتفتیم بیامیم ایران .. همینجا بمونیم ویزا ور بگیریم بعد بیایم
.. رو نیست که سنگ پای قزوینه ... اعتماد به مفس رو دارین ؟ ؟ ؟ 
سلام گيون جان.
شرايط شما يه جورايي مثل منه.با اين فرق كه من 1 ماه قبل از شما مصاحبه داشتم.
مصاحبه : 5 مي
آپدیت ها : 6 مي ، 7 مي ، 8 مي و تا الان ديگه هيچي.
صرفا گفتم تا در جريان باشي.
موفق باشين.
(2013-06-08 ساعت 07:42)aminkhoshgeleh نوشته: با سلام به همگي مي خواستم ببينم در صورت طولاني شدن زمان كليرنس چگونه مي تونيم به سفارت آنكارا ايميل بزنيم منظورم اينه كه پياممون رو چگونه بنويسيم كه بهشون بر نخوره تا اينكه از وضعيت پرونده مون اطلاعي حاصل بكنيم.
سلام امين جان.
كاش يه امضا داشتي تا بهتر مي شد راهنماييت كرد.
دوستان توصيه مي كنن كه معمولا با اين وضعيت بهتره تا مدت زماني كه آفيسر گفت منتظر باشين ايميلي زده نشه.اگر هم دوست دارين ايميلي بزنين از همون صفحه ارتباط با ماي بخش ويزاهاي مهاجرتي سفارت آنكارا و ايميل 400 كاراكتري استفاده كنين.
موفق باشين.
دوستان عزیزم سلام و خوش باشید.
دوستانی که وارد مرحله کلیرنس شدید:
آفیسر محترم روز مصاحبه به ما گفت تا 6 هفته دیگه شمارتون که اومد تو سایت، بیاین ویزاتون رو بگیرین.
ولی الان بیش از دو ماهه که خبری نیست.چند بار ایمیل زدم سفارت که هر دفعه یه جواب دادن به این مضمون: پرونده شما در حال بررسی است. به محض اتمام بررسی شمارتون اعلام میشه و بیاین و .... تازه آخر جوابشون هم میگه حداقل 90 روز صبر کنین اگه خواستین ایمیل بزنین.
ضمنا سفارت در ایروان مثل آنکارا و ابوظبی سیستم آپدیت شدن کیس در هر مرحله رو نداره که از وضعیت پرونده مطلع بشیم.
موفق باشید
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان از دیشب تا حالا سایت سیسو نمی تونم باز کنم مال شما هم همینطوریه دلم شور میزنه
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روز
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .