کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
کسی از دوستان هست که کیسش در روزهای شنبه و یکشنبه آپدیت شده باشه؟؟

(2013-06-09 ساعت 11:02)dali نوشته:  بچه ها
اين ليست كلير سايت سفارت آنكارا چند روز يكبار بروز ميشه؟
معمولا هفته ای یکبار
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: shatsi ، sce ، b_argi ، mhb161 ، mohammadrezah
هوووورااا،،،ما هم کلیر شدیمممممممممممSmile
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
(2013-06-09 ساعت 12:40)Setare99 نوشته:  هوووورااا،،،ما هم کلیر شدیمممممممممممSmile

جدي ؟چه بي خبر و يهو ؟
مبارك باشه دوست عزيز.آپديت مي شدي يا نه ؟
دوستان................
اين يه نشونه خوب واسه شروع طوفانيه.محكم بشينين كه سيل كلير شدن تو راهه.
موفق باشين.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: pooya.n ، Szsanazsz ، b_argi ، emade307 ، lilac ، Mehrdadordi ، shatsi ، Mahbaran ، zina s ، گل نهال ، mhb161 ، amir82 ، آنی ، mohammadrezah
درود به همه دوستان گل
باید به عرض همه دوستان برسونم که من هم امروز کلیر شدم
هورا نمیکشم چون دوست دارم این هورا رو برای همه دوستان منتظر بکشم
آپدیتها به شرح زیر
30 آپریل
28 می به خاطر ایمیل راسالی
7 جون
9جون
کلیر هم 9 جون
این اطلاعات را اینجا نوشتم شاید برای سایت آقا افشین مناسب باشه
برای همه دوستان آرزوی بهترینها رو دارم و امیدوارم که هرچه سریعتر شما هم کلیر بشید
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
(2013-06-09 ساعت 13:04)sentinel نوشته:  باید به عرض همه دوستان برسونم که من هم امروز کلیر شدم
دوست عزيز شادي شما و بقيه شادي همه ماست.اين هورا فقط يك بار براي شما اتفاق ميفته پس ما و خودتون رو از اون بي نصيب نكنيد.
مباركه هورااااا
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
دست به دعا میشویم برای دوستان بالای 100 روز!
به امید کلیر شدن تک تکتون
[quote='sentinel' pid='355048' dateline='1370766871']
درود به همه دوستان گل
بهت تبریک میگم دوست عزیز.
دعا کنین بچه های دیگه هم هرچه زودتر کلیر بشن.
به امید ادامه داشتن خبرای خوب.
موفق باشین.
لاتاری 2013
اگر اشتباه نکنم در طی این 180 روز انتظار اولین بار هست که روز یک شنبه سفارتی کلیر اعلام کرده....البته از سفارت با حال ابوظبی همه چیز ممکن هستShy ..به هر حال:

کلیر شدگان ابوظبی....این شادی بر همه شما مبارک بادBig GrinBig GrinBig Grin

sentinel عزیز مبارک باشه . و به خاطر احترام به پیشکسوت های منتظر سرا بی نهایت از شما سپاسگزارم...اما دوست عزیز نباید سنت شکنی کنی ..هر کس کلیر میشه باید هوررررررررررررررررررا بکشه و از شما نیز خواهش میکنم این اصل را رعایت فرمائید....درود بر شما
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
خداوندا آیا میشه این هفته دوست عزیز و گرامی raham جان را نیز کلیر کنی تا همه ما یه هورررررررای بزرگ بفرستیم به خاطر این لطفی که به ما کردی....آخه این دوستمون حق داره .....7 ماه خیلی زیاده
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-06-05 ساعت 22:21)ALNB نوشته:  بچه ها، الان دیدم کیس من امروز بدون فرستادن هیچ ایمیلی به تاریخ 5 جون آپدیت شده!
امیدوارم خبرای خوبی در راه باشه Smile

سلام دوست عزیز.
با توجه به کلیر شدن دوستان هم ردیف شما،قاعدتا باید از شما هم خبرایی باشه.با توجه به آپدیتی که 5 جون و بدون ایمیل داشتین.
لطفا مارو بی خبر نزارین.خدا کنه شما هم کلیر شده باشین.
موفق باشین.

(2013-06-09 ساعت 14:34)abloom_ma نوشته:  خداوندا آیا میشه این هفته دوست عزیز و گرامی raham جان را نیز کلیر کنی تا همه ما یه هورررررررای بزرگ بفرستیم به خاطر این لطفی که به ما کردی....آخه این دوستمون حق داره .....7 ماه خیلی زیاده

به امید خدا هم شما و هم رهام عزیز و هم بقیه دوستان روزبالایی تو همین چند روز آینده کلیر میشین.یعنی باید بشین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
دوستان عزیزی که منتظر کلیر شدن هستید:

تجربه ما که ستاره دار کلیر شدیم و حدود یک هفته بعد ستاره مون برداشته شد برای کلیر نهایی اینطوره:

- کلیه نفرات کیس بعد از مصاحبه حدود 4 بار در فواصل کوتاه آپدیت شدند (که احتمالن کار آفیسرهای سفارت بوده)
- دیگه آپدیت نداشتیم تا اینکه تو مقطع قبل از کلیر شدن نهایی حدود 4-5 بار هر کدوم جداگانه آپدیت خوردیم و کلیر شدیم.
- مدت انتظار از روز مصاحبه حدود 70-80 روز

بنابراین اگر این آپدیت های متوالی دوم رو پشت سر بذارید ایشالا زود شماره تون تو سایت اعلام خواهد شد. با توجه به اینکه همه کیس نامبرها برای ماه آگوست کارنت شدن، احتمالن رویه این آپدیت ها رو به زودی شاهد خواهید بود.

آرزومندم زودتر این اتفاق برای همه تون بیوفته Smile
دوستان عزیز
ضمن قدر دانی از ابراز لطف همه شما امیدوارم که همه دوستان به زودی طعم این شادی را بچشند و هر چه سریعتر کلیر بشن همانطور که دوستان دیگه هم گفتن این هفته باید سایت مهاجر سرا یکپارچه قرمز بشه از هورای دوستان دیگه، با در نظر گرفتن شواهد موجود و کلیر شدن خودم و چند دوست دیگه در روز یکشنبه، سفارتها باید جواب تمام پرونده های باقی مانده را در این مدت باقی مانده بدهند، پس شک نکنید که تو همین چند روزه کلیر میشید و بعد به اتفاق و از صمیم قلب هورا میکشیم
امیدوار باشید و مثبت بیندیشید چرا که همه شما کلیر میشید و این روزها با همه تلخی و شیرینیش برامون میشه خاطره
به احترام تمام دوستان گلم چه پیشکسوت و چه تازه وارد مثل خودم
هورررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
(2013-06-09 ساعت 13:04)sentinel نوشته:  درود به همه دوستان گل
آپدیتها به شرح زیر
30 آپریل
28 می به خاطر ایمیل راسالی
7 جون
9جون
کلیر هم 9 جون
این اطلاعات را اینجا نوشتم شاید برای سایت آقا افشین مناسب باشه
برای همه دوستان آرزوی بهترینها رو دارم و امیدوارم که هرچه سریعتر شما هم کلیر بشید

مبارکه دوست عزیز SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
خدا رو شکر بالاخره بعد 10 روز یکی از سفارتها یک حرکتی انجام داد.
دست راست ابوظبی رو سر ایروان و آنکارا Big GrinBig Grin
امیدوارم ایندفعه همی ی بچه های مهاجرسرا بالاخص بالای جدول کلییر شن ....... الهی آمین
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: sentinel ، sce ، mehrana ، n51 ، shatsi ، abloom_ma ، zohre02 ، b_argi ، zina s ، amairmonre ، ابی هانی ، Szsanazsz ، mhb161 ، mrr777 ، rezajoon ، amir82 ، noura ، mohammadrezah
دوستان خوبم :Stare99 و Sentinel مبارکتون باشه.....انشاالله که حساب کتاب های من درست در بیآد و کلیر شدن اونم در یک شنبه سرآغاز کلیرهای وسیع در طی روزها و هفته های آتی باشه .....:
گاه سفر آمد برادر! ره دراز است
پروا مكن بشتاب، همت چاره‌ساز است

بايد خطر كردن، سفر كردن، رسيدن
ننگ است از ميدان، رميدن، آرميدن

از دشت و دریا در طلب باید گذشتن
بیگاه و گاه و روز و شب باید گذشتن

گاه سفر آمد برادر! ره دراز است
پروا مكن بشتاب، همت چاره‌ساز است....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: sentinel ، payam62 ، alirezass ، sce ، abloom_ma ، zohre02 ، hana_fd ، b_argi ، zina s ، amairmonre ، el333 ، Szsanazsz ، Setare99 ، arash bon ، mhb161 ، mrr777 ، rezajoon ، amir82 ، noura ، mohammadrezah
كيس ما هم براي بار دوم آپديت شد
مصاحبه 4 جون
آپديت اول 6 جون
آپديت دوم 9 جون
کیس نامبر: 2013AS…81xx، دیدن قبولی: 6 می 2012،کنسولگری: آنکارا، افراد کیس: 2، ارسال فرمها: 30می 2012، مصاحبه: 4جون2013، کلیرنس: صورتي، كلير: 20 آگوست، ورود به آمریکا: اواخر آبان، گرین کارت: -

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان