کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-10 ساعت 15:38)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 13:51)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 11:57)MEHDIREZAEI نوشته:  از دوستان ابوظبي كسي هست كه بعد از قبولي صاحب فرزند شده باشه؟ يعني بعد از قبولي يك نفر به كيس اضافه شده باشه؟
و الان كلير شده باشه؟

به به به سلامتی ... قدم نو رسیده مبارک ... مبارکه ایشالله Smile Wink
ایشون (منظورم نوزاد تازه به دنیا امده هستش) کلیرنس میخورن قطعا Smile چون بعد از قبولی به دنیا اومده لامصب !!!
اگه دختر باشه که هیچ ، اما اگه پسره باید بدونن که این پسر در آینده چی میخواد بشه ، معاف میشه یا میره خدمت ، کجا میره خدمت ، چکار خواهد کرد توی خدمت ، چی خواهد خوند توی دانشگاه ، رشتش حساس خواهد بود یا نه ، کارش خصوصی میشه یا دولتی ، مدیر میشه یا کارمند و ... و ....

فقط خواستم فضا عوض بشه .
دوستان با تجربه قطعا پاسخگو خواهند بود . در غیر اینصورت بهترین رفرنس سفارت هستش که می تونه بهتون بگه باید چکاری انجام بدین.
ممنون دوست عزيز
البته دخترم 11 ژوئن 1 ساله ميشه.
نمي دونم به خاطر اونه كه ما تا الان كلير نشديم

(2013-06-10 ساعت 13:30)sce نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 12:36)MEHDIREZAEI نوشته:  هوووووووووووووووووووووررررررررررررررراااااااااااااااااا
اينو براي فريد اديبي عزيز كشيدم
چون ديروز كلير شده و خبري ازش نيست.

مهدي جان سلام.
شما مطمئني ايشون كلير شده ؟
راستي از خودت چه خبر ؟آپديت ميشي يا نه ؟
يه آمار از بچه هاي هم رديف خودت تو منتظر سرا بده.قاعدتا شماها باد كلير شده باشين.
بله دوست عزيز همين الان چكش كردم.
من نه آپديت شدم نه كلير
9 ژوئن 10 نفر كلير شدن از ماه آپريل.

دوستان كسي آدرس ايميل ابوظبي رو ميدونه؟

از این http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx آدرس استفاده کن و گذینه اول را انتخاب کن، باقیش دیگه مشخصه
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: shatsi ، Soap McTavish ، lonelyman ، mhb161 ، hushmandco ، manila ، b_argi ، MEHDIREZAEI
دوستان می خوام یه چیزی بگم بهم نخندید ها...

دیشب یکی از دوستان توی پیام خصوصی از من راهنمایی خواسته بودن و ذکر کرده بودند که سهمیه ویزا برای ایران 3500 تاست در حالی که ما 6000 خورده ای برنده داشتیم امسال ...
حالا منی که همش استرس داشتم که نکنه دیگه برنده اصلی از کیس ما کلیر شده دیگه منو یادشون بره و کلیرم نکنند ؟!!! این هم روش اضاف شده که نکنه تا من کلیر شم ویزا اصلا بهم نرسه ؟!!!!

لطفا یه دلداری اییییییییی- چیزی بدین من قلبم ضعیفه ..تحمل این همه استرس رو ندارم

( ستاد ایجاد استرس و رعب و ترس در میان کلیرنس خوردگان )

راستی ویزاها برای ماهایی که مدیکال مجدد انجام دادیم تا 6 ماه بعد از این مدیکال جدیده تاریخ داره
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، Soap McTavish ، lonelyman ، maryami2k4 ، m@ry@m75 ، abloom_ma ، raham ، mhb161 ، hushmandco ، noura ، گل نهال ، b_argi
(2013-06-10 ساعت 20:02)princesess نوشته:  دوستان می خوام یه چیزی بگم بهم نخندید ها...

دیشب یکی از دوستان توی پیام خصوصی از من راهنمایی خواسته بودن و ذکر کرده بودند که سهمیه ویزا برای ایران 3500 تاست در حالی که ما 6000 خورده ای برنده داشتیم امسال ...
حالا منی که همش استرس داشتم که نکنه دیگه برنده اصلی از کیس ما کلیر شده دیگه منو یادشون بره و کلیرم نکنند ؟!!! این هم روش اضاف شده که نکنه تا من کلیر شم ویزا اصلا بهم نرسه ؟!!!!

لطفا یه دلداری اییییییییی- چیزی بدین من قلبم ضعیفه ..تحمل این همه استرس رو ندارم

راستی ویزاها برای ماهایی که مدیکال مجدد انجام دادیم تا 6 ماه بعد از این مدیکال جدیده تاریخ داره
........................................
این صفحه رو بخونید
http://mohajersara.com/thread-5637-page-867.html
به نظرم اینکه همه کارنت شدن معنی اش اینه که مشکل محدودیت ویزا وجود نداره.البته دوستان تو لینک بالا بهتر توضیح دادند.

http://mohajersara.com/thread-5637-page-867.html
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: lonelyman ، mhb161 ، sce ، hushmandco ، alirezass ، Alirezaa2013 ، آنی ، گل نهال ، b_argi
تبریک به دوست زمان نوجوانی و جوانی من ، فرید ادیبی عزیز بابت کلیر شدنش ...و بابت یه پا دوپاهایی که 20 سال پیش میزد و فکر کنم اینجا هم با یه یه پا دوپا توپو کوبید تو گل سفارت ....مرسی فرید....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-06-10 ساعت 20:02)princesess نوشته:  دوستان می خوام یه چیزی بگم بهم نخندید ها...

اين قضيه بو دار بنظر مياد بعد از اينكه تو اين تاپيك مطرح شد و به بعضي از دوستان استرس بيهوده وارد شد و البته پاسخهاي خوبي هم داده شد كه نميدونم اون پستها هست يا پاك شده اونوقت بعدش تو پيام خصوصي دوستان مطرح ميشه! در كل بايد بگم كمي صبر كنين ميبينيد كه هممون كلير ميشيم عزيزان شك نكنيد. و همتون رو تا چند ماه ديگه اونور آب ميبينم Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: shatsi ، sentinel ، Mahbaran ، abloom_ma ، raham ، mhb161 ، sce ، hushmandco ، alirezass ، noura ، آنی ، b_argi ، MEHDIREZAEI
امروز طبق معمول در حال رانندگی در حال چک کردن سیس و مهاجرسرا بودم که یکی از دوستان منتظر پیغام خصوصی با محتوای کاملا دوستانه داد. بنده از اونجایی که رانندگی میکردم جوابها رو مختصر میدادم به طوری که این دوست گلم اینطور برداشت کرد که جواب سربالا به ایشون دادم.
از اونجایی که ایام به کام یک منتظر بسیار تلخ و دلیل برای شب نخوابیدن و سر به ستون کوبیدن زیاد و ما هم فی نفسه خراب رفیق، و در راستای اجرای عملی سنت دیده بوسی و رفع کدورت و افزایش همبستگی بین دوستانی که هرکدومشون میتونن یک دوست خوب و رفیق همراه در دیار غربت باشند، در جمع و تمام قد از دوستم جناب daad عذر خواهی میکنم.
امیدوارم ایشون که مشتری این تاپیک هستن با خوندن این مطلب بنده را عفو بفرمایند و بدانند درمرام ما رنجش دوستان جایی ندارد.
به قول صادقی دوزت دارم daad عزیز.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-06-10 ساعت 19:34)Mahbaran نوشته:  بچه های گل گلاب یه سؤال داشتم که البته قبلا هم پرسیده بودم ولی کسی جوای نداد.
در بررسی های بکگراند چک آیا به برادر یا خواهر ها هم کار دارند؟ مثلا اگه یه کسی برادرش کار حساس داشته قبلا ممکنه یه وقتی اون رو به خاطر برادر رد کنند یا کلیرنس طولانی بخوره؟ لطفاً پاســــــــــــــــــــــــــــــخ

دوست عزیز نمی دونم جواب من میتونه کمکی باشه یا نه ....من هم کسی در خانواده داشتم که شغل حساسی داشت برای همین احتمال می دادم به همین خاطر کلیرنس بخورم و منتطر بودم در موردش ازم سوال بشه تو مصاحبه ، ولی اصلا اینطور نشد ....فکر میکنم نگرانیم بیخود بوده Smile..... شما هم نگران نباشید . واقعا امیدوارم هر چه زودتر همه دوستان خبرهای خوش بگیرند چند تا از دوستای خوب من تو همین مرحله کلیرنس موندند و تو انتظارند برای همین همیشه به این تاپیک سر می زنم .برای همه دوستای منتظر آرزوی خبرهای خوب دارم این هفته.
تشکر کنندگان: shatsi ، sentinel ، Soap McTavish ، m@ry@m75 ، lonelyman ، mhb161 ، sce ، mrbonbon ، hushmandco ، Mahbaran ، lilac ، noura ، گل نهال ، b_argi
بچــــــــــــــــــــــــــــــــــه ها بیاید بیخیالی طی کنیم این تعداد ویزا و این چیزارو!!!
همینجوریش اعصابمون داغونه
دیگه بیشتر خودمون را داغون نکنیم.
مثبت تر فکر کنـــــــــــــــــــــــــیم لطفن
+++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز

پرنسس جان سلام و بابت گرفتن دو تا از ویزاهاتون خیلی خیلی بهتون تبریک میگم....
پرنسس جان با اینکه دیروز در این مورد صحبت شد و من هم نظرم رو طبق آمارهایی که دوست عزیزمون Lot2013 زحمت کشیده بودن، دادم اما بازم متأسفانه میبینم که هنوز این موضوع، ایجاد نگرانی برای دوستان میکنه...
اما حالا یه خبر خوب به شما ، بله به شما ( کسانی که زیر مجموعه هستند) بدم که بعدش شما ماهایی که هنوز کیلیر نشیدیم رو دعا بکنین Cool Big Grin
اونم اینه که شما و افرادی که زیر مجموعۀ فرد اصلی هستند به هیچ وجه جزو یک ویزای جدا محسوب نمیشوند. یعنی ویزای شما و فرزندتون همگی جزو ویزای اصلی ( فرد اصلی) محسوب میشوند. به زبان ساده تر کل افراد خانوداده شما یک نفر حساب میشوید( همانجوری که یک شماره کیس به شما تعلق گرفته). پس اگه خدایی نکرده فرض هم بگیریم که 3500 تا درست باشه، حداقل این موضوع شامل شما نمیشه چون ویزای شما با همون شماره کیس شوهرتون، تنها با فرق 02 در آخر به دستتون خواهد رسید... Wink
دعای ماها فراموش نشه پرنسس جان
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، mhb161 ، sce ، shatsi ، lonelyman ، hushmandco ، n51 ، noura ، el333 ، آنی ، b_argi ، zohre02 ، arash bon
سلام به تمامی منتظران:
تا حالا کسی با نشنال ویزا سنتر تماس گرفته برای چک کردن پروندش؟
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3177.html
اگه کسی تجربه ای داره به ما هم بگه پیلیز!!
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، mhb161 ، sce ، hushmandco ، b_argi
دوستان خواهشاً دیگه این موضوع تعداد ویزاها رو ادامه ندین، و جو اینجا رو بهم نریزین. به اندازه کافی همه ماها به دلیل این انتظار طولانی اعصابمون ضعیف شده...
از طرفی خیالتون راحت در حساب کتاب تعداد ویزا برای هرسال، اینقدر هنوز هیچکس پیشرفته نشده که بتونه ازش سر در بیاره، و اگر هم احیاناً کسی به این درجه نائل شده، این اطلاعات رو برای خودش نگه داشته و یا میتونه به سازمانهای FBI ، NVC و یا حتی DOS پیشنهاد همکاری داده، تا شاید از اطلاعاتشون نهایت استفاده را اونا، بتونن بکنند...
با تشکر
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، mhb161 ، maryami2k4 ، raham ، zina s ، shatsi ، lonelyman ، hushmandco ، n51 ، noura ، Alirezaa2013 ، honey rahmati ، el333 ، آنی ، گل نهال ، b_argi ، mlo ، 5ina ، رجبعلی
بچه ها واقعاً معذرت میخوام من پستمو پاک کردم ، اگه باعث ناراحتیتون شدم خیلی خیلی ببخشید Sad
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Smile
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: sce ، Soap McTavish ، shatsi ، lonelyman ، hushmandco ، n51 ، Ali.US ، alirezass ، Mehrdadordi ، noura ، mrbonbon ، آنی ، b_argi ، zohre02 ، mhb161 ، arash bon ، رجبعلی
با تجربه ها ببخشید
ولی من فکر می کنم این عدد خیلی عدد منطقی نباشه با یه تحلیل ساده تقریبی یعنی از هر دو نفر یک نفر رد میشن ؟؟؟!!!!
راستش با یه نگاه به برندگان 2012 یه خورده بعیده ....Rolleyes

با تجربه ها ببخشید
ولی من فکر می کنم این عدد خیلی عدد منطقی نباشه با یه تحلیل ساده یعنی از هر دو نفر یک نفر رد میشن ؟؟؟!!!!
راستش با یه نگاه به برندگان 2012 یه خورده بعیده
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: sce ، sentinel ، lonelyman ، hushmandco ، n51 ، Ali.US ، alirezass ، b_argi ، MEHDIREZAEI ، mhb161
(2013-06-10 ساعت 22:08)mehrdad360 نوشته:  سلام به تمامی منتظران:
تا حالا کسی با نشنال ویزا سنتر تماس گرفته برای چک کردن پروندش؟
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3177.html
اگه کسی تجربه ای داره به ما هم بگه پیلیز!!
سلام بر شما
به نظرم زنگ زدن به اونجا فکر کنم بیفایده باشه،چونکه هر کسی به غیر از سفارتخونه و DOS به هرجای دیگه تماس بگیره، مطمئناً آنجا، شما رو پاس میدن به این دو ارگان...
اگه یادتون باشه زمانی که پرونده ما از کی سی سی به سفارتخونه مورد نظر فرستاده شد، هر کسی ایمیلی ، و یا تلفنی به کی سی سی میزد، اونا در جواب میگفتند که "فایل شما از دست ما خارج شده، و شما با سفارت مورد نظرتون تماس بگیرین"...
با این حساب تلفن و یا ایمیل زدن هر کجا،به غیر از دو سازمان مربوطه، بیفایده میباشد...
سفرنامه
تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، lonelyman ، hushmandco ، Mahbaran ، گل نهال ، b_argi ، zohre02 ، mhb161
(2013-06-10 ساعت 21:37)mohammad fazli نوشته:  بچــــــــــــــــــــــــــــــــــه ها بیاید بیخیالی طی کنیم این تعداد ویزا و این چیزارو!!!
همینجوریش اعصابمون داغونه
دیگه بیشتر خودمون را داغون نکنیم.
مثبت تر فکر کنـــــــــــــــــــــــــیم لطفن
+++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++

به این میگن 2 کلمه حرف حساب ! قربون دهنت
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: mrbonbon ، zina s ، Soap McTavish ، sce ، shatsi ، lonelyman ، hushmandco ، nikan_sh ، sentinel ، Ali.US ، Mahbaran ، daad ، lilac ، آنی ، b_argi ، ابی هانی ، mhb161 ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان