موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-11 ساعت 03:37)zanganeh نوشته: سلام خداي من.
نصفه شبه و تنهاي تنها مثل بچه اي كه نمره شو خراب كرده و معلمش گفته فردا برگه هاتون رو با امضا وليتون بيارين تا ببينم داغونه داغون نشستم پشت ميزم و ذول زدم به صفحه لب تاب.گبژه گيژم.هرچي ترفندو جنگولك بازي ياد داشتم بكار بردم ولي هنوز برگم بدون امضا مونده.بياو از اونجاكه ارحم الراحميني يك دفعه ديگه برگمونو امضا كن بزار جلو خونواده و در و همسايه و دوست و دشمن و چه ميدونم بابا ننه و خواهر برادرو خلاصه زن و بچه مون ضايع نشيم.
من كه ميدونم اون بالا , نه ببخشين همين كنارا داري زاق سيامونو چوب ميزني ببيني كي چند مرده حلاجه...
به قوله يه دوستي ما داشتيم مثل بچه ادم زندگيمونو ميكرديم آخه خودت بگو :شبي كه هومن رو اخرين شب ثبت نام لاتاري فرستادين دره خونه من تا از سيستم اينترنت من براي خودشو خانومشو مادر زنشو پدر زنشو خواهر و برادر خانمش و خلاصه 12 نفر ثبت نام كنه و همون جا با موبايلش از منم عكس بگيره و من رو هم ثبت نام كنه و از كجا بزنه بين اونها همه كه چندمين باره ثبت نامشون بود غرعه به نام من بيفته و تازه فكر كنم رندترين كيس نامبر لاتاري 2013 باشه منه از همجا بيخبر اين بازي رو شروع كردم ؟ يا شما كه روزي 10 بار ازتون خواهش ميكنيم كه اهدنا الصراط المستقيم البته غير المغضوب عليهم ,
ببين قربونتون برم شما كه ميگن از رگه گردن به ما نزديكترين آخه مگه صداي گلوم گلومه قلبه شكستمون رو نميشنوين؟....
بابا دمتون گرم. صداي اذون مياد. باز هم با جفت شيشت مارسم كردي.نميدونم كي ولي مطمئن باشين كه ته ته حرفم رو بلاخره يه شبي نصف شبي تو سكوتم فرياد ميزنم.
باشه بابا باشه حي علي خير العمل...
(( کاربران در حال بازدید این موضوع: zanganeh + اوستا كريم ))
خدایا کاری کن رضا بیات این متنو نبینه
گناه داره.... هنوز جوونه ...
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دقت كردين انكارا فقط تاريخش اپديت كرده
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
آنکارا شورش رو در آورده
شش ماهه ما چشم انتظاریم
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-11 ساعت 13:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-11 ساعت 13:21 توسط شایان احمدی.)
این انکارا چکار میکنه شیطونه میگهههههههههههههههههههههههههههه هر چی از دهنم میاد بگم
همه سر کار گذاشته
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
رُندش کردم 120 روز نبود؟؟؟؟
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
از آنکارا کی کلیر شده ؟ ...سایت آپدیت شده مثلاً.........بخوره تو ..............
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California
، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها انکارا اپدیت شد فقط تاریخش بدون اعلام کیس جدید واقعا دستشون درد نکنه یعنی چه خبره؟؟؟
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2013-06-11 ساعت 14:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-11 ساعت 14:05 توسط b_argi.)
(2013-06-11 ساعت 13:59)vmware نوشته: بچه ها انکارا اپدیت شد فقط تاریخش بدون اعلام کیس جدید واقعا دستشون درد نکنه یعنی چه خبره؟؟؟
ایروان هم دیروز بعد از 10/15 روز فقط یک کیس لاتاری اعلام کرد، که دوست خوب و پیشکسوتمون masood182002 با 179 روز انتظاربودن.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منتظر سرا قبلا ها هر وقت می اومدم این صفحه با خودم می گفتم چه سخته اگه کلیرنس بخوری! ولی بعد واسه دلداری خودم می گفتم بابا خب مگه چیه آخرش چند ماه دیرتر آدم میره .انگار کن که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده خودتو به اون راه بزن و زندگیتو بکن و بذار همه چی خود به خود پیش بره. ولی حالا که خودم فقط چند روزه که معطل و بلاتکلیف تو ولایت غربت منتظر موندم (تازه کمی تا قسمتی) می فهمم که چقدر سخته بین زمین و آسمون بودن. آدم هزارتا فکر می کنه با خودش مثلا من می گم نکنه اینجا انقدر شلوغ بشه که سفارت (زبونم لال) بسته بشه ما بدون پاس و پول و... علاف بمونیم یا نکنه آفیسر نظرشو عوض کرده و ...خیلی فکرهای مسخره دیگه ؛ ولی می دونید چیه؟ از طرفی با خودم می گم گیرم همه اینها بشه (به قول اسکارلت تو بربادرفته) خب بعدا یه فکری براش می کنم! اصلا مگه زندگی خودش چیزی غیر از راهه؟ همین مسیر رسیدن به اون هدفه که لذت رسیدن رو زیاد می کنه ! مسیر اصلا همون خود زندگیه. و بعد یاد این جمله افتادم که جایی خونده بودم؛
تو هستی که همواره راهت را تعریف می کنی.
تحربه ات یگانه آموزگار و هدایت کننده راستینت است، به شرط آنکه آن را - خوب و بدش را - تمام و کمال بپذیری.
اگر با دریا آشنا باشی، توفان را نیز می شناسی.
پس دل دریایی داشته باشیم و خودمونو به آغوش پر مهر هستی بسپاریم که بهترین ها رو تا الان برامون رقم زده. از ته ته دلم می خوام که هر چه زودتر خبرهای خوش براتون به ارمغان بیاره! خیر پیش!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
متن های حواشی سایت کلیرنس آنکارا آپدیت نشد؟
مثل اوندفعه که گفتن شیش ماه باید صبر کنین.
میگم نکنه با یه فونت ریز اون وسط مسطها یه قانون جدید واسه ماها گنجوندن ؟ کسی چیزی کشف کرد بگه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
درود به همه دوستان گل مهاجر سرایی
هنوز هیچ خبری از سفارتها نشده ؟ کلیر ؟ آپدیت ؟
بنده هم یکشنبه صبح پرواز میکنم به سمت ویزا، امیدوارم که همه شما هم زودتر کلیر بشید
2013AS59xx (1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرمها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا