کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
به جای فکرهای منفی من به همتون قول میدم که ( اگه میخواید امضاء بدم Big Grin )، تا ماکزیمم دو ماه آینده هیچکدوم از ماها دیگه تو این تاپیک نیستیم...
راستی کیا فوتبالی هستند؟؟؟ همگی باهم دعا کنیم که فردا ایران هی بیب هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بشه ها...
خداییش مردیم از بس که همیشه با اما و اگر خواستیم بریم جام جهانی، ایشالله که فردا میبریم و همۀ این جمع سال دیگه از آمریکا یه ضرب میریم برزیل برای تشویق تیم ملی و خودمون Big Grin Big Grin Wink
خداییش برنامه قشنگی برای سال بعد نچیدم عایا ؟؟؟
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
یک سوال برای آپدیت تو سایت سیس به کجا ایمیل میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وچی مینویسد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی

برای آپدیت توسایت سیس به کجا ایمیل میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وچی مینوسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، sce
(2013-06-10 ساعت 20:45)hushmandco نوشته:  امروز طبق معمول در حال رانندگی در حال چک کردن سیس و مهاجرسرا بودم که یکی از دوستان منتظر پیغام خصوصی با محتوای کاملا دوستانه داد. بنده از اونجایی که رانندگی میکردم جوابها رو مختصر میدادم به طوری که این دوست گلم اینطور برداشت کرد که جواب سربالا به ایشون دادم.
از اونجایی که ایام به کام یک منتظر بسیار تلخ و دلیل برای شب نخوابیدن و سر به ستون کوبیدن زیاد و ما هم فی نفسه خراب رفیق، و در راستای اجرای عملی سنت دیده بوسی و رفع کدورت و افزایش همبستگی بین دوستانی که هرکدومشون میتونن یک دوست خوب و رفیق همراه در دیار غربت باشند، در جمع و تمام قد از دوستم جناب daad عذر خواهی میکنم.
امیدوارم ایشون که مشتری این تاپیک هستن با خوندن این مطلب بنده را عفو بفرمایند و بدانند درمرام ما رنجش دوستان جایی ندارد.
به قول صادقی دوزت دارم daad عزیز.

سپاس گزارم جناب hushmandco
اميدوارم همه به زودي كلير بشيم..
+++++
تشکر کنندگان: Mahbaran ، hushmandco ، b_argi ، عضو باسابقه ، MEHDIREZAEI ، mhb161 ، sce ، رجبعلی
من احساس میکنم انرژیم داره کم میشه
بچه ها یه انرژی رتبه ای چیزی آخه
من انرژی (رتبه) میخوامــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم
Cool Big Grin
مخلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــص همه هم هستیم.
تشکر کنندگان: Mahbaran ، daad ، ani_sheiton ، گل نهال ، b_argi ، shatsi ، mhb161 ، sce ، majid194 ، amir82 ، رجبعلی ، SOROUSH2013
این ایروان بیچاره کلی به خودش فشار آورد و بعد از 12 روز یک کیس لاتاری را اعلام کرد.واقعن که.من میگم این طفلکیها اینقدر کار می کنند یه وقت از کتوکول نیفتن .یکی نیست بهشون بگه :آفیسرهای محترم بخدا سه ماه دیگه بیشتر وقت نمونده. تورو خدا دست بجنبونین.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
وااااااي بچه ها فكرش رو بكنيد به همين زودي سفارتخونه ها مجبورن روزي ده نفر رو كلير كنن تا بتونن خودشون رو برسونن ، ديگه آمار از دستمون در ميره كه از بچه هاي مهاجر سرا كيا كلير شدنSad ، اصلاً يعني چي؟؟؟ الان ايميل ميزنم ميگم همون يه روز درميون ده نفر رو كلير كنن بسه ديگهTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
سلام دوستان من.
امروز رفتم خونه مادربزرگم.
آخه من هميشه روزهائي كه خيلي داغونم و به ظاهر همه درها رو بسته ميبينم , ميرم پيش مادربزرگم و اون هم برام دعا ميكنه و خدائيش خيلي آروم ميشم و خيلي سريع يه راه حلي براي رفع گرفتاريم پيدا ميشه.
اول برام چائي آورد و بعد يك نگاهي معني دار كرد و گفت:
ننه خيلي وقته نيامدي پيشوم.بريچي ايجور سگرمه هات تو همه؟چي خبره؟چك دري ننه يا تو ادارهها كارت گيره؟
من كه خيلي تو خودم بودم و اين روزها فكر و ذهنم فقط داستان كليرنس سفارته , ناخود آگاه گفتم :
نه مادر جان منتظرم كه كلير بشم.خيلي بلاتكليفم.تقريبا 80 روزه منتظرم.اما دريغ از حتي يك آپ ديت درست حسابي...
مادر بزرگم كه هاج و واج من رو نگاه ميكرد با همون صداي لرزوني كه هديه گذشت روزگار در غبال گرفتن صداي زيباش كه يك زماني كم از صداي سيما بينا نداشت در حالي كه دست راستش روبه آسمون بود و دست چپش مشت شده روي قلبش گفت:
ننه مو كه نفهميدوم چي گوفتي ولي الاهوم به فضل خودش كلينر بشي ننه.
من كه اون حالت مادر بزرگ رو ديدم ناخوداگاه يك دفعه زدم زير خنده و گفتم :
مادرجان تو كه منو با خاك يكسان كردي بابا داري دعا ميكني كه خدا درجه روفته گري و نظافتچي رو بهم بده.خدا خيرت بده كلينر يعني رفته گر يا همون نظافت چي...
مادر بزرگ كه زير چشمي داشت منو نگاه ميكرد و با اون نگاههاي عاقل اندر صفيه معروفش انداز و بر اندازم ميكرد گفت :
بورو ننه او كه بايد بفهمه خودش مفهمه مو چي موگوم برو بدو برو به زنت بوگو چمدوناش ره ببنده مو دعا كردوم همي روزا ننه كلينر ميري.
من كه تازه فهميده دوباره گاف دادم و اظهار افازات كردم دستش رو بوسيدمو سر افكنده از حرفم و سر خوش از انرژي مثبتي كه مادر بزرگم بهم داده بود از خواب پريدم و وقتي به خودم اومدم و ديدم خواب ميديدم يك حمد و سوره براش خوندم و تصميم گرفتم فردا برم سره مزارش آخه مادر بزرگم چند سال پيش از اين دنيا رفت و بعد از اون ديگه من سنگ صبوري برا گفتن غصه هام ندارم...
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-06-10 ساعت 22:47)gifa نوشته:  یک سوال برای آپدیت تو سایت سیس به کجا ایمیل میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وچی مینویسد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی

برای آپدیت توسایت سیس به کجا ایمیل میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وچی مینوسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در مورد کیس ات به سفارت ایمیل بزنی کیس ات تو سیس آپدیت میشه به تاریخی که سفارت جوابتو داد.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: lonelyman ، payam62 ، b_argi ، shatsi ، mhb161 ، sce
(2013-06-10 ساعت 18:18)فرید ادیبی نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 17:34)usa lover نوشته:  آقای فرید ادیبی خیلی تبریک میگم
جند روز پیش بهتون گفتم بهتر نیست ایمیلی بزنید و شما گفتید اگر تا هفته آینده خبری نشد شاید زدم و خودشون توسایت صراحتا ذکر کردن تماس و ایمیل باعث تسریع نمیشه
این صبر و آرامش شما واقعا برام جالب بود
درسته که دوستان با رو زهای بالاتر داریم ولی اونها سفارت های دیگه هستن که کلا اونجا رسم نیست خیلی زود کلیر کنن
ولی شما تو سفارتی که اکثرا 40-50 روز انتضار کشیدن 105 روز منتطر شدین که خوب انتظار سخت تری هست
به هر حال خیلی خوشحال شدیم هم برای خودتون هم برای خودمونBig Grin
فقط یک سئوال شما بلاخره ایمیلی زدین؟؟

از لطفت واقعا متشکرم Rolleyes بله همون موقع ایمیل زدم و جالب اینکه فرداش ایمیلمو جواب دادن که پروسه شما تکمیل شدهSmile، به هر حال ایمیل من موثر بود یا شانسی با انتهای کار تلاقی داشت نمیدونم ،به امید اینکه انتظار همه بچه ها زودتر به سر بیاد.
سلام اقاي فريد ميشه لطف كنين متن ايميلي كه زدين تو اين قسمت بگذاريد تا اگه نياز
شد ماهم ايميل بزنيم يه نمونه داشته باشيم
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: Mahbaran ، lonelyman ، honey rahmati ، b_argi ، mhb161 ، sce
امیر جان ممنون از رتبه ای که به من دادی .شرینیش کمتر از کلیر شدن نیست.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ani_sheiton ، گل نهال ، b_argi ، mhb161 ، sce ، رجبعلی
(2013-06-11 ساعت 00:19)zanganeh نوشته:  سلام دوستان من.
آخه من هميشه روزهائي كه خيلي داغونم و به ظاهر همه درها رو بسته ميبينم , ميرم پيش مادربزرگم و اون هم برام دعا ميكنه و خدائيش خيلي آروم ميشم و خيلي سريع يه راه حلي براي رفع گرفتاريم پيدا ميشه.
اول برام چائي آورد و بعد يك نگاهي معني دار كرد و گفت:
ننه خيلي وقته نيامدي پيشوم.بريچي ايجور سگرمه هات تو همه؟چي خبره؟چك دري ننه يا تو ادارهها كارت گيره؟
من كه خيلي تو خودم بودم و اين روزها فكر و ذهنم فقط داستان كليرنس سفارته , ناخود آگاه گفتم :
نه مادر جان منتظرم كه كلير بشم.خيلي بلاتكليفم.تقريبا 80 روزه منتظرم.اما دريغ از حتي يك آپ ديت درست حسابي...
مادر بزرگم كه هاج و واج من رو نگاه ميكرد با همون صداي لرزوني كه هديه گذشت روزگار در غبال گرفتن صداي زيباش كه يك زماني كم از صداي سيما بينا نداشت در حالي كه دست راستش روبه آسمون بود و دست چپش مشت شده روي قلبش گفت:
ننه مو كه نفهميدوم چي گوفتي ولي الاهوم به فضل خودش كنيلر بشي ننه.
من كه اون حالت مادر بزرگ رو ديدم ناخوداگاه يك دفعه زدم زير خنده و گفتم :
مادرجان تو كه منو با خاك يكسان كردي بابا داري دعا ميكني كه خدا درجه روفته گري و نظافتچي رو بهم بده.خدا خيرت بده كلينر يعني رفته گر يا همون نظافت چي...
مادر بزرگ كه زير چشمي داشت منو نگاه ميكرد و با اون نگاههاي عاقل اندر صفيه معروفش انداز و بر اندازم ميكرد گفت :
بورو ننه او كه بايد بفهمه خودش مفهمه مو چي موگوم برو بدو برو به زنت بوگو چمدوناش ره ببنده مو دعا كردوم همي روزا ننه كلينر ميري.
من كه تازه فهميده دوباره گاف دادم و اظهار افازات كردم دستش رو بوسيدمو سر افكنده از حرفم و سر خوش از انرژي مثبتي كه مادر بزرگم بهم داده بود از خواب پريدم و وقتي به خودم اومدم و ديدم خواب ميديدم يك حمد و سوره براش خوندم و تصميم گرفتم فردا برم سره مزارش آخه مادر بزرگم چند سال پيش از اين دنيا رفت و بعد از اون ديگه من سنگ صبوري برا گفتن غصه هام ندارم...
خدا رحمتشون کنه . اشک منم در اومد آخه منم مادر بزرگی داشتم که عاشقش بودم. اگه الان بود چه سنگ صبور خوبی بود. الان هممون احتیاج به یه آدم مستجاب الدعوه داریم.Rolleyes
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: m@ry@m75 ، lonelyman ، noura ، zanganeh ، ani_sheiton ، lilac ، el333 ، گل نهال ، b_argi ، MEHDIREZAEI ، shatsi ، mrr777 ، mhb161 ، sce ، r91 ، arash bon ، رجبعلی
[quote='zanganeh' pid='356033' dateline='1370893768']
سلام دوستان من.
آخه من هميشه روزهائي كه خيلي داغونم و به ظاهر همه درها رو بسته ميبينم , ميرم پيش مادربزرگم و اون هم برام دعا ميكنه و خدائيش خيلي آروم ميشم و خيلي سريع يه راه حلي براي رفع گرفتاريم .....................................
=========================================
با با اشک ما رو در آوردی Sad
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

تشکر کنندگان: Mahbaran ، lonelyman ، hushmandco ، Mehrdadordi ، noura ، farmiz ، ani_sheiton ، lilac ، zanganeh ، el333 ، b_argi ، MEHDIREZAEI ، shatsi ، mhb161 ، sce ، رجبعلی
(2013-06-10 ساعت 22:43)mrbonbon نوشته:  به جای فکرهای منفی من به همتون قول میدم که ( اگه میخواید امضاء بدم Big Grin )، تا ماکزیمم دو ماه آینده هیچکدوم از ماها دیگه تو این تاپیک نیستیم...
راستی کیا فوتبالی هستند؟؟؟ همگی باهم دعا کنیم که فردا ایران هی بیب هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بشه ها...
خداییش مردیم از بس که همیشه با اما و اگر خواستیم بریم جام جهانی، ایشالله که فردا میبریم و همۀ این جمع سال دیگه از آمریکا یه ضرب میریم برزیل برای تشویق تیم ملی و خودمون Big Grin Big Grin Wink
خداییش برنامه قشنگی برای سال بعد نچیدم عایا ؟؟؟

خدا خيرت بده كه جو رو عوض كرديShy
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: lonelyman ، Ali.US ، Mahbaran ، noura ، mrbonbon ، ani_sheiton ، b_argi ، MEHDIREZAEI ، shatsi ، mhb161 ، sce ، رجبعلی
در کمال نا باوری کلیر شدم.Big Grin.بعد 6 ماه
و این هم مصداق دیگری بر اینکه کلیرنس دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.Big Grin
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
(2013-06-09 ساعت 23:40)lilac نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 23:15)yousef_eidi نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 23:11)lilac نوشته:  هوووررراااااااااااااا تبریک میگم به sentinel , Setare99 و ALNB عزیز.... ویزاهاتون مبارکتون باشه... منتظر خبرهای خوش از دیگر عزیزان هستیم ایشالا بقیه دوستان هم در هر سفارتی که هستند بزودیِ زود کلیر میشوند... با توجه به روند کلیر کردن در چند سال گذشته همیشه در ماه های June و July این روند سریع تر از قبل میشه... پس همین روزاست که این تاپیک با هوووررراااااای بقیه دوستان رنگین و پر از شادی بشه... آمیـــــــــــــــن... Smile

دوست عزیزم روند گرفتن ویزاتو میگی .از سفارت گرفتی یا از پست و اینکه چند روز طول کشید و چه مدارکی خواستن ازتون.ممنون

دوست عزیز ، یکشنبه ساعت ۱:۳۰ مدارک ما که شامل پاسپورت ها و برگه سفید کلیرنس بود تحویل سفارت داده شد و بدلیل تعطیلی پنجشنبه برای ما تاریخ مراجعه بعدی و تحویل ویزا رو چهارشنبه ساعت ۲ بعد از ظهر تعیین کردند... نکته جالب اینکه تا قبل از تحویل مدارک به سفارت در ceac سه نفر از اعضای کیس Ready و برنده اصلی Administrative process بود ولی فردای تحویل پاسپورت ها یعنی روز دوشنبه هر ۴ نفر به Administrative process تغییر وضعیت دادیم که اول برامون عجیب و استرس زا بود ولی بعد از چند ساعت همگی Issued شدیم... روز سه شنبه (یک روز زودتر از موعد تعیین شده) به سفارت مراجعه و پاسپورت ها تحویل گرفته شد.
دوستان عزیز سلام می دونم که خیلی لوسه در برابر شماهایی که انقدر صبر کردین حرفی بزنم پس حرفی نمی زنم فقط سوال می کنم.من که بهم گفته شده ویزای یکضرب چرا وقتی میرم سایت «سیس» را چک می کنم بعد از چند روز «البته ۲ روزش تعطیلی بوده» نفر اصلی «ادمینستریتیو پروسس» خورده و نفر دوم هم تغییری نکرده و همون «آماده» که برای همه میاد ...هست؟مگه کسی که یکضرب گرفته پروسه اداری می نویسن براش؟ ما تو مملکت غریب بلاتکلیف موندیم Sad لطفا بگید اگه باز هم طول بکشه چه کاری می تونم بکنم؟ برم سفارت یا ...؟ آپدیت چجوریه چه کار باید کنم؟ ممنونم و آرزو می کنم هر چه زودتر خبرهای خوش برای همه تون برسه.Big Grin
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: Mahbaran ، ani_sheiton ، lonelyman ، lilac ، hushmandco ، el333 ، گل نهال ، b_argi ، mrr777 ، mhb161 ، sce ، 5ina

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان