کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
کیس من فرد اصلی ام دوباره امروز به تاریخ 10 جون آپدیت شد ... 5و6و7و10 ولی نفر دوم هنوز همون 7 ام جون آخرین تاریخشه .. دوستان با تجربه .. به نظرتون باید خوشحال باشم یا ناراحت ؟
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-06-11 ساعت 01:09)Given نوشته:  کیس من فرد اصلی ام دوباره امروز به تاریخ 10 جون آپدیت شد ... 5و6و7و10 ولی نفر دوم هنوز همون 7 ام جون آخرین تاریخشه .. دوستان با تجربه .. به نظرتون باید خوشحال باشم یا ناراحت ؟
نه گیون جان روند طبیعی نگران نباشWink
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: lilac ، manila ، گل نهال ، ابی هانی ، sentinel ، b_argi ، Given ، yousef_eidi ، shatsi ، hushmandco ، mhb161 ، Mehrdadordi ، sce ، amir82 ، رجبعلی
(2013-06-11 ساعت 01:09)Given نوشته:  کیس من فرد اصلی ام دوباره امروز به تاریخ 10 جون آپدیت شد ... 5و6و7و10 ولی نفر دوم هنوز همون 7 ام جون آخرین تاریخشه .. دوستان با تجربه .. به نظرتون باید خوشحال باشم یا ناراحت ؟

نه خوشجال باش نه ناراحت حس کاملا خنثی عین من.و کاملا بیخیال.Big Grin رفت ایشالا برای 1ماه دیگه
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: manila ، lilac ، el333 ، گل نهال ، Soap McTavish ، sentinel ، b_argi ، Given ، parsush ، hushmandco ، mhb161 ، sce ، Alirezaa2013 ، آنی ، amir82 ، رجبعلی
(2013-06-11 ساعت 00:59)masood182002 نوشته:  در کمال نا باوری کلیر شدم.Big Grin.بعد 6 ماه
و این هم مصداق دیگری بر اینکه کلیرنس دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.Big Grin
خدارو شکر که یکی از بچه های پیشکسوت کلیر شد. خیلی خیلی خوشحال شدم. اقا خیلی خیلی تبریک
۲۰۱۳
(2013-06-11 ساعت 01:07)manila نوشته:  دوستان عزیز سلام می دونم که خیلی لوسه در برابر شماهایی که انقدر صبر کردین حرفی بزنم پس حرفی نمی زنم فقط سوال می کنم.من که بهم گفته شده ویزای یکضرب چرا وقتی میرم سایت «سیس» را چک می کنم تازه بعد از ۴ روز «البته ۲ روزش تعطیلی بوده» نفر اصلی «ادمیننتریتیو پروسس» خورده و نفر دوم هم تغییری نکرده و همون «آماده» که برای همه میاد ...هست؟مگه کسی که یکضرب گرفته پروسه اداری می نویسن براش؟ ما تو مملکت غریب بلاتکلیف موندیم Sad لطفا بگید اگه باز هم طول بکشه چه کاری می تونم بکنم؟ برم سفارت یا ...؟ آپدیت چجوریه چه کار باید کنم؟ ممنونم و آرزو می کنم هر چه زودتر خبرهای خوش برای همه تون برسه.Big Grin

نگران نباشید دوست عزیز ، روالش به همین صورت هست... یکی از دوستان ما هم که از آنکارا یک ضرب گرفتند سایت ceac بعد از مصاحبه برای خانم که برنده اصلی بود Ready و برای همسرشون Administrative process بود و بعد از یک روز هر دو Issued شدند... واسه شما که به تعطیلی خوردید حتماً بیشتر طول کشیده.
عزیزان از آنکارا کسی آپدیت شد امروز؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، b_argi ، shatsi ، mhb161 ، sce ، آنی ، رجبعلی
سلام خداي من.
نصفه شبه و تنهاي تنها مثل بچه اي كه نمره شو خراب كرده و معلمش گفته فردا برگه هاتون رو با امضا وليتون بيارين تا ببينم داغونه داغون نشستم پشت ميزم و ذول زدم به صفحه لب تاب.گبژه گيژم.هرچي ترفندو جنگولك بازي ياد داشتم بكار بردم ولي هنوز برگم بدون امضا مونده.بياو از اونجاكه ارحم الراحميني يك دفعه ديگه برگمونو امضا كن بزار جلو خونواده و در و همسايه و دوست و دشمن و چه ميدونم بابا ننه و خواهر برادرو خلاصه زن و بچه مون ضايع نشيم.
من كه ميدونم اون بالا , نه ببخشين همين كنارا داري زاق سيامونو چوب ميزني ببيني كي چند مرده حلاجه...
به قوله يه دوستي ما داشتيم مثل بچه ادم زندگيمونو ميكرديم آخه خودت بگو :شبي كه هومن رو اخرين شب ثبت نام لاتاري فرستادين دره خونه من تا از سيستم اينترنت من براي خودشو خانومشو مادر زنشو پدر زنشو خواهر و برادر خانمش و خلاصه 12 نفر ثبت نام كنه و همون جا با موبايلش از منم عكس بگيره و من رو هم ثبت نام كنه و از كجا بزنه بين اونها همه كه چندمين باره ثبت نامشون بود غرعه به نام من بيفته و تازه فكر كنم رندترين كيس نامبر لاتاري 2013 باشه منه از همجا بيخبر اين بازي رو شروع كردم ؟ يا شما كه روزي 10 بار ازتون خواهش ميكنيم كه اهدنا الصراط المستقيم البته غير المغضوب عليهم ,
ببين قربونتون برم شما كه ميگن از رگه گردن به ما نزديكترين آخه مگه صداي گلوم گلومه قلبه شكستمون رو نميشنوين؟....
بابا دمتون گرم. صداي اذون مياد. باز هم با جفت شيشت مارسم كردي.نميدونم كي ولي مطمئن باشين كه ته ته حرفم رو بلاخره يه شبي نصف شبي تو سكوتم فرياد ميزنم.
باشه بابا باشه حي علي خير العمل...
(( کاربران در حال بازدید این موضوع: zanganeh + اوستا كريم ))
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
انقدر هر شب به این تاپیک سر زدم که دیگه عادتم شده و حتا پس از کلیر شدن هم همش اینجام. و تا آخرین روز هم حتما می یام ببینم کلیرنس بقیه چی شد.
روز مصاحبه که افسر سفارت پاسپورتمو پس داد خیلی مطمئن بودم که خب حالا امروز ویزا رو نگرفتم اما یک ماه و نیم دیگه حتماً می گیرم. اصلاً عین روز برام روشن بود. اما بعدش که اومدم این تاپیکو خوندم دیدم او او! مثل اینکه به این راحتی ها هم نیست. حالا می بینم که اون همه نگرانی بی مورد بود. خواهش می کنم شما هم نگرانی رو از خودتون دور کنید و واقعاً واقعاً دنبال کارهای آماده سازی رفتن باشین تا هم وقت رو به بطالت نگذرونده باشین هم ذهنتون رو بیهوده نگران نکرده باشین. راستش من یه کم سرد شده بودم نسبت به این کار و حالا می بینم یه عالمه کار دارم که باید تند تند انجام بدم.
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
سلام
صبح به خیر
به امید روز خوب و خبرای خوش برای همه منتظران عزیز
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
درود به همه دوستان
امروز منتظر کلی شادی و هورا هستیم با یه دنیا انرژی

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big Grin
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
صبحتان پر امید دوستان منتظر

[عکس: 00883303112390466980.jpg]
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
تشکر کنندگان: b_argi ، nooshshahnar ، sadfar ، mlo ، ultra ، el333 ، manila ، shatsi ، hushmandco ، e76779 ، n51 ، mhb161 ، ابی هانی ، mrbonbon ، sce ، r91 ، آنی ، amir82 ، رجبعلی
خدايا
خدايا
.............
..................
........................
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-06-11 ساعت 01:28)raam12000 نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 00:59)masood182002 نوشته:  در کمال نا باوری کلیر شدم.Big Grin.بعد 6 ماه
و این هم مصداق دیگری بر اینکه کلیرنس دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.Big Grin
خدارو شکر که یکی از بچه های پیشکسوت کلیر شد. خیلی خیلی خوشحال شدم. اقا خیلی خیلی تبریک
آقا جان تبریک به اندازه یه کامیون....خوشحال شدم خیلی زیاد زییییییییییااااددددد
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، el333 ، SHABAH51 ، sh_aytak ، manila ، shatsi ، hushmandco ، n51 ، mhb161 ، Mehrdadordi ، habibi ، sce ، آنی ، amir82 ، رجبعلی

به به از این بهتر نمیشه
هووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررراااااااااا
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، b_argi ، el333 ، MEHDIREZAEI ، iman63ir ، SHABAH51 ، manila ، shatsi ، e76779 ، n51 ، mhb161 ، habibi ، sce ، amir82 ، رجبعلی
[quote='gifa' pid='355978' dateline='1370888249']
یک سوال برای آپدیت تو سایت سیس به کجا ایمیل میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وچی مینویسد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی

دوست گرامی
به این سایت مراجعه کن https://ceac.state.gov/CEAC و بعد گزینه Check My Visa Application Status را کلیک کن سپس در قسمت Immigrant Visa Case Number
شماره کیست رو ( بدون در نظر گرفتن صفر های قبل از شماره مثلا 2013AS00000001 روبه این صورت 2013AS1 ) وارد کن

به امید کلیر شدن هر چه سریعتر برای همگی
تشکر کنندگان: sentinel ، b_argi ، Given ، SHABAH51 ، manila ، shatsi ، hushmandco ، rezad ، mhb161 ، sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان