موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-10 ساعت 22:08)mehrdad360 نوشته: سلام به تمامی منتظران:
تا حالا کسی با نشنال ویزا سنتر تماس گرفته برای چک کردن پروندش؟
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3177.html
اگه کسی تجربه ای داره به ما هم بگه پیلیز!!
سلام من ایمیل دادم بعد از 10 روز گفتن باکی کی سی تماس بگیرید چون کیس شما لاتاریه.
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-11 ساعت 14:26)shatsi نوشته: (2013-06-11 ساعت 00:19)zanganeh نوشته: سلام دوستان من.
امروز رفتم خونه مادربزرگم.
آخه من هميشه روزهائي كه خيلي داغونم و به ظاهر همه درها رو بسته ميبينم , ميرم پيش مادربزرگم و اون هم برام دعا ميكنه و خدائيش خيلي آروم ميشم و خيلي سريع يه راه حلي براي رفع گرفتاريم پيدا ميشه.
اول برام چائي آورد و بعد يك نگاهي معني دار كرد و گفت:
ننه خيلي وقته نيامدي پيشوم.بريچي ايجور سگرمه هات تو همه؟چي خبره؟چك دري ننه يا تو ادارهها كارت گيره؟
من كه خيلي تو خودم بودم و اين روزها فكر و ذهنم فقط داستان كليرنس سفارته , ناخود آگاه گفتم :
نه مادر جان منتظرم كه كلير بشم.خيلي بلاتكليفم.تقريبا 80 روزه منتظرم.اما دريغ از حتي يك آپ ديت درست حسابي...
مادر بزرگم كه هاج و واج من رو نگاه ميكرد با همون صداي لرزوني كه هديه گذشت روزگار در غبال گرفتن صداي زيباش كه يك زماني كم از صداي سيما بينا نداشت در حالي كه دست راستش روبه آسمون بود و دست چپش مشت شده روي قلبش گفت:
ننه مو كه نفهميدوم چي گوفتي ولي الاهوم به فضل خودش كلينر بشي ننه.
من كه اون حالت مادر بزرگ رو ديدم ناخوداگاه يك دفعه زدم زير خنده و گفتم :
مادرجان تو كه منو با خاك يكسان كردي بابا داري دعا ميكني كه خدا درجه روفته گري و نظافتچي رو بهم بده.خدا خيرت بده كلينر يعني رفته گر يا همون نظافت چي...
مادر بزرگ كه زير چشمي داشت منو نگاه ميكرد و با اون نگاههاي عاقل اندر صفيه معروفش انداز و بر اندازم ميكرد گفت :
بورو ننه او كه بايد بفهمه خودش مفهمه مو چي موگوم برو بدو برو به زنت بوگو چمدوناش ره ببنده مو دعا كردوم همي روزا ننه كلينر ميري.
من كه تازه فهميده دوباره گاف دادم و اظهار افازات كردم دستش رو بوسيدمو سر افكنده از حرفم و سر خوش از انرژي مثبتي كه مادر بزرگم بهم داده بود از خواب پريدم و وقتي به خودم اومدم و ديدم خواب ميديدم يك حمد و سوره براش خوندم و تصميم گرفتم فردا برم سره مزارش آخه مادر بزرگم چند سال پيش از اين دنيا رفت و بعد از اون ديگه من سنگ صبوري برا گفتن غصه هام ندارم...
بچه ها بیآیین هر جور که بهش اعتقاد داریم با یک فاتحه ، با یک دعا، با یک آرزو و هر مدلی که به اون عقیده داریم برای کسانی که در بینمون دیگه نیستند طلب شادی روح و آرامش کنیم....
در این شب سیاهم گم گشت راه مقصود...
از گوشهای برون آی ای کوکب هدایت...
از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود...
زنهار از این بیابان وین راه بینهایت...
آآآه اشکم در اومد
یاد همه مادربزرگهایی که دیگه بینمون نیستند به خیر
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-11 ساعت 08:27)arash111 نوشته: دوست گرامی
به این سایت مراجعه کن https://ceac.state.gov/CEAC و بعد گزینه Check My Visa Application Status را کلیک کن سپس در قسمت Immigrant Visa Case Number
شماره کیست رو ( بدون در نظر گرفتن صفر های قبل از شماره مثلا 2013AS00000001 روبه این صورت 2013AS1 ) وارد کن
به امید کلیر شدن هر چه سریعتر برای همگی
سلام و خسته نباشید.
تو سایت سیس کیس نامبرمو میزنم مینویسه
Your search did not return any data
2 روزپیش مصاحبه شدم و کلیرنس خوردم
البته از قبل از مصاحبه هم همین پیغام رو میداد!
(2 نفر) 2013AS87XX - مصاحبه: آنکارا بود خودشون کردن ایروان! نیمه اول جون
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2013-06-11 ساعت 15:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-11 ساعت 15:26 توسط b_argi.)
(2013-06-11 ساعت 14:59)rezad نوشته: (2013-06-11 ساعت 08:27)arash111 نوشته: دوست گرامی
به این سایت مراجعه کن https://ceac.state.gov/CEAC و بعد گزینه Check My Visa Application Status را کلیک کن سپس در قسمت Immigrant Visa Case Number
شماره کیست رو ( بدون در نظر گرفتن صفر های قبل از شماره مثلا 2013AS00000001 روبه این صورت 2013AS1 ) وارد کن
به امید کلیر شدن هر چه سریعتر برای همگی
سلام و خسته نباشید.
تو سایت سیس کیس نامبرمو میزنم مینویسه
Your search did not return any data
2 روزپیش مصاحبه شدم و کلیرنس خوردم
البته از قبل از مصاحبه هم همین پیغام رو میداد!
دوست عزیز با آرزوی اینکه زیاد تو منتظرسرا نمونی و کلیر بشی، متاسفانه مصاحبه شدگان ایروان نمیتونن از طریق CEAC پیگیری وضعیت پروندشون رو داشته باشن. پس ظاهرا چاره ای جز صبر و اعلام شماره در سایتشون نداریم.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان /من هم الان 60 روزه که منتظرم هستم دیروز یه ایمیل به سفارت ابوظبی فرستادم و امروز کیسم تو سایت سیس آپدیت شد ویه ایمیل از سفارت ابوظبی برام اومد ولی منظورش رو متوجه نمیشم میشه کمکم کنید این هم متن ایمیل سفارت ابوظبی Thank you for your E-mail, the case is undergoing Administrative process, since 08-APR-2013 once complete please bring your passport any working day Sunday/Tuesday at 2:00 pm
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-11 ساعت 16:13)اریوبرزن نوشته: با سلام خدمت همه دوستان /من هم الان 60 روزه که منتظرم هستم دیروز یه ایمیل به سفارت ابوظبی فرستادم و امروز کیسم تو سایت سیس آپدیت شد ویه ایمیل از سفارت ابوظبی برام اومد ولی منظورش رو متوجه نمیشم میشه کمکم کنید این هم متن ایمیل سفارت ابوظبی Thank you for your E-mail, the case is undergoing Administrative process, since 08-APR-2013 once complete please bring your passport any working day Sunday/Tuesday at 2:00 pm
منظورشون همينه كه كيس شما هم در مرحله administrative processهست و بايد منتظر باشيد تا كلير بشيد و توي سايت سفارت شماره كيستون اعلام بشه مثل همه ماها.
اميدوارم هر چه زودتر كلير بشيد.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
از کسانی که مصاحبه شدن خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید به توجه به اینکه تاریخ مصاحبه ما هفته دوم جولای هست میخواستم بپرسم بعد از مصاحبه چند روز باید در آنکارا بمونیم؟ آیا میشه بعد از مصاحبه در همون روز برگشت؟ آیا پاسپورتمون را نگه میدارن؟
کیس نامبر: 90xx ، تاریخ مصاحبه: هفته دوم جولای، محل مصاحبه: آنکارا، تعداد افراد کیس: 3 نفر
کیس نامبر: 90xx زمان مصاحبه: هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام هفته پیش ناپل مصاحبه شدم cv خواستن فرستادم جز پیام الکترونیکی جوابی نیامد دوباره فرستادم دیگه حتی پاسخ الکترونیکی هم نیومد. در ضمن یه قسمت از جواب الکترونیکی این بود به علت کارزیاد دریافت امیل را اطلاع نمیدیم. درضمن آفیسر گفته که تا cv را نفرستی پروسه ادامه نمیکنه! نمیدونم بازم امیل بدم نه. خوش به حال شما که تعداد تون تو آنکارا و ... زیاده و مشکلاتتون مشابه و باهم حلش میکنید اما من تنهام اصلا نمیدونم چکار کنم . فقط خدا به من کمک کنه .
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-11 ساعت 16:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-11 ساعت 16:52 توسط Alirezaa2013.)
با سلام به همه دوستان منتظر
ما هم 126 روز از مصاحبمون گذشت توي اين مدت بعد از 2.5 ماه ازمون فرم 9 سئوالي و cv خواستن كه فرستاديم بعد چند بار آپديت شديم و ديگه بعد از 3may هم آپديت نشديم.
چند روز پيش با واشنگتن با شماره 0012026631225تماس گرفتيم كه اول شماره 1 و بعد 0 رو كه بزنيد يه خانمي جواب دادن گفتيم حدود 4 ماه از مصاحبمون ميگذره و منتظريم و ميخواستيم بدونيم احيانا كسري اطلاعاتي يا مشكلي نيست بعد از اينكه شماره كيس نامبر و مشخصات رو پرسيد گفت كه مشكلي نيست و فقط بايد منتظر باشيد تا كيس نامبرتون توي سايت اعلام بشه بعد از تماس هم آپديت نشديم.
حالا ظاهرا ديگه كاري نميشه كرد اگه چند روز ديگه آپديت نشيم ميخوام يه ايميل به سفارت بزنم.
نميخوام حرفهاي ناميد كننده بزنم ولي تا به حال توي زندگيم معني واقعي انتظار رو تا اين حد درك نكرده بودم.انتظاري كه تو در موردش هيچ كاري نميتوني بكني.
اميدوارم همه دوستان هر چه زودتر كلير بشن..
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
از کسانی که مصاحبه شدن خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید با توجه به زمان مصاحبمون که هفته دوم جولای در آنکارا هست میخواستم بپرسم آیا بعد از مصاحبه در همون روزمیشه برگشت؟ آیا پاسپورتمون را نگه میدارن؟
کیس نامبر: 90xx تعداد افراد کیس: 3 نفر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
یه سری آمار جالب. برای تنوع بد نیست.
در لاتری 2013، 7941332 نفر (نفرات اصلی) ثبت نام کرده اند.
ایران بعد از کشورهای نیجریه، اوکراین، غنا، اتیوپی و مصر در مکان ششم تعداد ثبت نام کنندگان قرار دارد (با تعداد 369118 نفر ثبت نام کننده - 4/65%).
از این تعداد، 105628 نفر به صورت تصادفی از بین این افراد جهت اخذ ویزا در سراسر دنیا انتحاب شده اند (یعنی شانس انتخاب 1/33% بوده).
ایران بعد از کشورهای اوکراین و نیجریه در مکان سوم انتخاب شوندگان قرار دارد (با تعداد 6029 نفر). بدین ترتیب 1/63% ایرانی های ثبت نام کننده برای ادامه مسیر انتخاب شده اند). یعنی 5/71% انتخاب شدگان در کل دنیا ایرانی هستند.
(در لاتری این قانون وجود داره که از هیچ کشوری بیش از 7% انتخاب نمی شه.)
نکته جالب اینکه در لاتری 2013، کشورهای بنگلادش، برزیل، کانادا، چین (به استثنای هنگ کنگ، ماکائو و تایوان)، کلمبیا، دومینیکن، اکوادور، السالوادور، گواتمالا، هائیتی، هند، جامائیکا، مکزیک، پاکستان، پرو، فیلیپین، کره جنوبی، بریتانیا (به استثنای ایرلند شمالی) و ویتنام اجازه ثبت نام نداشتد.
نهایتاَ، حداکثر 50000 ویزا برای انتخاب شدگان وجود خواهد داشت، یعنی 47/3% افراد انتخاب شده موفق به اخذ ویزا خواهند گردید.
(البته این عدد در مورد ایرانی ها خیلی بالاتره)
سعی می کنم آمار سال 2012 با تعداد ویزاهای صادر شده رو هم بزارم.
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید پس چطوری خبر میدن که بررسی پرونده تموم شده /منو بگو که خوشحال شدم خیال کردم کلیرنس تموم شده گفتم نوشته پاسپورتها رو بیار ویزاتو ببر آخه روز مصاحبه افیسر به ما گفت پرونده شما کامله و مشکلی نداره فقط باید کمی صبر کنی